HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • F.M.J.: @Deansdale: Komposztkazán+üvegház. Egyelőre nagyon elméleti a dolog, még előtte van fontosabb dolgom is, csak azért agyalok rajta, mert tervezem, hogy egyszer majd nekiállok. Nálam ez erőnléti edzés... (2024.04.19. 20:46) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • valis47: @Deansdale: Trumpra azt is mondták, hogy rasszista. Arra sem kellett bizonyíték. Meg azt is, hogy orosz ügynök. Gondolom orosz ügynökként akart III. világháborút kirobbantani vagy mi. (2024.04.19. 14:12) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Hartrigel: "miért hülyeség a tudat számítógépre való feltöltése, ami szerintem eleve egy paradoxon" Ebben egyetértünk, többek között azért, mert a tudomány azt sem tudja mi az a tudat, nemhogy lem... (2024.04.19. 10:12) Vallásismereti kisokos
  • Hartrigel: @Deansdale: "Na igen, ez kissé tudathasadt elképzelés". Szerintem a legtudathasadtabb elképzelés azok, amikor mai vulgár-ateistákat hallgatom ekte keresztény toposzokkal vagdalkozni. Ugye a Woke ... (2024.04.18. 19:04) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Fred Reed apánk az amcsik lefegyverzéséről

2013.03.09. 11:52 Deansdale

Fred Reed egyik cikkének egy részletét fordítom le (aminek érdekes apropót ad a pornó betiltására irányuló új EU-s törekvés):

Ma elmagyarázom, hogy az amerikai nép lefegyverzése miért fantasztikusan jó ötlet, és miért fog tökéletesen beválni. Aki máshogy látja, az téved.

A betonfejű NRA-soknak [amcsi puskaszövetség] be kell látnia, hogy a fegyverek betiltása teljesen praktikus. A történelem többször is bizonyította, hogy amint az állam betilt valamit, amit széles tömegek áhítanak és birtokolnak, az a dolog azonnal eltűnik a társadalomból. Ez már többször is lezajlott:

Amint a Fehér ház ráütötte pecsétjét az alkohol-tilalomra, egyik napról a másikra eltűnt minden ital és az emberek leszoktak a piáról. Tagadhatná ezt bárki? Amikor a marijuanat tiltották be, a sok hülye pöfékelő félretette az anyagot, és ma már nincs olyan város az USA-ban ahol egy spanglit be lehetne szerezni. Aztán mikor a zeneletöltés lett illegális, mindenki befejezte a letöltögetést. Mára már senkinek nincs kalózkodott zenéje. Kérdezd meg a tinédzser lányodat.

Tehát a pisztolyok. Kicsik, könnyen csempészhetőek, a bűnözők számára rendkívül értékesek - és még értékesebbek lesznek, ha már kizárólag a bűnözők kezében lesznek. Szinte bizonyos, hogy egycsapásra eltűnnek, amint a kormány úgy határoz.

Mexikóban, ahol élek, szigorú szabályozás van, ami részlegesen sikeresnek bizonyult. A bűnözőknek gépfegyvereik, rakétavetőik és gránátjaik vannak, mindenki másnak pedig semmije. Ez részleges siker, nem?

Egyetértek az elvvel, hogy tiltsuk be a fegyvereket a bűnözés csökkentésére, de akkor alkalmazzuk a szabályokat demokratikusan. Kezdjük a Pentagon lefegyverzésével. Ha ez elsőre nem tűnne logikusnak, tedd fel magadnak a kérdést, ki öl meg több gyereket egy hónapban: ritalinnal hülyített tinik, vagy pedig az USA hadereje az összes muzulmán országban amiről valaha is hallott? Csak egy korrekt hullaszámlálást kérek, és elfogadom az eredményeket.

6 komment

Címkék: szép új világ Fred Reed

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zriff 2013.03.09. 14:36:06

Ez a mostani pornóellenes tervezet tisztára olyan mint margaret atwood regényében a szolgálólány meséjében. Ott is úgy volt (a 80-a évek valóságából merítve) hogy a feministák összeálltak a keresztényekkel a pornó ellen. Meg is lett az eredménye.
Érdekes ez az egész liberális maszlag: eltörölni minden különbözőséget, mindenki legyen egyenlő, senkinek se legyen rosszabb, de még jobb sem, és akkor hapy lesz minden. Egy regényben olvastam hogy csak akkor lehetne ténylegesen maradéktalanul megvalósítani az egyenlőséget, ha mindenkit korra, nemre, nemzetiségre stb. tekintet nélkül meg lehetne ölni. Komplett őrült egy szöveg, de a mostani dolgokat figyelembe véve, tökéletesen leírja a liberálisok, és más világmegváltó mániákusok degenerált gondolkodásmódját.

zriff 2013.03.09. 19:57:49

Az avaazon lehet tiltakozni a tervezet ellen, ország, név, email cím és kész. Akit érdekel annak itt van hogy keresse: EU: Stop the Proposed Ban on pornography - Avaaz.

Go Jóska 2013.03.09. 22:38:18

Meg lehet írni közvetlenül is a minisztereknek, szerintem az hatékonyabb, mint valami e-petíció, amit a kutya se olvas el.

Deansdale 2013.03.10. 09:46:08

Szerintem bármilyen tiltakozás jobb mint a semmi :)

zriff 2013.03.10. 10:47:01

Ma olvastam a velveten egy cikket amiben hét idióta okot mondanak arra hogy miért lenne jobb ha nők uralnák a világot ( hét érv a nőuralom mellett): világbéke lenne, megszűnne a prostitúció, minden cukiság lenne (ez teljesen komolyan írták!), nem lennének agresszívak a megszűnne a gazdasági világválság, nemi egyenlőség lenne. Komolyan orwell egy rohadt látnok volt, ha ilyen buggyantak kezébe lenne a vezetés már jöhetne a szeretet-minisztériuma.

tigchi 2013.03.10. 13:17:08

ez a cikk nagyon kemény.
nagyon igaz
és nagyon szomorú.
süti beállítások módosítása