HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • F.M.J.: @Deansdale: Komposztkazán+üvegház. Egyelőre nagyon elméleti a dolog, még előtte van fontosabb dolgom is, csak azért agyalok rajta, mert tervezem, hogy egyszer majd nekiállok. Nálam ez erőnléti edzés... (2024.04.19. 20:46) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • valis47: @Deansdale: Trumpra azt is mondták, hogy rasszista. Arra sem kellett bizonyíték. Meg azt is, hogy orosz ügynök. Gondolom orosz ügynökként akart III. világháborút kirobbantani vagy mi. (2024.04.19. 14:12) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Hartrigel: "miért hülyeség a tudat számítógépre való feltöltése, ami szerintem eleve egy paradoxon" Ebben egyetértünk, többek között azért, mert a tudomány azt sem tudja mi az a tudat, nemhogy lem... (2024.04.19. 10:12) Vallásismereti kisokos
  • Hartrigel: @Deansdale: "Na igen, ez kissé tudathasadt elképzelés". Szerintem a legtudathasadtabb elképzelés azok, amikor mai vulgár-ateistákat hallgatom ekte keresztény toposzokkal vagdalkozni. Ugye a Woke ... (2024.04.18. 19:04) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Szabadságjogi csoportok a szabadság ellen tiltakoznak

2019.03.22. 08:37 Deansdale

Donald Trump (az első izraeli miniszterelnök akit egyben az USA elnökének is megválasztottak) legújabb rendelete szerint azon felsőoktatási intézmények, amik korlátozzák a diákok szólásszabadságát elvesztik az állami finanszírozásukat. Az ember azt hinné ez tök jó dolog, és ha a progresszíveknek nem is tetszik (elvégre az ő hatalmukat nyírbálja meg ha nem kussoltathatják be a konzervatívokat), azért az emberi jogi és hasonló bábszervezetek legalább örülnek, ugye? Na persze. A Hill vonatkozó cikke szerint:

"Thursday's order is likely to draw pushback from civil liberties groups"

azaz a rendelet ellenkezést vált ki a polgárjogi szervezetekből (amihez hozzáteszik hogy "valószínűleg", aztán idéznek azoktól akik máris ellenkeznek, szóval ez a kitétel egy kicsit fura). Fejreállított világban élünk kéremszépen, ahol az emberi jogok eltiprása ellen hozott törvényeket elsősorban a jogvédők támadják. Persze nincs ezen mit csodálkozni, régóta tudjuk hogy a "jogvédés" (csakúgy mint a politikával foglalkozó civilszervezkedés) nyíltan balos hatalmi játszma a politikai ellenfeleik, vagyis 1. a jobbosok; 2. a helyi kultúra képviselői, azon belül elsősorban a fehér férfiak elhallgattatására, megsemmisítésére. A hazai cigányféltés is erről szólt, az USA-ban sincs ez másként. Szóval mikor az amerikai elnök törvényt hoz a szólásszabadság védelmében, akkor a leghangosabban a szabadságjogok élharcosai tiltakoznak, akik nem mellesleg szélsőséges balos politizálást folytatnak, és szintén nem mellesleg egy nem-fehér faj tagjaiként aktív fehérgyűlölő tevékenységet is végeznek. Sajnos ezt az egészet igen kevesen látják át, és még kevesebben gondolják hogy ez ellen fel kellene lépni, amíg egyáltalán lehet, mert közel az a pont amikor már nem lesz miért.

154 komment

Címkék: politika szép új világ piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2019.03.24. 15:43:56

@csi szi: Ez amúgy nem igaz, csak sunyi módon nem számolják be az állampolgárságot kapottakat és azok utódait. A franciáknál már minimum 20 % a színesek aránya és a svédeknél is.

KalmanBlog 2019.03.24. 20:15:59

@don Fefinho: We must secure the existence of our bag and our monthly 1000 USD in it!

TrollEdomer 2019.03.25. 08:50:38

Én továbbra sem látom Trumpot negatívan, attól hogy elnök lett, még nem kapott teljhatalmat. Egyelőre nagy+, hogy nem folytatja ezerrel a szarkeverést a Közel Keleten, úgy tudom, a gazdasággal is jót tett, és ez a szólásszabadságot támogató rendelkezése is jó.

KalmanBlog 2019.03.25. 09:12:40

@Yotengri: Azért ez már nálam "miaszarez" kategóriás:

> Mióta információtechnológiai robbanás következett be és a műholdakkal elég sok mindent látni, a kémek visszatértek a hidegháborús időkre jellemző analóg módszerekhez. Ez azt jelenti, hogy előszeretettel hagynak konténert erdőkben, jelzéseket fákon és még ki tudja milyen isten háta mögötti helyeken.

Ürgebőrbe bújt búvárok nem lesznek?

A kémek sokkal inkább olyanok, ahogy Yuri Bezmenov leírta őket: www.youtube.com/watch?v=yLJU0-pbhWo

Próbálják befolyásolni a társadalmat, a progresszív ideológia segítségével szétzilálni. Soros egyeteme sokkal veszélyesebb, mint ez a bank lesz.

KalmanBlog 2019.03.25. 09:22:23

@TrollEdomer: Ezt még azelőtt írtad, hogy a Golán fennsíkos hírt olvastad volna?

kuruc.info/r/9/196350/

dailystormer.name/mike-pompeo-says-that-donald-trump-was-sent-by-god-to-be-the-savior-of-the-jews/

Én mondjuk nem értem, hogy ez így hogy van, hogy az USA odaajándékoz egy daraboz Szíriából Izraelnek, vagy mi van. Okosabbak elmagyarázhatnák, hogy ezt hogy kell érteni!

Indexen is van: index.hu/kulfold/2019/03/22/isten_kuldott_donald_trump_mike_pompeo/

index.hu/kulfold/2019/03/21/trump_itt_az_ideje_hogy_az_usa_elismerje_izrael_szuverenitasat_a_golan-fennsikon/

MIGA 2016-2020!

TrollEdomer 2019.03.25. 09:26:01

@KalmanBlog: es ezzel miért lenne bármi baj? Akkor Oroszország is adja vissza Krímet?

KalmanBlog 2019.03.25. 09:31:42

@TrollEdomer: Igazán segíthetne visszaszerezni Erdélyt, Felvidéket, a Vajdaságot és Kárpátalját is! Az USA hadsereggel a hátunk mögött simán menne! Pláne ha adnának annyi pénzt és ingyenfegyvert is, mint Izraelnek! :-)

Szerinted egyáltalán nem abszurd az, hogy az USA hadseregét Izrael irányítja?

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2019.03.25. 10:25:41

@GABOR2: Én megmondom őszintén annyira nem szoktam sok Peterson videót nézni, mert nem tudok olyan jól angolul élőszót megérteni, hogy mindent felfogjak amiket mond. Egyedül csak azt látom, hogy a progresszívek nem igazán tudják megfogni, ez tetszik, ennyi.
Az első videót nem néztem végig, nekem nagyon idegesítő az a beszédmodor ahogy az beszél.
A másodikkal kapcsolatban szerintem annyi a helyzet, hogy ő tart attól, hogy a témával kapcsolatos szavait ellen fogják felhasználni és ezzel az egész zsidókérdéssel túl veszélyes területre tévedne.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2019.03.25. 10:28:08

@Deansdale: Vélhetően már túlzottan fel vannak bátorodva. Nekem akkor lett világos a zegész amikor asszem a migrációs válság közepette a greenpeace Párizsban az eiffel tornyon molinózott egyértelműen politikai üzenettel aminek semmi köze nem volt a környezetvédelemhez. Ezek a csoportok mára már tisztán politikai célzattal működnek, a többi csak fedősztori.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2019.03.25. 10:29:54

@Deansdale: Hát eléggé tömény twitter csatorna. Amúgy szerintem ebbe elég erősen belejátszik a jólét is. A Római Birodalom végnapjaiban is ugyanez ment de nem tudnék róla, hogy ahhoz pl a zsidóknak bármi köze lett volna már csak azért se mert a rómaiak nem szerették őket.

TrollEdomer 2019.03.25. 10:31:10

@KalmanBlog: Ha így lenne, akkor már rég nagy Izrael lenne legalább akkora területtel, mint Németország.

GABOR2 2019.03.25. 11:57:04

@Sipi81: A Római Birodalom nagyon sokáig fennmaradt és párszor már majdnem vége lett, és végül két vége is lett, hisz kétrészre szakadt. A belső meggyengülés kulcsfontosságú volt a népvándorlás mellett, hisz korábban volt hasonló kihívása a birodalomnak amit jóval túlélt.

Pl. Caius Marius megállított egy brutális ilyen jellegű dolgot, amiért ha jól emlékszem második alapítónak is hívták, mert senki se hitte kb. hogy nyerhet és megmenekül Róma. Ez még az igazi vég előtt volt jóval.

"Közben új veszedelem jelentkezett, ezúttal jóval közelebb Itáliához: kimberek, teutonok és más barbárok százezres tömegei gyülekeztek az Alpok északi oldalán, és betörésük csak idő kérdése volt. Kr. e. 113-tól kezdve Illyricum, később Gallia Narbonensis, végül Gallia Cisalpina területén jelentek meg, és számos nagy vereséget mértek a római haderőre. "

De döntő győzelmet aratott ez a fickó aki megreformálta a hadsereget és gatyába rázta az embereket. Na meg a szerencse is mellé állt... Majdnem akkor lett vége Rómának.

hu.wikipedia.org/wiki/Caius_Marius_(i._e._107)

GABOR2 2019.03.25. 12:07:39

@Sipi81: A zsidókat már ők se szerették, legutoljára pl. ők semmisítették meg az államukat. A Biblia is megmutatja, hogy voltak bajok. Voltak pogromok ott is, de magasra is jutottak zsidók, pl. a zsidó állam megsemmisítésének történetét egy római-zsidó történész írta meg aki mint császári delegátus tagja ment oda. Ott is megjelenik a leírásban, hogy a zsidók kivételesen idegesítőek voltak Rómának.

Eredetileg szövetségesek voltak a rómaiakkal, de amikor Hadriánus föladott sok területet keleten, mert nehéz volt megvédeni, fokozatosan egyre többet, amikor a végleges határ kijelőlés volt megváltoztatták az eredeti szerződést a médekkel (ha jól emlékszem), mert a végső határ is nehezen védhető volt és kérték, hogy cserébe lehessen ott némi haderő és a médek mivel ismerték a zsidókat azt mondták, hogy oké, de akkor annak a seregnek a zsidóknál kell lenni, mert ők is tudták, hogy azok milyen idegesítőek.

Aztán a visszafordíthatatlan vég egy nő miatt történt, aki a párját rávette, hogy olyat tegyen amit nem bocsátottak meg a rómaiak, míg mindenki más békét akart.

GABOR2 2019.03.25. 13:04:21

@Sipi81: Amúgy azt se árt nem elfelejteni, hogy a mai "zsdiók" igazából nem azoknak a leszármazottai akik akkor éltek, hanem ezek főleg kazárok.

Frederick2 2019.03.25. 13:22:50

@Deansdale:

"Szerintem a zsidó néplélek szerves része a dekadencia. Talán a magas IQ hatása, hogy az egyszerű dolgokat unják, nekik valami több, valami más kell, és ez óhatatlanul is szembefordítja őket a normalitással."

Azt ugye, tudod, hogy ezekkel a gondolatokkal (amúgy idézhettem volna az egész kommentet) elég gyorsan kivágnád a biztosítékot a Lánczi András - G. Fodor Gábor - Békés Márton által fémjelzett (távvezérelt és agymosott?) konzervatív értelmiségi vonalnál (Kommentár - Századvég - Mandiner), ami jelen pillanatban a FIDESZ intellektuális krémje? Ugye, az sem titok előtted, hogy nem csupán a trumpi amerikai jobboldal, de az orbáni magyar jobboldal is pozitívan tekint Izraelre, és tiltja a saját táborában az izraeli politika bírálatát?

Te, mint jobboldali, erről miképp vélekedsz?

csi szi 2019.03.25. 14:54:21

@Frederick2: Szerintem az orbánista magyar jobboldaltól ez csak érthető taktika. A magyar jobboldal sosem volt filoszemita, a magyar zsidók pedig nem voltak jobboldaliak (99%-ban).

Frederick2 2019.03.25. 15:31:09

@csi szi: Akkor te még nem igazán olvastál Konzervatorium.hu-t? :D (Mára befagyasztották, nem írnak oda cikkeket, de az archívum még mindig olvasható.)

Amúgy van egy ismerősöm, aki személyesen ismeri Megadját, Békést, Szilvayt. Olyan filoszemiták, mint ház.

Amúgy meg, Orbán és a haverjai miért legyenek antiszemiták? Semmi okuk nincs rá.

csi szi 2019.03.25. 15:35:56

@Frederick2: Valamikor régen olvastam asszem. Én mondjuk nem ismerem őket, én még ahhoz a generációhoz tartozom, amikor a Magyar Fórum és Csurka István dolgozatai voltak az irányadók a komolyan nemzeti beállítottságú oldalon, még akkor is, ha túl radikálisnak tartottuk egyes dolgaikat :D
Orbán és haverjai szerintem sem antiszemiták, hiszen szélsőliberálisokként indultak annak idején, bár Bayer Zsolt is állítólag a haverjuk, őt pedig elég sokszor vádolták ilyesmivel.

Frederick2 2019.03.25. 15:37:11

@csi szi:

"a magyar zsidók pedig nem voltak jobboldaliak"

Már jó ideje szivárognak be a zsidók a jobboldalba. Nem csupán Magyarországon, de nemzetközileg.

Bár engem - Deansdale-lel és Falafel-lel ellentétben - nem érdekel mások származása. Mert szerintem nem ez a döntő, egyáltalán. A neoliberalizmus, a neomarxizmus, a neofeminizmus, a neojakobinizmus nevében történő pusztításnál bármilyen nemzetiségű, etnikumú és fajú ember kitombolhatja magát. Nem döntő tényező - ez a boszorkányüldözés inkább káros, mint hasznos.

Kisgé 2019.03.25. 15:56:30

@Frederick2: Csak az az érdekes, hogy egy bizonyos (((etnikum))) mennyire felülreprezentált ezeknél a mozgalmaknál...
heartiste.wordpress.com/2019/03/22/exposing-the-secrets-of-the-weimar-republic/
Every fuckin' time...

Frederick2 2019.03.25. 16:27:39

@Kisgé: Természetesen. Hiszel kell valami indok, hogy sovén módon gyűlölhessük a zsidókat. Fasza érvek kellenek hozzá. A gyűlölet meg adja az identitást.

Deansdale 2019.03.25. 17:13:23

@Frederick2: "ezekkel a gondolatokkal (amúgy idézhettem volna az egész kommentet) elég gyorsan kivágnád a biztosítékot a Lánczi András - G. Fodor Gábor - Békés Márton által fémjelzett (távvezérelt és agymosott?) konzervatív értelmiségi vonalnál"

Eljutottunk oda hogy már nincs mit variálni, a fehér nemzetállamok tönkretétele a célegyenesbe jutott, ha nem változtatunk valamit most azonnal akkor nem kell hozzá 10 év és nyakunkon a végkatasztrófa. Jelen pillanatban 3 nagy egzisztenciális krízis fenyegeti a nyugatot úgy, hogy közülük bármelyik egyedül is képes lenne országokat bedönteni: 1. a kétpólusú politikai szembenállás abszolút kiélezése, az együttműködés ellehetetlenítése, az oldalak radikalizálása; 2. a liberális elmeháborodás a transzneműséggel, a buzilobbival, a feminizmussal, a klímapánikkal, és az összes többi dekadens kultúrmarxista baromsággal ami egyrészt a népszaporulatot csökkenti, másrészt a nyomorba alázza a közbeszédet, a közerkölcsöt, az országaink nemzetközi megítélését, stb., plusz tovább szaggatja a társadalmat egymással ellenséges csoportokra; 3. a migráció. Ezekben az a közös, hogy mindegyiket zsidók népszerűsítik és szponzorálják, de természetesen csak a fehér országokban és azokon belül is csak a fehér lakosságnak. (Valakik heccből csináltak olyan mémeket, amik a zsidó nők és néger férfiak kapcsolatát népszerűsítették, és sok zsidó úgy reagált hogy az antiszemitizmus és gyűlöletkeltés. Na ennek varrj gombot a mögöttes tartalmaira.) Az, hogy erről egyesek nem akarnak beszélni, mert ez antiszemitizmus, csak azt bizonyítja hogy a zsidóknak milyen félelmetes hatalma van mindenhol és mindenki fölött, hogy már beszélni róluk is bűnnek minősül. Ez egy darabig még tűrhetőnek tűnt, amíg csak arról volt szó hogy anyagilag zsigerelnek ki minket a bankrendszeren keresztül és azzal hogy ők irányítják a fehér országok politikáját, de most hogy nyilvánvaló lett, el akarnak pusztítani minket, már nincs miért vacillálni. Ott tartunk, hogy újságcikkeket írnak a fehér ember migránsokra cseréléséről, és alig várják hogy bekövetkezzen, mi meg még mindig azon basszuk a rezet hogy szabad-e ezt szóba hozni. lol

Ilyen értelemben a fideszben sem bízom, Orbánban sem, és mindigis megvolt az a hátsó sejtelmem hogy nem azért lett itt kerítés, mert Orbán annyira tökös, hanem mert a zsidók valamiért így akarták, és ezt adták utasításba Orbánnak.

Kisgé 2019.03.25. 17:25:57

@Frederick2: Ezt nem egészen értem. "Indokkeresés" meg "fasza érvek" azok a fekete-fehér tények, hogy a weimari Németországot (amiben pontról pontra felfedezhető volt a mai nyugat összes degeneráltsága az 1920-as években!) kik irányították, kik írták az újságjait, kik futatták degenerált klubjait stb..?

Deansdale 2019.03.25. 17:29:27

@Frederick2: "Bár engem - Deansdale-lel és Falafel-lel ellentétben - nem érdekel mások származása."

Nem a származás a lényeg, de ha mondjuk az egész világon a filippínók uralnák a médiát, a politikát és az oktatást, és ők nyomatnák a fehérellenes propagandát, akkor azért szabad lenne kimondani hogy a filippínókkal valami nincs rendben? A történelem legnagyobb trükkje hogy miután magukra haragították Hitlert erre hivatkozva sérthetetlennek és kritizálhatatlannak nyilvánították saját magukat, és ezt az egész világon A SAJÁT HATALMUKKAL ERŐLTETIK MÁSOKRA. Mit gondolsz kit érdekelne a holokauszt vagy az antiszemitizmus ha nem a zsidók kezén lenne majd' minden fontos társadalmi pozíció?

Máshogy fogalmazva: a fasz se törődne azzal hogy ki honnan származik ha nem lenne egyértelmű minta abban hogy kik azok akik el akarnak pusztítani minket. Nem a koreaiak, nem a bantuk, nem a skótok, nem az eszkimók.

És azt remélem hozzá sem kell tenni, hogy nem minden zsidóról beszélünk. Ez a minden bogár rovar de nem minden rovar bogár helyzet: nem minden zsidó küzd a fehér faj eltörléséért, de akik azért küzdenek azok gyanús módon túlnyomó többségükben zsidók.

Azt is megírtam már, hogy szerintem Hitler hülye volt amiért az 1% zsidó vezetői réteg helyett a 99% zsidó átlagjóskát támadta meg. Semmi értelmét nem látnám a zsidók ellen szervezkedni, nem az a lényeg hogy bántsuk azt akinek nagy az orra, csak a befolyásos pénzügyi, politikai, művészeti stb. pozíciókból kellene kirúgni néhány embert (akik történetesen véletlenül mind zsidók, mit ad Isten), és helyreállhatna a rend. Illetve most már sajnos meg kell küzdenünk az aknamunkájuk következményeivel is, lásd a migrációt. Ha a vezetői réteget el is távolítjuk még mindig a nyugati országok előtt áll egy valószínűleg igen véres megtisztulási folyamat, dehát adja az isten hogy békésen megoldhassuk és senkinek egy haja szála se görbüljön. Aki AKARJA a konfliktust az nem normális, de sajnos aki rendet akar, vagy túlélést, az valószínűleg bele fog kényszerülni a konfliktusba. Ja, és mindez nyilván elsősorban a nyugati országokra vonatkozik, itt hál'istennek nincs annyi migráns. Nekünk a cigók jutottak :)

Frederick2 2019.03.25. 17:36:12

@Deansdale: Erről csak néhány dolog jut eszembe, a következők:

- Sok évtizeden keresztül ment az a toposz a magyarországi németekkel szemben, hogy minden olyat támogattak, ami árt a magyarságnak. A Habsburgokat (a kurucokkal és az 1848-kal szemben), meg a hitleri Németországot. Részigazságai voltak; tényleg volt egy nagyszámú német értelmiségi, amely beállt haszonélvezőként a Habsburg-rendszerbe, nem egyszer a magyarság kárára; és igen, volt egy rétege a magyarországi németségnek, ami később támogatta Hitlert (Volksbund). Nem egyszer voltak ezeknek magyarellenes felhangjai is. Ami reakcióként, visszahatásként kihozott a magyarok (nem elhanyagolható) részéből egyfajta németellenességet. Szerencsére a 2000-es évekbe kikopott; csak néhány helyen lehet még németellenes megnyilvánulásokat hallani (pl. Balaton). De amikor ez dívott, azért ez lecsapódott az olyan német polgárokon is, akiknek semmi közük nem volt az egészhez. A 48-as szabadságharc idején nem egyszer németeket vertek meg az utcán; a szovjet megszállás után kitelepítették a svábokat.

Ez az analógia levezethető sok más etnikumnál is. Köztük a zsidóságnál is.

- Továbbfűzve a gondolatot. Semmi garancia nincs, hogy egy zsidók ellen hergelt társadalomnak ne lennének áldozatai. Ha már példának hoztad a hitleri Németországot: ott elég sok tömeges áldozat volt, nemdebár? De jó analógia a mostani új-zélandi eset: a csávókám annyit értett meg a migráció JOGOS kritikájából, hogy nekiállt muszlim civileket gyilkolni. Vagyis simán kikövezhető a terep az idiótáknak.

- Továbbra is fenntartom, hogy ez olyan buli, amiben nemcsak zsidók vesznek részt. Hanem sok más etnikum, nemzetiség fiai és lányai is. (Teszem azt: a német származással büszkélkedő Havas Henrik.)

- Természetesen én is az elszámoltatás híve vagyok. De személyre szabva, nem etnikumra. Úgy gondolom, simán személyenként elszámoltathatóak lennének a vadi bűnösök egy esetleges tetemre hívás idején. Felesleges a származással való bűvészkedés.

- Azt sem szabadna elfelejteni, hogy egy csomó történelmi trauma nem lett rendesen kibeszélve a társadalomban. Vannak témák, amik szigorúan meg vannak tiltva a hazai értelmiségnek, hogy nyilvános vitát tartsanak róla. Pl. a Tanácsköztársaság zsidó többségének ténye; az ügynökakták; a privatizáció; a cigány maffiák tevékenysége - sorolhatnám. A témák tabusításával viszont nem csupán az egészséges diskurzust akasztották meg, de rengeteg frusztrációt is konzerváltak a társadalomban.

Még volt egy-két gondolatom ezzel kapcsolatban, de most kiment a fejemből. Talán eszembe jut.

Deansdale 2019.03.25. 17:45:55

@Yotengri: A bank nem orosz, hanem ex-KGST-s, amiben a magyarok is benne vannak, azért nem kellene betojni mert ide költözik. Ezen meg szétröhögtem magam: "állítják az Indexnek nyilatkozó kémelhárítási szakemberek". Ez már csak így működik, a kémelhárítók minden bulvárlapnak nyilatkozgatnak :)

"A bank tagadja, hogy orosz kémbank lenne."

ROTFL Mi a faszt akarnának itt az oroszok a bankkal kémkedni amit anélkül ne tudnának? Amúgyis, ha Orbán tényleg Putyin-báb akkor kiad önként mindent.

Tudod mit, jelenleg az oroszoktól félek a legkevésbé, az egyetlen valamirevaló hatalommal rendelkező ország ami nem bizonyította az utóbbi pár évben hogy ártani akar nekünk. A rendszerváltás óta bármely EU-s hatalom többet ártott nekünk mint a ruszkik, a merkeli németek pl. pont megérdemelnék hogy kissé megszívassuk őket, amire sajnos nem fog sor kerülni.

Én megértem azoknak a muszkafóbiáját akik még a több évtizedes elnyomásra emlékeznek, de ez a modern paranoia, hogy Putyin világuralomra tör szánalmasabb mint amennyire nevetséges. Ő lett az új univerzális mumus akire a nyugat mutogat, de arról még senki egy betűt sem tudott mondani hogy mégis kinek ártott akár egy ujjal is. A Trumppal való összejátszás hoax is épp most dőlt be, amiről 2 éve mondogatjuk hogy kamu.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.03.25. 19:21:16

@Deansdale: Geopolitikai értelemben az USA (és az EU, vagyis a németek) konkurenciája, ütköznek az érdekek meg a stratégia.

csi szi 2019.03.25. 21:29:11

@don Fefinho: Geopolitikailag az USA és az EU (vagyis a németek) érdekei nem azonosak. Az EU érdeke a normális viszony lenne Oo-val (és Kínával), az USA érdeke az állandó feszültségkeltés.
Más kérdés, hogy az EU nem tudja az érdekeit hatékonyan képviselni az USA-val szemben (sem), a németek sem nagyon... pl. egyelőre az oroszoktól veszik a gázt, mert nekik megéri, de állandóan revolverezik őket emiatt, és az amik nagyon szeretnék megfúrni az újabb vezetéket is persze (pláne további, Ukrajnát elkerülő vezetékeket, hiszen olyan jól rátenyereltek Ukrajnára). Ahogy a kínaiakkal való kereskedelmi háborúzás sem a németek érdekében áll...

GABOR2 2019.03.26. 00:10:02

Milyen érdekes, hogy pont az nap amikor Trumpot felmentik, vagy valami hasonló, a Golam fennsíkot elismeri Izrael részének. Valamit valamiért?

TrollEdomer 2019.03.26. 07:56:44

Azért az, hogy középkori, keresztény Európában zsidók jobb esetben másodrendű állampolgárok voltak, aztán nácik irtották őket, minden rossz genetikai hajlam nélkül is azt eredményezi, hogy zsidók inkább balra tendálnak.

Tegyük hozzá, nem Netanjahu hőbörög amiatt hogy orbán kerítést épít, meg hogy meri elutasítani homoházasságot.

KalmanBlog 2019.03.26. 08:15:18

@Papírsárkány: Hehe :-). Ezt én is láttam. Az értelmi szerző gondolom arra akart rámutatni, hogy Ilhan Omar náci retorikát használ.

Arra viszont nem gondolt, hogy eközben a sajtó által szisztematikusan elhallgatott kérdéseket feszeget, amiket hallgatólagos megegyezés szerint nem írunk le a sajtóban.

Kicsit olyan ez, mint amikor az a kérdés, hogy a sorosozás antiszemitizmus-e?

Deansdale 2019.03.26. 08:33:45

@TrollEdomer: Ha csak balra tolódnának az oké, de tudatosan dolgoznak a fehér nemzetállamok elpusztításán. Bár, végülis, ez nevezhető balra tolódásnak, csak akkor nem az a tanulság hogy a zsidókat nme kéne piszkálni, hanem hogy minden balosnak ellen kell állni, beleértve a zsidó balosokat is, mert a balosság egyenlő a nyugati civilizáció elpusztításával. Ha így értetted...

Nem Netanjahuval van a gond, őt kár belemosni ebbe a témába.

Az érdekes kérdés az, hogy mi a francért nem képesek a zsidók senkivel sem együtt élni békében. Akár azt is mondhatnám, a zsidóknak többezer éve volt arra, hogy találjanak 1 országot ahol be tudnak illeszkedni és hasznos tagjaivá válni a társadalomnak ANÉLKÜL, hogy azonnal rástartolnának az összes hatalmi pozícióra és amint megkaparintották azokat elkezdjék a helyi népesség ellen használni. Eddig nem sikerült nekik. Hazánkban kétszer kerültek hatalomra nyíltan, mindkétszer azonnal mészárolni kezdték a magyarságot. (A Kohn Béla és Rosenfeld Mátyás neveivel fémjelzett korszakokra gondolok.) Közvetetten most is hatalmon vannak, övék a teljes bankszakma, a média zöme, rengeteg politikai pozíció, a civilszférában és az oktatásban rengeteg befolyásos hely, stb. Holott a népességben cirka 2%-ot tesznek ki, ha minden igaz. A médiahatalmukat pedig arra használják hogy a fidesz ellen agitáljanak, népszerűsítsék a progresszív pártokat, a migrációt, a degenerációt, ésatöbbi. Miért nem tudnak úgy beilleszkedni, mint a kínaiak? Azokkal semmi baj nincs, akárhová mennek a világon mindenütt elvannak békében, nem terveznek puccsot, nem foglalják el a helyi médiát, stb. Ha a zsidók ugyanazt hoznák mint a kínaiak soha senki nem piszkálta volna őket.

Mellesleg ha utánanézel a weimari köztársaságnak kiderül hogy a nácik abszolút nem véletlenül haragudtak rájuk, Weimar kb. az volt a németeknél mint nálunk a tanácsköztársaság. Egy rakás zsidó mindent tönkrevert a németeknél amit lehetett, a kultúrát, gazdaságot, politikát, közerkölcsöt, művészetet, stb. Ja, mindezt azok után hogy az 1.VH-t a németek úgy vesztették el hogy a saját zsidó népességük árulta el őket. Hm.

GABOR2 2019.03.26. 09:30:49

@TrollEdomer: A nácik igazából baloldaliak, csak Hitler eretnek lett két dologban. Demokratikusan akart nyerni és fajban ( nem nemzetben ) gondolkodott és csak őket akarta boldogítani.

GABOR2 2019.03.26. 09:37:38

@Deansdale: Plusz a zsidók által is elismert tény, hogy a kommunista vezetők között "felülreprezentáltak voltak" és sokkal több mint 6 millió ember megölésében vettek részt. Amit persze elfelejtenek. A Dunába lövetés is nem a zsidók belelövetésével kezdődött, hanem fordítva.

Egyébként érdekesség, hogy a Mazsihisz le akarja állítani a csontok kivételét onnan. Talán azért mert kiderülne, hogy a többség ott nem is zsidó?

Mindensetre nem is találtak ott semmi csontot állítólag.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/mazsihisz-a-dunaba-lott-zsido-emberek-kutatas-felfuggesztes/jvnrt9z

akibic.hu/2019/01/16/nem-talalt-csontokat-a-dunaban-az-izraeli-kutatocsapat/

2019.03.27. 04:15:03

@Frederick2:
"Vagyis simán kikövezhető a terep az idiótáknak."
Egyetértek, a többit is jól leírtad sztem.
Én modnjuk nem hiszek abban, hogy lehetne erről egészséges diskurzust tartani, sajnos. Képtelenek lennének mederben maradni, mivel láthatóan 98% idióta.

Frederick2 2019.03.27. 06:46:54

@kiknekX:

"Egyetértek, a többit is jól leírtad sztem."

Örülök, hogy legalább egyvalaki nem dobta ki a józanságát az ablakon.

"Én modnjuk nem hiszek abban, hogy lehetne erről egészséges diskurzust tartani, sajnos."

Ezt tökéletesen mutatja a Dean blogon való párbeszéd. Azért lassan csak kibújik egyes emberekből az antiszemita. Az már külön vicces, hogy ezek az emberek kérik számon a feministákat amiatt, hogy uszítanak a férfiak ellen, miközben dettó ők is ugyanezt teszik a zsidókkal szemben. Antoni Rita szerint a pozíciók nagy részét a férfiak birtokolják; Deansdale szerint a pozíciók nagy részét a zsidók birtokolják; és mindkettő követeli az őrségváltást. Azért szépen összeér szélsőbal és szélsőjobb. :P

Frederick2 2019.03.27. 06:58:26

"Azért lassan csak kibújik egyes emberekből az antiszemita."

Mondjuk GÁBOR-on csodálkoztam, de mindegy.

Mondjuk felesleges a csodálkozás. Sőt, én már lassan azon csodálkozom, ha valaki nem gyűlöl valami csoportot kollektívan.

Balról azt kell hallanom: rohadt férfiak, rohadt fehérek, rohadt heterók, rohadt keresztények.

Jobbról azt kell hallanom: rohadt nők, rohadt színes bőrűek, rohadt buzik, rohadt zsidók.

Hogy a politikamentes, hétköznapi gyűlöletbeszédről ne ejtsek szót (pl. rohadt gamerek).

Igazából törvényszerű, hogy a nyugati civilizáció frusztrált társadalmi elmerülnek a gyűlöletbeszédben. Közbevetés: nem tiltani kell a gyűlöletbeszédet; felül kell emelkedni a gyűlöletbeszéden. De egy ilyen Pán Péter-szindrómás társadalom, mint a miénk, képtelen úgy viselkedni, mint egy felnőtt. Inkább lesüllyed egy kisiskolás szintjére, ahol, ha rossz jegyet kap egy tantárgyból, akkor a tanár a hibás.

Deansdale 2019.03.27. 07:53:23

@kiknekX: A probléma az, hogy akármennyi hülye sem tudna annyira destruktív lenni mint az ami jelenleg zajlik nyugaton. A fehér nemzetállamoknak, az ún. "első világnak" kb. 20 éve van hátra ha nem történik valami csoda, és a csodák legnagyobb gátja az, hogy akik végrehajtják rajtunk a halálos ítéletet azok nem engedik hogy variáljunk. Bizonyos értelemben(!) az új-zélandi faszi a normális, ellenáll az országa elpusztításának miközben a többség hümmögve végignézi azt. Nagy szerencsénk, hogy Mo kimarad ebből a szórásból, legalább részben, de ha vlaamelyik nyugati országban élnék igencsak viszketne az én tenyerem is, mikor kinézek az ablakon vagy végigmegyek az utcán és a honfitársaim arcai elvesznek a mokka tömegben, ami úgy néz rám mint valami kiirtandó kártevőre. A saját hazámban. Marhanehéz lehet manapság Párizsban, Londonban, Brüsszelben élni az őslakosoknak, bár persze nem mindenki csinál problémát abból ha a nemzete megszűnik létezni és egy szomáliai-pakisztáni vegyesvállalkozás épül a helyén. Engem zavarna, biztos náci vagyok.

Lényegre visszatérve, megtehetjük hogy továbbra sem beszélünk a bajok okáról, de azzal a saját kivégzésünkhöz asszisztálunk. Megér ennyit hogy ne nevezzenek minket rasszistának vagy antiszemitának? ...azok akik úgyis annak neveznek? Rotherhamben a pakisztáni gengek helyi tinilányok százait erőszakolták meg ill. futtatták prostiként, és a rendőrség azért nem csinált semmit mert féltek hogy mi lesz ha valaki rasszistának nevezi őket. Szerinted ez normális? Szerinted az ő példájukat kellene követni? MUSZÁJ elkezdenünk beszélni a problémáról, más választás nincs. Aztán ha egyesek túlságosan feldühödnek és radikális dolgokra ragadtatnák magukat, arra annyit tudok mondani, hogy a felelősök költözzenek haza a saját országaikba, akkor a csúnya gonosz fehér nacionalisták keze nem érheti el őket. Egy darabig vicces volt annak a mentalitásnak az uralma hogy a bűnösök jogaira hivatkozva az áldozatokat bekussoltatták, de ennek is véget kell vetni, ha vissza akarjuk kapni a normális társadalmainkat.

Deansdale 2019.03.27. 07:55:09

@Frederick2: "Azért lassan csak kibújik egyes emberekből az antiszemita."

Nem antiszemitizmus, ha felismered, hogy aki lövöldöz rád a szemben lévő lövészárokból az történetesen zsidó. Fel kellene ébredni ebből a baromságból, mégpedig sürgősen, mert ez a legfőbb fegyver ellenünk.

Deansdale 2019.03.27. 08:03:26

@Frederick2: Ja, és nem kollektív gyűlöletről van szó, ezt már elmagyaráztam vagy hatszor. Hagyjuk már az óvodás szintű demagógiát. Megpróbálok példát mondani arra, hogfy miről is beszélünk: a nyugati médiában naponta jelennek meg cikkek, amiben arról van szó, hogy "kedves fehér embertársam, ne vállalj gyereket, mert a gyerek nyűg, fárasztó, unalmas, elveszi az élet élvezetét, veszélyezteti az anya egészségét, meg amúgyis túlnépesedés van, globális felmelegedés, terjedő neo-nácizmus, úgyhogy nem is érdemes erre a világra szülni. Ugyanakkor a migráció nagyon frankó dolog, aki ellenzi rasszista, úgyhogy mindenkit be kell engedni korláotzás nélkül". Ha nekidurálnám magam simán találnék 100 ilyen cikket 1 percen belül. Ezeknek a cikkeknek a 90+%-át zsidó emberek írják, a maradékot vegyes színesek és agymosott fehér libsik. Namármost magyarázd már meg nekem, hogy a zsidók a fehér országokban bevándorlóként miért írnak ilyen cikkeket. Ha te véletlenül Izraelbe költöznél írnál ott a médiában olyan cikkeket, hogy a zsidók ne szaporodjanak, inkább kopjanak ki a világból és adják a helyüket araboknak és négereknek? Ha megtennéd, számítanál arra hogy a zsidóknak ez esetleg nem tetszene? Gondolkodj már el egy cseppet. És ez csak a jéghegy csúcsa, a szösz a habon, ennél ezer durvább dolgot csinálnak. Szerinted ezt észrevenni "kollektív gyűlölet"? Vedd már észre magad...

Nesze itt egy link hogy lásd miről beszélek:
twitter.com/USUprising/status/1110207329730002945

KalmanBlog 2019.03.27. 08:47:43

@Frederick2: Ha már tipizálunk, az érvelésed a tipikus: "biztos kicsi a pöcsöd, azért ugatsz". Vagy sikertelen vagy az életben, azért keresel magad helyett felelősöket. Ha nem lenne kicsi a pöcsöd, nem lennél sikertelen, akkor nem zavarna semmi.

Ez megszégyenítő retorika, amivel a megfelelési kényszerben élőket (visszaszúrás hasonló stílusban, bocs) el tudják tántorítani a szabad gondolkodástól. Illetve a disszidenseket a többiek szemében hitelteleníteni.

Nem véletlen, hogy a szigorú tudományos vitákban az ilyesfajta érvelés egyből bukó, személyeskedésnek nincs helye. (Az más kérdés, hogy a mai elkurvult világban ameddig a mainstream pártján állsz, addig a többség elfogadja a személyeskedést érvnek. De ez nem a tudományos módszertan problémája, hanem emberi gyengeség.)

A tények felemlegetése mióta számít gyűlöletnek? Ha elmondom, hogy a róka, a nyest elviszi a csirkéket, ha nyitva hagyjuk a tyúkólat, akkor az rókagyűlölet?

A bélyegzésed lehetetlenné teszi a diskurzust, a világ megismerését. Azt mondod, hogy aki bizonyos jelenségekről beszélni mer, az gyűlölködő. Ezzel elzárod magad a világ elfogulatlan megismerésétől.

A felemlegetett tények tények. Gyengébbeknek ott van Barbara Lerner Spectre videó. Abban még a sorok között olvasni sem kell, feketén fehéren előadja az agendát az a nő. Kommentár sem kell hozzá, elegendő linkelni. Gondolom idő előtt beütött nála a szenilitás, és elfelejtette, hogy ezekről a dolgokról csak egymás között szabad ilyen nyíltan beszélni.

Ha rendkívül művelt advanced usernek képzeled magad, akkor házi feladatként elolvashatod a "Culture of Critique" című művet is. (Amazonról már nem lehet megrendelni, LOL) Olvastad?

Vitába akarsz és tudsz szállni az érvekkel, vagy pedig maradsz a személyeskedésnél, a másik érzelmi alapú hiteltelenítésénél?

TrollEdomer 2019.03.27. 09:05:35

@Frederick2: Jól beszélsz.

Nincs kollektív gyűlölet zsidók meg muszlimok ellen, majd végén ki lehet válogatni a rendeseket, akik életben maradhatnak. :P

Frederick2 2019.03.27. 09:39:39

@Deansdale:

"Mellesleg ha utánanézel a weimari köztársaságnak kiderül hogy a nácik abszolút nem véletlenül haragudtak rájuk, Weimar kb. az volt a németeknél mint nálunk a tanácsköztársaság."

A weimari demokrácia inkább feleltethető meg a Horthy-rendszerbeli demokráciának, mint a Tanácsköztársaságnak. A Tanácsköztársaságbeli próbálkozás Németországban inkább volt a Spartacus balos szervezet és Rosa Luxemburg - amit egyébként csírájában fojtott el Friedrich Ebert és a Freikorps. Friedrich Ebert egy szociáldemokrata politikus volt, aki érezte és tudta, hogy a Vilmosi Császárság, mint olyan, szociális és gazdasági szempontból reformokra szorul, meg tisztában volt, hogy a háborút nem fogják megnyerni, ellenben kivérezteti a német társadalmat - mégis, amikor Rosa Luxemburg és a Spartakus a forradalom égisze alatt elkezdtek tucatszámra protestánsokat és katolikusokat mészárolni, szövetséget kötött a jobboldali nagybirtokos réteggel és a Freikorpssal, leverte a forradalmat, s kivégezte annak vezetőit és szervezőit. A probléma ott kezdődött, hogy elnökként (egészen 1925-ig) nem volt lehetősége véghez vinni a reformjait, mert különféle eszközökkel gátolta és korlátozta az akkori uralkodó elit. 1925 után pedig az utána jövő elnöknek, Paul von Hindenburg-nak már nem is állt érdekében a társadalom megfelelő átalakítása. A többit ismerjük: egy borzalmas állapotú weimari köztársaság, aztán jött Hitler...

Én, őszintén szólva, nem bánnám, ha Orbán ezen a téren egy Friedrich Ebert lenne. Már hosszú évek óta folyik az országban az újbalos forradalom (nem a "konzervatív forradalom", amiről Békés Márton hadovál, az bullshit), most már valaki gyökerestül felszámolhatná.

A CEU marad az országban
444.hu/2019/03/20/orban-biztositotta-a-bajorokat-hogy-a-ceu-magyarorszagon-maradhat

"Nem antiszemitizmus, ha felismered, hogy aki lövöldöz rád a szemben lévő lövészárokból az történetesen zsidó."

Meg van köztük német, angol, francia, magyar, néhány ázsiai. Mennyi nemzetet kéne utálnom ehhez, sovinisztaként, ahelyett, hogy személyenként akarnám elszámoltatni a felelősöket, hmmm! Macron felelősségre vonása helyett leszámolok az egész francia nemzettel (rohadt franciák, amúgy is ők okozták Trianont! :P). George Soros meg a zsidó vezetőségű, zsidó alkalmazottak tömegeit dolgoztató ATV helyett párbajra hívom az egész zsidóságot. Ez de irracionális, köszönöm, nem kérek belőle! :D

"a nyugati médiában naponta jelennek meg cikkek, amiben arról van szó, hogy "kedves fehér embertársam, ne vállalj gyereket, mert a gyerek nyűg, fárasztó, unalmas, elveszi az élet élvezetét, veszélyezteti az anya egészségét, meg amúgyis túlnépesedés van, globális felmelegedés, terjedő neo-nácizmus, úgyhogy nem is érdemes erre a világra szülni."

Erre van egy antidemokratikus javaslatom: a valóban nemzetellenes propagandát (nem csupán a médiában, hanem mindenhol) büntetni kellene pénzbüntetéssel, börtönnel, száműzéssel. A száműzés lenne a legjobb! Nem viccelek, ezt komolyan gondolom!!!

"Szerinted ezt észrevenni "kollektív gyűlölet"? Vedd már észre magad..."

Erre is megvan a válaszom: Orbánnak, mint az ország miniszterelnökének (vezetőjének) rendelkezésre állnak az eszközei ahhoz, hogy egyrészt kiszűrje a társadalomból, megtalálja a tömegben azokat a személyeket, akik kárt okoznak az országnak és a nemzetnek; és ahhoz is, hogy leszámoljon ezekkel a személyekkel törvényes úton, a jogállamiság keretein belül. Csak hát ehhez kell egyfajta tökösség... Amúgy újra kellene definiálni a "hazaárulás" fogalmát, és erősen érvényesíteni kellene a nemzetpolitikában. Ez benne a szép: az eszközök a politikai elitünk kezében van, hogy megmentse az országot, és leszámoljon az nemzet belső ellenségeivel. Előbb-utóbb rá fog kényszerülni, hiszen az EU nyomása fokozódik.

2019.03.27. 09:55:15

@Deansdale:
Természetesen nem normális bármilyen nőt erőszakoló meg más bűnt elkövető embert futni hagyni, azért hogy nehogy rasszistának látsszunk, de itt nem erről volt szó.

Az általatok apsztrofált "libsi" értelmiségi rétegben felülreprezentáltak a zsidók, így az ezek által elkövetett mozgalmakban vagy bűnökben is nyilván. De ebből nem következik az, hogy a "zsidók a nemzetre törnek".

Komoylan gondolod pl. hogy a nemzetrontó cikkeketet pl. azért írja a legtöbbet zsidó zsármazású ember, mert ezek valami utasításokat kaptak vagy pedig mert hajlamuk van az anyaország elveszejtésére?

Ha pl. korlátlan nemzetmentő hatalmad lenne, akkor a gonosz tartalmú cikkeket tiltanád be és az íróit büntetnéd meg, vagy pediglen inkább hoznál egy törvényt, hogy az újságírók 2%-a lehet csak zsidó?
Mi értelme van a megoldásban, arról besézlni, hogy ezek zsidók-e?

+ Gondolom volt olyan nemzet rontó dolog is az évszázadok foylamán, amit nem a zsidók csináltak, hanem modnjuk a kiskirályok, dzsentrik stb. mit tudom én (nem vagoyk történelemből penge).

Teljesne rendben van ohgy téged zavarna pl. Párizsban a sok különféle náció, hogy iylen arcokat látsz s ez aggasztana.
Azt is respektálom, hogy ki mersz amellett állni, hogy ez nekünk nem kell, meg amellett, hogy ha egy iylen ember zavarog, akkor ugyanúgy büntessék meg, mint bárki mást.
Ha nekiállnál kinyírni őket, rasszizmus lenne, igen, semmit nem oldana nyilván meg.

Papírsárkány 2019.03.27. 11:05:58

@Deansdale: meg még egy kevéske

twitter.com/TheEuropeanMan1

érdemes elkezdeni lefelé görgetni...

csi szi 2019.03.27. 11:06:14

Természetesen megértem, hogy a zsidó téma sokaknál kiveri a biztosítékot, hiszen erre lett kondicionálva a társadalom: "tudjuk a történelemből, hogy mihez vezetett az ilyesmi" és így tovább. De nem véletlenül jutott el a kérdésig az alt-right Amerikában is (pedig ott azért keményebben kondicionálva lettek az emberek ellene, mint az ex-komcsi országokban, ahol a téma tabusítva volt egyszerűen), bizonyos dolgokat már egyszerűen nem lehet nem észrevenni, megkerülni, ha nem cenzúrázza az ember magát tudatosan, még ha gyűlöletbeszéddé is van nyilvánítva a puszta "észrevevés" is (ami gondolatbűn, "crime by noticing"). Persze, akik nem akarják megkockáztatni a mainstreamből való teljes kirekesztést (beleértve előbb-utóbb a közösségi médiákból való kitiltást, az állásvesztést, jövedelemvesztést - a "deplatforming" és a "demonetizing" a baloldal két fő fegyvere a disszidensekkel szemben, persze ehhez a bánásmódhoz zsidózni sem kell, bármilyen "rasszista", "szexista", "homofób" stb. címke megkapása a címkézőktől megteszi - azok kínosan kerülik a témát).
H ezt külön világossá kellene tenni egyes hozzászólóknak, akkor természetesen leszögezem, hogy nem akarok új zsidótörvényeket (numerus clausust sem), új zsidóüldözést, nem mintha realitása lehetne bármi ilyesminek. A valóság az, hogy ez a téma (mondjuk a zsidók szerepe a balos, újbalos, ha úgy tetszik kultúrmarxista felforgatásban) egyszerűen nem vitatható meg normálisan ma sem mert a másik oldal rögtön Hitlert és a vészkorszakot fogja felhozni például. Pedig eléggé világos, hogy teszem azt, a Frankfurti Iskola zsidóit éppen az mozgatta a "fehér hetero férfiak uralta keresztény gyökerű civilizáció" (nevezzük így) dühödt dekonstruálásában, hogy mindenféle újabb "fasizmus" megjelenésének elejét vegyék a társadalom átalakítása révén. A mai korlátlan bevándorlást pártoló zsidók pedig egyáltalán nem rejtik mindig véka alá hogy mi a fő mozgatórugójuk, hogy "ez jó a zsidóknak", tehát semmiféle altruizmusról nincs szó. Szerintük a majority-minority vagyis a többség nélküli kevert társadalom az, amelyik nem jelent potenciális fenyegetést számukra. Ez nem antiszemita agymenés, hanem simán tudnék keresni zsidók által írt cikkeket, amelyekben ezt nyíltan kimondják. Szerintük elég, ha Izrael marad etnikai alapú nemzetállam, az összes többinek inkább meg kell szűnnie. Épp ezért - ez már összeesküvés-elmélet terepe, tudom - nem kell feltétlenül bedőlni annak, hogy vannak konzervatív zsidók, akik a muszlim bevándorlás ellen szólalnak fel. Hasonló ez ahhoz, ahogy száz éve a zsidó bankárok és a zsidó kommunisták ugyanannak az "ollónak" a két szárát alkották egyesek szerint. Most lehet egyszerre cél a muszlim bevándorlókkal való elárasztás és a muszlimellenes fehér nacionalizmus erősítése - ha a cél egy háború kirobbantása a közeljövőben. De persze ez már tényleg konteó, nem is próbálom másnak feltüntetni, csak kósza gondolatnak.

KalmanBlog 2019.03.27. 12:02:59

@Papírsárkány: "kevéske" - ettől túladagolásom lett, pedig azt hittem már láttam mindent. Hát nem.

Deansdale 2019.03.27. 14:20:02

@kiknekX: "De ebből nem következik az, hogy a "zsidók a nemzetre törnek"."

Ez egy nyelvtani félreértés. Senki nem beszélt "a" zsidókról olyan értelemben, hogy a zsidók kollektíve ez meg az. Olyan nincs, hogy a zsidók a nemzetre törnek. Olyan van, hogy akik a nemzetre törnek, azok történetesen zsidók. Ez nem ugyanaz. Rovar-bogár, tudod.

"Komolyan gondolod pl. hogy a nemzetrontó cikkeket pl. azért írja a legtöbbet zsidó zsármazású ember, mert ezek valami utasításokat kaptak vagy pedig mert hajlamuk van az anyaország elveszejtésére?"

Is-is. Szerintem normális embernek eszébe sem jutna ilyet csinálni, sokaknak még pénzért sem, úgyhogy kell ehhez egy speciális jellem ill. beállítottság, ami - úgy tűnik - a zsidóknál gyakoribb mint másoknál.

"Ha pl. korlátlan nemzetmentő hatalmad lenne, akkor a gonosz tartalmú cikkeket tiltanád be és az íróit büntetnéd meg, vagy pediglen inkább hoznál egy törvényt, hogy az újságírók 2%-a lehet csak zsidó?"

A fene tudja, valószínűleg valami hibrid megoldást találnék ami lehetőleg békésen vágja el a problémák gyökerét. A vicces az, hogy ha valaki előállna az első megoldással, mármint hogy tiltsuk be a nemzetellenes propagandát, zsidók tiltakoznának hogy az nácizmus.

"Mi értelme van a megoldásban, arról beszélni, hogy ezek zsidók-e?"

Feltennéd-e ezt a kérdést ha bármilyen más nemzetiségről lenne szó? Garantálom hogy nem, és ez tökéletesen mutatja a zsidók kivételezett helyzetét. Ha teszem azt Mo-n a média zöme japán kézen lenne, és japán származású újságírók ontanák magukból a cikkeket hogy a magyarságnak ideje kihalni, biztosan nem kérdeznéd meg, hogy van-e értelme szóvá tenni hogy a nemzetellenesek többnyire japánok.

De hogy válaszoljak is a kérdésedre, lehetetlen a helyzetet tökéletesen megérteni és a jövőbeni potenciális problémákkal együtt kompletten megoldani az egészet ha szándékosan hülyének tettetjük magunkat és bizonyos dolgokról nem beszélünk, mert "az nem szép dolog". Igenis marhára itt lenne az ideje hogy feltárjuk mi a helyzet a zsidókkal, ezzel többek között a zsidóságnak is segítenénk, a többezer éves kálváriájuknak is véget vethetnénk az okok rendes megértésével. Anélkül marad az idióta tettetés, hogy szegény ártatlan zsidókat mindenki utálja, többezer éve kóvályognak a világban és mindenhonnan elzavarják őket, mert mindenki antiszemita. Jelen pillanatban ez a narratíva az elfogadott, nem gondolod hogy ezt ideje lenne kinőni? Főleg azért, mert ha nem lépünk valami értelmeset IDŐBEN, akkor a probléma csak tovább romlik és PONT EZ nyit utat a Hitler-féle megoldásoknak. A dolgok elmismásolásával azok nem oldódnak meg, sőt.

"Ha nekiállnál kinyírni őket, rasszizmus lenne, igen, semmit nem oldana nyilván meg."

Sokszor leírtam már, hogy nem erről van szó, többek között ebben a kommentben is :)

"De számomra már az is rasszizmus, hogy "bizonyos értelemben" megérted ezeket, vagy azt, hogy a németek joggal haragudtak a zsidókra."

Érdekes, hogy a ruszkikra, osztrákokra, törökökre, tatárokra lehet haragudni amiatt amit velünk csináltak, de a zsidókra nem, mert csak. Akkor sem, ha a zsidók éppen jelenleg is dolgoznak az elpusztításunkon. Rajtuk bármit számon kérni tilos. A népharagnak általában oka van, és a legtöbbször teljesen racionális. A magyar emberek nem haragszanak pl. a brazilokra vagy a vietnámiakra, hanem csak azokra, akik ártottak nekünk. A furcsa az, hogy tilos arról beszélni hogy zsidók ártottak nekünk, és hogy jelenleg is aktívan az ártalmunkra vannak. Ahogy mondtam Frednek is fentebb, nem rasszizmus konstatálni, hogy aki lövöldözik rád az speciel pont zsidó, sőt, emiatt haragudni rá sem rasszizmus, főleg úgy nem, ahogy már ezerszer kifejtettem, hogy nem minden zsidóról van szó, hanem azokról akik aktív részt vállalnak a fehér nemzetállamok bedöntéséből.

"Ha pl. engem megver az utcán 3 férfi és 1 nő és másnap veszek egy fémbetétes bakancsot és 10 random férfit sípcsonton rugok, akkor megértenéd, hogy én haragszom a férfiakra?"

Ez a feminizmus :) Legalábbis a feministák kb. felének ezt jelenti. Fogalmazzuk át a problémát: 3 japán és egy magyar haverjuk rendszeresen gyújtogat a városodban, és amikor arról beszélsz, hogy ez 3 japán meg egy magyar haverjuk, akkor mások lehurrognak hogy irracionálisan japánellenes vagy és rasszista meg xenofób. Holott te csak leszögezted a tényt, hogy az elkövetők háromnegyede japán származású, anélkül hogy erre alapozva ki akarnád irtani a japánokat. A tények meglátása és a népirtásra való hajlam között nincs logikai kapcsolat.

Frederick2 2019.03.27. 14:55:09

@Deansdale:

"Ahogy mondtam Frednek is fentebb, nem rasszizmus konstatálni, hogy aki lövöldözik rád az speciel pont zsidó, sőt, emiatt haragudni rá sem rasszizmus"

Azért remélem, nem sértődtél meg. Abban tökéletesen egyetértek veled, hogy a nemzetellenes tevékenységeket fel kell számolni az országban, és a felelősöket el kel számoltatni a nemzetellenes tevékenységükért. Csak azzal nem értettem egyet, hogy ebbe belevegyük a származást is. De szerintem ez apróság. A lényeg az önvédelem, szerintem.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.03.27. 15:04:10

@Frederick2:

Mocskos rohadt gyűlölködők! Az összes zsidókulákot gulágerbe kéne küldeni.

m.blog.hu/bu/bunkonyilas/image/gyulolkodo.jpg

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.03.27. 15:15:22

@kiknekX: "Persze nem azt írtad"

Bár nem azt írta, de akár azt is írhatta volna, úgyhogy tulajdonképpen olyan, mintha azt is írta volna. Azt meg ugye tudjuk, hogy kik írják azt.

Madarász Henrik 2019.03.27. 15:28:08

@Frederick2: Azért gondolom lehet látni a különbséget, senki nem bántja a nőket, a férfiak rovására új és új kiváltságokat kapnak, csak a feministák hazudnak elnyomásról. A fehér emberek meg üldözöttek nyugaton, csak még nem fogja fel a többség, masszív betelepítés folyik hogy kisebbségbe kerüljenek saját országaikban, egy lassú népirtás, a sajtó napi szinten mocskolja a fehér embereket és érdekes módon a zsidó értelmiség és bankárok vezető szerepet játszik ebben mindenhol.

Frederick2 2019.03.27. 15:38:43

@Madarász Henrik: Én eleve úgy fogom fel a jelenséget, hogy Magyarországon 1, nem lett össztársadalmi módon kibeszélve a zsidókérdés és az antiszemitizmus 2, az értelmiségnek meg lett tiltva a zsidókérdés és az antiszemitizmus témakörében való őszinte diskurzus. (És még mennyi ilyen téma van, ami nem lett megfelelően feldolgozva, lásd ügynökakták). És mivel a szőnyeg alá lett söpörve az egész, ezért ez a feszültség kijön antiszemitizmus formájában. Bocsánat, nem vagyok politikailag korrekt, nevén nevezem a gyereket, még ha ez egyeseknek (Dean, Kálmán) nem is nyeri el a tetszését.

Amúgy hoztam történelmi analógiát a németekkel, mikor a magyarok azt tapasztalták, hogy a Habsburg-rendszerben német értelmiségiek, katonák, bürokraták, bankárok és kereskedők tucatjai dolgoztak a szabadságharcaik- és mozgalmaik ellen. (Volt ez egészen a dualizmus idejéig.)

De ha már Dean dobálózik a japánokkal. A kínaiak nagy része még most is gyűlöli és utálja a japánokat. Mert élesen él bennük a japán megszállás emléke; amikor japán katonák, bürokraták és értelmiségiek dolgoztak az elnyomásukon; és ott még ugye népirtás is folyt.

A magyar társadalom olyan, mint egy éretlen kamaszgyerek. Más a hibás. Egyes lett a töri doga - a tanár a hibás. Infantilis nemzet a magyar, úgy látom!

Frederick2 2019.03.27. 15:40:10

@Madarász Henrik: Röviden: túl kéne lépni a történelmi sérelmeken, végre!

Madarász Henrik 2019.03.27. 15:53:29

@Frederick2: Szerintem meg értelmetlen dolog ilyenekkel foglalkozni ebben a helyzetben. A mi életünkben, ha elég ideig élünk eltűnhetnek a fehér emberek országai, nyugaton a színesek, nálunk a cigányok omlaszthatják össze a társadalmat, véget ér a fehér civilizáció amit őseink 5000 év szenvedései árán létrehoztak, hogy utódaiknak jobb élete legyen. Nehogy már néhány ember egy eldugott blogon ne mondja ki, hogy a zsidó értelmiség 1945 óta folytatott aljas fehérellenes tevékenysége ebben döntő szerepet játszott, felhasználva a bűntudatot amit Hitler ostoba népirtása keltett az emberekben.

Madarász Henrik 2019.03.27. 15:57:08

@Frederick2: Ennek az országnak vége néhány évtizeden belül, garantált a gazdasági és társadalmi összeomlás, elöregedő, elcigányosodó társadalomban élünk. Ez a legfontosabb ?

Madarász Henrik 2019.03.27. 16:03:13

@Madarász Henrik: Még egy dolog, a zsidók bármikor hazatérhetnek Izraelbe. Minket fehéreket melyik ország fogadna be, ahol lehetne normálisan élni ? Nekünk csak a saját országaink vannak.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.03.27. 16:37:38

@Frederick2: Vagyis az éretlen, kamaszgyerek magyar társadalom a hibás, nem te?

csi szi 2019.03.27. 17:26:58

@Frederick2: Ebben a témában mellékes a magyar társadalom ilyen vagy olyan volta, ha eleve az egész (nyugati) világra érvényes dolgokról beszélünk. Meg egy népről, amely ötezer éve keltett maga ellen "indokolatlan gyűlöletet" a furcsa szokásaival, elkülönülésével, a kívülállók iránti gyakran nem leplezett megvetésével amerre csak jár, Egyiptomtól Perzsián és a Római birodalmon át a közelebbi példákig. Talán van ennek némi köze a kiválasztott nép mentalitáshoz (ami az ókorban a politeisták iránti nyílt megvetésben nyilvánult meg, ami azok nem toleráltak, majd az egyébként eredetileg közöttük létrejött kereszténységgel kerültek fasírtba - azért a középkori keresztény teológusok is tisztában voltak azzal, hogy miket írtak a rabbik a Talmudban (ami az időszámításunk utáni évszázadokban lett leírva, ennyit az "idősebb testvérekről" - a mai judaizmus nem idősebb testvére a kereszténységnek, hanem egy újabb szekta ugyanarról a tőről - bár a farizeusok tekinthetők a talmudi zsidók elődeinek természetesen) Jézusról vagy a "gojokról" és így tovább - leginkább még az iszlám világban voltak tolerálva, amire ma is emlékeznek - hosszú emlékezetű, régi sérelmeket évszázadokig sőt évezredekig gondosan ápoló embercsoportról beszélünk ugye - az elmúlt 70-egynéhány év konfliktusai ide vagy oda). A vallásuk szerint ők a közvetítők az emberiség nem kiválasztott része és Isten között, "a zsidó képviseli Istent az emberek felé és az embereket ő képviseli Isten felé". Az általuk várt messiás nyilvánvalóan politikai vezető, aki az egész Föld felett fog uralkodni Jeruzsálemből, nem átvitt értelemben, hanem, mint kvázi egy új "világkormány" feje (egyes elvetemültebb keresztény eszkatológiák szerint (persze ezek ma már nem PC-k nyugaton, a keleti kereszténységben léteznek) ez a zsidók által várt messiás azonos az újszövetség Antikrisztusával mellesleg, a párhuzam elég nyilvánvaló a két figura között). Gondolom tudod, hogy az izraeli vallásos szélsőjobbosok egy része le akarja rombolni a mecsetet a templomhegyen, és oda felépíteni a harmadik templomot, amely a messiás székhelye lesz majd, ez az aktus váltja majd ki szerintük az eljövetelét. Na de a vallási dolgokat hagyjuk, szerintem a vallások mindegyikét az emberek hozták létre - jelentőségük az adott csoport kultúrájára, világfelfogására gyakorolt hatásukban áll.
Ha Magyarországról is beszéljünk, a zsidók a XIX. századi emancipációjuk során átmentek egy felvilágosodáson (haszkala), de megőriztek sok mindent a mentalitásból, a talmudon csiszolt gondolkodásmódból - és mivel évszázadokon keresztül nagyra tartották a tudást (mindegy hogy vallási szövegek biflázásáról és azokon való vitatkozásról volt szó, ehhez is kellett kellő intelligencia, verbális intelligencia is - nem véletlen az általában jó beszélőkéjük az általános intelligencián felül), ez egyfajta szelekciós nyomásként az askenázikat az átlagon felül értelmessé tette. Viszont a rokonházasságok miatt a genetikai betegségekre és talán "idegbetegségekre" is, utóbbiak pedig gyakran párosulnak kreativitással, mint tudjuk.

csi szi 2019.03.27. 17:41:00

Na ebből is wall of text lett, így új hozzászólásban folytatom:
Szóval ezen tulajdonságaik miatt váltak igen sikeressé az egyébként elmaradott, félig "feudalizmusban" ragadt országokban, mint hazánk is, a Magyar Királyság területe akkor, a XIX. sz-ban igazi ígéret földjeként vonzotta ide a tömegeiket Galíciából, a Monarchia legszegényebb tartományából sőt az Orosz Birodalomból.
Ez egy igazi akkori tömeges migrációs hullám volt. Népszaporulatban is leelőzték rendesen az őslakosokat utána jó pár évtizeden át. Az emancipációjukkal elindult az asszimilációjuk is, névmagyarosítás, kikeresztelkedés viszont akkor még kevésbé volt jellemző, a vallásuk "bevett felekezet" lett. Ez az asszimiláció aztán megtört az 1918-19-es eseményekkel és az azokban vitt vezető szerepükkel, majd Trianonnal, amikor tömegesen érkeztek magyar menekültek az elszakított országrészekből, és a zsidók által "elfoglalt" társadalmi pozíciókat kezdték követelni, "keresztény magyar" jogon. Emiatt született a numerus clausus törvény is, ezért fogadta a magyar lakosság többsége később egyetértően a zsidótörvényeket. Mindazonáltal, ha nincs Hitler és nincs II. vh. akkor ezeket sem hozták volna meg, nem beszélve a deportálásokról. Na de ez az egész mint mondtam mellékvágány, ha egyedül Magyarországon lett volna és lenne antiszemitizmus, akkor lehetne a magyarságot kárhoztatni. De ahogy a legnépesebb kisebbségünk sem csak itthon olyan "népszerű", amilyen (más okokból), így ezt sem lehet csak a "hülyemagyarokra" kenni, ez van. Persze rendkívül tragikus volt azon teljesen asszimiláns zsidók sorsa is, akik aztán szintén áldozatul estek az üldözéseknek (Szerb Antal, Radnóti stb.)

Jedermann321 2019.03.27. 18:46:22

@Frederick2: Vannak szemmel látható hasonlóságok a Horthy-rendszer és a weimari köztársaság között bizonyos tekintetben, de azért a weimari Németországban nem létezett domináns kormánypárt, olyan, mint nálunk az Egységpárt.

14 éve alatt 15 kormánya volt, a parlament teljesen széttöredezett és a politikai rendszer egyre instabilabbá vált. A közéleti megosztottságról, belső és külső válságairól ne is beszéljünk...

Frederick2 2019.03.27. 19:37:50

@Jedermann321: Köszönöm a pontosítást. :)

GABOR2 2019.03.27. 21:06:35

@Frederick2: Amikor pl. Dean arról ír, hogy így zsidók, úgy zsidók akkor szerintem ő is igazából csak a legfontosabb pozicióban levő elithez tartozó emberekről ír, te meg feltételezed, hogy az összesről. Eleve a döntés nagy dolgokban csak kevés ember lehetősége. Azonkívűl ők is mint minden nép megosztott és vannak akik inkább a magyarok mellett vannak mint ellenük.

GABOR2 2019.03.27. 21:11:40

@Frederick2: "De ha már Dean dobálózik a japánokkal. A kínaiak nagy része még most is gyűlöli és utálja a japánokat. Mert élesen él bennük a japán megszállás emléke; amikor japán katonák, bürokraták és értelmiségiek dolgoztak az elnyomásukon; és ott még ugye népirtás is folyt."

Fordítva, a kínaiakkal jön Dean, mert ők is megszállják más országok pénzügyeit és kereskedelmét, de nem változtatják meg az egész ország arculatát, kultúráját, pénzt keresni akarnak, nem politizálni.

"A magyar társadalom olyan, mint egy éretlen kamaszgyerek. Más a hibás. Egyes lett a töri doga - a tanár a hibás. Infantilis nemzet a magyar, úgy látom!"

Abban, hogy Magyarország olyan helyzetben van, hogy elveszett területének nagy része igenis nagy szerepe van külsős tényezőknek is. Az a gondolkozás, hogy csak a belső hozzáállásunk alakítja a dolgokat hibás, mint ahogy az ellentéte is. Vannak hibáink, de abban is biztos lehetsz, hogy vannak és voltak külső ellenségeink akik azon voltak, hogy nekünk rossz legyen.

GABOR2 2019.03.27. 21:14:42

Nem tudom találkoztatok-e vele, hogy nemrég az amerikai nagykövet azt közölte Orbánnal, hogy ha kínaiak csinálják a magyarországi 5G-t akkor:

"miután magukkal hozzák az új 5G-technológiát, ők fogják irányítani annak felhasználását is. A kínai kormány kezére akarja játszani a saját és gyermekei jövőjét? Én aggódnék emiatt."

Szóval az, aki kiépíti az új rendszert... annak a kezében lesz az egész ország sorsa? Ami persze azt jelenti, ha amerikai rendszer épülne itt, akkor az övékében.

Milyen nagy terveket szövegetnek itt a háttérben, hogy azt gondolják, hogy ez majd totális függésbe hoz majd minket?

ujtechkor.blog.hu/2019/03/27/egy_apro_gonosz_elszolas_a_dolgok_valodi_sulyarol

Frederick2 2019.03.28. 10:32:51

@GABOR2: @kiknekX: @Deansdale: @KalmanBlog: @Sipi81: Érdekes egy interjú.

A politika olyan, mint a boksz: fájdalmat okoz
fuhu.hu/politika-olyan-mint-boksz-fajdalmat-okoz/

Először azt hittem a csávóról, hogy migrációpárti. Leginkább egy ilyen gondolat után.

"Az iszlámfóbia alapvető eleme a terrortól való félelem. Nálunk ezt kizárólag a média által létrehozott valóság sulykolja, semmi valóságos alapja nincs. Kétségtelen, Nyugat-Európában az iszlám fundamentalisták valóban elkövetnek véres merényleteket. Magyarország a globális játszmában csak egy parasztfigura, hisz kis területen él az apadó számú lakosság, itt harminc év múlva már csak 6,5 milliónyian élnek. A világtól való elzárkózásunk pedig nem most, hanem a szabadságharc bukása után kezdődött, mert a magyar elit nem vonta le azt a következtetést, hogy csak a szomszédos népekkel együttműködve lehet fennmaradni. Ehelyett a szlovák, a szerb, a román népet ellenségnek tekintették – ez persze kölcsönös érzület volt – ami elvitt a Trianoni szerződéshez. Ez aztán a bezárkózásra hajlamos tényezőket tovább fokozta, behozta az antiszemitizmust, ami elvitte az országot a holokauszt tragédiájáig. Innen jöttek a megkülönböztető intézkedések a svábokkal, az osztályellenséggel szemben. Végül is mindenki rákerült a céltáblára. Az elmúlt 150-200 évben folyamatosan arra kondicionálták a magyar népet, hogy gyűlöljön, elutasítson mindent, ami más. Cserébe nem keletkezet semmiféle pozitívum, ami meghatározta volna a helyünket a világban. Annak idején Széchenyi azt mondta, hogy ne legyünk alábbvalók egy nemzetnél sem, de sajnos ez a maxima nem teljesült.

Ugyanis mindenfajta szorongásokból, negatív érzésekből és élményekből létrejött ez a nagyon defenzív, nagyon hárító, önmagában el nem mélyedő, az önkritikát fel nem vállaló, és el sem viselő közérzet. Amely révén az ember önmagára áldozatként tekint, úgy érzi, hogy mostohagyermeke a világnak. Ebből adódik egy sajátos békaperspektíva, amely külföldről olyan szánalmasnak látszik. Amikor Ady egykor azt mondta, hogy „kacag a nyugati szél”, akkor erre gondolhatott, de sajnos a nyugati szél továbbra is kacag."

Aztán kiderül, hogy annyira mégsem.

"Ha az újabb migrációs hullámot nem tudják megelőzni, akkor véres konfliktusra kell számítani, mert az már háborús helyzet lesz. A legjobb megelőzés a potenciális migránsokat ott tartani, ahol születtek, és ott kell számukra elfogadható életfeltételeket teremteni. A migrációt pedig úgy kellene szabályozni, hogy azok jöjjenek, akiknek a munkaereje hasznos. Állandóan szükség van fiatal, innovatív, képzett agyakra, de a képzetlen tömegekre semmi szükség. Ez kicsit ridegen hangzik, de ez a valóság."

De azért van az interjúban elég sok faszság. Látszik, hogy lenézi a nacionalizmust. Nem értem egyébként az értelmiségnek ezt a berzenkedését a nacionalizmustól. Valahol már szánalmas.

KalmanBlog 2019.03.28. 11:29:58

@Frederick2: Semmi, csak a szokásos megfelelési kényszer az agendának. Leírja, hogy a bevándorlás rövidtávon terrorizmust, hosszútávon polgárháborút okoz, de azért még mi vagyunk a szűklátókörű macsóerőszakpénisz xenofóbok, hogy védekezni akarunk ellene.

Az ilyeneket ignorálni érdemes, a hosszú szövegeinek olvasása csak ártalmas az agyfejlődésnek a hemzsegő belső ellentmondások miatt. Egy pillanatra ellankad a figyelem, és már be is fészkelte magát egy ártalmas mém az elménkbe! Tűzre az írásaival!

GABOR2 2019.03.28. 12:00:55

@KalmanBlog:

""Az iszlámfóbia alapvető eleme a terrortól való félelem. Nálunk ezt kizárólag a média által létrehozott valóság sulykolja, semmi valóságos alapja nincs. Kétségtelen, Nyugat-Európában az iszlám fundamentalisták valóban elkövetnek véres merényleteket. Magyarország a globális játszmában csak egy parasztfigura,"

Épp kijelentették, miután újabb iskola csatlakozott a tiltakozáshoz, aminek célja, hogy ne legyen LGBT oktatás, hogy homoszexualitás nem is létezik, illetve, hogy muszlim nem lehet buzi, a kettő nem megy eggyütt. És a SJW-k nem mondanak semmit:

www.youtube.com/watch?v=VxY1QhJ70Ug

Frederick2 2019.03.28. 12:40:05

@KalmanBlog:

"Ha már tipizálunk, az érvelésed a tipikus: "biztos kicsi a pöcsöd, azért ugatsz"."

Hát igen, amikor Széchenyi István bírálta a magyar nemzetet, akkor ő is "kicsi a pöcsöd, hülyegyerek" érvelést alkalmazott. Frankó észrevétel! :P Mondjuk a magyar nemzetben az önkritikai attitűd mindig is egy kényes terep volt, amolyan "zsidó dolog".

"A bélyegzésed lehetetlenné teszi a diskurzust, a világ megismerését."

Újabb bullshit. Én éppen problémának tartom, hogy tabusították a zsidóságról és az antiszemitizmusról való értelmes és őszinte diskurzust. (Aminek máig is isszuk a levét.) Mondom: értelmes diskurzus. Egyébként hoztam érvet, méghozzá analógiás módon. Az egyik példám a magyar társadalomban hosszabb ideig meglévő németellenesség (Habsburgok és Hitler miatt), ami lecsapódott a svábokon (kitelepítés). A másik a kínaiaknak a majd egy évszázados japánellenessége. Amely felvetéseimre nem kaptam választ.

Mondjuk azon nem is csodálkozom, hogy a történelmi tényeket felszínesen kezelő Deansdale nem reagált a történelmi felvetéseimre. Beleértve a weimari demokráciával kapcsolatos tévedéseit is - ami szintén egy érv volt tőlem.

Egyébként azt is érdekesnek tartom, hogy te is, Dean is, olyan frázisokkal jöttök, hogy ki kell mondani a tényeket, meg nem szabad elzárkózni a múlt megismerésétől. Közben érdekes módon semmit nem reagáltatok már évek óta arra, hogy a FIDESZ, hasonlóan az MSZP-hez, nem hajlandó megnyitni az ügynökaktákat, sőt még titkosította is őket.

"Nem véletlen, hogy a szigorú tudományos vitákban az ilyesfajta érvelés egyből bukó, személyeskedésnek nincs helye."

Ami itt a blogon folyik, nem tudományos diskurzus, hanem "kocsmai beszélgetés". Ami laza és kötetlen. Az is jellemző, hogy én pusztán kifejtettem a véleményem, te máris a diskurzus elhallgatásával, tilalomfákkal, cenzor szereppel vádolsz engem. Akkor most ki személyeskedik?

Frederick2 2019.03.28. 12:43:54

@KalmanBlog: @Deansdale: De tényleg maradjunk az érveknél.

Ha arra keressük a választ, mi volt az oka, hogy a Tanácsköztársaság vezérkarában messze meghaladóan sok volt a zsidók száma, nem igazán kapunk világos választ. A Forradalmi Kormányzótanácsban nagy számban tevékenykedtek zsidó származású szociáldemokrata és bolsevik politikusok. Ebből a tényből kiindulva az ellenforradalmi rendszer a vádlottak padjára ültette a teljes zsidóságot. A diktatúra vezetői, fenntartói és végrehajtói között rengeteg volt a nem zsidó. A Kun-rezsim nem kegyelmezett az izraelitáknak sem: elkobozta a zsinagóga vagyonát. A durván vallásellenes légkörben klerikális reakciósnak tekintették a vallásos zsidót is. A zsidó nagytőkések foglyokként kerültek a Gyűjtőházba. A Tanácsköztársaság elnyomta a vallásos zsidóságot, és üldözte a zsidó polgárságot. A rezsim 70 zsidó nagypolgárt vetett börtönbe, és a vörös különítményesek 44 zsidónak vették el az életét. 1919 őszén, miután elbukott a kommün, és győzött az ellenforradalom, a pesti izraelita hitközség vezetői üdvözölték Horthy Miklóst és a Nemzeti Hadsereget.

A súlyos kérdést nem lehet megválaszolni fajelméleti és valláserkölcsi alapon. A magyar társadalom polgári kori fejlődésének torzulásaiból eredeztethető az antiszemitizmus. A lakosság 6%-t tette ki a magyarországi zsidóság, mely 500 000 fő. A többségük nem tekinthető a baloldali radikalizmus élharcosának. A zsidóság többsége érdekelt volt a baloldali radikalizmus által eltörölni kívánt polgári társadalom megóvásában. A zsidó társadalom nem volt homogén egység. A magyarországi zsidóságot a társadalmi rétegződésen kívül megosztotta az ideológiai és politikai elkülönülés. A polgári társadalommal konfrontálódó zsidó proletár szenvedett egyrészt a faji hovatartozása, másrészt a társadalmi hovatartozása miatt. Így dupla nyomatékot kapott a lázadásuk, mely által a zsidó proletárok álltak az osztályharc élére. Ami persze nem mentség sem a kommunista identitásra, sem a kommunista tevékenységre.

KalmanBlog 2019.03.28. 15:13:11

@Frederick2:
> Az egyik példám a magyar társadalomban hosszabb ideig meglévő németellenesség (Habsburgok és Hitler miatt), ami lecsapódott a svábokon (kitelepítés).

Én németellenességgel egyáltalán nem találkoztam soha. Pedig vannak német felmenőim is, akár személyesen is érintett lehetnék.

A kitelepítést a világháború utáni elnyomó hatalom csinálta, ami egyéb disznóságokat is végrehajtott többek között a magyarok ellen is. Egyáltalán nem tartom magyar bűnnek a kitelepítést, és úgy sejtem, hogy a csendes többség ellene volt, csak ugye senki nem mert szólni az orosz megszállás árnyékában.

A többire nem tudok most reagálni, dolgoznom is kell még ma. Talán később.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2019.03.28. 16:29:30

@GABOR2: Ezt a kazáros dolgot már hallottam korábban is de olvastam már ezzel kapcsolatos ellenvéleményt is úgyhogy én egyelőre nem tudom elfogadni teljes mértékben a kazáros verziót.

KalmanBlog 2019.03.28. 16:46:44

@Frederick2:
"Hát igen, amikor Széchenyi István bírálta a magyar nemzetet..."

Nem tudom Széchenyi hogyan kritizálta a nemzetet, nem is tudom hogy jön ide. Te ezeket a kifejezéseket használtad a társadalmunkra, és közvetetten a vitapartnereidre:

"gyűlöletbeszéd, Pán Péter-szindrómás, frusztrált, ha rossz jegyet kap egy tantárgyból, akkor a tanár a hibás."

Ahelyett, hogy az elhangzott tényeket, érveket próbálnád cáfolni, vagy alternatív magyarázatot adni rájuk. Ha ez nem a tipikus kicsi a pöcsöd érvelés, akkor mi?

"Én éppen problémának tartom, hogy tabusították a zsidóságról és az antiszemitizmusról való értelmes és őszinte diskurzust. (Aminek máig is isszuk a levét.) Mondom: értelmes diskurzus."

Tehát amit te csinálsz, az értelmes diskurzus, amit meg mi mondunk, arra nem kell reagálni, mert az nem az. Értem.

"a FIDESZ, hasonlóan az MSZP-hez, nem hajlandó megnyitni az ügynökaktákat, sőt még titkosította is őket."

Ez baj, szerintem is meg kellett volna nyitni ezeket. (Bár tény, hogy könnyen hamisíthatóak lennének, és ezzel ártatlanok lejáratására is alkalmasak volnának, ezért mégis meggondolandó.) De hogy jön ez ide? Egyébként éppen azért nem érv a Fidesz ellen, mert egyik párt sem nyitotta (volna) ki az ügynökaktákat.

A MIÉP és a Jobbikosok valódi nemzeti része kinyitotta volna, de mint kiderült tele voltak beépülő férgekkel, úgyhogy ők sem tudták volna megcsinálni. Van rá elméletem, hogy miért nem lehet ezeket kinyitni, de inkább nem akarom fokozni a hangulatot.

"te máris a diskurzus elhallgatásával, tilalomfákkal, cenzor szereppel vádolsz engem. Akkor most ki személyeskedik?"

Ha személyeskedésnek vetted, akkor bocsánatot kérek érte! Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy nem szerencsések a fent citált kifejezések, mert eltántoríthatják a világra rácsodálkozó ifjúságot attól, hogy az ösvényen, amire rátaláltak el merjenek indulni. Ugyanis a kevésbé erős személyiségeket zavarja, ha Pán Péter szindrómás frusztráltnak nevezik őket. Engem nem, nekem vastag az arcbőröm sokmindent le tudok szarni :-)

Az önkritika és a nemzet kritikája egyébként egyáltalán nem áll távol tőlem. Tisztában vagyok a hibáimmal - persze nem volna jó ötlet kiteregetni őket egy publikus fórumon, úgyhogy nem is fogom. És tisztában vagyok a nemzet hibáival is. Ezekről beszélhetünk is. A legnagyobb baj, hogy elveszítettük a hitünket, és helyette a globalismus által diktált kvázi-hitet vettük fel, amit az ellenségeink tukmáltak ránk. Természetesen a mi hibánk is, hogy hagytuk magunkat, illetve mindenkinek a hibája, aki ebben a vakságban marad annak ellenére, hogy ma már minden információ könnyen és olcsón fellelhető az Interneten.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2019.03.28. 16:53:07

@Frederick2: "Antoni Rita szerint a pozíciók nagy részét a férfiak birtokolják; Deansdale szerint a pozíciók nagy részét a zsidók birtokolják"

Tehát a zsidó férfiakkal van a baj ezek szerint. :-)

GABOR2 2019.03.28. 18:25:29

@Sipi81: Ezt már genetika bebizonyította, még valami zsidó egyetem professzora is elismerte. Valahol van róla Youtube videó, de Dean szerintem ezt lehet jobban ismeri, mert ő a Honfoglalaás témában elmerült a genetikában is.

