HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Hartrigel: Ez most off az alaptémához képest, de ha már vallásismereti kisokos felvetek pár érdekességet. Egyszer beszélgettem egy ismerősömmel, aki "megtért", de elég - a saját szavaimmal élve - lélek nélkül... (2024.04.17. 22:10) Vallásismereti kisokos
  • GABOR2: Hi! Nagyobb szünet után én is írtam cikkeket... nem is keveset. Párat berakok ide, most több is gazdasági: Egy gyors Matolcsy vs Varga: ujtechkor.blog.hu/2024/04/17/matolcsy_vs_varga_hamis_beke V... (2024.04.17. 19:08) Vallásismereti kisokos
  • GABOR2: Németországban mostantól évente lehet változtatni a nemet hivatalosan. Ha valaki felemlegeti a korábbi nevét és nemét az illetőnek, akkor 10.000 euróra büntethetik. Pofa be de szólásszabadság van ... (2024.04.16. 22:04) Nem valós veszély
  • Deansdale: @F.M.J.: Hátizé, fűteni csak télen kell, arra meg pont elég az a pár hónapnyi komposztérés, főleg ha walipinit csinálsz. Ha nyáron is fűtene a komposzt akkor hűtened kéne az üvegházat :) És tekintve... (2024.04.16. 21:42) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • F.M.J.: @Deansdale: Komposzt. Megfogtál evvel a 2-3 hónapos hőfejlődéssel. Mivel én elsősorban nem energetikailag közelítettem meg a dolgot, hanem biológiailag (ez jó, mert amúgy műszaki vagyok), így erre ... (2024.04.16. 19:36) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • Utolsó 20

Vegyes saláta, linkgyűjtemény

2011.08.26. 10:15 Deansdale

Netezgetek, netezgetek. A mai termés:

Pornóoldalt tervezett a PETA, hogy mindenki vegán legyen - "Úgy tűnik, az állatvédő szervezet döntéshozóinak végzetesen elgurult a gyógyszere: a legújabb tervük, hogy nemcsak a Föld bolygón változtatnak mindenkit vegánná, hanem a Marsot is meghódítják."
Hát ezeknek tényleg elgurult. Honnan jön ez a vallásos meggyőződés, hogy mindenkinek vegának kéne lennie? Azt hittem a keresztesháborúk már elmúltak, de úgy látszik valakik szeretnék felmelegíteni ezt a "hagyományt". Sanyarú idióták. Mindenkinek joga van úgy táplálkozni, ahogy úri kedve tartja, de ahhoz már kevésbé, hogy másokat agresszíven "megtéríteni" próbáljon.

Egyre több a cukorbeteg gyerek - "Magyarországon 1996 és 2006 között csaknem minden korosztályban megháromszorozódott a kövér gyerekek aránya."
Magyar kutatás, nem csalás, nem ámítás. Lehet gondolkodni, hogy vajon mitől van ez a sok cukorbeteg. Talán a cukortól?

A házasságtól és a válástól is hízhatunk - "a frissen házasodott nők vannak kitéve a legnagyobb veszélynek"
Nem mintha ezt nem tudtuk volna eddig is, de most már legalább a tudósok is megerősítették :) Mindenesetre nincs mit csodálkozni azon, hogy ha egy nő megszerzi a számára megszerezhető legjobb pasit, akkor elereszti magát, és jön a hízás meg a nyavajgás. A nők elsárkányosodása az esküvői torta elfogyasztásával kezdődik :)

A fogorvos nem csak azt látja meg, hogy lyukas-e a fogunk, hanem valószínűsítheti azt is, hogy nincs-e kezdődő cukorbetegségünk
Az ugye világos, hogy a rossz fogak a cukor fogyasztása miatt vannak... Az összefüggés felismeréséhez nem kell orvosi diploma.

A "szuperanyák" hajlamosabbak a depresszióra - "A munkájukban és családi életükben is a tökéletességre törekvő "szuperanyák" jóval hajlamosabbak a depresszióra, mint azok az édesanyák, akik elfogadják, hogy nem tudnak egyszerre mindenhol maximálisan helytállni - derült ki egy tanulmányból."
Az ellentétes híresztelésekkel szemben egy nap mindenki számára egyformán 24 órából áll. Aki bedől a feministáknak, és úgy szervezi az életét, mintha lenne elég ideje és energiája egy teljes karrier mellett teljes gyereknevelésre, teljes szórakozásra, és még teljes pihenésre is, az utána csodálkozhat hogy mégsem megy.
"A világ, az univerzum, a józan ész, meg minden" rovatunk hetvenkettedik adását hallották...
Nade persze míg ez a férfiaknál így működik, addig a nőknél ez egy érthetetlen katasztrófa, amit biztosan a férfiak okoznak. Patriarchális elnyomás!!! Megoldás? A nők feleannyi munkáért is kapjanak dupla pénzt, és fizessék nekik azt is, ha otthon vannak a gyerekkel. Mert úgy igazságos.

Egy óra tévézés 22 perccel rövidíti meg az élettartamot - "11 ezer huszonöt év fölötti ember adatait vizsgálta meg, olyanokét, akik legalább napi hat órát töltöttek a tévé előtt. Kiderült, ők átlagosan 5 évvel éltek kevesebb ideig, mint azok, akik egyáltalán nem tévéztek."
No comment. No TV.

Szólj hozzá!

Címkék: táplálkozás feminizmus feminista antifeminista táplálkozástudomány antifeminizmus linkhegyek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása