HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: @valis47: A miniszer is mondja, hogy pária állam lettek... de lesz@rják, az USA-t ők irányítják. (2024.03.28. 23:01) Nem valós veszély
  • valis47: @GABOR2: Az Economist szerint Izrael "egyedül maradt" (mint Orbán) www.economist.com/weeklyedition/2024-03-23 (2024.03.28. 22:51) Nem valós veszély
  • GABOR2: Nem tudom hallotátok-e, talán 3 napja volt, hogy az ENSZ elfogadott egy határozatot, ami után az izraeli nemzetvédelmi miniszter kijelentette, hogy az egész ENSZ, vagy talán inkább minden állam a vi... (2024.03.28. 17:54) Nem valós veszély
  • Deansdale: @GABOR2: Amikor a ruszkik megvernek pár terroristát, akkor háborog a világ, Izrael meg hamuvá bombázhat 30.000 gyereket hasonló indokkal, és az teljesen rendben van. (2024.03.27. 07:48) Nem valós veszély
  • GABOR2: Most volt ez a moszkvai terror és elkapták az elkövetőket és nem bántak velük kesztyűskézzel a kihallgatásukon. Emiatt aggódott a nyugati sajtó, de nemcsak aggódást láttam, hanem azt, hogy... Egy k... (2024.03.27. 01:00) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Feministák lázadása

2012.11.28. 10:05 Deansdale

noklazadasaNőtársaim!

Lázadnunk kell, mert nem tűrhetjük tovább a patriarchális nőelnyomást, a gonosz férfiak uralmát! Évtizedekkel vagyunk lemaradva a kulturált nyugat mögött emancipáció és egyenjogúság tekintetében, és ezt azonnal orvosolnunk kell. Ha muszáj, a parlament elé megyünk követeléseinkkel, és addig tüntetünk amíg a hímsoviniszta kormány meg nem hajlik gyenge erős női akaratunk előtt!

A svéd mintát követeljük, ahol küszöbön áll a nemek felszámolása! A gyermekek gendersemleges óvodai kezelése már túlhaladott állapot, a következő fázisba léptek, ahol megszűnnek a külön fiú és lány nevek, ruhák, játékok, kötőszók, satöbbi. A svédek hetero-gyűlölő felvonulásokat tartanak a felvilágosult modernitás nevében, és be akarják tiltani az állva vizelést. Náluk szexet eladni szabad, de venni tilos, és bár prostituáltjaik kétharmada férfi, még mindig a nőket védik a gaz férfiaktól, akik galád módon pénzelnék őket az emberi szükségleteik kielégítéséért cserébe. A svéd közéletben és kultúrában nem ritkán szó esik a férfiak számának csökkentéséről, és nekünk magyar nőknek ugyanerre van szükségünk! Lázadjunk a maszkulin agresszió ellen, irtsuk a férfiakat!

Az amerikai példáért lázadunk, ahol munkanélküli férfiak tízezrei vannak börtönben azért, mert nincs elegendő pénzük amit a nőknek adhatnának! Kövessük őket, az új napnyugati bölcseket, akik a jogegyenlőség nevében jogkülönbségeket gyártanak, akik évszázados hagyományokkal rendelkező férfi sportcsapatokat szüntetnek meg női érdeklődés hiányában, akik élő adásban gyöngyözve kacagnak egy férfi súlyos és visszavonhatatlan megcsonkításán, akik végre eljutottak az igazságszolgáltatásnak arra az éteri fokára, hogy körülményektől vagy bizonyítékoktól függetlenül mindig a nőnek van igaza. Sokat kell még fejlődnünk, hogy nálunk is egész életükre szexuális bűnözőnek bélyegezzék az olyan 7 éves gyermekeket, akik önvédelemből tökön rúgják a támadójukat, vagy az olyan tiniket, akik szexelnek a saját barátnőjükkel. Minden követ meg kell mozgatnunk, hogy Magyarországon is  bármely férfi kötelezhető legyen gyermektartás fizetésére olyan gyermekek után is, akik bizonyítottan nem az övéi.

Az angol rendszert akarjuk, ahol a nők szabadon bűnözhetnek, miközben a női börtönök felszámolása van napirenden. Olyan rendszert, amiben egy női rendőr, tűzoltó vagy katona perelhet, ha ugyanazt kell teljesítenie, mint a férfiaknak. Ahol a fehér férfiak ki vannak tiltva a tűzoltóság nyílt napjáról. Ahol 4 éves kortól ajánlott (helyenként kötelező) meleg irodalmat mutogatni gyerekeknek. Ahol az első nőmenhely alapítójának kutyáját agyonlövik  karácsony napján, a lánya esküvőjén bombariadót csinálnak és végül az országból is elüldözik - mert arról beszél, hogy nem csak férfiak követnek el CSBE-t. Ahol a nők "körülmetélése" elképzelhetetlenül borzalmas emberiség elleni bűntett, ugyanakkor védekezésre képtelen fiúcsecsemők barbár szétszabdalása teljesen természetes, akkor is ha a csecsemő halálával jár. (Eggyel kevesebb potenciális nemi erőszakoló...)

A kanadaiakat kell követnünk, mert ott egy férfifodrász léte az emberi jogok sárba tiprása, míg egy női üzlet teljesen természetes. Annyival előttünk járnak liberális szívjóságban, hogy arrafelé a fiúk iskolai problémáit megemlíteni, vagy a férfiak emberi jogaira hivatkozni aljas nőgyűlölet. Nem is véletlen, hogy a békés feminista protestálók késekkel hadonászva támadnak az agresszív plakátolókra, vagy hogy élőláncot alkotva békés lökdösődéssel, trágár ordibálással és becsületsértő vádaskodással félemlítik meg egy konferencia erőszakos résztvevőit. Említésre érdemes még a svéd példa kanadai terjedése is: ott is vannak már szülők, akik mindenki előtt titkolják "semleges nemű" gyermekük biológiai nemét.

Norvég nővéreinktől kell tanulnunk, akiknél már régóta női kvóták vannak a vállalatvezetésekben, és akik felvállalták az ezzel járó komoly anyagi veszteséget. Csodálatos példa a nők felemelkedésére Mimi Berdal, aki egyszerre 90 norvég cég igazgatóságának volt tagja.

A francia utat kell járnunk, ahol betiltották a "kisasszony" szót, hisz mindenki láthatja, micsoda ocsmány hegemón maszkulinista nőelnyomás! Az ő igazságukat kell nekünk is a világ fertelmes arcába kiabálnunk, miszerint a nő legnagyobb ellensége a gyerek!

...

Ideje, hogy a feminizmus eme csodái végre Magyarországra is eljussanak! Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy minél több ártatlan férfi kerüljön börtönbe, vagy legalábbis az utcára, hogy a felszabaduló helyükre benyomulhassunk az egyenjogúság nevében!

Épp elég ideje uralkodnak rajtunk a férfiak azzal, hogy elvégzik a nehéz, veszélyes és kellemetlen munkákat. Nekünk ezért jogunk van kvótát követelni minden zsíros pozícióba!

Le az apáinkkal, férjeinkkel és fiainkkal! A szeretet és törődés álcája mögött mindigis nőgyűlölők voltak, amit a napnál fényesebben bizonyít, hogy feláldozzák értünk az életüket, féltérdre ereszkedve kérik meg a kezünket, éjt nappallá téve robotolnak és a pénzt hazaadják!

Itt már nem segíthet semmi, csak a lázadás!

[Férfihang]

26 komment

Címkék: feminizmus antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Homokdűne 2012.11.28. 11:30:35

A probléma azzal van, hogy ezek úgy osonnak be az életünkbe, hogy gyakorlatilag fel sem tűnik... egy-egy cikk elolvasásakor meg senki nem néz a sorok mögé.
Amúgy nagyon jól megírtad, gratula - nő létemre :-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2013.01.28. 21:40:40

A nők és a férfiak egyenrangúságának és egyenjogúságának kellene megvalósulnia, bármelyik nem hegemóniája diktatórikus berendezkedéshez és katasztrófához vezet.

