HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Hartrigel: @Deansdale: "Na igen, ez kissé tudathasadt elképzelés". Szerintem a legtudathasadtabb elképzelés azok, amikor mai vulgár-ateistákat hallgatom ekte keresztény toposzokkal vagdalkozni. Ugye a Woke ... (2024.04.18. 19:04) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Mia and Me: "mondjuk az adakozásnak nincs sok köze az erkölcshöz..." Ha olyan értelemben nézed, hogy ki mennyire jó ember, elég sok köze van hozzá, mert mondani ugye akármit lehet, de konkrét áldo... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: @Opus P.: "Nem kell semmiféle mikulás meg fogtündér történet ahhoz, hogy az embereket a jóságvirányába tereljék. Egy mondat elég lenne: ne légy p×cs." ezzel egyetértek. Szerintem egy jó éve tán pon... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: @Deansdale: "a legtöbbet még mindig a keresztények adakoznak az egész világon, pedig mindenki lenézi őket és mindenkinek nagy a pofája, hogy ők mennyire jóerkölcsűek a keresztény hit nélkül is." mo... (2024.04.18. 15:28) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Sajtómorzsa

2017.04.03. 09:40 Deansdale

Csak egy érdekesség a nemzetközi sajtóból - csodálom, hogy a magyar média még nem kapta fel. Lehet ők is érzik, hogy a magyarok még nincsenek eléggé elhülyítve ehhez a témához...

A BBC március 30-án leközölte a bombahírt, miszerint Mike Pence (az USA alelnöke) 15 évvel ezelőtt egy interjúban azt nyilatkozta, nem szokott kettesben vacsorázni nőkkel a feleségén kívül.

Ennyi, fölöslegesen várod a folytatást.

A BBC újságírója (mondjuk ez a titulus erősen kérdéses), csakúgy mint a feminista nagyközönség, elkezdett azon hápogni, hogy ez micsoda nőgyűlölet. A rohadt szexista szemét, hát hogy képzeli ezt?!

Persze a vakoknak is egyértelmű, ez csak a balosok alaptalan, hülye támadása a jobbos Pence ellen. A libsiknek muszáj folyamatosan támadni a jobbosokat, ha van rá érv, ha nincs. Illetve ha nincs, akkor gyártani kell. Nem olyan nehéz az, bármibe bármit bele lehet magyarázni, ha az ember hajlandó szemet hunyni a logikai bukfencek, hazugságok, tettetések, a szofista szófosás fölött.

Tehát adott a feladat: ki kell találni mi a csúnya gonoszság abban ha valaki nem szokott a feleségén kívül más nőkkel vacsorázni kettesben. Ez kemény dió lesz, úgyhogy alapjaiban kell félremagyarázni az egészet. Nem arról van tehát szó, hogy az illető a házasságát védi, vagy a felesége kívánságait tartja ezzel tiszteletben, netán tart a lesifotósoktól és zugfirkászoktól, akik alaptalan pletykákkal szarnák tele a sajtót.

Pence biztosan azért nem vacsorázik más nőkkel kettesben, mert 1. fél a nőktől; 2. el akarja vágni a nők karrierjét.

Az első persze sántít, hiszen van felesége és rengeteg női kollégája, beosztottja, tehát láthatóan semmi baja a nőkkel, de sebaj. A második is sántít, mert miért kellene egy nőnek kettesben vacsorázni Pence-el a karrierje érdekében? Ha munkakapcsolatban állnak akkor munkaidőben bármit meg tudnak tárgyalni (erre találták fel az irodát), de ha mindenképp munkaidőn kívül kell beszélni, arra ott a telefon, s ha mégis találkozni kell, akkor sem szükséges vacsora közben, vagy ha igen, akkor sem muszáj kettesben.

Nem baj, libsi körökben az ilyen gyengén összetákolt lejárató kampányok is bőven elegendőek, nincs szükség semmiféle logikára, tényszerűségre, occam borotvájára, vagy - neadj'isten - jóhiszeműségre.

