HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: A Federal Reserve Bank of San Francisco (a továbbiakban FRBSF) 2024. január 16-án publikált egy távmunkával foglalkozó tanulmányt. A FRBSF azon véleményének ad hangot, miszerint nem sok értelme volt... (2024.04.28. 14:55) Nem valós veszély
  • Frederick2: @Wildhunt: "Az egész leginkább ugyanaz a parttalan vita, amit Frederickkel folytatsz, hogy mit értesz zsidók alatt." Természetesen Deansdale most is úgy fogalmaz, hogy "zsidók". Vagyis a teljes z... (2024.04.28. 14:54) Mi is az a fasizmus
  • Frederick2: @Deansdale: „Általában nem jellemző rám, hogy definíciókon lovagoljak” Nekem sem szokásom, hogy definíciókon lovagoljak. Én nőkön szoktam lovagolni. Meg időnként engem is meglovagolnak a nők. A def... (2024.04.28. 14:47) Mi is az a fasizmus
  • Deansdale: @GABOR2: Ezek az áldott zsidók már csak ilyen filmeket szeretnek csinálni, egyem a zuzájukat... (2024.04.28. 14:23) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Ponyvaíró néger: Pedig írhatnál bővebben is. (2024.04.28. 14:20) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Miféle iszlamizáció?!

2018.02.05. 20:51 Deansdale

Nincs kedvem körítést írni a dologhoz, csapjunk a lecsóba: íme egy tanulmány a brit kormányzat honlapjáról, amiben a brit kormányzat pénzén azt vizsgálja Mona Siddiqui professzornő, hogy hogyan s miként lehetne bevezetni a sharia törvényeket Angliában és Walesben. Ha a muzulmánok csak úgy hobbiból foglalkoznának ezzel, azt még valahol megérteném, de miért adja ehhez a nevét a brit állam?

...eközben - az iszlám bevándorlástól nyilván teljesen függetlenül! - Nagy-Britannia elindult a délafrikásodás útján: az első hivatalos magánrendőrség a fizető közönség bűnügyeit göngyölíti fel, mert az állami változat már nem bír a sok munkával.

298 komment

Címkék: politika szép új világ piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deansdale 2018.04.03. 14:26:17

@Asidotus: "aztán meg valahogy mégis Nyugat Európába eszi a fene a világ lakosságának nagy részét, Afrikától az arabokon, pakisztániakon át, az ilyen szabad országok lakóiig, mint a visegrádi 4-ek."

Dehát baszod, az egész helyzet az utóbbi 3-4 évben állt fejre, és a legtöbben még fel sem fogják, hogy mi zajlik (ha megbocsátasz: pl. te sem), természetes hogy egy rakás ember még mindig a nyugat csodájától van elájulva, mert ott aztán minden frankó és liberális és aranyból van. Az meg a legkevésbé sem elgondolkodtató, hogy Svédországból már elkezdtek ide költözgetni... Nem kell neki 10 év és tömegesen fognak ideáramlani az európai fehér emberek, a német luxust úgy fogják otthagyni mint eb a szaharát, megnyugodhatsz.
www.express.co.uk/news/uk/938824/Germany-news-duisburg-state-of-emergency-fight-riot-machetes

KalmanBlog 2018.04.03. 14:59:21

@Asidotus: És adalékként ott van a "Grooming Gang Scandal" amire nem is tudom mi lenne a helyes magyar kifejezés (kerítő? zaklató?). Ezt a könyvet olvasom éppen a témában: www.pmclauth.com/the-book Hihetetlen, hogy ez a 21. században az UK-ban megtörténhetett.

Az Amazonon lévő fülszövegből:

"organised Muslim groups in Britain and the Netherlands ('grooming gangs') were luring white schoolgirls into a life of prostitution."

"Szervezett muszlim csoportok Britanniában és Hollandiában fehér iskolás lányokat cserkésztek be prostitúció céljából"

"there were mounds of evidence that social workers, police officers, Muslim organisations, journalists and even some Members of Parliament must have known about these grooming gangs for decades, and they had turned a blind-eye to these crimes"

"Bizonyíték van rá, hogy szociális munkások, rendőrök, muszlim szervezetek, újságírók sőt parlamenti képviselők is kellett hogy tudjanak ezekről a "grooming" bandákról évtizedek óta, de szemet hunytak felette"

Csak Rotherham-ban a hivatalos adatok szerint 1400 áldozata van ezeknek a bandáknak. Azóta kiderült, hogy több városban is történtek hasonlók, és becslések szerint több tízezer áldozat van összesen!

Nehéz a veszély pontos mértékét megsaccolni, de az biztos, hogy nem költöztetném a családomat olyan helyre, ahol ez megtörténhet. És a durva az, hogy a kisvárosi alsó-középosztály, akik nem engedhetik meg az elit iskolát és hogy védett környéken lakjanak, azok semmit nem tudnak ez ellen tenni.

Deansdale 2018.04.03. 15:02:22

@KalmanBlog: Hát nem érted? Több a pénzük, tehát automatikusan jobbak mindenben... /s

KalmanBlog 2018.04.03. 15:03:24

@Deansdale: Vibráns... De legalább az unalmas káposzta és virsli helyett kebabot is kapunk az utcán.

Aurelius Respectus 2018.04.03. 15:09:15

@Deansdale: Szerintem már évtizedek óta romlik a helyzet, már a 2.világháború óta folyik a színesek beáramlása nyugatra állami támogatással, aztán a 80-as évektől a balos kormányok elkezdtek a fehérek ellen törvényeket hozni, amit az áljobbos kormányok sem töröltek el, ez a 2015-ös invázió csak felszínre hozta a fehérek hátrányos megkülönböztetését a saját országukban.

KalmanBlog 2018.04.03. 15:13:08

@Deansdale: Egy régi barátommal beszélgettem, aki Londonba költözött. Mondta, hogy egy gyereket terveznek, mert "rendesen" csak egyet tudnak felnevelni. "Rendes" környéken lakni és "rendes" iskolába járatni kettőt nem tudnának. Diplomás, pénzügyi elemzőként dolgozik Londonban lassan 10 éve, úgyhogy tuti többet keres mint a sokat emlegetett mosogatófiúk...

Mit is jelent a "rendes" iskola? Rákérdeztem egyenesen, hogy ugye ez azt jelenti, hogy nincs tele színesbőrűekkel? Neeeem. Azt jelenti, hogy nem vacak állami iskola, hanem magán, ahova sokat kell fizetni...

Itthon kapna CSOK-ot, mellétéve a kinti megtakarítását építhetne egy szép házat magának, biztonságos iskolába járathatná a 3 gyerekeit ingyen diplomáig. Tényleg annyival jobb ott élni?

Aurelius Respectus 2018.04.03. 15:13:29

@KalmanBlog: Mindig ezzel az állatsággal jönnek a balosok, hogy milyen jó hogy török giroszoshoz járhat az ember, megnézheti a kínaiak újévi felvonulását, meg mecsetet láthat élőben, nekem elég lenne a tévében látni ezeket.

Deansdale 2018.04.03. 15:16:45

@Aurelius Respectus: ...meg mintha a gyroshoz kellene 1 millió török menekült.

KalmanBlog 2018.04.03. 15:17:14

@Aurelius Respectus: Igen, ez ilyen Alt-Rightos poén lett, hogy persze, levágják a fejed, megerőszakolják a feleséged, de legalább ehetsz giroszt (Ahogy Tyler Durden mondaná fehérszószt ne kérjél bele!) milyen jó.

Mecsetet nézni TV-ben és külföldön jó.

KalmanBlog 2018.04.03. 15:21:07

@Deansdale: Ha én sütöm nem elég diverz és vibráns. Ha Mészáros Lőrinc süti, az meg cultural appropriation. Szükségünk van a bevándorlásra, különben éhenhalunk hajnalban részegen hazafelé menet a körúton.

2018.04.03. 17:38:13

@Deansdale: "Az meg a legkevésbé sem elgondolkodtató, hogy Svédországból már elkezdtek ide költözgetni... Nem kell neki 10 év és tömegesen fognak ideáramlani az európai fehér emberek, "

Az arabok mellett a németek angolok a másik lakásfelvásárló banda pesten. plusz a németek már vagy 6-8 éve veszik meg kilóra a vidéki takaros kis házakat.

Ha nagyon összeesküvéselméletezni akarunk, még az is lehet hogy nem az arabok betelepítése a cél, hanem a nyugaté. ov meg nyomja ehhez a leosztott szerepét.

KalmanBlog 2018.04.03. 18:37:25

@Mia and me: Mondjuk a nyugati bevándorlókkal nem is volt és nem is lesz annyi probléma... Nem is rossz stratégia, ha azt vesszük, hogy magunktól úgy néz ki nem tudjuk megoldani a "fehéregyensúlyt". Akár még segíthet is abban, hogy fenntartsuk Magyarország fehér jellegét. Ha egy erőteljes asszimilációs programot csinálunk, akkor akár működhet is, végülis a "svábok" legnagyobb része is asszimilálódott.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2018.04.03. 19:14:32

@KalmanBlog:

A menekültkvóta keretében befogadhatnánk a búrokat is. Dolgos, harcedzett farmerek.

zriff 2018.04.03. 20:25:12

@KalmanBlog: Azért ha majd tényleg szorult lesz a helyzet nyugaton amire egyre nagyobb az esély, menekülnek majd a polkorrekt balosok is akik az egészet lehetővé tették, támogatták. Kíváncsi vagyok ők mit fognak tenni, elismerik a felelősségüket, vagy itt is folytatni fogják ahol abbahagyták?

lovasistvan.hu/2018/02/07/nemet-migranssegito-aktivista-nonek-elege-van-es-lengyelorszagban-telepedik-le/

KalmanBlog 2018.04.03. 20:58:35

@don Fefinho: Igen, egy baj van velük, hogy magasabbak mint mi, a fiaimnak komoly konkurrencia lesznek :-(.

KalmanBlog 2018.04.03. 21:04:55

@zriff: Igen, ezeket ki kellene szűrni, és vagy be sem engedni, vagy átnevelőtáborba küldeni őket:

gyermektelen nők csak 30 alatt jöhetnek és kötelező szülési kvótát kapnak

Férfiaknak minimális tesztoszteronszint szűrés. Aki alatta van nem jöhet.

Mindenkinek kötelező kondícionáló tábor, ami az európai vér és kultúra megvédésének fontosságáról szól. A liberális elvek nevetségessé tétele a napi rutin része. Férfiaknak katonai kiképzés és eskü az európai örökség védelmére.

Kötelező magyar nyelvtanfolyam.

Vannak még ötletek? :-)

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2018.04.03. 23:06:01

@KalmanBlog:

Én a kényszeresen szocialistáknak csinálnék külön kényszerszocialista táborokat/falvakat, ahol aztán élhetnek vagyonközösségben nyomorogva, PC gondolatrendőrség alatt. Egyék csak meg maguk a nekünk főzött kását, jobb átnevelő módszer nem létezik, mint mikor belenyomják az orrod a saját szarodba.

(szabadtarsadalom.com/2017/11/11/ayn-rand-mindenkitol-a-kepessegei-szerint-mindenkinek-a-szuksegletei-szerint/)

Asidotus 2018.04.03. 23:11:06

@Deansdale:
" Ha félretesszük a tompult libsi dumát a korrupcióról meg a demokrácia haláláról szinte semmi konkrétumot nem lehet felhozni a fidesz ellen,"
Jó, ha eltekintünk Mészáros Lőrinctől Tiborcz Istvántól, ANdy Vajnától, meg úgy általában a NER-lovagoktól, a stadionépítésektől, a TAO-pénzektől, Rogánék letelepedési kötvényeitől, Semjén Zsolt vadász-barátaitól (aki kivitte őt Svédországba, az nem rég kapott egy noszvaji szállodát, amit az EU-pénzéből újítottak fel, szociális célokra), és a többi, és a többi, akkor valóban, nincs itt semmi probléma.
Az, hogy Polt Péter minden egyes korrupciós nyomozást leállít (még olyanokat sem visznek végig, amelyek szocikat érintenének), az sem számít.

Kezdem úgy érezni, hogy a migráció és a gender okozta tüzet a könyvtárban ti vízágyúval oltanátok, hogy ami könyv nem ég el, az tuti szétázzon.

Asidotus 2018.04.03. 23:11:59

@KalmanBlog: a nyugati migránsok irgalmatlanul felverik az árakat, állítólag miattuk is olyan drága Budapesten az ingatlan

Asidotus 2018.04.03. 23:13:58

@KalmanBlog:
erről az jut az eszembe, hogy a szólásszabadságnak van egy globális ösz-szintje, ha pl. nálunk emelkedik (mert megszűnt a kommunista diktatúra), akkor nyugaton csökken, mert hát ...

Asidotus 2018.04.03. 23:15:07

@Deansdale:
lécci, soroljál már olyan balos, liberális médiumokat, amelyek nagy tömegekhez jutnak el

Asidotus 2018.04.03. 23:56:34

@Asidotus:
mivel Magyarország egy igen kicsi ország, igen nyitott gazdasággal, a világgazdaság aktuális folyamatai erőteljesen hatnak rá.
ÉS eddig valahogy a Fidesz mindig kifogta, hogy az ő országlásuk alatt a nemzetközi helyzet jobb volt. Az ezredfordulón is, és 2010. után is elindult egy javuló nemzetközi tendencia, amit egy mindeddig példátlan (és előreláthatólag jó sokáig az is maradó) EU-s pénzeső öntözött.
Nem a Fidesz csinálta jól, hanem szimplán szerencséjük volt, jó helyen voltak jókor.
A hozzánk hasonló visegrádi országok fejlődése egy kicsit még jobb is volt, mint a miénk

Deansdale 2018.04.04. 07:28:35

@Asidotus: "Jó, ha eltekintünk Mészáros Lőrinctől Tiborcz Istvántól ..."

A felsoroltak fele erősen túl van lihegve, pl. a sokat emlegetett letelepedési kötvény, ami csak arra volt jó hogy a jobbik megtorpedózza vele az alkotmánymódosítást, egyébként az országnak semmit nem ártott, vagy a stadionépítés olyan EU-s pénzből amit nem lehet semmi másra használni. Hiába készítesz ilyen listákat, amik a sok elem miatt nyomasztónak tűnnek, ez valójában még mindig csak egyetlen téma (a korrupció), és az ország sorsának szempontjából kb. huszadlagos, nem utolsósorban azért, mert minden eddigi kormány lopott, és minden ezutáni is fog. Ha a lista felénél átváltasz Antallék vagy Gyurcsányék viselt dolgaira talán fel sem tűnik senkinek.

De már vagy ezerszer elmagyaráztam legalább 100 különböző fórumon, hogy én sem örülök a lopásnak, senki nem örül a lopásnak, de ha egy tolvaj és egy idegenszívű rablógyilkos között kell választanom automatikusan a tolvajt választom, és nem érdekel, hogy lop, meg az sem, hogy lop - az pedig főleg nem, hogy lop. Az érdekel, hogy az unokáimnak még legyen országa, amiben normális emberi élet zajlik és megmarad a magyar kultúra. Nem fogok az ezerarcú SZDSZ-re szavazni, mert az garantálná, hogy mint a svédeknél, 20-30 év múlva itt is az SJW-k és az iszlamisták versengjenek az uralomért. A jobbik lenne az egyetlen lehetőség a fityisz mellett, az meg teljesen szétesett agyilag, Vona egyszerre nyal a zsidóknak meg az iszlámnak, már csak a magyarsággal nem foglalkozik, ráadásul Janicsár lett a párt második embere, aki egy huszonéves kis arrogáns pöcs, ennek minden vonzatával. Aki ezekre bízná az országot az se normális.

Ja, hogy Orbánék lopnak? Pffff, baszod, ez a legkisebb bajunk. Európa most kezd felébredni, napról-napra egyre többen vannak akik a fél karjukat adnák egy ilyen kormányért, ami ugyan lop, de közben az iszlámot kint tartja.

De komolyan, aki egy tolvaj helyett a hóhérra szavaz, mert milyen kib*szottul felháborító hogy ezek lopnak, az tudatosan teszi, hogy akkor inkább töröljük le Magyarorszgáot a térképről, csak ne legyen lopás? Legyen az itt is mint Párizsban, havi merényletek, utcai forgalomkorlátozás ima miatt, a főváros kerületeiből kiszoruló magyarok, arab nyelvű jelekkel teli utcák, kávéházakból kitiltott nők, sharia őrjáratok, egekbe szökő bűnözés, nemi erőszak, csador, ésatöbbi, tökmindegy, csak ne a fidesz lopjon, hanem aki leváltotta? Szél Bernadett unokahúga legyen a következő milliárdos, és ezért megéri lebontani a kerítést a határról? Tényleg?

Deansdale 2018.04.04. 07:32:36

@Asidotus: "lécci, soroljál már olyan balos, liberális médiumokat, amelyek nagy tömegekhez jutnak el"

Mint mondtam nem tévézek, a neten mozgok, itt pedig továbbra is erős balos túlsúly van köszönhetően az indexnek, a HVG-nek, meg az ezernyi további ilyen szarnak, mint a 444, 24, stb. Ettől függetlenül tudom, hogy kormányellenes tévécsatornák is vannak, úgyhogy aki Orbánra akar fröcsögni az ott is megtalálja hozzá a köpőcsészét.

Mellesleg amikor a korábban semleges HVG és az index balos kézre kerültek, akkor hol volt a civilszféra siránkozása a sajtószabadságról? A k. anyjukat, nemes egyszerűséggel.

Deansdale 2018.04.04. 07:38:41

@Asidotus: "Az ezredfordulón is, és 2010. után is elindult egy javuló nemzetközi tendencia"

Ez maximum egy kis segítség volt, de a sikereket erre ráfogni rosszindulatú hazudozás. Adót csökkentettek, rezsit csökkentettek, minimálbért emeltek, ésatöbbi. A magyar emberek élete nem attól jobb, a magyar életszínvonal nem attól emelkedik, hogy "a világgazdaság aktuális folyamatai erőteljesen hatnak rá", hanem attól, hogy mit csinál a kormány. Garantálom, hogy pl. a Bajnai-féle "szakértői kormány" tudott volna aranyból is szart csinálni. A fityisz is megtehette volna, hogy mindent ellop, ehelyett azért jutott valami a népnek is, ellenben a korábbi kormányokkal, amik folyamatosan csak a mi övünket húzogatták egyre beljebb - lásd Bokros-csomag. Szétloptak mindent (az igazi tolvajok a privatizálók voltak), és közben cinikus módon a népet csak szivatták. Orbánék azokhoz képest egy csapat Robin Hood.

Mondom ezt továbbra is úgy, hogy még sosem szavaztam rájuk. Hm.

zriff 2018.04.04. 07:45:01

@KalmanBlog: Azért a táborok már durva.

TrollEdomer 2018.04.04. 08:56:49

@Deansdale: vagy a stadionépítés olyan EU-s pénzből amit nem lehet semmi másra használni.

Erre van bármi nem totál fideszes forrás? Még ha kifejezetten sporttámogatás, és tényleg nem lehet csak sportra költeni, akkor sem arra kéne költeni, amiben totál gázok vagyunk. Vizessportokban még el is érünk valamit.

2018.04.04. 11:49:50

@Deansdale: " Szél Bernadett unokahúga legyen a következő milliárdos, és ezért megéri lebontani a kerítést a határról?"

nem, de vonáért igen ;-) :D

2018.04.04. 11:54:06

@Deansdale: "Ja, hogy Orbánék lopnak? Pffff, baszod, ez a legkisebb bajunk. Európa most kezd felébredni, napról-napra egyre többen vannak akik a fél karjukat adnák egy ilyen kormányért, ami ugyan lop, de közben az iszlámot kint tartja."

De nem tartja kint. Az iszlámot nem tartja kint, csak az olyan SZEGÉNY szerencsétleneket, akik tényleg menekülnek. Az iszlám már rég itt van (meg máshol is).
Az iszlám egy vallási, hit és társadalmi rendszer, aminek terjesztéséhez és térhódításához NEM tömegek kellenek. És a "nem tömegek" pont úgy itt vannak mint bárhol máshol európában.

2018.04.04. 11:58:43

@Asidotus: Igen. Az utóbbi időben mindenhez hozzáadtak pluzs 10-15 millát. Amit a magyar ember már hitelből is 300 évig fizethet, a nyugati meg kicsengeti és lezárja a lakást és nyáron jön 2 hétre kikapcsolódni, vagy addig is hosztelesíti amíg ide nem költözik, és pár év alatt behozza az árát.

De vidéken is a c-mentes kisvárosokban falvakban már több a nyaralónak vette - jürgen mint a marinéni.

Asidotus 2018.04.04. 12:35:45

@Deansdale:
vagyis nálad a balos média-túlsúly az a néhány netes firkász, aki elér max. egymillió embert.
A Fidesz csak a gazdagok adóit csökkentette, a többség adóterhei nem csökkentek. Ami jó ötlet volt tőlük, a családi adókedvezmény, de sokáig még az is úgy ment, hogy sokan nem tudták teljesen igénybe venni, csak amikor évekkel később kiterjesztették a járulékokra is.
De bizony, a magyar lakosság életszínvonala vastagon függ a világgazdasági folyamatoktól, ha veszik a német autókat, akkor ide is jut pénz, ha nem vennék a német autókat, bezárhatna hazánk.

@Mia and me:
na, azért túlzásokba ne essünk. Az iszlámot a minden egyes hívő terjeszti, jelenleg leginkább úgy, hogy háromszor annyit szülnek. Ha európai szemmel nézzük, kb. 3 milliárd olyan ember él a Földön, aki lehetne menekült is akár, de ennyit képtelenség lenne befogadni, menedékkel ellátni.
Ami most zajlik, az jó analógiája a IV. századi népvándorlásoknak, amikor a germán népek elözönlötték a Római Birodalmat, bedöntve azt, mind politikai, mind gazdasági, kulturális téren. Honfoglalók jönnek most is. CSak most nem áll az élükön a vezérük

Aurelius Respectus 2018.04.04. 14:18:52

@Deansdale: Mikor került a hvg balos kézbe ? Emlékszem, már a 90-es években Hornt és Bokrost fényezték.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2018.04.04. 15:25:01

@Deansdale:

"Ettől függetlenül tudom, hogy kormányellenes tévécsatornák is vannak"

Visszhang és mosógép kivételével gyakorlatilag az összes kertévé.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2018.04.04. 15:30:40

@Asidotus:

"A Fidesz csak a gazdagok adóit csökkentette, a többség adóterhei nem csökkentek."

Ja, végülis ha gazdag alatt értünk bárkit aki a minimálnál akár csak egy petákkal többet keres és adózik, akkor igen, a gazdagok jártak jól. Megmondta anno a Bajnai is, a felsőosztály bűvös határa a havi 200.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2018.04.04. 15:35:58

@don Fefinho:

Sztálintól jobbra mindenki náci, közmunkától fölfelé mindenki burzsoá; fizessenek a gazdagok, hulljanak a náczyak!

Deansdale 2018.04.04. 16:17:00

@Mia and me: "Az iszlám egy vallási, hit és társadalmi rendszer, aminek terjesztéséhez és térhódításához NEM tömegek kellenek."

Pedig pont a tömegeken van a hangsúly. Ha csak magyarokat akarnak szép lassan beszervezni, magyar mecsetekben, akkor ezer év is eltelik mire valódi tömegbázisuk lesz. Franciáknál, angoloknál sem a beszervezett helyiek lázonganak, hanem a többszázezer muzulmán migráns.

2018.04.04. 18:13:49

150 évig itt voltak a nyakunkon az iszlamista törökök, még sem lettünk iszlám vallású ország.

Asidotus 2018.04.04. 18:16:10

@Diorella Queen: mi nem, de pl. az albánok és a bosnyákok igen.
Szíriában, Egyiptomban és még sok más arab országban a mai napig éltek keresztény közösségek, nem is kevesen. Az ellenük való fellépés nem régi történet, mostanság vált tömegessé

2018.04.04. 18:17:34

@don Fefinho: Pont hogy a gazdagok nem fognak fizetni semmit, mindenből csak kihúzzák magukat.A kormány pedig ehhez asszisztál.
A csóróktól már nincs mit ellopni, ellopták az eu pénzét.
Nagy dilemma hogy ezzel most hagyományőrzők voltak pusztán és követték lovas nyilas rabló őseik hagyományát, vagy csúnya csúnya dolog volt, az eus állampolgárok pénzét ellopni, Trianon után majd száz évvel?

Asidotus 2018.04.04. 18:19:45

@don Fefinho:
hírműsorok, politikai műsorok az ATV-n, az RTL Klubon és a Hír Tv-n vannak, amelyek ellenzékiek, más csatornán nem találsz ellenzéki politikát.
A TV2, az összes közszolgálati, az Echo TV viszont kormánypártiak.
Több, politizáló csatorna meg nincs

Asidotus 2018.04.04. 23:16:53

@Diorella Queen:
nem az eu-s polgárok pénzét lopták el, hanem a miénket, magyarokét, mivel azt előtte már nekünk adták az eu-s polgárok

Deansdale 2018.04.05. 07:11:56

@Asidotus: De azt ugye vágod, hogy az EU-s pénzekből egy fillér sem lett a szó szoros értelmében ellopva? Az az ún. "lopás" abban nyilvánul meg, hogy a közbeszerzést nem XY nyeri, hanem AB, tehát az EU-s pénzből a beruházások megvalósulnak, nincsenek ellopva, csak a hasznot teszi zsebre egy bármilyen más vállalkozó helyett egy fideszes vállalkozó. Ha az EU 10km autópályára adott pénzt, az a 10km autópálya ott is lesz, attól függetlenül, hogy a nagyon irigyelt Mészáros vagy Habony vagy a f*szomatérdekli kicsoda nyerte a közbeszt. Úgyhogy ez is teljesen illuzórikus probléma, a magyar emberek gyakorlatilag egy forinttal sincsenek megkárosítva, csak annyi van, hogy mszp-s kormány idején mszp-s vállalkozók nyertek, fideszes kormány idején meg fideszesek, ami a többi magyar emberre semmilyen hatással nincsen.

A sok agymosott, félrevezetett szerencsétlen meg napi 24 órában fújja, hogy a fidesz lop, a fidesz lop...

2018.04.05. 10:45:28

@Deansdale: " Ha az EU 10km autópályára adott pénzt, az a 10km autópálya ott is lesz, "

jah.. én parkot meg járdát tudok ilyet ami OTT van, csak épp másfél év alatt romlott le gázabb állapotba mint a 2 utcával arrébb lévő járda 150 év alatt se...

2018.04.05. 10:50:40

@Deansdale: magyarokat minek aakrnának beszervezni?

Azt hittem, te ismered az iszlám lényegét.

A pénzes, hathatós emberek már itt vannak rég, a "tömeg" az utolsó mozzanata a dolognak.

Bár ahol van más hit, ott nyilván csak erőszakkal tud terjedni.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.04.05. 12:57:49

@Diorella Queen: Ebből viszont nem következik, hogy akkor próbáljuk ki újra. :-)

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.04.05. 13:05:17

@Deansdale: Érdekes amikor az osztrák Strabag vagy Swietelsky nyeri a közbeszerzéseket, mint az esetek többségében akkor a "függetlenobjektív" média kussban van. Ha magyar, akkor jön a strómanozás meg az oligarcházás (persze itt sem mindenkinél). A múltkor már azon riadoztak, hogy a Telenor esetleg magyar befektetői csoportokhoz kerülhetne (természetesen Mészáros nevét is valahogy muszáj volt belekeverni) és csak akkor nyugodtak meg, amikor kiderült, hogy az is külföldi kézbe vándorolt (egy cseh - csak ha külföldi akkor az nem oligarcha, hanem "befektető").

Utána meg jön a sajnálkozás a magyar gazdaság nagy külföldi kitettségén, bár ezek után én inkább azt mondanám, hogy vannak akik inkább örülnek neki.

2018.04.05. 13:27:51

@Sipi81: nekünk nem, de nekik lehet hogy igen ;-) - gondolják, na most még egy próbát megér...

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.04.05. 14:12:06

Bár már máskor is belinkeltem, itt is érdemes elolvasni disqus1 és ff nevű kommentelők beszélgetését, szóbakerül az uniós pénzek ügye is más mellett.
disqus.com/home/discussion/888hu/ha_vona_nem_akar_tobb_kart_okozni_a_partnak_akkor_mondjon_le/

KalmanBlog 2018.04.05. 15:53:08

@-JzK-: Az címadó idézet nagyon igaz. A 24 persze lejáratás céljából idézte, de még így is üt.

"Meggyőződésem, hogy ezeknek a brutális, embertelen, állati cselekményeknek ti is célpontjai vagytok, európai férfiak. Hiszen ezzel akarják teljes mértékben lenullázni az egótokat, végleg kiherélni a keresztény, fehér férfiakat, hogy lám, az asszonyaitokkal mindezt megtehetjük."

Szőnyi Kinga - ourgal - velünk van. Rátapintott a lényegre.

A féreg 24-es újságíró csak rasszistázni tud, ahogy az lenni szokott az állítás igazságtartalmával nem tud vitába szállni: "Ez persze már messze túlmegy a sima bevándorlóellenességen, a rasszizmusnak is magasabb szintű, klasszikus példája,"

Ahogy mindenről ami fontos, erről is van Daily Stormer cikk: dailystormer.name/in-an-effort-to-shame-whites-associated-press-instead-offers-massive-white-pill/

A fehér öntudatot lejáratni szándékozó cikkek írói rendre leleplezik magukat, hogy valójában mennyire gyűlölik a "saját" kultúrájukat, "saját" népüket.

KalmanBlog 2018.04.05. 22:56:54

@Asidotus: Friss találat, nem mai, de én csak most láttam: www.rt.com/news/423240-germany-anti-semitism-children/

“If children are raised to become anti-Semites we shouldn't be afraid to take them away from their families.”

"Ha a gyerekeket antiszemitának nevelik, akkor nem szabad félnünk elvenni őket a családjuktól."

Jó, ez még csak terv. Mennyi idő is szokott eltelni az első megszellőztetéstől a bepikkelyezésig?

Na most mi számít antiszemitának? A politikában bármi, ami nem tetszik az ellenségeidnek... Mint megtudtuk arról beszélni, hogy Soros pénzeli az Open Borders alapítványt, az zsidózás. Vagy a rócsildokról rosszat mondani is zsidózás. Ergó szinte bármire ráfogható, és vihetik a gyerekeket nevelőszülőkhöz...

És bizonyítani hogy lehet, hogy a család antiszemitának neveli a gyereket? Például egy pszihomókus megdolgozza a gyereket, aki aztán a szülei ellen vall... A gyerekek rettentően befolyásolhatóak, pláne ha hirtelen kiszakítják a családjukból őket (ugye a tárgyalás idejére is megvédeni őket...). Minden nap elmondják nekik, hogy mit kell elmondani, ha haza akar kerülni. És akkor ők azt el fogják mondani a bíróság előtt, ahogy tanították nekik. A vallomás meg bizonyító erejű lesz, hiszen mondjuk egy hat éves gyerek természetesen megbízható.

A nevelőszülő pedig lehet, hogy egy szép meleg pár lesz, vagy migráns hátterű békevallásúak, akikkel nem tud az anyanyelvén kommunikálni sem (Valahol olvastam, hogy erre is volt már példa a vágyott nyugaton). Mert őket nem lehet hátrányosan megkülönböztetni amikor nevelőszülőket keresnek.

Az a durva, hogy számítottam ilyen jellegű intézkedésre, kár hogy nem fogadtam rá. De nem tudok örülni, hogy valóra is válik.

Az 1984 is megjósolta, hogy ez jön, ott is a legtöbb embert a saját gyereke jelenti fel. Borzalmas látni, hogy ez a jóslat is valóra fog válni.

Ahogy a Daily Stormer fogalmaz, és sajnos van benne igazság: "Modern Germany is literally the most oppressive state that has ever existed in history.

It passed the USSR in like, mid-2015."

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.04.06. 12:08:30

@KalmanBlog: Antiszemita után pedig következik a homofób, transzfób, xenofób meg ki tudja még milyenfób szülők megregulázása is.
Amúgy google fordítóval megnéztem az eredeti cikket is és ez a rész csak egy pici bekezdés az egészben, a többi is érdekesnek tűnik.

Frederick 2018.04.07. 16:53:39

@Sipi81: @Aurelius Respectus: @zriff:

Ne szavazzatok a Kétfarkú Kutyapártra!
cassetto-tiroir.blogspot.hu/2018/04/a-ketszinu-kutyapart.html

Én holnap reggel bemegyek a kocsmába, megiszok két sört, és eldöntöm, hogy elmegyek-e szavazni. És ha igen, kire.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2018.04.07. 17:30:41

@KalmanBlog:

"És bizonyítani hogy lehet, hogy a család antiszemitának neveli a gyereket?"

Rá kell sütni!

Aurelius Respectus 2018.04.07. 17:50:32

@Frederick: Nem megyek szavazni, 2010-ben voltam utoljára.

Deansdale 2018.04.07. 17:55:15

@don Fefinho: A 24-hez képest meglepően jó cikk, az írója csak azt az egyet nézi be, hogy a fideszt vádolja a "pusztító kollektív neurózis" fokozásával, azzal hogy "kimaxolták a polgárháborús hisztériát", holott ez egyértelműen a radikalizálódó baloldal sara - az egész világon egyszerre gajdultak meg felsőbb utasításra, felsőbb pénzből. A fehér nemzetek belső ellenségeskedését egyértelműen a baloldal szítja, és ideje lenne ha a viszonylag értelmesebbek elkezdenének erre ráébredni.

Frederick 2018.04.07. 18:05:54

@don Fefinho: Ismerem a cikket. Részben FAM-cikkére született válaszként. De már régebben a bögyömben volt a Kétszínű Kutyák.

@Deansdale:

"A 24-hez képest meglepően jó cikk"

Az én cikkem az milyen? :D

"az írója csak azt az egyet nézi be, hogy a fideszt vádolja a "pusztító kollektív neurózis" fokozásával, azzal hogy "kimaxolták a polgárháborús hisztériát", holott ez egyértelműen a radikalizálódó baloldal sara"

Erre is válaszoltam a cikkemben. Bemásolom.

Egyrészt: Az összes parlamenti párt szítja a gyűlöletet az országban. A parlamentáris demokrácia, a rendszerváltás óta, a polgárháborús állapot melegágya. „A háború a politikának folytatása csupán, csakhogy más eszközökkel” (Clausewitz). De ez megfordítva is igaz: a politika békeidőben ugyanannak a háborúnak a folytatása, ami a harctéren folyt. A harcmezőkön és a parlamentben ugyanazért folyik a harc: az erőforrásokért. Az erőforrásokért való harc pedig permanens. Béke nem lesz sosem.

Másrészt: Igenis van a magyar nemzetnek, a magyar társadalomnak, a magyar országnak belső ellensége. A Migráns Kvóta és az Isztambuli Egyezmény olyan reformcsomagok, amik ártanának a magyar társadalomnak. A Migráns Kvóta kitenné a társadalmat a migráció káros hatásainak, az Isztambuli Egyezmény pedig a maga inkvizíciós módszereivel jelentősen hozzájárulna a magyar férfitársadalom meggyengüléséhez. A Migráns Kvóta és az Isztambuli Egyezmény elegendő az un. nemzethalálhoz.

Borzalmas a gyűlölet és a harag, a polgárháborús légkör Magyarországon. De ezt a FIDESZ nyakába varrni elég egyoldalú csúsztatás. Az összes párt az országban alkalmazza a polgárháborús hisztériát – sőt, úgy néz ki, ez a parlamentáris demokrácia egyik negatív velejárója. A nemzetnek pedig igenis vannak ellenségei, akikkel előbb-utóbb bizony le kell számolni az országban. A fennmaradásunk érdeke. Az, hogy ezt a FIDESZ nevet viselő maffiaszervezet végzi el, tragédia, de nem jutott jobb a feladatra. Dobó István helyett Al Capone védelmez meg minket az iszlámtól és a SJW-től!

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.04.07. 19:03:12

@Frederick: Kösz, de eszem ágában sem volt rájuk szavazni. :) (Mondjuk a kis faluban ahol én szavazok ilyen párt nem is létezik...)

Frederick 2018.04.07. 21:11:42

@Aurelius Respectus:

"Nem megyek szavazni, 2010-ben voltam utoljára."

Kivársz, igaz? Kivársz addig, amíg olyan mozgalom és párt jön, amely, úgy érzed, a te érdekeidet is képviseli. Addig pedig kivonulsz a politikából.

Jól látom?

(Egyébként lehet, hogy én is ezt fogom tenni. Csak azért nem fogok szavazni, hogy megfeleljek a környezetemnek. Én csak akkor szavazok egy pártra, ha teljes szívemből hiszek benne.)

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2018.04.07. 22:12:33

@Deansdale:

Olvastam rögtön utána még egy jó cikkét gender témában is, jellemző a hozzászólók teljes érzéketlensége a szarkazmusra. :)

24.hu/poszt-itt/2017/10/21/szexbabakkal-ma-mar-elvezetesebb-az-egyuttlet-mint-valodi-hus-ver-partnerrel/

Régóta érlelődik bennem a gondolat, hogy a baller métely egyetlen működő ellenszere a maró gúny. Facebookos aktivitásom java már így is kimerül a politikai irónia és morbid humor egyvelegében.

Aurelius Respectus 2018.04.08. 02:23:11

@Frederick: Igen, így van, most nincs nekem megfelelő párt, ha lesz elmegyek szavazni, ha 1 % -os lesz, akkor is. Egy szavazat nem számít, akkor már érezzem jól magam a szavazás után, ne azt, hogy egy általam utált pártra szavaztam a kisebbik rossz elve alapján.

KalmanBlog 2018.04.08. 03:48:36

@Frederick: Én ma éjjel kocsmáztam, és a taxisnak hazafelé elmondtam, hogy kire fogok szavazni :-). Giroszt nem ettem, inkább éhenhalok!

Frederick 2018.04.08. 06:25:07

@Aurelius Respectus:

"már érezzem jól magam a szavazás után, ne azt, hogy egy általam utált pártra szavaztam a kisebbik rossz elve alapján."

Én egy darabig elgondolkodtam azon, hogy a Munkáspártra fogom adni a voksom. Úgy kritizálja a NER-t, hogy közben bírálja az Európai Uniót, a Gender-kurzust, a Soros Alapítványt, a neoliberalizmust és a migrációt. Amit én a JOBBIK-tól vártam el, de hiába. Na, de, Kádár-nosztalgia, téeszesítés és kolhozosítás... - a faszom fog egy ilyen pártra szavazni. Azért, mert a kisebbik rossz - de közben olyan elveket is vall, amitől a hátam borsózik. Köszönöm, nem!

Amire jobbra szavazni tudnék, az egy modern konzervatív, jobboldali, polgári párt. A JOBBIK és a FIDESZ használja magára a címkét, de igazából leírható mindkettő azzal a szóval, amit Dean használt Orbán Viktorra: szerencsevadász. Ezek szerencsevadász, kalandor pártok. Pókerjátékosok.

Amire balra szavazni tudnék, egy olyan szociáldemokrata párt, amely a munkásság érdekeit védi, elfogadva a kapitalizmus és a demokrácia alapelveit. Na, ilyen baloldalon nincs. Neoliberálisok (DK, MSZP, EGYÜTT, PM, MOMENTUM), újjakobinusok (LMP, 4K), nihilisták (Kutyák), régi bolsevikok (Munkáspárt). Szociáldemokraták egy darab sem.

Frederick 2018.04.08. 06:37:55

@don Fefinho: Amikor kirobbant a MeToo, a témában írt egy ironikus cikket (a 24-es cikk), és egy komoly cikket (magyarnemzetes cikk). Te az ironikusat olvastad - itt a komoly cikk:
mno.hu/velemeny/hat-ezert-nem-tiszta-a-metoo-kampany-2424387

zriff 2018.04.08. 08:15:21

@Frederick: Nem fogok,nyugi. Jó a cikk.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.04.08. 09:21:46

@Frederick: Nyilván nem értek mindennel egyet, de nem rossz a blogbejegzés amúgy!

"Én csak akkor szavazok egy pártra, ha teljes szívemből hiszek benne."
Ilyen a világtörténelemben nem volt még és nem is lesz. Erre várni naivitás, ráadásul szerintem nagyon rossz irány is pártban "hinni". Illetve volt már ilyen; a lenin-fiúk, az NSDAP fanatikusai, a jakobinusok, a nyilasok: na ők hittek a pártban.

Frederick 2018.04.08. 14:24:08

@Sipi81:

"szerintem nagyon rossz irány is pártban "hinni". Illetve volt már ilyen; a lenin-fiúk, az NSDAP fanatikusai, a jakobinusok, a nyilasok: na ők hittek a pártban"

Találsz ilyet a magyar rögvalóságban is. Én beszéltem már a környezetemben olyan emberekkel, akik vallásos áhítattal beszéltek a FIDESZ-ről vagy a DK-ról, az Orbánról vagy a Gyurcsányról. Már-már szerelemmel.

"Nyilván nem értek mindennel egyet"

Az apolitikus részek zavartak, igaz?

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.04.08. 14:57:23

@Frederick: "Találsz ilyet a magyar rögvalóságban is."
Ez kétségtelen. Csak ezt a hozzászólást most nem ők írták, hanem te. :-)

"Az apolitikus részek zavartak, igaz? "
Zavarni nem zavart, csak nem értettem egyet. Én a legkisebb rossz elve alapján döntöttem illetve egyetértek a fentebb idézett disqus1 nevű kommentelővel abban (de szerintem Deansdale is írt ilyesmit) hogy ez most sorsdöntő szavazás. (Persze melyik nem az, de ők már leírták miért.) Mondjuk döbbenetesen magas eddig a részvétel, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.

KalmanBlog 2018.04.09. 01:00:11

Most már elég magas feldolgozottság mellett ki lehet jelenteni, hogy a legerősebb maradt a Fidesz, a második a Jobbik és az összes többi futottakmég pártocska minimális támogatottsággal rendelkezik.

Számomra ez megnyugtató, mivel az a két párt van elől, amelyiknek értékrendje szerint a nemzet sorsa a legfontosabb. Tekintsünk el egy pillanatra attól, hogy melyik mennyire kamus - a választóik legalább reménykednek benne, hogy a jelszavaikat komolyan veszik!

Ebből az látszik, hogy a nemzeti gondolat él, újra virul, újjáéledt! A népünk öntudata megerősödött! Már nem az a kérdés, hogy akarjuk-e egyáltalán, hogy megmaradjon Magyarország magyarnak, hanem az, hogy kire bízzuk a feladat végrehajtását, és hogy pontosan mi is a legjobb nekünk!

Magam részéről annak örülnék a legjobban - ahogy az alkotmánymódosításkor is jeleztem - , ha Fidesz-Jobbik nagykoalíció alakulna! Nem azért, mert szükség van rá, hanem azért mert egy a célunk, egy vér vagyunk és együtt fel tudjuk virágoztatni a nemzetünket, a hazánkat!

Éljen a győzelem!

-JzK- 2018.04.09. 11:29:33

@KalmanBlog:

Azért még mindig van sajnos úgy másfél millió ember, aki balra szavaz.

Egyébként nagy kérdés számomra, hogy most, hogy újra van a Fidesznek kétharmada, elfogadják-e a bevándorlásellenes alkotmánymódosítást, amit a 2016. októberi népszavazás után nyújtottak be, és amit a vonaista Jobbik megfúrt.

Azért az hatalmas dolog, hogy a magyarság túlnyomó többsége nem akar egy kultúrmarxista, kokeróktól ellepett országban élni.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.04.09. 12:05:38

@KalmanBlog: Ehhez azért nagyon remélem, hogy most hogy Vona ment a levesbe, visszajön a Morvai-Gaudi-Novák-Budaházy féle vonal a Jobbikba. Na úgy lenne értelme a Fidesz+Jobbik kormányzásnak.
A győzelemnek én is örülök, de azért remélem összeszedik magukat, mert pl ez a sorosozós plakátkampány már nekem is a könyökömön jött ki.

KalmanBlog 2018.04.09. 12:12:32

Előre is elnézést kérek mindenkitől, de arról, hogy "az ellenzék lényegében csak Budapesten tudott győzni" eszembe jutott ez a régi szám:

Burzsoá Nyugdíjasok - Bunkó Pestiek!

www.youtube.com/watch?v=cktx5NnBVwU

Régen hallgattam ilyesmit is, én kérek elnézést :-)

KalmanBlog 2018.04.09. 12:20:02

@Sipi81: Igen, nekem is pont ez jutott eszembe, hogy a Vona nélkül talán visszacsinálhatnák ezt az idióta néppártosodást. Bízzunk benne!

A Sorosozás nekem pont nagyon bejön. Éppen az az alapvető problémánk, hogy az orrunknál fogva vezet minket a háttérhatalom és úgy kell csinálnunk, mintha nem tudnánk róla. Soros a háttérhatalom jelképes képviselője, nagyon helyes, hogy nevet adtak neki. Ráadásul a háttérhatalmat nehéz bizonyítani, Soros kártékonyságát viszont könnyen lehet, elég megnézni, hogy milyen szervezeteket pénzel. És ez vitathatatlan tény.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2018.04.09. 14:31:34

@KalmanBlog:

Vissza, de akkor a Jobbik már másodszor cserélne elveket, tök mindegy, milyen irányba. A mostani FiDeSzre átszavazó néhai jobbikos bázis már úszott a levesbe így is, meg úgy is.

Deansdale 2018.04.09. 16:14:36

@Sipi81: "de azért remélem összeszedik magukat, mert pl ez a sorosozós plakátkampány már nekem is a könyökömön jött ki"

Na igen, a fidesz valahogy képtelen normálisan kampányolni. Úgy kellene nekik egy tehetséges kampány-stratéga, mint egy falat kenyér.

KalmanBlog 2018.04.09. 16:26:25

@Deansdale: Mi lett volna itt egy normális kampány mellett?

Mondjuk a 2/3 annyiból tényleg kamu, hogy kb 48% támogatottság kellett "csak" hozzá. De egy normális kampánnyal mekkora lett volna vajon?

Egyébként mivel kellett volna szerinted kampányolni? Te hogy csináltad volna?

Deansdale 2018.04.09. 16:34:31

@KalmanBlog: Egyéni jelöltként akár 30% szavazattal is lehet nyerni, ha a többieké eléggé szétoszlik, szóval ez a 48% csalóka dolog. A fidesz győzelme és a parlamenti helyeinek száma teljesen legális és legitim, nem volt benne semmi csalás, és ha történetesen az LMP kap ugyanígy 48%-ot akkor most nekik lenne kétharmaduk.

Én próbáltam volna sokrétűbb kampányt csinálni, többet beszélni arról, hogy javult az életszínvonal, csökkent a munkanélküliség, hogy az ellenzék össze-vissza hazudozik, stb. Nem hegyeztem volna ki az egészet Sorosra, Brüsszelre meg a migrációra, mert ez már az elkötelezett híveket is untatta. Szerintem vannak jó sokan akik a fidesz-kampány _ellenére_ mentek el a fideszre szavazni, nem pedig amiatt. Viszont ha már ennyire rágyúrtak Sorosra akkor lehettek volna keményebbek a CEU-val meg a civilszervezetekkel, plusz lehettek volna szókimondóbbak azzal hogy itt egy globalista terv megvalósítása zajlik Európa ellen. Összességében több pozitívumról kellett volna beszélni és kicsit óvatosabban adagolni az uszítást - a sárdobálás kétélű fegyver és legtöbbször a használóját is ellenszenvessé teszi.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2018.04.09. 16:42:12

@Deansdale:

Majd én fölcsapok.

Ki lehetett volna kicsit domborítani az eredményeket (GDP, államadósság, infláció, jegybanki alapkamat, béremelések, CSOK stb.) is, meg egy kicsit az őket megelőző kurzus ámokfutásait is. De szerintem így is az eleven emlékezet győzhetett valahol. A migribajságot meg fölösleges volt torzítani, mert van rá nyugati forrás meg példa bőven így is.

Node ezen legközelebb jövőre kell izgulni a helyhatóságikon.

2018.04.09. 17:01:12

@Deansdale: "Na igen, a fidesz valahogy képtelen normálisan kampányolni"

azért azt ne felejtsük el hogy az 50-60 év fölötti élő lakosság azért szavazott rájuk mert ők tényleg azt hiszik hogy jönnek a zarabok és élve megesznek minket ha a jóságos Apukánk nem véd meg minket tőlük....valamint májusban már vissza is kell fizetni a 12ezres gázengedményt ha most véletlenül más is bekerül a parlamentbe :)

Tehát ez egy teljesen átgondolt és zsigeri félelemre meg 2 szavas jelmondatokra (meg egy plakát-arcra :)) épített kampány volt.

Hogy ennyire bejött, az sajnos arról szól hogy mennyire vagyunk hülyék magyarok úgy "általánosan".

Én azt gondoltam, hogy legalább egy párbeszédes szitu kijön, hogy ne csak gond nélkül azt szavazzanak meg még 4 évig amit akarnak, hanem kénytelenek lesznek valamelyik (vagy több) kis párttal néha beszédbe elegyedni, de ez most már a mi életünkre elment vonat.
Üdv az egypártrendszerben-királyságban ismét.... :/
(még a Csák Máté féle kiskirályi rendszer is kiépült- kiépülőben van :), szóval óriásit léptünk :).

Deansdale 2018.04.09. 17:22:15

@Mia and me: Szerintem ebből nagyjából egy szó sem igaz. Nagy divat manapság másokat hülyének nézni, jelenleg majd' mindenki arról okoskodik, hogy ki miért volt hülye hogy arra szavazott akire, de ez csak gőg, az egó hangja ami folyton azt bizonygatja hogy okosabb mint mások. Engem nem lehet átverni, de azt a sok hülyét igen... A balosok harmadjára lettek nagyon csúnyán elpicsázva a választásokon, egy mukkot nem értenek abból hogy miért és hogyan, de meg vannak róla győződve, hogy ők az okosok és a másik oldal ostoba. Ideje lenne leállni ezzel a fajta gondolkodással.

A fidesz elsősorban azért nyert, mert az MSZP 2010-ben elvesztette a szavazói négyötödét, és azóta sem sikerült visszacsalogatnia őket. Amíg az MSZP-re alig szavaznak páran addig a fidesz automatikusan nyer, és ennek semmi köze a feltételezett fideszes agymosáshoz. A fidesz-szavazók pedig zömükben azért mentek el x-elni, mert egyrészt emlékeznek még az MSZP uralmára, ami minden tekintetben rosszabb volt a fideszénél, másrészt felhergelte őket a balos mocsokhadjárat, a folyamatos nácizás, a hazudozás, a jobbosok hülyének nézése. Az csak egy része ennek a mocskolódásnak, hogy a nem-jobbosok szerint a jobbosok olyan hülyék, hogy azt hiszik Soros a határon fűrészeli a kerítést és a niggerek meg ezrével szurkolnak neki. Az a nyugger réteg, ami azt képzeli hogy az LMP győzelmével a mai napon már nyomnák is a muszlimokat az ő kis isten háta mögötti falujukba, nem létezik, csak a balos fejekben élő fikció. A bevándorlástól azért tart minden épelméjű ember, amiért kell is: évi 10.000 kvótamigránssal és családegyesítéssel számolva 5 év sem kell hogy elérjék a százezres lélekszámot, családonként 4-5 gyerekkel és folyamatos kvótával pedig ~15 éven belül a félmilliót. Elég nekünk egy cigányság, nem kell egy másik is, amelyik még hülyébb és még agresszívabb, és aki szerint ez a veszély nem reális az valószínűleg egy kő alatt élt az utóbbi 3 évben, vagy a saját segglyukába felcsavarodva. (Ezzel nem téged akartalak megsérteni, tudom hogy te is tisztában vagy az iszlám okozta problémákkal.)

Ahogy fentebb is írtam, a fidesz szarul kampányolt, és sokan ennek ellenére szavaztak rájuk, nem pedig a szüntelen sorosozás miatt.

Ha Orbán tartja magát a vonalhoz amiről eddig hablatyolt akkor leszarom az egypártrendszert, szerintem úgyis csak illúzió ez a fajta demokrácia - a négyévenkénti egyszeri ikszelés lófasz, nem hatalomgyakorlás. Számomra fontosabb, hogy jó irányba menjen az ország, mint hogy rendszeresen váltsák egymást a tolvajok az országházban. Nagy hülyeség lenne egy jó kormányt egy rosszra cserélni csak azért, mert egyesek szerint az nem jó demokrácia ahol az egyik oldal többször is nyer egymás után.

2018.04.09. 18:02:59

@Deansdale: ha akar eu-s pénzt, nem fogja tartani...szerintem. Majd meg lesz ideológizálva, hogy jajhogy megszoronghattak, meg megzsaroltak minket... már az EU és ha nem akarunk államcsődöt akkor jááj szegény híveim :) , egy kicsi kvótát csak el kell fogadnunk ... :)....

Mellesleg a kerítést tudtommal a jobbik javasolta, szóval ez az egyetlen fizikai "stop"tábla se az ő érdemük úgy istenigazából. - ők csak plakátoltak :)

Semmiylen baloldalról nem írtam :)

A párbeszéd viszont fog hiányozni, mert így tényleg királyság van, csak máshogy hívjuk.

Plusz nem tudhatjuk, hogy ez is nem csak külső érdek-e, hogy megint legyen egy "ország" amire majd mindent lehet fogni, nem kell mindenhol megszorítani meg elzárni az eu-s pénzcsapokat, majd csak a "bűnbaknál"...majd a magyar fejlesztésekre szánt pénz megy a többi országnak mert ők befogadják azt a 3ezer embert aki rájuk esik.

De mindegy, igazából szerintem már minden tökmindegy.

Deansdale 2018.04.09. 18:28:24

@Mia and me: Az az igazán szegény, akinek már optimizmusra sem futja, holott az ingyen van :) Én még merek álmodni, legalább annyit, hogy valami ismeretlen oknál fogva mi megússzuk a nagy európai népcserét - talán az itteni zsidók kilobbizták hogy kimaradjunk a szarból, vagy a fene tudja. Az EU-s pénzeknél pedig nem létezik dolog ami engem kevésbé érdekelne, sőt, annál jobb minél hamarabb elapadnak a pénzcsapok, mert annál hamarabb elkezdhetjük a kilépést. A "magyar fejlesztésekre szánt pénzt" tőlem szétoszthajták a németeknek, franciáknak, svédeknek, mert nem kell hozzá 10 év és sokkal égetőbb szükségük lesz rá, mint nekünk.

2018.04.09. 19:23:24

@Deansdale: "A "magyar fejlesztésekre szánt pénzt" tőlem szétoszthajták"

Hát tőled (meg tőlem:) igen, de a királyunk holdudvara szerint nem annyira :)

Én már 2 éve ezt mondom.
Eu akar migriket, mi nem akarunk? Megoldás: mi nem vagyunk Eu. Ennyi és nem több ez a gondolat.
csak ugye pénz meg kell (-ett eddig is)

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.04.09. 22:59:52

Egy-két gondolat még az előzőekhez csak úgy válaszmegjelölés nélkül. :-)
Nemcsak a kampány az ami szerintem nagyon gagyi volt a Fidesz részéről (de az ellenzék se jeleskedik, csak most ugye nem róluk van szó). Az olyan gagyi amatőr tróger oldalakat, mint például a 888 fel kéne szántani és sóval behinteni a helyét. A közmédiára szerintem szükség van, bár én sokat nem nézem azt (se), ott inkább csak az amatőrizmus ami zavaró. Az ellenzéki média sokkal profibb és modernebb propagandát tol, elég gáz hogy több kommentelő meg blogger aki van az úgynevezett jobboldalon messze profibb és kompetensebb mint a komplett 888-bagázs. Persze végülis megnyerték a választásokat, tehát lehetne mondani, hogy a kampány jó volt, csak hát én is egyetértek abban, hogy inkább a kampány ellenére nyerték meg. A Liget-projekt plakátjai például sokkal jobbak, az optimizmust sugall. Bár mondjuk ha belegondolok, hogy azzal kampányolni, hogy "jegybanki alapkamat"... hát nem tudom. Akkor talán inkább már tényleg Soros, azt legalább többen értik. De ettől függetlenül plakátokat lehetett volna az ország fejlődéséről csinálni (pl nekem különösen szívügyem a felújított várak).
Az ellenzék korrupcióoktatásegészségügy mantrája is totál gáz volt (kb az ő soros-szövegük), a korrupcióra hivatkozás pont ugyanúgy elemi érzelemre épít (írígység) mint a Sorosozás, szóval ők se többek.

Én egyáltalán nem mondanám, hogy hülyék a magyarok vagy butábbak lennének mint bárki más, ez is a szokásos "szóljuk le magunkat" mantra, amit már nagyon rühellek. Na ez tényleg olyan dolog lehet amit a világon másik nép nem csinál, szerintem ideje lenne már nekünk is befejezni. Pont ugyanaz megy most is a progresszívektől mint a brexit meg trump-ügyben: mindenki más hülye csak ők a helikopter. (Erre még rá is játszottak a viccesnek szánt kampányvideókkal.) Eszembe jut, mikor az elnökválasztás előtt valami hollywood-i videóban valami aktuális filmsztárok azzal kampányoltak, hogy ha a jónép a demokratákra szavaz akkor valamelyik idióta majd a következő filmben meztelen jelenetet vállal. Mondom WTF??? És ezt komolyan gondolták! És ezek a mértékadó "értelmiség". Na el tudom képzelni ha ezt az amerikai vadnyugaton valami farmer megnézte, hogy "ha a demokratákra szavazol, akkor a következő filmben megnézheted a szőrös seggemet", jó nagyot köpött oldalra, majd azzal a felkiáltással, hogy "na elmentek ti a jó büdös p*csába" behúzta a republikánusok mellé a voksot.

És itt az itteni ellenzékkel kéne "párbeszédes helyzetet" kialakítani? Akik még egymással se tudtak kiegyezni? Akik a bukás után egyből tovább folytatták a marakodást? Ezeknek eddig se az volt a lényeg, hogy bármi párbeszédet folytassanak, hiszen ha a Fidesz A-t mondott akkor ők nem A'-t vagy B-t mondtak, hogy nehogy véletlenül legyen közös halmaz, nem, ők mínusz A-t mondak hogy még véletlenül se egyezzen a Fideszével. Aki meg véletlenül valamiben egyetértett a kormánypárttal, egyből "fideszbérenc" lett. A tegnap esti bejelentések is jellemzőek voltak. A szavazók épp most küldték el őket a francba, erre nem azt mondják, hogy elqrtuk, változtatni kell a politikánkon, mert ez nem nyerő. Nem, az volt a reakció, hogy mi mindent jól csináltunk, a nép a hülye. És ezekkel legyen párbeszéd? Ezekkel? Fel se fogták hogy nincs rájuk igény, hanem még ezek után osztják az észt. Na erre én is csak azt tudom mondani, hogy elmentek ti a p*csába. Orbán legalább azt mondta, hogy "most kell szerénynek maradni". Persze lehet hogy csak beszélt, de neki legalább derengett hogy mit kéne ilyenkor mondani vagy tenni. Persze rossz hogy nincs normális ellenzék, ezzel egyetértek. Jó lenne ha 2022-re majd összejönne valami.

Amit még én látok: a Fidesz valójában a sikere nagy részét Orbánnak köszönheti, mert ő a több évtizedes karaktergyilkolás után is az emberek nagy része szemében elfogadható és alkalmas vezető. Emellett nagy erénye, hogy értelmesen és egyszerűen tud beszélni, nem csak az álentellektüel hányás jön a szájából, hanem olyan mondatok amit mindenki megért. És még egyet is tud vele érteni. Vele szemben Vona, Karácsony, Szél? Egyik rosszabb mint a másik, ugye itt senki nem gondolja komolyan hogy nemzetközi porondon ezek közül bárki is megállta volna a helyét? Mondjuk nem seggnyalásból, hanem olyan kaliberű karakterek mellé odaállva mint Putyin vagy Trump? Nem egyenrangú félként, nyilván, de legalább tárgyalópartnerként.
És egyben ez a Fidesz egyik nagy problémája is. Ma a győzelmük döntő részben szerintem Orbánon múlt. De ő sem él örökké, ideje lenne megfelelő utódot találni neki és elkezdeni azt felépíteni.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.04.09. 23:00:32

A demokrácia jelen állapotában meg illúzió, egy jól hangzó mese, díszlet. Nem csak itt, mindenhol. Ez egy kisebb, maximum párezres közösségben, mint egy nagyobb község még működhet, kisebb városokban esetleg. Ahol az ember jórészt ismeri, ismerheti azokat akikre szavazni lehet, vagy legalábbis van róla fogalma, ki fia-borja. Tudja, hogy milyenek a képességei, mit csinál, stb. Egy többmilliós országban ez már lehetetlen. Ha egy faluban a megválasztott polgármester olyat csinál ami megakad az emberek szemében, akkor tudhatja, hogy az életben nem lesz többé megválasztva. Egy országban az emberek nagyrészt soha nem találkoztak még azzal akikre szavaznak, mindenki egy felépített karakterre szavaz, amit a média közvetít, meg kommunikációs trükkökkel fel van építve, stb. Minden amit látunk csak illúzió. Nem azt mondom, hogy akkor ezt hagyjuk abba, csak épp látom, hogy ez se tökéletes és ezért a nagy "demokráciázó" szöveg meg "demokratikus ellenzék" frázisok nem tudnak meghatni. Ugyanolyan kommunikációs lózung mint a soros-terv. (Mondjuk ez utóbbit legalább már láttam magam is, az előzőt csak hallottam emlegetni. :-)
Az uniós fejlesztési pénzekről már sokszor elmondták, hogy mennyire kétélű fegyver. (A csehek ha jól tudom már a kezdetektől fogva nem is igazán használták ki.) Még be is ismerték, hogy azok nagy része visszacsorog a nyugati cégekhez. Szerintem naivitás azt gondolni, hogy csak merő szívjóságból küldik. Éppen ezért kérdéses az egész megszüntetése, hiszen azzal pont maguknak se tennének jót. És muszáj, hogy végre azok nélkül is tudjunk valamit kezdeni, erre előbb-utóbb szükség lesz, nem lehet azokra mindig számítani a gazdaságban.
Na most nagyjából ennyi jutott eszembe. :-)

csi szi 2018.04.09. 23:03:08

@Deansdale: A választási rendszert Orbánék a centrális erőtérre hangolták be, ez most is működött. Hiába volt a Jobbik "néppártosodása", az ellenzék egyéniben egymást ütötte el sok helyen. Meg lehet nézni, hány helyen győzött jóval 50% alatti szavazattal a fideszes, csak az lmp visszalépése esetén 17 képviselői hely máris nem lenne a fideszé. Ha meg a jobbik is visszaléptette volna az esélytelen jelöltjeit a baloldali jelölt javára, akkor az abszolút többség sem biztos, hogy összejön a fidesnek, ahogy listán sem jött össze. Szóval elsősorban azért lett elpicsázva az ellenzék, mert minden nagy fogadkozás, illetve másik oldalról ijesztgetés ellenére nem lett semmi a nagy ellenzéki összeborulásból, ha az történik, amit orbán "jósolt", hogy minden körzetben egy "soros-jelölttel" kell a fidesznek megküzdenie, akkor megszívhatta volna. Persze nem biztos, nyilván sok jobbikos nem szavazott volna át, vagy esetleg a fideszesre teszi, inkább mint egy dk-sra pl. Sőt az lmp szavazóinak egy része is konzervatív-jobbos alapvetően, és nem biztos hogy átszavaz mszp-p, dk-ra. De az nem volt említve, hogy anyagilag is erősen érdekeltté tették a pártokat abban, hogy ne léptessék vissza a jelöltjeiket, ugyanis a visszalépő jelölt utáni állami kampánytámogatást vissza kell fizetni. Sőt, ez nem is arányos, az a párt, amelyik minden körzetben állított jelöltet (és nem léptette vissza) az 150 misivel több lóvéra volt jogosult, mint az aki csak 105-ben 106 helyett. Szóval ki van ez találva, amíg nem jön létre egységes antiorbánista ellenzék, addig a fidesz be van betonozva, akár még 2022-ben is nyerhet így. Főleg hogy Gyurcsány bejutott, még ha szűken is, ő pedig arra hajt, hogy ő legyen ennek a leendő ellenzéki egységnek a vezére és Orbán kihívója, viszont továbbra is rengetegen viszolyognak tőle.

-JzK- 2018.04.10. 10:27:08

Beindult a gőzhenger, nagyon helyes, Magyarországról el kell pusztítani a kultúrmarxista baloldalt, szét kell verni minden balliberális szellemi gócpontot.

444.hu/2018/04/09/nagyon-ugy-fest-hogy-sikerul-eluldozni-budapestrol-a-ceu-t ... pápá genderegyetem.

index.hu/kultur/megszunik_a_magyar_nemzet_elhallgat_a_lanchid_radio/ ... helyes, mióta Antoni Rita cikkeit közölték, én is a pusztulásukat kívánom.

Remélem a Jobbikból eltakarítják a balra húzó vonaista oldalt, Toroczkai lesz az elnök és szövetségre lépnek a kormánnyal a baloldal teljesen ledarálása érdekében.

KalmanBlog 2018.04.10. 10:39:10

@csi szi: Szerintem ez nevetséges érv, hogy ha a Jobbik visszalépett volna a baloldal javára...

Merthogy a Jobbiknak az identitása az, hogy _nemzeti_ (vagy már nem az, de a szavazói többsége emiatt szavazott/szavaz rájuk - én is ezért szavaztam rájuk az előző választáson). Márpedig erről az identitásról nézve a liberális baloldal tökéletesen vállalhatatlan.

Az átszavazás tehát lehetetlen, ha a Jobbikos visszalép, akkor a szavazói nagy része a Fideszre szavazott volna, vagy nagyon rossz szájízzel nem is szavaz. Legalábbis ha magamból indulok ki. Én ugyanis soha nem fogok globalista libsikre szavazni csak akkor, ha fegyverrel kényszerítenek. És ez az identitásból következik, tehát nem egy kis propagandával simán felülírható nézeteltérésről van szó.

Orbán viszont jelszavaiban teljesen vállalható, identitásválságot nem okoz rá szavazni. Egyedül ez a korrupciós kérdéskör az, amivel támadható.

KalmanBlog 2018.04.10. 11:25:07

@-JzK-: CEU: Félek tőle, hogy ez csak amolyan Dániel Péteres "riogatás" hogy most már tényleg alijáznak, de úgy legyen!

Simicska média: a mór megtette kötelességét, a mór mehet :-) Arra az elméletre utalok, miszerint Simicska máig Orbán embere, és a jól megérdemelt nyugdíja előtt még szétverte a Jobbikot egy rakás pénz bepumpálásával. Aki Simicska pénze ellenére nemzeti tudott maradni, na ő a hiteles ember. Novák Előd for president!

"Remélem a Jobbikból eltakarítják a balra húzó vonaista oldalt, Toroczkai lesz az elnök és szövetségre lépnek a kormánnyal a baloldal teljesen ledarálása érdekében." Ámen

-JzK- 2018.04.10. 14:35:52

tgm.transindex.ro/?cikk=1258

TGM szomorú, az egész baloldal frusztrált apátiába süllyedt. Gondolom azt hitték, hogy kibírják a második Orbán-ciklust, és végre újból ők jönnek. Az elmúlt hetek fokozták is bennük a lelkesedését, 18.4.8 meg társai. És most jött a pofon, itt nem egyhamar jön el a négeres-buziházasságos-safespace-es Magyarország...

Deansdale 2018.04.10. 16:51:45

@Sipi81: "Mondjuk nem seggnyalásból, hanem olyan kaliberű karakterek mellé odaállva mint Putyin vagy Trump?"

ROTFL, megnéztem volna Szél Berni mit tud tárgyalással kisajtolni mondjuk Putyinból :)

Deansdale 2018.04.10. 17:10:34

@csi szi: "A választási rendszert Orbánék a centrális erőtérre hangolták be, ez most is működött."

A választási rendszerünk a nyugati demokráciák között egyáltalán nem egyedülálló, nem lóg ki, csak a bevett szavazatösszesítési módok közül történetesen egy olyat alkalmaz ami a sok szavazatot kapóknak kedvez, a kevés szavazatot kapóknak meg nem. Ha az MSZP vagy az LMP kapott volna sok szavazatot, akkor a fidesznek óriási bukta lett volna, tehát nem lehet azt mondani, hogy a választási rendszer kifejezetten a fidesznek kedvez. Addig kedvez nekik amíg a nép rájuk szavaz, ez meg hát, hogyismondjam, a demokráciának egy elfogadható velejárója :)

"Hiába volt a Jobbik "néppártosodása", az ellenzék egyéniben egymást ütötte el sok helyen."

A jobbik segget csinált a szájából, szembefordult a korábbi kemény nacionalista vonallal, és bárki f*szát lesz*pták volna plusz két szavazatért. Semmi gerincük, és már most a 8 évvel ezelőtti dicsőség maradványaiból élnek, csak a szavazóiknak van egy bizonyos tehetetlensége, még nem pártoltak el tőlük, de szerintem hamarosan megteszik. Ha a jobbik így folytatja nem fogok csodálkozni ha a kövi választáson kiesnek a parlamentből. Nem fogták fel, hogy a 21. századi politika a progresszív erők harcát jelenti az alt-right-szerű újkonzervatív erőkkel, hogy ez juttatta őket a húsosfazék közelébe, és hogy ugyanez fogja kinyírni őket ha az újkonzervatív oldalról átsunnyognak a progresszívekhez. Néppártosodás, mi? Fogalmuk sincs arról, hogy mi zajlik körülöttük.

És hát ja, amíg a baloldal rá nem jön, hogy 5-6 minipártban sosem fogják legyőzni a fideszt, addig a fidesz mindig röhögve győzni fog, és köszöni szépen hogy az ellenfelei retardáltak. Amíg az MSZP szavazóbázisa megvolt addig nagyjából egyenlő felekként küzdöttek a fidesszel, aztán jött Öszöd, és az MSZP tábor négyötöde vette a kalapját. Amíg ezek keserűségükben nem mennek el szavazni, ill. kétfarkú hülyeségekre szavaznak dacból, addig Orbán nyugodtan sütögetheti a pecsenyéjét. És ezen nem segít a jobbik balra sodródása sem, se semmi más, mert sok kis párt hiába erősködik egy ilyen választási rendszerben, amit a fidesz okosan - és szerintem nagyon helyesen - bevezetett.

"csak az lmp visszalépése esetén 17 képviselői hely máris nem lenne a fideszé"

Nekem mindigis szimpi volt Szél Berni, ezután méginkább az, sőt, a következő választáson tudna olyat tenni ami miatt rá szavaznék :D

"nem lett semmi a nagy ellenzéki összeborulásból"

Nyilván, hiszen mi a francért jó az az LMP-nek ha visszalép a jobbik javára? Oké, hogy a fidesz megbukik, de ugyanakkor az LMP pozíciója is gyengül, az meg ugye felvállalhatatlan. Mondjon aki amit akar, a politikában mindenki elsősorban a saját zsebére játszik, és hülyék lennének egy forintról vagy egyetlen képviselői helyről is lemondani bárki kedvéért.

"amíg nem jön létre egységes antiorbánista ellenzék, addig a fidesz be van betonozva"

Szerintem az a kérdés, amit talán már itt is írtam fentebb, hogy az MSZP-be fognak visszaolvadni a kretén minipártok, vagy inkább egy új gócpont fogja magába szívni őket, mondjuk az LMP. A baloldal maximum 2 pártot tud kitartani, egy populista nagy tömegbázisút, mint a szép emlékű MSZP, meg egy kamu-centralista-progresszívet, mint anno az SZDSZ. Amíg a balos pártok száma le nem csökken ennyire, addig mindannyian maradnak szopóágon.
süti beállítások módosítása