HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: @Borathan: Nem, sok a dolgom, hétvégén is dolgoznom kell. Ahhoz minőségi idő kell. (2020.02.21. 12:42) Boldog Karácsonyt!
  • Borathan: @GABOR2: a blogodon nem kéne cikkeket írni? (2020.02.21. 12:23) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Portfolio-n megjelent egy cikk, arról, hogy a Koronavírus elszabadult és tovább fertőz mint ameddig karanténban tartják az embereket és hosszú ideig nem is semmisül meg a szabadban, tehát ebből már ... (2020.02.21. 10:18) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: Ez a hanaui lövöldöző is egy elég érdekes eset. Simán elintézik azzal, hogy szélsőjobbos és sokaknak elég ennyit mondani róla. Pedig állítólag ő nem volt szegény, Mercije volt és bankárként dolgozo... (2020.02.21. 10:02) Boldog Karácsonyt!
  • GABOR2: @Frederick2: Nem maguktól bár részben maguktól is, hisz már sok feministát is pl. elhallgattanak azért mert szerintük magukat férfiból nővé változtatni akaró transgender emberek férfiak maradnak... ... (2020.02.20. 11:50) Boldog Karácsonyt!
  • Utolsó 20

Ezt várhatod a bankoktól

2013.04.11. 12:35 Deansdale

Érdekes sztorira bukkantam a "takarékos életmód" redditen. Mindössze pár nappal ezelőtt az USA-ban a SunTrust bank fizetésképtelenség miatt bezáratott egy élelmiszerboltot. A hatályos törvények értelmében a kilakoltatással köztulajdonba került minden, ami az épületben volt. A bolt mellett munkanélküliek és hajléktalanok tömegei várták, hogy elhordhassák a megmaradt élelmiszert, mivel a környéken mindenki tudott a boltbezárásról. A bank viszont úgy döntött, hogy ott nem lesz élelmiszer-osztás, inkább felpakoltak mindent teherautókra és bedöntötték egy árokba a szeméttelepen. Eközben a tömeget a rendőrségnek kellett visszatartani, már-már lázongásba fordultak a dolgok.

Ha belegondolsz, hogy a kaját szétosztani nem csak "nagylelkűség" lett volna, de ingyenes is, amivel szemben az elszállítása pénzbe került (és feltehetőleg a szeméttelepnek is volt díja), akkor válik igazán érdekessé a dolog. A bank inkább fizetett extra pénzt, csak hogy az emberek ne kapják meg az élelmiszert. Azt hiszem nagyjából ezt várhatja bárki magánember bármilyen banktól bármilyen ügyben. Keserű vélemény? Nem ok nélkül.

Szólj hozzá!

Címkék: szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.