HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Gyermekpornó, pedofília

2011.12.15. 11:23 Deansdale

Vannak bizonyos rétegek, akik csak úgy döntik magukból a szennyes anyagot a férfiak ellen - szerintük minden sarok mögött leselkedik egy pedofil, és csak új törvényekkel, erős rendőri fellépéssel lehet elejét venni, hogy szegény kislányok millióit becstelenítsék meg a gazemberek. Tiltsuk be a netet, tiltsuk be a pornót, sőt, tiltsuk be a férfiakat! A szépségverseny borzalom, az erotika szörnyűség.

És akkor kijön a Zindex egy ilyennel:

Matekóráról a kiállítótérbe: pucér barátnőit fotózza a 17 éves fotóművésznő

Van pár hely a világon, ahol - a feministáknak hála - törvénybe ütköző ennek a cikknek az elolvasása; mondjuk kettőtől nyolc évig terjedő nyaralással jutalmazhatják. Van benne ugyanis egy fénykép egy nagykorúságát még el nem ért meztelen ... mit is írjak? Hölgyről? Gyerekről? Hm.

Tele a világ retardáltakkal, akik szerint pedofil aki ilyen képeket néz, és börtönben a helye. Na most akkor hogy is van ez az index cikkel és a témával amivel foglalkozik? Művészet? Bűnözés? "Ártatlan" erotika?

Mi lenne, ha én fotóznék 17 éves meztelen lányokat? Valószínűleg nyilvános lincselés. "Kasztrálni" táblákkal vonulnának a feministák, mint ahogy a Duke-ügy idején tették (ott is kiderült hogy ártatlanok voltak a srácok). Ha most lementek egy ilyen fotót, és a rendőrség megtalálja a gépemen, akkor megyek a rács mögé?

Persze nyilvánvaló, hogy az index cikkében (és a fotóscsaj hobbijában) nincs semmi "beteges". Pont ezért merték egyáltalán megjelentetni, mert hát az emberben fel sem merül, hogy egy fiatal nő ízléses fényképezgetése "bűnözés" lenne. De azért vegyük észre a kettős mércét: ha a fiatal nő csinálja, akkor oké, még a sajtóban is lemegy. Ünneplés, tapsvihar. Ha viszont egy férfi egyáltalán gondolni mer a témára, akkor feketelistára kerül és egy szűkös cellába. Akkor a sajtóban nem az jelenik meg, hogy "de jó hobbija van ennek a csajnak", hanem hogy "pedofilt fogtak istenhátamögöttiben". Talán el kéne dönteni valahogy egyszer és mindenkorra, hogy mi a társadalmi álláspont az ügyben.

Ja és persze ott van még az érdekes kérdés, hogy hogyan is lehetséges olyan kultúrát építeni, amiben egyszerre vádoljuk a férfiakat pedofíliával, és dörgöljük az orruk alá a fiatalkorúak erotikus képeit. És most nem elsősorban az indexes anyagról beszélek, hanem az egyre divatosabb gyermekszépségversenyekről (ribancnak sminkelve), gyermek-rúdtáncról (HÁROM éves kortól), gyermek-hastáncról (ÖT évesen már mehet), és az összes hasonló (tényleg) mocsokról, amit vagy az anyák nyomnak le a gyerek torkán, vagy a gyerek önként csinálja - csak épp nem tudja mit. Érdekes a nyugat tudathasadása, amivel egyre kisebb gyerekeket nevel egyre inkább k*rvának, de közben ugyanazzal a lendülettel egyre durvábban üldözi azokat a férfiakat akik egyáltalán tudomást vesznek ezekről a trendekről. Nem tudom ki mennyire járatos például az amcsi törvényekben és társadalmi folyamatokban, de "odaát" manapság tilos iskolai rendezvényeken férfiaknak fotózni (a saját gyerekeiket!), mert "hátha pedofilok". És közben az iskola rúdtáncversenyt rendez 8-10 éves korosztályban.
Nem a férfiak érdeklődése "beteg", hanem az irány ami felé a társadalom halad.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista pedofília gyermekpornó antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása