HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: Németországban mostantól évente lehet változtatni a nemet hivatalosan. Ha valaki felemlegeti a korábbi nevét és nemét az illetőnek, akkor 10.000 euróra büntethetik. Pofa be de szólásszabadság van ... (2024.04.16. 22:04) Nem valós veszély
  • Deansdale: @F.M.J.: Hátizé, fűteni csak télen kell, arra meg pont elég az a pár hónapnyi komposztérés, főleg ha walipinit csinálsz. Ha nyáron is fűtene a komposzt akkor hűtened kéne az üvegházat :) És tekintve... (2024.04.16. 21:42) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • F.M.J.: @Deansdale: Komposzt. Megfogtál evvel a 2-3 hónapos hőfejlődéssel. Mivel én elsősorban nem energetikailag közelítettem meg a dolgot, hanem biológiailag (ez jó, mert amúgy műszaki vagyok), így erre ... (2024.04.16. 19:36) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • Deansdale: @F.M.J.: "Kicsit megkésve, de talán hasznos." Mivel ez kifejezetten ötletelés így nem késtél le semmiről, és hasznos, köszönöm. Én a komposztkazánról azt olvastam, hogy 2-3 hónapig van annyi hőter... (2024.04.16. 10:27) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • F.M.J.: Kicsit megkésve, de talán hasznos. Komposztkazán. A rohadás hőjéből nem lehet minél többet kivenni, mert leáll a biológiai folyamat, viszont egy bizonyos százalék kivehető. Továbbá, ha komolyan gon... (2024.04.16. 09:10) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • Utolsó 20

A nyugatot kényszergyógykezeltetni kellene

2014.05.01. 10:32 Deansdale

Aki a sajtóban él, vagy érdekli a kosárlabda, talán hallotta már a hírt, hogy a Los Angeles Clippers tulajdonosát örökre kiátkozták a civilizált világból, mert rasszista megnyilvánulást tett. A magyar sajtóban ez a hír úgy ment le, hogy Sterling azt mondta egy nőnek, ne vigyen néger nézőket a meccseire. Nem hangzik túl jól, de azért nem egy világvége. Az eredeti hír azonban még az volt, hogy a faszi a saját színesbőrű barátnőjének mondta veszekedés közben, hogy nem szereti ha néger pasik legyeskednek körülötte, ezért ne jöjjön idegenekkel a meccseire. Ez azért egy kicsit máshogyan hangzik, nem?

Először is miféle "rasszista" fehér ember az, akinek a barátnője így néz ki:

sterling-stiviano.jpg

A vagyonának köszönhetően fehér nők ezreiből válogathatna, de ő inkább egy színesbőrűvel lóg, mert annyira rasszista.

A hangfelvételen sok baromság elhangzik, amit akár rasszizmusként is lehet értelmezni - szerintem a pasi csak össze-vissza beszél, mert nem tudja értelmesen elmagyarázni a barátnőjének, hogy féltékeny. 80 éves létére biztosan vannak homályos sejtései, hogy a fiatal és életerős néger srácok mit keresnek a csaja körül, dehát nem vallhatja be csak úgy nyíltan, hogy kisebbségi komplexusa van. Ezért összehord hetet-havat arról, hogy a nő az "ellensége", mert nem érti hogy miről beszél, meg a "kisebbségek" így-úgy... Rossz hallgatni ahogy kínlódik szerencsétlen.

A sztori eddig még nem is annyira vészes: hangfelvétel készült egy gazdag vénemberről, aki hülyeséget beszél, ezért a bulvársajtó lerasszistázta. Oké.

Nade hogy az NBA több mint félmilliárd forintos büntetést rótt ki rá, és el akarják távolítani a saját klubja éléről, aminek a tulajdonosa... Mi köze az NBA-nek ahhoz, hogy az egyik klubtulaj egy magánbeszélgetés során a saját otthonában mit mond a saját barátnőjének? Egy kiszivárgott hangfelvétel két ember párkapcsolati problémáiról miféle alap egy kosárlabda-ligás pénzbüntetés kiszabására? Még ha az NBA-nek vannak is érvényben olyan rendelkezései, hogy a kosárlabdával kapcsolatosan tilos faji alapon diszkriminálni, annak semmi köze egy ilyen magánbeszélgetéshez. A clippers játékosainak nagyobbik része néger, a tulaj egyértelműen nem diszkriminálja őket - akkor tulajdonképpen miért is baj, ha nem akarja, hogy a barátnője idegen kanokkal járjon az ő meccseire?

Például így:

stiviano-owens.jpg

Csak a vak nem látja, hogy mi baja a 80 éves szerencsétlennek. Csak a hülye nem érti.

Dehát a nyugat kollektív vakságba és hülyeségbe taszította önmagát.

Szégyen.

218 komment

Címkék: szép új világ piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sírjatok 2014.05.02. 12:05:09

@ausländer Sipi: Igen, márpedig ha valaki nem szereti a feketéket, (bár nem diszkriminálja, nem veri meg, nem uszít ellenük, semmi rosszat nem csinál nekik), de elköveti a BŰNT, hogy nem szereti, akkor minimum szarrá kell perelni. Majd attól szeretni fogja őket.

Ez az inkvizítor logika. Az eretnekeket égető csőcselék mentalitása. Teljesen mindegy, hogy mit csinál, nem úgy gondolkodik, mint MI, tehát BŰNHŐDJÖN.

Mondom, a legkézenfekvőbb az lenne, ha nagy gondolatszondák pásztáznák a népet, és ha valakinek BŰNÖS gondolatai vannak, pl. nem, vagy nem ELÉGGÉ szereti a négereket, azt egyből "átnevelnék". Ez lenne az igazi SZABADSÁG!

Vegyétek már észre, hogy mostanra ez az egész liberalizmus sokkal inkább hasonlít egy fundamentalista vallási mozgalomra, mint bármi másra.

Bereznay 2014.05.02. 12:05:09

@Deansdale:

Csak a kötelességemet teljesítettem.

A habzószájúaknak pedig, akik különféle megfelelni akarások óhajától vezettetve hordanak össze egymásank is esve ürességeket (az érintettek, akárhol állnak legyenek szívesek magukra venni) azt üzenem, hogy

a politikai korrektség semmivel sem kevésbé totalitariánus, mint a nácizmus vagy a kommunizmus, mindössze a hatalama korlátozottabb, a még sántikáló demokrácia keretei között, legalábbis egyelőre. Ezért kell vele szembeszállni, amíg nem késő. Ezért jó, hogy ez a poszt ehhez hozzájárult.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 12:08:39

@Narancskommunista: ugye az ugynek azert voltak elozmenyei is. nem ez volt az elso rasszista megnyilvanulasa az oregnek.

Deansdale 2014.05.02. 12:08:48

@ausländer Sipi: Az, hogy te ragaszkodsz a faszira legnegatívabb fényt vető magyarázathoz, semmit nem bizonyít (a saját negatív hozzáállásodon kívül). Az ügy körülményeire magasról teszel, és így nincs súlya a véleményednek. Figyelmen kívül hagyod például, hogy a nőt direkt arra bérelték fel, hogy kihúzzon az öregből egy olyan szöveget, amit rasszizmusként lehet értelmezni. Vagy hogy az általad idézett részben a muksó utalhat mások rasszizmusára is. Ésatöbbi. A te fekete-fehér világodban ő gonosz, és ezzel minden el van intézve.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 12:12:54

@sírjatok: es mi van az nba szabadsagaval?

mi van, ha az nba nem szereti a rasszistakat? neki el kell turnie?:-)

sanyix 2014.05.02. 12:13:04

beteg világ, beteg állat rasszistázók/antiszemitázók. De azért kicsit vicces hogy visszanyalt a fagyi :))

Holle anyó 2014.05.02. 12:13:28

@ausländer Sipi: Miért lenne csúnya általánosítás? A fehér rassz több millió színest irtott ki a világon.
Tökéletesen megértem, hogy egy négert zavar a szagom, hiszen engem is zavar az ő szaga. Tökéletesen megértem, ha egy mozlim pasit zavar, hogy a nők budapesten a picsájukat mutogatják az utcán, hiszen engem is zavar, ha egy mozlim nő eltakarja az arcát.
Nincs itt szó arról, hogy bármely rassz alacsonyabb, vagy magasabb rendű lenne. arról van szó, hogy más, és ez zavaró lehet. Ez nem rasszizmus.

sírjatok 2014.05.02. 12:13:54

@Narancskommunista: nem, az liberális szó eredeti értelmében valóban nem. Inkább túlzott polkorrektségnek vagy véleményfasizmusnak kellett volna neveznem.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 12:13:58

@Deansdale: nem negativ, hanem siman objektiv magyarazat. sterling volt az, aki negativ kijelenteseket tett.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 12:15:37

@Holle anyó: engem nem zavar egyik sem. dehat en tolerans vagyok:-)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.05.02. 12:16:02

@MACISAJT: Lehet hogy a zsidók pár négert fognak lehúzni?

Holle anyó 2014.05.02. 12:17:06

@aleb19: Nem Fodor, hanem Fodorok. Többesszám, mert ő a liberálisOK.

Deansdale 2014.05.02. 12:19:32

@ausländer Sipi: Téged semmi nem zavar, ezért jöttél nagy hangon elmagyarázni, hogy itt mindenki szemét gonosz állat. Még mindig nem válaszoltál arra, hogy mitől toleránsok azok akik senki mást nem tolerálnak saját magukon kívül - például a liberális elit, aminek a gyerekei garantáltan nem játszanak együtt cigányokkal.

Egyszerűen elbűvölő, ahogy elnézel az önellentmondásaid mellett.

sírjatok 2014.05.02. 12:22:45

@ausländer Sipi: Mondom, az eretneket égető csőcselék mentalitása.

Ugye az eretnek vélhetően olyan dolgokat mondott (azoknak, akik meg akarták hallgatni), amik a csőcselék életét a legkevésbé se befolyásolták, pl. hogy vannak más bolygók, és azokon élőlények.

Na de elkövette a BŰNT: Nem a DOGMÁHOZ ragaszkodott! Ez megbocsájthatatlan! Máglyára vele! Kiközösíteni!

Vedd már észre, hogy ez egy magánbeszélgetés volt. Valakit a magánvéleménye miatt (aminek nincs kihatása semmire! Nem hirdette az utcán! Nem lincselt négereket! Nem diszkriminált!) perelnek szarrá. A liberalizmus nevében (bár tudom, ez már nem az). Főleg ez vérlázító pofátlanság, ez az iszonyú kétszínű álszent világlátás.

Holle anyó 2014.05.02. 12:24:41

@ausländer Sipi: Ez nem tolerancia kérdése, hanem érzékszervek és kulturális beágyazottság kérdése.

Engem az is zavar, ha egy (egészséges) magyar ember nem néz a szemembe beszélgetés közben, mert az én kultúrámban az udvarias figyelem és a tisztességes szándék jele a szemkontaktus. Az is zavar, ha egy norvég kan itt Budapesten beugrik előttem az ajtón, mert az én kultúrám szerint ez bunkóság, udvarias férfi itt, nálunk előre engedi a nőt.
Az a tolerancia, ha ezek a dolgok zavarnak, de eltűröm. Ami nem zavar, azzal kapcsolatosan a tolerancia fogalma értelmezhetetlen.
ebből következik, hogy a nyilvános szereplésemben toleránsnak kell lennem, de a magánszférámban, ahol ezzel nem sértek meg senkit büntetlenül és következmények nélkül adhatok hangot annak, hogy valami zavar.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.05.02. 12:25:43

@ausländer Sipi: Basszus haver!Ha valaki engem kitömne pénnzel,felőlem elküldhetne a jó édes fehér kurva anyámba a rózsaszín seggemmel!

MACISAJT 2014.05.02. 12:26:52

Én már csak azon csodálkozom hogy Izrael a "közel-kelet egyetlen demokráciája", no meg a számtalan zsidó kongresszus valamelyik netán a foxmann abe-féle ADL nem verte még magát a földhöz emiatt a Sterling Tokowitz Stein mondatok miatt:

"DS: It’s the world! You go to Israel, the blacks are just treated like dogs.

V: So do you have to treat them like that too?

DS: The white Jews, there’s white Jews and black Jews, do you understand?

V: And are the black Jews less than the white Jews?

DS: A hundred percent, fifty, a hundred percent."

-Menj Izraelbe. Ott a fekete zsidókat úgy kezelik mint a kutyákat.
Mert vannak fekete zsidók és fehér zsidók.
(amúgy tényleg vannak).

eßemfaßom meg áll 2014.05.02. 12:27:17

@ausländer Sipi: szar lehet az a skizofrén élethelyzet, hogy az intoleranciával szembeni intolleraciád miatt nap mint nap vitatkozol magaddal.

vagy ha nem, akkor valahol azért borul a dolog...

Deansdale 2014.05.02. 12:29:47

@ausländer Sipi: "az intoleranciat nem tudom toleralni"

Csak a sajátodat, nyilván - ha vannak nézetek amiket nem tolerálsz akkor NEM VAGY TOLERÁNS. És te semmilyen más nézetet nem tolerálsz a sajátodon kívül, hiszen ha te vagy toleráns, akkor aki másmilyen az kizárólag intoleráns lehet, igaz? Azokat meg nem kell tolerálni.

Tehát egy elegáns huszárvágással elintézted, hogy senkit ne kelljen tolerálnod, de a felsőbbrendűségi tévképzeted megmaradjon. Te úgy vagy felvilágosult, hogy szabadon utálsz mindenkit aki mást gondol mint te. Gratulálok.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 12:31:16

@eßemfaßom meg áll: nem, egyaltalan nem borul a dolog. a liberalizmus nem egy "forditsd oda a masik orcadat" tipusu gondolkodasmod.

gondold csak vegig, hogy az eszme kiralyok vereben fogant a 18. szazad vegen - erdekes modon testverevel, a kainkent ratoro nacionalizmussal egyidoben:-)

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 12:33:33

@Deansdale: ez ugye a te velemnenyed, ami hibas meglatasbol fakad:-)

ha en is olyan bizonytalan es felelem altal motivalt lennek, mint te, akkor biztos utalnalak is erte..:-DDD

majd ha nem csak kifejezesekkel dobalozol, hanem erted is a jelentesuket, akkor mas lesz a te vilagod is:-)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.05.02. 12:35:13

@ausländer Sipi: Én meg nagyjából mindenkit tudok tolerálni,pedig csak egy náczi,félnáczi vagyok.(most az egyik szavazatom az összefogásos csávóra ment,a másikat gondolom sejted:)) )

@Deansdale: Nem rossz.:))

sírjatok 2014.05.02. 12:38:02

@ausländer Sipi: "gondold csak vegig, hogy az eszme kiralyok vereben fogant "

ja jó, tehát egyszerűen fanatikus vagy, mint egy inkvizítor. A japán katona, aki nem hiszi el, hogy vége van a háborúnak, ezért máig lövöldöz a "megszállókra".

Figy, a liberalizmus alapvető célkitűzései jórészt TELJESÜLTEK. Van emberek közti egyenlőség, választójog, nincsenek (igazi) királyok, szekularizáltak az államok, meg amit akarsz.

Ez, amit képviselsz, már nem a liberalizmus, hanem annak egy fanatikus, erőszakos, ijesztő és intoleráns változata. Visszájára fordult a gondolat.

Deansdale 2014.05.02. 12:38:04

@ausländer Sipi: Ez a trollkodás már nem működik...

Ez az én blogom, itt az érdemi vitából mellébeszéléssel nem lehet kibújni.

eßemfaßom meg áll 2014.05.02. 13:05:02

@ausländer Sipi: még egyszer. Állításod: Intolerás vagy az intoleranciával szemben. ha ez nem okoz benned feloldhatatlan konfliktust, akkor szimplán kettősmércével mérsz.

Holle anyó 2014.05.02. 13:08:47

@ausländer Sipi: Ezt mondod te, aki még a tolerancia fogalmával sem vagy tisztában.
Ha téged nem zavar a szarszag, mert sérült az orrnyálkahártyád, akkor mástól is következetesn és fanatikus módon, őrjöngve elvárod, hogy ne zavarja a szarszag, hiszen te is tolerálod.

Rettenetesen, bosszantóan buta troll vagy. :(

[ ] 2014.05.02. 13:15:36

Tanulságos a cikk is, a kommentek is. Maradjunk annyiban, hogy egy magánbeszélgetésből valóban nem deríthető ki, rasszista-e valaki vagy sem, de ha igen, akkor sincs senkinek semmi köze hozzá.

Hitler felesége valószínűleg tényleg zsidó volt, Hitler mégis gyűlölte a zsidókat, nem pedig melléjük állt. Ilyen az emberi természet, néha felülkerekedik saját ellentmondásain, máskor kifejezetten azt gyűlöli, amit szeret.

Véletlenül se szeretnék Sipi mellé állni, de nem biztos, hogy jó ötlet egymás után ismételgetnetek egy logikai bakit.

Ahogyan semmi, úgy a tolerancia sem lehet teljes körű. Ha a tolerancia, mint 'eszme' tolerálná az intoleranciát, azzal önmagát tenné paradoxszá.

Aurelius Respectus 2014.05.02. 13:16:23

A mai liberális tolerancia lényege, azt tolerálják ami tetszik nekik. Aki nem olyan ami tetszik nekik azt zaklatják, súlyosabb esetben anyagilag tönkreteszik,legdurvább esetben börtönbe zárják. Az egykori inkvizició mai szellemi örökösei. A tolerancia eredetileg azt jelentette, hogy elviselem azt is ami nem tetszik nekem.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 13:17:50

@Deansdale: trollkodas, hogy nem tudsz belolem altalad kivant reakciot kivaltani?:-)

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 13:19:14

@eßemfaßom meg áll: nincs benne semmi konfliktus. teljesen termeszetes, hogy aki tolerans az az intolerans viselkedest nem allhatja.

[ ] 2014.05.02. 13:20:31

@Aurelius Respectus: Ha a tolerancia abból áll, hogy elvisel mindent, azzal feloldja a saját eszmei értelmét. Ha én vagy te annyiban vagyunk toleránsak, hogy szemet hunyunk mindenki más intoleranciája fölött, akkor legfeljebb az az elv valósul meg, hogy az emberek egy része mindenkinek elnéz mindent, de nem érdekli, mások hogy irtják ki egymást.

Bár ha úgy vesszük, ez is jelentős javulást hozna. Sőt, ha mindenki csak ennyit tenne meg, az lenne az igazi. Csakhogy ez magánügy, ebből nem lesz se politikai, se társadalmi eszme, amit követni lehet.

A történetet magát egyébként a cikkhez hasonlóan látom, nem kellene ebbe többet belegondolni.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 13:21:58

@Aurelius Respectus: " A tolerancia eredetileg azt jelentette, hogy elviselem azt is ami nem tetszik nekem."

tevedes. a tolerancia turelmet jelent, nem feltetlen elfogadast.

eßemfaßom meg áll 2014.05.02. 13:22:41

@: így jár aki egy pardoxonra építi az érvrendszerét. Nem lehet valaki egyszerre szűz is meg kurva is akkor se, ha csak gumiban csinálja igy mondhatná, hogy benne fasz nem járt csak koton.

[ ] 2014.05.02. 13:23:36

@ausländer Sipi: Semmi nem feltétlen. Semmi nem lehet teljesen feltétlen, mert azzal magába kellene olvasztania a saját fogalmi ellentét. Ez pedig logikailag nem áll meg. :)

Te viszont túlzol és olyasmit próbálsz erőltetni, aminek szerintem sincs értelme.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 13:24:32

@eßemfaßom meg áll: te szeretned a liberalizmust paradoxonra epiteni. de ugye te nem vagy liberalis, igy nem csoda, hogy nem vagy tisztaban az ideologiai alapjaival.

[ ] 2014.05.02. 13:24:49

@eßemfaßom meg áll: "Nem lehet valaki egyszerre szűz is meg kurva is"

Úgy van, aki ilyesmit vár, vagy akar, az egyszerűen ostoba. :)

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 13:26:26

@: persze, hogy semmi sem feltetlen. en is ezt mondom. tobben ugy gondoljak, hogy a tolerancia egyfajta feltelen elfogadasa mindennek. holott ennek semmi ertelme, ahogy te is irod.

de kivancsi vagyok, mi az velemenyed szerint amit en allitok es nincs ertelme.

sírjatok 2014.05.02. 13:27:28

@: "de ha igen, akkor sincs senkinek semmi köze hozzá."

Kulcsmondat, egyetértünk. Hogy is mondjam, "otthon négy fal között" hadd legyen bárki rasszista. A társadalmat ilyesmivel megzavarni számos okból nem jó ötlet, illetve természetesen a rasszista indíttatású cselekedeteket is nehéz védeni, na de a magánszférádban, ameddig másnak nem ártasz, miért ne mondhatnál, amit akarsz vagy ami épp a szádra jön?

[ ] 2014.05.02. 13:31:31

@ausländer Sipi: Most kicsit elvont leszek, de ha feltétlen elfogadásról beszélünk, abba 'filozófiailag' annak is bele kellene tartoznia, hogy elfogadod hogy nem fogadsz el mindent. Szerintem hétköznapi nyelvre is lefordítható. Nem a liberalizmus, hanem a logika mellett szólok, mivel egyetlen eszmén sem kérhető számon, hogy lépje túl a saját kereteit.

@sírjatok: Pontosan. A ránk erőltetett rokonszenv károsabb a spontán ellenszenvnél. :)

eßemfaßom meg áll 2014.05.02. 13:31:43

@ausländer Sipi: elkövettem azt a hibát amire a szerzőt figyelmeztettem.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 13:31:46

@sírjatok: "Kulcsmondat, egyetértünk. Hogy is mondjam, "otthon négy fal között" hadd legyen bárki rasszista."

de ez kikerult a negy fal kozul.

mellesleg ha jol latom, mar nem azon megy a vita, hogy rasszista-e az oreg, hanem azon, hogy joga van-e rasszistanak lenni bizonyos korulmenyek kozott:-)

igen, joga van.
de vallalni es viselni kell a kovetkezmenyeit, ha ennek hire megy.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 13:35:12

@: de en ugye eppen azt allitottam, hogy a tolerancia nem feltetlen elfogast jelent.

sírjatok 2014.05.02. 13:35:25

@ausländer Sipi: kikerült, mert kiszivárogtatták.

Az utcán meztelenül rohangálni rendzavarás.

Otthon szabad.

Ha felveszik, hogy otthon meztelenül rohangálsz, majd egy kivetítőn át (nyilván a te akaratod nélkül) az utcán levetítik, akkor azért tényleg te vagy a felelős?

Vállalnod kell a "rendzavarásod" következményeit?

Hagyjuk má....

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 13:37:23

@sírjatok: a kulonbseget elfelejted. az otthon meztelenul rohangszas senki ellen nem iranyul. ezzel szemben a feketekkel szembeni ellenszenv igen.

fd 2014.05.02. 13:38:00

@Deansdale: "A liberális kizárólag a liberalizmussal szemben toleráns, ami a fogalom megcsúfolása. "

A farok meg az ő kigyója esete? Tehát szidjuk azokat a liberálisokat, és azt a liberalizmust, ami nen liberalizmus és akik nem liberálisok?

Deansdale 2014.05.02. 13:42:20

@: A liberálisok a toleranciának semmilyen jelét nem mutatják semmi felé, ami tőlük akár csak egy kicsit is különbözik. Náluk az "intoleráns" egyszerű kódszó a nem-liberálisokra, semmi több. Politikai megbélyegzés, lejáratás, alaptalan vádaskodás.

Erre tökéletes példa ez a komment szekció, mert itt SENKI nem szólalt fel a négerek, cigók vagy zsidók ellen, és mégis itt papolnak a liberálisok, hogy mi milyen kirekesztők vagyunk. Kit rekesztettünk ki? Kit nem tolerálok én, aki egy zsidó védelmében írt cikket? És mit tolerál ő, aki eddig kizárólag azt sorolta, hogy kit miért gyűlöl és kit miért jogos kirekeszteni? Ez az egész nem több, mint gagyi szemfényvesztés.

Deansdale 2014.05.02. 13:43:46

@eßemfaßom meg áll: Nehéz megállni, mi? :) Sebaj, hátha a kívülállók okosodnak :D

sírjatok 2014.05.02. 13:44:45

@ausländer Sipi: "az otthon meztelenul rohangszas senki ellen nem iranyul. ezzel szemben a feketekkel szembeni ellenszenv igen. "

Egyrészt már az sem igaz, hogy a meztelenül rohangászás senki ellen nem irányul. Az mindenki ellen irányul, aki nem kíváncsi a csöcsöd/pöcsöd látványára.

Másrészt akkor mi van, ha a feketéket valaki nem bírja, de semmit nem tesz? Hiszen itt éppen hogy megvalósul a tolerancia: annak ellenére, hogy a fószer nem bírja a feketéket, mégse diszkriminálja őket, sőt nyilvánosan még csak hangot sem ad ennek. Ez a toleráns viselkedés.

Te azt akarod, hogy szeresse a feketéket, magánemberként is, mindig és mindenkor. Ez meg az inkvizítori logika.

Deansdale 2014.05.02. 13:46:29

@ausländer Sipi: "az otthon meztelenul rohangszas senki ellen nem iranyul. ezzel szemben a feketekkel szembeni ellenszenv igen"

Ez a hülyeség határát súrolja, sőt, lassan el is koptatja. Szerintem vonulj vissza amíg méltósággal megteheted.

Narancskommunista (törölt) 2014.05.02. 13:48:43

@ausländer Sipi:
Ahogy én is megtehetem, hogy ezt az eljárást nem tartom korrektnek, és megközelítéstől függően fasisztának vagy üzletileg etikátlannak találom.

Holle anyó 2014.05.02. 13:51:02

@ausländer Sipi: A te elvméleted szerint nem azt jelenti, hanem azt, hogy nem zavar semmi, ezért toleráns vagyok. Fent ezt írtad, csak most nem bírsz kijönni a hülyeségedből.

Deansdale 2014.05.02. 13:51:54

"joga van-e rasszistanak lenni bizonyos korulmenyek kozott?
igen, joga van.
de vallalni es viselni kell a kovetkezmenyeit, ha ennek hire megy."

Ez a náci gondolkodás kvintesszenciája: a te fajtádnak joga van a másfajtákat befenyíteni, ha nem helyes módon gondolkodnak. Te akarod definiálni az egész világ számára, hogy mit kötelező gondolni, és ha nem engedelmeskednek, akkor "viseljék a következményeket", vagyis hogy megbünteted őket az elvtársaiddal. Mintha természetes következmény lenne, hogy a fajtád egyszerű gyűlölködésből anyagilag és erkölcsileg kicsinálja a máshogy gondolkodókat - a türelem és elfogadás nevében, természetesen.

sanyix 2014.05.02. 13:53:42

@ausländer Sipi: ezt benézted megint... ezt a szöveget a faszi nem nyilvánosság előtt mondta, csak valaki "egész véletlenül" felvette.
Tehát ha valaki otthon meztelenül rohangál, és mondjuk egy betörő titokban ezt felveszi, akkor szabad a meghurcolás?

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 13:53:52

@Narancskommunista: termeszetesen megteheted, ha van kedved ezen ragodni:-)

ettol fuggetlenul sterling megnyilvanulasa az nba altal elfogadott ertekrend szerint rasszista, a penzbuntetese es kizarasa az nba-bol valodi.

termeszetesen jogodban all ezzel egyet nem erteni. csak nem valtoztat a fenti tenyeken.

Holle anyó 2014.05.02. 13:54:43

@ausländer Sipi: Ez hülyeség. Nincs joga rasszistának lenni, ami azt jelenti, hogy más embertfaji hovatartozása miatt HÁTRÁNYOSAN MEGKÜLÖNBÖZTET.
Az nem hátrányos megkülönböztetés, ha magánkapcsolatban, magánbeszélgetésben azt mondom, hogy ne posztolja ki a rusnya pofáját négerrel. Ebben nincs hátrányos megkülönböztetés.

Deansdale 2014.05.02. 13:54:44

@ausländer Sipi: Attól hülyeség, hogy nem vagy hajlandó megérteni a különbséget a magánélet és a közélet között. Hogy privátban mindenki azt mond és gondol, amit akar, és azért nem lehet megbüntetni, mert nem követett el semmiféle bűnt senki ellen. Te azért vagy náci, mert a privát szférába is be akarsz tolakodni, és ott az embereket a beteg ideológiád alapján büntetgetni, mert nehogymár a magánbeszélgetéseikben olyat mondjanak, ami neked nem tetszik.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 13:55:20

@Holle anyó: ezt te irtad, nem en:-)
a sajat magad altal megfogalmazottakkal vitatkozol, nem azzal, amit en irtam:-)

Holle anyó 2014.05.02. 13:55:45

@sanyix: Hála istennek az új magyar Ptk. szerint már a felvételt elkészíteni sem szabad.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 13:56:48

@Holle anyó: helyesebben te nem latod.:-)

gondolom ugy vagy drotozva, hogy szamodra egy ilyen kijelentes elfogadhato, mint nem rasszista kijelentes.

[ ] 2014.05.02. 13:58:08

@Deansdale: Én az eszméről beszéltem, elvonatkoztatva, még csak nem is annak gyakorlati megvalósulásáról. Azt sem állítottam, hogy te kirekesztő lennél. :)

Ha igaz amit írsz, akkor nem is igazi liberálisok. De akkor mik? És az igazi liberalizmus: az micsoda?

@fd: "A farok meg az ő kigyója esete? Tehát szidjuk azokat a liberálisokat, és azt a liberalizmust, ami nen liberalizmus és akik nem liberálisok?"

Ez jó. :) Én fogalmi szinten az úgynevezett igazi liberálisokra próbáltam utalni. Ha nem azok, akik annak nevezik magukat, akkor ők minek minősülnek és mi az igazi liberalizmus?

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 13:59:10

@Deansdale: nem en hoztam nyilvanossagra a beszelgetest. tehat kar engem barmivel is vadolnod:-)

de mivel nyilvanossagra kerult, igy kenytelen sterling a felelosseget vallalni a kijelenteseiert..

karma goes around and bites ur ass:-)

MACISAJT 2014.05.02. 13:59:21

Nemrég volt egy hír:

Váltás az USA legfelsőbb bírói között
2010. augusztus 06. péntek, 12:55

Jóváhagyta az amerikai szenátus Elena Kagannak, a legfőbb államügyész helyettesének jelölését az Egyesült Államok alkotmánybíróságként is funkcionáló legfelsőbb bíróságának megüresedő helyére.

Barack Obama amerikai elnök májusban jelölte Kagant a legfelsőbb bíróság bírájává, mert csaknem 35 évi szolgálat után nyugdíjba vonul a 90 éves John Paul Stevens. A legfelsőbb bírói kinevezés egész életre szól.

A zsidó származású Elena Kagan legfelsőbb bíróvá válásával először történik meg, hogy a világ legnagyobb protestáns országában, az Egyesült Államokban a legmagasabb bírói fórumnak csak katolikus és zsidó tagjai lesznek. A washingtoni legfelsőbb bíróság az USA legfontosabb jogi fóruma. Olyan, az ország arculatát meghatározó témákhoz kapcsolódó ügyekben mondja ki a végső szót, mint a fegyverviselés, a szólásszabadság, az abortusztilalom vagy a melegházasság."

Hogy netán ez is rasszizmus volna? Ezen lehet vitatkozni.
De tény, hogy semmit sem bíznak a véletlenre...

[ ] 2014.05.02. 13:59:40

@Deansdale: Ezzel egyetértek. Senki ne akarja nekem megmondani, hogy a magánéletemben mit, mikor, hogyan csinálok. :)

Narancskommunista (törölt) 2014.05.02. 14:01:23

@ausländer Sipi:
Nem, te nem az intoleranciát nem tolerálod. Te mások magánszféráját nem tolerálod, meg akarod mondani, hogy másoknak hogyan szabad gondolkodni. Ezért vagy ugyanúgy fasiszta, mint azok, akiket fikázol.

Holle anyó 2014.05.02. 14:03:11

@ausländer Sipi: De ige, azt írtad, hogy téged nem zavar, mert toleráns vagy. Tehát szerinted a tolerancia okozati összefüggésben áll azzal, hogy valami nem zavar. Erre felhomályosítottam sötét agyadat, hogy olyan körülmény vonatkozásában, ami nem zavar, értelmezhetetlen a tolarancia, erre viszont köpnyi-nyelni sem tudtál. Mert egyszerűen korlátol fundamentalista vagy, képtelen vagy logikusan gondolkodni és érvelni,viszont azért fizetnek, hogy itt osztogasd azt, amid nincs.

baromságaidtól függetlenül, a hozzád hasonló állibrális faszok agymenéseit ki fogjuk irtani a közéletből. Minél jobban vered a szaros segged a földhöz, annál inkább.

