HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Hartrigel: @Deansdale: "Na igen, ez kissé tudathasadt elképzelés". Szerintem a legtudathasadtabb elképzelés azok, amikor mai vulgár-ateistákat hallgatom ekte keresztény toposzokkal vagdalkozni. Ugye a Woke ... (2024.04.18. 19:04) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Mia and Me: "mondjuk az adakozásnak nincs sok köze az erkölcshöz..." Ha olyan értelemben nézed, hogy ki mennyire jó ember, elég sok köze van hozzá, mert mondani ugye akármit lehet, de konkrét áldo... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: @Opus P.: "Nem kell semmiféle mikulás meg fogtündér történet ahhoz, hogy az embereket a jóságvirányába tereljék. Egy mondat elég lenne: ne légy p×cs." ezzel egyetértek. Szerintem egy jó éve tán pon... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: @Deansdale: "a legtöbbet még mindig a keresztények adakoznak az egész világon, pedig mindenki lenézi őket és mindenkinek nagy a pofája, hogy ők mennyire jóerkölcsűek a keresztény hit nélkül is." mo... (2024.04.18. 15:28) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Viszontválasz négerlázadás ügyében

2020.07.05. 19:25 Deansdale

Régen fiskeltem már, rozsdásodnak az izületek, úgyhogy most csak úgy könnyedén és felületesen, lássuk mitisír a hogyishívják. Annyit elöljáróban, hogy a reakcióim zöme nem direktbe a szerzőnek, vagy a szerzőről szól, inkább afféle szabad asszociáció, amit ne vegyen magára akinek nem inge.

Tavaly ősszel a világ nagyvárosaiban még tízmillió tüntető követelt határozott intézkedéseket a klímaváltozás ellen.

Hja, már azok is a progresszív/globalista hatalom hasznos hülyéi voltak, csak azok egy másik kamu válság miatt sírtak. Pontosan a klímahiszti hirtelen eltűnése mutatja hogy mennyire művi volt az egész: egy pillanatra másfelé fordult a véleményformálók figyelme, elapadt a tüntikre szánt apanázs, és erre válaszul hirtelen meggyógyult a klíma, vagy legalábbis a klímaőrültek.

Amikor pedig a kormányok [COVID-ügyben] intézkedni kezdtek, nemcsak az alkalmatlanságuk lepleződött le

Technikailag a fidesz elég jól jött ki a dologból, a folyamatos ellenzéki mocskolódás és teljes spektrumú szabotázs ellenére a releváns nemzetközi átlaghoz képest egész jól megúsztuk. Kíváncsi lennék az ellenzékiek szerint ez jó vagy rossz...

a közhatalom eszközeivel esetleg megfékezhető volna maga a technológiai-gazdasági világrend, amely egyre újabb csapásokat zúdít az emberiségre

Amennyiben a technológiai-gazdasági világrend úgy értendő, hogy progresszív-globalista, vagyis "liberális", "demokrata", balos, akkor ja, igen.

A döntéshozók azonban, mihelyt a járvány első hulláma alábbhagyott, nem csillapítani, hanem felpörgetni akarták a mókuskereket

A gonosz pödröttbajszúak csökkenteni akarták a munkanélküliséget és mérsékelni a károkat, hát nem borzasztó?! Holott megtehették volna, hogy hónapokra háziőrizetbe teszik az egész világot, legföljebb éhenhalunk, de annyit igazán megért volna a... izé, hát az, na, a mókuskerék csillapítása.

A haladás útját hulladék- és hullahegyek szegélyezik, ez már csak így van.

A haladás - legalábbis a technológiai - az is ami a hulladékot összeszedi és újrahasznosítja. Ahol nincs semmilyen hulladék az a kőkorszak, ahová a méregzöldek valami érthetetlen okból nem akarnak visszamenni. Légkondis irodában, dobozos sör mellett írják az internetre a gonosz kapitalizmust ekéző cikkeket. Amúgy az ideológiai "haladás", a progresszió útját sokkal nagyobb hullahegyek szegélyezik, mint a technológiaiét.

És akkor Minneapolisban az intézkedő rendőr megölt

Nem ölte meg, csak gondatlanságból hagyta meghalni, az illető ugyanis drogtúladagolás miatt szívrohamot kapott, nem fulladás végzett vele. Már csak azért sem, mert a rendőr nem az illető torkán térdelt, ahol a levegőhöz jutást meg lehet akadályozni, sőt, még csak nem is a nyaka oldalán, ahol az agy vérellátását korlátozni lehet, hanem inkább a tarkójánál, ahol mindössze annyit lehet elérni, hogy az illető (aki addig erőszakosan ellenállt a letartóztatásnak) ne ugráljon.

A rendőri brutalitásban rasszista indíték ezúttal nem játszott szerepet

A hasonló esetek 99%-ában nem játszik, csak mindig ezt a kamu narratívát veszi elő a progresszív oldal. A rendőr általában nem azért lő a fegyverrel hadonászó, kést lóbáló, vele kézitusába keveredni akaró fekára, mert hülye és tönkre akarja tenni a saját életét, hanem mert egyfelől ez van a munkaköri leírásában, másfelől neki is éppúgy joga van az önvédelemhez mint bárki másnak.

ebből a szomorú incidensből támadt minden idők egyik leglátványosabb antirasszista megmozdulása

Videók százait elnézve ez inkább minden idők egyik leglátványosabb rasszista megmozdulása. Olyan töményen bugyog a fehérgyűlölet, hogy az az érzékenyebb embereknél rosszullétet okozna, vagyis tiszta szerencse hogy a média már régóta edzi az embert az ilyen megpróbáltatásokra. És paradox módon nem csak a feketék mutatják a fehérgyűlölet egyértelmű jeleit, de sok fehér is, amiből levonható a következtetés, hogy a nyugaton zajló sok évtizedes fehérellenes agymosás az oktatási rendszerben és a médiában igencsak sikeres volt. A white guilt, a fehér bűntudat és öngyűlölet nemzeti sport lett az európai gyökerű nyugati társadalmakban.

a világ rasszistákból és antifasisztákból áll, és az is rasszista, aki az egészből szeretne valahogy kimaradni

Na igen, a klasszikus progresszív narratíva, miszerint aki nem progresszív az mind náci. Miért is hagytuk ezt szárba szökkenni és teret nyerni? Lehetett tudni előre, hogy ez lesz az eredmény. És van bőr a pofájukon azt magyarázni, hogy a másik oldal a megosztó, nem ők. Trump a hibás amiért a progresszív média évek óta ontja magából a mocskot, Trump a "megosztó személyiség" amiért a progresszívek szerint már az is náci aki egyszerűen csak békét és nyugalmat szeretne, Trump az oka az USA kettészakadásának, és nem azok akik szerint önmagukon kívül mindenki fasiszta és a fasisztákkal nemcsak lehetetlen a párbeszéd vagy a kompromisszum, de tilos is. Hülye, idióta kretének.

Mégsem értek egyet azokkal, akik a mozgalom viharos sikerét a multinacionális tőke elterelő hadműveletével magyarázzák.

Mert nem is az, nyilván. Ki az a hülye aki szerint az antifák, a rasszista négerek és az öngyűlölő libsik közös fehérellenes háborújának első nyílt fejezete valamiféle gonosz kapitalista cégek profitszerző akciója? Ehhez már nem is ostobának kell lenni, hanem balosnak. A coca cola küldi ki a lánglelkű fehér egyetemistákat a negyvenes IQ-jú gettónégerekkel közösen üzleteket gyújtogatni? Miféle hasznot remélne ebből bármilyen cég, ami nem biztonságtechnikával foglalkozik??? Vagy talán a Walmart akarja úgy elterelni a figyelmet a klímaváltozásról, hogy egy háborgó csőcselékkel kiraboltatja a saját üzleteit?

A hely, ahol élünk, az állam, melynek polgárai vagyunk, a nemzet, az osztály, a hivatás vagy akár a munkahely közössége, amelyhez az ember valaha tartozott, a ma élők számára csak viszonylagos, esetleges és ideiglenes vonatkoztatási pont lehet.

Miután a progresszivizmus és a globalizmus lebontották a nyugati kultúra pilléreit, igen, pontosan ez a helyzet alakult ki: a tömegek gyökértelenek, identitásuk satnya, esetleges. A nemzetet, népet, kultúrát, múltat, szóval lényegében bármit, ami öntudatot adhatna nekik, már elvették tőlük, és nem adtak cserébe semmit, csak az öngyűlöletet. Azzal a fals dumával, hogy a nacionalista gyűlöli az idegent és az csúnya dolog, arra nevelték az új generációkat, hogy a nacionalistákat gyűlöljék, tehát ne az idegent, aki máshol, messze van és még ha akarnál sem tudnál ártani neki, hanem a szomszédot, a munkatársat, a rokont, akit igenis verj fejbe ha szembejön. A külső, fiktív ellenségkép gonoszság, ellenben a saját közösségeidet gyűlölettel megosztó belső ellenségeskedés felvilágosult és előremutató dolog - ez a progresszív krédó egyik sarokpontja.

Ez az, ami posztmodern korunkban felértékeli az identitás archaikus vagy éppen biológiai dimenzióit.

A nem-fehéreknél az összetartozás biológiai dimenziója sosem volt leértékelve, sőt, a haladó propagandában mindigis előkelő helyen szerepelt a színesek faji identitásának erősítése, különösen a fehérekkel kontrasztban, a fehérek ellen. Közben a fehér identitást persze tűzzel-vassal irtották - a fehérek összetartása nettó nácizmus, ugye ismerjük a dumát. Ezzel az egésszel a teljesen nyilvánvaló probléma az, hogy az emberi történelem a különböző csoportok konfliktusairól szól, és általános szabály hogy a népesebb ill. erősebb csoportok megeszik a gyengébbeket, szóval ha mindenki más törzsi alapon gyűlöli a fehéreket és összefog ellenünk, mi meg elutasítjuk az összefogást mert az összefogás gonosz, akkor nekünk annyi. 100 év múlva sóval lesz behintve a kultúránk hűlt helye.

Ebbe kapaszkodnak, itt lelnek kárpótlást és menedéket a globalizáció és urbanizáció kárvallottjai, bennszülöttek és jövevények egyaránt.

Ne felejtsük el, hogy erre évtizedek óta biztatja őket a progresszív propaganda, legalábbis a jövevényeket.

Identitásukat vesztett, identitást kereső tömegek defenzív agresszivitása hajtja az egész etno- és biopolitikai konjunktúrát és annak elfajulását: a celebvilágot megtizedelő szexuális zaklatási vádak cunamiját, a melegek ünneplését és a biológiai nemre való hivatkozás tilalmát, a rovásírás divatját és a hun vagy sumér vérvonal dühödt bizonygatását, de legfőképpen az afroamerikaiak és Európa színesbőrű kisebbségeinek lázadását egyfelől, a velük szemben fellépő radikális jobboldalt másfelől.

Na itt csapunk a lecsóba. Hosszú, szövevényes mondat ez, amiben van némi igazság meg némi ostobaság. Először is. A metoo sima progresszív hatalmi manőver volt, amivel a feminista férfigyűlöletet akarták népszerűsíteni ill. fokozni, és egyúttal néhány jó pozícióban lévő férfit kiütni a nyeregből - ennek az identitáskereséshez semmi köze. Tervezett politikai akció volt amit politikai aktivisták hajtottak végre politikai célok érdekében. Az LMBT témákra ugyanez áll: a kultúrmarxista politikai bázis "osszd meg uralkodj" manőverei, amik sajnos többnyire sikerrel jártak. A tömegek se nem melegek, se nem transzneműek, és általában hidegen is hagyja őket az egész hacacáré, kivéve a progresszív aktivistákat, akiknek ez "ügy", amivel lehet a nem-progresszíveket támadni, rágalmazni és hergelni.

Nade.

Hogy a rovásírás vagy a magyar múlt hogyan került ide, az rejtély. Nem érzem úgy, hogy egy érem két oldalának lenne felfogható a kultúrmarxista identitáspolitikai propaganda ill. a magyar nemzeti identitás kutatása vagy megőrzése. Sőt, ezek közé így egyenlőségjelet tenni pontosan az a mérgező progresszív retorika ami szerint bármiféle hagyományos identitás ápolása támadás mások identitása ellen, de kizárólag fehéreknél, mert színeseknél ugyanaz nemcsak megengedett, de egyenesen csodálatos. A globalista/progresszív identitáspusztításnak a nemzeti identitás megőrzése az ellenszere. Mindezt pedig úgy tálalni, hogy "a hun vagy sumér vérvonal dühödt bizonygatása", egyenesen gerinctelenség. Mikor fog végre a magyar jobboldal kiszakadni ebből a baloldal által ránk ügyeskedett szellemi bilincsből, hogy kényszeredetten elhatárolódunk azoktól a történelmi nézetektől amiket a baloldal nem szeret, mintha amúgy az MTA nem hátrált volna ki évekkel ezelőtt a finnugor származás meséjéből? A származásunk kérdése a "hivatásosok" szerint a levegőben lóg, nem vagyunk finnugorok és nincs ötletük arra nézvést hogy akkor mi mások lehetnénk, ugyanakkor megmaradt a majd' két évszázados meddő gúny, hogy a hunokhoz nem lehet közünk, mert csak, mer' az turbómagyarizmus. Közben genetikusok jelentik ki, hogy a honfoglalás kori sírokban "sztyeppei" géneket találtak, dehát mi merünk kicsik lenni, inkább ragaszkodunk ahhoz hogy a semmiből jöttünk, mert különben balos megmondóemberek gúnyt űznének belőlünk... Aztahétszentségit.

S végül a mondat befejező részéről, frissítésképpen újra idézem:

Európa színesbőrű kisebbségeinek lázadását egyfelől, a velük szemben fellépő radikális jobboldalt másfelől

Fentebb már említettem, hogy egy tömegesen támadó törzs ellen csak a saját törzsed tud megvédeni, individuumok nem. Az is csak az ezerszer emlegetett és milliószor elátkozott marxista propaganda része, hogy a "törzsesedés" a fehéreknél(!) gonoszság, mert a fehér törzsek eredendően rasszisták és irtják a szegény ártatlan színes törzseket. Szemmel láthatóan fordított a helyzet, a fehér ember tárt karokkal fogadta be a színeseket a hazáiba, azok pedig ezzel visszaélve ránk támadtak, tehát a színes törzsek nevezhetőek inkább rasszistának, mivel faji alapon gyűlölnek minket és kívánják a pusztulásunkat. Ez ellen egyetlen dolog menthet meg minket, ha mi is visszatérünk a törzsesedéshez, vagyis összefogunk azokkal a társainkkal akiket a kívülállók velünk együtt vernének agyon. Röviden, magyarul: a "fehér nacionalizmus" nem valami misztikus feltámadása az ősgonosz hitleri nácizmusnak, hanem az egyetlen lehetséges mentsvárunk a fajok háborújában. A "radikális jobboldaltól" félni az öngyilkosságnak egy igen nyakatekert módja, de a végeredménye kétségtelen. Ha megindul a fekete áradat, a civilizált, középutas, individualista konzervatív filozófia nem fog megvédeni, barátom, attól még ugyanúgy beverik a koponyád egy féltéglával. Ami megvédhet, az egy másik fehér ember akivel vállt vállnak vetve harcolhattok, az annyira utált törzsi alapon. Ezért retteg a baloldal a fehérek öntudatra ébredésétől, ezért a fehér nacionalizmus a progresszív vallás antikrisztusa, mert tudják, hogy ez az egyetlen valódi ellenfelük, és addig szabadon garázdálkodhatnak amíg ez az óriás alszik.

A globalista méreg ellen a nacionalizmus a megoldás, és az a balos kamuduma a legmérgezőbb, hogy a nacionalizmus is csak egyfajta identitáspolitika mint bármelyik másik balos identitáspolitika. Ha nem fogunk össze nemzetileg akkor nem fogunk össze sehogyan, és megyünk a lecsóba amint a sötétbarna globalista embertömeg elér minket.

Nem azért, mintha a nyugati demokráciák ne értek volna el komoly sikereket a távoli földrészekről érkező embermilliók integrálása terén.

Mármint mi van? Pont most bukott ki, hogy amit mi integrációnak hittünk az nem az volt, a migránstömegek nem olvadtak be, hanem továbbra is kívülállókként tekintenek magukra, és kultúrmarxi propagandával simán ellenünk hangolhatóak. Persze, vannak bevándorlók akiknek sikerült az integrálódás, ezzel kapcsolatban csak annyi a probléma, hogy ezek elenyésző kisebbségben vannak a fehérellenesekhez képest, illetve kérdéses hogy az integrációjukkal együtt is összességében véve használtak vagy ártottak inkább a befogadó kultúrának. A BLM őrjöngés egyértelmű bizonyítéka annak hogy a multikulturalizmus megbukott, illetve eleve is ostoba gondolat volt, hiszen nyilvánvaló hogy egy K-stratégiát követő, magas IQ-jú, fejlett kultúrájú fajba nem lehet belekeverni r-stratégiás ostoba vadembereket. Illetve lehet, csak az eredmény garantált konfliktus lesz, ha nem rögtön akkor később, amikor valaki rájön hogy a hatalomátvételéhez ott van az a rengeteg kiaknázatlan erőforrás: a helyiek ellen fordítható migránsok. Ahogy a szadesz is erőforrásként használta a cigókat a magyarság ellen, úgy használja a négereket a globalista hatalom a fehérek ellen. Ennyit értünk el azzal, hogy befogadtuk a migránsokat: London, Párizs, Stockholm utcáin immár mindennaposak a faji alapú konfliktusok, amik 30-40 éve gyakorlatilag teljesen ismeretlenek voltak. És ezek nemhogy csillapodnának, de napról napra erősödnek és válnak egyre szervezettebbé. Erősen valószínűsíthető, hogy a későbbi korok történészei a 2020-as BLM lázadást a 21. századi nagy fajháború egyik bevezető fejezeteként fogják emlegetni, és sajnos az is meglehetősen valószínű, hogy a fehér faj eltűnésével fog folytatódni a sztori. Már most is kevesebb mint 10% vagyunk a föld lakosságában, és nincs fejlett nyugati ország ahol a fehérek ne kerülnének kisebbségbe cirka 30 éven belül, szóval a kilátásaink nem lesznek rózsásak, ha a sokszázmillió felhergelt migráns egyszercsak úgy dönt, hogy megunta a pofánkat. A marxisták pedig mindent megtesznek, hogy ez a pillanat minél hamarabb eljöjjön.

