Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Szex és házimunka

2011.08.05. 11:53 Deansdale

"Ha rendesen mosogatsz, minőségi lesz a szex" - Dívány

Igyekszem visszafogottan fogalmazni: anyátokat.

Az a kor már lejárt, amikor a feministák ihletésére az ment a köztudatban, hogy a férfiak mind tohonya, ostoba parasztok, akik pörköltszaftos trikóban bámulják a focimeccset és fel nem emelnék a seggüket még azért sem, hogy kihozzák maguknak a sört. Vicces volt ez a sztereotípia az első hétezer alkalommal mikor elsütötték, de aztán nagyon gyorsan nagyon unalmassá vált, kábé 15 évvel ezelőtt. Ugyanígy már az sem trendi manapság, ha a nők úgy utalnak a férjükre, mintha titokban egy hatéves gyerek lenne, akit mosdatni és etetni kell, mert magától még a saját száját sem találja meg.

"A tanulmányok azt mutatják, hogy még mindig a nők reszortja a házimunka."
Nem tudom a kedves szerzők milyen tanulmányra utalnak, ugyanis (a feministák hülyeségeitől eltekintve) mindenki egyetért abban, hogy pont nem ez a helyzet.

A Time magazin aug. 8-ai számának - micsoda véletlen - pont ez a címlaptémája - a cikk címe magyarul: "házimunka háború - béküljetek, a férfiak ugyannyi házimunkát végeznek". Nem kicsit unalmas már a feminista nyekergés, miszerint a férfiak mind lusta disznók. Le lehet szállni a magas lóról, és abbahagyni a hazudozást.

Nade hogy a lényegre térjek: a házimunkától nem lesz jobb a szex. Vagy ha van olyan nő, akivel igen, azt azonnal ki kell dobni. Kinek kell olyan nő, aki a szexet nem éli, élvezi és akarja, hanem használja? Annál nagyobb aljasság nehezen elképzelhető egy monogám kapcsolatban, mikor a nő feltételekhez köti a szexet. Döntse el inkább, hogy maga is akarja-e az intimitást mert szereti és kívánja a partnerét, vagy nem, de akkor jobb ha lelép, mert fölöslegesen teszi tönkre egy férfi életét. Amíg egymással szenvednek, mindkettő találhatna magának olyan párt, aki jobban kielégíti az igényeit.

És itt jön a képbe a valóság, miszerint ha egy nő eszközként tekint a szexre, akkor az azt jelenti, hogy a heves érzelmeknek már vége. Amíg egy nő izzik a pasiért, addig teljesen mindegy, hogy az mosogat-e vagy sem. Addig forró a szex és nincs veszekedés a porszívózás miatt. Ezek a nyűglődések pontosan akkor kezdődnek el, amikor a nő már nem kívánja annyira a férfit.

És most érkeztünk el a titok nyitjához: egy nő csak olyan férfit tud kívánni, akit tisztel.  Márpedig egyetlen nő sem tisztel olyan férfit, aki nyámnyila, befolyásolható és nem áll ki magáért. Vagyis ha egy nő rászól a pasira, hogy mosogatni kéne - és különösen ha hozzáteszi, hogy különben nincs szex - akkor ha a férfi engedelmeskedik, akkor a nő kevésbé fogja tisztelni. Ergo kevésbé fogja kívánni is, kiszeret belőle, és jön a szenvedés, hogy "most ne mert fáj a fejem". Egy férfi tudjon határokat húzni. Nem árt az, ha a házimunkát a nő végzi, legalább stabilabb és boldogabb lesz a kapcsolat :)

Persze van ennek az éremnek egy másik oldala is. Ha nagyon sok a munka, a nő belefáradhat, hosszú távon belefásulhat. Nem árt az, ha szükség esetén besegít a férfi - de igencsak fontos, hogy magától csinálja, ne felszólításra vagy azért mert engedi magát szexszel manipulálni. Ha a férfi látja, hogy a házimunka szintje már "kritikus", jó ha könnyít a nő terhein. De alapvetően ne bízzunk a propagandában - egyetlen nő bugyija sem lesz attól nedves, ha mosogatni látja a párját. Akkor meg főleg nem, ha tudja, a férfi kedve ellenére csinálja, mert akaratgyenge vagy manipulálható.

A cikkírók meg rakjanak nagy tüzet a hazug feminista közhelyeikből és sztereotípiáikból.

Szólj hozzá!

Címkék: szex feminizmus feminista házimunka nőzés antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása