HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Mme.Brioche: @Deansdale: Kissinger egyszer asszem valamikor 2012 körül azt mondta, hogy "in 10 years, Israel will be no more". Ahhoz képest már kicsit késésben vannak a dolgok. Meg arra is emlékszem, hogy Willi... (2024.03.29. 10:35) Nem valós veszély
  • Deansdale: @valis47: @GABOR2: Arra jó ez az egész, hogy az átlagember talán felfigyel, hogy Izrael milyen is valójában. De engem még mindig az a kérdés foglalkoztat, hogy mi a célja ezzel az egésszel a háttér... (2024.03.29. 08:37) Nem valós veszély
  • GABOR2: @valis47: A miniszer is mondja, hogy pária állam lettek... de lesz@rják, az USA-t ők irányítják. (2024.03.28. 23:01) Nem valós veszély
  • valis47: @GABOR2: Az Economist szerint Izrael "egyedül maradt" (mint Orbán) www.economist.com/weeklyedition/2024-03-23 (2024.03.28. 22:51) Nem valós veszély
  • GABOR2: Nem tudom hallotátok-e, talán 3 napja volt, hogy az ENSZ elfogadott egy határozatot, ami után az izraeli nemzetvédelmi miniszter kijelentette, hogy az egész ENSZ, vagy talán inkább minden állam a vi... (2024.03.28. 17:54) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

2021.11.20. 12:25 Deansdale

workfeatured-tank-man-1200x630.jpg_1200x630

10 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2021.11.20. 13:56:49

Ez a story mondjuk nem záródott pozitívan... De a lényeg, hogy kitartás + ha lenne valaki aki meg tudná szervezni mind az "oltásellenest", akkor győznénk.

De a legfontosabb az lenne tán, hogy az országra kivülről ne jöjjön nyomás, vagyis más nagy országokban, másoknak kell megvívniuk a csatáikat, hogy minket se b@sztassanak tovább.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2021.11.20. 20:30:25

Nyilván nem egy átlag tüntetőnek álltak meg, ha előtte már ezreket öltek halomra.
Sőt, ezek a tankok állítólag már a térről elfelé tartottak és a lelkes ifjúkommunista vissza akarta zavarni őket öldökölni.
Végül, az Amerika barát tüntetőknek nem volt tömegtámogatottságuk.

2021.11.21. 19:17:42

Egy jó videó arról, hogy miért összevisszák az intézkedések, és miért adnak néha engedményt:

t.me/ebredes2017/5177?comment=10038

2021.11.22. 13:09:03

Érdekes, hogy már nem rejtegetik a külföldi tüntetéseket a mainstream médiában a magyarok elől. index.hu/kulfold/2021/11/22/ausztria-olaszorszag-hollandia-zavargasaok-lezaras-jarvany-oltas/
Pedig az elmúlt 1 évben nem nagyon volt róluk hír, holott "mindenhol is" voltak komoly tüntetések minden héten.

Továbbá egyre több hivatalos hely publikálja, hogy jóval több oltott betegszik meg, mint nem. Lehet, hogy tényleg az lesz, hogy fellázítják az oltottakat és az oltatlanokat is a kormányuk ellen.
Na de majd Klaus Schwab megment minket :). Nekem továbbra is gyanús, hogy kamionos cégek és kikötők álltak le, pár napja is egy. Persze nem tudni, hogy meddig tartottak ezek a leállások.

Úgy látszik, minden a terv szerint halad. Egykét áramszünet még tényleg beijeszti majd a népet. Lehet tippelni, hogy mikor hangzik el először, hogy az oltatlanok miatt nincs kaja vagy áram. :)

GABOR2 2021.11.22. 13:36:13

Nem, mostmár nem rejtegetik... mostmár az van, hogy megbélyegzik őket. A Portfolio.hu-n láttam egy cikket, ahol "erőszakorgiának" írták le a holland történéseket, és egybe is mostak csoportokat...

Tavaly még rendben volt a sok gyűjtogatás az USA-ban, azok békés tüntetések voltak, most viszont hirtelen sokkal kevesebb erőszakorgia.

A társadalomat készítek fel a totális megbélyegzésre.

"Koronavírus: lángokba borítottak egy holland nagyvárost a korlátozások ellen tüntetők"

www.portfolio.hu/global/20211120/koronavirus-langokba-boritottak-egy-holland-nagyvarost-a-korlatozasok-ellen-tuntetok-511822

Borathan 2021.11.22. 13:54:50

én, mint háromszor is beoltott személy, én is zavarognék, ha engem, mint oltottat komolyan korlátoznának

Bankvezér_ 2021.11.22. 14:45:25

@Borathan: fél év múlva mehetsz negyedik oltásra. Ez most már divat lesz hogy 6 havonta újra és újra.

Arra meg semmi bizonyíték nincs, hogy bármitől is megvédenek az újabb oltások. Mindig kitalálnak egy delta, delta plusz, delta duplaplusz, epszoilon, zéte, éta, iotta, kappa, lambda... omega mutánsot (elég hosszú a görög abc), ami az előzőnél fertőzőbb.

Lassan már a neten, online is el lehet majd kapni, ha a zoomon közelről beszélnek a mikrofonba.

Írom ezt úgy, hogy én is be vagyok oltva, de nem hiszek az egész hisztériában.

VT 135 2021.11.23. 08:35:16

A kép tényleg kiváló szimbólum. Bemutatja mekkora eséllyel szál szembe egy ember, egyedül a rendszerrel és mik lesznek a következményei...
Lehet hősnek lenni, csak a hősök sorsa a halál.

Napjaink válsága nem környezeti, vagy ideológiai, netalán gazdasági: társadalmi, azaz szellemi, azaz lelki. Ami bent, az kint. Napjaink, korunk, korszakunk válsága - azaz lehetősége a változásra, mert az Élet: változás -, hogy elvesztettük egymással a kapcsolatot. Elfelejtettük, hogy mindannyian egy hatalmas óceán cseppjei vagyunk.

Elfelejtettük, hogy mindannyian egy láthatatlan, fényszálból összeálló hálózat tagjai vagyunk (lásd. agyi idegpályák). Együtt-működve boldogok vagyunk. Egyedül boldogtalanok, elveszettek. Ezt nem csak én mondom, minden tudományos kutatás igazolja.

A vírus kapcsán ez ismét csak tökéletesen látszik.
1., A többség még mindig képtelen felismerni azt az alapszabályt, hogy
A., a rendszert nem lehet megreformálni.
B., A rendszer üzemeltetői (média, hatalom) nem fogják, nem képesek megreformálni a rendszert.
C., A régi világ mintázatai nem működnek. Csak új mintázatok mentén (természetesen a régi, működőket beépítve) tudunk egy új világot felépíteni, emberiségként szellemi osztályt lépve továbblépni a kőkorszakban rekedt világszemléletünkből.
Ennyit a tüntetésekről.

A kulcs az együttműködés alapvető szükségességének felismerése, majd megtanulása és alkalmazása. Egyik lépés sem kihagyható. Nehéz, de nem kihagyható. Tanulni kell, mert egy totális individualista világkorszakból nem tudunk varázsütésre egy közösségi világszemléletbe átpattanni.

Nézzük mindezt a vírus banzáj kapcsán!
- Ha képesek vagyunk az együttműködésre, akkor nem tudnak megzsarolni a kötelező oltással, mert az adott munkahely mikroközösségében, ha azt mondja a dolgozók akár csak 30%-a, hogy akkor szevasz, holnaptól nem dolgozom, akkor összeomlik az adott mikro-munkahely, ha pedig ezt sok helyen megteszik, akkor az egész rendszer. Hiszen a rendszer annyira pattanásig ki van hegyezve kapacitások témájában, hogy még egy minimális kiesést sem képes elviselni a működésében. Ne felejtsük el azt sem, hogy nagyon sokan kényszerűségből oltottak, tehát ez a 30% akár magasabb is lehet(ett) volna.

- Olyan ez, mint a cigányprobléma egy átlagos faluban: a cigányok hordába verődbe erőt képviselnek - de csak az egyedüli emberekkel szemben. Ha a falu egy része már képes lenne az összefogásra, együttműködésbe, már visszapattannának ettől az erőtől. De egyelőre még nem vagyunk képesek...

- Egy sztrájk is csak akkor lehet működőképes, ha az adott mikro-munkahelyen az emberek együtt tudnak egymással működni, szóba állnak egymással, mert akkor nem lehet őket kirúgással megfélemlíteni.

Ez sajnos félelem kérdése is: az emberek többsége, jelentős része a félelem mentén vegetál - különösen a diktatúrában felnőtt idősebb generáció, nem véletlen, hogy őket mennyivel könnyebb a félelem mentén manipulálni -, így máris képtelen bármit is lépni.

- Talán lassan minden gondolkodó, nem a félelem mentén élő ember megérti, hogy nekünk NEM AZ A DOLGUNK, hogy az alacsonyabb tudatossági-energiaszinten lévő embertársainkat meggyőzük. Ők meggyőzhetetlenek. És ez csak szellemi maszturbáció, pótcselekvés, halogatás a saját tehetetlenségünk, gyávaságunk, kishitűségünk leplezése, hogy "én azért nem lépek (csak pofázok), mert amíg ők nem lépnek, addig én sem tudok"...

- Nekünk egymást kell megtalálnunk, megtanulnunk együttműködni, a konfliktusainkat szeretettel, tisztelettel elrendezni és nem elkerülni és ezzel olyan példát mutatni, amely egy új, élhető társadalom és világ példáját, mintáját tudja mutatni a többieknek is - amelyet már könnyebben tudnak ők is követni.

VT 135 2021.11.23. 08:37:37

Amúgy jól látszik, hogy akiknek korábban is megvoltak még a tökei - BKV-sok, MÁV-osok - most sem hagyják magukat kötelező oltással csesztetni. Persze hosszú távon a megfélemlítés, szalámi technika azért sikeres lehet.

VT 135 2021.11.23. 08:50:32

Még folytatva azt, hogy mi lehet a megoldás.
Egyelőre talán még megvannak azok a netes csatornák, amelyek lehetővé teszik, hogy megtaláljuk egymást fizikailag is. Ez a kulcs. Virtualitásban nem lehet megváltoztatni a fizikai világot...

Mivel felteszem, az oltatlanok átszövik a társadalom minden rétegét, ezért talán el lehetne kezdeni kiépíteni egy párhuzamos társadalmat. Persze ehhez meg kéne tanulni az együttműködést!!! Mert ha nincsen külső, kényszerítőn erő, ami jelenleg a hatalom és a félelem (vírustól függetlenül, pre-covid előtt is!), akkor ezt semmi sem fogja összetartani.

Ha viszont megvan egy erős, összetartó, egymás tagjait nem cserben hagyó makro-közösség, akkor ott a mai, működési válsággal küszködő rendszer (...amely ezt érzékeli, ezért keresi a megoldást, a globális diktatúra képében) lepattan. Ha emberi struktúrák, szervezetek sora nem tartja be a rá erőszakolt szabályokat, hanem szépen felmutatja a középső ujját, akkor annak lesz eredménye.
Kiből áll a rendszer? Ki a rendszer végrehajtói? Katonák, rendőrök, irodisták. Ugyanolyan emberek, mint mi. Nyilván vannak köztük is szép számmal alacsony energiaszinten tengődők is, ez nem kérdés. De csak ilyenek lennének? Kétlem. De ahhoz, hogy átálljanak, nem elég egy tüntizés. Ahhoz azt kell lássák, hogy van hova átállni. Van működőképes rendszer, amelynek a tagjai lehetnek. Nem pedig a káosz. Szerintem egy rendvédelmit jobban rettent a káosz, a rendszer teljes hiánya, mint egy rosszul működő, vagy diktatórikus rendszer.
süti beállítások módosítása