HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • F.M.J.: @Deansdale: Komposztkazán+üvegház. Egyelőre nagyon elméleti a dolog, még előtte van fontosabb dolgom is, csak azért agyalok rajta, mert tervezem, hogy egyszer majd nekiállok. Nálam ez erőnléti edzés... (2024.04.19. 20:46) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • valis47: @Deansdale: Trumpra azt is mondták, hogy rasszista. Arra sem kellett bizonyíték. Meg azt is, hogy orosz ügynök. Gondolom orosz ügynökként akart III. világháborút kirobbantani vagy mi. (2024.04.19. 14:12) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Hartrigel: "miért hülyeség a tudat számítógépre való feltöltése, ami szerintem eleve egy paradoxon" Ebben egyetértünk, többek között azért, mert a tudomány azt sem tudja mi az a tudat, nemhogy lem... (2024.04.19. 10:12) Vallásismereti kisokos
  • Hartrigel: @Deansdale: "Na igen, ez kissé tudathasadt elképzelés". Szerintem a legtudathasadtabb elképzelés azok, amikor mai vulgár-ateistákat hallgatom ekte keresztény toposzokkal vagdalkozni. Ugye a Woke ... (2024.04.18. 19:04) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Korszellem ismét

2012.06.20. 11:36 Deansdale

Ez a cikk egy másik hasonlónak a folytatása, vagy talán kiegészítése. Aki nem akar kattintani, annak a lényeget összefoglalnám röviden: túlfeminizált világban élünk, ahol a nő az etalon, és hozzá képest a férfi valami elromlott szerkezet, hiperaktív tévedés. Az iskolákban úgy kezelik a fiúkat, mint ha meghibásodott lányok lennének, akikre rá kell erőltetni a lányokra szabott módszereket, jó nagy erővel, mert a hülyék ellenállnak.

Ha csak a feministákra hallgatnánk, azt hihetnénk, valami borzalmas nőelnyomó patriarchátusban élünk, ami a férfiaknak vidámpark, a nőknek sóbánya. A feministák szerint a teljes kultúránk egy férfidicsőítő himnusz, a civilizációnk a nők elnyomásának technomágikus eszköze és a társadalom egy szivattyú ami a nőkből kiszipolyozott értékeket a férfiak zsebébe zúdítja.

Ehhez képest a valóság merőben más - azt ugyan nem mondom, hogy az ellentéte a feminista képnek, mert nem vagyok hülye, de azt azért ki merem jelenteni, hogy a valóság közelebb áll a feminista rémálmok ellentétéhez, mint azokhoz.

Példa? Íme:

"Jobbak a nők, mint a férfiak" gugli találatok: 325 darab, többségében tudományosnak álcázott cikk ami a nők felsőbbrendűségét fejtegeti.

"Jobbak a férfiak, mint a nők" gugli találatok: 7 darab, amelyek harmada macsóra vett poén, másik harmada feminista gyalázkodás a képzelt patriarchátusról, a maradék meg kétes értékű fejtegetése annak, hogy a férfiakban erősebb a versenyszellem.

Na most akkor hogy is van ez? Számomra teljesen úgy tűnik, hogy a kultúránk a nőket isteníti, és a férfiakat igyekszik a sárba tiporni. Elmúltak már azok az idők, amikor az folyt a csapból, hogy a férfiak jobban vezetnek autót, de a nők jobban értenek a csecsemők karbantartásához... Az egyik felét le kellett fűrészelni, mert túl sok önértékelési problémákkal küzdő nő tiltakozott, aki nem bírta elviselni, hogy bármiben is jobbak legyenek a férfiak. De még az sem elég, ha csak "nem jobbak"; már egész iparág épül arra, hogy minden egyes valaha volt férfibástyáról bebizonyítsák, valójában abban is a nők jobbak. Persze ez sokszor nem megy könnyen, hiszen az igazság ellentmond a feminista dogmáknak, dehát nem véletlenül a csúsztatás és a ferdítés a fő fegyverük... Így lesz abból a köztudott tényből, hogy a férfiak jobban vezetnek, olyan újságcikk ami arról ír, hogy a nők kevesebb balesetet szenvednek. Azt persze nem teszik hozzá, hogy egyrészt a férfiak nagyságrenddel többet vezetnek, és így a nagy számok törvénye alapján is egyértelmű, hogy több a balesetük; másrészt a nők pont azért szenvednek kevesebb balesetet, mert rosszabbul vezetnek - ami lassúvá, óvatossá teszi őket, hiszen annyira azért nem hülyék hogy pocsék képességekkel a halálba rohanjanak. Vagyis elferdítik a témát, keresnek egy olyan részletet amire rá lehet húzni a női felsőbbrendűséget, majd a többi vonatkozó tényt és magyarázatot lesöprik az asztalról. Nők ritkábban szenvednek balesetet, tehát a nők jobban vezetnek - punktum. Okok, magyarázatok, érvek nincsenek, csak a női felsőbbrendűség mindenre kiterjedő dogmája.

A technikai civilizációt a férfiak építették fel, ezen persze nincs mit vitatni. A feministák olykor erőlködnek olyan hülyeségekkel, hogy a női feltalálókat "elhallgatják" a gonosz patriarchák, de amikor szépen kérik őket, hogy akkor mutassák be a női feltalálókat ők, akkor olyanokkal állnak elő, mint a harántirányban görbülő fakanál, a popzenét játszó halcsont fésű és a rozsdamentes hózentróger női feltalálói. Nem akarok szkeptikusnak tűnni, de ha hasznos találmányokat keresünk (a golyóstolltól a gyufán át a repülésig), akkor 99%, hogy férfi feltalálókba botlunk. És ezt nem azért említem, mert jólesik a fényében tündökölni, hanem mert jó olykor tiszta vizet önteni a pohárba. Főleg a tekintetben, hogy kinek és miért is jó ez a rengeteg találmány. Hogy most akkor jó-e a nőknek, vagy ártalmas, hogy egy-egy férfi feltalálta nekik a mosógépet, a mosogatógépet, az elektromos vasalót, porszívót - de említhetnénk akár a "szülési higiéniát" is, ami nők és gyerekek csillióinak az életét mentette meg, és érdekes módon egy férfi gondolta ki, aki nem is tudott szülni, mint előtte a nők nemzedéki 3 millió éven át.

Ja, csak hogy tisztázzuk: a házimunka nem azért volt a nőké, mert a gonosz pasik azt lenézték és a nőkre hárították, hanem mert amíg a nő mosott-főzött-takarított, addig a pasi a gyárban verte a vasat. Nade ha mindenki tisztában van azzal, hogy a régi poén csak félig vicc (a férfiak azért építették fel lépésről lépésre a civilizációt, hogy a nő abbahagyja végre a nyafogást - de nem hagyta), akkor miért ostorozzuk és szapuljuk a férfiakat olyan hülyeségekkel, mint hogy "nőelnyomás", és miért nem vagyunk hajlandóak elismerni, hogy tettek azért ők is valamit a jobb élet érdekében?

Aztán a nők sanyargatása, a "női munka kihasználásának" másik vetülete... Hogy a férfiak anyagilag élősködnének a nőkön. Nevetséges. Akárhányszor ismétli egy feminista, hogy a nők több házimunkát végeznek, és ezért valakinek fizetnie kellene, attól az még ugyanaz az elmebeteg, blőd agyrém marad. A házimunkát az ember mindig elsősorban saját magának végzi, azon felül jó esetben a saját családjának - és a történelem során még nem volt olyan, hogy valakit azért fizessenek, hogy megfőzze a saját ebédjét és aztán elmosogasson. Persze a történelem során nem is élt még egyszerre ennyi retardált, mint most a feministák...

Nade az viszont megintcsak köztudott (kéne hogy legyen), hogy a férfiak fizetnek több adót, a nők kapnak több állami pénzt, és ezen felül még közvetlen csatornákon is szipolyozzák a férfiak vagyonát állami segítséggel (lásd: gyerektartás, nőtartás). Arról nem is beszélve, hogy míg a pénz nagyobbik részét a férfiak keresik meg, a nők költik el, vagyis a tradícionális családmodell a legelterjedtebb, amikor apuci hazaadja a pénzt, hogy a család éljen meg belőle - a nő irányítása alatt. Persze ahhoz is feministának kell lenni, hogy valaki egy olyan szituációra, amikor valaki más dolgozik és hazaadja a pénzt nekem, miközben én otthon tévézek, azt mondják, az az én elnyomásom általa... Hihetetlen. Vagyis a társadalomban rengeteg csatorna van, ami a férfivagyont a nők kezére játssza át, de fordítva ilyesmi nem létezik.

Folytathatnám az ezirányú elmélkedést napestig - az igazság ki van téve mindenki orra elé, és nem nehéz tanulmányozni ha ki merjük nyitni a szemünket. A társadalmunk egy érdekes turmixa a viktoriánus korabeli nőimádatnak, a komcsi időkből ittmaradt "mindenki egyenlő a munkában miközben az új generációt az állam indoktrinálja neveli" szoci-feminizmusnak, valamint a nyugatról a legfelső elit által a nyakunba zúdított férfi- és életellenes társadalommérnöki machinációknak. Nincs olyan csatorna, ami ne azt sulykolná, hogy a nők szépek, okosak és jók, míg a férfiak csúnyák, buták és rosszak. A vicc, hogy eközben ugyanezen csatornákon azon fröcsögtetik a bőnyálukat a feminista megmondóemberek, hogy szerintük mindenhonnan a férfidícséret és a nőellenség hallatszik.

Durva.

Sajnos sok ember annyira birka, hogy a tévének meg az újságnak mindent elhisz, még az olyan hajmeresztő paradoxonokat is, mint amikor egy parlamenti képviselőnő arról beszél, hogy nőként nem lehet a parlamentbe kerülni; mikor egy feminista a sajtóban arról sír, hogy a feministákat üldözi a sajtó; mikor egy menedzsernő vagy professzorasszony arról ír cikket, hogy nőnek nem lehet karrierje; mikor az EU és az ENSZ feminista bizottságainak vezetői arról nyilatkoznak, hogy a feminizmus egy sanyargatott kis nőegylet, aminek semmi befolyása a közéletre.

Amíg a társadalmaink értékei a "női értékek" (konfrontációkerülés, udvariasság, az érzelmek minden más fölé helyezése), és amíg a "férfi értékek" (versenyszellem, ambíció, racionális gondolkodás) üldözendő bűnök, addig nem is fog változni a helyzet. És amíg úgy teszünk, mintha mindenki elhinné nemcsak, hogy ez "így van rendjén", hanem még azt a feminista hazugságot is, hogy valójában az ellenkezője van, addig nincs is remény a javulásra.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista korszellem antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása