HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Te, ezek az amcsik idióták

2011.10.20. 09:14 Deansdale

Obama elnökjelölti indulása óta hangos az összeesküvés-elméletekben hívők méltatlankodása, hiszen több problémájuk is van a jelenlegi elnökkel. Az egyik legfontosabb, hogy nem született amerikai, tehát a törvények szerint nem is lehetne elnök. Aztán ott van az, hogy Hussein-nek hívják és állítólag muzulmán. És van még persze egy tucat hasonló "apróság", aki akar utánanézhet.

Az összeesküvést kiáltók azt mondják, a szálakat a háttérből irányító hatalom annyira magabiztossá vált, hogy egyenesen gúnyt űz amerikából azzal, hogy ilyen jelöltet juttat trónra. Minden egyes szempontot, ami a népnek fontos, a visszájára fordítanak - a nemzetközi bankárelitnek semmi se szent.

Ezen persze el lehet vitázni a végtelenségig, hogy mennyi az igazságtartalma, de...

De hogy a következő esélyes jelölt neve egyenesen KÁIN, ez azért csont nélkül odabasz.

 

Eddig 2 komment érkezett

  • 1.  Abszolút Igazság (Válasz erre)
    2011. 10. 20. 10:11

    Annak idején, mikor Obamát megválasztották, volt egy eléggé el nem ítélhető, anti-PC duplarosszgondol vicc, amely most új értelmet látszik nyerni:

    "Sam bácsival, az Egyesült Államok legidősebb emberével tévéinterjút készítenek.
    - És mondja, Sam bácsi, Ön is büszke arra, hogy egy afroamerikai lett az Egyesült Államok elnöke?
    - Mi az hogy! Nagyon örülök és büszke vagyok. De mondok én magának valamit: milyen büszke lehet most ennek a négernek a gazdája!"

  • 2.  Vasgerinc (Válasz erre)
    2011. 10. 20. 10:49

    Elég baj, hogy ennyire meg lehet vezetni a népet. Egyébként ez a jelölt is fekete, állítólag ő az egyetlen republikánus jelölt, aki megverné jelenleg Obamát, ő az igazi antiobama.

Szólj hozzá!

Címkék: összeesküvés obama összeesküvés elmélet cain

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása