HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @valis47: @GABOR2: Arra jó ez az egész, hogy az átlagember talán felfigyel, hogy Izrael milyen is valójában. De engem még mindig az a kérdés foglalkoztat, hogy mi a célja ezzel az egésszel a háttér... (2024.03.29. 08:37) Nem valós veszély
  • GABOR2: @valis47: A miniszer is mondja, hogy pária állam lettek... de lesz@rják, az USA-t ők irányítják. (2024.03.28. 23:01) Nem valós veszély
  • valis47: @GABOR2: Az Economist szerint Izrael "egyedül maradt" (mint Orbán) www.economist.com/weeklyedition/2024-03-23 (2024.03.28. 22:51) Nem valós veszély
  • GABOR2: Nem tudom hallotátok-e, talán 3 napja volt, hogy az ENSZ elfogadott egy határozatot, ami után az izraeli nemzetvédelmi miniszter kijelentette, hogy az egész ENSZ, vagy talán inkább minden állam a vi... (2024.03.28. 17:54) Nem valós veszély
  • Deansdale: @GABOR2: Amikor a ruszkik megvernek pár terroristát, akkor háborog a világ, Izrael meg hamuvá bombázhat 30.000 gyereket hasonló indokkal, és az teljesen rendben van. (2024.03.27. 07:48) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

A svédek megoldották a terrorproblémát

2017.04.13. 09:01 Deansdale

A békekamion stockholmi látogatása után erősen megcsappant a lelkesedés az iszlám bevándorlók irányába a végtelenül toleráns Svédországban, de vannak azért olyan hangok, amik nem adják fel ilyen könnyen. A probléma nem a bevándorlás vagy az iszlamizmus, úgyhogy hadd jöjjenek a migrénesek számolatlanul. Az igazi megoldás: be kell tiltani az autókat.

Erre az ottani agytrösztöknek több különböző verziója is van, honnan és hogyan, miket, mennyit kellene kitiltani - egyesek szerint elég, ha a férfiaknak tiltják meg a gépjárművezetést. Karolina Skog környezetvédelmi miniszter például épp a múlt hónapban nyilatkozott, hogy a vezetés fontos nemi egyenlőségi kérdés: a férfiak többet vezetnek, így azzal hogy a társadalom teret ad a közlekedésnek több teret adunk a férfiaknak a női tér beszűkítésének árán.

21 komment

Címkék: szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2017.04.13. 10:48:40

Én már régebben megoldottam helyettük: zászlós avatart csináltam az összes fórumon. Nekik már elég lett volna hátradőlniük.

A férfiak autóvezetésének betiltása (remélhetőleg csak a fehér férfiaké) persze üdvözlendő, de nem a terror miatt, hanem mert elnyomók azokkal hatalmas vasszörnyekkel. Esetleg lehetne még, hogy
fehér férfiak kizárólak 10kW és 10kg alatti gépeket kezelhessenek. És lehetőleg puha rózsaszínű plüssburkolattal bevontakat.

KalmanBlog 2017.04.13. 10:51:59

@KalmanBlog: "10kW és 10kg alatti gépek" a 10 kW-ot pillanatnyi maximális teljesítményként kell érteni. Ez természetesen azt is jelenti, hogy az a fehér férfi, akinek különösen jól kisportolt lába van, az nem ülhet hagyományos férfikerékpárra sem! Esetleg valami könnyű vázasra zárt versenypályán.

KalmanBlog 2017.04.13. 11:02:49

Voltam gyárlátogatáson. Teljes barbárság amit a férfiak csinálnak: hatalmas életveszélyes vasszörnyeket építenek csak azért, hogy használati tárgyakat készítsenek velük. Ahelyett, hogy megvennék a sarki shopban, vagy megrendelnék a neten.

KalmanBlog 2017.04.13. 11:09:31

Poe törvényéhez ("Az író szándékának egészen egyértelmű jelzése nélkül lehetetlen megkülönböztetni az extrém nézetek ismertetését az extrémizmus paródiájától") ezután csak be kell linkelni a svékusokat. Ezt tényleg egy igazi miniszter mondta?

"Karolina Skog környezetvédelmi miniszter például épp a múlt hónapban nyilatkozott, hogy a vezetés fontos nemi egyenlőségi kérdés: a férfiak többet vezetnek, így azzal hogy a társadalom teret ad a közlekedésnek több teret adunk a férfiaknak a női tér beszűkítésének árán."

Mondjátok, hogy csak vicc, mert ha komolynak durva lenne.

Deansdale 2017.04.13. 11:15:06

@KalmanBlog: Angolul több cikket is tudok linkelni amiben tárgyalják, magyarul nem hiszem.

www.breitbart.com/london/2017/03/10/sweden-car-feminism-driven-mostly-men/

Paranoid Android2 2017.04.13. 11:17:06

@KalmanBlog: Felolvastam a miniszterlény mondatát a feleségemnek, reakció:
Muszlimot neki!!!:))))))

KalmanBlog 2017.04.13. 11:26:06

@Paranoid Android2: "Ms Skog" nevéből ítélve még szabad préda. Akár el is vetetheti magát eggyel.

KalmanBlog 2017.04.13. 11:28:07

@Deansdale: Eddig nem olvastam 888-at, de lehet, hogy rá fogok szokni. Jó a stílusa a szerzőnek :-).

Aurelius Respectus 2017.04.13. 12:18:36

@KalmanBlog: Elég eklektikus az oldal, sok a propaganda, de időnként vannak érdekes írások, amivel egyet lehet érteni. Hasonló a helyzet a Magyar Időkben és a Demokratánál. A Demokratában Gazdag István cikkei az érdekesek, de mostanában Lovas is ír oda, őt mindig elolvasom. Még a Heti Válaszban is találni időnként érdekes témákat.

Szergej Csagajev 2017.04.13. 13:46:29

@KalmanBlog: Ne hidd, hogy egyáltalán nem gondolkodtak még ilyenben. Pl. a svédeknél elvihet a rendőr, ha túl izmos vagy, rendszeresen az edzőtermek környékén lebzselnek a kis 50 kilós nyikhajok, mert utasítják őket, hogy a cuccozókat csesztetni kell. Elképesztően ijesztő, ami ott zajlik.

KalmanBlog 2017.04.13. 13:49:28

@Szergej Csagajev: ??? Links or did not happen! Az izom illegális, vagy "csak" ha valaki mondjuk tesztoszteront tol? És ha valaki izmos, az elég gyanúalap egy vérvizsgálatra? Vagy mi a franc? Ezt elképzelnem is nehéz.

Szergej Csagajev 2017.04.13. 13:57:58

@KalmanBlog: Elvileg csak a szteroidra vannak rászállva, de azt hogy kit válasszanak ki ellenőrzésre, nyilván szemmérték alapján állapítják meg. Nálunk is elvileg legálisak a szerek, gyakorlatilag a doppingellenőrzés a mindennapokban itthon mégis csak az élsportolókat érintheti, ilyet el sem lehet képzelni, hogy razzia szerűen járják az utcákat és "túl izmos" emberektől vesznek találomra vizeletmintát.

www.steroid.com/blog/Muscle-Profiling-in-Sweden-Still-Going-Strong.php
Itt is van egy példa, de egy időben magyar testépítő oldalak is rendszeresen számoltak be a svéd rendszerről, ezért emlékszem rá ilyen éberen.

Aurelius Respectus 2017.04.13. 14:19:17

@Szergej Csagajev: ilyen egy liberális ( kultúrmarxista ) totalitárius rendszer.

Szergej Csagajev 2017.04.13. 14:39:34

@Aurelius Respectus: És mennyivel okosabban csinálták, mint itthon a szellemi elődeik. Ott a lakosság jó részének még mindig fogalma sincs arról, hogy már rég nem demokráciában élnek.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2017.04.13. 16:31:12

Olyan szinten vannak már elszemtelenedve, hogy mindkét feminista disztópiában (Amerika-Svédország) már a tengerészgyalogságot meg a szárazföldi hadsereget kóstolgathatják retorziók nélkül, sőt.

