HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Borathan: @don Fefinho: +1 (2020.07.08. 23:28) Pár évtizedes balos agymosás eredménye
  • don Fefinho: @Deansdale: Ha már mindenképpen a deportálás és a hazai autonómia a két opció, olvasszuk össze harmadikká: föltelepíteni őket Budapestre, és körbefalazni az egészet. (2020.07.08. 23:00) Pár évtizedes balos agymosás eredménye
  • Glokta: @Deansdale: Hát ha szerinted én egyből valamiféle holokauszt-szerűségre gondolok a deportálás kapcsán - egyébként nem ahhoz hasonlítottam, hanem épp a svábok erőszakos kitelepítéséhez - akkor vissza... (2020.07.08. 21:55) Pár évtizedes balos agymosás eredménye
  • Deansdale: @Madarász Henrik: Na igen, csakhát magyarul beszélnek... Venni vagy építeni kellene egy szigetet valamelyik óceánon és ott létesíteni egy kolóniát nekik, még azt se bánnám ha valami trópusi paradic... (2020.07.08. 21:29) Pár évtizedes balos agymosás eredménye
  • Madarász Henrik: @Deansdale: Az Ideális India lenne úticélnak, de valamelyik afrikai diktátort is le lehetne fizetni hogy fogadja a szorgos vendégmunkásokat :) (2020.07.08. 20:38) Pár évtizedes balos agymosás eredménye
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek:

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.08. 23:00:48

@Deansdale: Ha már mindenképpen a deportálás és a hazai autonómia a két opció, olvasszuk össze harmadikká: föltelepíteni őket Budapestre, és körbefalazni az egészet.

Bejegyzés: Pár évtizedes balos agymosás eredménye

Glokta 2020.07.08. 21:55:38

@Deansdale: Hát ha szerinted én egyből valamiféle holokauszt-szerűségre gondolok a deportálás kapcsán - egyébként nem ahhoz hasonlítottam, hanem épp a svábok erőszakos kitelepítéséhez - akkor visszakérdeznék: te miért egyből a haiti mészárlásra asszociálsz egy jelentős cigány népességű Magyarország kapcsán?

Elég nehéz lenne a két ügy közé párhuzamot vonni, kezdve azzal, hogy Haitit a fehérek gyarmatosították és rabszolgákat hurcoltak oda, így azért volt valami alaposabb kiváltó oka az ellenük való dühnek (ezzel nem mentegetve a népirtást ami történt), míg Magyarországon semmi ilyesmiről nem volt szó?

Az meg, hogy Dél-Afrikában egy 0,1%-os támogatottságú (en.wikipedia.org/wiki/Black_First_Land_First), szélsőbalos párt mit mond, annak nincs nagy jelentősége - azt hiszem (legalábbis a Kurucinfó kommentszekciójába belenézve) Magyarországon is lehetne találni tízezer embert, aki hangoztatná, hogy "minden cigányok által megölt magyar emberért mi is egy cigányt megölünk".

Azt én nem tudom elképzelni, hogy a cigányok 80%-át rá lehetne venni erőszak nélkül, hogy Borsodba menjenek - egyszerűen sokan kötődnek ahhoz a helyhez, ahol laknak. A határon túli magyarok esetében ez hatványozottan igaz - mondjuk Erdély nagyon sok tekintetben különbözik kulturálisan a központi Magyarországtól - akik akartak, azok általában a rendszerváltás utáni 30 évben átmentek Magyarországra.

Az ország pedig nem virágozna fel, ha csak egy virág virágozhatna, vagyis a "derék hazaszerető jobboldaliak" - helyette sikerülne elérni, hogy az értelmes emberek legalább 50-60%-a Nyugatra menjen és ott is maradjon.
A Horthy-korszakban a magyarok jóval kisebb, bár a kultúrában és a tudományban jelentős szerepet játszó részét (a zsidó származásúakat) kezdték korlátozni, és mégis sokat vesztettünk azzal hogy egy Teller Ede vagy egy Szilárd Leó nem itt, hanem Amerikában bontakozott ki.

Bejegyzés: Pár évtizedes balos agymosás eredménye

Deansdale 2020.07.08. 21:29:45

@Madarász Henrik: Na igen, csakhát magyarul beszélnek...

Venni vagy építeni kellene egy szigetet valamelyik óceánon és ott létesíteni egy kolóniát nekik, még azt se bánnám ha valami trópusi paradicsom, hadd élvezzék.

Bejegyzés: Pár évtizedes balos agymosás eredménye

Madarász Henrik 2020.07.08. 20:38:46

@Deansdale: Az Ideális India lenne úticélnak, de valamelyik afrikai diktátort is le lehetne fizetni hogy fogadja a szorgos vendégmunkásokat :)

Bejegyzés: Pár évtizedes balos agymosás eredménye

Deansdale 2020.07.08. 19:53:53

@Glokta: Azt tudom neked is mondani amit Bekkónak: nem értem miért gondoltok egyből erőszakra, és ha megengedsz egy kis demagógiát, ez inkább titeket minősít mint az én elképzeléseimet amikben erőszakról szó sem volt. Illetve talán a sok évtizedes agymosás hatékonyságát dícséri, hogy mindenki zsigerből azonnal valami holokauszt-szerűségre asszociál ha szóba kerül a fajok kényszerű integrációjának megszüntetése.

...mert hát afelől biztos lehetsz, hogy a magyarok ÉS A CIGÁNYOK ~90%-a nem akar a másik nemzet tagjainak közelében élni, sokkal inkább szeretné ha a saját nemzetisége venné körül, és MINDKÉT FÉLNEK áldatlan állapot hogy egymás közé vagyunk vegyülve. (Illetve hát van egy igazi antiszociális vérszívó roma réteg aminek pont jó hogy magyarok között van, mert élvezik hogy baszogathatnak minket, de az ő véleményüket pont leszarom.)

"A cigányokat éppenséggel nem "erőszakosan integrálták" valamiféle "libsik", ők 600 éve, békésen jöttek ide és azóta Magyarországon élnek."

Ez két külön téma. Persze, az első hullámaik 600 éve jöttek, meg azóta még egy pár, és őket nyilván nem a modern libsik importálták, ez magától értetődik. A libsik meg a kényszerű integráció ott kerülnek képbe, hogy a jelenben a libsik erőszakosan akadályoznak mindenféle ÖNKÉNTES szeparációs kísérletet, ha bárhol bárki megpróbál a másik fajtól elkülönülni azonnal megtámadják és elmeszelik. Jelenleg egy kényszerintegrációban él mindkét rassz, amit mindkét rassz zöme a háta közepére kíván, csak nincs mit tenni ellene, mert a vonatkozó törvények libsimódra lettek megírva, és az ő ideológiájukat szolgálják, nem a magyar nép (vagy akár a cigók) érdekeit.

"Maga az autonómia mint alapötlet nem ördögtől való, de egyrészt nem lenne semmiféle társadalmi támogatottsága"

Persze, mert az emberek hülyék. A rócsild&rokkefeller kompánia is azért győz röhögve, mert erre tettek fel mindent. Az emberek zöme ostoba mint a segg és még a saját közvetlen érdekeit sem képes felfogni sem. Pl. hogy egy cigány többség között élő kisebbségnek lenni valószínűleg nem lesz fáklyásmenet, és ezt valahogy meg kellene akadályozni, lehetőleg anélkül hogy vér folyna. És ezt semmiféle integráció vagy asszimiláció nem akadályozná meg, még akkor sem ha egyáltalán lehetséges lenne ilyesmi a következő ~30 évben azután hogy 600 év próbálkozás sem vezetett semmire.

"másrészt az soha nem erőszakos be-, és kitelepítéseket jelent."

Nem, valószínűleg nyílt mészárlásokat fog jelenteni mikor a cigány többség megunja a kisebbségi búránkat és az eredendően erőszakos kultúrájuk miatt fokozatosan erősödő kaotikus erőszak már tarthatatlanná válik, és nyílt fajháborúba csap át. Előbb az lesz mint Dél-Afrikában, hogy csak úgy szépen ízlésesen őrölnek fel minket rendszeres gyilkosságokkal, aztán már a cigány politikusok fogják hangoztatni hogy a magyarokat ki kellene irtani, aztán egyszercsak eljön Haiti.
1. en.wikipedia.org/wiki/South_African_farm_attacks
2. www.rt.com/news/446450-south-africa-kill-whites/
3. en.wikipedia.org/wiki/1804_Haiti_massacre

Ez fog történni, mert a békébe belekényelmesedett magyar emberek impotens tehetetlenséggel fogják végignézni az események ilyetén alakulását, hiszen a cigóknak autonómiát adni olyan rasszizmus-szerű izé lenne, meg nincs is társadalmi támogatottsága... A politika nem lép, az emberek nem lépnek, a gyerekeink pedig meg fogják érni ahogy kisebbséggé válnak az országban. Aztán majd könyöröghetnek a cigóknak, hogy bánjanak a magyarokkal rendesen... Nevezz cinikusnak vagy bárminek, nem érdekel, szerintem semmi vitatható nincs azon amit előadtam, legföljebb imádkozni lehet, hogy valami csoda megmentse a gyerekeinket ettől a sorstól.

Bejegyzés: Pár évtizedes balos agymosás eredménye

Deansdale 2020.07.08. 19:21:27

@Bekko: "Ez csak a probléma szőnyeg alá söprése lenne."

Mármint kizárni őket az országból? Végleges és tökéletes megoldás lenne. Ennél csak az lehetne jobb, ha valahova deportálhatnánk őket, de az nagyjából lehetetlen. Talán ha fizetnénk valamilyen államnak hogy fogadja be őket? Elvileg működhetne, gyakorlatilag nem nagyon.

"Nem ilyen egyszerű a dolog, mert nagy részük integrálódott, nagy részük meg nem."

Aki magyarnak érzi magát és úgy is viselkedik, az maradhatna... Nem állnék neki senkit géntesztelni, hogy milyenek a felmenői, mint mondjuk Izraelben csinálják.

"jómagam az oktatásban, szociális rendszerben, sportban, munkában hiszek"

Na ez a probléma szőnyeg alá söprése, ugyanis a két legfőbb gond a cigánysággal az alacsony IQ-juk és a gyors szaporodásuk, ami egyfelől azt jelenti, hogy ha asszimiláljuk őket akkor a magyar átlag-IQ fog esni vagy 10 pontot, ha meg véletlenül mégsem sikerül az asszmiláció, akkor hipp-hopp kisebbség leszünk köztük a saját hazánkban. Kétszer gyorsabban peregnek náluk a generációk mint a magyaroknál és kb. duplaakkora a termékenységük, úgyhogy nem kell sok idő a demográfiai katasztrófához. Amúgy hiába akarod oktatni őket, gyakorlatilag lehetetlen, az ész és a szándék is hiányzik hozzá, és egyiket sem tudod rájuk kényszeríteni. Iskolában dolgozom, látom a helyzetet, ebből nem lesz énekes halott. Esetleg ha az iskolákban bevezetnénk valamiféle magyar nemzetiségre nevelést, ha érted mire gondolok... Talán az ész hiánya nem olyan nagy baj ha legalább a magyarellenes rasszizmusuk csillapodik. Dehát sok sikert egy olyan tantárgy bevezetéséhez, hogy hogyan váljuk más nemzetiségből magyarokká, a libsik behívnák ránk a NATO-erőket rendet tenni ha a kormány ilyesmivel próbálkozna.

"Ez nem úgy hangzik, mint "erőszakmentes szeparáció"."

Lehetne erőszakmentesen csinálni, csak ötletelés kérdése az egész. Ajánlj állásokat kifejezetten cigóknak Borsodban, a cigánybűnözőket mind egy szálig borsodi börtönökbe szállítsd, segélyt csak ott lehessen kapni és máshol nem, ingyenlakás, bárakármi. A végén persze lehet hogy lenne némi gond, mikor már csak egy olyan cigó bázis marad Borsodon kívül akik nem bűnöznek és megtagadják a költözést, de szerintem azt is meg lehetne oldani úgy, hogy nem kellene hozzá hadsereg. Meg persze ha valamennyi marad is az országban, az nem olyan nagy gond, mint ha mind itt van. Ha a ~80%-uk átmenne az autonóm cigányországba a mo-i helyzet már rendezettnek lenne tekinthető.

