HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @Glokta: Az amcsi Demokrata párt már most is nevezhető színesnek, mivel nyíltan fehérellenes, annak ellenére is hogy az elnökjelöltjeik most épp fehérek. Biden pl. több videón is beszél arról, hogy ... (2020.01.24. 16:40) Boldog Karácsonyt!
  • Glokta: @Madarász Henrik: "Igazából az USA fehérei mindenképpen kisebbségbe fognak kerülni idővel, az nem sokat fog rajtuk segíteni, hogy a színesek egyik pártját demokrata, a másik republikánus pártnak fog... (2020.01.24. 15:51) Boldog Karácsonyt!
  • csi szi: @GABOR2: Hillary Clinton nekiment Bernie Sandersnek, bár ez még használhat is neki. Szerinte Sanders támogatói között "nőgyűlölők" vannak, ő maga is nőgyűlölő kampányt folytat, és egy politikai szél... (2020.01.24. 15:31) Boldog Karácsonyt!
  • don Fefinho: @Sipi81: Ugye? :D A woke amúgy csak egy új címke régi tartalomra, a polkorrekt tematikák általános összefoglalója, de ma már ez a kifejezés is kezd átmenni nyílt gúnyba. (2020.01.24. 12:34) Boldog Karácsonyt!
  • Sipi81: @GABOR2: fényévekkel le vagyok maradva a progressziótól. Mi az a woke nő? (2020.01.24. 12:25) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek:

Deansdale 2020.01.24. 16:40:40

@Glokta: Az amcsi Demokrata párt már most is nevezhető színesnek, mivel nyíltan fehérellenes, annak ellenére is hogy az elnökjelöltjeik most épp fehérek. Biden pl. több videón is beszél arról, hogy az USA-ban hamarosan kisebbségbe kerülnek a fehérek, és hogy ez milyen jó, mert a fehérek rohadt g*cik. A következő választásokon már olyan jelöltjeik lesznek, mint AOC vagy Ilhan Omar, akkor szerintem már te is tökéletesen érteni fogod, hogy mi a gond.

De mindez valahol mellékes, a fő probléma a demográfia, és igen, "a latínókkal és indiánokkal is baj van", mindenkivel baj van OTT ahol nem hajlandó integrálódni és más kultúrákból hasít ki magának életteret. Ez az egész sosem négergyűlölet vagy arabgyűlölet kérdése volt, még csak nem is a fehér felsőbbrendűségé, hanem az a lényeg, hogy minden egyes kultúrára nézve végzetes ha idegenek lepik el, mindegy hogy a bantu kultúra eszkimók általi, vagy a japánok brazilok általi ellepéséről beszélünk. Az USA-nak is volt egy saját karaktere, kultúrája, aminek a zömét az európai gyökerekből hozta, most meg szarrá megy az egész a melting pot (olvasztótégely) ötlet miatt. Az a kultúra amiben az idegenek nem hajlandóak integrálódni örök harcra van ítélve, mint mi a cigókkal, akik 600 éve nem képesek magyarrá válni, hiába minden probálkozás. A modern tömeges migráció a teljes fehér világot elárasztja ilyen cigányságokkal (átvitt értelemben) - van ahol ez lesz az első cigányságuk, máshol a második, harmadik cigányság fog a négerekből, arabokból, latínókból kialakulni. A cél az, hogy minden fehér kultúrában legyen ilyen idegen góc, a lehető legtöbb és legerősebb, és aztán persze a végcél hogy ezek hosszú távon átvegyék a helyünket.

A linked meg sajnos nem sokat ér, egyrészt a hitelessége is kétséges, másrészt sokkal tisztább képet kapsz ha nem fertilitási mutatókat nézel, hanem direkt demográfiai statisztikát, ami szerint 1950-ben még 90% volt a fehérek aránya, ma meg már 70% alatt van, és a változás gyorsul, nem lassul.
en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_the_United_States#Race
Azzal persze még ez a statisztika sem számol, hogy az országban több mint 10 millió illegális bevándorló él, akik zömükben színesek... Ilyen körülmények, illetve folytatódó bevándorlás mellett kb. 20 év és a fehérek aránya 50% körülire fog csökkenni. De legyünk optimisták és 20 év helyett mondjunk 40-et, az min változtat? A legtöbbünk még megéri, a gyermekeink garantáltan. Idő kérdése.

És most sokezredjére is hangsúlyoznám, a más fajokkal és nemzetekkel semmi baj nincs, azok is emberek. Csak ne akarjanak leváltani bennünket a saját hazánkban. Van saját hazájuk, tegyék rendbe azt, ha meg mindenáron migrálni akarnak akkor tegyék azt asszimilációs szándékkal, és lehetőleg olyan célországba ahol problémamentesen el tudnak vegyülni, nem úgy mint a négerek Kecskeméten. Engem nem zavar ha ideköltözik pár francia vagy német, ha azzal a szándékkal jön hogy a gyerekei már echte magyarok lesznek, de a feketepákó-féléktől a hideg kiráz, és nem azért mintha utálnám a négereket, hanem mert ők kultúridegenek itt, szemmel láthatóan NEM magyarok, és a gyerekeik sem lesznek azok, meg az unokáik sem. Ki tudja hány generáción keresztül kell higítani a vérüket hogy végül magyarrá válhassanak... Annyit nem hiszem hogy ér az egész, nem látom az értéket amit Pákó a magyarságnak hozott az ideköltözésével. Ha latínók vagy indiánok akarnának idejönni velük ugyanez lenne a helyzet, nem pécéztem ki külön a négereket. Minden beolvadásra képtelen nemzetiséggel csak szopunk, és ezzel ugyanígy van minden más nemzet is a világon, akkor is ha nagyon erőltetik a diverzitást. És ahogy fentebb jeleztem, ez fordítva is fennáll, a fekete nemzetek is küszködnek a beléjük ékelődött fehér nemzetiséggel, csak kérdezd meg a búrokat dél-afrikában.

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

Glokta 2020.01.24. 15:51:25

@Madarász Henrik: "Igazából az USA fehérei mindenképpen kisebbségbe fognak kerülni idővel, az nem sokat fog rajtuk segíteni, hogy a színesek egyik pártját demokrata, a másik republikánus pártnak fogják nevezni."

Nincs olyan, hogy "színes párt".
Az "idővel többségbe kerülnek" is baromság (vagy legalábbis nagyon sok idő kell ahhoz):
www.statista.com/statistics/226292/us-fertility-rates-by-race-and-ethnicity/

Egyébként pedig most már a latínókkal és indiánokkal is baj van?

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

csi szi 2020.01.24. 15:31:17

@GABOR2: Hillary Clinton nekiment Bernie Sandersnek, bár ez még használhat is neki. Szerinte Sanders támogatói között "nőgyűlölők" vannak, ő maga is nőgyűlölő kampányt folytat, és egy politikai szélhámos, aki hazudott is, mert Elizabeth Warrenre azt mondta '16-ban, hogy nem lehet belőle elnök, amit úgy értelmeztek, hogy Sanders szerint egyáltalán nő nem nyerhet elnökválasztást. Sanders persze tagadta, hogy ezt mondta volna.

De persze egyértemű, hogy itt Biden lesz a befutó jelölt, azért indították el az impeachmentet is többek között, hogy "creepy Joe"-t áldoztként mutathassák fel.
AOC kijelentését félreértetted, nem azt mondta, hogy ő lenne a középen álló konzervatív, hanem a többi demre mondta ezt, elítélően. Hozzá, azaz AOC-hez képest valóban az illetők szinte konzervatív centristák.

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.01.24. 12:34:26

@Sipi81: Ugye? :D
A woke amúgy csak egy új címke régi tartalomra, a polkorrekt tematikák általános összefoglalója, de ma már ez a kifejezés is kezd átmenni nyílt gúnyba.

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2020.01.24. 12:25:05

@GABOR2: fényévekkel le vagyok maradva a progressziótól. Mi az a woke nő?

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2020.01.24. 12:23:09

@don Fefinho: "Feminista facebook-csoportot nézegettem valamelyik nap"
Fene a gusztusod!

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.01.24. 00:21:14

@GABOR2: Feminista facebook-csoportot nézegettem valamelyik nap, egy szöveges kép alatt ment az acsarkodás. A szöveg annyi volt, hogy a nő azért emeli fel a hangját, mert nem hallgatják meg, a férfi meg azért, mert nem engedelmeskednek neki. Természetesen záporoztak az ellenvélemények férfi részről, hogy ők ezt női oldalról tapasztalták meg főleg, illetve néhány értelmesebb nő is nehezményezte az egyoldalú sztereotipizálást. Viszont valamelyik agykárosult képes volt a nő általi abúzusra ráhúzni, hogy az reflektív abúzus, vagyis amikor a nő abúzál, akkor is tulajdonképpen a férfi abúzál igaziból.

Borderline vetítés ezerrel, szerintem ez az ún. woke kultúra tenyészti a Cluster B-s nőket.

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

GABOR2 2020.01.23. 22:14:58

Azthiszem sok férfi Youtuber imádni fogja ezeket a sorokat:

"Not wanting to date "woke" women, far from being laughable, is actually one of the more insidious aspects of it. Spend an afternoon on any major dating app and you’ll come across (generally white) men saying openly sexist and misogynistic things. They might say "no psychos" or that they "fucking hate big eyebrows" in their bios. And, by and large, they also tend to hold extremely right-wing views and see themselves as victims of liberal thinking."

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

GABOR2 2020.01.23. 21:30:50

Ez azt hiszem magáért beszél.

Azért kezdtek el most sírni, mert egyre több az olyan férfi aki nem hajlandó "woke" nővel összejönni. Nem vicc. Ez állítólag veszélyes...

"The Dangerous Rise Of Men Who Won’t Date “Woke” Women"

www.refinery29.com/en-gb/2020/01/9244509/laurence-fox-anti-woke-meaning

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

GABOR2 2020.01.23. 21:29:18

@Madarász Henrik: A republikánusok kapnak még egy utolsó utánni esélyt.

Egyébként meg idő=élet. Lehet, hogy kitör egy járvány ami megtizedeli a migriket, míg a fehérek a jobb orvosi eljárások miatt kevésbé hullanának el. A jövő gyakran más mint amire számítanak.

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

Madarász Henrik 2020.01.23. 18:24:31

@GABOR2: Igazából az USA fehérei mindenképpen kisebbségbe fognak kerülni idővel, az nem sokat fog rajtuk segíteni, hogy a színesek egyik pártját demokrata, a másik republikánus pártnak fogják nevezni.

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

Deansdale 2020.01.23. 17:44:26

@Madarász Henrik: Az azonnal feltűnik, hogy amikor libsik panaszkodnak valami ideológiai agyfasznak köszönhetően, azt a sajtó úgy tálalja, hogy "a rajongók dühösek" és a mű szar, de ha rajtuk kívül bárki más panaszkodik bármire akkor a sajtó szerint toxikus szélsőjobbfasiszta nőgyűlölők hisztiznek oktalanul a tökéletes művel kapcsolatban.

Bejegyzés: Sci-fi ajánló és ajánlatkérés

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.01.23. 14:00:08

@Papírsárkány: Jaja, van is valami mondás, hogy a republikánusok az eggyel/kettővel ezelőtti ciklus demokratái.

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

Papírsárkány 2020.01.23. 07:37:50

@don Fefinho: azért ebben erős segítségük van :)

stonetoss.com/comic/mud-slinging/

(egyre igazabbnak látszik a mondás, hogy a konzervatívok az előző generáció liberális nézeteit konzerválják csak)

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

GABOR2 2020.01.22. 21:05:31

@don Fefinho: Igen, magukat látják normálisnak mindenki más akkor eltolódik és az igazi normálisak is szélsőségesek lesznek. De AOC amúgy nemsokára ki lesz tán rúgva, többek között azért, mert megtagadta, hogy befizessen a pártkasszába miközben teli van pénzzel; viszont a kollégái ellenfeleit meg támogatja pénzzel.

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

GABOR2 2020.01.22. 21:03:20

Na ezt is nézzétek meg.

Egy csajszi, aki felment a Twitch-re - ami elvileg játékok streameléséről szól - a baloldalt népszerűsíti, baloldali híreket magyaráz. Szóval ő a nagy baloldali...

Nemrég totál kikelt magából, hogy milyen olcsójánosok a nézői, hogy már eltelt úgy egy óra, hogy nem adott neki senki pénzt, és nem is iratkozott fel (ami szintén pénzbe kerül).

Az idegeket alaposan kikészítő felvétel, de érdemes megnézni, hogy egy "baloldali" csajszi hogy követeli véres szájjal, hogy az ingyen műsoráért fizessenek.

www.youtube.com/watch?v=AweRLpYjXpc

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.01.22. 20:58:51

@GABOR2: Nézem, de egyelőre még a Mága-tuctuc sokkjából sem keveredtem ki. :D

Elképesztő egyébként, ha már felhoztátok Berniet meg AOC-t, a torzulás, amivel echte szélbalosok képesek bepozícionálni magukat középre, mindenki mást tőlük jobbra meg a nácikhoz.

stonetoss.com/comic/papers-please/

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

GABOR2 2020.01.22. 20:41:20

@Borathan: Erről nem írtam a cikkben, de pont azt hozzák fel, hogy Floridában Trump igyekszik a valláson keresztül is megszólítani őket, míg AOC kommunizmusa kifejezetten taszítja őket. Floridában állítólag nem tudom hány millióval többet költenek kampányra, hogy ezt megoldják, és ott megy legjobban ez a szöveg, hogy ők nem szélsőbalosok hanem igazából konzervatívok... nemcsak AOC részéről.

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

Borathan 2020.01.22. 20:29:47

@GABOR2:
érdekes, hogy a mélyen vallásos spanyolajkú kisebbséget hogyan akarják a feminista-genderista progresszívek megszólítani :)

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!

GABOR2 2020.01.22. 18:22:58

@don Fefinho: Most amúgy volt egy újabb Bernie Sanderses videó, ahol egy újabb munkatárs beszélt, arról, hogy tulajdonképpen nagyon jók a Gulagok és oda kéne küldeni az összes republikánust "oktatásra", de ő is idézőjelesen értette az oktatást.

www.projectveritasaction.com/

Bejegyzés: Boldog Karácsonyt!