Mert szerencsére a NORMÁT MINDIG A TÖBBSÉG HATÁROZZA MEG.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 14:03:22

@Narancskommunista: semmi kozom masok maganszferajahoz. de mivel nyilvanossagra kerult mar nem maganszfera.

Narancskommunista (törölt) 2014.05.02. 14:04:45

@sírjatok:
A liberalizmus alapvető célkitűzései nem teljesültek igazából, ez leginkább éppen ausländer Sipi gondolkodásmódján keresztül látható.

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.02. 14:06:59

@Holle anyó: arra valaszoltam, hogy engem az sem zavar - hogy a te kifejezeseddel eljek - hogy valaki ugy megy vegig az utcan, hogy "a picsajat mutogatja" es az sem, hogyha eltakarja az arcat.

mindossze ennyi tortent:-)

a tobbit te tetted hozza. gondolom titsztaban vagy vele, hogy alapvetoen nem lehet belekotni az altalam irtakba, ezert teszel hozza valamit, amibe lehet. klassszikus ellensegkrealas:-)

"baromságaidtól függetlenül, a hozzád hasonló állibrális faszok agymenéseit ki fogjuk irtani a közéletből. Minél jobban vered a szaros segged a földhöz, annál inkább."

:-DD

ez nagyon szep volt:-)

MACISAJT 2014.05.02. 14:08:19

És egy józanabb(félősebb) vélemény is:

Az ügy azonban a személyiségi jogok elleni támadás kérdését is felveti. Ahogy Mark Cuban, a Dallas Mavericks tulajdonosa megjegyezte: „Pandora szelencéje megnyílt, nincs megállás. Ki tudja, hol a határ? Mindenki reszkethet, hogy rossz pillanatában mit mondott egy magánbeszélgetésben. Mindent fel lehet venni, mindent fel lehet valaki ellen használni, mindenkit tönkre lehet tenni."

Deansdale 2014.05.02. 14:12:06

Na jó, a trolletetést befejeztem. Hülyékkel nem lehet mit kezdeni. A közönség értelmesebbik felét is felkérném, hogy csak akkor vitázzon a trollokkal, ha élvezi - közben összeszedett maradandó agykárosodásért felelősséget nem vállalok.

Narancskommunista (törölt) 2014.05.02. 14:20:03

@ausländer Sipi:
A liberalizmustól nem várok el semmit, mert az egy jól körülhatárolható eszmerendszer, és jó ahogy van, attól függetlenül, hogy vannak hozzád hasonló álliberálisok is. Tőled meg azt várnám el, hogy ne nevezd liberálisnak a fasiszta nézeteidet, mert Magyarországon, ahol az emberek 99%-a nem tudja mi az a liberalizmus, csak szitokszóként használja, ez különösen káros.

Holle anyó 2014.05.02. 14:22:55

@ausländer Sipi: Nem kénytelen, mert nem nyilvánosságnak szánt kijelentést tett.
Ha dugás közben lekurvázod a feleségedet és az nyilvánosságra kerül, akkor azt úgy kell tekinteni, hogy becsületsértést követtél el?

Hogy az úristenbe tudsz ilyen beszűkült, korlátolt aggyal élni?

Narancskommunista (törölt) 2014.05.02. 14:25:50

@ausländer Sipi:
Attól, hogy törvénytelenül és aljas módon nyilvánosságra hozta a csaj, még magánszféra marad, és ugyan megismerhettük, de nincs jogunk elítélni az ott elhangzottak miatt.

Holle anyó 2014.05.02. 14:27:40

@Narancskommunista: Nyilvánvaló, hogy a liberalizmus az egy helyes és jó eszmerendszer, momentán a leghaladóbb és legkellemesebb, ami létezik a nyugati világban.

A probléma a fundamentalista, korlátolt, agresszív, álliberális sipifélékkel van, akik saját diktatúrájukhoz akarják kisajátítani ezt az eszmerendszert. Csak éppen mi nem fogjuk hagyni.

Ezek beteg agyú emberek.

Holle anyó 2014.05.02. 14:31:10

@Deansdale: Részemről is hülyének tekintem sipit (és akkor még visszafogottan minősítettem), befejeztem az etetést.
Szép napot mindenkinek!

Deansdale 2014.05.02. 14:31:42

@Holle anyó: Az a gond, hogy a kisajátítás már megtörtént. Nem véletlenül szitokszó a liberális, mert már az SZDSZ, meg most az LMP is ilyen neoliberális nácikból áll(t), mint ez a sipi gyerek. Ezt már nem lehet visszacsinálni. Ami a klasszikus liberalizmusból megmaradt, az részben beolvadt a közgondolkodás alapjaiba, a többit meg a libertárius eszme viszi tovább (ami nálunk szinte teljesen ismeretlen).

vladimir0370 2014.05.02. 14:35:27

@ausländer Sipi
"Political correctness is a doctrine fostered by a delusional, illogical minority, and rabidly promoted by an unscrupulous mainstream media, which holds forth the proposition that it is entirely possible to pick up a turd by the clean end."

vladimir0370 2014.05.02. 14:39:46

@Bereznay: Csatlakozom. Hajra Deansdale! Ertekelendo, ahogyan allod a strapat ezzel a koncentralt hulyeseggel szemben.

vladimir0370 2014.05.02. 14:44:51

@dr kíváncsivagyok:
"Nem zsidók és nem A zsidók gyilkoltak a tanácskoztársaság alatt, hanem gyilkosok !"
Ehhez kepest politikusaink eppen most csusznak hason a nevemben is bocsanatot kerni a masodik vilaghaboru alatt gyilkosok altal elkovetett tettekert. na, menjen/tek a pics@ba! :D

vladimir0370 2014.05.02. 16:21:41

@ausländer Sipi:
"ez csak azt tamasztja ala, hogy minden nepcsoportnak megvannak a maguk retardaltjai:-)"
jol ertem? retardalt = maskent gondolkodik, mint te?
de kibaszott tolerans vagy!
@sírjatok:
"Cseréld ki a telefonbeszélgetésben a négert mondjuk fehérre vagy szőkére, és gondolkodj el azon, hogy abból is lett volna-e félmilliárdos büntetés."
Ott a pont! Brillians eszrevetel!

vladimir0370 2014.05.02. 16:40:36

@ausländer Sipi:
" " A tolerancia eredetileg azt jelentette, hogy elviselem azt is ami nem tetszik nekem."

tevedes. a tolerancia turelmet jelent, nem feltetlen elfogadast."

hogy te mekkora seggfej vagyol! 'elviselni' nem egyenlo 'feltetlen elfogadas'. aztan itt majomkodsz, hogy masok nem ertenek fogalmakat. szanalmas...

vladimir0370 2014.05.02. 16:55:36

@ausländer Sipi:"semmi kozom masok maganszferajahoz. de mivel nyilvanossagra kerult mar nem maganszfera."

es mivel senkinek semmi koze nincs a maganszferahoz, ugy a maganbeszelgetes nyilvanossagra hozojat kene elmarasztalni, a maganszferat pedig vedeni - peldaul a gatlastalan mediatol. logikusan.

vladimir0370 2014.05.02. 17:01:13

oh! most ertem a kommentek vegere, es latom, h en vagyok az egyetlen, aki meg foglalkozik ezzel. :( bocsi. akkor most en is csatlakozom az ertelmes tobbseghez (mert egyeniseg vagyok!) :)

Deansdale 2014.05.02. 17:03:03

@vladimir0370: Semmi gond :) Mi is ugyanazokon akadtunk fenn, amin te :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.05.02. 18:39:20

@ausländer Sipi: Egy olyan országban,ahol nem is büntethetnek talán,ha a bizonyítékokat nem szabályosan szerzed.

eßemfaßom meg áll 2014.05.03. 10:21:43

@ausländer Sipi: "semmi kozom masok maganszferajahoz. de mivel nyilvanossagra kerult mar nem maganszfera. " ha valaki lefilmezi relytett kamerával ahogy dugsz otthon az asszonnyal majd feltolja az indára, akkor onnantól már nyugodtan elemezhetik a blikkben szakérők, hogy "ausländer Sipi nemiszerve az átlagosnál bizony kisebb és láthatóan gondjai vannak az erekcióval ami a feleségben komoly frusztráciohoz vezethet idővel", vagy ugy éreznéd, hogy ez mégiscsak a magánszférád megsértése akkor is, ha valahogy nyilvánosságra került?

eßemfaßom meg áll 2014.05.03. 10:22:59

@eßemfaßom meg áll: "relytett" hülyenén, megbuktatni deazonnal

Sipi [CH] · http://www.youtube.com/user/HungaryFreedom 2014.05.04. 10:46:09

@eßemfaßom meg áll: kiveve ugye ha nemi eroszakrol, vagy teszemazt kiskorurol van szo...

vagy akkor is maganugy, mert otthon csinalod?:-)

eßemfaßom meg áll 2014.05.04. 11:37:09

@ausländer Sipi: tehát szerinted nem szeretni egy négert aki dugja az asszonyt az pont ugyanolyan bűncselekmény mint megerőszakolni eg gyereket.

Te se leszel már hülyébb egy lobotómiától se :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.05.04. 11:58:03

@ausländer Sipi: Hát nem kis hátrány érte a büntetés miatt.
Még ha neki ez aprópénz is.
Egyelőre úgy tűnik.
De ha igaz MACISAJT története és feltevése,akkor majdnem mindenki jól jár a történetben.
Csak azt húzzák le aki megveszi a csapatot.

[ ] 2014.05.09. 12:48:42

Érdekes, hogy valószínűleg tükrözve lett a fotó.

bALFAszHÍM 2014.05.09. 20:37:11

Végigolvasván a cikket kommenteket, felemás érzésem van; sosem gondoltam volna, hogy valaha egy "tisztességgel" megőszült 2 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező zsidó ügyvéddel fogok együtt érezni, de most mégis ez történt. :(
Másfelől pedig, részben megérdemelte. :)

Kevesen tudják, de az afroamerikai nőnél rasszistább nincs. Abszurd, de igaz. Ők azok, akik nehezen tudják elképzelni, hogy ne egy fekete srác párjaként létezzenek. Ritka kivételek lehetnek, de jobbára néger nő, néger férfit választ magának. Erről még cikk is íródott, miszerint az ő pártalálásukat leginkább az nehezíti meg, hogy AMERIKÁBAN, átlagosan 8-ból 1 afroamerikai férfit élete során (egyszer minimum) hosszú évekre lecsuknak. Ez statisztika.
S, értelemszerűen ez a 12-13% ki is esik a pikszisből, ugyanis tartós színvonalas kapcsolat börtönviselt emberre nem építhető. Bár ez már legyen az ő gondjuk... ahogy az is, hogy míg 50 évvel ezelőtt a fekete közösségekben 10% alatt volt a házasságon kívül született gyermekek aránya, ma már 90%-n áll ez - ahogy azt az Aaron Russo utolsó interjújából kiderül... de ez már egy másik történet.
Összességében remek cikk a képmutató amcsikról.
süti beállítások módosítása