2014.09.03. 11:39:52

Deansdale: Nem tudom, erről hallottál-e, de tolladra való téma.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140901_Megeroszakolt_diaklanyon_nevetgeltek_Sebe

Antoni Rita itt is megjelenik:

“Nézem a reakciókat; a jó öreg, bevált, rendpárti hőbörgést és szentfazék morálsoviniszta pöfögést, kéjes szemforgatást, ami az ELTE gólyatáborában történt nemi erőszakkal kapcsolatban a különféle fórumokon elszabadult. Az úgynevezett “véleményeket”.

Hát kérem szépen: amint a nevében is benne foglaltatik, a nemi erőszak: erőszak. Tökmindegy, hogy az áldozat mennyire kivágott ruhát hord, egy-, avagy kétrészes fürdőruhában ment-e be napközben a Balatonba, mennyire részeg, vagy netán öntudatlan; nem számít, hogy mit mondott, netán mit ígért korábban, vagy kinek milyen hosszan és dévajul nézett a szemébe. Tökmindegy, hogy az elkövető minderről mit gondolt; irreleváns, hogy mit vélt tudni magáról, és mit vélt tudni az áldozatáról. Ha a partner nem egyezik bele a szexbe (ellenzi, vagy éppen – gólyatábor, ugye – nem tud róla), akkor onnantól nem partner, hanem áldozat; és a szex sem szex többé, hanem undorító, aljas és szánalmas bűncselekmény.

A nemi erőszak nem afféle tökös, férfias túlzás; nem valami bocsánatos csíny, és nem “kiprovokált” aktus. Nem, az áldozat nem akarja. Ezért erőszak. És az elkövető semmilyen értelemben sem áldozat; hiába szépreményű fiatalember, tisztes családapa, felkent pap vagy jó házból való úrigyerek. Nem őt “csábították” rosszra. És éppen így hiába hajléktalan, szegény, sorsüldözött, megalázott és megszomorított. Ezek sem mentségek. Ezek a dolgok egyszerűen nem ide tartoznak. És ennek evidenciának kellene lennie.”

És már feminista face-oldalakon megindult a propaganda.

www.facebook.com/kukabaaszexizmussal

“Nincs egy szeglete ennek az országnak, ahol az ember nincs kitéve a nemi erőszak kultúra, szexizmus, homofóbia, transzfóbia, rasszizmus, stb. ezerféle megjelenési formáinak. Folyamatos irritációban élünk. Az érzékenység jutalma pedig leggyakrabban a nevetségessé tétel és a megszégyenítés. Te meddig tűröd?”

www.origo.hu/itthon/20140901-eroszak-minden-harmadik-fiatal-no-aldozat.html

Minden harmadik nő. Értitek?

Szörnyű a tragédia, és remélem, megbüntetik példásan az elkövetőt. Ugyanakkor az ezen való feminista élősködés is gyomorszorító, leginkább, hogy van benne némi férfiak elleni gyűlöletkeltés is.

Deansdale 2014.09.03. 11:53:29

@Ahasverus: Mit lehet ezzel tenni? A szokásos hülyeség. Őszintén szólva egy kissé belefáradtam most a feminista témákba, várok hogy újra megjöjjön az ihlet. Addig is valakinek írnia kellene a 'hangra, mondjuk erről a témáról, de a Zoe Quinn botrány is megérdemelne egy cikket.

Antoni Rita nem tudom merrefelé mászkál a neten, ahol olyat lát, hogy a nemi erőszak "férfias" vagy "csíny". Szerintem megint nem vette be a gyógyszerét és baromságokat vízionál. A "minden harmadik" meg már várható volt, mostanra szép lassan beérett. ~10 éve még szó sem volt ezekről, pár éve jött a minden ötödik, aztán nemrég a minden negyedik - jövőre minden második lesz, 2020 tájékán várható a "minden háromból NÉGY nőt erőszakolnak meg!!!". Színtiszta szenzációhajhászás, tele férfigyűlölő hazugságokkal.

Deansdale 2014.09.03. 12:15:06

Végignéztem a kommenteket a morningshow honlapján, az nlcafén és az átlátszóoktatás blogon, de sehol nem láttam olyan sületlenségeket, amiket Antoni emleget. A legrosszabb amit írtak annyi volt, hogy nem ismerjük az ügy részleteit, úgyhogy ne siessünk ítéletet hozni, mert az is lehet, hogy a nő ittasan benne volt a szexben és csak utólag bánta meg. Namármost ez nevezhető tapintatlanságnak, de lehet tökéletesen igaz. Sőt, jogi értelemben ez nem több mint az ártatlanság vélelme.

2014.09.03. 13:47:29

@Deansdale:

"Végignéztem a kommenteket a morningshow honlapján, az nlcafén és az átlátszóoktatás blogon, de sehol nem láttam olyan sületlenségeket, amiket Antoni emleget."

Az ügyeletes PC-lovagok találtak, és le is vonták a következtetést:

magyarinfo.blog.hu/2014/08/31/az_eroszak_az_eroszak_a_nem_pedig_nem

Meg a femik előcitáltál ezt a szart is:
dezsa.tumblr.com/post/25108498239/rape-culture-101-nemi-eroszak-kultura-1-0

Már megint megy a férfiak lejáratása. Épp hogy ki nem mondják, hogy a magyar társadalom egy nőerőszakoló társadalom - miközben tömegnyi férfi háborodott fel az eseten.

Jeleztem a Férfihangnak, de eddig nem reagáltak rá. Egyelőre az M, mint matriarchátus a legnépszerűbb cikk. Ami nem baj, csak jelenleg a feministák megint tombolnak a közéletben, és mivel a szörnyű eset hatalmas felháborodást váltott ki a társadalomban, férfiak és nők, esélyük van, hogy megint politikai tőkét kovácsoljanak maguknak.

Egy ismerősömnek az ismerősének az ismerőse volt egyébként a nemi erőszak áldozata. Sajnálom szegényt; nem érdemelte meg, hogy megerőszakolják; nem érdemelte meg, hogy a rádióban kigúnyolják; nem érdemelte meg, hogy a feministák zászlójukra tűzzék az őrjöngésükhöz.

Ilyenkor érzem, hogy ez egy undorító társadalom!

zriff 2014.09.03. 16:26:07

@Ahasverus: Elololvastan ezeket. Rohadék fanatikus férgek, diliházban lenne a helyük.

zriff 2014.09.03. 16:50:33

Az elolvastamot elírtam, bocs.

Deansdale 2014.09.03. 17:10:38

@Ahasverus: Nyugi, a többi társadalom se jobb. Globalizált világban élünk...

@zriff: "Az elolvastamot elírtam, bocs."

Ez legyen a legnagyobb bajunk az életben :)

Visszatérve a témához, az emberek mindenből viccet csinálnak, a nemi erőszak sem kivétel. Ez egyébként sok esetben szelepként funkcionál, ahol a dühöt, fájdalmat és ilyesmit leengedhetik. Akinél meg nem, az egyszerű tahó, és fölösleges vele foglalkozni. Az meg egyenesen felháborító, hogy egyesek a félmaréknyi hülyére mutogatva hirdetik, hogy minden férfi rohadt szemét.

(A dézsás link meg egy rakás idiótaság. Egyetlen "nemi erőszak kultúra" létezik valójában, a feministáké, akik felállva tapsolnak a 13 éves kislány leitatásának és megerőszakolásának, csak mert egy idősebb nő csinálja Eve Ensler Vagina monológok-jában. "Ez egy jó nemi erőszak volt". Undorító képmutató tetűládák.)

Deansdale 2014.09.03. 17:11:44

@Deansdale: Ja, és ezekben még mindig nem láttam olyat, hogy a nemi erőszak csínytevés vagy férfias.

