HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: @valis47: A miniszer is mondja, hogy pária állam lettek... de lesz@rják, az USA-t ők irányítják. (2024.03.28. 23:01) Nem valós veszély
  • valis47: @GABOR2: Az Economist szerint Izrael "egyedül maradt" (mint Orbán) www.economist.com/weeklyedition/2024-03-23 (2024.03.28. 22:51) Nem valós veszély
  • GABOR2: Nem tudom hallotátok-e, talán 3 napja volt, hogy az ENSZ elfogadott egy határozatot, ami után az izraeli nemzetvédelmi miniszter kijelentette, hogy az egész ENSZ, vagy talán inkább minden állam a vi... (2024.03.28. 17:54) Nem valós veszély
  • Deansdale: @GABOR2: Amikor a ruszkik megvernek pár terroristát, akkor háborog a világ, Izrael meg hamuvá bombázhat 30.000 gyereket hasonló indokkal, és az teljesen rendben van. (2024.03.27. 07:48) Nem valós veszély
  • GABOR2: Most volt ez a moszkvai terror és elkapták az elkövetőket és nem bántak velük kesztyűskézzel a kihallgatásukon. Emiatt aggódott a nyugati sajtó, de nemcsak aggódást láttam, hanem azt, hogy... Egy k... (2024.03.27. 01:00) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Titkos társaságokról

2014.06.24. 13:33 Deansdale

Azt ugye tudjuk, hogy az illuminati meg a szabadkőművesek nem léteznek, és aki szerint mégis, az hülye alusapkás összeesküvés-huszár aki túl sok zabot hegyezett.

Ismerjük meg pár mondatban William Morgan sztoriját, aki New York állam lakója volt a 19. század elején, és leleplező könyvet akart írni a szabadkőművesekről. Erre a nem létező titkos társaság elrabolta és kinyírta. Először letartóztatta a rendőrség azzal, hogy tartozik valakiknek valami pénzzel, de ezt a barátai kifizették. Alig jött ki a sittről, órákon belül visszavitték azzal, hogy másvalakinek is tartozik, de ekkor már másféle barátai jöttek érte, benyomták egy postakocsiba és senki nem látta többet. (Egyes források szerint csónakon kivitték a Niagara vízeséshez és ott váratlan baleset érte.)

A tanulság, barátaim, hogy mindenféle titkos társaságok nemcsak hogy nem léteznek, de jobb is hogy nem léteznek, mert különben embereket tennének el láb alól.

20 komment

Címkék: szép új világ piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baphometh 2014.06.27. 13:50:07

Kedves Deansdale! Erről egy hasonló sztori jutott eszembe: Gondolom sokan ismerik a Pokolból című filmet(From Hell) ahol a szabadkőműves társaság egy tagja az angol királyi család hírnevét próbálja megvédeni,úgy hogy minden szajhát megöl aki tudhat a herceg és egy kurtizán kapcsolatáról.Ő volt a Hasfelmetsző. A film eredeti sztoriját Stephen Knight írta meg 1976-ban. A fickó más könyveket is írt a szabadkőművesekről.1984-ben pl írt egy könyvet Brotherhood címmel ami nagy felháborodást okozott, mert akkor még a nyomtatott sajtó korában nem sokan tudták, hogy ez a hatalom miféle befolyással bír az angol parlament fölött. A "mesterek" elbagatelizálták a könyveben írottakat. Az írónál még ugyan ebben az évben agydaganatot diagnosztizáltak és egy év múlva meg is halt, mindössze 33 évesen. Micsoda véletlen....és az is hogy krisztusi korban érte a halál;)

heptakontanonaéder 2014.06.29. 20:11:13

@baphometh:
Hülyeségeket vizionálsz!
Minden józan, felnőtt ember tudja, hogy szegény Lovag Istvánt (igen, ő is magyar volt!) a tuggyukkik ölték meg, a szupertopsecrettitkos agysugarazó kézi készülékkel!
(ezt onnan is lehet tudni, hogy soha egyetlen tuggyukki se hótta meg magát 33 évesen agydaganatban)

TrollEdomer 2014.06.30. 08:38:12

Egyébként egyik törvényszéki orvosszakértőkről szóló epizódban tényleg volt olyan, aki rákkeltő anyaggal gyilkolt.

Deansdale 2014.06.30. 09:25:48

A hülye is tudja, hogy háttérhatalmi szervezetek, állami titkosszolgálatok és hasonlók ellenségei kizárólag totálisan véletlenül halhatnak meg. Ki hallott már olyat, hogy valakit anyagi/politikai érdekből félreállítottak volna??? Ezek az összeesküvés-elméletek egyre vadabbak manapság.

Go Jóska 2014.06.30. 17:31:01

Úgy mégcsak lehet gyilkolni, hogy az balesetnek tűnjön, bár az sem olyan könnyű, node úgy, hogy betegségnek tűnjön, az már tényleg nagyon nehéz. És főleg nagyon bizonytalan. Egy ilyen eset, ami közismertté vált, az ugye a KGB ricingolyócskás esete volt. Ami kevésbé köztudott, hogy két másik embert is megpróbáltak megyilkolni így - sikertelenül. (És rádásul megtalálták a golyócskát, ezért kiderült a szándékosság.)
Szándékosan rákot okozni, feltűnés nélkül, szintén nem olyan egyszerű, és még sokkal bizonytalanabb, mint a sima mérgezés. Ja és a rák nem egy év alatt alakul ki.

Barbaarb 2014.07.02. 10:47:14

@Go Jóska: A kialakulás még csak-csak, de hogy a kialakulás és a halál között csak egy év legyen, az gyanús.

@heptakontanonaéder:

Ez nem az oka, hanem a bizonyítéka. :)

Go Jóska 2014.07.03. 11:44:20

@Barbaarb: Rák esetén nem lehet tudni, hogy mikor kezdett kialakulni. Amikor diagnosztizálják, akkor már ott van. A diagnózis és a halál közt pedig, attól függően, mennyire előrehaladott már a rák, lehet akkár egy-két hét is. Vagy évek. Akár gyógyulás.

Barbaarb 2014.07.04. 07:14:17

@Go Jóska:

Na jó, de itt nem diagnózison van a hangsúly, hanem hogy azon, hogy azt feltételezi, hogy azt feltételezi, hogy az író agydaganata összefüggésben volt az irományával, majd még ugyanabban az évben rákot diagnosztizáltak nála.

nnnnnnnnnnn (törölt) 2014.07.16. 04:23:53

Olyannyira nem léteznek a szabadkőművesek, hogy tananyag a létezésük már általános iskolában is. Egyébként nekem nagyon jól esett, amikor Barsi Balázs ferences atya arról beszélt, hogy őrület az a felfogás, amely szerint bizonyos összeesküvés-elméletekben hinni egyet jelent azzal, hogy üldözési mániád van, vagyis nem vagy normális. (3. percnél: www.youtube.com/watch?v=YeZokQ0ePGU)

nnnnnnnnnnn (törölt) 2014.07.17. 13:19:21

@Barbaarb: Igen. Mindenben és mindenhol összeesküvéseket látni nem normális. Ez szerintem lelki/pszichológiai gondra utalhat. (Vagy arra, hogy az illető nagyon unatkozik.) Viszont biztos, hogy vannak összeesküvések. Nem értem, sokak számára miért olyan elképzelhetetlen, hogy emberek egy csoportja összefog bizonyos célok mentén és azok megvalósításáért dolgozik.

Barbaarb 2014.07.18. 06:39:16

@Aurelius Respectus:

Na igen, csak ugye ezekre bizonyítékot szerezni nem könnyű.
Viszont nevetségesnek tartom az olyanokat, mint a chemtrail, hogy az emberek nagy részét ki akarják irtani, vagy hogy Orbán Viktor csak 2 millió magyart akar rabszolgának..

Aurelius Respectus 2014.07.19. 14:53:21

Persze sok marhaság is látezik, mint chemtrail, a haarp projekt, a mikrochipes oltás, a gyíkemberek,stb. Ezek a röhejes elméletek persze jók a valós dolgokat képviselők lejáratására is, hogy ők is ilyen aluminiumsapkás zakkantak. A legtöbb ilyen dolgot csak logikai úton lehet kikövetkeztetni. Ilyen volt Berlusconi megbuktatása például, stabil többséggel rendelkezett a parlamentben, aztán gyorsan lemondott és átadta a helyét egy IMF utasításokat végrehajtó kormánynak. Nem nehéz kitalálni hogy előtte kapott néhány zsaroló telefonhívást.

Mme.Brioche 2014.07.19. 16:01:34

A chemtrail egyáltalán nem marhaság. Létező valami, csak nem tudni mi a célja.

Az pedig hogy vannak olyan befolyásos világvezetők, akik üdvösnek tartanák az emberiség nagy részét kiírtani valami módon, még csak nem is összeesküvéselmélet-kategória, hanem teljesen nyílt tény, amiről szabadon beszélnek nagy nyilvánosság előtt és rendszeresen.

Deansdale 2014.07.20. 12:47:28

@Mdmselle: A chemtrail sokáig engem is foglalkoztatott, de végül arra jutottam, hogy valószínűleg kacsa. Külön tankból permetezni nagyon feltűnő lenne és macerás, és persze nem is csinálhatnák utasszállító gépekkel. Ha az üzemanyaghoz adagolnának valamit, az is sokaknak feltűnne, plusz valószínűleg a hajtóműnek is ártana (főleg az alu-por). Szerintem marhanehéz lenne a dolgot úgy összehozni, hogy ne szivárogjon ki semmi - ehhez képest a világkormány létrehozása gyerekjáték :)

Barbaarb 2014.07.21. 09:07:03

A chemtrailt bizonygató fotók közül többről kiderült, hogy hamis. A repülőjáratokat bárki követheti és azonosíthatja az égben szálló gépeket.
Arról is szívesen olvasnék, hogy bizonyos befolyásos világvezetők hol beszéltek nyíltan az emberiség nagy részének kiirtásáról..

Go Jóska 2014.07.21. 15:10:56

A szabadkőművesek létezését amúgy senki nem tagadja, olyannyira nem, hogy még egy lista is van a Wikipédián a híresebb szabadkőművesekről (igaz, a ma élőket nem tartalmazza). Könyvek is megjelentek róluk. A baj velük, hogy azt erősen titkolják, tkp. mit is csinálnak. Innentől kezdve lehetnek akár ártatlan gittegylet, vagy gonosz összeesküvők, egyiket sem lehet cáfolni, vagy bizonyítani. Az ilyen titkolózás viszont gyanakvásra ad okot, mert az emberek nem szeretik a titkokat. (És ezt csak erősíti, hogy legalább egyszer már eltettek láb alól valakit, aki fecsegni akart.)
Minden esetre, ha én egy összeesküvő titkos társaságot akarnék szervezni, ügyelnék arra, hogy ne csak a tevékenységünk, de a létezésünk is titkos legyen.

Ami pedig az illuminátusokat illeti, az már teljesen bizonytalan: azt tudjuk, hogy volt egy ilyen csoport a 18. sz-ban, amit hamar föl is oszlattak. Hogy azóta van-e valami utódjuk, és annak van-e valami köze ahhoz a bizonyos Új Világrendhez, az már teljesen bizonytalan. Ha léteznek, ők tényleg jól titkolják (Jó persze, mindenki hallotta már a nevüket, de semmi bizonyosat nem lehet tudni, így értem a jól titkolást) - ellentétben a szabadkőművesekkel, akik egyáltalán nem titkolják a létezésüket.

Deansdale 2014.07.21. 16:07:37

@Barbaarb: Önmagában az, hogy az utasszállítókat nyomon követheted egy térképen a neten, nem jelent semmit chemtrail szempontból.

Az emberiség kiirtása nyilván nem úgy nyilvános téma, hogy Orbán vagy Obama az ertéelnek nyilatkozik, miszerint holnaptól vágóhídra küldenek mindenkit akinek nem tetszik a pofája. Ennél azért burkoltabban nyomják, bár nem sokkal. Nekem ilyen téren önkéntelenül is Bill Gates jut eszembe, ahogy ecseteli, micsoda gond a túlnépesedés, de majd oltásokkal megoldják... Sok más példa mellett ott van pl. a Georgia Guidestones, a titokzatos műemlék-szerűség a felirattal, hogy az emberiség létszámát félmilliárd alatt kell tartani.

Aurelius Respectus 2014.07.21. 17:20:32

@Deansdale: Önmagában a túlnépesedés elleni harc nem az ördögtől való. Tényleg beteg dolog, hogy koldusszegény országokban úgy szaporodnak mint a nyulak és persze mind Európába akar jönni menekültnek. Az a baj, hogy pont olyan országokban erőltetik a csökkentést, ahol amúgy is fogy a lakosság és ezzel párhuzamosan támogatják a bevándorlást.

Barbaarb 2014.07.22. 07:17:16

@Deansdale:

Úgy tudom, hogy a Chemtrailesek szerint azt utasszállító gépekkel végzik. Ha látunk egy gépet, ami nem szerepel a menetrendben, vagy nem a légifolyosón közlekedik, akkor azt rögtön ki lehetne szúrni.

Nem merem én állítani, hogy senkinek semmiféle célja nincs az emberiség létszámával kapcsolatosan (sőt nekem is az a véleményem, hogy túl sokan vagyunk ilyen életszínvonal mellett), csak amit mdmselle írt, azt tartom badarságnak.
süti beállítások módosítása