HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @GABOR2: Amikor a ruszkik megvernek pár terroristát, akkor háborog a világ, Izrael meg hamuvá bombázhat 30.000 gyereket hasonló indokkal, és az teljesen rendben van. (2024.03.27. 07:48) Nem valós veszély
  • GABOR2: Most volt ez a moszkvai terror és elkapták az elkövetőket és nem bántak velük kesztyűskézzel a kihallgatásukon. Emiatt aggódott a nyugati sajtó, de nemcsak aggódást láttam, hanem azt, hogy... Egy k... (2024.03.27. 01:00) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Deansdale: És ráadásul a kommunisták elvileg mindennek ellene voltak. Ilyen dinasztiáknak a kialakulásást elvileg tilosnak tartották, de Sztálin állandó írtóhadjáraitai után rögtön az lett az egész... (2024.03.25. 20:36) Nem valós veszély
  • Deansdale: @valis47: Kevéssé ismert dolog, de elég szűk kör a politikusi szinte mindenütt a világon. Az USA elnökei is 1 kivételével állítólag egy angol király távoli leszármazottai, Obamát is beleértve. www.d... (2024.03.25. 18:06) Nem valós veszély
  • valis47: @GABOR2: Kis országnak kis elit jutott, lásd az aktuális megváltó Magyar Péter rokonságát: Mádl Ferenc unokaöccse (asszem), a nagyapja, Erőss Pál jogász, bíró a Jogi Es(e)tek című műsorával a kommun... (2024.03.25. 17:49) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Eszmefuttatás a fajokról

2021.05.31. 13:40 Deansdale

Black Pilled kolléga szokta mondogatni, hogy a színesek és libsi szóvivőik mennyire felháborítónak találják az indián rezervátumok ötletét - kikérik maguknak, hogy a rohadt rasszista fehér elnyomók így kitoltak a szegény színesekkel -, viszont ha most a nyugati civilizáció állapotával és folyamataival elégedetlen fehér embereknek ajánlanák fel a "diverz" nyugati államszervezetek, hogy kapnak egy-egy rezervátumot, akkor ezek a fehér emberek örömmel költöznének oda tömegesen és még hálásak is lennének a lehetőségért. Szinte garantált, hogy fel is virágoztatnák a fehér rezervátumokat, és a színesek igen hamar fröcsögve követelnék, hogy beköltözhessenek, mer' a rasszizmus, ugyebár.

Sajnos az igazi hatalmak nem engedik meg nekünk azt a luxust, hogy kidobjanak a pusztába egy területre, ami csak a miénk. Régebben az országaink voltak ilyen területek, de a nyugati nemzetállamok többsége ilyen értelemben már rég elveszett. Minket már kényszerítenek a diverzitással való együtt létezésre, amire egyikünk sem szavazott, és ami nekünk semmilyen szempontból nem hoz semmilyen előnyt vagy hasznot, viszont óriási gondokkal és költségekkel jár. Állítólag az amerikai négerek átlagban 250.000 dollárjába vannak az adófizetőknek - ennyi segílyt és támogatást és miegyebet nyelnek be, ennyi ráfordítást igényelnek életük során az általuk esetleg megtermelt adón felül, fejenként. Valami ilyesmit ki lehetne számolni a hazai cigányságra is, de az persze rasszizmus lenne :) Most csak hasraütök, mert az adatokat nem ismerem, de mondjuk ha a cigányok átlagban fejenként 30 millába kerülnek életük során a magyar adófizetőknek, akkor felmerül a kérdés: mit kapunk mi ezért cserébe?

Persze arról beszélni, hogy egy fehér nemzetállam őslakóinak mi jelent előnyt vagy hátrányt már alapból nácizmus. Nekünk nem lehetnek érdekeink, nem foglalkozhatunk a gyermekeink jövőjével, nem mérlegelhetjük, hogy hogyan állunk az idegenekhez. A nem létező háttérhatalom elérte, hogy a nyugati fehér nemzetállamokban egész egyszerűen ne létezhessen semmiféle kollektív érdekérvényesítés, legalábbis a helyiek oldalán. Az idegenek, a civilizációt romboló marxista aberráltak, a nemi eltévelyedettek természetesen csoportokba szerveződhetnek és ránk erőszakolhatják az akaratukat (ez a BLM-nek elég jól kövedelmez is), és nekünk még védekezni is tilos, nemhogy saját érdekérvényesítésbe kezdeni. A fehér ember legyen individualista, vesse meg a kollektivizmust, ne hozzon létre szakszervezeteket, illetve pardon, érdekérvényesítésre képes közösségeket, mert az - világkorszaktól, helytől, pártállástól függően - vagy komcsi dolog, vagy náci, de mindenképp fuj, köpödki! Legalább 50 éve nem létezik olyan nyugati ország, ahol a helyi fehér lakosságot bármilyen formában is biztatták volna a kollektív érdekérvényesítésre. Mindenhol az ellenkezőjét propagálták: a fehéreknek az idegenek és a civilizációrombolók lobbijába kellett beszállni, és a mai napig is azt kell. Migrants welcome!

És most elkezdhetném kitárgyalni, hogy miért van ez, de nem akarok antiszemita lenni. Akinél a média, annál a társadalmi nyomás irányításának lehetősége, tehát az tud befolyást gyakorolni a tömegek viselkedésére. Az emberek félnek a rasszista bélyegtől, mert olyan a szociális nyomás, azért jár "büntetés", a diverzitásnak nyalizásért meg a jutifali, és a birkáknak ennyi elég. Régen a kereszténység irányította a társadalmi nyomást, illetve mindenhol a helyi "elit" - sajnos ezek az idők elmúltak. Manapság tévétársaságok és multicégek háttérben meghúzódó tulajdonosai döntik el, hogy merre dőljön az overton ablak, és szemmel láthatóan úgy kormányoznak minket, hogy az nekünk marhára ne legyen jó. A fehér faj egy globális összeomláshoz közelít, a lélekszámunk rohamosan csökken és a saját hazáinkban is kezdünk kisebbségbe kerülni a színesekhez képest, akik nem igazán szeretnek minket, hogy finoman folgamazzak. Minden egyes rendes-dolgos vendégmunkásra, aki csak jobb életet akar a 6-8 gyerekének, jut legalább egy tucat semmirekellő, aki segélyért vagy bűnözni jött közénk. Jajde-jujde rasszista vagyok, kivéve hogy a 2015-ös bevándorlási hullám 90+%-a még mindig nem talált munkát. A leendő atomfizikusok és agysebészek még a helyi nyelvet sem tanulták meg rendesen, igaz nem is lehet ezt elvárni röpke 5-6 év alatt. (Késelni és lövöldözni szerencsére így is tudnak, mert ahhoz nem kell nyelvtudás.) Százezrek még mindig táborokban ülnek és várják az ukázt, de ha az véletlenül nem tetszik nekik, akkor simán felszívódnak. Hülyék lennének hagyni deportálni magukat, főleg mivel a bélbaktériumok szellemi és lelki szintjére retardálódott nyugatiak tömegesen próbálnak megakadályozni minden ilyesmit, még bűnözők esetén is. A garantáltan nem zsidó milliárdosok által pénzelt open wound society-s tömegek meglepően jól szervezettek, a legutolsó mezítlábas muszlim radikális deportálásához is kijutnak olykor öt-hatezren formanyomott transzparensekkel, ingyenbuszokon. Persze ha a végtelenségig védett csodamigránsok megerőszakolnak és megfojtanak valami helyi lányt, vagy egy másikat, akkor kuss van, és hát akkor sem gyűlnek tömegek mikor egy tisztességes helyi fehér emberre megy ki a rendőrség, mert csúnya kommentet írt a fészre. A progresszíveknek szimpatikusabbak a helyieket megölő nemi erőszakolók, mint maguk a helyiek, mert ők annyira felvilágosultak, hogy tudják, a helyi úgyis náci, az idegen meg vibráns és diverz, tehát értékes, és jogai vannak. A fehéreknek maximum kussolni van joga, bár már az is ki lett kiáltva erőszaknak, úgyhogy a fene tudja.

A libsik tökéletesen magukévá tették a felülről diktált mantrát, hogy a fehéreknek kötelessége mindenki más érdekeit képviselni saját magukkal szemben, sőt, voltaképp nem is igazán kell bárki mást szolgálni, elég ha minden olyanért lobbiznak ami a fehér nemzetállamok őslakosainak, illetve azok kultúrájának árt. A white guilt miatti egyetlen lehetséges vezeklés a megingathatatlan öngyűlölet és általános fehérellenesség, amiben a libsiknek folyamatosan egymásra kell licitálniuk, mert aki lemarad, az lehet hogy náci...

Nekünk meg nem jut már egy k*rva rezervátum sem - akik a világot uralják jóval kegyetlenebbek annál, mint amilyenek mi voltunk az indiánokkal.

57 komment

Címkék: szép új világ piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2021.05.31. 15:02:15

@_Bubba4400: Ezt nehezebb lesz bedarálni a keménypapír miatt. Meglephetnénk Dórát valami erőteljesebb ipari géppel.

Az apukák úgy néznek ki, ahogy Privát Eleket és Buzgó Mócsingot (az igazi Trebitsch) képzeltem el eddig.

2021.05.31. 20:16:11

@Deansdale: köszi a cikket

"Az EB-re induló német válogatott labdarúgó csapat játékosait nem oltják be, mert "A korona oltások "túl veszélyesek", a német csapatot meg kell védeni a mellékhatásoktól!"
www.facebook.com/ebredes2017/posts/5527534080621561
Amúgy meglepő, hogy ezt bevállalják, és nem a dokival nyomatják mellé a vakcinát. Bár valakinek a végén úgyis eljárna a szája, így legalább nem kell kamuzni.

2021.05.31. 20:25:49

index.hu/belfold/2021/05/29/vas-megye-kisfiu-gyermeknapi-kivansag-rendorsegi-latogatas-szolgalati-eb-ujjlenyomat-vetel/
Következő hír az lesz, hogy minden vágya az volt az ovisnak, hogy ne legyen kötelező kimennie otthonról, mert az veszélyes, ezért kapott egy beutalót egy FEMA táborba :D.

KalmanBlog 2021.05.31. 20:54:51

@vodkasprite: Én ezt találtam ma:
"No parental consent needed for COVID-19 vaccine, says Philly Health Department"

"Now that Pfizer’s COVID-19 vaccine has been approved for anyone ages 12 and up, it has been added to the list of vaccines that adolescents in Philadelphia can get without parental notice or consent."

"In 2007, Philadelphia dispensed with the need for parental consent to vaccinate for anyone over ten years of age. It happened with the advent of the vaccine for HPV, a sexually transmitted disease. This made it accessible for teenagers whose parents might be averse to it."

""Having to have a parent or guardian right there to consent for a child could present a barrier to getting them vaccinated ... "

www.msn.com/en-us/news/us/no-parental-consent-needed-for-covid-19-vaccine-says-philly-health-department/ar-AAKpCUY

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.05.31. 23:23:28

@vodkasprite: Ez egy jó zavaros cikk viszont nagyon sok mindent érint. Az első gondolatom az volt, hogy arról szól, hogy "sok élelmiszert pazarolunk, ezért senkinek ne legyen a magántulajdonában autó". Mert látszólag teljesen össze nem illő dolgok között von párhuzamot.
Egyébként szerintem részben van ráció abban, hogy bizonyos dolgok szolgáltatásként legyenek eladva, de az már persze túlzás, hogy akkor majd minden így legyen.
De ez az egész így arról szól, hogy a multicégeknek legyen még nagyobb hatalmuk mint eddig, a környezetvédelem meg egy jól hangzó szlogen amivel el lehet adni az egészet, de pont a multicégek azok akik szarnak a környezetvédelemre.

GABOR2 2021.06.01. 03:06:45

@_Bubba4400: Milyen aranyos, itt a Buzi könyv2, és ezt már aztán tényleg szeretni kell. Hogy képzeljük, hogy ezzel is bajunk lenne.

GABOR2 2021.06.01. 03:29:08

A cikkhez...

Az a poén, hogy nem kevés színes embernél a "sok minden amit kapnak" nem ér semmit.

A muzulmánoknál az van, hogy azt nem a fehér ember adja, hanem Allah.

Az amerikai feketéknél még fel is háborodnak, hogy ilyesmi felmerülne, aki ilyet várna az "ignorant", ugyanis szerintük ők csak visszakapnak abból amit az ősüktől elloptak; komolyan egyesek úgy csinálnak, mintha szenttül hinnék, hogy amerikát a fekete rabszolgák építették fel... lényegében teljesen. Igaz a statisztika szerint akkor kezdődött a szárnyalási időszak amikor megszüntették a rabszolgaságot, de ez nem igazán hatja meg őket, ahogy az se, hogy pár száz év azért eltelt... Szóval ők még mérgesek is, hogy várna valamit cserébe valaki, hisz csak visszakapják ami az övék... és örökké kell ennek mennie.

A "libisik" lehet megszervezik a mindenféle mikro és kisebbségi csoportokat, de...

ez klassz, mert azok között mindig ott van az ellentét, pl. buzik és mondjuk muzulmánok; és ahogy a nevük is mutatja... kisebbségek.

Ha nem kisebbségekkel sz@rolnának 1000-szer gyorsabban elérhetnék a céljukat... csak persze így lenne legalább egy domináns egészséges nemzet a lejátszott meccs végén.

Így lassú és szenvedéssel és ellentmondással teli a rombolási folyamat, amit meg lehet fordítani.

Azért mehet ez tényleg csak, mert hát, ahogy Deansdale is írja... a többség nincs egy normális vezetés alá szervezve... ami vezetést el is fogadna. És így mondhatni, mindenki egyedül van.

Amúgy a média önmagában kevés. Kell ehhez, hogy a világ vagyonának a nagy része néhány kézbe csoportosuljon, meg a megvett politikusok adófizetői pénzből finanszírozzák az ártalmas programokat; így igazából sokszor nem is a média nyomás van, hanem a média inkább csak mintha nyomást gyakorlna, de a igazából cég egyetért vele. Nem régi "Kultúrháborús történésekben" tárgyaltam, hogy pl. a szervezeteket amik "nyomást gyakrolnak" pont azok finanszírozzák akikre "nyomást gyarkorolnak".

Itt egy cikk arról, hogy a kapitalizmus ellenes progresszív csoportokat igazából olyanok finanszírozzák mint a Ford Fuondation és Rockefeller Foundation és... mások.

"Woke Foundations Use Dollars Acquired Through Capitalism to Undermine Free Market Principles"

www.dailysignal.com/2021/05/18/woke-foundations-use-dollars-acquired-through-capitalism-to-undermine-free-market-principles/

Szóval igazából azt lehet látni, hogy a progresszív eszmék mögött nincs igazi őszinte támogatás, vagy csak kicsi...

Ezt pénzért csinálják... és pont ezért ilyen állatian nyomolók ezek... amellett, hogy folyton lebuknak, hogy a saját, privát életükben pont az ellenkezően viselkednek mint amit hírdetnek.

Szóval a sok sz@rság gyökere, hogy milliárdosok finanszírozzák ezt a színházat és tudnak is haladni... de csak azért, mert a többség nincs megszervezve normálisan, ha meglenne... nagyon gyorsan véget lehetne vetni ennek.

Még azért a fehérek vannak többségben...

Csak a vezetők árulók... az emberek meg nem tudnak lelkesedni semmiért ami igazán összehozná őket.

GABOR2 2021.06.01. 03:45:55

Ami címet illeti... remélem nem akarsz digitális öngyilkosságot elkövetni.

GABOR2 2021.06.01. 04:24:59

A BLM támogatottsága folyamatosan megy le szépen a zéró közelébe... még a Demokraták között is fogy.

Pont az egy éves évforduló alkalmával volt erről cikk.A fehérek között zuhanórepülésbe ment a támogatottsága.

Sőt fura... tán az egyetemen tanuló fehér nők körében zuhant a legtöbbet.

"A Year After George Floyd’s Killing, White Allyship Fades"

www.usnews.com/news/national-news/articles/2021-05-25/a-year-after-george-floyds-killing-white-support-for-black-lives-matter-fades

"Support for the Black Lives Matter movement soared last summer, but as the protests died down, so did the commitment."

Talán valamennyire ellensúlyozta a sok hónapokon át tartó gyújtogatás az éveken át tartó agymosást?

Deansdale 2021.06.01. 07:43:47

@Sipi81: "Egyébként szerintem részben van ráció abban, hogy bizonyos dolgok szolgáltatásként legyenek eladva, de az már persze túlzás, hogy akkor majd minden így legyen."

A probléma a mögöttes akarattal van, hogy abszolút és totális kontroll alatt tartsák a plebszet. Ha nincs semmid, viszont függsz az államtól ami 24/7 megfigyel, akkor vége a dalnak, elérkeztünk a disztópiába. Azt hiszem az emlegetett Black Pilled fejtegette, hogy azért akarják pl. az autók birtoklását visszaszorítani, mert ha mindenki tömegközlekedéssel ill. über-jellegű szolgáltatásokkal utazik akkor tűpontosan nyomon követhető hogy ki merre jár. Amíg saját kocsid van amiben nincs beépített megfigyelés addig ez nem működik, és ez bassza a csőrüket. Részben ezért van a nagy benzin-ellenesség is, le akarják cseréltetni mindenki autóját újgenerációs szarokra, amikben már van lehetőség a nyomon követésre.

Ha az alusapkások elképzelései igazak, cudar jövő elé nézünk. A great reset egy óriási ugrás a totális techno-diktatúra felé, ahol már lázadni sem lehet, mert egy gombnyomással kitaszítanak a rendszerből, és akkor se munkád, se lakásod, se bankszámlád, se semmid. A nagy reset arra lesz jó, hogy félelemben tartsák a lakosságot, de persze "boldogok leszünk", vágod :)

Deansdale 2021.06.01. 07:46:35

@GABOR2: A hosszabb kommentedhez teljesen igaz, nem lehet mit hozzáfűzni.

Deansdale 2021.06.01. 07:55:47

@Merész Vlagyimir: Abszolút. Az utóbbi 1-2 év legnagyobb tanulsága, hogy rejtett finanszírozáson, a tech óriásokon, és elsősorban a médián keresztül bármit fel lehet futtatni ill. le lehet tompítani, szinte pillanatok alatt, vagyis a háttérhatalom gyakorlatilag azt csinál a világgal amit akar. Ha neonáci felkelést akarnának már zajlana, ha rendet és nyugalmat akarnának akkor az lenne. Ahogy a világ most kinéz, az a háttérhatalom terveinek és munkájának eredménye. Ha néha esetleg kerül is valami porszem a gépezetükbe, gyorsan korrigálnak és megy minden tovább.

GABOR2 2021.06.01. 11:09:47

@Merész Vlagyimir: Hát igen, egy kicsit túloztam, mert azért nem nulla a támogatottságuk, főleg nem a feketék között, de a fehérek között minden csoportban zuhant és érdkes, hogy pont a legjobban agymosott egyetemista lányok körében zuhant a legtöbbet.

GABOR2 2021.06.01. 11:14:52

"Mivel a droidok képtelenek a saját önálló gondolkodásra, mindig azt támogatják, azért lelkesednek, amit a médiavezérek, multicégek éppen az arcuk elé tesznek."

Lehet furán hangzik, de... akkor lehet nem is velük van a legnagyobb baj. Ők... egyszerűen követik aki a "legerősebb".

A baj inkább az, hogy nem tud kinőni a "legerősebb" azok közül aki jót akarna nekik, meg a nemzetnek... egyáltalán az emberiségnek.

A legerősebb persze itt nem a fizikai erő, hanem inkább az, hogy ki tud rávenni embereket arra, hogy együtt dolgozzanak egy célért.

Nekik van egy programmjuk: kövesd a "legerősebbet", tehát talán a kérdés az, hogy hogyan lehet elérni, hogy olyat kövessenek, aki jót akar mindenkinek... vagy szinte mindenkinek.

Az, hogy logikusan bemutatsz nekik valamit keveset nyom a latba... Náluk legalábbis, mert vannak emberek akiknek az az első és legfontosabb. Ők kevesen vannak.

csi szi 2021.06.01. 12:02:18

@GABOR2: Mi is azért foglalkozunk az itt taglalt témákkal, mert ráérünk, nem köt le annyira a megélhetésért való küzdelem, vagy mert ez a "hobbink". Követjük a jobbos és alternatív híreket, és ezért foglalkoztat minket, amit ott olvasunk. Mert pl. a BLM vagy valami hasonló itthon nem éppen kézzelfogható közelségű dolog, egyelőre. Majd ha a cigányok fognak gyújtogatni és csoportosan magyart verni az utcákon...
Az átlagpolgár meg a mainstream médiát követi, illetve azt, amit a facebook algoritmusai és emberi szűrői az arcába tolnak. Neki mi nácirasszisták, alusapkások, vírustagadók stb. vagyunk (vírusügyben én már kifejtettem amit gondolok, szerintem a "kóser" vagyis megtűrt jobboldal egyik legnagyobb ostobasága az evolúciótagadás mellett a vírus veszélyességének tagadása, a maszkviselés hatásosságának tagadása és hasonlók, ezek amerikai idiotizmusok, az evolúció tagadásához vagy a "keresztény cionizmushoz" hasonlóan, nem kellene átvenni őket, utaltam az ázsiai országokra, ahol szó sincs vírusszkepticizmusról, maszkszkepticizmsról, mindenki szigorúan betartotta az utasításokat, hiába, ők hozzánk képest hangyatársadalmak - ezért pl. a nálunk tízszer népesebb Vietnamban 47 kovidhalott volt 1 év alatt, igen 47, nem 47 ezer. A német és nyugat-európai "vírusszkeptikus" mozgalmakat is pótcselekvésnek tartom, mivel nem szabad nekik megnevezni a valódi ellenséget, maradnak nekik az ilyen "maszkellenes", "oltásellenes" mozgalmak, ebben élik ki magukat, még izraeli zsidót is kerítenek, aki velük van ezekben.)
De egyébként igazad van, a "legerősebb" az, aki uralja a kultúrát. A világ kultúráját az USA uralja, az USA kultúráját pedig...

Deansdale 2021.06.01. 13:54:43

@csi szi: Azért a kevés Vietnámi halottnak ezer oka lehet a maszkviselési fegyelmen kívül, amit egyébként kétlek hogy olyan nagy lett volna náluk, mivel ők se nem olyan mereven szabálykövetők mint a japánok, se úgy megfélemlítve nincsenek mint a kínaiak. A közlekedésüket elnézve, ha maszkot is úgy hordtak, akkor nem az védte meg őket :)

Mindenesetre a CDC nemrég leírta, hogy az USA tagállamait összehasonlítva arra a következtetésre jutottak, a maszk szart sem ért, mert ahol kötelező volt átlagban ott is ugyanannyian betegedtek meg mint ahol nem volt kötelező. Persze tudom, ez az USA, épp most írtad mit gondolsz róluk, de azért mégiscsak elgondolkodtató.

