HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Hartrigel: @Deansdale: "Na igen, ez kissé tudathasadt elképzelés". Szerintem a legtudathasadtabb elképzelés azok, amikor mai vulgár-ateistákat hallgatom ekte keresztény toposzokkal vagdalkozni. Ugye a Woke ... (2024.04.18. 19:04) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Mia and Me: "mondjuk az adakozásnak nincs sok köze az erkölcshöz..." Ha olyan értelemben nézed, hogy ki mennyire jó ember, elég sok köze van hozzá, mert mondani ugye akármit lehet, de konkrét áldo... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: @Opus P.: "Nem kell semmiféle mikulás meg fogtündér történet ahhoz, hogy az embereket a jóságvirányába tereljék. Egy mondat elég lenne: ne légy p×cs." ezzel egyetértek. Szerintem egy jó éve tán pon... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: @Deansdale: "a legtöbbet még mindig a keresztények adakoznak az egész világon, pedig mindenki lenézi őket és mindenkinek nagy a pofája, hogy ők mennyire jóerkölcsűek a keresztény hit nélkül is." mo... (2024.04.18. 15:28) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

A vegán szekta

2016.05.08. 19:27 Deansdale

Egy normális ember azt hinné, mindenkinek magánügye hogy mit eszik és mit nem. Egyes vegák persze mindigis sugározták az örömhírt, miszerint ők sokkal szebbek és jobbak mindenki másnál, de a többség nemigen vette őket komolyan. Amíg a nyugati kultúra ép volt, elbírta a hátán ezeket a hülyéket is.

Sajnos a kultúránk már nem ép, sőt, ahogy nyugatra haladunk egyre zakkantabb, és az USA-ban már sportot űznek az emberek hülyévé neveléséből. Kereszteslovagokat és kamikázékat képeznek, akik aztán fél életüket azzal töltik, hogy kussba fröcsögjenek másokat, vagy fenyegetésekkel és életek tönkretételével toroljanak meg képzelt bűnöket. Ennek eddig elsősorban a faji és nemi vonatkozásait ismertük, de újabban a vegák is beszálltak a bizniszbe.

Los Angeles legmenőbb vega étteremláncának tulajdonosairól "kiszivárgott", hogy közel 40 év vegaság után visszatértek a húsevéshez, sőt, a farmjukon állatokat is tartanak ilyen célokra. A felháborodott tömeg internetes gyűlöletkampányt indított, halálos fenyegetéseket küldözget és tüntetéseket szervez az éttermekhez.

Namármost ha valaki egyszerűen csak vega, és nem akar húst enni, azt mi a fészkes fenéért érdekelné, hogy egy étteremtulajdonos mit eszik? A kérdés költői, hiszen egyértelmű, ezek az emberek nem "egyszerűen csak vegák" - nekik ez a vallásuk, és készek machetével menni a hitetleneknek, ha úgy hozza a szükség. A felvilágosult erkölcsösség nevében!

Egyre több téren köszön vissza a progresszív szemléletmód, és bizonyítja újra meg újra, hogy mennyire veszélyes. Akinek a fejében egyszer elültetik a gondolatot, hogy aki másban hisz az gonosz, így szabadon üldözhető és terrorizálható, az nem fog nyugodni míg mindenki életét tönkre nem teszi aki neki nem szimpatikus. Az ilyen embereket fejbe kell verni péklapáttal, és a hibás programozást kicserélni arra, hogy semmi közöd más dolgához, törődj a sajátoddal.

17 komment

Címkék: szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2016.05.08. 23:24:46

Ez egyébként egy filozófiai kérdés is, hogy ha van valami munkája, vagy cége az embernek, akkor kötelező-e hinnie is benne? Vagy ha pálfordulás következik be az életében, és rádöbben, hogy amit a cége csinál, az valójában nem jó az embereknek, akkor közelező egyből eladnia amije van? Vagy továbbmegyek, eladni nem is erkölcsös, hanem szándékosan csődbe kell vinni, hogy írmagja se maradjon, más se folytathassa az erkölcstelenséget?

Megérjük még, hogy a halálbüntetésért lobbizókat felkoncolja a feldühödött életpárti tömeg.

Bambano 2016.05.09. 02:21:57

az usákok eljutottak oda, hogy bármit csinálsz, biztosan lesz egy öntudatos civil csoport, amelyiknek nem tetszik, és aki a 15 perc hírnevét arra használja, hogy megmondja neked, mit gondolj.

véleményterror ez, nem liberalizmus meg demokrácia. az ilyen idióták miatt a szólásszabadság egyre inkább háttérbe szorul.

érdemes ezt is elolvasni:
index.hu/tudomany/altudomany/2015/05/04/vegyulet_mereg_halal/

Deansdale 2016.05.09. 08:53:41

@Bambano: Kár hogy az indexen nem lehet kommentelni, mert biztosan odaírtam volna, hogy ez az egész pont olyan mint Sarkeesian munkássága, ráadásul még arcra is hasonlítanak. Csak mondjuk míg "Food Babe"-nek legalább a célja pozitív, addid Sarkeesian egy szimpla csaló aki egy gyűlölködő ideológiát terjeszt. Milyen érdekes, hogy a progresszív sajtó az egyik esetben támogatja a dilettánst, a másikban lefüleli...

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2016.05.09. 14:14:58

Hopp, Pozsonyi legfrissebb printscreen-je alatt már megy is a kérődzők műfelháborodása facebookon.
Ledögevőzik a normális átlagembert, aztán vérig vannak sértődve, ha az visszaszól. Szánalmas.

Deansdale 2016.05.09. 15:50:18

@don Fefinho: Nyilvánvalóan nem hiteles az az erkölcsi felemelkedés, ami mások mocskolásával párosul. Hiába hiteti el magával, hogy ő jobb ember mert nem eszik húst, amíg ezt ebben a formában teszi csak egy szánalmas pozőr marad.

Valaki találjon jó magyar kifejezést az angol "virtue signaling"-ra... Erényvetítés? Eh.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2016.05.09. 16:29:34

@Deansdale:

Bizonyára rasszista. Létezik Magyarországon olyan népcsoport, amelyik régen nem vetette meg a hús dögkutakból való beszerzését.

aldum · http://aldum.pw 2016.05.09. 18:47:04

@aldum: jofejsegdemonstracio

Olvastam errol egy erdekes cikket regebben, hogy emiatt allnak bele a feministak a legnyilvanvalobban vedhetetlen nemi eroszak ugyekbe is (UVA, Duke Lacrosse, Jian Gomeshi, stb), mert egy atlagos, mindenki szamara egyertelmu esetben nincs mit demonstralni, hogy ok mennyire baratai az aldozatoknak es ellensegei az elkovetoknek. Akkor is, ha nem aldozat es elkoveto van, illetve az van, csak forditva.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2016.07.28. 23:28:05

@aldum:

Fú pedig van erre valami régi magyar szó, itt van a nyelvem hegyén, mint melléknév. Szólok ha beugrik...

aldum · http://aldum.pw 2016.07.30. 09:09:03

@don Fefinho: Az szerintem nem jo, nem arrol van szo, hogy nem hisznek benne titokban.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2016.07.30. 12:24:36

@aldum:

Képmutatás?

Nem tudom, amikor gondolkodni kezdtem rajta, Tartuffe járt folyton a fejemben.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.10.12. 23:13:49

@aldum: Erényfitogtatás! Valaki mondta már másik poszt alatt valahol régebben. Az erkölcscsőszködés is hasonló. A whataboutism meg bezzegelés?

Friss:
Vegánnal hulla részegen igazi csirkefalatokat etetnek mű helyett, gúnyolódnak vele, fölveszik, majd kiposztolják; mire a vegán feljelentést tesz. Ki a nagyobb seggfej? A haverok, akik megszívatták és posztoltak, vagy a vegán, aki kibaszott csirkefalatokból akar letöltendőt faragni?

www.reddit.com/r/AmItheAsshole/comments/devz7y/aita_for_going_to_the_police_over_a_prank/

Avagy milyen új progresszív sérelmet találjunk ki az idén, amire hivatkozva embereket lehet elvitetni. Nehéz a rendőrállam élete. Ha van még Isten, ezzel a váddal elhajtották a fészkesbe.

Deansdale 2019.10.13. 18:30:45

@don Fefinho: "Avagy milyen új progresszív sérelmet találjunk ki az idén, amire hivatkozva embereket lehet elvitetni."

6oodfella legújabb videója is érdekes esetet tárgyal, egy srác megfogta egy csaj karját, az meg elment a rendőrségre azzal hogy szerinte a csöcsét akarta megfogni, bár ahhoz hozzá sem ért, ezért a srácot elmeszelték szexuális zaklatásért. Még várnak az ítéletre, akár 10 évet is kaphat. Azokat a bírókat akik ilyen esetekben elmarasztaló ítéletet hoznak azonnal kirúgnám, sőt, bevállalhatnák a büntiket amiket ilyen esetekben másokra szabtak. Hogy a faszomba lehet valakit az alapján bűnösnek kimondani, hogy valaki szerint valamit akartak csinálni, amit nem tettek meg? Ahová a progresszívek beteszik a lábukat az szarrá válik, ami elég nagy tragédia akkor is ha a szórakoztatóiparról van szó, de ha az igazságszolgáltatásról, akkor ott kőkemény szopások jönnek. Ez a helyzet tűrhetetlen, de mivel felülről nem várhatunk megoldást, előbb-utóbb eljön a vigilantizmus ideje.

aldum · http://aldum.pw 2019.10.13. 19:24:07

@don Fefinho: Igen, ez lett a "hivatalos" vegul is :)
Van meg a Joemberkedes(tm), amikor demonstralod, hogy te Jo Ember(tm) vagy, aki torodik az elesettekkel, etc...

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.10.13. 19:28:38

@Deansdale: Engem az riaszt el, hogy erre a kifacsart, fejjel-lefele gondolkodásra nem csak, hogy vevők emberek, de a kognitív disszonancia sem süti meg az agyukat (illetve de, lefojtva, azért neurotikusak). Minél szarabb lesz, annál jobban erőltetik, minél jobban erőltetik, annál szarabb lesz, de nem tűnik föl az ok-okozati összefüggés viselkedés és következmények között - hiszen van bűnbak is, akinek a hibája minden. Kivéve amikor egymást kezdik lefejezni, és a bezmenovi értelemben vett golyó a saját tarkójukhoz is elér, de addigra már mindegy.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.10.13. 19:52:55

@aldum: Jaj, igen, másik kedvenc az is. :) Gutmensch (jóember), Gutburger (jópolgár), Gutmenschtum (jópolgárság); és többnyire kényelmetlen feszengésként be is talál.
süti beállítások módosítása