Kell-e, szabad-e új lobogót varrni, régi szobrokat ledönteni, átírni, azaz meghamisítani azt a kulturális örökséget – a nyugati civilizációét

A kérdés költői, de még annak is gyomorforgató. Kell-e feladni sokezer éves nemzeti kultúráinkat hőzöngő, agymosott idegenek kedvéért akik gyűlölnek minket? Fura, hogy van aki egyáltalán megfontolja ezt a kérdést, és zsibbasztó, hogy sokan igennel válaszolnak - de persze ha azt kérdeznéd, hogy afrikában kell-e a négereknek bármit is feladni a fehérek kedvéért, akkor úgy leesne a vérnyomásuk, hogy órákig kellene keresgélni a szőnyeg bolyhai között.

Nem adunk fel semmit, és aki ezt követeli tőlünk azt egy normális világban a helyszínen kivégeznék.

Élhet-e békében több nemzet egy hazában?

Nem, és erre megintcsak a jelenleg zajló fehérellenes lázongás a cáfolhatatlan bizonyíték. Amíg az ostobákat tovább lehet hülyíteni egészen addig hogy faji alapon gyűlöljék a fehér embert, addig fehér és színes emberek milliói nem élhetnek összekeveredve békében. Néhány ember vagy család persze igen, országnyi tömegek soha. Majd ha a színesek fajilag felnőnek odáig, hogy nem lehet őket holmi marxi fehérgyűlölő maszlaggal megetetni, akkor újratárgyalhatjuk a kérdést, addig marad az egyetlen lehetséges megoldás: a békés, alapvetően önkéntes szeparáció.

Ehhez képest részletkérdés, hogy a választásokra készülő pártok hogyan sütögetik pecsenyéjüket a felgyújtott boltok és járművek lángjánál.

Ennek speciel a tökéletes ellentéte az igaz, tekintve hogy az egész nyomorult szituáció egy politikai kör több évtizedes áldozatos munkájának a gyümölcse. És itt még az sem számít, hogy az amcsi demokrata párt nyer-e a novemberi választásokon, vagy sem, mert a céljuk eleve nem valami választás megnyerése, hanem az osszd meg és uralkodj játék olyan hosszútávú folytatása, aminek a végeredménye a nyugati civilizáció bukása. Joe Biden egy szánalmas, szenilis báb akit veszteni küldenek Trump ellen, de ez nem jelenti, hogy a BLM szarkavarás ne a demokrata párt malmára hajtaná a vizet. (Ez már csak abból is nyilvánvaló, hogy a BLM-nek küldött adományok a szó legszorosabb értelmében a demokrata párt kasszájánban landolnak.)

A Coca-Cola és a többi multi még inkább sodródik csak az árral

Bzzzzzzz, ugyancsak téves, András versenyzőnk kiesett. A multik ugyanannak a türelmes globalista háttérhatalomnak a kezében vannak mint a BLM és a demokrata párt. No nem kell ezt úgy érteni, hogy a Sorosnál is nagyobb cápák kifizettek annyi dollárt amivel megvették a világ összes jelentősebb cégét, egyszerűen csak az van, hogy minden igazgatótanácsba benyomtak pár megbízható kádert, Susan Wojcickiket és Sheryl Sandbergeket, akik aztán a megfelelő politikai irányba terelték a cégeket. Ezek a kultúrmarxi üzenetekkel nem a maréknyi lilahajú egyetemistának vagy az utcákon hőzöngő afrikaiaknak akarnak kedveskedni, ez totális félreértése a helyzetnek - ők a jövőt formálják, építik, mint azt Hollywood köztudottan teszi már évztizedek óta a "haladó" üzenetek sugárzásával. Amikor a kokakóla marxista osszd meg és uralkodj propagandát nyomat, azzal manipulálják a helyzetet, nem követik. Normalizálják az őrületet. A mai fiatalok abba nőnek bele, hogy mindenhonnan ez a mocsok ömlik rájuk, ez lesz az ő életükben az alap. Már a 4 éveseknek szóló rajzfilmekben is vegyes rasszú melegpárok fogadnak örökbe helikopter identitású gyerekeket, mi a f*szt gondol a jobboldal, ez véletlen? Ez nem sodródás az árral, ez egy beteg áradat szándékos rázúdítása a tömegekre, illetve a szilárd világnézettel még értelemszerűen nem rendelkező gyermekeikre.

Végül is, ki lenne ezek ellen?

Sokmilliós konzervatív tömegek, akik igenis bojkottálják ezt a mocskot. Ez a szórakoztatóiparban a legfeltűnőbb, ahol pl. a Disney csak a Star Wars franchise-ban alsó hangon 2-3 milliárd dollárt bukott a marxista üzenetek sugárzásával, de ugyanez tapasztalható az iparban, kereskedelemben, mindenhol, csak kevésbé látványosan. Mondjuk amikor a Gillette értékét 8 milliárd dollárral vágták meg nem sokkal a férfiellenes gyűlöletkampányuk után, ott azért sejteni lehetett, hogy a libsi propaganda nem tetszett a vásárlóknak.

És miért ne szereznének jópontokat a tömegkulturális bóvlira legfogékonyabb, legigénytelenebb vásárlók millióinál?

Ezzel csak az a gond, hogy a fehérgyűlölettel szimpatizáló negrók nem fognak kétszer annyi kólát meginni mint ezelőtt, akkor sem ha a cégvezető egyenes CNN adásban felváltva kényeztet három válogatott színesbőrűt orálisan. A pénzköltésnek vannak szabályai és határai, például hogy a legnagyobb tömegű vásárlóerő még mindig a fehér középosztálybeli középkorúaknál van, akik esetleg nem nézik jó szemmel a fajháborús propagandát. A legtöbb cég ami csatlakozik a fehérellenesekhez ezt nem üzleti, hanem politikai megfontolásból teszi.

A balliberális értelmiség lelkesedése is érthető: végre egy radikális kisebbségi mozgalom, amelynek a szószólója lehet.

Na igen, a hülye szerencsétlen kreténjei a fekák megváltóinak képzelik magukat, és nem fér be a péppé facsart agyukba, hogy a mindent elsöprő fehérgyűlöletben senki nem fog megállni őket megkérdezni, hogy jó fehérek vagy rossz fehérek. Megy a kés a bordáik közé kérdés nélkül és viszlát, a forradalmak már csak így működnek. A kultúrmarxizmus hasznos hülyéi azt képzelik, hogy majd a szép új világ irányítói, véleményformálói lehetnek, holott az már most tudható, hogy ott nekik semmilyen hely nincs fenntartva, legföljebb valami urnában. A saját népük, fajuk árulói lettek egy tökkelütött marxista utópia reményében, és nem fogják fel ésszel, hogy amikor saját maguk ellen szítják a faji gyűlöletet azzal nem csak a többi fehért nyírják ki, de magukat is. Persze a főkolomposaik zárt közösségekben élnek, fegyveres őrök mögött, de ez csak addig védi meg őket amíg néhány kósza huligán a fő veszélyforrás. A szintén zárt közösségben élő balos ügyvédpár is most döbbent rá, hogy amikor a csőcselék megindul akkor a "helyes pártállás" szart sem ér ellenük.

[A balliberális értelmiség] Milyen elnézők tudnak lenni ilyenkor a véres túlkapásokkal szemben! Kiderül, hogy a politikailag korrekt eljárás rigorózus hívei a forradalmi terrort, ha nem őket terrorizálják, megengedhetőnek, esetleg szükségszerűnek találják.

Na igen, a legnagyobb balos hazugság, ahogy évekig koptatják véresre a pofájukat arról hogy mennyire csúnya dolog az erőszak, aztán amint egy kicsit is nyeregben érzik magukat egyből ezerszer erőszakosabbak mint bárki más. Sírnak-rínak, hogy egy fekától megkérdezni hány óra van gonosz mikroagresszió, aztán biciklilakattal törik be az utcán random kormánypártiak fejét és az teljesen normális, az az ő esetükben a szólásszabadság része, és amúgyis, fasisztákat agyonverni erkölcsi kötelesség, a fasisztaságra pedig elegendő bizonyíték az, hogy az illető nem az ő jelöltjükre szavazott a választáson. Minek ennél jobban komplikálni a dolgokat...? A szargerincű progresszíveknek semmi baja semmilyen aljas vagy erőszakos módszerrel, amennyiben ők csinálják másokkal. Tökéletes példa erre a tömeges internetes cenzúra, ami, ahogy a balosoktól tudjuk, teljesen jogos és normális, ugyanakkor ha őket cenzúrázná valaki az nyilvánvalóan nácizmus lenne.

160 komment

Címkék: politika rasszizmus piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2020.07.05. 22:26:10

Ezeket a baloldali mozgalmakat felülről pénzelik. Ezt a lehetőséget meg kellene vonni.

Magyarországon még lehetne akár nemzeti alapon szerveződni, de Nyugaton már nem. Nyugaton valahogy ez faji kérdés is meg nem is. Hisz vannak fekete konzervatívok, az ázsiak pedig ugyanúgy diszkrimináltak a progresszívek által, hisz ők az élő bizonyíték, hogy saját, kemény munkával, nem fehérként amerikában sikeres lehet az ember. Bár láttam egy érdekes kísérletet arra, hogy az ázsiaikat fehérnek állítsák be. Komolyan. Ugyanis felvettették, hogy mit is jelent fehérnek lenni. Ugyanis volt idő, amikor az itáliakat, vagy az íreket nem számolták a fehérek közé, tehát szerintük az ázsiakat is idővel fehérnek fogják nyilvánítani...

Nem tudom mennyire ismeritek az ACA-5 törvényt. Ez lényegében arról szól, hogy többé ne az esélyek legyenek egyenlők, hanem úgymond a kimenet. Vagyis mindegy legyen ki hogy tanul, ugyanúgy oda jusson mint a szorgalmasok. Ez a törvény lehetőséget ad, a bőrszín alapján történő megkülönböztetésre, amit az előző törvény tiltott, amit ez levált.

Ennek van egy Wiki oldala:

en.wikipedia.org/wiki/2020_California_Proposition_16

Itt megnézheted kik támogatják ezt, teljesség nélkül:

-Alliance for Boys and Men of Color
-Black Students of California United
-Feminist Majority Foundation
-Latino and Latina Roundtable of the San Gabriel and Pomona Valley
-Laotian American National Alliance

És még egy csomó más szervezet, viszont ha megnézük kik ellenzik...

Ázsiaik... masszívan:

Ez az első amit berakok különösen tetszik:

-Asians not Brainwashed by Media (ANBM) (vagyis ázsiaiak akikett nem agymosott a média)
-Asian Industry B2B (AIB2B)
-Asian American Coalition for Education (AACE)
-Chinese American Civic Action Alliance (CACAAUS)
-Tri-Valley Asian Association (TVAA)
-Fair Chance for Asians
-American Freedom Alliance(AFA)

És még egy csomó szervezet.

A lényeg, hogy tényleg úgy lehet ezt megállítani, hogy az emberek összefognak, de Nyugaton legalábbis nem lehet, vagy legalábbis nem jó ötlet tán nem keresni szövetségeseket ehhez más csoportokból.

-Más: A média megpróbálta azonnal szélsőjobbos támadónak mondani az illetőt aki autópályán elütött két tüntetőt, akik a rendőrség ellen tüntettek. Aztán kihívták egyből a rendőröket és azok adták nekik az elsősegélyt.

Most az egyik elütött meghalt, viszont elkapták az autóst is aki elütötte őket, és fekete, sőt tán afrikai bevándorló.

GABOR2 2020.07.05. 22:45:52

Most ugye van feszkó a Black Lives Matterben, mert ugye egy 16 éves feketét szitává lőtt a progresszív "biztonsági csapat", meg amikor a Seattle-i demokrata polgármesternő háza elé mentek tüntetni, az másnap kiadta a rendeletet a baloldai utópia megszüntetéséről és most BLM vezetők hagyják ott az egészet, azt állítva, hogy szerintük szélső balosok elrabolták tőlük az egész szervezetet. Ahogy Deansdale is írja, kiderült, hogy az elvileg BLM-nek küldött pénzek a Demokraták számlájára megy és Joe Bidennek kellett is támogatás mert alig gyűjtött kampánypénzt.

"Actress behind BLM protest in Whitehall disowns 'Marxist' Black Lives Matter, saying it's a separate group 'hijacked' by far-Left activists who want to tear down capitalism and abolish the police"

www.dailymail.co.uk/news/article-8490319/Actress-BLM-rally-Whitehall-disowns-Black-Lives-Matter-UK-hijacked-far-Left.html

"‘The Movement’s Been Hijacked’: A Black Lives Matter Leader Quits Over Public School Platform"

www.the74million.org/article/the-movements-been-hijacked-a-black-lives-matter-leader-quits-over-public-school-platform/

Igazából ezek a BLM-esek hasznos idióták milliárdosok játszadozásában.

Deansdale 2020.07.05. 23:04:45

@GABOR2: ACA-5

Ezek már tényleg mindent leszarnak, a fennkölt igazságosztó duma közben megpróbálják módosítani az alkotmányt, hogy az állam szabadon diszkriminálhasson faji alapon. Elképeszt a kétszínű gerinctelenségnek ez a foka.

GABOR2 2020.07.06. 00:25:49

@Deansdale: És pl. az ázsiaiak azért is panaszkodnak ellene, mert őket ugyanúgy diszkriminálná mint a fehéreket. Odamennek dolgozni mondjuk valami nagy techcéghez, de a gyerekeik nem kaphatnak normális oktatást, ha nincs szerencséjük, mert egy sötét bőrszínű is jelentkezet és nincs több hely. Ráadásul sok ázsiai H-1B Visaval vannak ott, ami miatt csak abban a bizonyos egy vállalatban dolgozhat, nem mehet máshova, nem viheti a gyerekét se normális helyre. Ha kirúgják az adott helyről egyből ki is teszik az országból.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.06. 03:31:34

@GABOR2: A poén, hogy ezzel mintegy önkéntelenül is megint odaültetik a japán gyereket a német mellé a padba.

Frederick2 2020.07.06. 09:01:42

@Deansdale: Kedves uram, engedje meg, hogy figyelmeztető jelleggel, szigorúan a jó szándéktól vezérelve, felhívjam a figyelmét egy fogalmazásbeli hibára.

"Viszontválasz négerlázadás ügyében"

A kulturált emberi közegekben nem használják a "néger" szót. A helyes megfelelő az "afro-amerikai". Így hangzik helyesen a mondat

"Viszontválasz az afro-amerikai lázadás ügyében"

A szövegben is négyszer találtam meg azt a szót, hogy "néger". Helytelen.

Kihangsúlyozom: AFRO-AMERIKAI

Kérem, javítsa mind a címben, mind a szövegben! Remélem, tudtam segíteni eme probléma kiküszöbölésében!

Ügyeljünk a politikai korrektségre! Csak így maradhatunk humánusak, civilizáltak és kulturáltak!

:P :XDDD

GABOR2 2020.07.06. 11:06:01

@don Fefinho: Igazából nem csak a japánokat, egy halom kínai szervezet is ellenzi pl.. Ugyanis a progresszívek nem azt nézik már, hogy kinek milyen konkrétan a helyzete, hanem ha ázsiai, akkor biztos szuperokos és gazdag. Tök mindegy, hogy egy gazdag kínai család gyereke, vagy egy vietnámié, aki kb. mindenét odaadta, hogy gyereke ott tanulhasson. Nem... ha ázsiai akkor bye-bye. Ha fekete, akkor jöhet.

GABOR2 2020.07.06. 11:18:32

Most a BLM van megint középpontban, talán csak azért, hogy Joe Bidennak gyűjtsenek pénzt. De nemrég még volt ugye ez a... klimaváltozás és volt az a ordítózó kislány a Greta Thunberg.

Most úgy érzi, nem figyelnek rá, és hogy csak kihasználták. És nem érti miért nem ő erősebb...

Nem kicsit beképzelt szöveg:

"'Presidents, prime ministers, kings and princesses came and wanted to talk to me,' she said."

"Elnökök, miniszterelnökök, királyok és hercegek jöttek hozzám és szerettek volna beszélni velem."

Komolyan mintha valami ősi szöveget olvasnék, ahol valami uralkodó dicsekszik.

Mindegy, hogy úgy érzi, hogy csak egy szelfit akartak vele, aztán otthagyták a fenébe és... csak "használták" őt.

"Greta Thunberg slams world leaders who only want selfies with her to 'look good' and says they should be 'ashamed' for betraying future generations on climate change"

www.dailymail.co.uk/news/article-8466671/Greta-Thunberg-slams-world-leaders-want-selfies-look-good.html

Majd ha Joe Bidennek elég pénzt gyűjtött a Black Lives Matter és teljes káoszba fullad a szervezet miután elég ember rájön, hogy a feketék ügyének küldött pénzből a feketéknek nem jutott, lehet visszatérnek majd rá. Eredetileg a klimaügy ugye egy rögtönzés volt, hogy az EU-s választásnál ne a migráció legyen a téma, de talán rájöttek, hogy az emberek megunják és a celebek is órdítóan képmutatóak az ügyben.

GABOR2 2020.07.06. 11:41:07

Na megtették... Visszamentek a fegyveres házaspár házához a tüntetők.

A házáspár megint kint volt, de most sokkal lazábban. Simán kint üldögéltek.

Ugyanis felfogadtak egy primát biztonsági csapatot, és most azok álltak a tüntetőkkel szemben talpig fegyverben.

"Sitting this one out: Gun-toting St. Louis couple watch from balcony of their mansion as Black Lives Matter protesters return - but this time they have security guards to protect them"

www.dailymail.co.uk/news/article-8491015/Black-Lives-Matter-protesters-return-St-Louis-mansion-lawyer-couple-drew-guns.html

Úgy látom az egyszeri vaskaput is elcserélték duplára, plusz még láncok is vannak hozzá. Plusz kint van már a tábla, hogy magánterület.

Viszont valahol le kell vezetni a feszültséget.

Az egyébként békés tüntetők elkezdtek felgyújtani egy rendőrörsöt (igen, így számoltak be róla egyes újságírók... békés tüntetők) és miközben ezt tették azt ordibálták a békés tüntetők, hogy "Halál Amerikára!"

"Georgia State Patrol headquarters vandalized during protest, fireworks thrown inside spark fire"

www.foxnews.com/us/georgia-state-patrol-headquarters-vandalized-protest-fireworks-spark-fire

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.07.06. 12:10:11

a kozákfasz a seggükbe beletörve...ugy menekultek ide a galliciai jottmentek. majd alig 200 év, es ők írnak nelunk tortenelmet. szegyen a nemzeten h ezt tűri.

Deansdale 2020.07.06. 14:02:52

@Frederick2: Itt-ott niggert vagy majmot akartam írni, de kultúrcikkre adott válaszban azért mégiscsak moderálja magát az ember, akkor is ha ilyenekről beszél:
www.youtube.com/watch?v=Qx70j9ByReE

Frederick2 2020.07.06. 15:19:26

@Deansdale: Darwin szerint amúgy is a majomtól származunk, így maga az ember valójában majom. A néger ember fekete majom, a fehér ember fehér majom, az ázsiai emberek sárga majmok... és így tovább. Kérsz egy banánt?

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2020.07.06. 16:50:03

Szerintem itt a szerző jogosan elment a rasszháború irányába, de ennek az alapját mégiscsak a multik adják. A globalista cégek érdeke, hogy az őket ellenőrző demokráciák meggyengüljenek. Ha megosztják a lakosságot, akkor leuralhatják őket kedvükre. Ehhez jön jól a teljesen kamu progresszív politika, melynek egyetlen célja, hogy egymás ellen fordítsa a demokratikus országok polgárait. Feketéket a fehérekkel, vallásosokat az ateistákkal, nőket a férfiakkal, heterókat a homokosokkal stb.
Még megemlítem, ezek a feketék most úgy lázadnak, hogy Obama alatt romlott az életszínvonaluk, míg Trump idején javult.

Deansdale 2020.07.06. 17:01:25

@megamovieboy: Szerintem a multik szolgálják a politikai érdekeket, és nem fordítva, de végsősoron ez majdnem mindegy, a következmények ugyanazok így is meg úgy is.

"a feketék most úgy lázadnak, hogy Obama alatt romlott az életszínvonaluk, míg Trump idején javult"

Igen, szembeszökő hogy a gyűlöletpropaganda mennyivel erősebb mint a realitások. Ez sajnos amúgy általános jelenség, magyar tömegeket is megvezettek már nem egyszer olyan irányba, hogy a saját érdekeik ellen szavaztak.

Madarász Henrik 2020.07.06. 17:53:43

@GABOR2: Az index cikkben nem írtak a biztonsági őrökről :) Igaz azt is elhallgatták hogy az első esetben kaput betörve jutottak oda az általuk békés tüntetőknek nevezettek, akiket szerintük ok nélkül fenyegettek fegyverrel.

Madarász Henrik 2020.07.06. 17:55:41

@Deansdale: Én is arra hajlok hogy a Soroshoz hasonló milliárdosok irányítják az eseményeket, nem véletlenül viselkednek így a multik, ez a tulajdonosaik elvárása.

GABOR2 2020.07.06. 17:59:24

Sziasztok elkészítettem a Kultúrháborús történések legújabb részét, sok fincsi storyval:

ujtechkor.blog.hu/2020/07/06/kulturhaborus_tortenesek_645

Viszont folytattam a "A koronavírus és a gazdaság és Orbán..."-t is és én nem voltam eddig se Orbán gazdasági "válságkezelésének" híve, de most még olyan durva dolgok derültek ki, hogy ez súlyosan továbbromlott.

ujtechkor.blog.hu/2020/07/06/a_koronavirus_es_a_gazdasag_es_orban_254

És az is kiderült, hogy miután a Fed mostmár közvetlenül vehet vállalati kötvényeket, bezsákolt gyorsan sok olyan cég kötvényeiből amiknek semmi szüksége sincsen mentésre... Biztos véletlen volt. Plusz nem volt egy hónap se tán és a Fed belekerült a top 5 ETF tulajdonos közé.

ujtechkor.blog.hu/2020/07/06/nos_a_fed_megint_azokat_menti_meg_akik_nem_szorulnak_ra_es_maris_benne_van_a_top_5_etf_kotveny_tulaj

GABOR2 2020.07.06. 18:02:11

@Madarász Henrik: Biztos csak véletlen... meg különben is azok nélkül se történt volna biztos semmi durva, minek is róluk beszélni. A linkelt oldalon láthatsz képeket róluk, kopasz, két kar tetkó, fegyerek telitöltve... ezekkel inkább nem húznának újat a békés tüntetők valószínű, még a tulajok is békésen kint üldögéltek.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.06. 18:02:28

@GABOR2: Nem csak japánokat, meg nem csak németeket nyilván, itt arra utaltam, hogy a fehérek és a sárgák együttes szekálása összetereli őket. A latinoknak is több konfliktusuk van talán a feketékkel, mint a fehérekkel és a sárgákkal, szóval ha odáig fajul a dolog, ahová tolják, hogy fajuljon, ott a progresszió magára marad Colin Kaepernick-kel.

Madarász Henrik 2020.07.06. 18:12:21

@GABOR2: van egy olyan érzésem, hogy könnyen leéghetett volna az a villa, ha nincsenek ott a biztonságiak, mint az a gyorsétterem, ahol kihívták a rendőröket a kocsiban alvó négerhez, aki a végén ólommérgezést kapott

GABOR2 2020.07.06. 18:16:29

@Madarász Henrik: Ki tudja, manapság még a békés tüntetések is "háborús övezeteket" kreálnak, hiába sugározzák szerteszét magukból a szeretetet.

GABOR2 2020.07.06. 18:17:31

@don Fefinho: Az ázsiaiak talán még örülnének is, hisz a fehéreket többük felsőbbrendűnek tartja maguknál...

KalmanBlog 2020.07.06. 18:28:32

Nem tudom ezt láttátok-e? www.youtube.com/watch?v=hyzXNAnduhs
Stone Mountain, Georgia július 4-én: maszkos fegyveres csapat masíroz. Néhány jelszó elhangzik, azok alapján a BLM-hez tartoznak.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, engem kifejezetten nyugtalanítana, ha a környékünkön történne ez. Mi lesz ebből?

GABOR2 2020.07.06. 18:46:00

@KalmanBlog: Joguk van hozzá több felé... de tuti halálosan félne az ember, ez beindulna benne.

Velem volt olyan, hogy olyan helyen kirándultam, hogy nem volt senki a közelben, viszont egyszercsak emberekkel találkoztam akik igazi fegyvereket teszteltek illegálisan ott az erdő közepén aztán észrevettek az egyikük elkezdett rohanni, kis tétovázás után a többi követte. Bármit is hiszel, hogyan reagálnál... zsigerből beindul egy nagyon kellemetlen félelem... ráadásul épp el is sütötték az egyiket.

Amúgy meg új hír, hogy Atlanta polgármestere megkérte a polgárokat, hogy hagyják már abba az egymásra lődözést, miután egy fekete 8 éves gyereket lelőtt egy BLM aktivista. Legalábbis a szülő szerint.

"Atlanta mayor calls for citizens to stop 'shooting each other' after murder of 8-year-old near BLM protest site"

"Victim's father: 'They say Black Lives Matter. You killed your own'"

www.foxnews.com/politics/atlanta-mayor-calls-for-citizens-to-stop-shooting-each-other-after-murder-of-8-year-old-near-blm-protest-site

GABOR2 2020.07.06. 21:36:50

@vladimir0370: Ezt már egyszer megpróbálták. Libéria. Nem igazán volt egy álom...

Álomból rémálom, avagy Libéria születése
ujszo.com/panorama/alombol-remalom-avagy-liberia-szuletese

hu.wikipedia.org/wiki/Lib%C3%A9ria

GABOR2 2020.07.06. 21:37:55

@vladimir0370: Különben ha hazamennének ott is áldozatok lennének, hisz nem fehérek fogdosták őket össze annó, hanem fekete testvéreik, akik ottmaradtak.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.08. 02:39:02

@GABOR2: Az ázsiai nőket meg a fehér férfiak tartják - mára - felsőbbrendűnek a fehér nőknél. Kérdés, hogy ehhez a fehér nők és az ázsiai férfiak mit szólnak. Van olyan elmélet, miszerint a magyarságnak azon része, aki a sztyeppéről jött, meg a kunok, ujgurok, türkmének stb. ilyen fehér-mongoloid hibrid jószágok. Japán-magyar frigyből pl. rendre kun (pun intended) gyermek pattan elő.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.08. 02:40:47

@GABOR2: Ha hazamennek, akkor ugyanabban a nyomorban lesznek hirtelen kétszer annyian. Minden nyugati gettó egy pici Afrika és viszont: Afrika egy nagy gettó. Hiába szörnyű és fóbizmus ezt így leírni, a lelke mélyén mindenki tudja, hogy igaz.

csi szi 2020.07.08. 03:08:39

@don Fefinho: A fehér nők meg a fekete férfiakat tartják felsőbbrendűnek a fehér férfiaknál, legalábbis erre ösztönzi őket a propaganda.
Az meg nem csak elmélet, hogy Szibériától Afganisztánig (hazarák) előfordul europid-mongolid keverék "hibrid" típus. Oroszok között is. Ez azért ránézésre is egyértelmű.

Deansdale 2020.07.08. 07:29:50

@don Fefinho: @csi szi: Viszont ha a magyarságot nézed, se látványra, se genetikailag nem található semmiféle mongoloid behatás rajtunk. Bár hallottam már egyesektől hogy szerintük látható a dolog, ezt nekem sosem sikerült felfedezni, szerintem a magyarokra nem jellemző a ferde szem, görbe láb, alacsony termet, sárgás bőr, stb.

csi szi 2020.07.08. 09:20:12

@Deansdale: A kunokon látható volt, lásd "kun szem". Lásd a néhai Csukás Istvánt.

Opus P. 2020.07.09. 22:14:33

@Frederick2:

Ez micsoda marhaság már, remélem, hogy csak iróniából írtad.

A múltkor valaki megszólt, hogy már a fekete sem polkorrekt, afro-amerikait kell mondani.
Micsoda marhaság. Akkor Amerikában vannak az afro-amerikaiak meg a fehérek?
Akkor a fehérek miért nem euro-amerikaiak?

Az egész arra emlékeztet, mint amikor van egy silány, rossz minőségű termék, aminek bizonyos idő után pejoratív jelleget kap a neve, mert mindenki tudja már, hogy szar, ezért időnként cserélni kell a márkanevet. De mivel az új név mögött ugyanaz a silány termék van, hamarosan megint cserélni kell a nevet.

Ugyanez van bizonyos kisebbségekkel, akiket bárhogy nevezel el, az a név, ami ma polkorrekt, holnap pejoratív és rasszista lesz, mert ezek a kisebbségek elégetnek minden megnevezést, amit rájuk használnálak.

A néger az "magyarul" néger. Pont.

Frederick2 2020.07.10. 06:03:10

@don Fefinho:

"Az ázsiai nőket meg a fehér férfiak tartják - mára - felsőbbrendűnek a fehér nőknél."

Mármint bizonyos fehér férfiak. Én biztos nem. Egy japán, kínai vagy dél-koreai ribi ugyanolyan ribi, mint egy európai ribi.

És mik az érvek? Nem csak a faszuk áll fel jobban egy sárga, ferdeszemű nőstényre? Mert azt elhiszem, hogy szexuálisan izgatóbb.

Szerintem ez semmi más, mint a romantikus Ázsia-imádat. A misztikus Távol-Kelet, ahol minden jobb! Van egy réteg a magyar társadalomban, ami valósággal izgalommal csüng Japánon, Kínán vagy Dél-Koreán. Az érdeklődést megértem, mert az ázsiai kultúra tényleg érdekes. De ez a kritikátlan imádat valahol már fárasztó túlzás. Az eredményez olyan hülyeségeket, hogy a "japán, kínai és dél-koreai csajok jobbak, mint a magyarok". A kedvencem a "Japán mennyivel befogadóbb, toleránsabb ország, mint Magyarország" - aztán amikor kimegy oda melózni, megdöbben mennyire éreztetik vele, hogy idegen!

csi szi 2020.07.10. 06:08:08

@Frederick2: A rohadt kirekesztő japánok, igazán elkezdhetnék mondjuk évi pár százezer afrikai befogadásával orvosolni a demográfiai válságukat.

Frederick2 2020.07.10. 06:33:10

@csi szi:

Gondolom, direkt értetted félre a kommentemet. Kötekedésből. A magyarországi Ázsia-imádatról fejtettem ki a véleményem, nem pedig Japán bevándorlás-politikájáról.

Figyelj, én régebben mozogtam animés körökben, és ott tapasztaltam egyfajta fanatikus Japán-imádatot, aminek voltak egyeseknél erőteljes anti-nacionalista jellege is.

Nem tudom, mond-e neked valamit a Magyar Anime Társaság (MAT) neve. A MAT a magyar animék és mangák minél szélesebb körű magyarországi megjelentetésével foglalkozott, de az egyik célja volt a modern japán kultúra bemutatása és propagálása is. Olyanok mentek a körükben, hogy a japán rajzfilm- és képregény-kultúra „igényesebb és jobb, mint az európai és amerikai”, meg hogy Japán is „igényesebb és jobb, mint Európa és Amerika”. Azaz „Japánban jobb az életkörülmény, mint Európában és Amerikában”. Ilyen El-Doradót csináltak Japánból - persze szigorúan a fantáziájuk képernyőjére!

A Japán-imádat nem jellemzett minden animést, de azért szép számmal akadtak, akik szívesen szerencsét próbáltak volna Japánban, sőt ott éltek volna. Megfigyelhető volt a japán mentalitás szolgai utánzása és másolása, mint az egymás közötti japán névhasználat, a japán kultúra és történelem tanulmányozása, a japán zene hallgatása, a kimonó hordása, a japán nyelvtanulás. Az internetes fórumokon japán nick-nevek alatt írtak, és anime-smiley-ket használnak. A magyar kultúra kevésbé érdekelte a többséget, sőt én találkoztam olyannal is, aki szerint egyenesen „szar Magyarország” és ki akart költözni Japánba. Volt, aki ki is költözött, és érték a meglepetések. Kiderült, hogy japán ember nem olyan tündér, amilyennek itthon lefestették a fantársak!

Természetesen a MAT előre kiszelektálta azokat az információkat, amiket Japánról megosztott akár az interneten, akár az un. konferenciákon, találkozókon. Japán zene, japán divat, japán szokások – minden, ami japán. Minden, ami japán? Persze minden fény, csillogás, buli és álom. Az árnyoldalak nem érdekelték a fiatalokat, és ezzel a MAT is tisztában volt. Az érdeklődő fiatal semmilyen információt nem szerzett a japán gazdaság árnyoldalairól, a japán munkanélküliségről, a japán politikai szélsőségekről, a japán „kartonpapír-lakásokról”, a japán szexuális etika hanyatlásáról.

A MAT általában büszkén ecsetelte, hogy tagjaik többsége szélesebb körben érdeklődtek a szigetország iránt. Érdekes mód az ázsiai kultúra nem érdekelte őket, a szélesebb érdeklődés csakis Japánnak szólt. A japán kultúra iránti érdeklődés is valójában felszínes volt, mivel a fiatalok többségét nem a japán magaskultúra, hanem a japán tömegkultúra érdekelte. Az a japán tömegkultúra, ami az egész világot átható globalizációból táplálkozik. A japán punk, a japán emo, a japán metal, a japán techno valójában nem is a japán kultúrában gyökerezik, hanem egyszerűen az európai és amerikai, mondhatni nyugati eredetinek a fantázia nélküli, szolgai másolata. A japán zene, amit általában hallgatnak, csupán szentimentalista gagyi, DUCC-DUCC, hörgés-fuldoklás és punkba fojtott társadalomfikázás – az, ami kis országunkban is megtalálható.

Vagyis de, ismerem jól azt a Japán-fetisiszta magyar szubkultúrát, ami morzsákban, de most is létezik hazánkban. Egyfajta menedékként. Csak annyi, hogy emellett megjelentek más szubkultúrák is, amik nem Japánt helyezik rajongásuk középpontjába, hanem Kínát vagy Dél-Koreát.

Nem tudom, hogy jöttek most ide kedvenceid, a feketék.

Frederick2 2020.07.10. 06:38:08

"A japán punk, a japán emo, a japán metal, a japán techno valójában nem is a japán kultúrában gyökerezik, hanem egyszerűen az európai és amerikai, mondhatni nyugati eredetinek a fantázia nélküli, szolgai másolata. A japán zene, amit általában hallgatnak, csupán szentimentalista gagyi, DUCC-DUCC, hörgés-fuldoklás és punkba fojtott társadalomfikázás – az, ami kis országunkban is megtalálható."

Mondjuk ugyanez elmondható nem csupán a japán popról (J-Pop), de a dél-koreai popról is (K-Pop.) :P

Frederick2 2020.07.10. 06:49:28

@Opus P.:

"A múltkor valaki megszólt, hogy már a fekete sem polkorrekt"

De akkor, gondolom, a "fehér" megnevezés sem. De akkor mit mondjak helyette?

"Akkor Amerikában vannak az afro-amerikaiak meg a fehérek?
Akkor a fehérek miért nem euro-amerikaiak?"

Ugye, van a latin-amerikai. Meg az afro-amerikai. Az Amerikában élő japánok és kínaiak meg úgy neveztetnek, hogy asia-amerikaiak.

Jó, amivel nálam a legabszurdabb baloséknál, a transzjogok. Az, hogy egy mentális betegséget nem nevezhetek mentális betegségnek. A transzneműség, a transzvesztitaság mentális betegség - ennyi, nem több. Egy transzvesztitának egy valamihez van joga: meggyógyulni.

csi szi 2020.07.10. 06:51:54

@Frederick2: Ja bocs, szerintem túl sokat látsz bele, csak a japán társadalom zártságának kritikájára írtam, iróniaként. Az anime-rajongásból én kimaradtam, kamaszkoromban még senki sem ismerte ezeket nálunk.

Frederick2 2020.07.10. 06:53:16

@GABOR2: Greta Thunberg jól kapisgálja: őt tényleg kihasználták. Egyrészt a tulajdon anyja - köszönje meg neki! (Ugyanaz a szituáció, mint a gyermekmodellek és gyermek-szépségversenyek gyerekszereplői esetében. Anyuka pici bábjai - anyuka most kiéli egóját a gyerekén.) Másrészt a neoliberális-neomarxista lobbi! Végül is nem mondott hazugságot!

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.10. 07:02:37

@Frederick2: Az angloszférából indultam ki, azon belül is a brit és az amerikai állapotokra jellemző, hogy olyan szinten váltak kezelhetetlenné az ottani nők, hogy inkább latinoznak, ázsiaiznak. A japán nők körüli romantika aztán igen hamar szertefoszlik, amikor anyu hirtelen az odahazai férfiak 80 órás robotját meg a családi kassza fölötti 200%-os kontrollt kezdi el megkövetelni aputól, majd ugyanúgy lelép a gyerekkel mint Stacy vagy Becky tenné. A latin nőkről kevesebb rémmese terjeng, majd szorosan mögöttük jönnek a szlávok, utóbbiakat viszont legalább annyira anyagiasnak tartják, mint az ázsiai nőket.

csi szi 2020.07.10. 07:07:20

@don Fefinho: A Dean által kedvelt Fred Reed mindenesetre Mexikóban él gazdag amerikai nyugdíjasként egy "latinával". :)

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.10. 07:08:23

@csi szi: Hülyén fogalmaztam, de a lényeg átment; szóval azt akartam kinyöszörögni, hogy a népvándorló népfél olyan fehér-ázsiai hibrid nép lehetett, mint a felsoroltak, csak ez az elem fokozatosan felhígult majd eltűnt, kivéve kunok.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.10. 07:21:38

@GABOR2: "Majd ha Joe Bidennek elég pénzt gyűjtött a Black Lives Matter és teljes káoszba fullad a szervezet miután elég ember rájön, hogy a feketék ügyének küldött pénzből a feketéknek nem jutott, lehet visszatérnek majd rá."

Nem akarok hülyeséget mondani, de ezt Sanders legutóbb mintha már másodjára játszotta volna el: zsebrevágta a kampány-adományokat, majd kszállt a futamból. Semmi következménye nem lett. Miért pont Bidennek rónák fel, hogy a BLM pénzek hozzá csurognak?

Azzal viszont érdemes eljátszani gondolat szintjén, hogy nem jött be a klímavilágvége, nem jött be a pestisvilágvége, a faji háború is mintha döcögve vagy nem akarna beindulni... mi a következő? Bár én sejtem - ne legyen igazam -, hogy jövő ilyenkor is az őszi vírushullámra fogunk készülni.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.10. 07:23:10

@csi szi: Párhavonta odatévedek, elköltözött a saját oldalról, betársult kolumnistának.

Deansdale 2020.07.10. 08:30:46

@don Fefinho: A múltkor konstatáltam hogy a weblapja nem üzemel, de azt már nem néztem meg hova ment. Van linked?

Deansdale 2020.07.10. 08:41:15

@don Fefinho: A fajháború beindulása csak addig kérdéses, amíg a fehérek eléggé többségben vannak ahhoz, hogy a fekák, cigók és/vagy arabok ne akarjanak nyílt háborút amit 99% hogy elveszítenének, dehát ismerjük a demográfiai trendeket. Persze ne legyen igazam! Csupa öröm, ha a baljóslatok nem jönnek be.

És hát ja, van az örökérvényű aranyköpés: úgy még sose volt hogy valahogy ne lett volna... Lesznek mindig új krízisek, aztán a szekér megy tovább. A kérdés az, hogy a gyerekeink a szekéren lesznek, vagy sem. Tegnap dumáltam valakivel aki azt mondta ő már úgy érzi, hogy beléptünk a vihar előtti csend fázisába, és hogy itt hamarosan valami nagy nemzetközi gebasz lesz. Nem tudtam megnyugtatni, hogy képzelődik. Abban viszont kiegyeztünk, hogy a mi generációnknak fasza volt, kifogtunk egy olyan korszakot amikor épp nem zúdult ránk semmilyen kataklizma, pedig nem sokkal előttünk és valószínűleg nem sokkal utánunk egyaránt sokkal kellemetlenebb volt/lesz az élet. Majd' minden generációnak megvan a maga háborúja, csak mi azért nem vesszük ezt természetesnek mert szerencsés kivételek vagyunk. A gyermekeinknek valószínűleg megint harcolni kell majd, nem kis részben azért, mert mi féltünk felvállalni a kisebb konfliktusokat, inkább halogattunk, hátha minden megoldódik magától. Ennek a levét fogják ők meginni, de bizonyos értelemben ez úgy tűnik mintha elkerülhetetlen történelmi körforgás lenne, a jó és rossz idők mindig váltják egymást. Nem akarom hárítani a felelősséget, de azért bizonyos fokú megértést remélek az utókortól.

Frederick2 2020.07.10. 10:50:44

@Deansdale: Én tartok tőle, hogy az őszi-téli koronavírus-politika ki fogja élezni a helyzetet. Figyelem a híreket: Szerbiában kijárási tilalom, a szerbek nagy része tiltakozik; német húsgyárban 1500 alkalmazott koronavírusos; Horvátországba nem ajánlott a kiutazás; az USA-ban 1 nap 70 000 koronavírusos személyt regisztráltak stb. Hallok olyan híreket, hogy a második hullám idején várható egy részleges karantén. Ami azt jelenti, hogy működni fognak a gyárak, az üzemek, a kereskedelem, a vendéglátás, az építőipar, a szolgáltatások nagy része stb.; DE bezárnak bizonytalan időre az iskolák, az óvodák, a művelődési házak, a könyvtárak, a múzeumok stb. Ami együtt fog járni a tömeges elbocsátásokkal; ami viszont munkanélküliséget eredményez; és már tömegesen mennek ki az emberek az utcára. A baloldal élni fog a lehetőséggel, hogy a kormány ellen hangolja az embereket. Kiéleződnek a politikai harcok. És a faji háború is.

Abban, ugye, egyetértünk, hogy koronavírus nélkül nem lett volna az a forradalmi pusztítás az USA-ban, mint most?

Én sem vagyok optimista a helyzetet illetően!

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.12. 23:31:35

@Deansdale: Tényleg olyan, mintha a létezés abszolút és tökéletes egyensúlyban lenne bárhol és bármikor. Mi olyan korban születtünk, amikor nem kell látástól mikulásig a földet túrni meg szart lapátolni a baromfi alól (hanem ránk rohad a műanyag a hűtőben), a 6 gyerekből nem vész oda jó eséllyel a fele (hanem fele annyi sem születik eleve), nincsenek véres háborúink (a saját asszonyaink kasztrálnak), és úgy egyáltalán lassan szinte semmi tétje nem lesz semminek, miközben az egész következmény-mentesség egy hatalmas meta-következmény, mondhatni kataklizma képében készül éppen ránkborulni. Nagyon faszagányos, kényelmes életet élünk, aminek arányos böjtje is lesz.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.12. 23:35:57

@Frederick2: Lett volna előbb-utóbb, itt csak a kipattanáshoz szükséges nyomást idézte elő a vírus, mely utóbbiról őszintén szólva néha egészen furcsa, lázálmos, már-már skizoid kételyeim támadnak főleg a klímaváltozás fényében, és verejtékesre gyötörnek éjjelente. Mert vagy mind igaz, és akkor azért szopás, vagy csak ürügy a kiépülő rendőrállamra, és majd az lesz a szopás.

Frederick2 2020.07.13. 07:02:13

@don Fefinho:

"csak ürügy a kiépülő rendőrállamra, és majd az lesz a szopás"

NER-rendőrállam? Hmm, elég jól hangzik. Valami olyasmi, mint a "Copland" c. filmbe.

"kataklizma képében készül éppen ránkborulni. Nagyon faszagányos, kényelmes életet élünk, aminek arányos böjtje is lesz."

Én arra leszek kíváncsi, hogy a túltolt automatizáció-digitalizáció-robotizáció, meg a mesterséges intelligenciával és a virtuális valósággal való kísérletezés hova fog vezetni. Tartok tőle, hogy ez elidegenedés még nagyobb tér nyeréséhez.

Frederick2 2020.07.13. 09:29:11

@don Fefinho: Bocs, de én most csak Magyarországra koncentrálok. Mi, itt az állami szektorban, kíváncsian várjuk, hogy az Orbán-kormány bevezeti-e ősszel-télen a második, részleges karantént, vagy nem. Én egyelőre úgy vagyok vele, remélem, nem. Jobbos ismerőseim egy része is úgy gondolja, nem kellene második karantén (szerintük az első is felesleges volt), és csak a nyugdíjasokat kellene karanténba helyezni.

Persze, a jelenlegi helyzetben egyik államfő helyében sem lennék. Ez az egész COVID-19 egy misztikum; egy államfőnek ötször is meg kell gondolnia, milyen döntést hoz ezzel kapcsolatban; egy szar döntésbe könnyedén belebukhat ő is, a kormánya is.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.13. 09:31:20

@Frederick2: Erre én is kíváncsi leszek amúgy. Ha valahol, akkor itt fog elválni a szar a májtól.

Frederick2 2020.07.13. 16:59:04

@don Fefinho: @Deansdale: Megdöbbentő, milyen népszerű Lányi András ("mitisir a hogyishivják") cikke a mérsékelt jobboldalon. Múltkor nekem is ajánlották, hogy olvassam el, "nagyon okos írás". Nem tudom, a probléma szőnyeg alá söprése miért okos. Ez megint egy jele annak, amikor értelmiségiek igyekeznek civilizáltak és kulturáltak maradni egy olyan időszakban, ami Mad Max.

Madarász Henrik 2020.07.13. 20:21:48

@Frederick2: Úgyanúgy meglett volna a balhé, a többséget agyhalott fehérek adják köztük, akik jól kereső középosztálybeli értelmiségiek.

KalmanBlog 2020.07.13. 20:23:51

Nem tudom hallottátok-e, de megtörtént az első (sajtóban is megjelenő) vélhetően rasszista indíttatású fehér ellen elkövetett gyilkosság a mostani lázongások kapcsán.

Ahogy AA előre megjósolta, a sajtó úgy tűnik próbálja eltussolni, és csak egy helyi újságban jelent meg a hír:

fox59.com/news/crimetracker/indy-mother-becomes-2nd-homicide-along-downtown-canal-in-1-week/

Illetve a meggyilkolt nő apja állítólag Facebookon azt írta, hogy a gyilkosság előtt az áldozatot terrorizálták, amira annyit válaszolt, hogy "All Lives Matter". A szóváltás után visszafordultak, az őket zaklatóktól távolodni kezdtek és utólag hátulról lőtték a nőt fejbe. Megint muszáj az illegális oldalt linkelnem, mert máshol nem jelent meg a hír ezekkel a háttérinformációkkal együtt:
dstormer6em3i4km.onion/first-blood-white-woman-killed-for-saying-all-lives-matter/

Részvétem az áldozat családjának. Attól tartok, hogy ez az eset is el lesz tussolva, és ettől csak még jobban fel fognak bőszülni a lázadók. Mi lesz ebből? Hogy lesz ennek vége?

csi szi 2020.07.13. 21:04:13

@KalmanBlog: Reméljük úgy, ahogy a Turner-naplókban. :)

csi szi 2020.07.13. 21:10:01

Bocs, elhatárolódom magamtól.

Madarász Henrik 2020.07.14. 00:44:18

@KalmanBlog: A kurucon azt írták eléjük kerültek ott várták őket és amikor kijöttek egy aluljáróból akkor lőttek rájuk, szegény nőt egyből fejbe találták.

Frederick2 2020.07.14. 13:38:14

@Madarász Henrik: @csi szi: @KalmanBlog: @don Fefinho: Na, itt egy szép példája annak, amikor minden ok nélkül kötnek bele a magyar hazaszeretetbe (nacionalizmusba) a balosok.

Gondolom, ismeritek az "Ismerős Arcok: Nélküled" c. számát, klipjét.
www.youtube.com/watch?v=6MyyyAZtpIo

Szerintem az égvilágon semmi baj nincs a számmal. Gyönyörűen szól a hazaszeretetről, mindenféle gyűlölködés nélkül.

Hát persze, hogy beleköt a ballib értelmiség. Itt egy példa (és még ez a legenyhébb reakció):
www.facebook.com/hontandras75/posts/2686966818254922

Még véletlenül sem önmagában a hazaszeretet érzése zavarja őket. Óh, nem! :P

KalmanBlog 2020.07.14. 14:16:58

@Madarász Henrik: Örülök, hogy a Kuruc megírta. Mondjuk számítottam is rá. Itt fog elválni a szar a májtól, hogy ki fog beszámolni a hírről, és ki lesz cinkos a hallgatása által.

Kiváncsi leszek, hogy a "jobbolodali" média mekkora lesz olyan tökös, hogy felvállalja a hír megjelentetését a súlyának megfelelő formában. Ne felejtsük: "In a time of universal deceit — telling the truth is a revolutionary act."

KalmanBlog 2020.07.14. 14:20:43

@KalmanBlog: Látom a 888 megírta: 888.hu/amerika-london-parizs/fejbe-lottek-egy-fiatal-anyukat-blm-tuntetok-mert-azt-mondta-hogy-minden-elet-szamit-4260931/

Véleményem szerint kommentálni kellett volna, hogy ez fehérellenes rasszizmus, illetve az amerikai sajtó beszédes hallgatását is. De ez is valami.

Glokta 2020.07.14. 17:18:57

@KalmanBlog: Véleményem szerint kommentálni kellett volna, hogy a 888 hazudik, ahogyan szokásuk is. Egy normális újságnak illene minimum valami forrást megadni, de akkor kiderülne az igazság, és ilyet nem várhatunk a kormánypárti sajtótól.

Mert ha mondjuk elolvassuk a BLM-pártinak egyáltalán nem mondható Fox News beszámolóját (www.foxnews.com/us/indiana-woman-shot-killed-argument-black-lives-matter-supporters), akkor kiderül: a két csoport közt a vita úgy kezdődött, hogy valaki rasszista megjegyzést tett ("when someone in their group used a racial slur"), nem pedig az "All Lives Matter" kijelentéssel, és nincs bizonyíték arra, hogy a másik társaság egyik tagja lőtte volna le a nőt ("Police have not independently verified whether the supposed argument over “Black Lives Matter” occurred or if the fatal shooting was even connected.").
Valahogy ezeket a 888 nevű szennyportál "kifelejtette".

csi szi 2020.07.14. 17:46:28

@Glokta: Ez olyan, mint amikor a cigányok belekötnek egy magyar társaságba, azt a rendőrség "szóváltásba keveredtek" fordulattal szokta leírni. Ja és persze nyilván egy lesben álló neonáci lőtte le a csajt, hogy a szegíny ártatlan dindukra foghassák, vagy a saját vőlegénye lőtte fejbe, nyilván... Nem fogod fel mennyire be van csicskulva az USA-ban már a Fox News és a rendőrségek is, hogy nehogy rasszizmussal vádolhassák őket.

Glokta 2020.07.14. 18:15:40

@Frederick2: Hát mondjuk itt Hont inkább abba köt bele, hogy ezt a dalt a Himnusszal egy szintre emelik, és aki nem hajlandó felállni rá, azt hazaárulónak minősítik, ebben pedig igaza is van.

A magyarságra ("magyarok véleményére") pedig ebben a témában nem hivatkoznék, mert a 2004-es népszavazás alapján egyértelmű, hogy a 'határon belüli' magyarok többsége milyen hozzáállással viseltetik a határontúli honfitársai irányába, hiszen megtagadták a megtagadhatatlan igent is.

Glokta 2020.07.14. 18:18:27

@csi szi: jól van, te távolról biztos jobban tudod.
Ez azért jó példa, mert itt meglátszik a különbség a (persze elfogult) sajtó és a fideszes propagandamédia közt: az egyik gyakran az álláspontjának megfelelő tényeket mutatja csak be (ez nyilván különbözik egy Fox News-nél és egy NYT-nál), de a másik az arcodba hazudik.

Madarász Henrik 2020.07.14. 18:34:03

@Glokta: A Fox is elég polkorrekt, ismerjük hogy hazudnak a cigányok ilyenkor nálunk és hogy mentegetik őket a rendőrségi közleményekben, ennek analógiájára nem nehéz kitalálni mi történt az USA-ban.

Wildhunt 2020.07.14. 21:17:48

@Glokta: a 2004-es népszavazás alacsony részvétel miatt érvénytelen volt. Vagyis nem érdekelte a lakosságot a kérdés. Ezt sikerült a baloldalnak románozásra-ukránozásra fordítani.