De mindegy, ezek nem túl lényeges dolgok.

GABOR2 2021.06.01. 14:08:39

A maszk használat akkor érne valamit ha sűrűn cserélnék, nagyon forró hőmérsékleten speciálisan fertőtlenítenék és nem nyúlkálnának hozzá ( mint Joe Biden folyton ), meg levételnél, fölvételnél baromira odafigyelnél, hogy helyesen csináld.

Ha ezeket betartod: vannak akik szerint ér valamit vannak akik szerint talán még így se nagyon.

Ha viszont ezeket nem tartod be, akkor inkább még árt is.

És szerintem az emberek 99,999... és még itt lenne pár kilences... százaléka nem tartja be. Leginkább csak a műtő orvosok.

Deansdale 2021.06.01. 15:24:59

@GABOR2: Pontosan. Bemész a boltba maszkban, megfogod a kosarat, a cuccokat a polcokon, a visszajárót, aztán miután kimész az arcodhoz nyúlsz mikor leveszed a maszkot, és paff, ennyit ért az egész...

csi szi 2021.06.01. 15:46:49

@Deansdale: Nem akarok erről vitatkozni, de egyetlen igazolt eset sincs tudtommal arról, hogy valaki érintés útján fertőződött meg (nem kovid osztályon, hanem csak boltban, tömegközlekedésen stb.), és nem a belélegzett levegő útján. Gyakorlatilag a nátha légúton terjed, nem attól, hogy megfogtad valaki után a kilincset.
Ez meg ilyen bináris gondolkodásmód, amiket mondtok: ha nem 100%-os, akkor nem is ér semmit. Pedig, ha csak 2m-rel megnöveli a képzeletbeli távolságot vagy megnegyedeli az egy légtérben töltött képzeletbeli időt (a maszknélküliséghez képest), az is eléggé redukálja a fertőzési láncot. De már mondtam a hülye sárgákat, azok régóta hordják más járványok alatt is.

KalmanBlog 2021.06.01. 16:40:36

@csi szi: > Nem akarok erről vitatkozni, de egyetlen igazolt eset sincs tudtommal arról, hogy valaki érintés útján fertőződött meg

Ja, mert olyan van, aki igazoltan légúton, nem? Van róla videó, amin látszik a vírus? Hogyan bizonyítod, hogy légúton jutott bele valakibe a vírus? Az a vírus, amit még nem is izoláltak úgy hallottam.

Deansdale 2021.06.01. 17:01:23

@csi szi: Nem azt mondtam, hogy abszolút semmit nem ér, csak ha nem használja rendesen az ember, akkor hosszú távon nem ér szart sem, mert előbb-utóbb úgyis becsúszik mellette a covid. Egyébként én még emlékszem a nagy vitákra, hogy milyen felületen meddig él a covid, aztán ezek csöndben elsorvadtak, de olyat nem hallottam sehonnan, hogy végülis akkor a felületeken azonnal megförmed és ilyen úton nem lehet elkapni. Jól belepasszol ez abba, hogy az egész témában k*rvanagy káosz volt már az első pillanattól, és még most sincs tisztázva egy rakás tényező.

De mondom, szerintem ezek nem nagy jelentőségű dolgok, kár összeszólalkozni ilyesmin. A "járvány" elsődleges célja ill. legnagyobb veszélye mindigis az volt, hogy a bolygó lakosságát rászoktassák a mindenféle jogfosztásokra és az egyre növekvő atomizációra - ehhez képest fiszfasz ezredrangú téma, hogy az a pár ember aki meghalt, az most akkor tényleg covidban halt meg vagy sem. Ebbe a kurvanagy világjárványba annyian haltak bele, hogy a népességszaporodási görbén még csak meg sem látszik. A 21. századi pestis KÖZBEN vagy 100 millióval többen lettünk a bolygón. LOL... Mondjuk legalább a nyugdíjintézetek fellélegezhetnek kissé, kaptak némi haladékot a csődbe jutásra.

Bayaz 2021.06.01. 17:25:55

@GABOR2: Azért ez a 'racial equality' ranking elég elképesztő, itt van egy lista az állítólagos 10 legrasszistább országról:
www.usnews.com/news/best-countries/slideshows/worst-countries-for-racial-equality

78. Qatar
77. Serbia
76. Saudi Arabia
75. Sri Lanka
74. United Arab Emirates
73. Slovakia
72. Myanmar
71. Israel
70. Ukraine
69. United States

Csak összehasonlításképpen: Dél-Afrika a 34. helyen végzett.

Deansdale 2021.06.01. 17:43:30

@Bayaz: Le merném fogadni, hogy Dél-Afrika azért van annyira rossz helyen, mert még mindig az apartheidon és annak "örökségén" vannak felakadva, az eszükbe sem jut, hogy a fehérgyűlöletet bekalkulálják.

2021.06.01. 20:31:20

@Deansdale: Árnyalnám kicsit a képet, véleményem szerint, mielőtt bármilyen cikk igazságtartalmának vizsgálatába belemélyedünk, érdemes egy kis szkepticizmussal hozzáállni a cikk által kivetített valósághoz.

Vajon rendelkezésre áll egy újságírónak az a költségkeret, amivel ezt a kutatómunkát objektíven el tudja végezni? Fog elég kattintást hozni a cikk (biztosan kitermeli-e a befektetett költséget?), hálás dolog hozzányúlni egy ilyen témához?

Vagy ne adj isten az adott cikk megrendelésre készül, amikor is nincs kockázat a költségek megtérülését illetően, cserébe kijelölik az irányt, hogy mit kell sulykolnia a cikknek. Vagy ne adj isten, az egész újságot egy vagy több alapítvány pénzeli, így adott az irány.

De ha példaként a magyar médiát nézzük, akkor az itteni oknyomozó újságírás szerintem már minden esetben valamilyen lobbit szolgál vagy politikai megrendelésre készül, mert egy origonál egy mezei cikk költségkerete kb 2000Ft, magyarán egy újságírónak kevés pénzért kilóra kell gyártania a szórakoztató és egyben kattintásvadász cikkeket. És még így is néhány hónapon belül csődbe menne az összes nagy újságunk, ha nem állnának mögöttük "megrendelők". Még lehetne tovább boncilni a témát, mert ennél eggyel mélyebben is belelátok a matekba, és ha valaki ellenkezni szeretne, akkor valóban nem ennyire fekete-fehér a történet, de mindent összevetve az előbbi következtetés megállja a helyét.

Egyszerűbben kifejezve pénzbe kerül a forgalom weboldalakra terelése, és még akkor sem biztos, hogy kijön a matek az oldalon megjelenő hirdetésekkel, hogy megéri az oldalt fenntartani, ha a stáb csak újságírókból áll. Szimplán a megjelenő hirdetésekből befolyó bevételek nem fizetnek annyira jól, hogy kifizetődő legyen a sztori. Még egy origónál sem, ha számba vesszük az egységnyi idő alatt beérkező látogatószámot és a cikkekre elköltött pénzt.

2021.06.01. 20:34:39

A fentit azért írtam, hogy érzékeltessem, hogy mennyire kell komolyan venni egy rasszizmus témában országsorrendet felállító cikk függetlenobjektívségét.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.06.01. 23:47:28

@Deansdale: "Ha nincs semmid, viszont függsz az államtól ami 24/7 megfigyel, akkor vége a dalnak, elérkeztünk a disztópiába."
Igen, csak itt ugye nem az államtól fogsz függni hanem a multi cégektől. Az eredeti történet a cikk alapján arról szól, hogy bizonyos dolgokat jobban megéri bérelni mint fenntartani, illetve hogy ebből következően ha a gyártó ad bérbe valamit (például a cikkben a "világítást") akkor onnantól az ő érdeke is az lesz, hogy ezek a dolgok tartósak legyenek, ne pedig évente lecserélendő/tönkremenő dolgok. Ebben és mondjuk a "közösségi" fenntartásban szerintem van ráció, csak át kell gondolni hogy mi az amit megéri és lehetséges így csinálni. Illetve ami még fontos lenne, hogy megmaradjon a választási lehetőség az emberek kezében, hogy szeretnének-e saját tulajdont vagy használják inkább a közösségit. Persze értem, hogy a great reset-ben felvázolt disztrópiában ez fel sem merült.
Egyébként a bérlés egy ma is létező gyakorlat a cégek körében, hiszen például irodaházat is nagyon sok nagy cég csak bérel, mert sokkal hatékonyabb mintha saját maga tartaná fenn.

Az autós történetből lehet hogy valami kimaradt mert amit így leírtál az a magyarázat szerintem nagyon sok sebből vérzik.

Deansdale 2021.06.02. 08:48:07

@Sipi81: Manapság az "állam" eléggé amorf kategória lett, a deep state összeköti a politikát a multicégekkel, egy kézben van minden. Szóval tényleg nem volt pontos az államot írnom, mert a mélyállamtól fog függeni mindenki, ha megcsinálják a great resetet. Pl. az autókölcsönző simán megtagadja tőled az autózást ha a lehallgatásod során kiderül, hogy az otthonodban konzervatív nézeteket tanúsítasz. Már most is megvan ez, pl. pénzintézetek jobbosok tömegével bontottak szerződést, és a deep state ki akarja terjeszteni ezt az élet minden területére úgy, hogy ne legyenek alternatíváid.

Szóval ebben a témában környezetvédelmet, fogyasztóvédelmet, vagy bármi ésszerűséget keresni szerintem butaság, ez nem erről szól. Az elit leszarja a környezetet, őket csak a hatalom érdekli. Nem a saját érdekedben akarják bevezetni, hogy ne legyen semmid és mindent úgy bérelj tőlük, hogy bármikor megvonhassák.

Az autózásban két nagy globalista trend van, az elektromos/önvezető autók fejlesztése, illetve az hogy ne is legyen autód egyáltalán. A fejlesztés természetesen olyan technológiákat is tartalmaz amikkel nyomon követhető vagy, sőt, önvezető autóknál azt is korlátozhatják hogy hova mehetsz. Már most szó van arról, hogy a hagyományos autók gyártását ~2030-ra betiltják, és gondolom a forgalomból való kivezetésükre sem kell sokat várni, a klímaváltozás nevében, nyilván. És onnantól kizárólag önvezető és nyomkövető autód lehet, amit esetleg nem is lehetséges manuálisan vezetni. Igen, szó van erről is. Aztán a legújabb covid-32, a klímaváltozás, vagy bármilyen aktuális agyfasz nevében simán megtehetik, hogy az autódon keresztül lekorlátozzák a mozgástered. Angliában most is volt olyan szabály, hogy X km-nél messzebb nem mehetsz a lakóhelyedtől a covid miatt, a jövőben az autód meg is fogja tagadni hogy messzebb vigyen, és semmit nem fogsz tudni azon kívül, hogy gyalogolsz. Persze a térfigyelő kamerák miatt ez nem biztos, hogy jó ötlet lesz :)

Ha nem vagy gyakorlott alusapkás, akkor ezek a dolgok hihetetlennek tűnnek, de olyan korban élünk amikor az elit a tervei zömét közzéteszi a médiában, ezerrel népszerűsítenek minden szart amit ránk akarnak nyomni a sáskaevéstől a magántulajdon felszámolásáig, szóval pontosan lehet tudni milyen jövőt építenek számunkra. És én fikarcnyi jóhiszeműséget sem vagyok képes feltételezni róluk. Itt is az lesz mint Kínában, csak aljasabb és alattomosabb módon, mert ott legalább köztudott, hogy a párt irányít és s*ggbeb*sz ha rosszalkodsz, de itt azt a gyomorforgatóan tetves propagandát fogják lenyomni a torkodon, hogy a saját érdekedben történik minden, téged akarnak megvédeni a járványoktól meg a klímaváltozástól, ezért kötelező lesz tapsolnod ahhoz hogy az életed legutolsó kis szeletkéje is tökéletesen ki lesz szolgáltatva a mélyállam kényének-kedvének.

