HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • F.M.J.: @Deansdale: Komposztkazán+üvegház. Egyelőre nagyon elméleti a dolog, még előtte van fontosabb dolgom is, csak azért agyalok rajta, mert tervezem, hogy egyszer majd nekiállok. Nálam ez erőnléti edzés... (2024.04.19. 20:46) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • valis47: @Deansdale: Trumpra azt is mondták, hogy rasszista. Arra sem kellett bizonyíték. Meg azt is, hogy orosz ügynök. Gondolom orosz ügynökként akart III. világháborút kirobbantani vagy mi. (2024.04.19. 14:12) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Hartrigel: "miért hülyeség a tudat számítógépre való feltöltése, ami szerintem eleve egy paradoxon" Ebben egyetértünk, többek között azért, mert a tudomány azt sem tudja mi az a tudat, nemhogy lem... (2024.04.19. 10:12) Vallásismereti kisokos
  • Hartrigel: @Deansdale: "Na igen, ez kissé tudathasadt elképzelés". Szerintem a legtudathasadtabb elképzelés azok, amikor mai vulgár-ateistákat hallgatom ekte keresztény toposzokkal vagdalkozni. Ugye a Woke ... (2024.04.18. 19:04) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Hírek a nagyvilágból 2017-11-03

2017.11.03. 12:22 Deansdale

Malmőben robbanás történt egy szórakozóhelyen, ezzel Svédországban a legutóbbi 24 napban 12-re növelve a bombatámadások számát. A migrációval és az iszlámmal továbbra sincs semmilyen probléma - aki mást állít az hamarabb kerül börtönbe mint a robbantgatók.

Hillary egyre nagyobb gondban van, ahogy a demokrata vezéregyéniségek sorra határolódnak el tőle, és ismerik be, hogy a demokrata jelöltválasztás meg volt bundázva. Kampányfinanszírozási rendellenességek és egyéb nyalánkságok is szóba kerültek. Ha az igazságszolgáltatás igazságot szolgáltatna Hillary már rég börtönben ülne, a férjével és jónéhány demokrata vezetővel együtt. Hillary egyébként mostanában már csak sodródik az árral, mindig azt hazudja amire éppen rákényszerül.

Eközben az amcsi demokrata párt új alkalmazottakat (például informatikusokat) keres; a fő feltétel, hogy ne legyenek fehér férfiak. Az előző színes garnitúrával annyira jól jártak, hogy ezentúl mindig olyat szeretnének...

Díjnyertes kolumbiai énekesnő legújabb koncertjén - ahogy az tőle megszokott - a hátsó sorokba küldi a fehér embereket. Egy fehér nő, aki mellesleg a fesztiválon segédkező önkéntes és fényképezni van ott, nem hajlandó hátramenni, mire a biztonságiak kidobják. A fesztivál vezetése bocsánatot kér az énekesnőtől és hivatalosan kijelenti, hogy elfogadhatatlan viselkedésnek tartja ha a fehérek nem hajlandóak a hátsó sorokba takarodni.

A 4chan új mém-kampányba kezdett: azt plakátolják ki mindenfelé, hogy "fehérnek lenni oké". Ezzel hatalmas felháborodást váltottak ki a balosok körében, akik letartóztatásokat és börtönbüntetéseket követelnek azoknak a szemét rasszistáknak és gyűlöletbűnözőknek, akik ezzel a náci propagandával terrorizálják szegény színesbőrűeket.

A német rendőrség akadémiáin természetesen migránsokat is képeznek, akik mellesleg nyíltan németgyűlölők, és már az iskolában elkezdik a rendbontást. Egy diák szerint "ezek nem kollégák, ezek az ellenség a saját sorainkban". (Eközben a japán rendőrség speciális női csapatokat képez, hogy a Melania- és Ivanka-rajongókat távol tudják tartani imádottjaiktól.)

Amúgyis nyilvánvaló volt, de a twitter most nyíltan is beismerte, hogy legkésőbb a tavalyi elnökválasztás során megkezdte a konzervatív hangok cenzúrázását. Ennek az ad némi extra iróniát, hogy a minap Donald Trump fiókját is törölték, bár aztán közölték hogy csak egy elvadult alkalmazottjuk garázdálkodott, és visszaállították az amerikai elnök hozzáférését.

Kisszínes: a GQ Magazin módosított egy keveset az egyik saját cikkén: előbb felelősségre vonták Donald Trumpot, mert a New York-i terrortámadás elkövetőjére halálbüntetést kért, bezzeg a Las Vegas-i mészárlás elkövetőjére nem - nyilván azért, mert az előbbi arab, az utóbbi fehér, Trump meg rasszista. Most mea culpáznak, mivel a Las Vegas-i lövöldözőt még a helyszínen lelőtte a rendőrség.

Ja, a New York-ban 8 embert halálra gázoló terrorista a demokrata agyszülemény "diverzitási vízum lottó" programmal jutott az USA-ba, és azóta 23 rokonát húzta maga után családegyesítés címszóval.

Mindeközben Dél-Afrikában módszeresen mészárolják a fehér gazdálkodókat a saját farmjaikon: idén 74 áldozatról tudunk, akiket a helyiek megkínoztak és megöltek. Ez már egy kicsit sok volt az ottani fehéreknek, ezért békés demonstrációt szerveztek tiltakozásul. A niggerek válasza: a fehérek húzzanak kifelé az országból. Ugyanakkor Kanadában mindenki menekültnek számít, csak a fehér bőrű dél-afrikaiak nem. Erősen emlékeztet ez Merkel-mutti migránsbarát Németországára, ahol az ukrán-orosz villongások menekültjeit nem fogadták be, mivel nem voltak eléggé barnák. A világhírű libsi empátia egy kicsit rasszista, hát na, ez van.

35 komment

Címkék: szép új világ piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Free Helicopter Rides 2017.11.03. 17:52:15

A matematika rasszista, és politikát visz a társadalomba: www.campusreform.org/?ID=10005

Hiba volt a férfiakat beengedni a munkahelyekre: www.slate.com/blogs/xx_factor/2017/10/27/let_s_ban_men_from_workplaces.html

A férfiak közötti barátság káros, mert mi lesz így a nőkkel: nationalpost.com/health/rise-of-the-bromance-is-bad-for-women-could-become-genuine-lifestyle-relationship-study

élesi 2017.11.03. 23:18:10

@Free Helicopter Rides: Aki ezeket az agyrémeket kitalálta, lábon hordta ki az agyhalált.

Deansdale 2017.11.04. 09:42:03

A német halloween-felvonulásokat több városban is megtámadták a migránsok:
www.youtube.com/watch?v=JT9VNf3po5w

2017.11.04. 17:08:32

@Deansdale: de csak mert azt hitték, hogy itt a világvége és feljöttek a szörnyek a pokolból ;-)

KalmanBlog 2017.11.04. 23:18:06

Szép kis gyűjtemény.

Bambano 2017.11.05. 18:31:33

nekem a csúcs az az index cikk, amiben leírják a németek, hogy fingjuk sincs, hova tűnt 30 ezer bevándorló az országban.

2017.11.05. 19:47:25

@Bambano: biztos észrevétlenül felszívta őket a német ipar.... ;-)

Papírsárkány 2017.11.06. 07:56:43

@Free Helicopter Rides: "A férfiak közötti barátság káros, mert mi lesz így a nőkkel"

Attól félnek, hogy így csak "szexuális tárgyak" lesznek, de emiatt igazán kár aggódniuk - a szexrobotok ezt a funkciót is hamarosan átveszik. :)

KalmanBlog 2017.12.11. 17:48:35

Ez itthoni, de nem kevésbé érdekes: Azokat is ügynökmúlttal zsarolták, akik nem is működtek együtt. (Persze akik együttműködtek továbbra is, azokat meg azóta se bántja senki...)

Miért nem lepődök meg?

"Csurka története egészen hasonló. Bár 1957-ben formálisan beszervezték, minden jel arra mutat, hogy soha nem adott le jelentéseket, és 1964-ben ki is zárták a hálózatból. 1993-ban, az Antall-lal való szakítása után mégis a Torgyánéhoz hasonló borítékos ügy lett ebből. Hogy az állambiztonsági iratokat hogyan kívánták zsarolásokra használni, jól mutatja a Csurkáról fennmaradt egyik dosszié sorsa: annak rá vonatkozó, őt éppenséggel tisztázó szövegrészét valakik fekete tintával – Ungváry szerint 1989–90-ben – megpróbálták láthatatlanná tenni. Ezt utólag mégis sikerült olvasható állapotba hozni, és az derül ki belőle, hogy Csurkát kényszerrel szervezték be, egyetlen jelentést sem adott le, és az ügynöki munkára alkalmatlannak bizonyult."
Forrás: kuruc.info/r/2/180370/

Deansdale 2017.12.12. 16:15:55

@-JzK-: Nagyon helyes, az idióták jó ha már az első randin jelzik, hogy kár rájuk pocsékolni az időt :)

Aurelius Respectus 2017.12.12. 17:41:28

@Deansdale: Nekem is ez jutott eszembe, már az első kérdésnél lelépnék :)

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.12.13. 11:52:57

Én már az elején elakadtam. :-(
Mi az az interszekcionális feminista? Nem vagyok elég művelt ehhez a cikkhez.

KalmanBlog 2017.12.13. 11:57:44

@-JzK-: Új fogalmat tanultam: "interszekcionális feminista". OMFG

4. Mit gondolsz a szexmunkáról?

A téma, amin veszélyesen könnyű elcsúszni. (Benne a link: sztarklikk.hu/kozelet/lekoptek-es-fejbe-vagtak-papp-reka-kingat/330917 Leköpték és fejbe vágták Papp Réka Kingát )

Hehe, a modern matematikából tudjuk, hogy ha egy rendszerben ellentmondás van, akkor mindent és mindennek az ellenkezőjét is be lehet bizonyítani. A feminizmus éppen ilyen. Ember legyen a talpán, aki meg tud felelni az összes feministának. Nem lehet.

Aki szóba áll velük, annak a vége úgyis az lesz, hogy valaki fejbevágja egy szatyorral :-).

5. Támogatod a BDS mozgalmat? (az izraeli megszállás elleni bojkott-mozgalomról szóló vélemény)

Ez már mutatja is az ellentmondásosságot. A cikk elolvasása alapján nem tudom eldönteni, hogy melyik a "helyes" álláspont.

Talán a legjobb stratégia, ha egy Schublerrel elkezdem méregetni a kérdező arckarakterét mielőtt válaszolok :-).

Maga a szerző is veszélyben van, olyan témákat feszeget, amik miatt könnyen a célkeresztben találhatja magát: "A szerző hangsúlyozza, hogy ..., ezért csak kívülről beszél bele."

Ha így megy tovább a véleményterror, akkor lassan a Daily Stormer safe space-nek fog tűnni ehhez képest.

Aurelius Respectus 2017.12.13. 23:46:09

@KalmanBlog: A helyes válaszok a következők, ismerve az amcsi balosokat.
1.igen, egyetért vele
2. számtalan gender és szexuális orientáció létezik és mind jó
3. harcol a szexizmus és a nőgyűlölet ellen
4. elutasítja a szexmunkát, mert a nők kizsákmányolása
5. igen, támogatja
6. elutasítja a telepes kolonializmust és támogatja az őslakókat
7. a kapitalizmus kizsákmányolás
8. nincsen illegális ember, támogatja a bevándorlást
9. támogatja a muszlimokat
10. kiáll a fogyatékosok mellett
+ 1 utálja a fehéreket, akkor is ha ő is fehér

KalmanBlog 2017.12.14. 10:53:08

@Aurelius Respectus: És ha történetesen a beszélgetőpartner zsidó? Az ötös akkor is jó? Tudtommal az Izrael bojkottra való felszólítás=antiszemitizmus. Talán van ahol még büntethető is.

Aurelius Respectus 2017.12.14. 18:47:48

@KalmanBlog: ha zsidó, akkor bukta a félvért, nincs szex :) A nő aki kitalálta egy igazi faji mix, félfehér, negyed indiai, negyed néger. Igen, van némi belharc az ottani balosok közt, egy részük militáns palesztinbarát, a zsidók többsége pedig Izraelt támogatja mindenben.

Aurelius Respectus 2017.12.20. 23:14:16

Azért ez durva, nem bevándorlókat büntetik, hanem a svéd férfiakat még jobban. Már azért is büntetés jár ha külföldön mennek kurvához.
kuruc.info/r/4/180712/

Aurelius Respectus 2017.12.20. 23:17:09

@-JzK-: Már a következő lépést is lehet tudni, ha nem mernek nőzni majd a férfiak és kevesebb gyerek lesz a nyugati kormányok bevezetik majd a nőtlen adót a nőtlen férfiakra.

Free Helicopter Rides 2017.12.21. 10:39:55

@Aurelius Respectus: Már most is van ilyen rejtett adó: aki házas, az adókedvezményt kap.

Aztán az emberek majd megtalálják a kiskapukat, lásd az alábbi cikket.
www.belfasttelegraph.co.uk/news/republic-of-ireland/two-straight-irish-men-in-their-80s-getting-married-to-avoid-paying-inheritance-tax-36421207.html

DennisVT1 2017.12.21. 11:18:11

@Free Helicopter Rides: Már a házasságnál is jár? Nem csak a gyereknél?

Free Helicopter Rides 2017.12.21. 11:30:56

@DennisVT1: Első házasok adókedvezménye néven keresd. Ha jól emlékszem, két évig jár.

Aurelius Respectus 2017.12.21. 13:57:43

@Free Helicopter Rides: Ez azért más, mint amikor egyenes adót vetnek ki rád, mert nem vagy nős, mint Rákosi idején.

zriff 2017.12.21. 13:58:32

@Aurelius Respectus: Gyanítom elfognak jutni a kémiai kasztráció bevezetéséhez is.

Aurelius Respectus 2017.12.21. 14:06:50

@zriff: Valószínűleg igen, ezért is állt égnek a hajam amikor annak idején a Jobbik javasolta a pedofilok esetében, hiszen ez komoly visszaélésekre adna lehetőséget, elég lenne egy válófélben lévő anya hamis vádja az apa ellen.

Aurelius Respectus 2017.12.21. 14:10:14

@zriff: Azért a svéd férfiak ritka nagy birkák, hogy képesek leszavazni a fehér és férfiellenes szocialista pártra, persze mindig vannak ilyen Schilling féle kretének.
süti beállítások módosítása