(Mellesleg szerintem a határon túli magyarokat is haza kellene telepíteni úgy ahogyan Borsodból "kimentenénk" a magyarokat, többre mennénk velük mint random migránsokkal, az tuti.)

"Mondjuk kíváncsi lennék mire menne a gyártóipar, építőipar és mezőgazdaság cigányok nélkül."

Csak mítosz hogy ők dolgoznak mint a kisangyalok, jómagam is Borsodban lakom, és látom hogy mi megy itt - nem ők adják az említett területek gerincét, az hétszentség. Amúgy maradhatnának vagy települhetnének üzemek a cigó zónába is, elvégre TÉNYLEG nem haláltábornak képzelem ezt az egészet, úgy kéne rájuk hagyni Borsodot hogy ha képesek üzemeltetni akkor megélhessenek.

"Miért te minek neveznéd, ha jönne pl. egy határozat részedre, amiben köteleznek a lakhelyed elhagyására, munkád abbahagyására és hogy élj máshol?"

Ilyesmiről szó sem volt. Miért gondol mindenki kapásból erőszakra???

"Ne már, hogy "libsi" legyen valaki, mert ellenez egy ilyet..."

A libsik akkor is elleneznék ha teljesen erőszakmentes a váltás. Azt én is teljesen megérteném ha valakinek nem tetszene hogy a rendőrség vagy a hadsereg kivonul és vagonokba pakolja a síró cigókat, de ismétlem, ilyesmiről szó sem volt.

"És a végén csak a derék hazaszerető jobboldaliak maradnának, és az ország végre felvirágozhatna, vagy mi. Ámen."

Tudod mit? Igen. Kicsit elég már az álságos kultúrmarxista politizálásból amivel nem sokkal a rendszerváltás után megleptek minket, és azóta amiatt toporgunk tehetetlenül, sodródva afelé amerre a nyugati libsi nemzetek jutottak előttünk. Igenis merjük már kimondani, hogy ez a magyar nép országa, és aki tönkre akarja baszni az nem ugyanolyan értékes tagja a nemzetnek mint az aki építeni szeretné. Borzalmasan destruktív a szellemi gúzs amiben vergődünk, a média által ránk nyomott ideológia, hogy nekünk szeretni kell azokat is akik gyűlölnek minket, mert különben mi vagyunk a rosszemberek. Mindenki aki a cigányság JÓLÉTÉT a magyarság MEGMARADÁSA fölé helyezi elhúzhat a büdös francba, és meg se próbálja előadni a nyomorult szöveget, hogy attól hogy ő a magyarság pusztulásáért dolgozik még ugyanolyan jó magyar mint bárki más. Nem, b+, nem. Ennek véget kell vetni, vagy tényleg megyünk a lecsóba, és én nem akarom vénkoromban látni a gyermekeim/unokáim vádló tekintetét, hogy nem léptem amikor még lehetett volna és ezzel az ő jövőjüket vettem el.

Bejegyzés: Pár évtizedes balos agymosás eredménye

Glokta 2020.07.08. 19:15:35

@Deansdale: "Ha Borsodból cigány tartományt csinálunk, akkor kell egy program ami a magyarokat kitelepíti onnan, a cigókat meg be. Ezt biztos ellenezné sok libsi, dőlne belőlük a verbális hígfosás, hogy ez az új holokauszt, haláltáborok, meg istenf*sza."
Hát ezt ha holokausztnak nem is, minimum deportálásnak nevezném, teljes joggal, és ehhez eléggé negatív dolgok kötődnek. Mennyire örülhettek a svábok is a deportálásuknak 1946-48 között...
A cigányokat éppenséggel nem "erőszakosan integrálták" valamiféle "libsik", ők 600 éve, békésen jöttek ide és azóta Magyarországon élnek.
Maga az autonómia mint alapötlet nem ördögtől való, de egyrészt nem lenne semmiféle társadalmi támogatottsága, másrészt az soha nem erőszakos be-, és kitelepítéseket jelent.

Bejegyzés: Pár évtizedes balos agymosás eredménye

Bekko 2020.07.08. 18:53:11

@Deansdale: "Amúgy ugyanezt követeli a cigánypárt is (!!!), szóval ilyen értelemben egyenesen cigánybarát a dolog"

Egy nulla támogatottsággal bíró pártról van szó, még a cigányok körében sincs semmilyen támogatottsága ennek az ötletnek.

"Szerintem a rasszizmus problémájára az egyetlen működő megoldás az erőszakmentes szeparáció"

Ez csak a probléma szőnyeg alá söprése lenne.

"Ha 600 év alatt nem tudtak/akartak integrálódni, akkor mire várunk még? "

Nemi ilyen egyszerű a dolog, mert nagy részük integrálódott, nagy részük meg nem. Én jómagam az oktatásban, szociális rendszerben, sportban, munkában hiszek. Nagy kár, hogy se a baloldal, se a jobboldal nem tett semmit az ügy érdekében, csak üres szólamokat hangoztattak az elmúlt évtizedekben.

"Ha Borsodból cigány tartományt csinálunk, akkor kell egy program ami a magyarokat kitelepíti onnan, a cigókat meg be"

Ez nem úgy hangzik, mint "erőszakmentes szeparáció". Mondjuk kíváncsi lennék mire menne a gyártóipar, építőipar és mezőgazdaság cigányok nélkül.

"Ezt biztos ellenezné sok libsi, dőlne belőlük a verbális hígfosás, hogy ez az új holokauszt, haláltáborok, meg istenf*sza."

Miért te minek neveznéd, ha jönne pl. egy határozat részedre, amiben köteleznek a lakhelyed elhagyására, munkád abbahagyására és hogy élj máshol? Ne már, hogy "libsi" legyen valaki, mert ellenez egy ilyet...

"Ezért kellene aztán őket is szépen betelepíteni a cigókhoz, elvégre aki híve a különböző fajok erőszakos integrációjának, az ne mások faszával verje a csalánt, mutasson példát személyesen"

És a végén csak a derék hazaszerető jobboldaliak maradnának, és az ország végre felvirágozhatna, vagy mi. Ámen.

Bejegyzés: Pár évtizedes balos agymosás eredménye

csi szi 2020.07.08. 15:57:08

@Deansdale: Jó hát biztos Putyin trolljai voltak mögötte és álhíreket terjeszettek. :D

Bejegyzés: Pár évtizedes balos agymosás eredménye

Deansdale 2020.07.08. 15:43:21

"If you are not prepared to use force to defend civilization, then be prepared to accept barbarism."
Thomas Sowell

www.azquotes.com/quote/278486

Bejegyzés: Pár évtizedes balos agymosás eredménye

Deansdale 2020.07.08. 15:42:45

...és a twitter törölte az antifákat leleplező fiókot. Ilyen világban élünk b+. Ezeknek a deportálás kegyelem lenne, valójában rosszabbat érdemelnének.

Bejegyzés: Pár évtizedes balos agymosás eredménye

Deansdale 2020.07.08. 15:31:43

@Glokta: Szerintem félreértettél. Én a cigányoknak AUTONÓMIÁT adnék, kvázi egy saját országot, ahol végre nem kellene szenvedniük a gonosz fehér magyarok rasszizmusától, amiről annyit beszélnek. Amúgy ugyanezt követeli a cigánypárt is (!!!), szóval ilyen értelemben egyenesen cigánybarát a dolog. Szerintem a rasszizmus problémájára az egyetlen működő megoldás az erőszakmentes szeparáció, és a magyarság ill. a cigányság között 600 éve húzódó szenvedés után szerintem nem is lehet érdemben érvelni ez ellen. Ha 600 év alatt nem tudtak/akartak integrálódni, akkor mire várunk még? Be kell látni, hogy nem megy együtt, a békéhez pedig az kell, hogy ne legyünk egymás közé kényszerítve.

Az már a dolog tőlem független sajátossága, hogy ha komolyan gondoljuk a cigány autonómiát, akkor bizonyos mértékig forszírozni kell a szeparációt, különben csak szócséplés az egész és adtunk a szarnak egy pofont. Ha Borsodból cigány tartományt csinálunk, akkor kell egy program ami a magyarokat kitelepíti onnan, a cigókat meg be. Ezt biztos ellenezné sok libsi, dőlne belőlük a verbális hígfosás, hogy ez az új holokauszt, haláltáborok, meg istenf*sza. Ezért kellene aztán őket is szépen betelepíteni a cigókhoz, elvégre aki híve a különböző fajok erőszakos integrációjának, az ne mások faszával verje a csalánt, mutasson példát személyesen. Aki szeretne a cigányokkal összeintegrálódni annak erre minden lehetősége adott a Borsodi Romatartományban, már amennyiben szívesen látják és nem verik agyon amint megérkezik - dehát ez már nem a magyarság gondja, oldják meg egymás közt a cigók és a libsik.

Bejegyzés: Pár évtizedes balos agymosás eredménye

Glokta 2020.07.08. 13:39:59

@Deansdale: Hát az tény, hogy az antifa egyes részei is polgárháborút akarnak szítani, nincs is semmiféle szimpátiám az ilyen erőszakszervezetek iránt.

De most arról beszélek, hogy szerinted erre az az "arányos válasz", hogy a cigányokat és a "libsiket" Borsodba kell telepíteni.

Bejegyzés: Pár évtizedes balos agymosás eredménye

GABOR2 2020.07.08. 12:51:56

@Lorrh: A milliárdosok finnanszírozzák, irányítják őket. A fura célok az ő fejükből jön elő. A hivatalos vezetőknek nem a gondolkozás a szerepük, hanem a végrehajtás. Úgy mint egy franchise, mindenkinek ugyanazt kell terjeszteni, hiába él a világ másik végén.

" Szerintem az egész sziliciumvölgyet nevezhetjük progressziv balosnak" Mert annyira elnyomnak mindenki mást, hogy ritkán lehet hangjuk.

"A balosság nagyon is tőkebarát ideolóügia." Maguk az egyszerű tüntetők azt hiszik, nem és el is vágnák szívesen a torkát sok milliomosnak, hogy a vagyonuk végül a milliárdosoké legyen. Régebben minden az államé, most pár milliárdosé lesz majd minden.

Közben majd saját életüket teszik pokollá. Szépen megszüntetik a rendőrséget, a gazdagoknak majd lesz magán serege, a szegények meg elszenvedhetik a bűnözést. De majd a jövő progresszívjeinek lehet küzdeni a " biztonságot mindenkinekért".

Bejegyzés: Van bajom a feministákkal

Lorrh 2020.07.08. 11:42:22

@csi szi: ez igy nagyon primitív leegyszerüsítés. Szerintem az egész sziliciumvölgyet nevezhetjük progressziv balosnak és ott igen sok multimilliomos él.
A balosság nagyon is tőkebarát ideolóügia. A proletariátus múlt századi fogalmak.

Bejegyzés: Van bajom a feministákkal

GABOR2 2020.07.08. 10:49:41

@GABOR2: Joe Biden is arról ír, ha nyer nemcsak hogy "újraépítik" a nemzetet, hanem "átalakítják".

Ez durva fenyegetés.

"We're going to beat Donald Trump. And when we do, we won't just rebuild this nation — we'll transform it."

Bejegyzés: Pár évtizedes balos agymosás eredménye

GABOR2 2020.07.08. 10:47:24

@Deansdale: Na most az egyik kedvenc progresszív politikus nő átlépte a határt. Arról beszét nyilvánosan az USA politikai és gazdasági rendszerét totál le kell rombolni:

"Ilhan Omar Calls For ‘Dismantling’ American Economy And Political System"

thefederalist.com/2020/07/07/ilhan-omar-calls-for-dismantling-american-economy-and-political-system/

Ez már simán esküszegés és árulás...

Bejegyzés: Pár évtizedes balos agymosás eredménye