HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Refugees welcome

2023.06.09. 09:08 Deansdale

108 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2023.06.10. 01:46:07

@GABOR2: Egyedül abban lehet bízni, hogy hamar lelépnek újra innen a gazdag nyugati országokba.

GABOR2 2023.06.10. 08:07:28

@Madarász Henrik: Na nem ha a Fidesz felteszi a kezét... az elfogadhatatlan. Lengyelek már láttam mondták, hogy nem fogadják ezt el.

GABOR2 2023.06.10. 08:15:50

Amúgy most van egy ilyen story, hogy az egyik legnagyobb Call of Duty játékos-youtuber,- aki annyira nagyra nőt, hogy a játék saját skint és egyebeket csinált neki - nézett egy videót arról, hogy a szülők akik azért küzdenek, hogy a gyerekeiket ne agymossák az iskolában összecsapnak az trans stb. tüntetőkkel. Aztán miután neki is most született kisbabája tudja, hogy mifolyik és tett egy olyan kommentet a videó alá, hogy a kisgyerekeket hagyják békén, az hogy rájuk szálltak okozza a "tranzfóbiát"... valami ilyesmit.

És ezért a Call of Duty-s cég cancelte őt és a skinjét.

Azért mert volt mersze írni, hogy a gyerekeket hagyják békén... Ennyi, nem több.

Viszont sokan kiállnak mellette és ő maga - legalábbis eddig - nem kért bocsánatot.

Magyarországra ez így jut el, mintha a tömegek a fickó ellen lennének:

www.gamestar.hu/hir/a-call-of-duty-egyik-skinjet-kivettek-az-azt-ihleto-streamer-homofob-megjegyzesei-miatt-326939.html

GABOR2 2023.06.10. 08:18:11

Ma már azt mondani, hogy: "Békén kellene hagyniuk a kisgyerekeket. Ez itt a valódi probléma."

és,

" hogy szerinte a szexualitással kapcsolatos kérdéseknek a szülő és a gyerek között kell maradniuk. "

nem fér bele az USA-ban... beteg. De ellentétben a magyar cikkben írtakkal, a fickóval egyettértők tábora nagyobb és egyre nől azok száma akik kifejezik, hogy melléállnak.

gigabursch 2023.06.10. 09:11:43

@Wildhunt:
Lassan három évtizede jelent meg az Ossián zenekartól a 'Menetelés a vágóhídra' című számuk (Emberi dolgok albumon). Nos, az a helyzet, hogy Paksi sem tévedett.

Frederick2 2023.06.10. 10:33:56

@GABOR2: Úgy látszik, nem csupán én hozok be olyan témákat a fórumra, miszerint "a woke belerúg a gamerekbe". :) Ez a kommented most sok gondolatot előhozott belőlem. Így mennyiség tekintetében nem kímélek sem téged, sem a többieket. :D Ha elindít ez egy diskurzust, az még jobb.

1, A GameStar és a PC Guru gimis kamaszkorom kedvenc magazinjai voltak. Szomorú látni, hogy hova süllyesztették az egykor szebb napokat látott GameStar-t.

"A Call of Duty egyik skinjét kivették az azt ihlető streamer homofób megjegyzései miatt"

NICKMERCS kifejezi azon véleményét, hogy az LMBT veszélyt jelent a gyermekekre. Burkoltan utal a gyermekbántalmazásra. Erre a GameStar homofóbnak titulálja.

"A tweet által hangoztatott káros káros sztereotípiára reagálva rengeteg e-sportoló, az e-sport szcénában aktív szervező és közösségi tag jelezte neki, hogy ez nincs rendben."

A GameStar káros sztereotípiának nevezi azt, ami fájdalmas tény és szomorú valóság: az LMBT gyermekeket bántalmaz az USA-ban!

"Ezt követően sokan megköszönték az Activision közbenjárását, a cég pedig a jövőben valószínűleg jobban megválogatja majd, hogy kikkel dolgozik együtt."

A GameStar üdvözli az Activision döntését.

American Krogan több videójában foglalkozik azzal, hogy a woke befoglalta az olyan gamer cégeket, mint az Activision, a Nauthy Dog, az Ubisoft, a Bethesda és az Irrational Games. A Google letörölte szinte az összes American Krogan-videót a Youtube-ról. Sajnálatosan mind a mai napig nincsenek magyar felirattal ellátva az American Krogan-videók. S ami a legfájóbb: még mindig nem termelődtek ki azok a gamer, sőt geek influencerek, akik szembe mennének a woke geek hülyeségekkel. Másképp fogalmazva: nincs Hungary Krogan! Így nem is csoda, hogy a hazai gamerek többsége nem is tud róla, mennyire befoglalta a woke baloldal a gaming-et, sőt a geek-et.

A GameStar kiáll az LMBT-n belüli gyermekbántalmazás mellett! Eddig is tisztában voltam a GameStar rohadásával, de azért még így is arcul tud csapni.

Ebben az a legszánalmasabb, hogy a GameStar főszerkesztője, Mazur maga is kisgyermekes apa. Kíváncsi lennék, ő maga mit tenne, ha az ő gyerekeibe magyarázná bele egy transzvesztita, hogy az ellenkező nembe született! Hagyná?

Szomorú történet, mi történt a GameStar-ral. Ahogy az is, ami nemzetközileg történik a gamer szubkultúrával.

2, A woke befoglalta a geek szcénát. Képregényeket, videójátékokat, fantasy-t, sci-fit, anime-t, szerepjátékot stb. - mindent, ami geek.

Az USA-ban már van néhány próbálkozás arra, hogy kialakuljon egy anti-woke geek közösség. Vagyis a woke-t elutasító geek közösség.

Én egyre inkább gondolkodom azon, hogy Magyarországon is ki kellene alakítani egy anti-woke geek közösséget. Arra semmi esély nincs, hogy visszahódítsuk a geek-et - hiszen nincs mögöttünk ehhez megfelelő anyagi és kapcsolati tőke. Viszont arra talán van esély, hogy kialakuljon egy alternatív anti-woke geek közösség nálunk is. Ahogy te is utaltál rá, van rá igény. Nem véletlenül védték be sokan NICKMERCS-et.

A társadalomtudományban hazai téren már kialakult egy anti-woke közösség. (MCC PRESS, Századvég). De tudunk ilyen példákat Európában és az USA-ban is.

Itt az ideje a geek területén is!

Igen, szeretnék kialakítani a geek területén egy anti-woke közösséget. Nem egymagam. Több ember részvételével.

Pár héttel ezelőtt ráírtam egy alt-right youtuberre, Hidanra, hogy nem lenne-e kedve beszállni a dologba. Válaszra sem méltatott. És nagyon úgy néz ki, a sok támadás miatt be is fejezi az YT-karrierjét.
www.youtube.com/@HidanSama/videos

VT135-nek van az a kritikája, hogy a woke ellen lázadó emberek képtelenek csatlakozni egymáshoz, és összeállni egy közösségbe. Jó lenne, ha nem neki lenne ebben igaza.

Kb. ennyi jutott most eszembe!
A lényeg:
KELL EGY HAZAI ANTI-WOKE GEEK KÖZÖSSÉG!

Ha ezt rábízzuk a hivatalos geek magazinokra és a mainstream geek influencerekre, akkor temethetjük is!

Frederick2 2023.06.10. 10:41:14

@GABOR2:

A gamer cégek azokkal a technológiákkal dolgoznak, amelyeket a tech cégek nyújtanak a rendelkezésükre; így feltételezhető egy hierarchia, ahol felül a tech cégek, alul a gamer cégek állnak. A gamer cégek így valamilyen formában képviselik a tech cégek érdekeit; a gamer cégeken keresztül pedig a hivatalos gamer újságírás és a mainstream gamer influencerek. A tech cégek elkötelezett hívei a transzhumanizmusnak.

A tech és a gamer cégek nagy része (ha nem az egésze) transzhumanista és neoliberális elveket vall, többek még woke-t is. Ezen tech és gamer cégek terjesztik a fogyasztóik körében, részben a termékeikkel, részben a propagandával (aminek a része a „felelős társadalmi munka”) a transzhumanista, a neoliberális és a woke trendeket. Mindez lecsöpög a gamer cégek körül kialakult, általuk is formált szubkultúrákban is. A GameStar woke propagandát nyomat geek tartalom címén, a neoliberális Forbes pedig olyan gamer influencereket propagál, mint a TheVR és Nessaj.

Woke geek (wo)man
grafomanpali.blog.hu/2022/10/15/woke_geek_wo_man

Kegyeletsértés, uszítás, gaming
grafomanpali.blog.hu/2022/11/01/kegyeletsertes_uszitas_gaming

Gaming disorder
grafomanpali.blog.hu/2023/04/30/gaming_disorder

Frederick2 2023.06.10. 11:05:41

"Ahogy te is utaltál rá, van rá igény. Nem véletlenül védték be sokan NICKMERCS-et."

Mármint az USA-ban van erre igény, ezt bizonyítja a NICKMERCS melletti kiállás.

Szerintem Magyarországon is van rá igény.

GABOR2 2023.06.10. 15:17:06

Egyébként mge hallottam olyat, hogy Nyugaton divattá vált, hogy babakocsiban hordoznak sokkal idősebb gyerekeket is mint szokás és... mintha ez a gyerek is már túl nagy lenne babakocsihoz...

GABOR2 2023.06.13. 18:57:42

Olyan fura eddig ez az ukrán ellentámadás. Nézek egy ilyen Youtubert aki elemzi a helyzetet. Hónapokkal ezelőtt elmagyarázta, hogy hol lenne a legrosszabb támadni az ukránoknak. A logika egyszerű volt... azon a részen több tízkílóméter mélyen többrégetű védelmet építettek ki az oroszok és betartalékoltak lőszerrel, arra is gondoltak, ha áttörés van legyen egyfajta erődítmény ahova visszavonulhatnak. A levezetése teljesen logikus...

És mégis... az ukránok ott támadtak és ugye pár nappal ezelőtt jött is a hír, hogy simán kilődözték a nyugati legjobb technikát is az oroszok ott. És most is ez fogad ma... újabb ukrán brutális veszteség.

Nem értem... mintha teljesen direkt pazarolnák az embert és technikát.

GABOR2 2023.06.13. 20:01:10

Most hallom, hogy a magyar Kis-Benedek József is mondja, hogy hát... talán ő is el tudott volna képzelni jobb megoldást mint pont ott támadni, ahol az oroszok a legerősebbek ( több tízkilóméter mélyen több rétegzett védelmi vonal, amit hónapok óta építenek, teli van aknákkal is ).

Nem tudom, hogy ennyire bíznak a nyugati techben, hogy nem számít, hogy a legrosszabb helyen támadnak? A nyugati tech sz@rt se ért, a legjobb cuccok ugyanúgy megsemmisültek.

Deansdale 2023.06.13. 20:49:42

@GABOR2: Szerintem a háború egyik fő célja (az EU energiapiacának tönkretétele mellett) a nyugat fegyverzetének átjátszása a harmadik világba. Amit az USA, a NATO és az EU összepakol az ukránoknak annak a 90%-a a feketepiacon keresztül olyan országokba ill. szervezetekhez vándorol amik gyűlölik a nyugati civilizációt és szívesen rúgnának rajta kettőt. Mexikói kartellnél is láttak már javelin rakétát ami ukrajnán keresztül került oda. Vajon mire fognak lőni vele? Lehet tippelni. Ha ezt az egészet elég jól megszervezik akkor simán lehet a globális fehérirtás, a 3. VH bevezetője. Az egyetlen dolog ami jelenleg biztosítja a nyugat előnyét a harmadik világ mocskával szemben az a technológiai és felszereltségi fölény - a háttérhatalom most épp ezt teszi semmivé tervezetten és szervezetten. Miközben a NATO-országokban már arra panaszkodnak hogy nincs lőszer meg hadianyag, addig a táliboktól a kartellekig mindenki felszerelkezik.

GABOR2 2023.06.13. 23:19:47

@Deansdale: Ezeket az eszközöket karban is kell tartani, mert nagyon hamar igényelnek szervízt, tehát ekkora nagy tervre talán nem lehet bevetni őket.

De mondjuk kiürített raktárak: Sok-sok új megrendelés. A terroristák is bőven hozzájutottak fegyverekhez, rájuk hivatkozva is be lehet avatkozni.

Illetve Zelenskyék már mondták, hogy a háború után a "erő nyelvével fognak beszélni", tehát az Ukrajna háború után egy követelőző örülthöz fog hasonlítani... pont mint most a vezetője.

Amúgy hogy voltak ezek a jelentős veszteségek, már mondta is németekben akiknek szánalmasan kevés tankja maradt, hogy adják oda a többit, nekik úgyse oszt vagy szoroz már.

www.portfolio.hu/global/20230612/komoly-listat-nyujtott-be-kijev-nemetorszagnak-ezekre-a-fegyverekre-lenne-azonnal-szukseguk-620816

Európa tényleg védelem nélkül marad. A hollandok konkrétan már tavaly mindent odaadtak:

"Hollandia az összes fegyverét odaadta az Ukránoknak"

www.napiujsag.hu/2022/08/hollandia-az-osszes-fegyveret-odaadta.html

Gyakorlatilag az egész kontinens nagyon sz@rul áll. Teljesen abnormális az egész.

GABOR2 2023.06.13. 23:36:56

@GABOR2: Alig maradt Európának készlet, de így pazarolják ezerrel amit adtak. + meg ugye a fekete kereskedelem... A nyugati katonai vezetők baromira örülhetnek ezeknek a kedves ukránoknak.

Amúgy nem tudom, hogy így Magyarország megkapja-e majd a Leopárdokat, amiket megrendelt...

Deansdale 2023.06.14. 07:59:48

@GABOR2: "Hollandia az összes fegyverét odaadta az Ukránoknak"

Most mondja nyugodtan bárki hogy alusapkás vagyok, de szerintem ilyen dolgok nem történnek cél nélkül. Ezer meg egy oka lehet annak, hogy a háttérhatalom átjátssza a nyugat fegyver- és lőszerkészleteit a harmadik világnak, de hogy ez nem afféle őszinte segítségnyújtási próbálkozás Ukrajnának amit azok a nyugat tudta nélkül sunyiban tolnak át a feketepiacra, arra mérget vennék. Lehet, hogy le akarják cserélni a nyugat fegyverzetét drónokra/robotokra, és azt akarják hogy ne legyenek hagyományos fegyverek amikkel meg tudnánk magunkat védeni ezektől. Lehet, hogy több országban is polgárháborút akarnak kirobbantani a migránsok és a helyiek között, amiben megintcsak nem jó ha a helyi seregek túl nagy fölényben vannak. (Ezügyben arra is erős lépések vannak, hogy a nyugat fegyveres erőit migránsokkal töltsék fel, ami egy alternatív megoldás ugyanarra a problémára.) Az sem lehetetlen, hogy konkrétan VH3-at akarnak országokon átvonuló seregekkel. Amilyen bohócvilágban élünk még az is megeshet, hogy az ukránok a ruszkikkal (és a törökökkel, albánokkal, stb.) együtt indulnak meg Európára, mi meg ott állunk majd előttük letolt gatyával.

Nyilván nem tudom biztosan, hogy mik a tervek, de annyit viszont _biztosan_ tudok, hogy a nyugati világ lefegyverzése nem véletlen. Azt akarják, hogy ne tudjuk megvédeni magunkat, bármi legyen is az ami ellen meg kellene.

gigabursch 2023.06.14. 09:22:40

@Deansdale:
Ugyanezen gondolkodtam én is.
Le kell lövetni (akár a reptéren) 200 db F-16-ot, hogy vegyenek 300 db F-35-öt.

stb, stb, stb-

Egyáltalán nem vagy alusapkás (én meg konteós), hanem csak szimplán mersz gondolkodni.
Nagyon nagy probléma ez sokak számára.

GABOR2 2023.06.14. 22:35:27

"MY PRONOUNS ARE USA': Massachusetts middle school tries to make children wear rainbow clothing for Pride; students revolt, wear Red, White, and Blue"

thepostmillennial.com/my-pronouns-are-usa-massachusetts-middle-school-pride-revolt

GABOR2 2023.06.15. 16:49:21

Komolyan ez az ukrán vezetés totál pszichonak tűnik...

Megcsinálták azt, hogy ráküldték a legerősebb orosz védelmi területre a nyugati eszközöket, lett belőle egy irgalmatlan nagy vereség, történelmi képekkel, ahogy pl. ott van a Leopard 2 is kilőve rengeteg amerikai Brandly mellett...

És ezután indítottak ugyanott egy háromszor akkora támadást ugyanolyan eredménnyel. És ezen támadás alatt, egy nap alatt elveszítették az összes aknamentesítő eszközük 50%-át többek között. És semmit se értek el igazából lényegében.

És pszichok mennek Nyugatra, hogy mostantól 3-szor annyi fegyvert adjanak... azonnal. Miközben úgy pazarolják az emberi életeket és eszközket mint az állat...

Olyan magyarázatokat találtam, miután rengeteg elemzést megnéztem miért volt ez az egész, mint hogy: 1. az ukránok ennyire bíztak a nyugati technológiában. 2. az ukránok arra számítottak, hogy ha az oroszok meglátják, hogy jönnek a nyugati technológiával... azonnal eldobálják a fegyverüket és megadják magukat. Ez... beteg. Azt hiszem ez az amikor a saját propagandád téged ver át.

Rengeteg értehetlen dolog van ezzel kapcsolatban. Pl. a portfolio.hu is megemlíti, hogy "fura", hogy miért hajtanak rá az ukránok mindenféle ovíntézkedés nélkül aknamezőkre.

"az ukrán fegyveres erők elvesztették teljes Leopard 2A6-os állományuk majdnem 15%-át, odaveszett az M2A2 Bradley gyalogsági harcjárművek 16%-a és a Leopard 2R aknamentesítő járművek fele."

www.portfolio.hu/global/20230612/csunyan-felsultek-az-ukran-leopard-2-esek-most-akkor-megsem-ez-a-vilag-legjobb-tankja-620836

"az ukrán vezetők nagydobra verték azt, hogy hadjáratra készülnek, nem volt megfelelő felderítés, ismert aknamezőkre futották rá,"

Ezek a veszeségek úgy keletkeztek, hogy a több tízkilóméter mély védelem ugyanúgy ott van.

És ma, még nem olvastam el, de már látom, hogy újabb durva ukrán veszteségek vannak.

Egyszerűen sírnak, nincs fegyver, nincs ember, de... el se lehetne tán képzelni, hogy jobban pazarolj.

Ráküldeni a nyugati eszközöket akna mentesítő nélkül ismert aknamezőkre, mondván, hogy ez nyugati tech, ez bírni fogja... van egy olyan érzésem, hogy hogy olyan hangulatot akarnak kelteni, hogy Európának be kelljen szállnia... mert egyszerűen amit csinálnak... megmagyarázhatatlan.

GABOR2 2023.06.15. 17:06:36

Egy michigeni városnak csak muszlim vezetői lettek, akik úgy döntöttek, hogy betiltják a Pride zászlót nyilvános épületeken...

"Michigan city with all-Muslim council bans Pride flags on public property at bizarre council meeting in which LGBTQ couple kiss in front of shocked religious groups"

www.dailymail.co.uk/news/article-12196225/Michigan-city-Muslim-government-bans-Pride-flags-public-property-council-meeting.html

vodkasprite 2023.06.15. 17:32:33

Bár tudom, hogy errefelé Andrew Tate nem örvend töretlen népszerűségnek, de azért pár új infó róla.

92 napig tartották előzetes letartóztatásban, végül nem emeltek vádat ellene, helyette áthelyezték házi őrizetbe.

Azért az kemény, meggyanúsították emberkereskedelemmel és nő megerőszakolással, végül vádat sem emeltek ellene.

BBC interjút készített vele, amin állta a sarat, igazából semmi érdekeset nem tudtak felhozni ellene, inkább csak hülyét csinált magából a BBC-s interjúztató. A BBC saját rövidre vágott verzióját sem tudták összevágni úgy, hogy terhelő legyen rá.

Andrew elmondta, hogy kb 1000 ismerősét hívták fel, és ajánlottak pénzt, hogy tegyenek rá terhelő vallomást.

Többen elmondták a bíróságon, hogy nem fognak ellene vallani, ha egyszer semmi rosszat nem csinált Andrew, hiába szeretnék.

Elvileg két ember van, aki vádolja valamivel, az egyikről kiderült jó eséllyel már, hogy virtuális személy.

Interjú:
www.youtube.com/watch?v=NEDPktLnK08&ab_channel=TheCobraMind

Interjú reakció:
www.youtube.com/watch?v=nlG3BLYIKiQ&ab_channel=itsSeanDaniel

GABOR2 2023.06.16. 15:06:03

@vodkasprite: Még nem lélegezhet fel.

Frederick2 2023.06.16. 17:39:56

@Deansdale: Erre a bulira elfelejtettünk elmenni. :P

Megnéztük a bulit, ahova nem engednek be férfiakat
www.youtube.com/watch?v=ty3nZHNm2nY

A férfiak nélküli buli célja, hogy biztonságos szórakozási lehetőséget teremtsen nőknek. A tapizást, kellemetlen nyomulást leginkább a hetero férfiakhoz lehet kötni, tőlük távol maradni nem csak a leszbikusoknak, hanem a hetero nőknek is fontos.

Szombat este a budapesti Gödörbe szervezett férfimentes bulit a Girls New Generation (GNG). A szervezők szerint az esemény nem kirekesztő, heteroszexuális-, leszbikus- és transz nőket is szívesen láttak, kizárólag férfiak nem léphettek be. Az egyik résztvevő szerint erre nem csak a zaklatások miatt van szükség, hanem azért is, mert ha megjelenik egy férfi, az megtöri a női közösség lágyságát, finom hangulatát.

Deansdale 2023.06.16. 18:49:50

@Frederick2: Ha egy nő elmegy egy ilyenre akkor nem is akarnék vele ismerkedni...

Wildhunt 2023.06.17. 05:17:21

@Frederick2: most lehet hogy én nézek rossz filmet, de ez mitől új? Az én feleségem lánykorában is voltak csak lányoknak szervezett szórakozások, akár zenével+tánccal. Akkor valahogy ezt lehetett normálisan, nem kizárólag a szexen keresztül is értelmezni.
A wokeizmus lassan egy freudi rémálmot csinál a társadalomból, ala Weimar.

Frederick2 2023.06.17. 08:48:35

@Wildhunt: @Deansdale: Meg léteznek pizsamapartik, gyerek-, kiskamasz-, kamasz- és főiskolás lányoknak. Érdekes módon ezt már felnőtt nők annyira nem igénylik. Talán azért, mert felnőttek.

Ez szimpla női buzibár. Ami meg lett szórva néhány hetero és aszex feministával, akik demonstrálják a férfigyűlöletüket.

Nekem az a "fura", hogy elvileg ezek az aszex és leszbi feministák nem vonzódnak a férfiakhoz. Mégis sokat foglalkoznak a férfiakkal, persze, gyűlölködve. Az aszex és a leszbi feministák nem kérnek a férfiakból, mégis foglalkoznak vele. Miért?

Ugye, iskolában volt a "Petike", aki túl sokszor húzogatta meg a "Juliska" haját. Állítólag nem kedvelte "Petike" a "Juliskát", ezért piszkálta. Az okos pedagógus pedig egy idő után levágta, hogy "Petike" azért piszkálgatja "Juliskát", mert tetszik neki. Csak hát "Petike" ezt ilyen torz formában volt képes kifejezni a tetszését.

Na, valahogy lassan így vagyok ezekkel az aszex és leszbi feministákkal is! Kicsit túl sokat foglalkoznak a férfiakkal. Talán mert a lelkük mélyén nem is aszexek és nem is leszbik. Valószínűleg volt valamikor az életükben néhány durva visszautasítás férfiaktól. Megszaporodtak az elutasítások. Egy idő után pedig maradt alternatívának a barátnő puncija, vagy az aszexuális és aromantikus biszbasz. Nem működik. Viszont arra is képtelen az ilyenfajta nő, hogy egészséges kapcsolatot létesítsen férfiakkal. Ahogy képtelen arra is, hogy kritikát gyakoroljon maga felett, meggyógyítsa magát, kikászálódjon a gödörből. Marad a gyűlölet.

A rendezvény céljairól meg felesleges filozofálgatni. A Girls New Generation és a Telex, meg a mögöttük húzódó megrendelőknek egy a céljuk vele: kiélezni a férfiak és a nők közötti ellentéteket, vagyis a társadalmi uszítás. Látva a videó alatti kommenteket: sikerült.

Jól mondta Schiffer ezekre az emberekre (mármint az LMBT és a Gender Studies által agymosottakra): ágyútöltelékek!

vodkasprite 2023.06.17. 12:00:08

@Frederick2: Eljutottunk oda, hogy a világ egyik felét (óvatosan) arra nevelik, hogy megvesse a másik felét, holott egyik sincs a másik nélkül..

Frederick2 2023.06.18. 11:23:04

@Deansdale: Biztos hallottál róla, a MeToo következő áldozata a Rammstein.

24.hu/kulfold/2023/06/14/rammstein-till-lindemann-berlini-ugyeszseg-nyomozas/

Erről néhány gondolat:

1, Az egész ügy kiindulópontja egy Instagram-poszt. Az kiderült, hogy igen, mentek rajongó lányok Till Lindeman ágyába. Igen, ittasak voltak ezek a lányok. Ezek derültek ki. Az, hogy ittasak voltak a csajok, és hogy lefeküdtek Lindemannal. Valószínűleg én vagyok a hímsoviniszta disznó, de nekem úgy tűnik, itt a lányok hoztak pár döntést: azt, hogy elmennek Rammstein-koncertre; azt, hogy alkoholos italokat isznak a koncerten; és azt, hogy lefeküdnek Till Lindemannal. Azt nem bizonyította sem a rendőrség, sem a bíróság, hogy ezek a lányok kényszerítve lettek volna. Eddig úgy néz ki: érvényesült a szabad akarat.

A MeToo, meg sem várva, míg a rendőrség befejezi a nyomozást, és a bíróság meghozza az ítéletet, már teremti is a lincshangulatot. Ahogy szokta...

Az elsődleges ok, amiért én undort érzek a MeToo iránt, az, hogy meghekkeli a rendőrség és a bíróság munkáját.

2, A Rammstein ideológiailag balos, Antifa. Ez legyen figyelmeztetés az LMBT és a Gender-feministák seggét nyaló Antifa-söpredék férfitagjainak: ti sem vagytok biztonságba a woke inkvizíciótól! Mert hát a Rammsteinnél sem számított az, hogy balos... Az, hogy készített egy "Deutschland" c. klippet, amiben hergeli a német jobbereket, meg időnként beszól Trump-nak. Nem számít, a maszkulinitása sérti a Gender-lobbi hiperérzékenységét, kinyírjuk!

3, Rock, metál, rock and roll - az most mindegy, ki szereti vagy nem szereti ezeket a műfajokat. (Én inkább elektronikus zene-párti vagyok, de belefér néha egy-egy rock és metál is.) A lényeg, hogy ezek alapjáraton megmaradtak maszkulin területnek. Még annak ellenére is, hogy rengeteg nő megjelent a szubkultúrában (ami egyébként kifejezetten jót tett a rocker férfiaknak, mármint csajozás és pártalálás terén). Még annak ellenére is, hogy a metál sajnálatosan sok magamutogató, hülye-picsa zenekart is kitermelt. Még annak ellenére is, hogy megjelent egy olyan kifejezetten nőkre szabott, férfiatlan irányzat is, mint az emo.

A rock, a metál és a a rock and roll egy maszkulin és férfias terület a zenében. A maszkulinitást nem kezdi ki, hogy beengedte a nőket, sőt. Viszont az már kikezdi a maszkulinitást ezen a zenei területen, hogy be lett engedve a woke baloldal.

Néztem a Rammstein-ellenes tüntetéseket. Nagyrészt a feminista és az LMBT területéről jött arcok. Tipikus hülyepicsák és puhány, férfinak nem nevezhető hímneműek. Sokatmondó. Szimbolikus.

A MeToo azért támadta be a rock, a metál és a rock and roll körüli szubkultúrát, mert ez még férfias. Igyekszik kiirtani belőle a maszkulinitást. Részben ilyen MeToo-féle támadásokkal. Meg majd a saját woke tematikájának az erőltetésével és erősítésével.

Frederick2 2023.06.18. 13:23:46

@Deansdale: A Marvel is támogatja az LMBT-n belüli gyermekbántalmazást
telex.hu/szorakozas/2023/06/16/tobb-mint-10-arab-orszagban-tiltottak-be-az-uj-pokember-filmet-egy-par-masodpercig-a-hatterben-lathato-dekoracio-miatt

"Transzgyermekek". Marvel és a gyermekbántalmazás. Szegény Stan Lee, forog a sírjában!

Legalább az arab országok vezetőinek helyén van az eszük. (A Telex szerint nem, de azok hitvány férgek.)

Deansdale 2023.06.18. 19:03:57

@Frederick2: Alapvetően öröm, ha egy woke illetőt fejbever a bumeráng amit eldobott, csak az a baj, hogy ettől általában nem józanodnak ki, és az ideológia sem gyengül. Joss Whedon és Max Landis tökéletes példák arra, hogy hiába falnak fel egy woke szerencsétlent a saját elvtársai, attól még nem józanodik ki, legföljebb egy időre bekussol.

Deansdale 2023.06.18. 19:05:34

@Frederick2: Igen, mindenbe belenyomják a propagandát, és csak az iszlám mer ellenállni. Lassan úgy érzem be kell szereznem egy Koránt, vagy azért mert úgyis elfoglalják Európát és kötelező lesz, vagy mert az lesz az egyetlen lehetőség a lázadásra.

valis47 2023.06.18. 21:11:47

@Deansdale: A nevezettek tényleg elég nagy seggfejek, nincs ok sajnálni őket.

Frederick2 2023.06.19. 07:45:40

@Deansdale: @valis47:

"Alapvetően öröm, ha egy woke illetőt fejbever a bumeráng amit eldobott"

"A nevezettek tényleg elég nagy seggfejek, nincs ok sajnálni őket."

A gond csak az, hogy szerintem az egész rockos és metálos scéna be lesz fenyítve a woke révén. Vagy hát kísérletet tesznek rá. Remélem, megfelelően működni fognak az önvédelmi mechanizmusok.

GABOR2 2023.06.19. 22:14:12

@Deansdale: Lehet, hogy lesz ebben változás, mert most elmentek tán a woke-ok egy olyan irányba, hogy nem elég a passzív elfogadás, aktív elfogadás kell. Ami pl. azt jelenti, hogy az iskolákban a gyerekeknek a ramadám alatt kötelező résztvenni iszlám szertartásokon, akkor is ha nem muzulmánok. Most fentebb nem sokkal beraktam egy cikket, hogy egy 100% iszlám városi tanács betiltotta a nyilvános helyeken a pride zászlót, és ezt felhánytorgatták nekik, hogy ők részt vettek a ramadámban úgyhogy bizony a muszlim gyerekeknek is részt kell vennie a pride dolgokban aktívan. De muszlimok azt mondták, hogy kopjanak le rolluk, nem.

Frederick2 2023.06.20. 13:50:22

@Deansdale: Egy woke baloldali szervezet (Amadeu Antonio Alapítvány) finanszírozza a Till Lindemann elleni (koncepciós?)pert. Cseppet sem gyanús...

24.hu/kultura/2023/06/19/till-lindemann-rammstein-amadeu-antonio-alapitvany-per-koltseg-kozossegi-finanszirozas/

Deansdale 2023.06.20. 17:10:59

@Frederick2: Ezek tényleg felfalják egymást. A konzervatívoknak elég azt kicsinálni aki a végén talpon marad :)

F. Szabó 2023.06.20. 20:50:30

@Deansdale: Nem tudom volt-e már itt. Kicsit ki is lóg az éppen futó témátokból, de nem lóg ki abból amiről a blogod szól. Baromi hosszú, de szerintem megéri végignézni.

rumble.com/v2sm19a-plandemic-3.html

Deansdale 2023.06.21. 07:48:17

@F. Szabó: Tényleg hosszú, de legalább alapos.

Frederick2 2023.06.21. 12:59:35

@Deansdale: Az LMBT tele van pedofilokkal. A szélsőbalos Szikra Mozgalom is tele van pedofilokkal. Hmm, de furcsa!
www.borsonline.hu/aktualis/2023/06/megkinzott-gyerekek-fotoi-jambor-andras-kedvencenek-lakasan

Mme.Brioche 2023.06.21. 16:20:53

@F. Szabó: tudnál esetleg adni ehhez a másik linket, vagy a film címét, hogy rákeressek? Sajna a Rumblet itt betiltotta a kormány, semmit nem tudok onnan megnézni. Nesze neked szabadság...

F. Szabó 2023.06.21. 20:04:58

@Mme.Brioche: @Deansdale:
Ó, ez a YouTube változat még hosszabb egy Victory Boyd-féle himnusz énekléssel, mint a Rumble-féle.

Egyébként elérhető a videó (meg még egy csomó cikk és videó) a addedvalue.blog/index.php/hu/ címen is, ugyanazzal a vacak automata magyar fordítással, amihez a Rumble linkem vezet.

vodkasprite 2023.06.21. 22:29:04

@Frederick2: Volt már olyan a történelemben, hogy legyártották a "bizonyítékot" a kívánt cél elérése érdekében, kíváncsi lennék a valóságra, de Isten őrízz, hogy kételkedjek jelen esetben :)

vodkasprite 2023.06.21. 23:41:51

Belenéztem a videóba, és felderengett egy olyan konteó a fejemben, hogy mivan, ha a mi kormányunk úgy szolgálja ki a WEF felé a magántulajdon csökkentését szolgáló kvótát, hogy masszívan támogatjuk, hogy a hitelkárosultak feje felől elárverezzék az ingatlanokat. Itthon a devizahitel károsultakat csak szépségtapasz szintjén támogatta a kormány...

Frederick2 2023.06.22. 08:20:21

@vodkasprite: Én biztos vagyok benne, hogy a nemzetközi baloldal működtet egy nemzetközi pedofil hálózatot is. Aminek az egyik "toborzó irodája" az LMBT.

Igaza van Deansdale-nek: a pedofília már a woke baloldal és a balliberális kurzus szerves része.

vodkasprite 2023.06.22. 10:13:38

@Frederick2: Ebben egyetértünk, de hallottam én már érdekes dolgokat rendőröktől privát beszélgetésben..

Frederick2 2023.06.22. 15:57:35

@vodkasprite: @Deansdale: Böjte Csabával interjút készített a Válasz. Ha valakit érdekel a körülötte való botrány, itt olvasható, még hozzá magának a vádlottnak a szájából.

www.valaszonline.hu/2023/05/23/bojte-csaba-szent-ferenc-alapitvany-bantalmazas-katolikus-egyhaz-interju/

Én továbbra sem hiszem, hogy bűnös. Ez egy koncepciós per.

A riporter bicskanyitogató stílusban kérdez. Kíváncsi lennék, merne-e ennyire tökös lenni a hazai LMBT-s közszereplőkkel is, a gyermekbántalmazási vádak kapcsán.

Az is fura nekem, hogy egy elvileg "konzervatív" társaság miért balliberális (Amerikai Népszava) és woke baloldali (Átlátszó, Mérce) újságok cikkeire hivatkozik, méghozzá elég kritikátlanul?

vodkasprite 2023.06.22. 16:57:03

@Frederick2: mert tökmindegy, hogy baloldal vagy jobboldal. Persze valami különbségnek kell lennie a kettő között, hogy egész évben tudják tolni a cirkuszt egymás ellen a mi "szórakoztatásunkra", amíg a világkormány szép lassan felépül...

Ez a baloldal, jobboldal téma csak a felszín, cirkusz a nép számára.. A baloldali hálózatnak nem érdeke, hogy a jobboldal megszűnjön. Nekik a zűrzavar keltés, emberek agyának felkúrása, és hasonló dolgok az érdekük, társadalmi csoportok egymás ellen fordítása. Ha mindenki egy irányba nézne, az nem lenne jó nekik, mert akkor már nem lenne mivel terelni a figyelmet.

Oszd meg és uralkodj.

Ne felejtsük el, hogy a korábbi WHO szavazáson Magyarország kormánya is arra szavazott, hogy adjuk át a szuverenitásunkat a WHO-nak.
Aki esetleg nem tudná: szavazás arról, hogy a WHO dönthesse el, hogy mikor van világjárvány, kötelező-e az oltás vagy nem, kötelező karantén vagy nem. Az egész média kussolt erről a Mi Hazánkon és néhány konteós forráson kívül. Amúgy az afrikai országok vétózták meg, hála nekik.

Nemsokára újra szavaznak ugyanerről (lol, amit nem szavaznak meg az elit javára, azt fél év múlva újraszavaztatják).

GABOR2 2023.06.22. 20:27:21

Most sok beszéd van a Titanic mellett eltünt Titan tengeralattjáróról.

Állítólag kiderült, hogy a több mint 80 millió forint/személy volt a merülés díja és hogy a búvárhajó egy igazi... woke/ diversz design.

Amikor a hajó kifejlesztésére kiírták a pályázatot, nem a legjobb szakembereket keresték, hanem egy diverz csapatot, akik olyan megoldásokkal álltak elő, mint 30 dollárba kerülő irányító eszköz és olyanokat mondtak, hogy " terngeralattjárót bárki tud építeni". Fehér embernek tilos volt résztvennie.

Számos videó van erről...:

www.youtube.com/watch?v=QHYfyzBje4M

valis47 2023.06.22. 20:57:17

@Frederick2: Ezek (Válasz, Hang) a Simicska-árvák, ugyanoda vannak végső soron bekötve, mint az említettek.

GABOR2 2023.06.23. 00:16:30

@GABOR2: A halottak között van a cég vezetője, aki kijelentette, hogy nem hajlandó 50-es fehér férfiaktól hallani, hogyan kell tengeralattjárót építeni + plusz tán az egyik indiai milliárdos mondott most Davoson valami beszédet nemrég...

Frederick2 2023.06.23. 13:12:16

@valis47: @vodkasprite: @Deansdale: Óh, szegény Átlátszó, megvádolták őket! :P

atlatszo.ro/kozlemenyek/kiallunk-atlatszo-mellett/

"A magyarországi kormánypárti média rendkívül súlyos vádakkal illeti a budapesti Átlátszó szerkesztőségét: nemzetárulás, külföldi megrendelésre való munka, a határon túli magyarok ellen intézett támadás, nemzetbiztonsági fenyegetés."

Csupa olyan vád, ami helytálló!

"Alulírott újságírók, a tényfeltáró projekt partnerei felszólítjuk a kormánypárti médiát hogy hayják abba Átlátszó elleni lejáratókampányt. Továbbá felszólítjuk a magyar kormányt, hogy ítélje el a régióban működő független médiaorgánumok ellen intézett támadásokat, valamint az Átlátszó és újságírói elleni gyűlöletkeltést."

Gyűlöletkeltés, lejáratókampány, hmm! Talán ők is abbahagyhatnák a Böjte Csaba elleni karaktergyilkosságot.

Micsoda egy kétszínű szarfaszú társaság! Köpedelmes emberek! Pfúj! :P

vodkasprite 2023.06.24. 17:01:27

Nigériában bevezették pár hónapja a CBDC-t, eleinte a nép 5%-a akarta csak használni... aztán lekorlátozták az ATM-es készpénzfelvételt heti max 44$-ra.

Tüntetett a nép, de pár hét múlva már 60% volt a CBDC használat.
twitter.com/bambkb/status/1656618303517872128
Gondolom nálunk is kb ennyi lesz a "nagy elutasítás"...

vodkasprite 2023.06.24. 17:05:48

@vodkasprite: És ami fontosabb, hogy nyilván a magyar médiában alig lehetett hallani erről. Ugyanúgy, mint alig lehetett hallani a Holland farmerek tüntetéséről is. Szóval, aki a fidesztől várja a megváltást, az nem fog összejönni, de sztem a Mi Hazánktól se.

Valahogy azt kellene kidolgozni, hogy lehetne közel országos szintre felskálázni a Kassai vagy más hasonló közösségeket...

valis47 2023.06.24. 18:44:13

Közben Oroszországban puccsol a Wagner csoport... Moszkva felé haladnak komoly ellenállás nélkül. Állítólag Putyin már elmenekült.

GABOR2 2023.06.24. 19:36:52

@valis47: Így kell elk@rni a saját országod jövöjét...

Mindazonáltal ez még nem lejátszott meccs.

Wildhunt 2023.06.25. 12:48:26

@valis47: de megjött az erdész és mindenkit hazazavart.

GABOR2 2023.06.25. 14:47:40

Deansdale... igazad volt. Ez mostmár nemcsak Európára koncentráló adat, ez Magyarország...:

www.portfolio.hu/gazdasag/20230625/a-vallalatok-mohosaga-miatt-dragul-az-elet-magyarorszagon-de-miert-623680

Frederick2 2023.06.25. 18:46:12

@vodkasprite:

"Valahogy azt kellene kidolgozni, hogy lehetne közel országos szintre felskálázni a Kassai vagy más hasonló közösségeket..."

Hogyan?

vodkasprite 2023.06.26. 16:51:19

@Frederick2: Kassai is elmondja, hogy az önismeretnek csak az egyik útja a lovasíjászat, de létezik rá számtalan másik út is. A lovasíjászat helyhez kötött (el kell menni a gyakorlásához a lovasíjász központokba, vagy lovardába), nem mindenki akar "profi" lovasíjásszá válni, emiatt a legtöbb ember számára nem elég érdekes, vagy nem elérhető
-> nem lehet felskálázni országos szintre.

Tekintve, hogy manapság mindenki online lóg, én egy olyan weboldalt képzelek el, aminek az a célja, hogy azt jutalmazza, ha valaki közösségért tesz valamit, pl közösséget épít, közösségi programot szervez. Ha pedig valaki átbasz valakit, akkor azt bünteti, ezzel újra ráneveljük a népet, hogy nem érdemes következmények nélküli világként tekinteni a környezetünkre, mert hátrányba kerülünk, ha trógerkedünk. Azonban ha kapcsolatokat építünk, akkor jutalomban részesülünk.

Végtelen ötletem van a témában, de nem vállalnám magamra ennek a kidolgozását, mert vannak erre nálam alkalmasabb emberek.

Én azt szorgalmaznám a témában, hogy olyan elképzelés szülessen, ami alkalmas arra, hogy országos szintűvé nőjön idővel, hogy megérje benne lenni, és ha valaki bekerül, akkor hátrányba kerüljön, ha kikerül.

Egy klasszik baráti kör is ilyen: ha vannak barátaid, akkor van akire számíthatsz, de ha kikerülsz a körből, akkor "esendőbb" leszel. Ugye pont ez a célja az elitnek, hogy atomizálódj, minél hamarabb fordulj szembe a szüleiddel, rokonaiddal, barátaiddal, pároddal.

Viszont azt fájlalom, hogy Bedő Imre, meg az összes többi csak arról beszél, hogy ez meg az fog hamarosan elkövetkezni, meg hogy kellene már valamit csinálni, de a tájékoztatás önmagában nagyon kevés. Mintha a török időkben a magyarok úgy akartak volna védekezni, hogy mindennap kihirdették volna, hogy épp hány kilóméterre vannak a határtól a törökök.

Ennek a szakkifejezése: mentális maszturbáció, pofázni arról, hogy mit kéne, meg mi lenne jó. :)

Szóval egy jó jutalmazási, és szankcionáló rendszert kellene kitalálni, hogy holnaptól mindenki be akarjon lépni. Ezeknek a területeknek én nem vagyok szakértője, de biztos vagyok benne, hogy végtelen irodalma van ennek már, hogy kell egy jó jutalmazási rendszert kialakítani.

Mia and Me 2023.06.27. 00:27:49

@vodkasprite:
"Szóval egy jó jutalmazási, és szankcionáló rendszert kellene kitalálni, hogy holnaptól mindenki be akarjon lépni."
Szociális kredit rendszer 2.0

Én nem ebben látok kitörési pontot.

GABOR2 2023.06.27. 01:25:14

"Hide Your Kids: Pride Members State Their Agenda, 'We're Coming For Your Children'"

townhall.com/tipsheet/print/2624957

Frederick2 2023.06.27. 09:59:52

@vodkasprite: Köszönöm a válaszod! Érdekes felvetések.

Szerintem akkor működne egy szociális kredit rendszer, ha nem áll mögötte működtetőként az állam. Mert abból csak olyan szörnyűségek lennének, mint ami a kínai kredit rendszer, vagy amit az EU kíván bevezetni a tagországokban.

Frederick2 2023.06.27. 10:04:30

@Wildhunt: @Deansdale: Ez a FAM is micsoda egy idiótává silányodott az elmúlt években.

"A németországi Marx szobor bezzeg. Az máig kiveri a biztosítékot a magyar jobboldalon.

Persze érthető: Marx nemhogy a szociológia egyik atyja, de még csak egyetlen árva embert se ölt meg. Milyen ez már?”

Ja, Marx nem ölt meg senkit. Csak a tanait követők öltek és nyomorítottak meg egy csomó embert. A woke balosok is Marxra hivatkozva pusztítanak. Igazából nem volt olyan marxista csoportosulás, ami ne okozott volna fájdalmat embereknek. Nem, Marx nem pusztított, csak elvetette a pusztítás magvait; megteremtette annak a lehetőségét, hogy a későbbi hívei szabadon pusztítsanak és romboljanak.

Mondjuk mit várjunk egy olyan embertől, aki úgy bírálja a woke-t, hogy közben maga egy woke pártra szavaz, a Kutyapártra.

BAROM!

Deansdale 2023.06.27. 11:28:25

@Mia and Me: @vodkasprite: Amíg nincs meg egy minta arra, hogy hogyan lehet az a bizonyos új életmód jobbé és olcsóbb és komfortosabb mint a régi, addig semmi értelme erőltetni a tömegeknél. Le kellene gyártani a tervet (aztán esetleg egyes hozzávalókat), hogy elkezdődhessen az átállás.

Ebben speciel a nagy infláció és a várható még szomorúbb problémák még segíthetnek is...

Deansdale 2023.06.27. 11:44:08

@Frederick2: Marx eszméi nevében ölték meg a legtöbb embert a történelemben, de semmi gond... Mellesleg azok az eszmék értelmi fogyatékosak, mivel Marx is az volt. Abszolút megvalósíthatatlan utópiakergetés ami gyűlölködésre és a társadalom lefejezésére épít, ugyan mi baj lehetne vele?

Frederick2 2023.06.27. 12:03:38

@vodkasprite: @Deansdale: Úgy látszik, ezt a ROBERT C. CASTEL-t is óvatosan kell kezelni.

Világ Prigozsinjai, egyesüljetek!
mandiner.hu/cikk/20230627_robert_c_castel_jevgenyij_prigozsin_velemeny_kulfold_haboru

Az még hagyján, hogy érződik az írásból az oroszpártiság és a Putyin-fanság. Ámbár nem értem, ha ennyire csodálja őket, miért jött ő is többször az objektivitással?

Ami viszont roppant gusztustalan, ahogy beszól a kanadai kamionos tüntetőknek és a franciaországi nyugdíj-reform ellen tüntetőknek.

"Egy mérsékelt nyugdíjkorhatár-emelés?"

Óh, én elhiszem, hogy ő nem fogja megérezni a saját bőrén a "mérsékelt nyugdíjkorhatár-emelést".

"Egy oltás kötelezővé tétele néhány kamionos számára?"

Hát igen, hülyék ezek a kamionosok! :P

"A mi Prigozsinjaink számára a káosz nem pusztán eszköz, hanem egy magasztos cél és életpályamodell."

Vagyis akik tüntettek Kanadában a kötelező oltás és Franciaországban a nyugdíj-korhatár felemelése ellen, azok egyenértékű gazemberek egy orosz zsoldosvezérrel.

Mekkora egy fasz!

Érdemes kihangsúlyozni, ROBERT C. CASTEL a FIDESZ Oroszország-szakértője, vagy mi! A véleménye valószínűleg egyezik a Párttal. Lényeg: valószínűleg nem csak ő gondolja ezt a kanadai kamionosokról. Mondjuk picit csalódás, mert valahol reménykedtem benne, ő egy korrekt fickó. De úgy látszik, nem. Kibújt a szög a zsákból.

vodkasprite 2023.06.27. 12:36:40

@Mia and Me: Ennyivel a büntetőjog is szociális kreditrendszer, mert ha rosszat csinálsz, akkor büntetés jár, ha pedig jól viselkedsz, akkor elengedik a büntetés egy részét.

GABOR2 2023.06.27. 15:07:06

Az ukránok továbbra is ráküldik az ismert aknamezőkre a katonáikat. Szinte az összes aknátalanító eszközüket elveszetették ugye rögtön az elején.

Ez nagyon brutális videó, arról hogy az aknamezőre küldött ukránok alatt robbannak az aknák... mindent megmutat úgyhogy tényleg csak akkor ha nem sokkol titeket. Aztán mint a föntebbi videóba mutattam, aki nem akar menni... nos, saját parancsnokuk dobott rájuk kézigránátot.

Érdekes, hogy az ukránoknál ez a szojvet kommunista a módi, míg az oroszokkal kapcsolatban mindig azt mondják a szakértők, hogy kímélik az embereiket, lehetnének sokkal brutálisabbak.

www.youtube.com/watch?v=ah7IBH1_yr8

Mia and Me 2023.06.27. 17:34:16

@vodkasprite: nem is nagyon működik.. ;)

Mia and Me 2023.06.27. 17:38:49

@GABOR2: nekem régóta az az érzésem hogy az ukrán lakosság ellen folyik a harc, és ebben egy oldalon áll amerikai meg ruszki is, amcsiknak föld és egyéb érdekeltségeik vannak, ruszkiknak saját népük. Épp csak a szétszabdalás vonalában nem egyeztek meg, de amíg ez az egyezség megszületik, addig is ukrán mentesítik amit csak lehet, maguk az ukránok is ( azaz a vezetők akik eladták a lakosságot kilóra)

KalmanBlog 2023.06.27. 17:59:29

@GABOR2: Borzalmas. Az járt jól, akinek már lerobbant egy lába, mert az gondolom mehet haza. Ha a tökei megmaradnak és csak egy lába veszett oda, akkor már szerencsés. Vagy felépülés után kiviszik műlábbal aknád szedni?

Hogy vették fel ezt? Szerintetek valódi? Sok helyen azt olvastam, hogy kamu ez a videó. Ha nem kamu, akkor ez a háború igazi arca.

Arra is kiváncsi leszek, hogy mi marad ezekből a területekből a háború után? Egyszerűen ráteszik a lakatot, hogy ez a terület járhatatlan? Megvárják míg a szarvasok elvégzik az aknamentesítést az életük árán? Hogy működik ez a modern korban, amikor úgy tudom, hogy vannak fémkeresővel sem látható aknák, amiket képtelenség megtalálni? Van olyan is, ami elemzi a mozgás mintázatát és csak arra robban, amire be van programozva. Akár olyat is lehet csinálni, amin átmehet egy tank, de ha gyalog lépnek rá, akkor robban. Hogy lehet ezektől biztosan mentesíteni egy területet?

GABOR2 2023.06.27. 20:36:46

@Mia and Me: Most úgy van, hogy az oroszok egy hatalmas erődítést építettek ki, ez még a második világháborús Kurksznál is nagyobb, azzal is hasonlítják össze egyre inkább.

Az ukránok még el se érték az igazi első vonalát ezeknek az erődítéseknek, hanem egy olyan zónában tartanak, amit az oroszok némi harc után hajlandóak feladni, hogy a megfelelő helyre tereljék az ellenséget... bár az ukránoknál erre nincs is szükség.

Ugyanis az ukránok úgy tűnik rászálltak arra, hogy ilyen 10 épületből álló, egy utcás... falukat, településeket foglaljanak el, hogy mondhassák a sajtóban, hogy foglalnak településeket. Ez úgy szokott menni, hogy bemennek a faluba ahol nincs is orosz egység, aztán megcsinálják a fotót, aztán közben az oroszok rájukzúdítják a tüzérségüket, elszenvednek rengeteg veszteséget, aztán visszavonulnak.

Az "ellen-offenzíva" második napján tán elveszítették az összes aknamentesítő eszközük 50%-át. A hely pedig tele van aknával.

Az első nap ráküldték a nyugati eszközöket az ismert aknamezőkre, gondolván, hogy a nyugati eszközök kibírják + ha az oroszok meglátják, hogy jönnek az ukránok nyugati eszközökkel, mind eldobája majd a fegyvert... nekem is hihetetlen, de már ezerszer hallottam ezt várták.

Most meg már igazán nincs is eszköz ami aknátalanítna és így küldik rá az embereket a mezőkre. Egy brandlyben pedig ugye egy csapat utazik, tehát ha az felrobban nemcsak egy-két ember hal meg.

Akárhogyis... még az első vonalat se érték el, ahol elkezdődik az igazi védvonal... az áldozatok száma óriásira várható.

Közben nincs légifedezezük se, az oroszok uralják a légteret a harcmezőnél.

Én is úgy érzem, hogy az ukrán lakosság írtása megy, mert ha nincs esélyed a sikerre, akkor minek az egész?

Az oroszok azt mondták, hogy Krimnél nukreális eszközöket is bevetnének, Zelelensky viszont mindent vissza akar szerezni. Pedig ez lehetetlen... Csak ha az orosz föld káoszba fullad akkor lehetne. Az meg most nem jött össze.

GABOR2 2023.06.27. 20:44:28

@KalmanBlog: Ezeknek a felvételeknek az eredete orosz oldalról az Orosz Hadügyminisztérium.

Az ukránok és az oroszok is használnák drónokat, bár az oroszok inkább megfigyelésre és tankpusztításra. Az orosz tankpusztító drón rendkívül hatékony eddig.

Itt egy összeállítás:

www.youtube.com/watch?v=cClULMsLjVA

Vannak aknamentesítők amik ilyen láncokkal feltúrják mélyen maguk előtt a földet, ez a lassú és veszélyes módszer, mert elöl halad és kilőhetik.

Van viszont egy olyan, hogy mondjuk fél kilóméterre előre egy sávban végigbombázzák egy pillanat alatt aztán lehet menni azonnal.

Ezeken az ukrán területeken rengeteg az akna, ebből még baj lesz, ráadásul amikor az elszabadult folyó elöntötte a területeket, ezeket arréb vitte, tehát a térképeken bejelölés nem segít már. Vannak viszont olyan aknák amiket távirányítással távolról ki lehet kapcsolni.

Az ukránok meg olyan drónokat használnak, hogy pl. fölé mennek a harci árkoknak és dobálják le onnan a gránátokat a katonákra, meg be a bunkerekbe, meg járműveknek a nyitott ajtaján.

Van olyan felvétel is, hogy egy orosz katona marad egy alakulatból és elszórakoznak vele, hogy dobálgatják le rá a gránátokat az meg próbál elugráni előlük. Végül az orosz katona könyörgésére abbahagyták... vagy mert elfogyott a gránát.

GABOR2 2023.06.28. 00:08:01

Amúgy a magyarokat is írtják az ukránok rendesen mert tán, amiben a legtöbb magyar van/volt egység a 128. hegyi támadó brigád amit már 5-ször kellett teljesen újra feltölteni, mert szeretik őket öngyilkos feladatokra küldeni...

rmx.news/hungary/ethnic-cleansing-hungarians-being-rounded-up-and-conscripted-into-ukrainian-army-after-massive-losses-in-the-east/

KalmanBlog 2023.06.28. 12:50:06

@vodkasprite: Nem volt kedvencem eddig Bedő, de ez a videó nagyon jó. És még újat is tudott mondani, mert mostanában nem követtem a történéseket eléggé.

Wildhunt 2023.06.28. 17:27:04

@Frederick2: én annyit láttam ebben, hogy helyesli az oroszok rendpártiságát. Castel Európában vallásos fundamentalista nacionalistának számítana. Ehhez az EUban a Fidesz, úgy általában meg az oroszok állnak a legközelebb.
Tanulságos, hogy mikor megkérdezték tőle bízik-e abban, hogy az állama meg tudja védeni őt és a családját azt válaszolta, hogy nem, de abban biztos, hogy ő meg tudja védeni a családját és a hazáját.

Frederick2 2023.06.29. 08:12:52

@KalmanBlog:

"Nem volt kedvencem eddig Bedő"

Mi vele a problémád?

Frederick2 2023.06.29. 09:46:31

@Wildhunt: Szerintem meg érződik rajta, hogy izraeli zsidó - jól hozza azok gőgjét! :P Jó dolog a rendpártiság, csak éppen nem lehet vele mindent megmagyarázni. Így a kanadai kamionos tüntetést sem.

"Egy oltás kötelezővé tétele néhány kamionos számára?"

Ha szerinte tényleg ennyi az egész esemény, akkor látszik, nem érti a lényegét. Aztán meg, én nem lettem volna a kanadai kamionosok helyében. Ahogy Justin Trudeau elbánt velük, az nem egy demokratikus eljárás, hanem inkább emlékeztet a fehéroroszországi Lukasenka-rezsim módszereire. Vagyis mellélőtt Castel, nem kicsit, mivel Truedau ugyanúgy elbánt a kanadai kamionosokkal, ahogy most Putyin a Wagner-bandával.

Apropó, rendpártiság! Szerintem itt sokan tisztában vannak azzal, hogy a most kialakuló COVID-világrendben alapvető elem a rendpártiság. Beadod magadnak a vakcinát, mert ez a dolgok rendje! Ha nem adod be magadnak, megtöröd a rendet! Volt itt már szó azokról az emberekről, akiket Deansdale COVID-fasisztának és vakcina-nácinak nevezett (asszem, így hívta őket): akik baszogatnak, ha nem adatod be magadnak és a családtagjaidnak a vakcinát, ha pedig tiltakozol ellene, verbálisan és ököllel esnek neked.

Az, hogy Castel a Prigozsin-puccsistákhoz hasonlította többek között a kanadai kamionosokat, ugyanez a vakcinanáci tempó. Bár miért is csodálkoznék? Az általa annyira csodált izraeli, orosz és magyar állam is így áll a vakcinapolitikához: ha felemeled ellene a szavad, a nép ellensége vagy! Úgy is bánnak veled!

GABOR2 2023.06.29. 11:54:38

@GABOR2: Nagy-Britanniába heti 500 emberrel többen halnak meg szívbetegségben vagy strokeban a koronavírus óta...

Wildhunt 2023.06.29. 12:33:00

@Frederick2: jól látod, Castel egy igazi cionista, szerinte Izrael szuverenitása (polgárai felett is) mindenek felett való. Többször hallható tőle a büszke nacionalizmus dicsérete.
Ami felett szerintem elsiklasz, hogy épp ezért mindennemű befolyásolási kísérletet elutasít a betűlevesektől (ENSZ, who, stb).

GABOR2 2023.06.29. 16:14:58

@Wildhunt: Az Ultrahangon rendszeresen feltünik. Egyrészről rendkívül normálisnak tűnik és fairnek, másrészről viszont... igazából ez az egész Ultrahangra igaz lett egy ideje...

Megy Izraelnek a dícsérgetése, ő mindig úgy köszön be, hogy tudjuk, hogy Izraelben van.

És vannak ezek a szerintem előre megírt sokszor oda nem illő kérdések, hogy "Bár Izrael kicsi ország akár csak Magyarország, de mégis ők hogy tudták ezt megoldani mindennek ellenére ilyen zseniálisan".

Ezt leszámítva az Ultrahang szerintem egész jó csatorna, bár egyre jobban megszegik a korábbi többször lehangzott ígéretet, hogy belpolitikával nem foglalkoznak...

Mindenesetre a meghívottak, a műsorvezetők valósággal mondhatni hűségesküt tettek Izrael ezzel a sok dícsérgetéssel; szerintem egyszerűen olyan nagyok lettek, hogy azon a szinten ha nyugodtan akarnak tovább létezni meg kellett tenniük...

Wildhunt 2023.06.29. 18:41:19

@GABOR2: mióta a jókésigazak rájuk szálltak, azóta foglalkoznak belpolitikával.
Az izraelmánián nem csodálkozom, a hitgyüliseknél ez alap.
Castelt helyén kell kezelni : egy kíméletlenül realista, cionista katonatiszt. A háborúhoz jobban ért mint bármely más "szakértő" egyszerűen mert már látott ilyet. Ugyanez áll a kis népek túlélésére is.

GABOR2 2023.06.29. 22:21:48

@Wildhunt: Szóval szerintem pl. a fő műsorvezetőjük jó kérdéseket tesz fel, a meghívottak is sokszor nagyon jók, de ha a választásokhoz közeledve hirtelen átcsapnának totál Orbán ellenesbe... nem lepődnék meg. A jelek mind ott vannak. Azt épp elégszer jelezték, hogy nem Magyarország az első nekik...

GABOR2 2023.06.30. 02:01:33

Az ukránok folytatják az aknamezőkön való offenzivájukat és most egyetlen támadásban elvesztettek többek között 25 tankot.

"Nagyon" hatékonyan bánnak a támogatással. Egész Európában van pár száz tank kb. ezek meg ráküldik őket ismert aknamezőkre. Mi a f@szra jó ez?

"Ukraine suffered disastrous losses in single offensive Forbes"

www.irishsun.com/news/273883221/ukraine-suffered-disastrous-losses-in-single-offensive-forbes

"Kiev reportedly lost over 25 tanks and IFVs trying to cross a minefield in Zaporozhye"

GABOR2 2023.06.30. 02:15:15

@GABOR2: Úgy tűnik, hogy inkább még a múltkoriról írnak, hogy még annál is nagyobb volt a kár mint korábban hitték...

Most amúgy abban van tán a nagy reménységük, hogy a folyónál amit elárasztottak, most visszaszorult a víz és csináltak egy hídfőt. Ezen a területen eleve nem volt annyi erődítés és ami volt azt korábban eltötte a folyó. Az aknák is arrébúsztak. Plusz a németektől kaptak rengeteg eszközt folyón való átjutáshoz. Úgyhogy lehet így akarják megkerülni a hatalmas orosz erődítéseket, a folyón át.

Ami nagyon aggasztó, hogy Zelenszky az atomerőmű állítólagos orosz felrobbantásával ilyeszget, ami azt vetíti előre, hogy az ukránok tán ebben gondolkoznak. Főleg, hogy USA kijelentette, hogy ő úgy fogja gondolni, hogy a NATO megtámadása lesz ha az atomerőműnél lesz valami... ami persze értelmetlen, egy csalás, dehát erőből kijelenti. És ugye a NATO csúcs jön és előtte valami óriási nagy show várható ukrán részről. Lehet nukreális. Hisz az USA kijelentette, hogy akkor a NATO van megtámadva szerinte tehát szinte tuti, hogy az lesz a célpont.

GABOR2 2023.07.01. 01:06:12

Magasrangú ukrán tábornok szerint a támadás amit most csinálnak kudarcra van ítélve, de akkor is csinálják és kész:

"Angered by counteroffensive complaints, Ukraine's top general says the expected mission is 'not feasible at all' with just the weapons his army has now"

www.businessinsider.com/ukraine-needs-more-weapons-counteroffensive-top-general-zaluzhny-2023-6

Wildhunt 2023.07.01. 08:05:57

@GABOR2: most már csak csinálják minél tovább. Remélem nem lesz vége míg az utolsó ukrán el nem lövi tőlünk 1000 km-re az utolsó töltényt is.

KalmanBlog 2023.07.03. 02:00:11

@Frederick2: Én is éreztem rajta némi "fehér lovag" hozzáállást. De nem mondom, hogy nagyon sokat hallgattam volna, mert mire megjelent, addigra már úgy voltam, hogy "mindent tudok" a nőkérdésről. Vagy inkább már meg voltak a kedvenceim akiket rendszeresen hallgattam, például Roosh V-t.
A lényeg, hogy ezen a most linket videón meglepődtem, hogy ilyen témákkal is foglalkozik és ilyen szépen világosan fogalmazva beszél ezekről a lényeges kérdésekről. Drukkolok neki, hogy sok emberhez eljusson, meg el is küldöm a linkjét annak akit érdekelhet.

Frederick2 2023.07.09. 07:56:59

@KalmanBlog: @Deansdale: Gangszta Zolee az új klipjében beszól az újvonalas rap-nek. Van némi odaszúrás a woke-nak is.

Ganxsta Zolee És A Kartel - Dögzilla (Official Music Video)
www.youtube.com/watch?v=2oCfYJq2jWs

"Én megértem azt, hogy a puha az új kemény, de hova lett belőletek a lelemény?"

Deansdale 2023.07.09. 09:01:19

@Frederick2: Az ötlet nem rossz, csak egyrészt a felét sem értem annak amit dumál, másrészt túl trágár. A kevesebb néha több.

Frederick2 2023.07.09. 09:20:57

@Deansdale: Hát jah, Gangszta rétegzene. Keveseknek veszi be a gyomra, és nem is tudom hibáztatni őket ezért.

A szöveg hadarása és a túl sok mocskos szó szerintem sem túl szerencsés.

Frederick2 2023.07.14. 12:06:55

@Deansdale: Ez egész jó hír!

Többmilliós büntetést kapott a Kétfarkú Kutya Párt, veszélybe került a működésük
24.hu/belfold/2023/07/13/ketfarku-kutyapart-buntetes-allami-szamvevoszek/#

Remélem, nem jutnak majd be a Parlamentbe. Annak meg külön örülnék, ha megszűnne politikai tényező lenni.

Deansdale 2023.07.14. 12:35:57

@Frederick2: Bárcsak tudnám, hogy milyen alapon kapnak negyedévente annyi állami támogatást amiből lehet vonni 5,6M Ft-ot és még marad is... Beteg ez az egész rendszer, az adófizetők pénzéből egyetlen fillért sem szabadna pártoknak adni.

Amúgy ja, fel kellene számolni az egész gittegyletet a fenébe és az antifás magyarversében esetleg érintett tagokat megkínálni pár év börtönnel.

Deansdale 2023.07.15. 09:00:30

@keresemazigazat: A rendszeren belül nincs megoldás, ez tény, és megreformálni is szinte lehetetlennek tűnik. Ahogy mondtam párszor, az egyetlen reményünk hogy lesz egy olyan pillanat amikor már elég sokan látják, hogy a vágóhídra terelnek minket, de még nincs annyira erős a rendőrállam hogy mindenkit befenyítsenek, és akkor kell majd kifejezésre juttatni a nemtetszésünket. Ha előbb tiltakozunk akkor csak kicsinálnak kis csoportokban vagy egyesével, ha elkésünk akkor meg már nézhetünk mint hal a szatyorban, nem lesz mit tenni puszta kézzel az MI drónok és a gombnyomással tönkretehető egzisztenciák ellen.
süti beállítások módosítása