Deansdale 2014.09.04. 10:13:36

@Ahasverus: Az kevéssé aggaszt, ha Balázsékat megszivatják. Ritka nagy taplók, megérdemlik. A gond az, hogy femcsiék megpróbálják ezt az ügyet kiterjeszteni, mintha mindenki tapló lenne, nem csak Balázsék. Egyébként azt az ügyet is felfújják, minden szót igyekszenek félremagyarázni, hogy a lehető legrosszabb értelmezést préseljék bele. Arról nem is beszélve, hogy önkényesen meg akarják szabni, hogy miről lehet humorizálni és miről nem, a fene essen a totalitárius fasiszta hajlamaikba.

2014.09.04. 10:52:52

@Deansdale:

"Az kevéssé aggaszt, ha Balázsékat megszívatják. Ritka nagy taplók, megérdemlik. "

Ezzel így vagyok én is.

"A gond az, hogy femcsiék megpróbálják ezt az ügyet kiterjeszteni, mintha mindenki tapló lenne, nem csak Balázsék."

És ezzel gondolataidat is osztom.

Én mindenesetre kiraktam két régi Férfihang-cikket a face-mre (Feministák lázadása, A családon belüli erőszak feminista értelmezése), mivel azt láttam, hogy sokan, még az ismerőseim köréből is a feminista érzelmű és liberális beállítottságú cikkekből tájékozódnak. Eddig semmi lájkot vagy kommentet nem kaptam; tartok tőle, ez így is marad. Ellenben katolikus ismerőseim is beálltak a sorba, és arról beszélnek, kiindulva a gólyabálból és az aljasabb kommentekből, hogy mennyire rohad a magyar társadalom. (Számomra kimondottan groteszk, hogy jobboldali katolikusok és baloldali feministák egyaránt követelik a halálbüntetés és a kasztráció bevezetését, az ügy kapcsán.)

Mindenesetre ha lesz valami írás konkrétan ezzel kapcsolatban a Férfihangon, kiposztolom a face-re.

Ami aggaszt: az újabb feminista tüntetés. Jó lenne valami ellentüntetés, de tartok tőle, hogy az meg csúnyán bebukna, mert az emberek könnyen félreértelmeznék. Faramuci helyzet, sajnos!

[ ] 2014.09.04. 14:00:57

@Ahasverus: Szerintem egyetlen ok zavarhatja komolyan az embereket. Az, hogy egyesek szerint (nem tudom, nem olvastam, hogy sokak, vagy néhányak, de annyi biztos, hogy vannak ilyenek) létezhet olyan "ok", ami miatt egy nő vagy fiatal nő nemi erőszakot "érdemel".

Az biztos, hogy vannak olyan kommentek, amelyek úgy kezdődnek, hogy "megérdemelte, hogy megerőszakolták..." és igazuk van azoknak, akik szerint se a rövid szoknya, se a provokatív viselkedés nem adhat indokot erre. A szex ugyanis kétemberes, mindegy, melyik hogyan öltözködik vagy viselkedik, minden mozzanatába, mindkettőnek bele kell egyeznie.

A kasztrálás és halálbüntetés ettől függetlenül nagyon durva túlzás. Semmilyen erőszakos bűntettért nem jár ilyen büntetés. Nem áll arányban az elkövetett tett súlyával sem, a megerőszakolt nőt komoly sokk érheti, de sem meg nem csonkítják, sem meg nem ölik.

Valójában a nemi erőszakolók nem érdemelnének súlyosabb büntetést, mint hogy őket is erőszakolja meg egy férfi, bár ez nyilván nem járható út. :) Vagy a megerőszakolt nő vehessen rajtuk "revansot".

@Deansdale: "akik felállva tapsolnak a 13 éves kislány leitatásának és megerőszakolásának, csak mert egy idősebb nő csinálja Eve Ensler Vagina monológok-jában. "Ez egy jó nemi erőszak volt". Undorító képmutató tetűládák"

Ez hol van benne? Jó, hogy nem olvasok ilyesmit. Amellett, hogy visszataszító, nem hiszem, hogy nemi különbségek lennének ebben.

