HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Gyerektartás

2011.08.11. 06:00 Deansdale

Mi bajom a feminizmussal?

Linda Evangelista házasságon kívül(!) szült egy gyereket egy francia pasinak (aki mellesleg Salma Hayek férje, és nem mellesleg tagadja az apaságát), és most havi 8,7M forintnyi összeget követel a bíróságon gyerektartás címen. Ez egy évben 105M Ft. Amennyire én tudom - és ahogy a fogalom nevében benne is van - a "gyerektartás" lényege az, hogy a gyerek igényeire biztosítson fedezetet. Él a világon olyan gyerek, akinek ekkora összegre van szüksége ahhoz, hogy normális gyerekkora lehessen? És a "szupermodell" anyuci saját fizetése (csak a tavalyi évben 350M Ft) miért ne lenne elég arra, hogy felnevelje a kis aranyost?

A bírónak egyébként tetszik az ötlet, kivéve azt a havi másfél misit ami a nő bírósági keresetében úgy szerepel, hogy "vakációra kell".

Hogy látják a feministák a világot? A gyerek a nőnek lehetőség, a férfinak kötelesség.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista gyerektartás antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása