HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Pokol

2012.08.22. 12:26 Deansdale

Az a probléma a feminizmussal, hogy a legdurvább túlkapásairól nehéz beszélni. Nehéz, mert az embernek a gyomra forog, és inkább hagyja az egészet a fenébe, csak ne kelljen foglalkoznia vele. Nehéz, mert a valóság olykor durvább mint bármilyen fikció - olykor a tények annyira hihetetlenek, hogy az ember agya nehezen tudja őket befogadni és feldolgozni.

Vegyük például a következő példát:

Calvin Jackson több mint 10 évet ült börtönben, miután a barátnője feljelentette, hogy betört a lakásába és szexre kényszerítette. A vádpontok közül bűnösnek találták betörésben, fegyveres emberrablásban, két rendbeli fegyveres nemi erőszakban. Ami miatt az ügy valami érthetetlenül morbid, hogy a bíró nem engedélyezte Jacksonnak, hogy bemutassa a bizonyítékait, vagy tanúkat hozzon a saját védelmében. Holott Jackson rendőröket szeretett volna tanúként szólítani, akik bizonyítani tudták, hogy a nő a múltban többször is vádolta már hasonló bűntettekkel egyértelműen hamisan. A nyomozók elmondhatták volna, hogy ez nem az első eset amikor a nő feljelentést tesz, de minden korábbi ügyben kiderítették, hogy a nő állításai valótlanok. A bíróság viszont megtiltotta Jacksonnak, hogy ezeket az embereket megszólaltassa, vagy hogy bármilyen múltbeli ügyre hivatkozzon.

Jackson állítása szerint a betöréses nemi erőszak egyáltalán nem történt meg, a nő találta ki az egészet, de mivel egyszerűen lehetetlenné tették számára a védekezést, végülis bűnösnek nyilvánították. Több mint 10 évet kellett börtönben töltenie mire valaki végre vette a fáradságot és kihozta onnan.

Számomra ez a megérthetőség határán túl van, hogy valaki felmutatja a bizonyítékait a bíróságon, rendőröket és nyomozókat akar megszólaltatni a saját védelmében, de ezt megtiltják neki. Miféle jogrend ez, miféle "igazságos eljárás", miféle bírósági gyakorlat, amikot a vádlottnak megtiltjuk a védekezést?! Ez lenne a modern nyugati jogszolgáltatás? Ennél a lincselő tömeg is jobb megoldás.

...

De ha már a bíróságoknál tartunk, van itt egy vicces sztori Ausztráliából is. Egy Sydney-ben élő nő altatókat tett élettársa levesébe, aztán mikor az elkábult, késsel leszúrta és megpróbálta levágni a péniszét. A férfi elvérzett és meghalt, a nő bíróság elé került. Aholis a védelmében elhangzott, hogy ez tulajdonképpen csak egy "baleset" volt, és kérik hogy a bíróság legyen méltányos vele szemben, mert ő valójában nagyon kedves és gyöngéd nő.

Ennyit ér egy férfi élete.

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása