HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Mme.Brioche: @Deansdale: Kissinger egyszer asszem valamikor 2012 körül azt mondta, hogy "in 10 years, Israel will be no more". Ahhoz képest már kicsit késésben vannak a dolgok. Meg arra is emlékszem, hogy Willi... (2024.03.29. 10:35) Nem valós veszély
  • Deansdale: @valis47: @GABOR2: Arra jó ez az egész, hogy az átlagember talán felfigyel, hogy Izrael milyen is valójában. De engem még mindig az a kérdés foglalkoztat, hogy mi a célja ezzel az egésszel a háttér... (2024.03.29. 08:37) Nem valós veszély
  • GABOR2: @valis47: A miniszer is mondja, hogy pária állam lettek... de lesz@rják, az USA-t ők irányítják. (2024.03.28. 23:01) Nem valós veszély
  • valis47: @GABOR2: Az Economist szerint Izrael "egyedül maradt" (mint Orbán) www.economist.com/weeklyedition/2024-03-23 (2024.03.28. 22:51) Nem valós veszély
  • GABOR2: Nem tudom hallotátok-e, talán 3 napja volt, hogy az ENSZ elfogadott egy határozatot, ami után az izraeli nemzetvédelmi miniszter kijelentette, hogy az egész ENSZ, vagy talán inkább minden állam a vi... (2024.03.28. 17:54) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

A diverzitás az erősségünk, Notre Dame különkiadás, jelmagyarázat

2019.04.16. 08:54 Deansdale

Belátom nem voltam eléggé világos a tegnapi posztban, sokan nem látják az összefüggést a Notre Dame leégése és egy esetleges vallásháború között. Ezek biztos úgy gondolják, az én képzeletemeben az él, hogy feltámad XIV. Lajos és zombi-kereszteshadjáratot vezet Mekkára, vagy valami ilyesmi. Hadd vázoljam fel mi az amire ténylegesen gondolok, és ami akár a mai napon mozgásba lendülhet, vagy akár már folyamatban is van, csak még nem tudunk róla:

1. Tekintve, hogy tavaly Franciaországban 875 keresztény templomot rongáltak meg, és hogy ez a szám idén sem lesz alacsonyabb, néhány helyi radikális (ultranacionalista, iszlamofób, szélsőjobbos, neonáci, ésatöbbi, amik állítólag nem csak léteznek, de egyre nagyobb veszélyt jelentenek) nyugodt lélekkel hihet abban, hogy a Notre Dame-ot is szándékosan gyújtották fel, és hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban. Ezek bosszúra esküdhetnek és nekiállhatnak mecseteket gyújtogatni, vagy ha van bármi komolyabb szerszámuk akkor az új-zélandi mészáros nyomdokaiba is léphetnek. Mivel Új-Zéland nemrég történt és elég jól dokumentált, senki nem állíthatja hogy ilyesmi nem létezik. Ha bárki úgy érzi, hogy az irracionalitás talajára tévedek az szóljon közbe nyugodtan, én mindenesetre folytatom a gondolatmenetet.

2. Erre persze az iszlamisták és a francia kormány is reagálni fog, a helyzet folyamatosan éleződik, egyre több lesz a terrortámadás (pro és kontra oldalon is) amit lefülelnek, meg olyan is amit nem, és közben az állam egyrészt folyamatosan keményíteni fogja az állampolgárok megfigyelését, másrészt egyre durvábban nyomni fogja a nemzeti oldalt, nácizmusnak fog bélyegezni és aszerint büntetni egyébként ártatlan dolgokat is, amikkel csak még tovább erősíti az elégedetlenséget és az ellenállást.

3. A helyzetet persze már a starttól bonyolítja az eleve feszült közhangulat, a 21 hete tartó sárgamellényes tüntetés és az azok ellen mostanában kivonuló hadsereg. Már annak is van jópár halálos áldozata és rengeteg sérültje, letartóztatottja, ami szintén tüzeli a kedélyeket.

4. Ebben a helyzetben elég egy "jól" sikerült akció hogy mindent borítson, és szinte mindegy hogy melyik oldalról jön a dolog. Géppisztolyozzon le egy muzulmán egy óvodát vagy robbantson fel egy nacionalista egy mecsetet tele hívekkel, vagy akár a sereg lőjön a sárgamellényes tömegbe, és elszabadulnak az indulatok, amiket a kormány nem fog tudni kezelni. (Ha képesek lennének ilyesmire akkor eleve nem élne a sárgamellényes szitu.) Ahogy Burmában a rohingyákkal, úgy itt is megeshet, hogy nyílt konfliktusok kezdődnek amiket a hadsereg nem megakadályoz, hanem csak tetéz azzal hogy ő is beszáll. A muszlimokról tudjuk, hogy nem az a népség ami könnyen felejt vagy lemond a bosszúról a békés egymás mellett élés kedvéért, és lassan az európai oldalon is felgyűlik elég sérelem ami elkezdi kitermelni a saját végsőkig elszánt harcosait.

5. Innentől pedig zsákbamacska - a folyamat valószínűleg könnyen gyorsul és nehezen áll le. Bármi elképzelhető, és még olyanok is történhetnek amik elképzelhetetlenek. Franciaországban van jópár muzulmán hitű ill. származású rendőr és katona, ha ezeknek van némi stratégiai érzéke akkor egész rendőrőrsöket vagy katonai egységeket mészárolhatnak le jól tervezett akciókkal. Egy kamionnal valaminek vagy valakiknek nekimenni ugye manapság már nem nagy kunszt. Éghet egyszerre az összes templom vagy az összes mecset Párizsban, ami persze az évszázad tűzvészét hozhatja rájuk. A no-go zónákban tarthatnak olyan fehérvadászatot amire az USA-ban már volt példa, bár arról a mainstream sajtó valamiért nem nagyon tudósított. És persze ott az izgalmas lehetőség, hogy az egész kiegészüljön az egyébként nem muzulmán színesbőrűekkel szembeni faji konfliktussal, amihez elég ha néhány nacionalista az iszlám elleni harcot kiterjeszti az idegenek, a jövevények elleni küzdelemmé, amire, valljuk be, igen jó esély lenne ha egyszer már beindult a tánc. Amikor a franciák azt látják, hogy a muzulmánok bőrszín alapján vadásznak rájuk esetleg eszükbe jut, hogy hasonló módon válaszoljanak. Macron hirdethet statáriumot vagy kijárási tilalmat, vagy bármit, az a problémát nem oldja meg. Ha a konfliktusok el is csitulnak, elég egy következő atrocitás és máris minden kezdődik elölről. Ha egyszer a konfliktus beindul, annak véglegesen véget vetni csak az egyik oldal győzelme tud, és addig garantáltan lesz jópár áldozat minden oldalon.

6. Az igazi tüzijáték persze akkor kezdődik ha egy politikus személyes veszteséget szenved, mondjuk egy nacionalista agyonlövi Macron néger pasiját, vagy ilyesmi, mert totális konfliktust kirobbantani csak döntéshozók tudnak. De erre is megvan az esély, ahogy arra is, hogy a globalista/progresszív politikai oldal esetleg elérkezettnek látja az időt az ellenségeivel való végleges leszámolásra, és nyílt politikai háborút kezd a jobboldal ellen a demokrácia beszántásával és a Le Pen-félék bebörtönzésével, majd a szavazóik táborokba gyűjtésével. (Itt alkalmaztam némi színes költői képzeletet a száraz értekezés feldobására, de azért nem rugaszkodtam el túlságosan a realitásoktól, azt hiszem.)

7. Bónusz pont: ez az egész igen könnyen átterjedhet más országokra is. Elég ha egy angliai, svédországi, ésatöbbi radikális muszlim vagy nacionalista ihletet kap a francia helyzetből és ott is beindíthatja a láncreakciót. A közhangulat nemzetközi szinten folyamatosan romlik, és minden egyes akcióval egy lépéssel közelebb jutunk a nyílt konfliktushoz.

129 komment

Címkék: politika szép új világ piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2019.04.17. 21:24:16

@Frederick2: Szerintem csak mondtak egy számot, aztán a végén meg a sajtóban már mindenféle számok keringenek valószínűleg mindenféle alap nélkül. Nem hinném hogy olyan szar helyzetben van a francia építőipar, hogy a Notre Dame leégetésével kéne üzletet szerezni, vállalva annak minden kockázatát is ha esetleg kiderül.

Na az ilyen patkányokat viszont most azonnal kéne páros lábbal átrúgni a Földközi-Tengeren oda ahonnan jöttek (vagy a mocskos pereputtyuk jött):
mandiner.hu/cikk/20190416_leszarom_a_notre_dame_ot_csak_ti_feherkek_deliraltok_irta_a_francia_diakszervezet_egyik_vezetoje

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2019.04.17. 21:26:28

@yotta: Szerintem is ezért tagadták már rögtön az elején és ezért fogják végig állítani, hogy baleset történt. Ha nyilvánosságra kerülne, hogy esetleg mégse, na akkor jönne Deansdale forgatókönyve.

yotta 2019.04.17. 22:01:45

@Sipi81:

" Ha nyilvánosságra kerülne, hogy esetleg mégse, "

Van egy állítás, melyszerint alig két órával az oltás megkezdése után, azt nyilatkozta valaki, hogy biztosan nem történt gyújtogatás. Ilyet máskor - egy tűz eloltása után - napokig tartó szakértői vizsgálat lehet csak megállapítani...

Madarász Henrik 2019.04.17. 22:37:45

@yotta: Mivel összeomlott az egész állvány, nem lehet már soha kideríteni, hogy mi történt.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2019.04.17. 22:41:13

@yotta: Igen, hát erre mondtam, hogy ez szerintem csak megelőzése volt az esetleges összetűzéseknek.

GABOR2 2019.04.17. 23:36:39

Hallottam, hogy többször is bejelzett a tűzjelző és kétszer is hagyták mire hívták a tűzoltókat, ha jól értettem a rádióból.

A másik nagyon érdekes, hogy a építtető kizárja, hogy az ő emberei lettek volna, mert... ott se volt akkor egy darab se.

GABOR2 2019.04.18. 02:25:23

Na mostmár hivatalosan, egy tanulmány is megállapította, hogy nem okos dolog pénzügyi szempontból, ha egy vállalat ideológiát nyomat és politizál.

www.purdue.edu/newsroom/releases/2019/Q2/is-government-bad-for-business-study-shows-investors-with-political-agendas-hurt-shareholders-and-firms.html

"Is government bad for business? Study shows investors with political agendas hurt shareholders and firms"

“Political goals conflict with shareholder wealth maximization,” said Holland, the author of the study. “When this type of an entity purchases an equity stake, shareholders believe it’s going to bring some political influences that will not benefit the firm in the long run.”

Bár mivel éppenséggel a tulajdonosok nem váltják le ezeket az ideológia nyomatókat mutatja, hogy ők az igazi megrendelők és nekik mostmár az a fontosabb, hogy ezt nyomassák mint hogy pénz szerezzenek amiből már van nekik bőven.

Frederick2 2019.04.18. 07:03:48

@bandiras2: Ezért ez ennél bonyolultabb.

@yotta: Mint hazafit, ez téged is érdekelhet.

Annyiban igazad van (Bandiras), hogy létezik az a kategória, hogy a "nemzet ellenségei".

www.sacrumimperium.hu/sacr0807.htm
(mondjuk H.R. elég röviden és felszínesen járja körül a fogalmat, ennél mélyebben és hosszabban kellett volna)

Én úgy látom, van külső ellenség és van belső ellenség. A külső ellenségre fel kell készülni, a belső ellenséget fel kell számolni. Szerintem egy valamire való kormánypárt, az állam révén, a titkosszolgálatok és az erőszakszervek révén kötelessége a nemzet ellenségeit felszámolni. Mint látjuk, a NER elég gyengén teljesít ebben a tekintetben - hiába van Lex CEU, Stop Soros, a belső ellenség még mindig végzi az aknamunkát. De a NER keze meg van kötve - bár a balliberális értelmiség szerint a NER rég felszámolta, bizony, léteznek fékek és ellensúlyok. A NER nem számolhatja fel a belső ellenséget, mert az politikai pártok, civil szervezetek és értelmiségi körök képében van jelen az országban. A NER nem számolhatja fel a nemzet belső ellenségeit, MERT EZ DEMOKRÁCIA, és MERT FONTOSAK A SZABADSÁGJOGOK. Így az aknamunka ellen a NER-állam keveset tehet a demokratikus keretek között.

A társadalom? Vagyis mi? Na, igen, ez is lehetne egy út, csak ez sem funkcionál rendesen. Egyrészt mert nincs szolidaritás - ami alapvető összekötő habarcsa a nemzeti közösségnek. Másrészt ez a társadalom gyenge - belefáradt a termelői és fogyasztói társadalmi rendbe. Egyre több helyen olvasom, hogy a munkaerőpiac rendkívül szélsőséges, ugyanis egy tucatnyi időt és energiát elvesz az embertől, az ember több időt tölt a munkahelyén, mint a családjával, a barátaival, a hobbijával, a szórakozással, a művelődéssel, az élet többi dimenziójával. Hallottam valahol, hogy Japánban már szociológusok pedzegetik, hogy nem normális náluk a munkaerőpiac, emberek halnak meg a munkahelyeiken, MERT AGYONDOLGOZZÁK MAGUKAT. De hát ez Európában is megvan, és persze nálunk is, Magyarországon. A jelenlegi munkaerőpiac rengeteg energiát elvon az emberek többségétől, és lefáradt, legyengült emberekkel nem leszünk képesek az önvédelemre.

A jelenlegi magyar társadalom arra képtelen, hogy a cigány bűnbandákat felszámolja saját maga. Az állam szintén képtelen, vagy nem érdeke.

VT135 szokta mondogatni, hogy itt tömeges szemléletváltás szükséges, és más rendszerben való gondolkodás. Én is így látom. Mindenesetre belülről kellene megerősödnünk, öngyógyítás, önfejlesztés. Ha nem rakjuk rendbe magunkat, képtelenek leszünk az önvédelemre.

bandiras2 2019.04.18. 07:26:12

@Frederick2:
A cigány bűnbandák felszámolása nem érdeke a mindenkori kormánynak, mert amíg az emberek a napi túléléssel vannak elfoglalva, addig nem a kormánnyal foglalkoznak, hogy ki mennyit lopott. Egy bűnözésmentes társadalomban a polgárok toleranciaküszöbe a fehérgalléros bűnözéssel szemben is sokkal alacsonyabb. Ezért nem történik meg az, hogy kiszállnak a rohamrendőrök, és mindenkit nyomorékra vernek a putriban. Na jó, most volt gy razzia a Hős utcában, de ez már olyan szinten szúrta a polgárok szemét, hogy muszáj volt 2 hét alatt rendet tenni, és most lehet majd verni a mellüket, hogy megszüntettük a problémát.

Miért nincs társadalmi szolidaritás?
A Frankfurti iskola zsidajai maitt.
Szóval ezek a kommunista zsidók műhelyt hoztak létre Frankfurtban, és "tudományosan" megjósolták a munkás paraszt tömegek lázadását a nyugaton, de ehelyett a kapitalizmus olyan mennyiségű jólétet teremtett, pl vezetékes víz, villany, gáz, (sőt Amerikában még néhány melósnak autója is lett!!!)., hogy a nyugati melósnak eszébe se jutott lázadni a gonosz kizsákmányoló érték és jólét teremtő rendszer ellen. A "munkásparaszt"Khmm! Zsidó forradalom viszont pont ott tört ki ahol senki sem várta, az elmaradott, középkori cári Oroszországban.
Persze aztán a forradalmároknak leesett hogy rossz cserét csináltak, de addigra a zsidók beültek a nyakukra. Ez az 1921-es kronstadti lázadásban csúcsosodott ki, ahol gyakorlatilag a pártkongresszuson résztvevő zsidók is fegyvert ragadva harcoltak a gójok feletti uralomért a fellázadt orosz tengerészek, az orosz nép ellen. A végeredményt ismerjük, javaslom megtekinteni a szovjet sztori című filmet.
Na de vissza a nyugati világ problémáira:
Szóval derék zsidajaink ott Frankfurtban arra jutottak, hogy az ő világmegváltó elveikkel semmi probléma nincsen, hiszen mint a kiválasztott nép tagjai, ők is tökéletesek, szóval a világot kell a zsidó logika köré törni, akárhány millió ember halála árán is. Ez Adolf kapcsán átmenetileg visszaütött, de a holokausztot azóta is furkósbotnak használják.
" - Szóval ha nem forradalom által, akkor megy majd másképp!" gondolták, majd azonosították a nyugati világ 3 alappillérét, amit el kell törölni, és a nyugati világ összeomlik:

1 - Zsidó-keresztény értékrend: Ne lopj, ne ölj, dolgozz keményen, légy rendes ember, stb
2 - A görög-római filozófia, és az egész tudományos rendszer, ami erre épül.
3- A római-angolszász joggyakorlat.

A támadás csatatere az emberek elméje lesz, az ehhez kiválasztott út pedig a média. Mindehhez kreáltak egy fegyvert, és egy pajzsot.

A fegyver: Critical theory en.wikipedia.org/wiki/Critical_theory
A lényege az, hogy létrehoztak egy rendszert, ami semmi mást sem csinál, csak kritizálja a gazdatest kultúráját. Pl az amerikaiakat nagyon jól lehet szívatni a rabszolgasággal, de a critical theory nem ad se perspektívát, se alternatívát, nehogy az emberek elkezdjenek gondolkodni. Pl azon, hogy a legnagyobb rabszolga ellátó egy afrikai nigger királyság volt, aki milliószám összefogta a niggereket, majd eladta zsidó kereskedőknek, akik áthajózták őket az új világba. historynewsnetwork.org/article/41431 Azt se szabad megemlíteni, hogy a rabszolgák kb 10% került csak az USA területére, valamint a republikánus vezetésű kormány volt az ami csatába vitte megdögleni fehérek millióit hogy felszabadítsák a niggereket. A lényeg, hogy minden lehetséges irányból támadni kell az államalkotó réteget. LGBT, SJW, feminizmus... csak arra kell figyelni, hogy ezek egyike se harcol a másik ellen, mindegyik a gazdatestet támadja.
"Minden fehér rasszista" (nálunk a cigány a menő, a magyar pedig bűnös, és mindent meg kell nekik adni hogy szaporodjanak, illetve hogy mi vagyunk a legnácibbak, miközben nálunk tartják az esedékes zsidó nyári fesztivált...). A lényeg, a kisebbségek felhergelése, legyen az faji, vallási, vagy egyéb szellemi/szexuális nyomor. Fel kell szeletelni a társadalmat, és a szeleteket ráereszteni a középosztályra. El kell pusztítani a középosztály önbecsülését, és hitét önmagában. Nehéz ezt azzal a fehér emberrel, aki holdraszállt, de 80 év folyamatos agymosás meghozza a hatását.

És igen, eljön az idő, mikor az embereknek elege lesz, és ekkor jön a pajzs:
A Politikai korrektség.
Amikor a mocskos náczirasszistafasiszta fehérnek elege lesz, feláll, és érvekkel meg tényekkel hozakodik elő, akkor jön az, hogy:
"Nem mondhatod ezt! Ez rasszista! Ez sérti a nemi/faji/vallási/egyéb identitásomat! Nem vagyok köteles ezt hallgatni!" "Gyűlöletbeszéd! Bárki aki nem ért egyet velem RASSZISTA!!!" "Náczi vagy, náczikkal pedig nem beszélünk!"
Ez egy módszer, ami működik: És az emberek beszopják, mert csak olyanokon működik, akik, akik nem rasszisták, nem homofóbok, stb.
Próbálj meg lerasszistázni egy valódi nácit/kukluxklán tagot.Büszkén kihúzza magát!
Viszont normál emberek nem szeretik ha ilyesmivel vádolják őket, és bekussolnak. És ez a cél. Ha nem értesz egyet egy libsivel, akkor náci vagy. Így lehet féken tartani a gój tömegeket. Egy bizonyos pontig...

Deansdale 2019.04.18. 08:05:57

@bandiras2: "A cigány bűnbandák felszámolása nem érdeke a mindenkori kormánynak, mert amíg az emberek a napi túléléssel vannak elfoglalva, addig nem a kormánnyal foglalkoznak, hogy ki mennyit lopott."

Amikor ég a ház talán nem az a legfontosabb hogy "ki mennyit lopott". Másrészt a fityisz kormányzása alatt a cigóproblémák a töredékükre estek vissza, az összes nagy gebasz a maszop idején volt, tehát a fidesz itt is valamit jól csinál, amit az ellenzék persze cseszik elismerni. Mellesleg a napi túléléssel foglalkozó réteg is a töredékére esett vissza, az anyagi és a közbiztonsági oldalon egyaránt.

Deansdale 2019.04.18. 08:08:12

@bandiras2: A többiben van igazság, csak ez valahogy bökte a szemem 5 nap fideszvita után :)

Frederick2 2019.04.18. 08:42:18

@bandiras2: @GABOR2: @yotta: @Deansdale: Még gyorsan reagálnék GÁBOR felvetésére, mert igazából ide tartozik. GÁBOR hozott egy mandineres linket, ahol arról van szó, hogy egy kommunista arab lány, aki amúgy valami diákszervezet vezetője, kijelentette: leszarja a Notre-Dame leégését. Vagyis büszkén kigúnyol egy nemzeti és keresztény szimbólumot.

Erről két dolog jut eszembe:

1, Hazaárulónak lenni divat. Ma az olyan hazaárulók, mint Konok Péter, TGM és Gulyás Marci, valóságos sztárok. Szerintem ideje lenne a nemzeti jogban átértékelni a "hazaárulás" fogalmát, beleértve a szankciókat is.

2, Azért van valami nonszensz, sőt abszurd abban, hogy a hidegháború, a rémes Szovjetunió, az öldöklő sztálinizmus, a GULAG és több évtizednyi nevéhez köthető borzalom után még mindig beengedjük a közéletbe a nyíltan kommunista embereket.

Ideje lenne most már végre valahára eljutni odáig, hogy nem engedünk be egyetlen kommunistát sem a közéletbe, annak egyetlen színterére sem. Ideértve minden olyan pozíciót is, ami hatalommal jár. A kommunistákat, a magukat kommunistának valló embereket ki kell rekeszteni a mainstream-ből a marginalitásba.

Eleve a kommunizmus egy olyan ideológia, mely nemzet- és keresztényellenes. Tipikus aknamunka-ideológia.

Frederick2 2019.04.18. 09:06:40

@Deansdale:

"Másrészt a fityisz kormányzása alatt a cigóproblémák a töredékükre estek vissza"

Hát persze! Azért nincsenek felszámolva a bűnbandák Enyingen, Borsodban. Budapest bizonyos kerületeiben! Egyébként még mindig van cigánybűnözés, még mindig vannak kárvallottjai és áldozatai, hiába van FIDESZ. Töredék? Oké, egyes helyeken beállt javulás: ahol keménykezű fideszes, jobbikos, mihazánkos polgármester van. De valahol még igenis félnek az emberek kimenni az utcára, vagy betenni a lábukat a település egy adott részére.

Frederick2 2019.04.18. 09:14:56

@bandiras2: (2019.04.18. 07:26:12) komment

Most szépen bevitted az egészet az antiszemitizmusba. Nem baj, Deansdale-nek ez most a sláger! :P Végül is ha le akarjátok járatni az egész alt-righr-et és MRA-t, akkor folytassátok az antiszemita propagandát, mindenképpen adjátok át magatokat a dühnek és a gyűlöletnek - aztán panaszkodjatok, ha visszaüt (természetesen nem önmagatokra, hanem a másikra).

A történelemlecke egy dolog. Én a megoldásra lettem volna kíváncsi. Mit tegyünk, hogy újból szolidaritás legyen a társadalomban? Mert ugyebár a FIDESZ nem tesz a nemzeti szolidaritás visszaállításáért semmit, de nem is gengszterektől kellene elvárni ezt a folyamatot. Na mindegy...

bandiras2 2019.04.18. 10:04:51

@Frederick2:
A frankfurti iskolát illetőleg tényekről beszélünk a származásukat illetőleg.
A szovjet vezetést illetőleg szintén tényekről beszélünk. Éppen csak orosz volt köztük néhány mutatóba, mint ahogy nálunk is bevették a 19-es kommünbe Garbait is. A vicc eszerint azért, hogy legyen valaki aki szombaton is aláírja a halálos ítéleteket.
Első hozzászólásban linkeltem egy borzalmas könyvet, itt vn ismét:
adoc.tips/a-mcdonald-a-turner-naplok.html
mindössze 80 oldal. A könyv igazi értéke abba áll, ahogy leírja a mentálisan megnyomorított fehér középosztály lelkivilágát, pl a 39-40. oldalakon, vagy kicsit később, idézet:

A fajilag kevert negyedekben például, a fehérek borzalmasan szenvedtek az utóbbi 10 nap alatt, de jóformán semmit sem tettek hogy megvédjék magukat. Lőfegyverek nélkül persze, az önvédelem nagyjából a létszám és a megmaradásra való akarat kérdése. Habár a fehérek csak egy kevert negyedben voltak súlyos számbeli fölénnyel szemben, úgy néz ki elvesztették az identitás és egység érzését ami a feketékben és a Mexikóiakban még mindig megvan. De leginkább, a legtöbbje úgy néz ki meg volt győződve arról, hogy bármilyen tett az önvédelemre a feketék és más színesek ellen "rasszista" lenne és jobban félnek attól hogy rasszistaként gondoljanak reájuk - vagy hogy úgy gondoljanak magukra -, mint amennyire félnek a haláltól. Még mikor feketék bandái elvették a gyermekeiket és sorozatban megerőszakolták a feleségeiket, barátnőiket és lányaikat a szemük előtt, akkor sem mutattak fel semmi ellenállást. Ez beteges dolog! Nehéz sajnálnom olyan fehéreket akik még azt sem teszik meg hogy megvédjék magukat...

És eközben a valóság:
444.hu/2014/09/10/igy-hunyt-szemet-16-evig-egy-angol-kisvaros-1400-ott-elo-kamasz-megeroszakolasa-felett

A tényekre való rámutatás nem rasszista, nem úgy mint ez a némber:
www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24

yotta 2019.04.18. 14:06:35

@Madarász Henrik:

"Mivel összeomlott az egész állvány, nem lehet már soha kideríteni, hogy mi történt."

Nem biztos! Ha a szerencse a kutakodók mellé szegődik, akkor lent lesz esély találni valamit, ami a tűz forrásául szolgált, és mivel leesett, nem égett teljesen el. Például rézkébel.

GABOR2 2019.04.18. 14:55:37

Azt hallottátok, hogy a Google algoritmusa automatikusan összeesküvés-elméletek közzé dobta, a hírt, hogy ég a Notre Dame?

De más is kiderült... a ballibek nagyon nyomatták, hogy legyen "szűrés", cenzúra a nagy techcégeknél és most úgy tűnik kiderült, hogy ez őket is bántotta nem kicsit:

"A number of left-leaning activists, media organizations, and governments have seen their presences flagged and minimized on US tech platforms. In one example, in 2017, a number of publications often critical of Western policy—AlterNet, Black Agenda Report, Democracy Now!, Common Dreams, Global Research and Truthout, among others—claimed that their Google-directed traffic sank as much as 63 percent in the wake of a Google algorithm change designed to bust the ill-defined specter of “fake news.” Simultaneously, many of corporate media’s heavy hitters—namely, the New York Times, Washington Post and CNN—appeared to have been spared."

fair.org/home/us-media-lament-internet-censorship-in-china-not-us/

63% látogató vesztés nem kevés.

GABOR2 2019.04.18. 14:58:12

@yotta: Talán azért, mert akkor nem dolgozott ott ember, de attól még éppen besurranhatott valaki.

yotta 2019.04.18. 15:05:43

@GABOR2:

"mert akkor nem dolgozott ott ember, de attól még éppen besurranhatott valaki."

Mintha azt olvastam volna valahol, hogy az első tűzriasztáskor éppen mise volt és a résztvevők nem tudták mire vélni a szirénázást. Ebből következően volt ott elég potenciális gyújtogató.

Érdekes, hogy más esetben ilyen balhé után azonnal megkezdik az oknyomozó zsurnaliszták percről - percre felderíteni az esetet megelőző körülményeket, most ilyeneket nem látni

GABOR2 2019.04.18. 15:34:44

Azt hiszem ez talán az egyik legdurvább dolog amit láttam, hogy produkál a haladó önútálat:

"Library collections continue to promote and proliferate whiteness with their very existence and the fact that they are physically taking up space in our libraries."

A könyvtárak már magukban a léteztésükben is problémát jelentenek, mert "fehérséget" szaporítják és promotálják.

Mindez egy olyan oldaltól aminek a neve: Library Journal

twitter.com/LibraryJournal/status/1118232615847329802?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1118232615847329802&ref_url=https%3A%2F%2Ftwitchy.com%2Fbrettt-3136%2F2019%2F04%2F17%2Fproblematic-library-collections-are-promoting-whiteness-funded-by-people-of-color-in-the-prison-industrial-complex%2F

Nagyon-nagyon-nagyon súlyosan előrehaladottan beteg.

-JzK- 2019.04.18. 15:39:48

Még égett a tűz, de a hatóságok már "tudták", hogy biztos nem gyújtogatás volt :)

Amúgy: www.thesun.co.uk/news/8804063/france-church-arson-attacks-vandalism-christian-heritage/

GABOR2 2019.04.18. 16:10:53

Cher miután megtudta, hogy Trump megpróbálja a városába szállítani a migránosokat és előtte:

twitter.com/Lily1439/status/1117598966932279298

Egy újabb celeb képmutatás leleződött le...

GABOR2 2019.04.18. 16:15:24

Valahogy nem jön a hír, hogy kirúgták azt aki kétszer is lefújta a riadót, csak hős tűzoltókról hallani.

KalmanBlog 2019.04.18. 17:35:59

@Frederick2: Egyébként én is úgy gondolom, hogy a Notre Dame leégése nem a legnagyobb tragédiánk. Nap mint nap hallani híreket arról, hogy hogyan válunk kisebbséggé a saját hazánkban, avagy hogy hogyan hajtanak végre rajtuk genocídiumot, azaz népírtást. Ehhez képest minden eltörpül!

Nincsen semmilyen anyagi jellegű emlék, érték, bármi, ami a fehér nemzetek léténél értékesebb volna! Még a Notre Dame leégésére is azt lehet mondani, hogy ha segítene az emberek szemét kinyitni arra, hogy mi történik velük, és az ellenállásukat felgerjeszteni, akkor bizarr módon azt is mondhatnánk, hogy megérte!

Oké, a faanyag pótolhatatlan. De vasból vagy valami ötvözetből lehet építeni egy ugyanúgy kinéző szerkezetet! Ha fennmaradunk mi fehérek, akkor akár még hatalmasabb templomot is építhetünk Odin tiszteletére!

Ha viszont elveszünk, akkor az épület önmagában nem ér semmit! Előbb utóbb úgyis elpusztult volna, vagy akár tettek volna a tetejére egy félholdat, vagy ilyesmit.

Szóval számomra is ez inkább azért érdekes, mert a Norte Dame pusztulása jeképe az európai civilizáció pusztulásának! De a számtalan abortált fehér gyerek, szétesett család miatt meg nem születettek, és feminizmussal fertőzött gyermektelen fehér nő sokkal nagyobb tragédia, mint bármilyen épület, vagy műtárgy pusztulása lehet. Össze sem mérhető.

Madarász Henrik 2019.04.18. 17:39:58

@Frederick2: Én nem nevezném a lányt hazaárulónak, ő nem francia, egy muzulmán arab aki a Franciaországnak nevezett területen él, aki csak kifejezi a megvetését azoknak az idiótáknak, akik beengedték a családját Franciaországba és kinyalják a muzulmánok seggét, a saját népüket meg lenézik. Az iszlám megveti a gyengéket.

Madarász Henrik 2019.04.18. 17:43:47

@Deansdale: Szerintem ugyanolyan szar a helyzet cigánybűnözésben mint volt, csak ma már a rendőrség nem ad ki közleményeket ezekről, a fideszes helyi sajtó meg elhallgatja a helyi bűncselekményeket, így az országos sajtóba sem jut el a híre.

KalmanBlog 2019.04.18. 18:16:47

@KalmanBlog: Nahát éppen belenéztem JFG videójába, pont ezt mondja el itt fél percben, hogy fura, hogy mindenki a Notre Dame-on kapta fel a fejét, miközben sokkal nagyobb dolgok történnek közben: www.youtube.com/watch?v=IxoSRY6ObBM&feature=youtu.be&t=70

Frederick2 2019.04.19. 10:47:10

@KalmanBlog: @Madarász Henrik: @GABOR2: @yotta: @bandiras2: @Deansdale: @Sipi81: @csi szi:

Szabadfogás véleménye a Notre-Dame Ügyről (NER)
www.youtube.com/watch?v=YcWP-I4S37g
Kötöttfogás véleménye a Notre-Dame Ügyről (anti-NER)
www.youtube.com/watch?v=0hF5Re9McU8

csi szi 2019.04.20. 01:57:21

@GABOR2: Ezek az "alter" rendszerkritikus balosok, nem a globalista libsik, azokat nyomják, ahogy írja is.

csi szi 2019.04.20. 01:58:05

@-JzK-: Építhetnének rá egy üvepiramist, mint a Louvre-ra. :]

yotta 2019.04.20. 07:07:23

@Frederick2:

"Szabadfogás véleménye a Notre-Dame Ügyről (NER)
Kötöttfogás véleménye a Notre-Dame Ügyről (anti-NER)"

Megnéztem mindkettőt és tudomásul véve a résztvevők politikai szimpátiáját - ezáltal a helyszíni többségi hangokat - egyik sem különbözött lényegét tekintve a másiktól.

Sőt, (az én kormánypártiságom szemszögéből, sőt) a Dévényi féle, inkább az igazságra fókuszáló műsorvezetés szimpatikusabb, mint a Huth féle, erőszakosabban az aktuális "hívószavak" köré szervezett témaválasztás és irányítás.

Madarász Henrik 2019.04.20. 14:58:08

@csi szi: Macron erre vágyik, reméljük nem sikerül neki.

Frederick2 2019.04.20. 15:38:04

@Madarász Henrik: OFF!

Egyszer felemlítetted, hogy Csunderlik felmenti Szamuelly Tibort a bűnei alól. Kerestem az ezzel kapcsolatos tanulmányát Csunderliknek, de sajnos egyelőre csak kizárólag egy könyv tanulmányaként olvasható, neten nincs fenn. Az egyetlen forrás a Mandiner szerzőinek írásai, amik ha igazak, akkor oké, de ha ferdítik a tényeket, és csak Csunderlik lejáratása a céljuk, akkor puszta rágalmazás. Békés Márton egy szánalomra méltó beszólásnál többre nem képes. Czopf Áron vádja, miszerint Csunderlik tisztára mossa a vörös terror terrorlegényeit, kifejezetten képmutató, ha azt nézem, hogy maga Czopf régebben szintén dicsőítette a Franco-rezsim tömegmészárosait, meg a szintén tömeggyilkos Prónay-t népszerűsítette a Face-n. A többi szerző írásába nem olvastam bele. Amúgy tisztogathatnának a saját házuk táján is, mondjuk a jobbos Domonkos László Héjjas Iván-tisztogatása is megérne némi balhét. Vagyis álszent az egész...

Amúgy nem kedvelem Csunderliket, mert tényleg nem egy korrekt történész. Minthogy nem kedvelem Raffay Ernőt sem. (Bár mindkettő többet ér, mint Földi Pál és Nemere István.) Jó lenne, ha nem balos és jobbos, párt- és mozgalmi elkötelezettségű történészek (?) kutatnák a történelmet, hanem valódi történészek, akik törekednek az árnyaltságba és komplexitásra, objektivitásra és tárgyilagosságra, a korrektségre. Mint Romcsics Ignác vagy Ungváry Krisztián.

Madarász Henrik 2019.04.20. 16:11:38

@Frederick2: A mandineren olvastam erről, többet nem tudok.