GABOR2 2020.07.14. 21:57:23

Egy fiatal anyát megöltek a Black Lives Matter-esek, mert azt válaszolta, hogy szerinte minden élet számít. Megölték aztán az aktivisták szétszedték a családját is a Facebook oldalán:

www.thegatewaypundit.com/2020/07/black-lives-matter-sociopaths-raid-facebook-page-young-mom-murdered-saying-lives-matter-torment-family/

"Black Lives Matter Sociopaths Raid Facebook Page of Young Mom Murdered for Saying ‘All Lives Matter,’ Torment Her Family"

Frederick2 2020.07.15. 06:10:56

@Glokta: Aha, persze. Még véletlenül sem azért "szar" a Nélküled, mert a frontember, Nyerges Attila nyíltan fideszes? Elmondom, a ballib seggfejeknek ugyanez a véleményük az "Ismerős Arcok" teljes életművéről: "szar". Két okból "szar": 1, mert az együttes olyan témákat is előtérbe helyez a számaiban, mint nemzethűség és hazaszeretet (pfúj!); 2, mert Nyerges Attila fideszes.

Ha a "Nélküled" c. számnak a szerzője mondjuk a Kétfarkú Kutyapárt lenne, akkor Hont szeretné ezt a számot. Vagy ha nem tetszene neki, nem fejtené ki a véleményét, hanem lapulna, mint szar a gazban.

Az meg nonszensz, hogy ma egy művész életművét csak a pártállása miatt minősítsék negatívan. Ugyanezt eljátszották a Kovács Ákos kapcsán is. És persze ami a legarcpiritóbb, a kettős mérce. A ballib értelmiség veri a tantamot, hogy Kovács Ákos és Nyerges Attila beállt a FIDESZ mögé; de az persze rendben volt, amikor Esterházy Péter teljes mellszélességgel támogatta a Gyurcsány-kormányt, amikor Parti Nagy Lajos végigpitizte az összes MSZP-s pártelnököt (még Mesterházy Attilát is!), hogy arról ne is ejtsek szót, amikor a baloldali művészek nagy része csontig benyalt az SZDSZ-nek. Ez tipikusan a "mi kutyánk kölyke" szemlélet.

Hont pedig egy tipikus szarkeverő! Ahogy a ballib újságírók többsége.

csi szi 2020.07.15. 13:19:46

@Glokta: Tévedsz, ma már szinte nincs igazi újságírás a hagyományos értelemben (azon, hogy volt-e független sajtó valaha is, lehet vitatkozni, de ma már biztosan nincs). A CNN-nél, NYT-nél, WaPo-nál, MSNBC-nél gyakorlatilag demokrata pártaktivisták ülnek, akik rendszeresen szélsőbalos, kultúrmarxista nézetek propagálásával foglalkoznak (amilyen pl. a "rendszerszintű rasszizmus" fogalma, amely már a "mérsékelt" Biden beszédébe is bekerült), hogy ezeket fogadtassák el az új normálisnak (széles körben sikerült is). Persze a másik oldal sem elfogulatlan, sőt. Az amerikai társadalom megosztottságához képest, ami nálunk van is egyelőre semmiség. A járvány előrehozta azt, amit a kultúrmarxista aknamunka már évtizedek óta készített elő, a baloldal forradalmi váltást akar, leszámolni a régi Amerikával és Nyugattal, jelképesen (szobordöntések, átnevezések) és ténylegesen is, hogy egy egyen globalista Szép új világot tegyen a helyére (bár az 1984-gyel is vannak persze hasonlóságok).

Madarász Henrik 2020.07.15. 13:25:12

@csi szi: Szép munkát végzett ott a Frankfurti iskola 1945 után, kár hogy annak idején sikerült meglógniuk Németországból.

Glokta 2020.07.15. 22:45:44

@csi szi: A függetlent most hagyjuk, az kormánytól való függetlenséget, esetleg a szerkesztőségnek a tulajdonos politikai nézeteitől való függetlenségét jelenti - hogy magyar példát hozzak, Ungár Péter nem nagyon szól be a jelentős részben általa tulajdonolt Azonnali ideológiai irányvonalába. Ebben az értelemben az Index nyilvánvalóan független, míg egy Origo egyáltalán nem az.

Abban veled egyetértek, hogy manapság kevés elfogulatlan média van, mondjuk a korábban mértékadónak mondható NYT erősen balra tolódott, de ezzel lekövetik azt a trendet, hogy az emberek egyre inkább csak az általuk választott politikai oldalt támogató sajtót olvassák.

Viszont mégiscsak különbség van aközött, hogy a fideszes média bizonyítottan az arcodba hazudik, forrásmegjelölést gyakorlatilag nem használnak, míg egy NYT vagy Fox News ha - manapság egyre erősebben - manipulál is (pl. a hírek kiválasztásával és tálalásával), hírként alapvetően tényeket közöl, és ha hazudik, abból botrány lesz.

A rendszerszintű rasszizmus pedig nem baromság, például azonos végzettségű feketéket kisebb arányban hívnak be állásinterjúra, mint fehéreket: www.uh.edu/~adkugler/Bertrand&Mullainathan.pdf
Ez egyáltalán nem valami "kulturmarxista kitaláció", hanem a rögvalóság (bár a megoldás szerintem sem lehet a 'pozitív diszkrimináció', ami valójában negatív is).

aldum · http://aldum.pw 2020.07.16. 00:11:42

@Glokta:
>például azonos végzettségű feketéket kisebb arányban hívnak be állásinterjúra, mint fehéreket

Ez egy 'racism of the gaps' erveles. Megnezzuk a vegzettseget, feltetelezzuk, hogy minden mas azonos a borszinen kivul, es korbehordozzuk a veres kardot, hogy itt bizony tombol a rasszizmus, mert teljesen kizart, hogy barmi mas magyarazat legyen, mint amit eleve ki akartunk hozni.

Glokta 2020.07.16. 12:23:34

@aldum: Azt ajánlom, hogy olvasd el a csatolt papert, legalább az elejét, mert ott kiderül hogy nem erről van szó.
Amit írsz az valóban egy létező érvelési hiba (pl. wage gap kapcsán). Erről a hibáról írnak is a cikkben:
"So any racial difference
in labor market outcomes could just as easily be
attributed to differences that are observable to
employers but unobservable to researchers."

Viszont ebben a kutatásban ki akarták zárni ezt a lehetőséget, ezért önéletrajzokat kreáltak és küldtek be állásinterjúra és valóban 'minden más szinte teljesen azonos volt' a néven kívül.
"To circumvent this difficulty, we conduct a
field experiment that builds on the correspondence testing methodology that has been primarily used in the past to study minority
outcomes in the United Kingdom. We send
resumes in response to help-wanted ads in Chicago and Boston newspapers and measure callback for interview for each sent resume. Weexperimentally manipulate perception of race
via the name of the fictitious job applicant. We
randomly assign very White-sounding names
(such as Emily Walsh or Greg Baker) to half the
resumes and very African-Amedcan-sounding
names (such as Lakisha Washington or Jamal
Jones) to the other half. Because we are also
interested in how credentials affect the racial
gap in callback, we experimentally vary the
quality of the resumes used in response to a
given ad. Higher-quality applicants have on average a little more labor market experience and
fewer holes in their employment history; they
are also more likely to have an e-mail address,
have completed some certification degree, possess foreign language skills, or have been
awarded some honors.^ In practice, we typically
send four resumes in response to each ad: two
higher-quality and two lower-quality ones.
We randomly assign to one of the higher- and
one of the lower-quality resumes an AfricanAmerican-sounding name. "

és az eredmények alapján a tipikus fekete névvel rendelkezőket jóval kisebb arányban hívták be állásinterjúra, mint a tipikus fehér nevűeket
"We find large racial differences in callback
rates.'* Applicants with White names need to
send about 10 resumes to get one callback
whereas applicants with African-American
names need to send about 15 resumes. This
50-percent gap in callback is statistically significant. A White name yields as many more callbacks as an additional eight years of experience
on a resume. Since applicants' names are randomly assigned, this gap can only be attributed
to the name manipulation."

ami pedig még rosszabb, a feketék esetében sokkal kisebb előnyt jelent a magasabb végzettség és tapasztalat, a jobb önéletrajz:
"Race also affects the reward to having a better resume. Whites with higher-quality resumes
receive nearly 30-percent more callbacks than Whites with lower-quality resumes. On the
other hand, having a higher-quality resume has
a smaller effect for African-Americans. In other
words, the gap between Whites and AfricanAmericans widens with resume quality. "

Glokta 2020.07.16. 12:32:11

@aldum: vagyis a kutatás alapján a tipikus fekete névvel rendelkezőket jelentősen kisebb eséllyel hívják be állásinterjúra, mint a hasonlóan jó önéletrajzzal rendelkező, hasonlóan jó/rossz környéken élő stb. fehér névvel rendelkezőket, amire a magyarázat a - feltehetőleg tudatalatti - rasszizmus (a feketékhez tudat alatt rosszabb teljesítményt, kisebb megbízhatóságot társítanak).

Ami talán még érdekes ezzel kapcsolatban, hogy az 'inkluzív' Diversity sessionok és hasonlók egyáltalán nem változtatnak ezen (vagyis eléggé nagy baromságok), a magukat 'Equal Opportunity Employer'-eknek nevező vállalatoknál is ugyanúgy megvan a különbségtétel:
"In fact, we find that the racial gaps in callback are statistically indistinguishable across all the occupation
and industry categories covered in the experiment. Federal contractors, who are thought to be more severely constrained by affirmative action laws, do not treat the African-American resumes more preferentially; neither do larger employers or employers who explicitly state that they are "Equal Opportunity Employers." "

Wildhunt 2020.07.16. 15:50:17

@Glokta: ennek persze semmi köze ahhoz, hogy a feketéket sokkal nehezebb elbocsátani, igaz?

Glokta 2020.07.16. 16:52:11

@Wildhunt: A feketéket sokkal nehezebb elbocsátani? Erre bizonyítékot tudnál mutatni, vagy csak a levegőbe beszélsz?

Mert ami kutatás van, az nem ezt igazolja, például válságban inkább a feketéket rúgják ki először (nem rasszizmusból, de akkor is) : www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3000014/

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.16. 17:09:35

@Glokta: Minden pont fordítva van. Oda-vissza is.

Wildhunt 2020.07.16. 18:28:35

@Glokta: nem csak válság van. Kb. 10 éve a fekete alkalmazott extra probléma, mert kb. bármilyen vélt vagy valós sérelem miatt perlik a munkaadót. A munkaadónak ez nem hiányzik. Simple.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.16. 20:46:00

@Wildhunt: True dat, de a fekete után egy csomó másikfajta diszkriminációt is rá lehet húzni erre. Pl. a női foglalkoztatottságnak, munkahelyi előmenetelnek sem tesz jót, hogy a munkaadók félnek a mítútól.

Wildhunt 2020.07.16. 20:53:32

@don Fefinho: így van. Ezen csoportok alkalmazása vissza is esett. Ami persze patriarchális rasszizmus, és kvótákkal kell megoldani.

Glokta 2020.07.16. 21:24:44

@Wildhunt: Nem, nem csak válság van, de ezt arra hoztam példának, hogy elég könnyű kirúgni egy feketét a munkahelyéről.
Persze előfordul hogy a kirúgott feketék pert indítanak diszkrimináció miatt, és meg is nyerik a pert, de ezt nem mondanám gyakorinak, a többség nem akar egyből pereskedni és bíróságon az ilyet nehéz bizonyítani.

Másrészt pedig az általam mutatott cikk 2003-ban készült, jóval több, mint 10 éve, amikor még nem nagyon jelent meg a woke nemzedék.

Glokta 2020.07.16. 21:45:45

@don Fefinho: Hát a feketék ügye szerintem egyáltalán nem vonható párhuzamba a nőkével:
1. Egyrészt a nők megkülönböztetése nem volt kizárólag negatív, szemben a feketék szegregációjával, és nem lehet azt mondani, hogy a nők túlnyomó többsége a társadalom alján helyezkedik el, szemben a feketékkel. Vagyis a kiindulási alap teljesen más.
2. A nők esetében valóban (statisztikailag is) nagyobb eséllyel lehet arra számítani, hogy néhány évet kihagynak a munkából (gyerekvállalás miatt), mint a férfiaknál, ezért van racionális alapja annak, hogy esetleg kisebb arányban veszik fel őket. A fekete-fehér összehasonlításban viszont nincs értelme annak, hogy azonos kvalitású feketék és fehérek közül az esetek jelentős többségében a fehéreket válasszuk, hacsak nem vagyunk rasszisták.
3. Sok országban vannak állami intézkedések, amelyek pl. tiltják a gyerekes anyák kirúgását, és ezek valóban visszavetik a nők foglalkoztatását - míg a feketék esetében nincsenek ilyenek.

csi szi 2020.07.16. 23:22:22

@Glokta: Ezt úgy hívják, hogy előítélet, a rendszerszintű rasszizmus az marxista zsargon, amely kollektíven megbélyegzi a fehéreket, mint "privilegizáltakat", akik akkor is rasszisták, ha nem rasszisták. Az előítéletnek lehet sok oka, talán nem alaptalanul feltételezik, hogy feketék butábbak, fegyelmezetlenebbek, ha azonos papírokkal rendelkeznek is. Sokan vélekednek így, akik dolgoztak együtt feketékkel. Az azonos végzettség pedig a kvóták miatt sem biztos, hogy azonos minőségű munkaerőt jelent (elég általános, hogy feketéket nem mernek megbuktatni semmilyen szinten az oktatásban, mert jönne a rasszizmusvád, kitöltik helyettük a tesztet vagy segítenek nekik stb.)

Wildhunt 2020.07.16. 23:45:23

@Glokta: A tulajdonosok pedig ennek a lehetőségét akarják elkerülni. Végre felfogtad.
De tegyük fel, hogy tényleg a zsigeri rasszizmus irányítja a munkaadókat:
Van-e joga egy vállalkozás tulajdonosának, hogy eldöntse, kivel akar együtt dolgozni? Igen-nem választ kérek.

Deansdale 2020.07.17. 07:38:29

@Glokta: "nem lehet azt mondani, hogy a nők túlnyomó többsége a társadalom alján helyezkedik el, szemben a feketékkel"

Ez a gondolat mindkét esetben alapvető logikai hiba, mert az hogy ki helyezkedik el a társadalom alján már eleve egyértelműen definiálva van személyi szinten azzal, hogy KI VAN A TÁRSADALOM ALJÁN, semmi szükség ebbe identitáspolitikát belekeverni.

A négerekről meg csak annyit párhuzamként, hogy minden normális magyar munkaadó inkább vesz fel magyar embert mint cigányt, és ez több okból is teljesen normális - na pontosan ugyanez van nyugaton a négerekkel. Ez természetesen szar ügy a színeseknek, de mondjuk a négereknek ott van az a megoldás, hogy elhúznak afrikába, ott nem diszkriminálja őket senki. Persze nyugaton is tilos a dolog már évtizedek óta, sőt, drasztikusan pozitívan diszkriminálnak velük, és pont ez az egyik oka amiért ostobaság két azonos végzettségű ember közül a színeset választani, mert 99% esély van rá hogy a fehér embernek keményebben kellett megdolgozni ugyanazért a végzettségért. A nyugatot szétbaszni azért hogy bevándorlók jól érezzék magukat elég hülye ötlet volt, és meg is van az eredménye.

A színesek munkapiaci gondjaira is jó megoldás lehetne az önkéntes szeparáció, ahol a saját közösségeikben értelemszerűen ők kapnának munkát és nem fehérek. Lehetne cigó/feka tanár, boltvezető, mérnök, stb. Aztán hogy ezek milyen szinten lennének képesek teljesíteni, az már legyen az ő gondjuk.

Glokta 2020.07.17. 09:47:38

@Wildhunt: Van joga, de attól még szóvá lehet, és szóvá is kell tenni, hogyha a kiválasztást előítéletes módon teszi.

Wildhunt 2020.07.17. 10:10:01

@Glokta: akkor is ha nem tudod bizonyítani?

Glokta 2020.07.17. 10:26:06

@Wildhunt: Ez a kutatás épp azt igazolja, hogy a munkaadók jelentős része a fehéreket választja minden szempontból azonos (hasonló) profilú, sőt még jóval tapasztaltabb, képzettebb feketékkel szemben is.

Glokta 2020.07.17. 10:32:30

@Deansdale: De épp arról van szó, hogy a fehérek Amerikában tényleg egy évszázadig elnyomták a feketéket (törvényileg és a gyakorlatban is), és ennek eredménye az, hogy a társadalom alján voltak a szegregáció megszüntetésekor, és bár azóta volt jelentős előrelépés, még most is inkább ott vannak.
A férfi-nő viszonylatban ez egyáltalán nem igaz, a nőknek valóban sajnos kevesebb választási lehetősége volt, de ez sok előnnyel is együtt járt.

GABOR2 2020.07.17. 11:12:29

@Deansdale: Az a vicces, hogy ez a "fehérezés" kezd átmenni egyfajta dícséretbe már. Fehér dolog a szorgalom, a pontosság, az a fajta gondolkozás, hogy nem azonnal akarunk valamit, hanem nagyobb jóért képesek vagyunk halasztani és keményen dolgozni, logikát használjuk az érzelmek helyett amikor meg akarunk magyarázni dolgokat stb:

"DC museum criticized for saying 'delayed gratification' and 'decision-making' are aspects of 'whiteness'"

www.foxnews.com/us/dc-museum-graphic-whiteness-race

Tulajdonképpen azt mondják ezzel, hogy... a fehérek rosszak, de felsőbbrendűek.

GABOR2 2020.07.17. 11:28:23

@csi szi: A Vox alapítója és a New York Times véleményrovat irányítója is felmondott a napokban, mert aláírtak egy nyílt levelet, hogy szerintük nem jó, hogy megszünt a normális vita a sajtójukban és ezért persze rájuktámadtak...

A New York Times-os eset:

precedens.mandiner.hu/cikk/20200715_felmondott_a_the_new_york_times_velemenyrovatanak_szerkesztoje

A másiknál nem merültem el a témában, de ő tán tulajdonosa is a Voxnak és miután rátámadtak a saját alkalmazottai, több mint százat kírúgott onnan a napokban a koronavírusra hivatkozva. Majd ennek jobban utánna kéne nézni.

Plusz egyre több a hír, hogy mostmár a liberálisok is amennyiben fehérek aggódnak az általuk létrehozott világ miatt, hisz pl. ennek a világnak a legfőbb építője Holywood és most volt egy cikk, hogy ott lényegében bevették a "ne alkalmaz fehér, középkorú férfit ha hetero" szabályt, ami azt jelenti, hogy sok liberális se kap állást. Nem elsősorban színészekre kell gondolni, hanem procuderektől kezdve, a kameraemberig:

"Hollywood's identity crisis: Actors, writers and producers warn of 'reverse racism' in the film industry which has created a 'toxic' climate for anyone who is a white, middle-age man"

www.dailymail.co.uk/news/article-8513727/Actors-writers-producers-warn-reverse-racism-film-industry.html

csi szi 2020.07.17. 11:46:06

@GABOR2: Szar ügy, de így jár, aki nem tud kiállni magáért. A Nyugatnak vége, átveszi a hatalmat egy fanatikus, szekuláris vallás, amely nem tűr "eretnekséget". Nem is feltétlenül felülről irányított ez, hanem a korábbi vallási tébolyok kitöréseihez hasonlóan (pl. puritanizmus) "alul", horizontálisan is terjed. Az eszmét persze évtizedek óta legyártották, csak most "berobbant", és a közösségi média az egyik fő okozója ennek, amely kiköveteli a konformitást a használóitól, csoportgondolkodást, falkamentalitást hoz létre a virtuális térben, idegenek esnek tömegesen minden "eretneknek", kikényszerítve még a családtagjai kirúgását is egyes esetekben. A közösségi médiák tulajdonosainak, működtetőinek progresszív elfogultsága persze ehhez nagyban hozzájárul, hiszen a nem progresszív eretnekekkel szembeni ilyen hajtóvadászatoktól nem védenek meg senkit, sőt bátorítják az ilyesmit. Azokat, akik egész életükben támogatták a progresszív ügyeket, erényvillogtattak, "jóemberkedtek", nincs miért sajnálni, visszaszállt a fejükre, amit támogattak. A mindenestül progresszív az, aki a saját sírásóinak szövetségese.

Wildhunt 2020.07.17. 11:54:32

@Glokta: Tegyók fel hogy igazad van (nincs). Nincs rá joga?

Wildhunt 2020.07.17. 11:57:00

@Glokta: Valamint a fekete munkaadók is rasszisták?

csi szi 2020.07.17. 12:02:29

@Wildhunt: Érdekes, hogy a rendszerszintű rasszizmus csak a feketéket sújtja, az ázsiaiakat nem, például. A valóság az, hogy egy a fehéreknél átlagosan alacsonyabb értelmi képességű, agresszívebb, gyakran rémes gettókultúrájú csoportról van szó, amelytől természetesen idegenkedik mindenki (nem csak a fehérek), kivéve persze a széplelkeket, a gangsta-romantika által elvarázsoltakat, a fekete szexuális "felsőbbrendűségre" gerjedő "szénégetőket" és "sárcápákat" (magyarul persze nem használjuk ezeket a szavakat, az angol megfelelőjükre gondoltam) stb. Nyilván nem a kulturáltabb és értelmesebb 10%-ukról van szó, nem fekete orvosokról és vagy mérnökökről (őket is érheti diszkrimináció, viszont az állami munkahelyeken kifejezetten előnyben részesítik őket, de sok nagyvállalatnál is) Természetesen nyilván van sok hátrány, ami sújtja őket, de ha a zsidók nem használnák őket a gólemjüknek a fehér társadalom rombolására, nekik is jobb lenne. Csak a buta agyukkal nem fogják fel ezt, ahogy a cigányok sem.

Deansdale 2020.07.17. 12:15:39

@Glokta: A négerek sem voltak mind rabszolgák, tévedés őket homogén blokként kezelni. A történelemkönyvek szerint az első amerikai rabszolgatartó maga is néger volt... Mindigis voltak gazdagabb fekák, és ilyen értelemben pont ugyanaz a helyzet mint a nőkkel (vagy mondjuk itt a cigókkal): csak posztmodern félrevezetés őket marxi értelemben vett osztályként kezelni. Az egyetlen osztály ami valóban szegény az a SZEGÉNYEK - bőrszín, nemi szerv vagy bármi más alapján egy demográfiai csoportot szegénynek titulálni mindigis tévedés/hiba lesz.

Amúgy az USA élő bizonyíték arra hogy az a faj sikeres amelyik intelligens, és az van a totemoszlop seggén aki ostoba, ezt a játékot sajnos a feketék szívták meg, dehát ez van. Költözzenek vissza afrikába és ne engedjenek be oda senki mást, úgy per definitionem átlagos lesz az IQ-juk a környezetükhöz képest és a boldogulásuk a saját kezükbe lesz téve. Okosabb emberek közé migrálva garantáltan örökre szopóágon maradnak, ez mondhatni fizikai törvényszerűség, elnyomáshoz vagy rasszizmushoz nincs köze.

Deansdale 2020.07.17. 12:22:21

@csi szi: "Szar ügy, de így jár, aki nem tud kiállni magáért."

Mi fehérek vagy elkezdünk kiállni magunkért, vagy elfogadjuk hogy mások erőszakkal ránk kényszerítik az akaratukat és onnantól ki vagyunk nekik szolgáltatva. Egy olyan világban élünk ahol MINDEN más faj/rassz/vallás/akármi identitásalapon szervezkedik, sokan nyíltan és direktben ellenünk, és kizárólag mi utasítjuk el hogy hasonló alapon védekezzünk ezek ellen, mert az olyan snassz lenne, nem eléggé civilizált, vagy mi.

Aki még hisz abban hogy bármi is menthető abból amink van annak itt a pillanat hogy felálljon és megpróbálja megvédeni.

zriff 2020.07.17. 13:04:19

Érdekesség, a transzmozgalomban csalódottak száma növekszik, detransition, magyarul erről egy múlt évi cikk:

mandiner.hu/cikk/20191007_transznemuek_szazai_ternenek_vissza_eredeti_nemukhoz

Glokta 2020.07.17. 13:35:11

@Wildhunt: Egyszer már írtam: szerintem van rá joga, nem is fogom beperelni őket a bíróságon.
De akkor visszakérdezek: a nagyvállalatoknak nincs joga arra, hogy kirúgják a szerintük nem megfelelő ideológiát valló, negatív sajtóvisszhangot okozó dolgozóikat?
De van, ám attól még lehet kritizálni azt, amit mondjuk a Google James Damore-al tett.

Frederick2 2020.07.17. 13:40:11

@csi szi:

"Természetesen nyilván van sok hátrány, ami sújtja őket, de ha a ZSIDÓK nem használnák őket a gólemjüknek a fehér társadalom rombolására, nekik is jobb lenne."

Igen, megint a zsidók. Ah!... Úgy an block a retorika továbbra is alusapkás, de hát mit várjak tőletek! A rendszerkritika nehéz számotokra, srácok! Nem véletlenül helyettesíti a primitív redneck-antiszemitizmus (kiegészülve egy primitív redneck-rasszizmussal). Ezzel egyébként, karöltve Deansdale pajtással, lejáratjátok elég faszán az amúgy is a béke segge alatt levő jobboldaliságot.

Mellesleg mostanában filóztam azon, hogy ti nagyon pártot tévesztettek. A FIDESZ ugyanis mentes az antiszemitizmustól. Békés Márton és barátai tűzzel és vassal irtották ki az antiszemitizmust a FIDESZ-ből - ÉS MILYEN JÓL TETTÉK! A FIDESZ szerencsére nem antiszemita, és a cigánysággal szemben is elfogadóbb, mint ti, fiúk! (Sajnos persze nem szívjóságból, inkább korrupcióból, de az mindegy!)

Amúgy azt sem értem, miért akartok ti is, úgy önmagában az alt-right, faji háborút. Az még okés, hogy az abnormális újbaloldal hergeli a négereket, az arabok és a cigókat a fehérek ellen. De hogy még az alt-right, annak hazai leágazása, a Deansdale-brigád is uszítja a fehéreket a négerek, az arabok és a cigányok ellen, az agyrém! Ti ugyanúgy áhítjátok a fajháborút, mint a másik oldal! Ez az igazság - és kiábrándító!

Mindegy, szerintem lássátok be, hogy a ti pártotok nem a FIDESZ, és a ti emberetek nem az Orbán!

A TI PÁRTOTOK A MI HAZÁNK, ÉS A TI EMBERETEK A TOROCZKAI!

Igen, az MH és a Toroczkai - kisebb dolgoktól eltekintve az lefedi a ti jobbos nézeteiket. Ami nem csoda, hiszen az alt-right sem több, mint "modernebb" jelmezbe öltöztetett nemzeti radikalizmus.

Deansdale 2020.07.17. 13:44:59

@Glokta: Ebben az a vicces, hogy a google pl. nemcsak hisz a kettős mércében, de rá is erőszakolja mindenkire akiore tudja, mert hát konzervatívokat kirúgni egyszerűen azért mert konzervatívok nyilván szabad, ugyanakkor fekák vagy transzneműek ellen diszkriminálni tilos, mer' csak. Te vagy én lehet hogy ugyanazt a mércét alkalmazzuk mindenre, de a libsik kurvára nem.

Wildhunt 2020.07.17. 13:53:51

@Glokta: Ez megint hazugság. A guglit senki nem azért kritizálja, mert kirúgta a fickót, hanem mert a szólásszabadság jegyében tette ezt.

Wildhunt 2020.07.17. 13:55:16

@zriff: Mikor még az ilyesmi újdonság volt, olvastam egy cikket. Abban az volt a következtetés, hogy a legtöbben a több szex reményében váltanak nemet, a kutató véleménye szerint ha ez nem jön be, visszafordul a tendencia.

Deansdale 2020.07.17. 14:16:17

@zriff: @Wildhunt: Sok oka van a modern transz-hülyeségnek, szerintem a legtöbb szerencsétlen olyan fiatal, aki egyszerűen meleg, csak könnyebbnek érzi azt felvállalni, hogy "rossz testbe született", mint azt, hogy homokos. Ha ő pasikat kíván akkor nyilván tévedésből férfitestbe született nő, és vele úgymond minden rendben van, csak egy kozmikus tréfa áldozata, nem sima mezei buzi, de nem ám...

Persze vannak sokan olyanok is akik egyszerűen csak összezavarodnak, tinédzserként a hormonok sok hülyeségbe beleviszik az embert, aztán ha erre rárakódik a gyerekkortól mantrázott hülyeség, hogy ha te nem szereted a focit hanem inkább lányos dolgok érdekelnek akkor valójában lány vagy, meg ilyesmi, és a sok akaratgyenge kölyök magára veszi a környezete hülyeségét, "nemet vált". Ehhez járul hozzá ha a szülők eleve másik nemű gyereket akartak, az is be tudja tenni a kaput szellemileg-lelkileg, ha a szülő nyíltan nyomja.

Vannak olyan pasik is, akik annyira p*naőrültek hogy az gyakorlatilag már perverzió, és azt hiszik ha p*nát varratnak magukra akkor majd valami folytonos azt piszkálják és egy maszturbatív orgia lesz az életük, csak aztán a hormonblokkolókkal csökken a tesztoszteron, azzal együtt a nemi vágy, és amikor lehiggadnak beüt a felismerés hogy mekkora hülyeséget csináltak. Ennek egy alfaja mikor valaki azon fantáziál hogy nőként majd szénné szexeli magát másokkal, mert nőként mennyire könnyű szexhez jutni, csakhát ennek ugyanaz a vége mint fentebb. Ráadásul transznőkre általában a kutya se kíváncsi, ezért folyamodnak olyan trükkökhöz, hogy nem árulják el a valóságot, esetleg csak utólag, akkor meg aztán agyonverik őket. Idióták.

A legkevesebben azok vannak akik valóban transzneműek, ilyen 1 van a millióból. Egy vicc az egész téma, illetve az lenne ha nem emberéletekre menne a dolog.

Egyáltalán nem csoda, hogy sokan megbánják a váltást, és hogy ez még úgy is a napvilágra tör hogy a libsik erőszakosan próbálják titkolni.

csi szi 2020.07.17. 14:48:08

@Frederick2: Toroczkai lehetne, ha hitelesebb, jobb képességű ember lenne. A MIÉP ugyebár már régmúlt az egykori értelmiségi holdudvarral együtt is, ami most vagy Fideszes lett, vagy már meghalt, vagy visszavonult a nyilvánosságtól.
Én nem hibáztatok senkit azért, mert zsidónak született, és az átlag zsidó kisembert sem tartom egy világösszeesküvés aktív résztvevőjének, legfeljebb tudatlan segítőjének (támogatja a nyugat önfelszámolását humanitárius "jóemberként", mint sok nem zsidó is, de azért feltűnik a zsidó felülreprezentáltság a migránssegítő szervezetekben pl., vagy Amerikában a "fekete polgárjogi mozgalmat" is ők hozták gyekorlatilag létre, a feketék önállóan nem tudták volna, nem véletlenül mondták anno a fehér rasszisták, hogy "minden néger mögött egy zsidót találsz" - lehet felháborító szöveg, de feltehetően valós tapasztalaton alapult). Csak amíg a dolog nevén nevezése is tabusított (mert aki erről beszél, az "náci"), addig egy elefántot kerülgetünk a szobában. A megoldás természetesen nem zsidótörvények, zsidóüldözés, meg numerus clausus stb. ezek amúgy is anakronisztikus fantáziálások a 21. században. Ha valakiket sújtani fognak ilyen törvények, azok a fehérek lesznek. Ha úgy vesszük, a kvóták, affirmatív akció már tekinthetők is ellenkező előjelű numerus claususnak, és már régen van az USA-ban. Az egyetemi felvételinél az ázsiai diákoknak meg még magasabb ponthatárt is szabnak meg egyes helyeken, mert "túl jók", szóval esetükben klasszikus numerus clausus-célú diszkrimináció történik, mert túl sikeresek a többi csoport kárára szerintük. Nem csak osztályok vannak, bár tény, hogy a munkásosztály és az "underclass" megosztása az identitáspolitika egyik eredménye, talán kigondolt célja.

csi szi 2020.07.17. 14:53:27

@Wildhunt: James Damore tudtommal komolyan vett egy felhívást, hogy írja meg mindenki a véleményét a kérdésről (pedig nyilván csak azt várták, hogy turbófeminista nyilatkozatokat írjanak a dolgozók a HR-nek), és írt egy hosszú tanulmányt, statisztikákkal, forráshivatkozásokkal. Erre pedig kitört a guglinál a balhé, mert sok feminista és női munkatársat állítólag annyira "triggerelt" a véleménye, hogy stresszes állapotba kerültek, erre hivatkozva rúgták ki, hogy megzavarta a munkatársaik nyugalmát a véleményével, vagy ilyesmi.

Wildhunt 2020.07.17. 15:11:29

@csi szi: Én is így tudom. Plusz annyit tennék hozzá, hogy ha egyszer vléeményt kértek, akkor sem állt volna jogukban kb. bármit csinálni, ha nem igaz, amit ír. Ez olyan, mintha (a fenti kollége kedvéért) megkéred a néger alkalmazottat, hogy főzzön egy kávét. És amikor ezt megteszi, kirúgod, mert hogy merte. De mivel fent végig hazudozik statisztikától kezdve kb. mindennel, nem lepődünk meg. Pld. az elutasítások arányát véletlenül sem vetítik ki az összes jelentekző közötti afro-amerikaiak lakossági arányára. Ugyanis ha a pozícióra jelnetkezett pld. 3 fő, ebből 1 fekete, 2 fehér, és 1 fehéret vettek fel, akkor lakosságarányosan sokkal több feketét utasítottak el, mint fehéret. Dehát a statisztika nem véletlenül NEHÉZ tantárgy.

Wildhunt 2020.07.17. 15:12:25

@Wildhunt: Ja igen, azzal együtt hogy a kávéfőzés nem feladata, és olyat főz, ami nem ízlik. Így teljes a kép.

Frederick2 2020.07.17. 15:17:44

@zriff: @Wildhunt: Hogyan lesz a transzformer?

Úgy, hogy a fiúgyermek/lánygyermek rosszul szocializálódik a családban. A fiúgyermek/lánygyermek nem kapja meg a szükséges férfi/női mintát a családban (ennek több oka lehetséges), és ezért az ellenkező nemű mintát tanulja el a családban. A fiú az anyjától eltanulja a női mintát, a lány az apjától a férfi mintát. Az ellenkező nemű mintával való azonosulás pedig eljuttatja a transzneműség beteges állapotába. A transzneműség egy mentális betegség, nem különb az alkoholizmusnál és a pedofíliánál.

Plusz még a Deansdale-féle magyarázat.

Frederick2 2020.07.17. 15:21:20

@Deansdale:

"A legkevesebben azok vannak akik valóban transzneműek, ilyen 1 van a millióból."

A szó valódi értelmében nincs. Nincs "fiú testbe született lány" és "lány testbe született fiú". Egy mentális betegség van, amit a baloldali propaganda hatására sokan nem akarnak elfogadni mentális betegségként.

"Ráadásul transznőkre általában a kutya se kíváncsi."

Akkor te még nem jártál a virtuális valóság olyan vidékein, mint a Beszámolok.hu, Rosszlányok.hu, Vidékilámyok.hu. Vagy az index fórumának szex topikjai. Van egy férfiréteg, amely igenis kíváncsi rá. Magukat "normális" heterónak mondják, de szerintem látens buzik vagy látens biszexek.

Glokta 2020.07.17. 15:43:03

@Wildhunt: Basszus, mielőtt hazugsággal vádolsz, legalább olvasd el a cikket. Ennek a kutatásnak semmi köze nem volt a lakosságarányhoz: pontosan ugyanannyi fekete, mint amennyi fehér önéletrajzot küldtek be, és nagyjából másfélszer annyi fehér kapott meghívást állásinterjúra.

Wildhunt 2020.07.17. 15:48:24

@Frederick2: Szigorúan véve minden, ami a normalitástól eltér, az mentális betegség. a gond ott kezdődik mihez kezdünk vele. A homoszexualitással pld. mostanra már megtanult a társadalom együtt élni.
Ez volt az egyik oka, hogy a szélbal hisztérikusan kezdett más devianciát keresni. Egy ideig próbálkoztak ugye a zoofíliával (Németországban tüntetésig is jutottak), de kiderült, hogy arra aztán TÉNYLEG nem vevő a társadalom 99,99%-a. Aztán kezdődött volna a pedofília "elfogadtatása", de ez (mint a meeto egyetlen pozitívuma) hamvába holt. Maradt tehát az enyhe skizofrénia bizonyos tünetegyüttesének felhypeolása, ez lett a transzneműség.
A modern baloldal lételeme az ateizmus (bár ez hülyeség. Jobb híján használom tovább, de pld. semmi bajuk a sámánizmussal, vagyis NEM ateisták), vagyis feltétlen szüksége van olyan csoportra, amit a kereszténységgel szembehelyezve azt an bloc támadhatja, hogy hiszen ti mind ...fóbok (jelenleg transzfóbok, ugye) vagytok, vagyis nácik, vagyis nem lehet tárgyalni. (lásd bloghülyélye Brendelmatyi stílusa) Valami ugyanis kella náci mellé/helyett, mert az a kifejezés már eléggé elkopott.
Amúgy van annak valami szépsége, mikor ha egy nő nőként akar élni, akkor az csak azért van mert követi a rékényszerített társadalmi szerepet; pedig eldönthetné mi is akar lenni. De persze ha valaki pont a másik nemű akar lenni, akkor biológiai szükségszerűséget követ, hiszen a lelke (lásd materializmus/ateizmus) született rossz testbe.

Madarász Henrik 2020.07.17. 17:39:21

@Glokta: Normális hogy mindenki a saját fajtájában bízik meg jobban, ha ez nem tetszik a feketéknek, menjenek vissza Afrikába, bármikor szabadon távozhatnak.

Glokta 2020.07.17. 21:05:50

@Madarász Henrik: Hát, micsoda kegyesség az, hogy valaki, aki amerikaiként született és nőtt fel, az elmehet Afrikába élni, ha a többiek nem tartják eléggé amerikainak azért, mert nem megfelelő bőrszínnel született...
Egyébként a szemet szemért elv is "normális". A civilizált társadalmakban valamiért mégsem szokás az ilyen...
De végülis, ha Európa nem tetszik, szabadon visszamehetünk Levédiába lovasnépnek, az oroszok beengednének...

Wildhunt 2020.07.17. 21:15:38

@Glokta: van valami szépség abban, hogy a kulturális kompatibilitást akkor veszed figyelembe, mikor az neked jó. Csak az a fél köteles alkalmazkodni a másik elvárásaihoz, amelyik neked megfelel. A feketék, akik en masse 300 éve vannak ott, ahol deklaráltan rossz nekik maradjanak mindenáron, de a kollégát zavarnád vissza levédiába mert neki más a véleménye. Hozzáteszem még, baloldali cikkek garmadája foglalkozik vele, hogy a mostani magyaroknak semmi közük az ősmagyarokhoz, tulajdonképpen már mind itteni szomszédok keverékei vagyunk, vagyis hát akkor itt vagyunk itthon több, mint 1000 éve...

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.17. 22:16:14

@Glokta: "nem tartják eléggé amerikainak azért, mert nem megfelelő bőrszínnel született"

Istenkém, amikor ez az érvelés előjön bárhol, egy picit mindig rövidzárlatot kap az agyam, rángani kezdek és habzik a szám. Egyszer talán még a nyelvemet is lenyelem.

Ez a legkényelmesebb kibúvó, hogy nehogy bármilyen valós problémát vagy konfliktust meg kelljen vizsgálni, és pláne nehogy működőképes megoldás szülessen rá.

Nem a szocializálatlanság, a civilizálatlanság, az emberi együttélés alapvető normáinak semmibe vétele, az impulzuskontroll és az érzelmi intelligencia hiánya, a problémamegoldó-képesség visszamaradottsága és úgy általában a káros kulturális minták továbbadása generációról generációra a baj, nem.

Hanem hogy a fóbisták nem bírják elviselni a bőrszíntöt aztat.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.17. 22:21:50

@Deansdale: Eldobja a kommentet valamiért, ha emoji van benne. Erre már egyszer a jómultkor ráfaragtam. No mindegy.

Deansdale 2020.07.17. 22:34:22

@Glokta: Minden ilyen vita egyetlen logikus végkövetkeztetése, hogy a diverzitás eleve hülyeség, az USA is pl. már ott elrontotta hogy az első fekát beengedték, mert azzal elvetették a magjait a mostani szopásnak. Illetve a másik hasonló elkerülhetetlen tanulság, hogy civilizáció ide vagy oda, dolgokat megoldani csak erővel lehet, és aki ezt bármilyen okból feladja, vagy lehetetlenné teszi a saját maga számára, az aláírta a saját halálos ítéletét. Hajlamosak vagyunk azt képzelni, hogy a történelem után élünk, hogy most már mindent megoldunk tárgyalásosan, de ez sajnos naív tévképzet. Akiknél van erő azok szarnak a tárgyalásra, sőt, még spórolnak is a befektetett energián azzal hogy ellenünk fordítják a saját vágyunkat a békés megoldásokra, a békés egymás mellett élésre.

A nyugati civilizáció szarban van, ez egyértelmű, és olyan kiút ami az európai gyökerű népek/kultúrák számára pozitív csak egyféle létezik: erőszakkal kibaszni a kultúránk ellenségeit a határainkon kívülre (mármint ha nem akarjuk egyszerűen lemészárolni őket). A fehérgyűlölő BLM-vezéreket ugyanúgy deportálni kellene a gennyes faszba mint azokat az agymosókat akiknek a fehérellenes lázadást köszönhetjük. Ezekkel tárgyalni nem lehet, és ha most lehetne is, semmi nem garantálja hogy jövőre nem robbantanak ki egy ugyanilyen lázadást, vagy rosszabbat. Ha továbbra is hagyjuk, hogy a saját civilizáltságunkat használják fel a megbénításunkra miközben ők már a lincselésünket tervezik, akkor nekünk annyi.

Szóval szép dolog civilizált társadalmakról beszélni, csak ha egy ilyenbe már bekerültek a barbárok, akkor ott a civilizáltság többé nem játszik. Szögi Lajos is biztos jobban szerette volna megbeszéléssel tisztázni a félreértéseket, de nem hagytak számára ilyen opciót, és most a társdalmaink pontosan ugyanabban a szituációban vannak mint ő 1 perccel a lincselés előtt. A vademberekkel elhitették hogy elütöttük a gyereküket, ők körbevettek minket, a mi gyerekeink meg a háttérből nézik hogy mi lesz ebből a szituból.

Glokta 2020.07.17. 22:47:04

@don Fefinho: Nem kibúvót kerestem, hanem egy kommentre reagáltam, amiben tényleg az volt, mint amiről beszéltem:
"Normális hogy mindenki a saját fajtájában bízik meg jobban, ha ez nem tetszik a feketéknek, menjenek vissza Afrikába, bármikor szabadon távozhatnak."
vagyis ha az amerikai feketéknek nem tetszik, ha diszkriminálják őket azért, mert feketék (nem a 'fehér fajtából' valók), akkor menjenek "vissza" Afrikába.
Erre szerinted mit kellett volna mondanom?

Igen, a probléma valóban jóval bonyolultabb ennél, és a fekete közösségeknek is változnia kéne az előrelépéshez, mondjuk kiirtani azt a meggyőződést, hogy aki tanul, az áruló ("acting white").

Wildhunt 2020.07.18. 00:44:23

@Glokta: Részletes választ kaptál, hogy NEM a színük miatt diszkriminálják őket. Arra is, hogy miért csal a statisztikád. Arra is, hogy miért az USA a legkevésbé diszkriminatív ebből a szempontból (legalábbis volt az affirmative action-ig, azóta elég durván diszkriminál a fehérek és ázsiaiak ellen). De: mindenki a saját sorsáért felel. Lehet a csúnya fehérekre fogni a dolgokat, de az az igazság hogy
1. a war on poverty konzerválta a szegénységet
2. az affirmative action degradálta a feketék diplomáit
3. az SJW erősen csökkentette a feketék alkalmazására való hajlandóségot (ahogy a meetoo a nőkét)

Te ezeket véded, sőt abban látod a megoldást, hogy itt mindegyikből még több kellene.
@don Fefinho: szerint meg aki mindezzel nem elégedett, az menjen Afrikába. Ha valóban csak a gonosz rasszizmus miatt csórók, csak a mocsok fehérek miatt nem tudják magukat megvalósítani, menjenek oda, ahol ez NINCS. Újra kérdezem: MIT NEM ÉRTESZ EZEN?

Deansdale 2020.07.18. 10:50:44

@Glokta: "ha az amerikai feketéknek nem tetszik, ha diszkriminálják őket ... akkor menjenek "vissza" Afrikába. Erre szerinted mit kellett volna mondanom?"

Az afrikai feketéket sokkal inkább diszkriminálják pozitívan mint negatívan, ezt sokadjára is szögezzük le, szóval a kérdésfelvetés eleve sánta, de azért válaszolok:

Arra azt kellett volna mondanod, hogy teljesen jogos. Ha magyarok ellen diszkriminálnak Szudánban, és ez nekik nem tetszik, akkor mehetnek máshová, illetve van egy HAZÁJUK ahová hazatelepülhetnek, akkor is ha ők már kint születtek, vagyis másod- vagy akárhanyadgenerációs migránsok. A nemzetállamokban ez a szép, hogy elvileg örökre megmaradnak egy-egy nemzet otthonának, ahová haza lehet térni - hacsaknem a globalista mocsok elmossa ezeket, mert onnantól kezdve senkinek nincs hazája, csak moslékországok, ahol lehet kötelet húzni a végtelenségig, hogy ki kit nyom el és mennyire.

Akinek a hazatérés lehetősége nem áll fenn, az meg igyekezzen asszimilálódni, elvégre papíron ez mindenféle migráció célja és értelme. Aki nem akar a célkultúrába beolvadni az eleve ne is menjen oda, aki meg olyan helyre született ami nem szimpi, az húzzon máshová.

Annak nincs semmi értelme, hogy valahol egy bevándorló kisebbség megpróbálja a helyi többségre erőtletni az akaratát. Illetve ha mögöttük áll a globalista háttérhatalom, akkor akár még győzhetnek is, csakhát ez ugye megintcsak nem az a fajta "civilizáltság" amire te gondolsz, hanem pont az ellenkezője.

csi szi 2020.07.18. 12:54:32

Franciaországban is égett megint egy katedrális. Szándékos gyújtogatás ügyében nyomoznak. USA-ban Jézus-szobrot fejeztek le egyházi területen. De nyilván csak összeesküvés-hívő gyűlölködők kötik ezeket össze egymással.

Glokta 2020.07.19. 01:53:18

@Wildhunt: Persze, a statisztika nehéz tantárgy, nyilván nem tudom hogy 3 ember nem alkot reprezentatív mintát :D
Amúgy a war on poverty-nek semmi köze ehhez az előítélethez, 2004-ben pedig az SJW-knek még nem volt jelentős politikai hatalma, és ma is tök simán ki lehet rúgni feketéket, csak az idei válság miatt 3,5 millió fekete vesztette el a munkáját, mégsem látom, hogy nyernék bírósági perek százezreit.

Az affirmative actionnek valóban lehet ráhatása az előítéletekre - ez is mutatja, hogy a "pozitív diszkrimináció" szinte mindig káros, ezért én NEM is támogatom, főleg nem az oktatás ilyen magas szintjén, attól függetlenül hogy mit adsz a számba - de a kutatásban tapasztalt 50%-os különbséget nem magyarázhatja, egy átlagos érettségizett fehér nem intelligensebb, mint egy átlagos diplomás fekete.

Nem gondolom hogy a feketék csak a 'mocskos fehérek' miatt nem tudnak előrelépni, sehol nem írtam ilyet. A problémát sokkal inkább egy ördögi körnek látom, ahol egymást erősíti az előítéletesség és fekete közösségek egy részében a tanulás megbélyegzése (amit tovább igazol az, hogy a tanult feketék többsége sem jut jóval előrébb), szóval kulturális okok is állnak a háttérben.
Azt gondolom, hogy elsősorban oktatás legalsó szintjein lehetne változást elérni, egyetemi szinten belenyúlni a rendszerbe viszont kontraproduktív és igazságtalan.

Glokta 2020.07.19. 02:06:05

@Deansdale: Szerintem te azt nem érted, hogy az amerikai feketéknek a hazájuk Amerika, attól függetlenül hogy nyolc generációval azelőtt rabszolgaként hurcolták be néhány ősüket. Ami azt illeti, az amerikai fehérek igen nagy részének (talán többségének is) rövidebb ideig lehet visszavezetni a családfájukat "amerikaiként"...

Afrikához semmi közük, semmi kötődésük nincs hozzá; ami azt illeti, az "amerikai fekete kultúra" (ha lehet ilyet egységesen mondani) eléggé különbözik az "afrikai kultúrától" (na ilyen egységesen egyáltalán nincs).

"A nemzetállamokban ez a szép, hogy elvileg örökre megmaradnak egy-egy nemzet otthonának, ahová haza lehet térni..."
Ez elég utópikus gondolkodás, amit de elvileg kritizálsz. :D
A nemzetállamok a francia forradalom után, nagyjából két évszázada jöttek létre, nem évezredek óta léteznek, és bár szerintem is elég sok sikert értek el, simán elképzelhető, hogy a történelem túllép rajtuk...

Wildhunt 2020.07.19. 11:13:24

@Glokta: vagyis:
Nem tudod mi az oka
Nem tudod mi a megoldás
Tudod, hogy hibás a statisztika
De rasszizmus?

Deansdale 2020.07.19. 16:26:22

@Glokta: "Szerintem te azt nem érted, hogy az amerikai feketéknek a hazájuk Amerika"

Hogyne érteném, ezért mondtam, hogy már ott elkúrták amikor anno beengedték vagy bevitték őket. A levest nem akkor rontod el mikor a szádhoz emeled a kanalat, hanem mikor a főzés kezdetén elsózod mint a k*élet. A franciák is a múltban kúrták el, az angolok is. A németek nem annyira régen, de már arról is nyugodtan beszélhetünk múlt időben, sokmilliós bevándorlóréteg van ott, aminek a gyermekei természetesen már "helyiek" lesznek akiket nem lehet deportálni.

Mi még nem kúrtuk el, legalábbis arab vagy néger migrációval még nem. (A cigókat most pusztán az elmélet kedvéért tegyük félre.) A mi levesünk még nincs elsózva sokszázezer deportálhatatlan betolakodóval, mint az amcsiké vagy svédeké. Csakhát ezt a helyzetet megérteni kell egy kis ész is (itt nem téged kritizállak, nem emlékszem hogy mi a konkrét álláspontod migránsügyben), ami az ellenzékből hiányzik, ők ugyanis úgy vannak vele, hogy nyugodtan beengedhetnénk a migriket, hiszen nálunk nincs migránsprobléma, azt meg nem érik fel ésszel, hogy az a jövőben jelentkezne. Páriszban sem akkor nyomorodott meg az élet, mikor az első négert beengedték, hanem mikor az évtizedekig csordogáló migrációnak köszönhetően milliós tömeggé fejlődtek. És ezt szopta meg az USA is, hogy visszakanyarodjak a témához, és ezért nincs más megoldás, mint azt mondani, hogy ha egy AKÁRHANYADIK GENERÁCIÓS migráns nem érzi jól magát valahol, akkor menjen máshová. Teljesen mindegy, hogy aznap érkezett hajóval, vagy már az ükapja ükapja is ott élt, ha nem tekint magára a helyi kultúra részeként, ha nem asszimilálódott, és nem érzi jól magát, akkor húzzon kifelé az országból. Fentebb jeleztem, hogy ugyanez a véleményem fordított relációban is, pl. a dél-afrikai fehérek húzzanak kifelé dél-afrikából, hagyják ott a négereket akik le akarják mészárolni őket. Ne reménykedjenek abban, hogy a helyi négerek kultúrája majd megváltozik, vagy ilyesmi, tartsák tiszteletben hogy ők ott nem szívesen látott vendégek, és költözzenek el végre máshová. Ugyanígy az amcsi négerek is. Egyelőre fehér a többség, ha a fekák úgy érzik ők onnan ki vannak nézve, akkor lépjenek olajra.

"Ez elég utópikus gondolkodás, amit de elvileg kritizálsz. :D"

Most már, a globalista hülyeség pár évtizedes pusztítása után, utópikusnak tűnik, hogy egy nemzetállam egy nemzet otthona, mert a fehér gyökerű kultúrákat moslékországokká változtatták. Pedig ha belegondolsz, 30-40-50 évvel ezelőtt mi sem volt természetesebb, mint azt mondani, hogy Britannia a briteké, Hollandia a hollandoké, Mo a magyaroké, Szomália meg a szomáliaiaké. Senki nem tett volna smiley-t a mondat végére. Nálunk ez még most is érvényes (cigókérdést továbbra is félretéve), itt még nem hömpölyögnek az arab és néger tömegek, ez még mindig a magyar nép otthona. Nagymúltú nyugati rokonaink ezt már elveszítették, ill. talán visszanyerhetik, ha az elkerülhetetlen faji konfliktusokat túlélik. Mert afelől ne legyenek kétségeid, hogy amint a fehérek kisebbségbe kerülnek, a TGM-félék, az Ilhan Omar-félék, a David Lammy-félék addig fogják uszítani a színeseket míg háború nem lesz. A progresszív baloldal nem nyughat amíg a nemes elnyomtot színesek le nem rázzák magukról a gonosz elnyomó fehér faj igáját, és rád bízom hogy elképzeld, az iga lerázása a gyakorlatban hogyan fog kinézni.

"A nemzetállamok a francia forradalom után, nagyjából két évszázada jöttek létre"

A modern európai határokra gondolsz. Az idea, hogy egy terület egy adott törzs/nép birtoka több mint egyszerűen csak többezer éves.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2020.07.24. 00:01:22

Ami azt illeti van élő példa a kivándorlásra, fura hogy még senki nem említette itt: például hazánkból is többen jelentették be már az évek folyamán hogy az "antiszemitizmus" elől kivándorolnak például Izraelbe. Pedig ők is itt születtek, az őseik is valószínűleg itt éltek, mégis úgy gondolták jobb lesz nekik máshol és elmentek.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2020.07.24. 00:03:26

@Deansdale: Amennyire én tudom a cigányok egyébként mindig is nomád vándor népek voltak úgyhogy nekik nincs olyan hogy "haza" ahova mehetnének.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2020.07.24. 00:12:04

@Glokta: "A rendszerszintű rasszizmus pedig nem baromság, például azonos végzettségű feketéket kisebb arányban hívnak be állásinterjúra, mint fehéreket:"
Beleolvastam a tanulmányba, de nem találtam benne olyant hogy ezt a tanulmányt végzők rendszerszintű rasszizmusként azonosítanák. Sőt, inkább csak találgatnak hogy pontosan mi lehet az oka ennek.

Deansdale 2020.07.24. 07:20:35

@Sipi81: 100%-ig biztos vagyok abban, hogy egyetlen cégnél sem létezik leírt szabály arra, hogy fekának hangzó nevű embereket kevésbé hívjanak be állásinterjúra, tehát a "rendszerszintű" jelző szokás szerint téves: vagy agymosás eredménye, vagy pedig szándékos hazugság. A legrosszabb esetben is egyes HR-esek saját személyes előítéleteiről beszélhetnek, ami viszont kétélű fegyver, mert nem tudom észrevették-e, de fekák is lehetnek HR-esek.

Azt meg már kitárgyaltuk, hogy ez a téma mennyire tré, szerintem nincs normális magyar ember aki ha jelentkezik hozzá egy munkára Kovács István és Kovács Lájonel Perzeusz akkor nem automatikusan az előbbit részesíti előnyben, és még csak nem is feltétlenül azért, mert az utóbbiról sejthető (bár nem bizonyos) hogy cigány, hanem mert az utóbbinak a szülei nyilvánvalóan értelmi fogyatékosok voltak, és az ilyesmi sajnos könnyen öröklődhet.

Mellesleg különösebb lelkifurdalás nélkül kiszabnék fejenként 20 év börtönt mindenkire aki érintett volt abban hogy a választható magyar keresztnevek listáját kibővítették minden szarral-huggyal, ez is egy egyértelműen szándékos lépés volt a magyar nemzeti karakter eltüntetésére. Kurvanagy szükségünk volt arra, hogy a következő generáció tele legyen Rikárdókkal meg Ramszeszekkel... A Tamás meg a Sándor gondolom már túl ciki volt a sok européernek.

GABOR2 2020.07.24. 10:24:39

@Deansdale: Eleve sok cégnél kvóta van, úgyhogy biztos a helyük. Illetve pont most egy Google per miatt kiderült, hogy még a kvótás helyeket se tudják nagyon feltölteni, mert a többszörösen lecsökkentett követelményeknek se tudnak megfelelni sokszor a kisebbségek (kivéve persze az ázsiaikat, de ők nem számítanak a progresszíveknél):

"“It is no secret that companies across Silicon Valley and the tech sector have struggled to increase diversity, and Google is no exception,” the representatives wrote."

"House Democrats press Google over report of scaled-back diversity efforts"

www.cnbc.com/2020/05/18/house-democrats-press-google-over-report-of-scaled-back-diversity-efforts.html

A cikk amúgy az elvileg "legsikeresebb" diverzitás Google program eltörléséről szól... ami talán mutatja, hogy mégse volt akkora siker, persze ezt nem szabad kimondani.

Ami Magyarországot illeti... talán 5 éve voltam egy Hvg állásbörzén és annó leírtam mi volt ott...:

"Voltam korábban egy HVG-s állásbörzén és elmentem a Morgan Stanley mellett, jó sokan álltak ott sorba... ha egy hímnemű végzős jelenkezne hozzájuk, akkor csak angolul állnak vele szóba, és mindenféle dolog, felsőfokú szakmai nyelvvizsga, tapasztalat kell... ha hímnemű vagy. Volt egy srác, aki ott sorolta akkor angolul, hogy milyen felsőfokú cuccai vannak, meg szakmai gyakorlata és ott volt két lány akik mondták is, hogy akkor nekik semmi esélyük, mert semmi ilyenük nincs. De aztán a lányoknak szóltak... magyarul, hogy semmi vész, mert a Morgan Stanley most nagyon akarja őket és nekik semmi ilyesmi nem kell amit a srácoktól elvárnak és őket lányokat egyből beveszik valami vezető képző tanfolyamra és szinte garantáltan vezetők lesznek... Mindenezt úgy, hogy ott volt még a srác hallhatta mindezt.

A pozitív diszkrimináció is diszkrimináció és ha nem a legalkalmasabbakat veszik fel folyamatosan azt meg fogja szenvedni a vállalat... lehet hogy soká, de megfogja."

GABOR2 2020.07.24. 10:30:30

Egyébként akik szeretik az adatokat itt egy könnyen emészthető ábra egy kutatásról, hogy vajon hogyan hatott a BLM támogatottságára az elmúlt időszak erőszakos "békés tüntetései" és egyértelműen látszik, hogy meredeken zuhan. Fehéreknél és összességében is.

civiqs.com/results/black_lives_matter?uncertainty=true&annotations=true&zoomIn=true

GABOR2 2020.07.24. 10:40:59

@GABOR2: Rosszul fogalmaztam... bár csökken a támogatottsága a lázongások miatt, de inkább azok akik eddig letojták az egészet kezdték nagy számban ellenezni.

Összességében mostmár a fehérek többsége ellenzi a BLM mozgalmat. Viszont sajnos látszik, hogy minél fiatalabb valaki annál jobban támogatja, meg persze a nők többsége is...

csi szi 2020.07.24. 13:14:28

@GABOR2: Ekkora vállalatok woke komisszároknak veszik fel az ilyeneket, elbírják.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2020.07.25. 13:10:36

@don Fefinho: Igen erről én is hallottam. De egyrészt a cigányság sem egységes, sokféle törzs van, másrészt ez szerintem már olyan rég volt, amennyire én látom, annyira nem indiai az a kultúra hogy nyugodtan figyelmen kívül lehet már hagyni.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2020.07.25. 13:11:54

@Deansdale: "mert nem tudom észrevették-e, de fekák is lehetnek HR-esek."
Na igen, ez volt a másik ami eszembe jutott, hogy honnan tudták, hogy fehérek a HR-esek... De mivel annyira nem néztem át a tanulmányt, nem írtam be. :-)

Glokta 2020.07.29. 01:47:19

@Sipi81: Köszönöm az észrevételt, tévedtem. A ' lexicographic search' és a 'employer stereotyping' jobb magyarázatokat adnak a kutatási eredményekre.

Glokta 2020.07.29. 02:37:28

@Deansdale: A 'rendszerszintű rasszizmus' az nem is azt jelenti, hogy államilag/vállalati szinten utasításba van adva, hogy a feketéket - vagy Afrikában inkább fehéreket - diszkrimináljanak.
Amerikában jóval inkább azt, hogy azonos sorba született fekete és fehér közül valószínűleg az utóbbi jut többre a társadalomban meglévő előítéletek miatt, míg előbbit valószínűbb hogy letartóztatják a rendőrök fű birtoklásáért (drugwarfacts.org/chapter/marijuana, www.nytimes.com/2014/07/29/opinion/high-time-the-injustice-of-marijuana-arrests.html?_r=0), ugyanazért a bűncselekményért várhatóan hosszabb időre ítélik el (repository.law.umich.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=2413&context=articles) stb..

A fegyvertelenek rendőrök általi megölése kapcsán viszont pont nincs (vagy legalábbis elég vitatható hogy van-e) ilyen megkülönböztetés. Ez az egyik ok amiért nem kedvelem a BLM-et: amit most elértek az sokkal inkább szegény rendőrök páriává válása, mint valamiféle egyenlőtlenségek csökkentése.

'szerintem nincs normális magyar ember aki ha jelentkezik hozzá egy munkára Kovács István és Kovács Lájonel Perzeusz akkor nem automatikusan az előbbit részesíti előnyben'
Ha két embert különbözőképp kezelsz csak és kizárólag a bőrszíne miatt, az szerinted nem rasszizmus?

Jó tudni milyen ember vagy:
"Mellesleg különösebb lelkifurdalás nélkül kiszabnék fejenként 20 év börtönt mindenkire aki érintett volt abban hogy a választható magyar keresztnevek listáját kibővítették minden szarral-huggyal, ez is egy egyértelműen szándékos lépés volt a magyar nemzeti karakter eltüntetésére."

Én meg különösebb lelkifurdalás nélkül kiszabnék fejenként húsz év börtönt mindenkire, aki azt propagálja, hogy a hunoktól, valamiféle pogány, keresztényellenes népségtől származunk*. Ez részükről egyértelműen egy szándékos lépés a keresztény identitás eltüntetésére.
Ez már középkategóriás hazaárulás. (Bár belegondolva, azok, akik ezt tették, nem is hazaárulók, hiszen mint tudjuk, nincs hazájuk...)

*„S miután Ethele Francziaországot és Flandriát így feldúlta, a Rajnán Coloniá-nál átkele, a hol szent Orsolyát a britanok királyának leányát a tizenegyezer szüzzel a kegyetlen húnok irgalmatlanúl leöldöklék.”

Na pá.

Deansdale 2020.07.29. 08:25:14

@Glokta: "A 'rendszerszintű rasszizmus' az nem is azt jelenti, hogy államilag/vállalati szinten utasításba van adva, hogy a feketéket - vagy Afrikában inkább fehéreket - diszkrimináljanak."

Pedig csak így lenne értelme a fogalomnak. Ha valami rendszerszintű akkor a rendszerbe kell kódolva lennie, szerintem ez magától értetődik. Még árulkodóbb ugyanez, ha a másik hasonló jelzőt nézed, amit a legtöbben a systemic szinonímájaként használnak: institutional, vagyis intézményesített. Ez aztán végképp szó szerint azt kellene hogy jelentse, hogy az intézmény aktívan rasszista, de mikor erre rámutatsz akkor körbemagyarázzák, hogy az mégsem úgy van. Színtiszta szofizmus, a nyelv és a fogalomkészleteink eltorzítása, a diskurzus megmérgezése.

"Amerikában jóval inkább azt, hogy azonos sorba született fekete és fehér közül valószínűleg az utóbbi jut többre a társadalomban meglévő előítéletek miatt"

Nem látod, hogy ez csak homályos, általánosságokból összerakott alaptalan vádaskodás? A rendszer rasszista mert a négerek csórók... Na persze. Tipikus kultúrmarxista társadalomromboló vádaskodás, amikor konkrétumot senki nem tud mutatni, csak általános társadalmi jelenségekre fogják rá hogy azok valamilyen eltorzított osztályharc-elképzelés eredményei (pl. a fehérek elnyomják a feketéket), és az egész másra nem jó mint a polkorrekt identitáscsoportok hergelésére és uszítására a társadalom gerince ellen.

Amiket felsorolsz azoknak általában van normális magyarázata (pl. a fekék jellemzően ugyanazokat a bűncselekményeket több súlyosbító körülménnyel követik el, pl. fegyverrel, erőszakkal, stb.), de ahol véletlenül nincs, ott megintcsak oda lyukadsz ki, hogy a rendszer vagy az intézmények abszolút nem rasszisták, legföljebb 1-1 rendőr vagy bíró. Amúgy ha a balos aktivistákat bármennyire is érdekelné a "társadalmi igazságosság" az igazságszolgáltatásban akkor a férfiellenes szexizmus ellen küzdenének, ugyanis a statisztikák szerint az legalább tízszer olyan durva diszkrimináció mint a négereké... Ebből önmagában is egyértelművé válik, hogy mekkora kamu ez az egész.

"A fegyvertelenek rendőrök általi megölése kapcsán viszont pont nincs (vagy legalábbis elég vitatható hogy van-e) ilyen megkülönböztetés."

Na igen, ez van, ha általánosságokról lemegyünk a konkrétumok szintjére, a diszkrimináció hirtelen láthatatlanná válik :) Egyébként igen, van megkülönböztetés, csak szokás szerint a fehéreket sújtja, nem a fekákat.

"Ha két embert különbözőképp kezelsz csak és kizárólag a bőrszíne miatt, az szerinted nem rasszizmus?"

Mivel ez esetben a bőrszínükről fogalmam sincs nem értem a kérdésed.

De hogy kicsit érdemibben is válaszoljak, a rasszizmusnak (mint minden hasonló különbségtételnek, vagyis diszkriminációnak) van teljesen normális és elfogadható, akár még azt is mondhatnám pozitív, sőt, szükséges szintje. Mikor pl. a harmadik világ söpredéke elé kerítést teszel a határra, azt is nevezheted rasszizmusnak (sokan meg is tették), ugyanakkor a hiánya gyakorlatilag egyenértékű a kollektív nemzeti öngyilkossággal. Van, hogy a sajátot előnyben kell részesíteni az idegennel szemben, akkor is ha sok évtizedes agymosás KIZÁRÓLAG A FEHÉR FAJÚ EMBEREK fejébe verte, hogy ez "gonoszság". Minden más faj összetart, és minden más faj esetében ezt mindenki teljesen normálisnak veszi, még a fehérek is(!), kizárólag a mi esetünkben hápog mindenki, hogy ez csúnya dolog. Ha egy cigány munkaadó cigány munkaerőt vesz fel némi diszkriminációval, vagy analóg módon ha zsidó zsidót vesz fel, nő nőt, néger négert, marxista marxistát, az mind rendben van és az egész világ tapsol, de ha fehér fehéret vesz fel, az g*ciség és azonnal fel kell számolni. Érdekesen működik ez a világ, nem gondolod? Én magyar emberként természetesen előnyben részesítem a magyarokat az idegenekkel szemben, de ennek semmi köze a rasszizmus hagyományos értelmezéséhez. A saját hazámban a saját népemet jobban szeretni mint az idegeneket a világ legnormálisabb dolga, és ha én költöznék indiába, akkor nem kifogásolnám ha egy munkára indiait vesznek fel helyettem. (Sőt, még ha Mo-n egy cigó cigókat alkalmaz, azt is elfogadhatónak tartom, mert az ő dolga, bár mivel Mo-ról beszélünk elvi síkon kevésbé indokolható mint ha magyarok magyarokkal kivételeznek pozitívan.)

"Jó tudni milyen ember vagy"

Igen, MAGYAR ember vagyok aki a magyar nép ellen irányuló támadásokat nem komálja. És ezt még csak nem is szégyellem, most mondd.

"azt propagálja, hogy a hunoktól, valamiféle pogány, keresztényellenes népségtől származunk"

Látok némi különbséget a magyar nemzet védelme, ill. akár a kereszténység, akár adott történelmi nézetek erőltetése között. (Mellesleg a hunokról ne az ellenségeik leírásaiból tájékozódj :) Amire te gondolsz, létezik, a holokauszt tagadása börtönnel jár. Milyen érdekes ez is, Mo-n a magyarokat pozitívan diszkriminálni bűn, a zsidókat viszont extra törvények védik. Hmmm.

Deansdale 2020.07.29. 08:45:36

@Glokta: "Ha két embert különbözőképp kezelsz csak és kizárólag a bőrszíne miatt, az szerinted nem rasszizmus?"

Ezt alapvetően félreérted, maximum nacionalizmussal vádolhatnál, ugyanis nem a bőrszíne érdekel, hanem a nemzetisége. Ha John vagy Pierre vagy Luigi jelentkezne a melóra azonos kvalifikációkkal akkor is Józsefet részesíteném előnyben. Ez az egész nem a cigányok ellen szól, hanem a magyarság mellett.

Ettől függetlenül amit fentebb írtam továbbra is érvényes.

csi szi 2020.08.06. 16:13:47

Természetesen a kulturális forradalom és az SJW-izmus közötti párhuzamot sokan felvetették.

amjamayna 2021.01.13. 14:23:27

A (valamikori, bármilyen életkorban) rögzítésre kerülő "niggerezés" lesz, vagy már ma is az újabb "metoo"?

"Mimi Groves, egy 19 éves amerikai lány felvételt nyert álmai egyetemére. Ekkor még aligha sejtette, hogy egy volt középiskolai osztálytársának módszeres bosszúja és a New York Times közreműködése a cancel culture országos „hírnevet” szerző áldozatainak sorába taszítja. A megdöbbentő történetről Isaac Schorr fejti ki véleményét a National Review magazinban.

Groves még 15 évesen küldött egy néhány másodperces videót az egyik barátjának, melyben a következőt mondja: „tudok vezetni”, a végén pedig elhangzik az N-betűs szó. Már utolsó középiskolai évükben jártak, amikor egy Jimmy Galligan nevű, anyai ágról afroamerikai osztálytársához eljutott a felvétel. Galligan büszkén állítja, hogy a videó nyilvánosságra hozásával addig várt, amíg egykori osztálytársát fel nem vették a Tennessee-Knoxville Egyetemre."

danubeinstitute.blog.hu/2021/01/12/ennyi_szukseges_ma_egy_tinedzser_ellehetetlenitesehez

Deansdale 2021.01.13. 16:15:26

@FUCKSZFE: Ezt a gyűlölködő szellemi mocskot itt nem engedhetjük elterjedni, tűzzel-vassal kell irtani ha muszáj.
süti beállítások módosítása