HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @Frederick2: Láttam, a zömével egyetértek. (2020.02.23. 17:26) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • Frederick2: @Deansdale: Ezt láttad? Gyűrűk Ura vs. Trónok harca – 5 ok, amiért nem említheted egy lapon a kettőt www.youtube.com/watch?v=kYU6a8v1wSg Szomorú azon elmélkedni, hogy régen a fantasy még igyekezet... (2020.02.23. 17:17) Miért van elegem George R.R. Martinból?
  • GABOR2: @Frederick2: Hát most képzésre is kellett mennen, meg meló is volt és annyi stressz, hogy inkább most kihagytam, de igen, próbálom úgy csinálni, hogy ez a kihagyás inkább a kivétel legyen. (2020.02.23. 10:24) Boldog Karácsonyt!
  • Frederick2: @GABOR2: "Ahhoz minőségi idő kell." Tökéletesen megértem. Nálam ritka, hogy viszek haza munkát, de előfordul. Viszont most rengeteg olyan alkalom lesz, amikor hétvégén is be kell menni dolgozni. ... (2020.02.22. 19:08) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Netes idegbaj

2012.04.10. 15:15 Deansdale

Nem tudom ki hogy van vele, de engem marhára tud bosszantani néha (persze csak a felszínen - a legnagyobb hullámok alatt is a nyugalom uralkodik :) ha egy weblap megpróbálja kitalálni, hogy honnan jövök, mit akarok, stb. Most éppen az IMDb szivat azzal, hogy mivel szerinte Magyarországról netezek, ezért alapból magyar nyelven akarja nekem tálalni az oldalt. Csak persze mivel az ottani hírek és adatok tizede sincs rendesen magyarítva, ezért most úgy néz ki a weblap, hogy itt-ott ez-az magyar nyelvű, a többi meg angol. Hát köszönöm szépen, ez k*rvára hasznos. Ez az ami a lehető legzavaróbb, mert soronként kell átállítanom az agyamat a nyelvek között. Elboldogulok angolul, inkább ne variáljon semmit magától, amíg nem kérem, főleg akkor ne, ha ez az eredmény.

Megvallom őszintén, nem tetszik, hogy ilyen irányba (is) fejlődik a web. Nem szeretem, ha információkat gyűjtenek rólam, ha megpróbálják kitalálni a gondolataimat, vagy neadj'isten befolyásolni. Azt sem komálom, ha jobban akarnak tudni dolgokat, mint én, és nem adnak lehetőséget arra, hogy kiválasszam a nekem megfelelő opciót. Példának okáért a gmail is már hónapok óta "készít fel" a kinézet-változtatásra, és a legkevésbé sem érdekli őket, hogy nekem pont megfelel a hagyományos kinézet. Nem vagyok a trendek rabja, és már jól megszoktam az eredetit - kell a tökömnek egy desingváltás.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.