HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Utolsó kommentek:

Daenerys Targaryen 2019.12.03. 20:55:57

@Deansdale: na de ez most egy szellembirkózás a részedről? Én sem állítottam, hogy szisztematikus felsőbb parancsra erőszakolnak nőket.
Egyszerűen teljhatalmat adtak az ordas alantas ösztönöknek. És szabadjára engedték ezeket, mert a táborokban elnézik ezt. Mert központilag úgy döntöttek hogy egyáltalán ilyen táborokat létesítenek és előírtak feltételeket amiket vérrel vassal keresztül kell verniük a táborlakóükon.

Nincsen linkem és nincs szemtanúm sem.

Számomra sajnos hihető az elállatosodott ember. Neked nincs elég sok példád az elmúlt évtizedekből? Ne is menjünk messzire: Srebrenica.

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média

Deansdale 2019.12.03. 20:27:18

@Frederick2: Ahogy mondtam, atrocitások bárhol előfordulhatnak, egy kanos barom visszaélhet a helyzetével, ezt nem lehet kivédeni. Ami szerintem garantált hülyeség az az hogy ez a felsőbb vezetés hallgatólagos beleegyezésével, netán utasítására történne. Ha eleve csak szopatni akarták volna az ujgurokat akkor megtehették volna átnevelőtáboros bohóckodás nélkül is, ha már belevágtak ebbe a projektbe szerintem többet akarnak belőle kihozni mint egy börtön ahol az őrök szó szerint baszogatják a rabokat. Nem hiszem, hogy a kínai kormány hajlandó lenne milliárdokat költeni arra hogy néhány csóró átnevelőtábori őr időnként nőhöz jusson, ez a fajta filantropizmus nem jellemző rájuk.

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média

Frederick2 2019.12.03. 20:11:06

@Deansdale:

"Csak óvatosan, még rádfogják valami hülyék hogy te titokban mindigis Orbánt akartad királlyá koronáztatni."

Nehezen. Orbán is jelen pillanatban demokráciásdit játszik. Szerintem a demokráciával nem megyünk majd semmire. Keményebb eszközök kellenek.

"Kissé emlékeztet ez egy másik hasonló sztorira, amiről szintén tudjuk hogy ordas hazudozás."

Csak nem a cigányok?

Az ujgur megerőszakolása... Hogy felsőbb parancs lenne, az szerintem is oktalanság. De hadd hozzak be egy érvet, pro: A kínai férfiak radikálisabban többen vannak, mint a nők; a híresztelések szerint a legtöbb házasulandó nő el is kelt Kínában, és van egy csomó (mi csomó, rengeteg!) férfi, ami hoppon maradt. Ilyenkor a szexuális frusztráció levezetésére ott vannak az ellenség női - ami jelen pillanatban az ujgurok. Avagy elképzelhető, hogy van egy csomó frusztrált katonaviselt kínai férfi, aki így vezeti le a szexuális vágyait (ujgur nők megerőszakolása), a tisztikar pedig félrenéz.

De őszintén? Az iraki háború (melyet még a ballibek is annyira promóztak Gyurcsány alatt) szintén hozott ilyen eseményeket - amerikai katonák erőszakoltak meg muszlim nőket. Valahogy amellett dalolva elmegy a ballib sajtó. (Oké, régen volt.) Kettős mérce.

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média

Deansdale 2019.12.03. 17:20:41

@Daenerys Targaryen: "azt a forgatókönyvet feltételezni amelyik hozzád közeláll"

Azok után hogy valakik huzamosabb ideig TUDATOSAN hazudoznak egy témában szerintem kurvára megalapozott nem elhinni nekik bármit bemondásra ugyanabban a témában. Kínával kapcsolatban semmilyen elfogultságom nincs, a komcsikat amúgy sem bírom, egyszerűen csak nem vagyok hajlandó kritika nélkül benyelni a propagandát, hogy szegény muszlimokat mindenhol csak bántják, ok nélkül, és persze a lehető legdurvábban. (Kissé emlékeztet ez egy másik hasonló sztorira, amiről szintén tudjuk hogy ordas hazudozás.) Mondjuk hogy a kínai politikai vezetés parancsba adná, hogy az ottani muszlim nőket szisztematikusan erőszakolni kell, mert csak, bár ennek semmi haszna vagy értelme, sőt, nyilvánvalóan szembemegy a kínaiak mindenféle érdekeivel... Na ez az a megveszekedett baromság amit csak akkor hiszek el ha kőkemény tárgyi bizonyíték van rá.

De megpróbálom elmagyarázni egy másik megközelítésből, hátha így érthetőbb. Én azt hiszem el ami HIHETŐ, és ehhez semmi köze a politikai hovatartozásnak vagy bármiféle ideológiának. Semmilyen formában nem tartom hihetőnek, hogy kínában felső utasításra ujgur nőket erőszakolnak meg, ezzel szemben teljesen hihetőnek tartom, hogy a média kitalál ilyen hazugságokat, mert az előbbiben semmiféle logikát nem látok, ha én lennék egy kínai kommunista vezető akkor eszembe sem jutna ilyesmi, ugyanis semmi haszna de irtó káros és rengeteg fölösleges kockázattal jár; az utóbbira viszont naponta van példa és pont beleillik abba a képbe amit a mainstream sajtó kialakított magáról. Ez kb. olyan mintha a 888 megírná, hogy Macron szír menekült nők megerőszakolására adott parancsot, és ezt onnan tudjuk, hogy a 888 névtelen forrása állítja. Te ezt is gondolkodás nélkül benyelnéd? Elvégre a sajtó állítja, szóval nem elhinni "a valóság tagadása", vágod.

Innen talán ne erőltessük tovább a témát amíg nem tudsz adni valami megbízható linket az állításaid igazolására.

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média

F. Szabó 2019.12.03. 16:10:46

@Deansdale:
Na jó, a nők pappá szentelését visszavonom.

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média

Daenerys Targaryen 2019.12.03. 09:48:58

@Deansdale: Értelek. És aláírom, hogy bármelyik hírügynökség hamisíthat hírt. Mégis azt a forgatókönyvet feltételezni amelyik hozzád közeláll.. hmm.. ez elég siralmas. Ezt híyvják valóság tagadásnak. Ugyanaz az alapja mint amikor a ballibek tagadják a tömeges migráció veszélyeit.

Ja és persze hogy CSAK egyéni túlkapások vannak. A gulágon is így volt. Ha sztálin elvtárs tudott volna azokról, akkor biztos nem hagyta volna. Ez irónia volt.

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média

Deansdale 2019.12.03. 07:44:40

@Frederick2: Csak óvatosan, még rádfogják valami hülyék hogy te titokban mindigis Orbánt akartad királlyá koronáztatni :D

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média

Deansdale 2019.12.03. 07:41:56

@F. Szabó: "Már az sem mentené meg őket, ha a katolikusok végre eltörölnék a papi nőtlenséget, és nőket is pappá szentelnének."

Hát az biztosan nem, mert azzal nem menthetsz meg valamit hogy lerombolod. Ez olyan gondolat mint a nyugaton tapasztalható populációcsökkenést a migrációval "megoldani". Ha lesz a kereszténységnek reneszánsza akkor annak egy eredeti, keményvonalas feltámadásnak kell lenni, mert (egyebek mellett) pont az újítási kísérletekbe döglött bele.

Minden mással egyetértek amúgy, csak ez bökte a csőrömet :)

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média

Deansdale 2019.12.03. 07:36:48

@Daenerys Targaryen: Az érvet is leírtam, ami szerintem eléggé alapos, arra esetleg tudsz mondani valamit? Vagy talán vannak bizonyítékaid arról, hogy amit ki tudja hol olvastál az garantáltan igaz? A cikk ami alatt kommentelünk pont arról szól, hogy már a legnagyobb és legismertebb hírügynökségekben sem lehet megbízni.

Egyébként azt bármikor elhiszem, hogy egyéni atrocitások történhetnek ilyen intézményekben, ahogy bárhol máshol is, de azt nem hogy ez felső utasításra szándékosan történne.

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média

Frederick2 2019.12.03. 06:02:29

@F. Szabó:

"Ahhoz már túl sokan vannak itt most is, és az elitünk dolgozik rajta, h még sokkal többen legyenek. Mi meg olyan hülye liberálisok lettünk, hogy nem védekezünk."

Ez az, amiről többször is beszéltem. Európában és az USA-ban a baloldal kezében van a kultúra (nálunk a ballibek), és ők a kultúrán keresztül mérgezik a társadalmat, teszik dekadenssé. Őrségváltás kellene - nem csupán a kultúrában. Először a belső ellenséget kell felszámolni (kulturmarxizmus), aztán jöhet a külső (iszlám). Ez demokráciával nem fog menni; szerintem egy kis időre ideje lenne visszatérni a diktatúra intézményéhez - legalább addig, amíg túl nem van a kontinens a válságon.

Gusztustalanul puha, puhány lett a társadalmunk. Beleértve értelmiségünket is. Förtelmes a látvány, igen.

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média

F. Szabó 2019.12.03. 00:34:29

@F. Szabó: (Na jó, az Orbán próbálkozik. Én sok dolog miatt nem bírom őt, de iszlám ügyben és nemzetmegőrzés ügyben neki drukkolok. A kereszténység ügyében viszont szerintem rossz lóra tett, mert a kereszténység nyugaton halott, Európa többi részén meg haldoklik. Már az sem mentené meg őket, ha a katolikusok végre eltörölnék a papi nőtlenséget, és nőket is pappá szentelnének.)

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média

F. Szabó 2019.12.03. 00:18:47

@Frederick2: "És ez nem fog véráldozatokat szülni? Polgárháborút, etnikai konfliktust?"

De bizony fog. Csak nem azért, mert mi akarjuk átnevelni a muszlimokat, hanem mert ők akarnak átnevelni minket. Nem ismeri az iszlámot, aki azt hiszi, h ezt Európa megúszhatja. Ahhoz már túl sokan vannak itt most is, és az elitünk dolgozik rajta, h még sokkal többen legyenek. Mi meg olyan hülye liberálisok lettünk, hogy nem védekezünk. (Na jó, az Orbán próbálkozik. Én sok dolog miatt nem bírom őt, de iszlám ügyben és nemzetmegőrzés ügyben neki drukkolok.)

Ha 2 olyan totalitárius ideológia, mint az iszlám és a kommunizmus el akarja tüntetni a világból a másikat, ne legyünk már olyan ostobák, h bármelyikkel is szimpatizálni kezdünk. Mert mindegy, h melyik győz, az végül minket is be akar majd zabálni.

Az iszlám már olyan mértékben benn van Európában, az európai átlag pedig a hosszú jóléttől és a tévén folyamatosan nyomott liberális ideológiától olyan elpuhult, dekadens, felületesen gondolkodó, befolyásolható viselkedést produkál, hogy nem nagyon látszik önvédelemre képesnek. Úgy tűnik, nem is igazán akar.

A biztonságosnak látszó, fizikai és szellemi erőfeszítéseket lehetőleg nem igénylő, önálló döntések kockázatát és harcot nem vállaló jólétet választottuk, amit az elit felkínált nekünk. Pedig olyanná válunk így mint a kutyák, amiknek a farkasokhoz képest markánsan kisebb lett az agyuk, az intelligenciájuk, a harapásuk ereje, a futásuk sebessége, a kitartásuk, szóval az életrevalóságuk.

Úgy kezdünk viselkedni, mint a háziállatok. És az elit is úgy bánik velünk, mint mi a háziállatainkkal. Egyre kevésbé durván, egyre humánusabban, sokszor egészen őszinte szeretettel. De ez a lényegen nem változtat, kihasználnak minket a céljaikra. Olyan körülményeket teremtenek (pénzrendszerrel, jogrendszerrel, médiával), hogy úgy érezzük, szabadon döntünk a sorsunkról, mégis azt tegyük, ami nekik jó. Most például aggódunk a muszlimokért, akik majd iszlámra térítik vagy ledarálják az utódainkat.

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.12.02. 19:42:03

@Frederick2: Vagy lehet pont az volt a baja neki, hogy hiába szerette volna nagyon, a fiúk nem hagyták, hogy magában is fölfedezze őket.

Bejegyzés: Batman v Superman, Marvel vs DC

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.12.02. 19:22:46

@Frederick2: @Daenerys Targaryen: Árnyaltság, olvtársak, árnyaltság! Minden titkok és paradoxonok feloldója az árnyaltság. Vannak, amit emlegetett rendszerek történetesen jól csinálnak, ebből viszont nem következik automatikusan, hogy a rendszer teljes egésze jó és adoptálni kellene. Ami viszont azokban a rendszerekben szar, az a szar pont ugyanolyan szar a mi rendszerünkben is.

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.12.02. 19:18:56

@Frederick2: Rajongás nélkül is vicces szerintem, hogy ugyanazok a tökkelütöttek, akik nem tudják megkülönböztetni a bal- és jobb-libertariánust a nácitól, és előszeretettel fenyegetnek gulággal, ugyanők sikítva hugyoznak vért egy helikopteres mémtől.

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média

MédiaVadász 2019.12.02. 17:58:12

@Frederick2: @Deansdale: @KalmanBlog: Azóta a Médiavadász hangvétele meglehetősen enyhült, merem azt mondani: kiforrottabb lett. Ma már nem így csinálnám, de megvolt az okom arra, hogy FAM-ot ezen a módon támadjam be. Legyen elég annyi, hogy nem én kezdtem az aljaskodást és a rágalmazást.

Az elismerő hsz-ekért pedig köszönet!

Bejegyzés: Mozgalom a férfiak olvasásáért

Daenerys Targaryen 2019.12.02. 17:44:06

@Deansdale: rendkívül kényelmes és biztonságos, ha úgy valóság tagadsz, hogy számodra egy szép világ jöjjön ki a végén. Az újgúrokról szólt a beszélgetés, csaxólok.
Azért ennél többet vártam tőled :-(

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média

Deansdale 2019.12.02. 16:57:02

@Daenerys Targaryen: Amit a balos sajtó a muszlimokat ért atrocitásokról ír abból semmit nem hiszek el, legkésőbb a rohingyás témával porig rombolták a szavahihetőségüket mikor úgy tálalták a dolgot, hogy a rohadt militáns buddhisták ártatlan iszlamistákat mészárolnak. Aki ebből nem vágja le, hogy a balos sajtó egy rakás szar, annak úgy is kell.

Valamit kezdeni kell az iszlámmal, különben magunkat hozzuk szar helyzetbe. Erre korábban volt jó megoldás: lemészároltuk őket és akkor egy ideig nem jöttek. Ha neked ez már túl ódivatú, akkor javasolj valami jobbat. Az az ujgurok helyzetén éppúgy egyértelmű, mint a rohingyákén, és minden más muzulmán diaszpóráén, hogy amint nyeregben érzik magukat egyből rámásznak a helyiek torkára, náluk ez a bevett szokás a vallás népszerűsítésére, és nekem kurvára nincs kedvem ahhoz hogy még lássam ahogy ezt elkezdik a gyerekeimen gyakorolni.

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média

Deansdale 2019.12.02. 16:50:20

@Frederick2: Az a baj hogy összekevertek dolgokat. Ha szerintem az iszlámmal ennél jobban bánni nem lehet, vagy nem érdemes, akkor nyilván híve vagyok a kínai kommunista pártnak... Hát ez kurvára nem így működik. Én az iszlámról beszéltem, aztán hogy azon felül kína még mit csinál az egy teljesen más tészta. Eleve nem is lehet szerintem en bloc nyilatkozni, hogy valaki "egyetért a kínai politikával" vagy nem, ez ennél jóval összetettebb kérdés.

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média

Frederick2 2019.12.02. 16:34:09

@Daenerys Targaryen: JZK enyhe vonzódása a kínai totalitarizmushoz (fűszerezve Dean ezzel kapcsolatos toleráns attitűdjével) számomra továbbra is unszimpatikus.

Amúgy észrevettem, hogy a demokráciában és vele együtt a polgári rendben való csalódás eleve hozza a diktatúrák iránti fogékonyságot. Itt gondolok azokra a jobber kollégákra, akik rajonganak egyes diktatúrákért (Pinochet, Szaddam, Hszi Csin-ping) vagy a demokráciát radikálisan szűkítő államférfiakért (Duterte, Erdogan, Putyin). Aztán libertariánus, balos és jobbos körökben még található egyfajta gyermeki rajongás a rozsavai kurdok "demokráciájá"-ért - ami kb. szerintem annyira lehet demokratikus, mint egy prostikat futtató strici. Meg még balos körökben Morales, Allende meg az a félkegyelmű buszsofőr. Mindez egy valamira utal: hogy sokan csalódtak a demokráciában és a polgári rendben.

Amúgy nem hibáztatom őket: én sem hiszek kifejezetten a demokrácia intézményében. Régen még merészeltem demokratának nevezni magam - de ma már nem hiszek benne. Úgy vélem, Európa (és azon belül hazánk) csak egy diktatúra révén képes a túlélésre. De valami észszerű diktatúra révén, nem olyan totalitárius szarral, mint a jelenlegi Kína.

Mind az iszlám, mind a kulturmarxizmus veszélyforrás Európa szívében. Demokráciával nem érünk velük szemben szart sem.

Bejegyzés: Hölgyeim és uraim, a függetlenobjektív nemzetközi média