HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • KalmanBlog: @csi szi: Én elvben egyetértek vele, hogy papírok és állami egészségügy nélkül is simán felnőhet egy ember, sőt egészségesebb is lehet akár mint az állam csecsén lógóak. Végülis az állam sem tökélet... (2020.01.29. 02:35) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Deansdale mint aki anti-feminista cikkeket írtál talán ezt érdekesnek találod. A "Higy a nőknek" arca (Time Magazinban szerepelt) úgy tűnik otthagyta a feminizmust és konzervatívokkal vette körül m... (2020.01.29. 01:12) Boldog Karácsonyt!
  • Deansdale: @Gazellla: Ezt kifejezetten nem személyes sértésnek szánom itt a komment szekcióban mások felé, hanem személyes megfigyelés a saját környezetemről: az igényesség manapság nem divat, az emberek inkáb... (2020.01.28. 18:21) Boldog Karácsonyt!
  • Gazellla: @TrollEdomer: Ezt most személyes sértésnek vetted a feleségeddel szemben? Erre van egy remek megoldás, úgy hívják, mosógép. :-D A smink alatt meg nem öt kg vakolatot értettem. Csupán a szem kiemelé... (2020.01.28. 17:57) Boldog Karácsonyt!
  • Deansdale: @csi szi: A MAG levelezőlistáján ment erről egy levél, de abban nem volt semmi fizikai jellegű uszítás, ezzel kapcsolatban Géczy Gábort csesztetni óriási baromság. Az már a hülyeségnek egy nagyon ma... (2020.01.28. 17:13) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Neoliberális gondolkodás

2012.05.25. 10:45 Deansdale

Muszáj egy kitérővel kezdeni, mégpedig azzal, hogy mitől "neo" manapság a liberalizmus. Attól, hogy az eredeti liberális gondolkodás alapja a szó latin gyökere, a szabadság volt - de ez mára teljesen eltűnt. A klasszikus liberalizmus szerint legyen minden szabad, ami nem tipor…

1 komment

Címkék: liberalizmus liberális piros és kék pirula

A nőkertet felverik a gyomok

2012.05.24. 13:38 Deansdale

Rutinszerű heti látogatásom során még a szokásosnál is borzalmasabb dolgokkal találkoztam a nőkertben. Rögtön az elején egy kellemetlen témával, az abortusszal foglalkoznak, és több ponton is markánsan eltér a véleményem az övéktől. Viszont a cikkük címén majdnem hangosan…

Szólj hozzá!

Címkék: feminizmus feminista antifeminista antifeminizmus nőkert