HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Wildhunt: A cikk jó. 99%-ot adok, hogy a háborút megtervezték, kirobbantása szándékos volt. Én annyit teszek hozzá, hogy az oroszokat vagy át akarták verni, vagy csak rájöttek arra, hogy nyerhetnek többet, mi... (2024.04.25. 16:51) Ismétlés a tudás anyja + oroszukrán helyzet sokadik elemzése
  • Deansdale: @G. Nagy László: Köszönöm. (2024.04.25. 13:35) Ismétlés a tudás anyja + oroszukrán helyzet sokadik elemzése
  • G. Nagy László: Ha minden így van, ahogy írod, az olyan szempontból megnyugtató volna, hogy nem kéne világháborútól tartanunk. Azon meg már meg sem lepődünk, hogy pszichopaták irányítják az országokat, akik bárkit ... (2024.04.25. 13:18) Ismétlés a tudás anyja + oroszukrán helyzet sokadik elemzése
  • Deansdale: @valis47: Már sokszor mondtam, hogy ez egy kamu háború, mert ha az oroszok tényleg azt akarták volna amit mondanak, hogy akartak, akkor 2 hét alatt lerendezték volna a témát. A modern hadviselésnek ... (2024.04.25. 10:53) Nem valós veszély
  • valis47: @Madarász Henrik: Kellene, de a katonai helyzet nem teszi ezt lehetővé. Ez egy furcsa háború persze. Az oroszpárti szakértők azt magyarázzák 2 éve, hogy az oroszok szándékosan "darálnak" és nem indí... (2024.04.25. 09:20) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Kétbites trollok

2014.03.03. 10:31 Deansdale

A Thor 2 kritikám alatt támadott legutóbb egy troll, ami önmagában se nem meglepő, se nem világraszóló. Viszont elgondolkodtatott, hogy miért van még mindig ilyen sok embernek hülye kétbites gondolkodása. Jelen esetben ő kétféle embertípust ismert, és azon kívül nem létezhet semmi: valaki vagy isteníti a nőket, és seggnyalásba merevedett nyelvvel hajbókol előttük, vagy pedig nőket verő és erőszakoló állat, aki mellesleg látens buzi. Bárcsak túloznék, de nem... Normális ember ezek szerint nem létezik.

Én pedig normális embernek tartom magam. Semmi bajom a nőkkel, ugyanakkor vannak bizonyos elvárásaim - ugyanúgy, ahogy nekik is a férfiakkal szemben. Ilyen elvárás részemről az, hogy ne éljenek vissza a kiváltságaikkal: ha szeretnék, hogy úgy bánjak velük, mint egy úrihölggyel szokás, akkor viselkedjenek is úgy. Az nem megy, hogy valaki bugris paraszt módjára kötekedik és agresszorkodik, aztán meg a nősége mögé rejtőzik a felelősségrevonás elől. Ez a feminista ösvény: nekik nem kell több, csak a férfi- és női lét előnyei összekombinálva, bármelyik hátrányai nélkül. (A férfiaknak nyilván ugyanez fordítva.) Errefelé halad Európa, meg az egész világ, tudom - de nem muszáj, hogy ez nekem tetsszen. És ha egy - elméletileg szórakoztató célzattal született - hollywoodi akció-fantasy ezt a beteg feminista ideált propagálja, akkor bammeg felemelem a szavam. Nem nagy dolog a saját blogomon tiltakozni, de van vagy kéttucat ember aki olvassa, és ezzel talán már tettem valamit. Hollywoodba úgysem mehetek tüntetni, ahhoz meg azért több kell, hogy éhségsztrájkba kezdjek a Corvin mozi előtt.

Visszatérve a témára: úgy tűnik túl sok olyan ember van, aki képtelen árnyalt gondolkodásra. Ez engem elkeserít, mert sötét jel az emberiség jövőjére nézve. Hogyan fogunk kimászni a jelenlegi lövészárkos mentalitásból, ha sokaknak csak ennyire telik? Komcsi vagy fasiszta, kuruc vagy labanc, feminista vagy buzi - ilyen sémákban mozognak, és semmi más nem létezik a számukra. Persze nem nagyon lehet csodálkozni, hiszen egyesek abból élnek, hogy generálják ezt a mentalitást. A femcsik órabérben harsogják, hogy aki nem feminista, az mind nőverő. Idióták. Túl nagy luxusban élünk, a hülyéknek túl sok ideje van elméleteket gyártani és rikácsolni. Persze a vélemény szabad, és amíg a blogomon vagyunk, nincs nagy jelentősége semminek. De ha a parlamentben lobbizik valamelyik húgyagyú, és ugyanarra a hitelesített trollmentalitásra már törvényeket alapozna, akkor valamit lépni kell.

11 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szamarhegy 2014.03.05. 15:11:09

Aki pár karakterben sommásan 'hátrányai nélkül' , 'ugyanez fordítva' , meg 'egész világ'-gal elintézi pl. a feminizmust, meg a férfi-női viszonyokat a világban, az én értelmezésemben az is csak egy kétbites korlátolt ember, aki annyival van előrébb (ezt is meg kell becsülni manapság!)a szokásos trollokhoz képest , hogy saját blogján trollkodik és nem másokon élősködik.

Locassen 2014.03.05. 16:24:40

Elolvastam az előző poszt kommentjeit, sok minden érdekeset találtam, csak egy dolgot nem: a trollt.

Elbújt a híd alatt?

zriff 2014.03.05. 16:51:29

@szamarhegy: Ha trollként deansdale-re akarsz hivatkozni, akkor ajánlom a férfihangot amin a szerzőnek is vannak fent írásai, vagy az angol voice for men-t. Ha jó pár írást elolvasol belőlük biztosan érteni fogod miért olyan embertelen a feminizmus, meg miért jók az ilyen oldalalak mint ez.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.05. 17:55:17

Az moderál, aki nemszereti a szólásszabadságot.

Aurelius Respectus 2014.03.05. 18:16:13

@szamarhegy: Pont úgy beszélsz mint csakazolvassa, ő hallucinál mindenhol trollokat. Mindenki troll aki máshogy gondolkodik mint ők, a feministáknál.

Deansdale 2014.03.05. 19:21:36

@szamarhegy: Gondolom nem tudsz róla, hogy körülbelül kétszázezer oldalnyi anyagot írtam már a feminizmusról, két nyelven. Sebaj, bélyegezz, nekem nyolc.

Deansdale 2014.03.05. 19:27:12

@maxval a gondolkodó birca: Nem vagyok közszolgálat. Aki a saját blogomon nem tisztel, azt lelkiismeretfurdalás nélkül kivágom a picsába. Nem kell velem egyetérteni, szívesen vitázom szinte bármiről - de nem azzal, hogy szerinte én látens buzi vagyok mert nem tetszett a Thor 2-ben ahogy a csaj beszólt Odinnak.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.05. 19:31:58

@Deansdale:

Az utólagos moderáció elfogadható indokolt esetben.

Deansdale 2014.03.05. 19:40:14

@maxval a gondolkodó birca: Örülök, hogy egyetértünk :) Ez esetben indokolatlan volt a kissé szőrös hangnem az első reakciómban, de szerencsére nem vagy sértődős alkat.

Bambano 2014.03.10. 02:50:10

a kétbites troll négyféle embertípust ismer...
kétféle embertípushoz elég egy bites trollnak lenni.

Veghetáry János 2014.03.10. 22:32:04

Újabban már a 64 bitesek is kezdenek elterjedni.
süti beállítások módosítása