Tehát a regresszívek és a feministák (de minek is ismétlem magam?) azon csámcsognak, hogy Pence nőgyűlölő, mert tiszteletben tartja a feleségét és a házasságát. Csodálatos.

16 komment

Címkék: feminizmus szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santer 2017.04.03. 12:12:01

"Pence biztosan azért nem vacsorázik más nőkkel kettesben, mert 1. fél a nőktől; 2. el akarja vágni a nők karrierjét."

Nem, nem. Ezzel egyszerűen tárgyiasította a nőket, mert ő úgy véli, hogy mindenki úgy véli, hogy kizárólag megbaszási célból szokás nem-feleség nőkkel kettesben vacsorázni. Elég nyakatekert, de működik:) Nettó szexizmus, na.

Barbaarb 2017.04.03. 13:19:26

Most ez komoly?
Én ismerem minden részletét az USAbeli politikának, de ha egy magas rangú politikust egy ilyen semmitmondó, ráadásul 15 éves dologgal akarnak beszennyezni, akkor ez az ember valami szent lehet. Tisztában vagyunk vele, hogy a politikusok nem (sem) makulátlanok, ezért döbbenet, hogy még ha valami valóban gáz dologgal akarnák is lejáratni, 15 éves szólásra hivatkozni gáz.
Arról én már nem beszélek, hogy mennyire nevetséges erre a kijelentésre negatívumként tekinteni.

Deansdale 2017.04.03. 14:35:45

@Santer: Na várj, a magyarázatod szerint nem ő a szexista, hanem másokról gondolja, hogy szexisták :)

KalmanBlog 2017.04.03. 17:27:34

Biztos úgy értette, hogy ő nem fizet vacsorát, csak megkúrja őket valami taxi hátsó ülésén. Fúj, micsoda szexista szemétláda!

2017.04.03. 19:23:56

@Deansdale: Kicsit off, de kíváncsi vagyok, mit gondolsz a mostani magyar botrányról:

Amit a FIDESZ tesz CEU-ügyben, arról mi a véleményed?

Deansdale 2017.04.03. 19:46:58

@Ahasverus: A menekülttáboron megírtam kommentben. Röviden annyi, hogy ez nem az elvek ideje, hanem a gyakorlatiasságé, úgyhogy nekem tökmindegy ki és hogyan nyesi le Soros és bandája csápjait, csak szabaduljunk meg tőlük.

A vén mocsok egyértelműen az európai nemzetek és a fehér faj bedöntésére játszik - az hogy az egyik hídfőállását szelíd noszogatással kitessékelik az országból a legkevesebb ami történhet vele. Lassan az egész világ ráébred, hogy miféle emberről is beszélünk, már nem kell sok hozzá, hogy felemelkedjen a Hitler, Szátlin, Mao és hasonlók fémjelezte magasságokba. Már akkor börtönbe kellett volna csukni mikor országok gazdaságait tette tönkre tőzsdemanipulációkkal, csak persze akinek van elég pénze azt semmilyen bíróság nem ítéli el. A saját túlcivilizáltságunkat és tehetetlenségünket jelzi, hogy még most is itt toporgunk és feszengünk, miközben ez az emberiség elleni bűnöző folyamatosan szabotálja a nyugati világot.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2017.04.04. 01:10:47

Érdemes amúgy tényleg elolvasni Dean linkjeit a cikkekben, minden ilyen kultúrmarxista-hasznosidióta agymenés sokkal keserédesebb, ha a hülyeség minden részlete kifejtésre kerül eredetiben, ottani kommentekkel. Elképesztő szellemi mélységek vannak Nyugaton.

Barbaarb 2017.04.04. 08:35:52

@Deansdale:

Tegnap kiderült, hogy ahová az USA-ban be van jegyezve, nem is tudnak a CEU-ról, szóval nem gondolom, hogy a magyar eszköz rosszabb lenne, mint Sorosé. Ráadásul még csak olyan istentelen komoly eszköznek se tekintem a magyart, hiszen adott a lehetőség a CEU számára, hogy megfeleljen a követelményeknek.

Tennék még egy helyreigazítást. Fentebb írtam, hogy "Én ismerem minden részletét az USAbeli politikának". Helyesen az "Én" után egy "nem" szócskának még szerepelnie kellene.

Cisgendered shitlord 2017.04.04. 19:57:59

A balosok hamarosan eljutnak oda, hogy homofób botrányként tálalják, ha egy férfinak nővel volt szexuális kapcsolata.

TrollEdomer 2017.04.05. 08:08:36

@Barbaarb: @Deansdale:

Csak kérdem, azért, hogy jobban lehessen érvelni, azon kívül, hogy soros alapította, mivel lehet igazolni ceu kártékony voltát?

Deansdale 2017.04.05. 09:31:43

@TrollEdomer: Nincs róluk olyan információm ami nem nyilvánosan elérhető, de azt hiszem pont elég amit a honlapjukon írnak magukról. Tipikus libsiképző, agymosó központ, ahol a fő témák a rasszizmus, szexizmus, idegengyűlölet, ésatöbbi. Természetesen fut náluk gender-szak, mert az nagyon fontos, és oktatnak mindent ami hülyeség a globális felmelegedéstől a nacionalizmus káros voltáig. Meglehetősen veszélyesnek tartom, ha a jövő politikusai és vezetői egy ilyen helyen tanulnak politológia vagy közgáz szakon.

www.ceu.edu/sites/default/files/attachment/basic_page/10679/ceustrategicdevelopmentplan2012-2017.pdf

www.ceu.edu/sites/default/files/attachment/basic_page/8265/contributionstohungarydecember2016hufinal.pdf

(az első link angol, a második magyar)

Végső soron az, hogy egy rakás külföldi diákot mire oktatnak, engem nem érdekel, az viszont igen, hogy a magyar diákokat agymossák. Pont arra nincs szükségünk, hogy a következő generáció entellektüell rétege ilyen közegben végezze tanulmányait. A CEU büszke arra, hogy az amcsi egyetemek mintáját követi, ahol láthatjuk hogy hová vezet az a modell, és pont ez a probléma.

Barbaarb 2017.04.06. 09:12:09

@TrollEdomer:

A kártékony voltára én nem kívánok reagálni, de a jelek szerint az eddig rendszer volt úgy kialakítva, hogy a CEU beleférjen, és előnyt élvezzen. Tehát ennek megregulázása teremt egyenlő feltételeket kivételezés nélkül.

TrollEdomer 2017.04.06. 09:56:27

@Barbaarb: Milyen előnyöket élvezett más egyetemekhez képest?

KalmanBlog 2017.04.06. 11:20:09

@TrollEdomer: Amennyire utánaolvastam, valami olyasmi, hogy két diplomát adott egy képzés elvégzésére. Egy magyart és egy amerikait. Állítólag csak ez lesz ellehetetlenítve, a működés nem.

Ha tényleg ennyi, akkor nevetséges. Engem aztán teljesen hidegen hagy, hogy valakinek 1 vagy két CEU-s genderdiplomája van :-). Ha beszántanák az egészet, az már valami lenne.

Barbaarb 2017.04.06. 12:44:16

@TrollEdomer:

Elsősorban azt, hogy két diplomát adhatott ki, kettős képzés nélkül. Amerikait úgy, hogy nincs is amerikai intézménye. A bejegyzett amerikai címen egy másik Soros intézmény székel, ahol a portán nem tudtak az említett egyetemről.
Az előnyök egyébként a Lex CEU-ban foglaltattak, amit nem most aggattak erre a törvényre, hanem Soros 2005-ben írt levelében hivatkozik így a törvényre, amit kérésére az akkori kormány nem sorolták a hatályukat vesztő törvények közé.
süti beállítások módosítása