"Megdőlt az antiszemitizmus genetikai alapja"

www.origo.hu/tudomany/20130116-genetikai-kutatas-az-europai-zsidosag-eredete-es-a-kaukazusi-nepek.html

"új genetikai vizsgálatok alapján a ma élő zsidóság 90 százaléka csak kis részben közel-keleti, azaz szemita eredetű. A kelet- és közép-európai zsidók inkább kaukázusi népekkel rokoníthatók. Ezzel gyakorlatilag megdőlt az antiszemitizmus genetikai alapja."

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.03.28. 19:00:08

@GABOR2: Én, ha már így nyíltan náculunk, afelé az elmélet felé hajlok, hogy nem önmagukban alkotnak etnikumot, olyan inkább a jelenség, mint egy (kizárólag) anyai ágon (de ott mindig) öröklődő szindróma, aminek okozó allélját egyébként tudtommal Izrael állam szűri is állampolgársági kérelemnél.

A vallásos körítés csak a csoporttudat megideologizálása, ami mögé kényelmesen vissza lehet vonulni, ha offenzíva közben szar kerül a palacsintába. A legtöbb kortárs baloldali ideológia ugyanezen körítés szekuláris változata (a vallásos és a politizáló emberben ugyanazok a pszichológiai mechanizmusok dolgoznak).

GABOR2 2019.03.28. 20:46:49

@don Fefinho: Ez egy átfogó vizsgálat volt aminek a célja az európai emberek eredetének vizsgálata. A magyar eredmények elég megdöbbentőek voltak és gyengítik nagyon pl. a finnugor-os elméletet. És valamiért Izraelt is megint beleértették Európába és így derült ki. Erről beszélni még nem nyilt náculás.

Deansdale 2019.03.29. 11:03:57

@-JzK-: Két dolog teljesen világos:

1. Aki gazdasági alapon tárgyalja a migrációt az vagy végtelenül ostoba baromállat, vagy pedig szándékosan akarja a fehér nemzetállamok bedöntését, hiszen a migráció fő problémái eleve nem gazdasági jellegűek, azt gazdasági értelemben tárgyalni szemfényvesztés.

2. A jelenleg tartó ill. a jövőben még várható európa felé tartó migráció úgy "élénkíti" a gazdaságot, hogy újabb FOGYASZTÓKAT telepít ide, akiknek az állam által felvett hitelből adnak segélyt, azt költik ők "a gazdaság élénkítésére" mint fogyasztók. Dolgozni nem fognak, nem tudnak, nem akarnak, és nem is az hiányzik a nyugati gazdaságoknak, hogy több legyen a munkás, hanem hogy több legyen a FOGYASZTÓ, arra hozzák ide az iszlamistákat, és segélyből tartják el őket. Valódi gazdaságélénkítő erejük nincs, arra jók, hogy a termelő cégek profitja az adófizetők kárán növekedjen, vagyis hogy a nyugati államok által felvett hitelt játsszák át a multik zsebébe. Szerintem nem kell magyarázni, hogy ez miféle kőkemény károkozás valójában.

GABOR2 2019.03.29. 12:07:38

@-JzK-: Az USA mindig híres volt arról, hogy agyelszívást csinál. Nagy külömbség van aközött, hogy a világ legjobb embereit összegyűjtöd, vagy azokat akik még a saját nyelvüken se tudnak írni még harminc évesen se.

Azonkívül statisztikával lehet csalni ha nagyon tágan mindent belevesznek meg egyebeket trükköznek. De tényleg a gazdasági növekedésért nem érdemes megsemmisíteni az országodat, főleg hogy a haszna nagyon kevés embernél csapódik le leginkább...

Madarász Henrik 2019.03.29. 16:52:27

@-JzK-: Ócska balos hazudozás, az átlagembernek szívás a képzetlen, veszélyes tömegek beáramlása, a rájuk költött állami pénzből, hitelből persze lehet kimutatni GDP növekedést, a piramisépítésből is lehetne.

Glokta 2019.03.31. 17:52:45

@-JzK-: Ez így sok mindent nem árul el, mert mindenféle migrációt belevesznek - nyilván ha az egyetemet végzett top 10% az angolszász és nyugat-európai országokba vándorol, azok biztosan profitálnak ebből.

Sokkal tisztább lenne, ha megpróbálnák a származási ország, és végzettség szerinti hatást mérni - valahogy úgy érzem a kelet-európai és kelet-ázsiai migránsok lennének akik pozitívan, az afrikaiak pedig (átlagban) inkább negatívan hatnának a gazdaságra.

csi szi 2019.03.31. 18:31:45

@GABOR2: Az USA is megkezdte már régen a "menekültek" befogadását, pl. Obama alatt szomáliaiakat fogadtak be tömegesen. Méghozzá Északon, Minnesotában telepítettek le egy csomót (Ilhan Omar is Minnesotát képviseli a Kongresszusban). Korábban is érkeztek szép számmal nem top 10% emberek, pl. a mexikóiak és egyéb latin-amerikaiak nem jellemző, hogy ilyenek (dolgozni azért viszont tudnak, és nagy részük illegálisan van ott, bár gyakorlatilag eltűrik őket).

Deansdale 2019.03.31. 21:24:37

@Glokta: A top 10% se migráljon, több okból se - pl. hogy a kiinduló országokból ne lépjenek le a dolgozni képes emberek, hogy csak a legalapvetőbbet említsem. Mostanában mi is ezzel küszködünk, és nem megoldás hogy a kitelepült magyarok helyett idegeneket hozatunk be. Le kellene állítani mindenféle migrációt a fehér világban, sőt, kőkeményen neki kell állni a deportálásoknak.

Glokta 2019.03.31. 22:06:48

@Deansdale: Aztán amikor a bevándorlókat - akik, ha az első generációs állampolgárokat is beveszed akkor több nyugati országban 20-25%-ot is kitesznek - megpróbálja a maradék 75 % kitenni, akkor jön a polgárháború és az összeomlás?
Az pedig hogy még a nyugati civilizáción belüli migrációt is tiltod az megegyezik a röghözkötéssel. Eszerint te a Heinlein idézet szerinti első kategóriába ("those who want people to be controlled") tartozol?

Deansdale 2019.03.31. 22:51:34

@Glokta: A legtöbb nyugati országban a születő gyerekeknek már több mint a fele bevándorló hátterű, vagyis 30 év és a fehér nemzetálloknak annyi, a legjobb esetben is egy globalista kultúrmoslék lesz a helyükön, rosszabb esetben kalifátus vagy kráterek. Az összeomlást nem a nacionalizmus okozza, hanem a hiánya. Japán pl. köszöni szépen megvan, ugyan fogy a népesség de érdekes módon semmi komoly problémájuk nincs és a kultúrájuk is stabil. Náluk senkit nem kell deportálni, mert eleve nem engednek be tömegeket, mint általában a normális országok.

A migráció egyébként nem jog, illetve az nem az emberek feletti uralkodási vágy hogy szeretném ha Mo-t nem árasztanák el idegenek. A nyugati emberek többsége így gondolkodik, a politikusok ezen akarat ellenében nyitották meg a határokat. Ahogy az embereknek, a nemzeteknek is van (kellene hogy legyen) önrendelkezése, ami a népakaratban nyilvánul meg, csakhát azt a hatalmi körök manapság ellenségnek tekintik, a képviseletét meg populizmusnak amit irtani kell. Bármely adott országban legföljebb 1 ezreléknyi asszimilálatlan idegen talán még elfogadható, de jelenleg ~10-30% körüli az ilyenek aránya nyugaton, ez nem csak hogy nem normális, de szó szerint a nyugat létét veszélyezteti. A kérdésed egy normális helyzetben érthető lenne, de a normális helyzettől fényévekre vagyunk.

Madarász Henrik 2019.04.01. 00:29:22

@Deansdale: Olvastad, hogy Zukerberg már világszintű netes cenzúrát szeretne ?

KalmanBlog 2019.04.01. 17:03:20

@Madarász Henrik: Én hallottam hírét. Roosh V is foglalkozott vele a tegnap esti Roosh Hour #35-ben. Talán JFG is foglalkozott vele.

Kábé egy hete kifejtette, hogy mostantól már azt is elhallgattatják, akik szerint a fehéreknek joguk van az élethez és a szaporodáshoz. Most meg azt mondja, hogy túl nagy a hatalom a Facebook kezében, ezért ki akarja szervezni a cenzúrát, ha jól értettem. Nyilván valami ADL, vagy SPLC-szerű "pártatlan" szervezethez fog kerülni.

Azt hiszem JFG mondta nagyon jól, hogy ha túl nagy a Facebook kezében a hatalom, akkor nem kellene élni vele: ami nem illegális, azt nem kellene cenzúrázni egyáltalán. Ilyen egyszerű volna.

Deansdale 2019.04.01. 17:08:21

@Madarász Henrik: Láttam, de nem olvastam el a cikkét, úgyis sejtem mi van benne, és nem akartam magam ezzel terhelni.

Deansdale 2019.04.01. 17:10:40

@KalmanBlog: "ha túl nagy a Facebook kezében a hatalom, akkor nem kellene élni vele: ami nem illegális, azt nem kellene cenzúrázni egyáltalán. Ilyen egyszerű volna"

Hja, ha hinni lehetne a jóhiszeműségükben akkor ennyi lenne az egész, de sajnos nyilvánvaló hogy aktív politikai szereplők és tudatosan szopatják az ellenfeleiket, minden más üres hazudozás a részükről.

Madarász Henrik 2019.04.01. 17:11:53

@Deansdale: Azért ez már szintlépés, a világméretű cenzúra követelése, eddig megelégedtek az országos szinttel és az EU-s szinttel, új lépés a világuralom irányába.

Madarász Henrik 2019.04.01. 17:19:38

@Madarász Henrik: Gyakorlatilag ez a féreg azt mondta, hogy álljon fel egy cenzorszervezet, ami felügyeli a világ teljes internetforgalmát és eldönti, hogy ki mit írhat a netre.

Deansdale 2019.04.01. 17:30:58

@Madarász Henrik: Kicsit borús vagyok ezzel kapcsolatban, az az érzés kerülget hogy az egyszeri ember pont ugyanúgy semmit nem tehet a hatalmi berendezkedés ellen mint bármikor korábban - ennyi erővel királyok vagy fáraók is uralkodhatnának felettünk. Simán ránk fogják nyomni a cenzúrát, aki hangosan ellenkezik azt máris elhallgattatták, és a többieket is el fogják, aki meg vergődik arra ráfogják hogy terrorista és megy a lecsóba. Mindezt persze a demokrácia és a helyesen gondolkodó emberek védelmében... Az a szólásszabadság ahol gondosan tiltják a gyűlöletbeszédet, és minden gyűlöletbeszéd ami a progresszív politika vagy a háttérből matatók ellen szól. Világos és egyszerű, és ha nem tetszik akkor majd szavazz egy másik progresszív pártra a következő választásokon, mert nem-progresszívek akkor természetesen már nem lesznek, hiszen az nácizmus.

Persze adja magát a következtetés, hogy a legegyszerűbb az lenne ha feladnánk a megmérgezett területeket és "offline" közösségeket alkotnánk. Még jót is tenne ha az emberek kevesebbet neteznének és kevesebbet foglalkoznának a politikával, csak hát a megszokott életmódot feladni k*rvanehéz.

Madarász Henrik 2019.04.01. 18:12:50

@Deansdale: Ezt a elnyomó rendszer amúgy be fog dőlni néhány évtized múlva, ahogy felszámolódik a fehér középosztály, akinek az adóiból fenntartják.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.04.01. 19:55:55

@Deansdale: "csak hát a megszokott életmódot feladni k*rvanehéz"

Mármint annak tűnik, mielőtt az ember meglépné. Aztán csak egyetlen egyszer kell meglépni, és utána meglepődve konstatálja az ember, hogy még mindig él. Mondom mindezt a panel melegéből, szóval magamat is biztatom vele. :)

Deansdale 2019.04.01. 20:45:30

@Madarász Henrik: A gond az hogy addigra a fehér nemzetállamok is bedőlnek a "rendszerrel" együtt.

Madarász Henrik 2019.04.01. 21:04:54

@Deansdale: Sajnos tényleg így lesz, dörzsölhetik a kínaiak a markukat.
süti beállítások módosítása