2017.04.13. 17:20:36

@KalmanBlog: @Deansdale: @Paranoid Android2: @Aurelius Respectus: @don Fefinho:

Teszek egy fogadalmat, és ha eltérek tőle, nyugodtan koppintsatok a fejemre. De ígérem, nem fogok tőle eltérni…

Olvasom és hallgatom, hogyan nyilatkozik Puzsér Róbert a CEU-ügyről. A következő jön le a megnyilatkozásaiból. Ugyebár, az Orbán-kormány felülvizsgálja a Norvég Civil Alapot; ígéretet tesz, hogy kitiltja az országból azokat a civil szervezeteket, amelyek külföldről kapott pénzekből bomlasztják a magyar társadalmat; bezáratná a CEU-t. Puzsér szerint mindezzel a kormány MEGTÁMADJA A CIVIL TÁRSADALMAT. Látszik, hogy semmit sem ért a jelenlegi helyzetből.

Európa veszélyben van két irányból is:
1, a migránshordákkal jön be a szélsőséges iszlám
2, a Soros által pénzelt szervezetek, intézmények és csoportok gyengítik folyamatosan az európai társadalmakat

Ez radikális helyzet, ami radikális intézkedéseket követel!

Puzsér meg itt papol a civil társadalom megtámadásáról. Igazából igaza van: az iszlám harcosai és Soros mesterkedései tényleg veszélyt jelentenek a valódi civil társadalomra. Puzsér alárendeli a belpolitikai történteket az Orbán-fóbiájának, ami aztán hozza az ostobábbnál ostobább okfejtéseket.

Most éppen Áder Jánosra haragszik, mert aláírta a Lex CEU-t (a legutóbbi Szabadfogás adás).

„Ami most az országgal, a civilekkel, mindannyiunkkal történik, természetesen a Fidesz bűne – ugyanakkor a baloldal felelőssége. Minden parlamenti képviselőnek fel kell állnia, akinek köze volt a Gyurcsány-korszakhoz! Ha nem tudják megvédeni a civil hátországukat, ha az ő hatalomvágyuk, korruptságuk és alkalmatlanságuk miatt idáig jutott az ország, akkor adják át a stafétát, de sürgősen! Adják át a TASZ-nak, az Átlátszónak, a Helsinki Bizottságnak, a cigányok meg a melegek jogait védő szervezeteknek, az újbalos mozgalmaknak és a szakszervezeteknek! Vezessék azok az ellenzéket, akik valóban dolgoznak, akiket a nemzeti együttműködés is az ellenzékének lát! Habony okos: pontosan tudja, honnan lehet legyőzni őt. A kapzsiságon és a féltékenységen egyszer egy évszázadban felülkerekedhetne a józan ész! Nem arra kell figyelni, amit Orbán mond, hanem arra, amit tesz. A civil világ a valódi ellenzék.”

Puzsér semmit nem ért a jelenlegi válságból. Nem érti a Soros-jelenséget, a CEU jelentette veszélyt, a civil társadalom valódi válságát.

Unom azt, hogy folyamatosan elismerősen szól olyan szervezetekről, amik habozás nélkül migránsbarát és férfiellenes rendelkezések tucatjait hozná be az országba: így az LMP-t, a 4K!-t, a Momentumot és a TASZ-t.

Puzsér belpolitikai helyzetértékelésének nagy részét az Orbán-fóbia tölti ki. Nevetséges!

Ez az utolsó olyan kommentem, ahol megemlítem ezt a pojácát. Több kommentet nem szánok. Csalódás.

Mattka85 2017.04.14. 00:32:28

@Ahasverus: Tudja, csak most a Hírtévén haknizik...

Ulomenen 2017.04.14. 12:27:14

Nem a muszlim vallással van baj, nem a terroristákkal, nem a bevándorlókkal, hanem az autókkal... Ismerős volt a gondolkodásmód, aztán beugrott, hogy honnan:

"A csatárt idézném szó szerint, aszongya: "Az volt a . . . a . . . amikor a . . . igen, a . . . a Rudi bácsi amikor mondta a Rudi bácsi" – Eddig tudják követni? Na, jó csak ugye, hogy tudjam mégis . . . aszongya: "Akkor azért nem győztünk . . akkor az volt a baj, hogy a kapufa . . ." – Most
figyeljenek, most figyeljenek! Most jön a meredek: "Azért nem győztünk,
mert a kapufa az henger alakú volt és nem szögletes" – A riporter mit
mondott: "Így van!" – Ez kérem, azt jelenti lefordítva, hogy futballberkekben minden vezető a helyén van, mindenki ért hozzá, a kapufa a hibás. Az a hülye akác, az! Hát, ki kéne rúgni, nem?"

Hofi Géza
süti beállítások módosítása