"Arról nem is beszélve, hogy önkényesen meg akarják szabni, hogy miről lehet humorizálni és miről nem, a fene essen a totalitárius fasiszta hajlamaikba."

Egyedül ez, ahol némileg elfogult vagy. Ahogy a férfiak se szeretik, ha rajtuk (vagy a tragédiáikon) viccelődnek, úgy a nők sem. Ez teljesen természetes. Csak a férfiak gyakran feminizmusnak bélyegzik az ártatlan viccelődést is, a nők meg patriarchális elnyomásnak.

Deansdale 2014.09.04. 14:36:12

@: en.wikipedia.org/wiki/The_Vagina_Monologues

The Little Coochie Snorcher That Could, in which a woman recalls memories of traumatic sexual experiences in her childhood and a self-described "positive healing" sexual experience in her adolescent years with an older woman. This particular skit has sparked outrage, numerous controversies and criticisms due to its content, among which the most famous is the Robert Swope controversy (see below). In the original version, she is 13, but later versions would change her age to 16. It also originally included the line, "If it was rape, it was a good rape", which was removed from later versions.

Deansdale 2014.09.04. 14:46:23

@: Nézd, engem nem igazán izgat, hogy ki nem szereti ha rajta viccelődnek. Számomra a humor több, mint a szólásszabadság része. Egyeseknek szelep, amin a fájdalmat, dühöt vagy gyászt levezethetik, másoknak eszköz a figyelemfelkeltésre, abszurd dolgokra való rámutatásra (pl. Hofi). Nem engedhetjük meg, hogy mások felett uralkodni akaró tetűládák cenzúrázhassák a közösség humorát. Nekem pl. eszembe sem jutna a férfiellenes humort cenzúrázni - legföljebb ha nem vicces akkor nem nevetek, ennyi az egész.

Balázs lehet hogy tapló volt a rádióműsorban, amiért őt személy szerint lehet utálni, vagy ha a munkaadói szerint tapintatlan volt, akkor ki lehet rúgni. De a humor ettől nem válik törvényileg szabályozhatóvá, nem vonatkozhat rá olyan hülye előírás, mint pl. hogy "nemi erőszakról viccelni tilos és büntetendő". Éppen ezért nem zavar, hogy a femcsik Balázst mocskolják, de amikor be akarják oltani a közbeszédbe, hogy X témákról viccelni tilos, ott már elmehetnek a p*csába. Karót nyelt élhetetlen népség, akik ki akarják irtani az életből az összes örömöt és könnyedséget. Ez lehet hogy hülyén hangzik, de nézd meg mit csinálnak... Összeszorult segglyukú besavanyodott banda, akárcsak a progresszívok általában.

[ ] 2014.09.04. 14:54:31

@Deansdale: Hát izé. Írtam én olyat, hogy helyes lenne betiltani a bizonyos témákon való humorizálást? Kb. egy szinten kezelem az összes ide tartozó, túlzó tartalmat, se a nőket, se a férfiakat érintő abszurd humorizáláson nem kezdek el hisztériázni. :)

Nem tudom, mit csinálnak, Balázs műsorát se hallottam. Annyit jeleztem, hogy van, amit mindkét oldal túl komolyan vesz, legalábbis az én mércémmel mérve biztos.

[ ] 2014.09.04. 14:56:41

@Deansdale: Ide illő példa. Poénkodás a kasztráláson. :) Csak azért, mert van ilyen is és néha TÉNYLEG nem több viccelődésnél. Bizonyos férfiak abba is belemagyarázzák, hogy "férfigyűlölet". A nemi erőszak nagyjából ugyanez. Nekem az a bajom ezzel, hogy az emberi természet része amit írsz: humorral levezetni a feszültséget. De valahol mindenki a sajátját védené és ha be nem is tiltaná, de örömmel látná, ha az őt, vagy az ő nemét érintő viccek eltűnnének a színről. :)

Deansdale 2014.09.04. 15:57:18

@: "Hát izé. Írtam én olyat, hogy helyes lenne betiltani a bizonyos témákon való humorizálást?"

NEM TE, a feministák :)

Deansdale 2014.09.04. 15:58:25

@: Balázsék az aktuális ELTE-s nemi erőszakos sztorin nevetgéltek, ezen van kiakadva a hazai feminista társadalom.

2014.09.05. 09:49:19

@Deansdale: @: @zriff:

Szerintetek minden esély megvan az állami cenzúrára? (kérdezem félve) :(

"Vállaljuk, hogy az Országgyűlés elé terjesztjük a nőszervezetek által javasolt törvényjavaslatot és ebben a szellemben veszünk részt a tüntetésen" - írta Facebook-bejegyzésében az LMP-s Szél Bernadett. Közlése szerint a civilek azt javasolják, hogy a nemzeti, vallási, etnikai és nyelvi kisebbségek és egyéb csoportok védelmén túl kifejezetten és egyértelműen térjen ki a törvény a nők védelmére.

Így különösen a szexizmus tilalmára, és nemtől, kortól függetlenül a szexuális erőszak áldozatainak védelmére is - írta az LMP-s politikus, aki megígérte, hogy a jogszabály-módosítást elkészítik és benyújtják. Szél Bernadettt megígérte, hogy kiállnak minden olyan kezdeményezés mellett, ami a nőkkel szembeni megalázó bánásmód elutasítására, megfékezésére irányul."

RÖVIDEN: Szél Bernadett előlép a cenzúra gondolatával. Olyan cenzúrával, amit áthat a kettős mérce, mivel az Antoni Rita által férfiak ellen folytatott szexista uszítás továbbra is nem csupán megengedett, de támogatott is lesz az LMP részéről. Ezek után kérdem én: lehet más a politika?

www.origo.hu/itthon/20140904-a-kdnp-is-tuntet-a-class-fm-musorvezetoi-ellen.html

[ ] 2014.09.05. 14:27:29

@Deansdale: Rendben, csak kicsit úgy tűnt, mintha nekem panaszkodnál erre, de biztos félreértettem. :)

Azt mondjuk nem értem (és teljesen komolyan írom), hogy hogy nem képesek meglátni a humoros részét ezeknek:

"Összeszorult segglyukú besavanyodott banda, akárcsak a progresszívok általában."

"Márpedig szülni kell(ene), és azt hiszem a leghülyébb radikálfeministákon kívül mindenki látja"

Olyan szófordulataid vannak, ember, hogy komoly veszteség volna, ha valaki más szidná helyetted a feministákat. :)

A progresszívokkal sem foglalkozom sokat. Csak a progresszív zenét ismerem, ami nyilván az én hibámból nem egészen jött össze a kificamodott zenei ízlésemmel. :) A Balázs műsort meg egy az egyben hagynám ki, először az sem ugrott be, ki az a Balázs.

@Ahasverus: Az esély igen, mostanában nagyon szigorítanak ezen a téren (is), ami általánosságban nem feltétlenül jó, mert mindenfélére oda kell majd figyelni. Talán nem is akartál semmi rosszat, aztán hirtelenjében beperelhetnek valami hülyeségért.

Balázsékról annyit, hogy ha személyeskedve, a lány kapcsán viccelődtek, az azért némileg durvább, mintha csak úgy hozódott volna fel a nemi erőszak. :)

zriff 2014.09.05. 15:07:25

@Ahasverus: Szerintem már jogosan lehet félni, hogy jön majd valami orwelli agyrém.

zriff 2014.09.18. 12:15:38

@Deansdale: Nemrég a neten olvasgattam és kíváncsiságból beleolvastam marion zimmer bradley életrajzába az angol wikipédián, írták hogy idén 2014-ben derült ki hogy molesztálta a saját lányát. Ennyit a nagy földistennős feminista példaképről. Gondoltam érdemes megosztani.

Deansdale 2014.09.18. 16:15:32

@zriff: Szép sorban minden ikonjukról kiderül, hogy nem volt minden rendben náluk. Az hogy sokan harcias leszbikusok már alap, fel sem tűnik :)
süti beállítások módosítása