HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Portland

2023.07.11. 08:38 Deansdale

Vajon miért van ez az új fejlesztés Portlandben, hogy ebbe a boltba csak úgy lehet bemenni, ha a kamerába nézel és bentről kinyitják az ajtót? A helyes megfejtők között egy "rasszista" feliratú billogvasat sorsolunk ki.

Akik továbbgondolják a helyzetet azok még egy "rendőrállam" feliratú pólót is nyerhetnek!

42 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.07.11. 10:17:32

Idehaza is be fog következni...

valis47 2023.07.11. 11:41:29

@gigabursch: Idehaza is van olyan bolt, ahova be kell csengetni. Igaz nem nagy forgalmú.

GABOR2 2023.07.11. 13:20:59

Micsoda? Portland eljutott oda, hogy a lopások ellen... védekezni kéne? Dehát mi lesz így a haladással?

Madarász Henrik 2023.07.12. 00:41:33

Nem hiszem hogy túl sokat számítana, a tolvajokat és rablókat percek múlva elengedi az elfogásuk után helyi Soros ügyész.

Frederick2 2023.07.12. 09:50:19

@gigabursch: @valis47: @GABOR2: @Madarász Henrik:

Sok magát hirdető prosti kiírja a hirdetésében:

"Cigányokat nem vállalok."

Polkorrekt verzió:

"Romákat nem vállalok."

Valamit tudnak ezek a kurvák. :P

GABOR2 2023.07.12. 11:40:31

@Frederick2: Portland az a hely ahol a legszélesebbre tették a lábukat a politikusok akárki bűnözőnek.

Deansdale 2023.07.17. 08:14:43

@GABOR2: Régebben olvastam, hogy a tömegmanipuláció tanulmányozói szerint elég az információforrások ~80%-át birtokolni, a maradék nem számít. Ezt persze a háttérhatalom is tudja, nyilván az ő megrendeléseikre készültek ezek a tanulmányok. De inkább biztosra mentek, a hagyományos értelemben vett sajtónak több mint 90%-a az övék, így most már kimaxolhatták az elszemtelendést: egyszerűen azt mondanak amit akarnak, legyen az bármekkora hülyeség vagy hazugság, nem számít. Sajtból van a hold és a nappal éjszaka, aki pedig nem ért egyet az náci. Ennyi a modern média.

1. Az emberek legnagyobb részét eleve nem is érdekli semmi ami túlmutat a pénzen, a kocsmán meg a dugáson, ezekkel ugye nem kell foglalkozniuk. 2. A maradék nagy részét beidomították hasznos hülyének, ezek megakadt lemezként (és kb. annyi IQ-val is) ismételgetik amit a haladár sajtó mond. 3. A normie-k zöme jóhiszeműen értetlenkedik: "Tényleg sajtból van a hold? Lehet hogy én nem tudok jól valamit? Biztos nem mondanák ezt a megmondóemberek ha nem lenne így, vagy hát legrosszabb esetben persze tévedhet akár még Yellen is. De ha biztos lenne hogy ez nem igaz akkor a sajtó kijavítaná, ugye?" A háttérhatalomnak ezekkel sincs gondja. 4. Igazából még a jobberek egy része is így van a dolgokkal, bár valahol rudják hogy megy a kamuzás, egyszerűen nem veszi be a gyomruk hogy itt tartunk, ezért inkább próbálják meggyőzni magukat hogy nem tartunk itt, csak valami érthetetlen homokszem van a gépezetben, hiba, félreértés. 5. Akik meg nyíltan beszélnek arról, hogy ez tervezett-szervezett néphülyítés és gyakorlatilag mindenki benne van (legalábbis a tulajdonosi szinteken, attól lejjebb az okokat nem kell tudni senkinek), azok túl kevesen vannak hogy bármit is elérjenek.

Szóval minden rendben :) Az, hogy a nyugat dollár-ezermilliárdokat pumpál egy feneketlen kútba amiből minden érintett észveszejtő tempóban lop ahogy csak bír, mindezt persze az adófizetőkre terhelt nemzetközi bankhitelekből, az a lehető legjobb ami a világgazdasággal történhet. Miért, mi másra lehetne költeni ezt a pénzt ami jobb eredményekre vezetne? Fejlesztések, infrastruktúra, oktatás? Hülye vagy?!

Frederick2 2023.07.17. 09:43:01

@Deansdale:

"Tényleg sajtból van a hold? Lehet hogy én nem tudok jól valamit? Biztos nem mondanák ezt a megmondóemberek ha nem lenne így, vagy hát legrosszabb esetben persze tévedhet akár még Yellen is. De ha biztos lenne hogy ez nem igaz akkor a sajtó kijavítaná, ugye?"

Lásd transznemű, transzgyermek, patriarchátus. Bullshit dolgok. Értelmes, jólelkű embereknek nem kell magyarázni azt, hogy ezek nem létező dolgok. És ezen értelmes, jólelkű emberekből van a legkevesebb.

A dolgot amúgy megnehezíti az, hogy a társadalomtudomány balos kézben van. Létezik transzneműség, férfiuralom és nőelnyomás, mert ír róla a társadalomtudomány. Megírta a Foucault és a Bordieu. Foglalkozik vele a szakma.

Ja, nem egyszerű!

GABOR2 2023.07.17. 22:26:52

@Deansdale: Nagyon érdekes nyilatkozat. Azt mondja Yelen, egyetértve Orbánnal, hogy morálisan az lenne a legjobb, ha azonnal véget érne a háború, de...

""Ending this war is first and foremost a moral imperative,"

... de aztán mond egy olyat, amit lehet úgy értelmezni, hogy a "világgazdaságnak" az a jó, hogyha a háborút finanszírozzák, de ki lehetne magyarázni úgy, hogy arra gondol, hogy a háború után segíteni Ukrajnát lenne a legjobb dolog a világgazdaságnak.

Lehet harmadikként úgy értelmezni, hogy a terve, hogy megdublázzák az Ukrajnának szánt támogatásokat azért lesz jó a világgazdaságnak, mert a több fegyver majd elhozza a békét...

Ilyenkor kéne az újságíróknak megkérdezni, hogy akkor egész pontosan mire is gondolt.

Szóval ha valaki ráhivatkozna, ki tudná magyarázni.

Úgyanakkor ha azt nézed, hogy mi az amit tesznek, vagy akarnak ( duplázni a támaogatást ) nem nehéz kitalálni.

GABOR2 2023.07.17. 22:31:19

@Deansdale: "Miért, mi másra lehetne költeni ezt a pénzt ami jobb eredményekre vezetne? Fejlesztések, infrastruktúra, oktatás? Hülye vagy?!"

www.youtube.com/watch?v=C74K8_3VzT8

No comment...

Deansdale 2023.07.18. 08:58:03

@GABOR2: Gondolhat Yellen elméleti síkon amit akar, amíg a támogatások zöme fegyver, illetve amíg a pénzt szanaszét lopják, addig csak globális pusztítás és lenyúlás az egész. Ez az újjáépítés során sem lesz másként, az a pénz is el lesz lopva.

vodkasprite 2023.07.18. 21:55:17

Olvasok egy doksit, érdekeset találtam:

Robert Jay Lifton „Gondolat-átalakítás és a diktatúra pszichológiája” című 1961-ben íródott
könyvének 22. fejezete nyolc olyan technikát sorol föl,amelyeket ideológiai csoportok
használnak hívek toborzására. A nyolc technika a következő:
1. Miliőkontroll – A beérkező információk megszűrése és az egyén lehető legteljesebb
elszigetelése;
2. Mitikus manipuláció – a vezető különleges tulajdonságokkal való felruházása, amely
feljogosítja őt a világ teljes újraértékelésére;
3. A lelki tisztaság megkövetelése – tanulságtétel a csoport ideológiájához való
elkötelezettség mellett;
4. Megbánás – a csoport által bűnként definiált cselekedetek kötelező meggyónása a
csoport előtt;
5. Szent tanítás – a csoport vezetője isten nevében beszél és az általa képviselt tanok
minden más ideológia fölött állnak;
6. Nyelvi túlterhelés – a csoport sajátos nyelvezete a tagokat egyben a csoport
gondolkodásmódjának átvételére kényszeríti;
7. A doktrína primátusa – Minden a csoport tanításával ellentétes személyes tapasztalat
újraértékelése az új ideológiának megfelelően;
8. A létezés tagadása – minden csoporton kívüli személy tudatlanként és hitetlenként
való megbélyegzése és létének teljes elutasítása.

Az itt említett technikák azért kapnak helyet a tudatmódosítás erőszakos eszközei között, mert
azok az érvekkel történő meggyőzésnél, az emberi játszmáknál és a hétköznapi értelemben
vett manipulációnál sokkal kikényszerítőbb erejűek, bár jóllehet, az előző fejezetekben
tárgyalt módszereknél jóval puhábbak.

Ahogy így olvastam a pontokat, kb az összes válság kommunikációja során alkalmazzák mind a 7 technikát. Profik, na.

vodkasprite 2023.07.18. 23:28:44

Azta mennyire szétsavazza a független objektív 444.hu Robert F Kennedy Jr. elnöki indulását. Összeszámolni se lehet hány degradáló jelzővel illetik ezt a jóembert. Kapásból úgy nyit, hogy a leghülyébb Kennedy.

Az a durva, hogy van egy értelmiségi gyerekkori haverom, akinél a legapróbb kétely se merül fel egy ilyen cikkel kapcsolatban. Ha elolvassa, holnaptól kérdés nélkül egy idióta leszel a szemében, ha bármilyen szempontból máshogy látod a dolgokat.

Száradjon le a kezem, ha mégegyszer ránézek a 444re

GABOR2 2023.07.19. 01:28:09

@vodkasprite: Én hallgattam ezt a fickót és nem is azzal volt baj tartalmilag amit hallottam, hanem... valamiért ilyen rettenetes hangja van, valami nagyon nincs rendbe vele, és hát ő is öreg, de rajta ez a öreg/beteg nagyon érződik.

Deansdale 2023.07.19. 10:08:41

@vodkasprite: Ide jutottunk, a balosok a balosokat fikázzák :) Furcsa az amcsi rendszer, ahol először párton belül a jelölésért kell küzdeni, olyan szinten sározzák egymást mindkét pártban, hogy az ellenfeleik se tudnák jobban. Nyilván a 444-nél is ki van osztva amúgy, hogy kik a háttérhatalom által preferált jelöltek és kik az ellenőrzött ellenállás - RFK Jr minden bizonnyal az utóbbi, úgyhogy a rendszersajtó szabadon ócsárolhatja.

Deansdale 2023.07.19. 10:09:53

@GABOR2: Hja, 172 éves múmia a fazon aki már krákogni is alig bír, elképzelésem sincs hogy mi a fenét akar. Szerintem ha valami csoda folytán esélyessé válna, a Cilnton maffiának ki se kellene nyírni, természetes okokból is simán megförmed még a választás előtt.

Frederick2 2023.07.19. 14:30:45

@Deansdale: Nem tudom, tudsz-e róla. Hozzám most jutott el a hír, hogy június 15-én a Férfihang két aktivistája, Halász Géza és Szujó Flórián Zoltán nyílt vitát vállalt három hírhedt feministával.

www.youtube.com/watch?v=1QrHWLo0jrE

Belepörgettem, de nem hallgattam meg. Amúgy a hangfelvétel valami borzalmas technikai minőségű.

Volt ennek a vitának bármi értelme is? A feminista droidok csak mondták a maguk bullshitjét. Szújó és Halász érvei jók, de ilyen környezetben sajnos csak a kukába mennek.

Oké, megmutatta magát a Férfihang. De a vitából nem kerekedett értelmes párbeszéd.

Deansdale 2023.07.19. 16:20:58

@Frederick2: Őszintén szólva nem hoz úgy lázba a feminizmus mint régen, főleg mivel úgy érzem a baloldal(t irányító háttérhatalom) terve a következő fázisba lépett, a feminizmus sokat vesztett a jelentőségéből mindenféle értelemben. A balos LMBTP mozgalom szanaszét kannibalizálja a szerencsétlen feministákat, akik azt se tudják merről virrad. Másrészt egy idő után feladtam a próbálkozást hogy épelméjű feministát találjak, nyilvánvalóvá vált hogy kizárólag az agyműködés jeleit még nem mutató fiatalok ill. gerinctelen hazudozók vannak a soraikban, és ilyenekkel vitázni értelmetlen, parttalan. Ha lehetne hallani a videót, akkor ugyanazokat a hazugságokat hallanám rajta amiket 15 évvel ezelőtt lelepleztem, szóval... Pfff.

Mia and Me 2023.07.20. 09:24:53

@vodkasprite: ez krva jó, és lám működik. Vezérünk is ezt alkalmazza.

Tehát lényegében végünk van. ( Magyarországon is)

gigabursch 2023.07.20. 12:17:03

@vodkasprite:
Durva!
Köszönöm a pontos forrást!

Frederick2 2023.07.20. 15:39:27

@Deansdale: Hmm!

Soros-egyetem: elköltözött, mégis itt maradt – álláshirdetések sorát adták fel Budapesten
www.origo.hu/itthon/20211206-ceu-elkoltozott-megis-itt-maradt-allasirdetesek-soret-adta-fel-budapesten-az-egyetem.html

Kicsit fura nekem, hogy a FIDESZ értesít minket: itt van még a CEU! Én úgy emlékszem, a jobboldali emberek többségének volt egy olyan elvárása az Orbán-kormány felé, hogy eltakarítja a CEU-t. Most meg maga vallja be, hogy nem sikerült. Furi!

Frederick2 2023.07.20. 15:45:11

@Deansdale: Na, ez az én formám! Ezt nem vettem észre!

"2021.12.06. 11:54
EZ A CIKK 1 ÉVE FRISSÜLT UTOLJÁRA. A BENNE SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK A MEGJELENÉS IDEJÉN PONTOSAK VOLTAK, DE MÁRA ELAVULTAK LEHETNEK."

Mindenesetre itt vannak még. Ez is ők!
biboszabadegyetem.org/

Deansdale 2023.07.20. 20:04:33

@Frederick2: A Férfihangosok a CEU-ra mentek vitázni? LoL Gondolom nem sok pártatlanságra számítottak...

Mme.Brioche 2023.07.22. 16:32:38

@Deansdale: az elmúlt hetekben kicsit ápdételtem magam feminizmus-ügyileg, és én is pont erre a megállapításra jutottam, hogy gyakorlatilag a feminizmus napja végleg leáldozott, felfalta saját magát. Mindig kíváncsi voltam, hogy a femik hogy oldják fel magukban a férfigyűlöletük és a "transznőiség" okozta feszültséget, és most derült ki a számomra végképp, hogy nem sikerült feloldani, hanem kettészakadtak. Még külön neveik is lettek, az egyikük a transzfeministák, a másikuk meg a TERF-ek. (jó, tudom, hogy ezek nem vadonatúj fogalmak, de mostanra értek be). Ha nem lenne az egész olyan tragikus, akkor nagyon röhögnék. A transzfemik gyakorlatilag nemük árulói, akik hirtelen agybajos pasikat ölelnek a keblükre, aktívan kampányolnak értük, és a legnagyobb ellenségeiknek már nem en-bloc a férfiakat tekintik, hanem a jó kis régimódi férfigyülölő exfemi-nővéreiket, akik jusztse akarnak férfiakkal együtt pisilni és akik újabban megkapták a "radikális-ciszszexista-fasisztanáci-ciszhomofóbelnyomó" jelzőket, és azzal a lendülettel ki is vettettek a külső sötétségre :-DD

gigabursch 2023.07.22. 17:56:06

@Mme.Brioche:

Úristen!
Azért nem irigyellek, hogy mindezen végig tudtad magad rágni és nem hasonlottál meg a világgal és önmagaddal
Számomra a teljes eLMeBeTeQ cirkusz és elmebaj odáig követhető, hogy életellenesek. Minden szinten és formában.
De ezek szerint itt is igaz, hogy a forradalom felfalja gyermekeit.

gigabursch 2023.07.22. 18:07:36

@Mme.Brioche: @gigabursch:

Na, ez a vicc meg most jött szembe, épp az amcsi főtengernagy jelölés kapcsán. Szerintem óriási!

Egy perc humor:
- Mi a különbség a tűzoltó, a haditengerész és egy női tengernagy között?
- ???
- A tűzoltó a tűzre vizel, a haditengerész a vízre tüzel, a női tengernagy pedig ott tüzel, ahol vizel.

Deansdale 2023.07.22. 18:54:28

@Mme.Brioche: Itt tisztán látszik a "haladó" politika abszolút filozófiai és erkölcsi csődje. Jó fél évszázadig teljes erőbedobással nyomtak valamit, aztán pár év leforgása alatt úgy kivágták a szemétre, hogy a híveknek közben elfelejtettek szólni. Az új generációk már a transzhülyeséget tanulják, nekik a klasszikus feminizmus értelmetlen idejétmúlt hablaty, akik viszont egy fél életen át tanulták, hogy a férfiakat kell gyűlölni, azok nem tudnak változtatni és nem is értik miért kellene. Az az igazán vicces, hogy a baloldal még a saját híveit sem védi meg a saját híveitől, de ez nem józanítja ki se a régi femcsiket, se a lánglelkű transzformereket (holott ez a fiataloknak is intő példa kellene legyen, hiszen velük is meg fogják tenni amint úgy hozza az érdek). Mindkét kerge csoport igyekszik tovább szolgálni azt a vezetést ami az egyik felüket a másikra uszította. Elpékesztő.

valis47 2023.07.23. 21:26:48

@Deansdale: A férfigyűlöletet azért nyomják továbbra is.

youtu.be/7J7aJtGphVs

Deansdale 2023.07.24. 08:26:37

@valis47: Na igen, a megosztottság és a gyűlölet szítása állandó a haladároknál, csak az eszközök fejlődnek. A feminizmus jó volt az alapok megbontására, de a transzhülyeség sokkal durvább káoszt okoz. Vajon mi lesz a következő?

valis47 2023.07.24. 16:27:57

Ifj. Robert F. Kennedy:

"COVID-19. Van egy olyan érv, hogy ez etnikailag célzott. A COVID-19 aránytalanul nagy mértékben támad meg bizonyos fajokat. A COVID-19 célzottan a fehér bőrűeket és a feketéket támadja. Azok az emberek, akik a leginkább immunisak, az askenázi zsidók és a kínaiak... Nem tudjuk, hogy szándékosan célzott-e vagy sem, de léteznek olyan dokumentumok, amelyek bemutatják a faji vagy etnikai különbségeket és hatásokat."

"És beszélnünk kell a biofegyverekről. Sokat tudok a biofegyverekről, mert az elmúlt két és fél évben könyvet írtam róluk. És... a technológia, amivel most rendelkezünk... több százmillió dollárt fektettünk az etnikailag célzott mikrobákba. A kínaiak ugyanezt tették.... Tudjuk, hogy a kínaiak több száz millió dollárt költenek etnikai célú biofegyverek kifejlesztésére, és mi is fejlesztünk etnikai célú biofegyvereket. Erről szólnak azok a laboratóriumok Ukrajnában. Orosz DNS-t gyűjtenek. Kínai DNS-t gyűjtenek, hogy faji alapon célozhassák meg az embereket."

youtu.be/MHyHQiKS3f0

Deansdale 2023.07.24. 16:35:07

@valis47: ...a legokosabb amit tehetünk hogy élvezzük az életet amíg lehet.

GABOR2 2023.07.25. 02:48:45

Nem tudom tudjátok-e, hogy nemrég Biden "történelmet írt", ugyanis egy nőt nevezett ki az USA flotta élére... annak ellenére, hogy nem őt ajánlották. Tehát hiába van az, hogy az USA Kína elleni háborúra készül, amiben az USA flottájának nagy szerepe lenne, az hogy egy csoporthoz tartozás alapján válasszák ki a jelöltet, fontosabb volt, minthogy a rátermetséget nézzék.

"Biden picks female admiral to lead Navy. She’d be first woman on Joint Chiefs of Staff"

apnews.com/article/navy-chief-first-woman-franchetti-3508e41a3e9ff0e17782de81299acf13

"Biden’s decision goes against the recommendation of his Pentagon chief."

vodkasprite 2023.07.25. 12:08:05

Közbe' volt egy kis időjárás manipuláció a fejünk fölött. A tiktokon már nagyot ment.

www.tiktok.com/@darioprobevrs/video/7258721559962029339?_r=1&_t=8eHHeZWJRPO

Nehogy essen egy kis eső az Alföldön

gigabursch 2023.07.25. 13:55:58

@vodkasprite:
Azért mindent ne vegyél be!
Fake

Mia and Me 2023.07.25. 21:07:23

@valis47: Ha nem is teljesen etnikai alapon, de pl. életmódbeli szűrést biztos hogy csinált, kinti eü dolgozó ismerős szerint pár hónap után világos volt, hogy a magas vérnyomás, a dagadtság és a cukorbetegség olyan szintű rizikófaktor, hogy szinte biztos hogy kampec, vagy nagyon megszenvedi az ember.
És ha ezeket nézzük, hát a kinaiakra pont tényleg nem jellemzők ezek a betegségek és állapotok, a legjellemzőbb meg a városi fehér "civilizált" emberre.

Deansdale 2023.07.26. 08:06:39

@Mia and Me: Hja, szándékos volt vagy sem, a városi fehér "civilizált" embereket szivatta leginkább az egész sztori, azon kívül amit leírtál még ők bíznak a leginkább a médiában és a "tudományban", ők a legszabálykövetőbbek, a legparanoiásabbak az egészségükkel kapcsolatban, ésatöbbi. Most csak a magyar példát nézve, míg a cigók tojtak az egészre, addig fehérek tízezrei szaladtak orvoshoz az első köhhentésre, hogy aztán nagy részüket kicsinálják a kórházak lélegeztetőgéppel a kvótapénzért, illetve százezrek álltak sorba az oltásért, aminek a következményei ugye csak szép lassan derülnek ki. Mérget mernék venni rá, hogy sokkal nagyobb arányban oltottak fehér gyerekeket mint színeseket, ami a termékenységcsökkentős konteó miatt is érdekes.

Mondjuk lehet ezt az egészet egy jó vészjelzésnek is venni, hogy a saját kezünkbe kell venni az egészségünket és tudatosan tenni érte, NEM úgy ahogy a háttérhatalom csicskái diktálják, mert azok nyilvánvalóan ki akarnak csinálni minket. El kell kerülni az olyasmiket mint a magas vérnyomás, a dagadtság és a cukorbetegség, akkor már fél táv előnnyel indulunk a tömeg előtt.
süti beállítások módosítása