HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

A média totál hülyére vesz minket

2014.06.10. 09:19 Deansdale

Az USA-ból már hetente jönnek a hírek mindenféle dühöngő őrültekről, akik valahol a tömegben előrántanak egy lőfegyvert és durrogtatni kezdik. Az mondjuk erősen elgondolkodtató, hogy ezek a merénylők szinte sosem kerülnek rendőrkézre, mert legalább a háromnegyedük kinyírja magát, a többivel meg általában végez a rendőrség. Miért ölik meg magukat? Ha valaki gyűlöl valamilyen csoportot, ezért szívesen kiirtaná őket (mint a liberálisok a nemliberálisokat, ugye), az miért puffantja le magát egyszercsak útközben? Összeesküvéselmélet, persze, de sokan állítják, hogy az agymosott, beprogramozott emberekbe szokás öngyilkossági parancsot ültetni, mivel ezzel gyakorlatilag nyomozhatatlanná válik a dolog háttere.

Nade most nem is erről akarok beszélni, hanem hogy az amcsi média totál palira veszi a közönséget, és a jóelőre megtervezett ideológiai maszlagot nyomatja minden ilyen esetben, a tényektől függetlenül. Elliot Rodger esetét már tárgyaltuk: a gonosz "nőgyűlölő" áldozatainak kétharmada férfi volt. Most itt az újabb csámcsognivaló: egy "fajgyűlölő" házaspár három embert ölt meg, és horogkereszteket tettek rájuk - aztán menetrendszerűen agyonlőtték magukat, mindketten. Kíváncsi vagyok miféle fajgyűlölők azok, akik kizárólag fehéreket lőnek agyon, színesbőrűt még véletlenül sem. Persze elméletileg lehetséges lenne, hogy a lövöldöző házaspár fekete volt, és a fehér fajt gyűlölték (ez esetben a horogkereszt ugye azt jelezné, hogy szerintük a fehérek a nácik), de ha ez történt volna, a sajtó garantáltan nem így tálalja az esetet. És a képeket elnézve igen, ezek is fehérek voltak.

Nem sok ez így együtt egy kicsit? Túlságosan teátrális, túlságosan megrendezett, viszont nincs benne semmi logika. Miféle fajgyűlölő házaspár nyír ki három fehér embert, hogy aztán magukat is eltegyék láb alól? Miért nem lövöldöztek tovább? Miféle terv kinyírni két rendőrt és aztán öngyilkosnak lenni? Ez lenne egy forradalom kezdete?

A médiában senkinek nem tűnik fel, hogy a nőgyűlölő férfiakat öl, a rasszista meg fehéreket? A birkák meg szó nélkül beveszik és vezényszóra csámcsognak?

7 komment

Címkék: piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nacirto 2014.06.12. 09:24:27

az mti-től lett átvéve, azért írta a hvg-s azt, amit.
megint náciznak a szemét liberálisok, hát nem terror?

Deansdale 2014.06.12. 10:05:14

@nacirto: Nem elsősorban a HVG-re utaltam a címben a médiával, inkább az eredeti amerikaira, ahol nyilván nagyobb hírértéke van a sztorinak. Ettől függetlenül az MTI és a HVG is részese a dolognak azzal, hogy kritikátlanul átveszi a hülyeséget és továbbadja.

Igen, a liberálisok már megint port akarnak hinteni a nép szemébe, már megint gyűlölködést szítanak, már megint fantomproblémákat akarnak eladni nekünk: a "nőgyűlölőt" aki férfiakat ölt, meg a "rasszistákat" akik kizárólag fehéreket öltek. Ha szerinted ezekkel a hírekkel minden rendben van...

Meg lehet nézni, hogy Elliot Rodger gyilkosságai után miféle gyűlölethullámot zúdítottak a liberálisok a férfijogi mozgalomra, aminek semmi köze nem volt az egészhez. A modern liberalizmus több gyűlöletet kelt a világban, mint az ún. szélsőjobb.

zriff 2014.06.13. 16:45:32

@Deansdale: A férfihangon láttam hogy nemrég volt szó a marxizmusról meg a nőfelszabadításról. Erről eszembe jutott az egyik régi kommented, hogy lenin kezdte a feminizálódást érvényesíteni és belebukott. Nem lehetne egy olyan cikket, amiben le van írva hogy hogyan ment tönkre a társadalom a szovjetunióban amikor feminizálni kezdték az országot? Erről már ehhez kapcsolódóan találtam egy cikket magyarul:
Szex a Szovjetunióban I. — Előzmények
oroszok.postr.hu/szex-a-szovjetunioban-i--elozmenyek

Gondoltam elég érdekes téma lehet ez is. Te mit gondolsz?

2014.06.14. 10:28:02

@Deansdale: Szerintem az amerikai társadalom a végletekig frusztrált. Hogy mi miatt, azt most ne, mert egy-két kommentben nehezen megmagyarázható, és túl messzire vezetne. A lényeg, hogy a társadalom nagy része frusztrált, a frusztráció hagyományos levezetési eszközei (mint szex, alkohol, videójátékok, sport, humor) pedig egyre kevésbé kielégítőek. A frusztráció megmarad, ezért aztán lassan egymás torkának esnek az emberek. A fékek leomlanak, előtörnek az emberi psziché mélyéről a vadállati ösztönök. S ugye túlliberalizált a fegyverviselés is (mi van azzal a kötelező pszichológiai vizsgálattal? balfaszok vagy korruptak a szakemberek?).

Felesleges az összeesküvés. Egyszerűen ide juttatja a nyugati civilizáció társadalmait az állami progresszió.

Magyarországon is vannak jelei a bomlásnak...

2014.06.14. 10:45:56

@Deansdale:

"Meg lehet nézni, hogy Elliot Rodger gyilkosságai után miféle gyűlölethullámot zúdítottak a liberálisok a férfijogi mozgalomra, aminek semmi köze nem volt az egészhez. A modern liberalizmus több gyűlöletet kelt a világban, mint az ún. szélsőjobb."

Melyik zseniális politikus is alkalmazta ezt a taktikát? Ki volt az az államféfri, aki, mihelyt az ütődött komcsi felgyújtotta a Reichstagot, máris előhúzott egy politikai csoportot és egy etnikai-vallási kisebbséget, mint bűnbakot?

Valami Adolf nevű figura...

Deansdale 2014.06.14. 11:24:23

@zriff: Igencsak hasznos lenne végre összeszedett cikket írni a témában, de manapság nincs lelkierőm a szükséges precíz kutatómunkára. Amikor cikket írok az általában ad hoc jelleggel megy, leírom ami jön, és kész. Linkek után keresgélni, forrásokat összehasonlítani túl fárasztó ebben a nyári melegben :) Ha valaki más megírja, azt megköszönöm, ha rám marad, akkor sajnos nem tudok rá időpontot ígérni.

Deansdale 2014.06.14. 11:31:29

@Ahasverus: "Szerintem az amerikai társadalom a végletekig frusztrált. Hogy mi miatt, azt most ne, mert egy-két kommentben nehezen megmagyarázható"

Ez nyilván nagyobb hangvételű téma, de szerintem alapvetően az egymásnak uszítás miatt. Amíg az amcsi társadalomban a média és a politika fő szereplői folyamatosan arról magyaráznak a különböző kisebbségi (vagy a nők esetében többségi, de mindegy) csoportoknak, hogy őket miféle (illuzórikus) sérelmek érik folyamatosan a többség részéről, addig természetes, hogy mindenki gyűlölködni fog. A kisebbségiek a nemlétező sérelmeket kérik számon, a többség meg azt látja, hogy a kisebbségek rajta élősködnek az állam jóvoltából - ráadásul nemhogy hálásak lennének az átjátszott javakért, még gyűlölködnek is. A magyar társadalomban is ez megy, csak 30 év lemaradással. (Meg persze lőfegyverek nélkül.) Ahogy már sokszor mondtam: a nyugat számunkra olyan, mintha egy ablakon a saját jövőnkbe néznénk.
süti beállítások módosítása