Dehát ne legyen így, adja az Úr hogy tévedjek. Én örülnék a legjobban, ha kiderülne, hogy ok nélkül voltam paranoiás :D

Deansdale 2021.06.02. 08:53:57

@vodkasprite: A magam részéről meg vagyok győződve, hogy az USNews cikke gyökér kultúrmarxista progpaganda volt, semmi több. A rasszizmussal kapcsolatban George Floyd-ot emlegették meg még két lelőtt négert, amiről tudjuk hogy egy nagyon beteg és nagyon hazug narratíva szerves részei, szóval nálam itt elvágta magát az egész.

csi szi 2021.06.03. 00:55:37

@promo921: A második linkre azt mondja a McAfee hogy "kriptojackinget" észlelt a webhelyen.

Nahoten 2021.06.04. 08:43:43

Tettem egy érdekes megfigyelést:

Ha négerhez, cigányhoz szólok a saját beszédstílusában, azonnal felhorkan, hogy nem gúnyoljam ki, vagy ne akrjak közéjük tartozni. A cigány konkrétan meg is ver. Gondolom a néger is megverne, de itt azért mégsem teheti olyan könnyen.

A fehér ember meg nem horkan fel azon, ha egy cigány megszólítja a fehér stílusban: Üdvözlöm Uram! Lenne kedves megmondani....

2021.06.04. 10:43:05

Gyerekek érzékelőkkel való felszerelése Izraelben:
www.bitchute.com/video/RS2wUMJVFUfG/

Végül, ha jól tudom, nem netannyaú alakított kormányt, de mindig meglepődök, hogy még annál is hülyébbnek nézik az embert, mint amit eddig el tudtam képzelni.

Deansdale 2021.06.04. 12:16:52

@vodkasprite: Tényleg csodálatos jövő elé nézünk :)

Azon filóztam régebben, hogy talán nem is falut kellene létrehozni/kisajátítani, hanem egy nagy telephellyel rendelkező céget, ahol az alkalmazottak és családjaik bent laknának, szolgálati lakásokban. Ez talán nagyobb védettséget adna a szép új világgal szemben, kevésbé lenne kiszolgáltatott a közigazgatási szerveknek ill. az egyre több és egyre orwellibb szabálynak.

GABOR2 2021.06.04. 16:00:33

Na hi!

Tudtátok, hogy most éppen olyan kibertámadás volt, amitől kiesett az USA marhahús termelésének kb. 25%-a? A Fehér ház aggódik, hogy hatalmas hiány alakul ki nemsokára...:

ujtechkor.blog.hu/2021/06/04/ipar_4_0_a_gyakorlatban_megint

Itt pedig egy cikk a ritka alkalomrol, amikor a mainstream is elarulja, hogy bizony a szovetsegeseink is ugyanugy kirabolnak mindek digitalisan>

ujtechkor.blog.hu/2021/06/04/ultra_ritka_cikk_a_mainstreamben_a_szamitastechnika_biztonsagarol

Es, hogy a legveszelyesebb onveyeto auto verziot keszitenek itt Magyarorszagon is

ujtechkor.blog.hu/2021/06/04/a_felhos_cegek_nedves_alma_az_onvezeto_auto

KalmanBlog 2021.06.04. 16:44:40

@GABOR2: Először egy olajvezeték, aztán meg húsüzem...

Mi is a globális ágenda évek óta, hogy kevesebb olajat és kevesebb húst kellene fogyasztanunk nekünk szolgáknak.

Különös véletlen ez is.

csi szi 2021.06.04. 17:10:00

@KalmanBlog: Az összeesküvés-elméletek a vallásokhoz hasonlóan abból keletkeznek, hogy az emberek össze akarják kötni a pontokat, akkor is ha nincs kapcsolat. :)
De amúgy tényleg érdekes.

csi szi 2021.06.04. 17:11:22

@Deansdale: Céghez bármikor kiküldhetik a NAV-ot vagy valamelyik másik szervet (vagy többet) vegzálni.

Frederick2 2021.06.05. 08:23:05

@Deansdale: Mostanában foglalkoztál nyelvészeti és nyelvrokonsági témákkal?

Itt a témáról egy újabb ismeretterjesztő és népszerűsítő kiadvány.

Timár Krisztina: Nyelvrokonság, nyelvi tudatosság, magától értetődő érték
(Nádasdy Ádám: Milyen nyelv a magyar?)

www.barkaonline.hu/kritika/7682-nyelvrokonsag--nyelvi-tudatossag--magatol-ertet-d--ertek--nadasdy-adam--milyen-nyelv-a-magyar-

Deansdale 2021.06.05. 09:07:27

@Frederick2: Az a gond, hogy a linkelt cikkből nem derül ki, a könyv voltaképp mit is állít a magyar nyelvről. Sokat sehol nem lehet olvasni a könyvből, de ez a két kis részlet számomra mindent elmond amit tudni érdemes:

"Miért finnugor nyelv a magyar? Nos, azért, mert a nyelvészek ezt állapították meg. Ez bizony ilyen egyszerű. A gombák nem növények. Miért nem? Mert a biológusok ezt állapították meg."
www.libri.hu/konyv/nadasdy_adam.milyen-nyelv-a-magyar.html
Más nyelvészek meg mást állapítottak meg, de azt leszarják, mert azok nem MTA-sok voltak, tehát dilettánsok... Pfff. Olyat én soha senkinek nem fogok elfogadni legitim érvelésnek, hogy valami azért van úgy, mert a szakértők azt mondták, és kész. Ez klasszikus érvelési hiba, a szerző kitörölheti vele.

"A magyar nagyon is hasonlít a rokonaira, csak ez nem felszíni hasonlóság, inkább olyan, mint a biológiában, ahol a hagyma és a liliom - tudományos értelemben - nagyon hasonló növények, besorolásuk alapján közeli rokonok, még ha ez ránézésre nem is nyilvánvaló."
www.citatum.hu/konyv/Milyen_nyelv_a_magyar
Amikor magyarázni kell, hogy a király miért nem meztelen, vagyis hogy miért van úgy valami ami abszolút nem tűnik logikusnak, az már régen rossz. Sokszor mondtam már, szart sem érnek az olyan indirekt és bukdácsoló magyarázatok, mint hogy a magyar ház nem lehet a house/haus rokona, mert csak, illetve mert a finnugor kota-ból származik olyan hangzóváltozási törvények alapján amiket a világon kizárólag az MTA használ abban a formában. A hivatalos nyelvészetünk 1848 óta egy rakás szar, és úgy tűnik ettől egyszerűen képtelenek vagyunk megszabadulni.

Frederick2 2021.06.05. 11:52:50

@Deansdale: Sejtettem, hogy valami balliberális cucc. Kösz, hogy utána néztél!

A balliberális kurzus, mint valami szekta, intoleránsan mindenhol a saját véleményét akarja látni. A nyelvtudományban, a történettudományban, az irodalomban, a festészetben, a filmművészetben, a teológiában, a pszichológiában, a szociológiában, a médiában stb. Igazából az élet minden területén.

Csak egy vélemény legyen mindenhol: az övé! Az ellenvélemények pedig tűnjenek el teljesen!

Viták? Diskurzusok találkozása? Két ellentétes nézőpontú ember társalgása? Világnézetek, és a hozzá tartozó érvek ütköztetése?
Ilyen csak a fejletlen társadalmakban van.

Pl. Aki tudományos vitát szeretne a finnugor-elméletről, az megragadt a fejlődésben. A (poszt)modern, iszonyatosan fejlett, transzhumán ember nem fecsérli az idejét vitatkozásra. A vita maradjon meg a barbároknak!

:P

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.06.05. 21:13:53

@Deansdale: "Szóval ebben a témában környezetvédelmet, fogyasztóvédelmet, vagy bármi ésszerűséget keresni szerintem butaság, ez nem erről szól."

Én értem én csupán azt írtam hogy önmagában valaminek a közösségi használata még nem biztos, hogy ördögtől való gondolat. Az, hogy aztán ezt a great reset ki fogja csavarni a saját céljaira az más kérdés.

GABOR2 2021.06.06. 17:43:11

Lehet, hogy Deansdale már berakta.

Most épp van egy olyan story, hogy kiderült, hogy egy Yale egyetemi oktató prof. olyanokat mesél tanítás címe alatt, hogy válogátás nélkül mészárolna le fehér embereket. És ezzel kapcsolatban van is konkrét oktatási anyag.

"Psychiatrist Described ‘Fantasies’ of Murdering White People in Yale Lecture"

www.nationalreview.com/news/psychiatrist-who-delivered-lecture-at-yale-described-fantasies-of-murdering-white-people/

"“I had fantasies of unloading a revolver into the head of any white person that got in my way, burying their body, and wiping my bloody hands as I walked away relatively guiltless with a bounce in my step. Like I did the world a f***ing favor,” the lecturer, Dr. Aruna Khilanani, said at one point in the talk."

GABOR2 2021.06.07. 03:31:17

A CNN nézettsége Trump után kb. teljesen összeomlott.

Mit gondoltok a hány száz, vagy tíz millióan nézik már csak a nagy, híres CNN-t?

Nos... már nem nézik egy millian se, sőt egyre inkább még kevesebben:

"CNN Slips Further Away From 1M Viewers Tuesday, Fox News Dominates Key Demo in Wednesday Ratings"

www.newsbreak.com/news/2270641540495/cnn-slips-further-away-from-1m-viewers-tuesday-fox-news-dominates-key-demo-in-wednesday-ratings

GABOR2 2021.06.07. 03:32:25

@GABOR2: Pont a számot írtam el... nem nézik már egy millióan se.

"CNN had a slow start in the post-holiday weekend ratings race, failing to crack 900,000 viewers at any point on Tuesday, while Fox News dominated the top five most-watched in the valuable demographic of viewers age 25-54 on Wednesday, according to Nielsen data. "

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.06.07. 10:18:58

@GABOR2: Akkor majd jön egy szabály, hogy az ön biztonsága érdekében a CNN csatornának folyamatosan mennie kell a TV-jén akkor is ha nem nézi.

Glokta 2021.06.07. 12:48:15

@GABOR2: Te elolvastad egyáltalán a cikket?
A rasszista pszichiáter nem professzor a Yale-en és ezzel kapcsolatban nincs konkrét oktatási anyag.

Deansdale 2021.06.07. 12:54:53

@Glokta: Fél-, vagy inkább csak negyedigazságod van a második észrevételeddel, ugyanis a CRT egészen konkrétan ennek az oktatásáról szól, és nyugaton egyre több helyen kötelező, nem csak a felsőoktatásban. Nem véletlenül törölte Biden az első elnöki napján Trump tiltását a CRT állami szerveknél történő oktatására vonatkozóan...
süti beállítások módosítása