Madarász Henrik 2019.04.20. 16:21:28

@Frederick2: Maradjunk annyiban, hogy a vörösterror magyarországi előzmények nélkül szovjet mintára következett be, előtte maximálisan tiszteletben tartották a balosok állampolgári jogait, a fehérterror erre adott válasz volt, mégha sokszor ártatlanokra sújtott is le, mivel akkor már csak a harmadosztályú felelősöket lehetett utolérni, a kishalakat, a többiek időben leléptek külföldre, egyedül Szamuely nyerte el a jogos büntetését.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.04.20. 17:38:43

@Madarász Henrik: Az örök minta, szélbalos terrorra széljobbos terror a válasz, mégis nagy a csodálkozás mindig.

Madarász Henrik 2019.04.20. 19:03:57

@don Fefinho: A jakobinus terror is minden előzmény nélkül kezdődött, egy felforgató filozófust sem akasztottak fel a forradalom előtt, de még csak börtönbe sem kerültek hosszú időre.

KalmanBlog 2019.04.21. 01:39:49

A katedrális építés egyébként az emberi társadalom Maslov piramisának legfelső lépcsőjén áll.

Templomot még építenek szükség idején is, maximum nem telik faragott padokra, de valahol össze kell gyűlni akkor is. Ez így van rendjén.

De egy katedrális a társadalom virágzását ünnepli, és azt a hitet, ami a virágzást lehetővé teszi. Ezért hoznak bele messze földről követ, ezért bízzák meg a legjobb mestereket minden négyzetcentiméter díszítésével.

A mai korban mégis hogy lehetne katedrálist építeni? Amikor az emberek legelemibb igényeit sem tudjuk kielégíteni, a biztonságos létezés igényét, amikor a nemzet következő generációi számára a kisebbségi lét van kilátásban? Amikor egyre kevesebb a hívő ember? Amikor a pénz az isten?

És mégis minek katedrálist építeni? Azért, hogy újra felgyújtsák? Vagy ha addig kibírja, akkor legkésőbb ötven év múlva a muszlim többség végleg lerombolja, vagy mecsetté alakítsa? Ezért?

A francia nemzet megmentése nélkül a katedrális újjáépítésének semmi értelme nincsen, és esélytelen is. Lélektelen erőlködés csak.

2019.04.21. 11:14:09

@KalmanBlog: "Amikor az emberek legelemibb igényeit sem tudjuk kielégíteni"
Nem tudjuk? Nyugateurópában éhínség dúl, a fekete kolera ezrével szedi áldozatait, a levegő fojtó kéngőzzel telik meg, és a maradék túlélő embert megvadult éhes vadállatok marcangolják naponta.
Na ilyen ez amikor nem tudják az emberek a legelemibb szükségleteiket kielégíteni.
Te valami nagyon alternatív világban élsz.
A kábszi rossz! Értem!?

A maslow piramis csúcsa az a spirituális emelkedés az egyénben BELÜL.
Nem az hogy kőépületeket építünk a saját egónk dicsőségére, hogy mi milyen gazdagok és hatalmasok vagyunk, hogy ekkora piramist-katedrálist-puskásstadiont építünk.

Deansdale 2019.04.21. 11:36:57

@aszfaltfiniser: Én is csak félig értek egyet Kálmánnal ezügyben, de azért nem mond teljesen hülyeséget. A kereszténység azért volt jó, mert amikor a társadalom tetején az elit a pórnépet kötelezte a vallásosságra akkor ezzel (bizonyára tudtukon kívül) egy pozitív folyamatba erőszakolták bele a népet. Semmilyen más társadalomrendező elv nem volt annyira produktív mint a kereszténység, európa rengeteget köszönhet nekik. Amikor anno az elit katedrálisokat építtetett akkor egy társadalmi maslow-piramis csúcsát döngette, és azokat a közemebreket is elkezdték felfelé nyomni a piramison akiknek erre egyébként nem volt sok igénye. (Az mellesleg tévedés hogy az alsóbb szintek tökéletes kielégítése feltétele a felsőbb szintek megélésének.) A mai elit jobbára szép csöndesen meghúzódik és a szobalányokat kefélgeti, ami még a jobbik eset, mert aki ennél többre vágyik az általában rombolja a társadalmat, züllik, rossz példát mutat, és nem hagy maga után semmi pozitívat. Ma a tömegeket lefelé igyekeznek nyomni, a felfelé emelnésükről nem is tudom mikor volt szó utoljára egyáltalán. Modern korunkban nem az a gond, hogy nincs mit enni vagy elvisz a lepra, hanem hogy mindenünnen az az üzenet árad hogy légy degenerált, műveletlen és önző bunkó (ennek hatására a többség azzá is válik).

Madarász Henrik 2019.04.21. 12:27:10

@KalmanBlog: Inkább nézd úgy, hogy ez egy utolsó esély a franciáknak az észhez térésre, 1789 után megtagadták a múltjukat, az őseiket, a keresztény örökségüket, még a francia nemzet is csak állampolgárságot jelent, semmi vérségi eleme nincs, most átgondolhatják hogy mi közük az országukban lézengő négerekhez, arabokhoz, muzulmánokhoz vagy az őseikhez, akik egykor ilyen nagyszerű épületeket emeltek.

Madarász Henrik 2019.04.21. 18:46:14

@aszfaltfiniser: Igazából mindegy hogy miért épültek annak idején, gondolom a korabeli parasztok sem örültek a várak építésének, ahonnan felügyelték őket, most meg lehet nézegetni és még pénzt is hoznak a turizmus révén.

KalmanBlog 2019.04.21. 19:36:11

@aszfaltfiniser: Jó, a kaja még megvan, de az utódok általi fajfenntartás már nincsen meg. A következő generációkban exponenciális függvény szerint tűnnek el a fehérek génjei, nagyjából feleződnek generációnként. Ez a kihalás képlete a rassz szintjén.

A nyugati társadalmak tehát az emberek legelemibb biológiai igényét sem képesek megteremteni.

Oké, a Maslow piramisban ez nem az alapszint, hanem valahol feljebb van. A lényeg az, hogy akinek a génjei generációnként feleződnek, és a kultúráját éppen lecserélik valami másra, annak nem sok értelme van ezer éves távlatban gondolkodva katedrálist építeni. És arra tippelnék, hogy nem is fog sikerülni.

A mai korban a technikai fejlettségünk miatt még a degeneráció mellett sem lenne lehetetlen, és maga az épület talán fel lesz újítva, tehát technikailag el fog készülni a katedrális. De a globo-homo bele fog tenni valami piramist, vagy valami toleráns multi-kulti dolgot. És ezzel a sátánnak állított katedrális lesz belőle.

Madarász Henrik 2019.04.21. 21:51:51

@KalmanBlog: Nem lehet megmenteni az embereket saját maguktól, még arra sem képesek hogy bevándorlásellenes pártokra szavazzanak, nemhogy még elfogadják a jogaik korlátozását, a nemzetük túlélése érdekében.

yotta 2019.04.22. 11:07:27

@aszfaltfiniser:

"A fajfenntartás a nyugati világban PONT a nagy jólét miatt nem működik, annyira önzőek lettünk"

Érdekes felvetés, mert a fajfenntartás vagy a szaporodás ösztönének elvben működnie kellene minden körülmény közepette, logikailag inkább azt várnánk, hogy a nyugodt életperiódus teszi intezívebbé ezt az ösztönt, evvel szemben a nyomor és nélkülözés helyszínei tűnnek a csúcsszaporulatot eredményező földrajzi területeknek. Vagyis, a jólét és "szaporulat" közötti összefüggésben valami másnak kell lennie, mint az önzés/a kényelem feládása/vagy a gyereknevelés nehézsége. (Hogy mi, azt nem tudom)

"a generációk egyre hálátlanabbak a szüleiknek és leszarják azokat."

Ez újfent egy érdekes aspektus, mármint, hogy a hála bejátszhat a szaporodási kedvbe, ugyanis a hála mindig utólag tudatosul, ergo a szaporodási kedv előbb van, mint a hála visszacsatolása!

Tehát szerintem egy jövőbeni hálátlanság nem nyomhatja el a ma jelentkező szaporodási kedvet, hacsak az a kommunkáció, melyszerint az "új generációk hálátlanabbak", meg nem előz mindent és valamilyen csatornán keresztül blokkolja az ösztönöket is. (ez az elmélet eléggé hajmeresztő lenne számomra)

csi szi 2019.04.22. 12:12:49

@yotta: Én nem misztifikálnám ezt túl, a fő ok a fogamzásgátlás elérhetővé válása és a vallástalanság. Ehhez persze jöttek az újabb tényezők, mint a szingli életforma (ami a férfiak többségénél már egyre inkább incel életforma) elterjedése. A hipergámia dolgozik, a nyugati nő már csak hiperalfának vagy nagyon magas státuszú (kiemelkedően jó anyagiakat nyújtani képes) bétának lenne hajlandó szülni egyre inkább. A társadalmi nyomás a fiatalokon a hosszú távú monogám kapcsolatokba rendeződésre, majd lehetőleg minél előbb gyerekvállalásra gyakorlatilag megszűnt, illetve a szülők ilyen vágyai már csak vágyálmok maradnak sokszor.

zriff 2019.04.22. 12:21:43

@yotta: Olvastál már john calhoun egér kísérletéről? A kísérleti egereknek megadott mindent és a végén kiirtották önmagukat.

yotta 2019.04.22. 20:45:15

@csi szi:

"Én nem misztifikálnám ezt túl (...) maradnak sokszor."

Valószínű minden szavad igaz, ebben az esetben viszont az a rassz, amelyik ezen az úton halad szép csöndben kihalásra van ítélve. Valószínű a "szép csendbennek" annyi lesz, ha elkezdik számolgatni a nyugdíjra valót és a GDP-t, de ez már legyen az ő bajuk!?

", a fő ok a fogamzásgátlás elérhetővé válása és a vallástalanság."

Ha jól tudom, az amerikai néger és ugyanide bevándorló mexikói rasszokban nyoma sincsen fentiek szerinti csökkenő tendenciát mutató gyerekvállalásnak, noha közöttük is vannak szép számmal olyan státuszt és életmódot folytató tömegek, mint a fentiek miatt kihalásra ítélt európai fehér rasszbelieknél, nem beszélve arról, hogy a szegregáció megszűntével a társadalom minden szegmensében nagy a rasszok keveredése, tehát a rossz példát elleshetnék a fehérektől, de mégsem...

Elképzelhető, hogy náluk a gyakorolt vallásosság adja a magyarázatot (ami magával vonja a fogamzásgátlás tiltását is)?

yotta 2019.04.22. 20:51:46

@aszfaltfiniser:

"aszfaltfiniser 2019.04.22. 12:16:12"-re: azt hiszem inkább csi - szi leírása áll közelebb a valósághoz, mintsem a fiatalok olyam fajta előre látása, amit így fogalmazol: " mert látják mennyire szar dolog szülőnek lenni és elváltan egyedül kínlódni a gyerekekkel."
Nem beszélve arról, hogy a "nagy kombinátor", aki megalkotta az "ösztönt", azt olyannak programozta, hogy jól működő körülmények között írja felül az értelmet!

yotta 2019.04.22. 20:56:11

@zriff:

" Olvastál már john calhoun egér kísérletéről? A kísérleti egereknek megadott mindent és a végén kiirtották önmagukat."

Nem olvastam, de én meg azt szoktam mondani, hogy attól a pillanattól kezdve, amikor megjelent az élővilágban az a mutáció, amelynek olyan tudata lett, mint az embernek, ez a tudat a sok milliárd éves automatizmusokat el fogja - saját magával együtt pusztítani... (Az út már megnyílt ebbe az irányba)

Deansdale 2019.04.22. 21:18:46

@yotta: Némileg leegyszerűsítve a kérdést: sok gyerek ott van, ahol túl hülyék a fogamzásgátláshoz. Hazánkban jellemzően azok a cigó tinilányok akiknek valaki bemagyarázta hogy ha a nő van felül, vagy ha állva szexelnek, vagy ha utána pisil akkor nem lehet teherbe esni, gumira se pénz se kedv, a fogamzásgátló tabletta szedése meg olyan rendszerességet és fegyelmet igényel amiről még sosem hallottak. Persze van az IQ alacsonyságának olyan szintje is ahol fel sem fogják hogy a gyerek felelősség, vagy bármi ilyesmi, egyszerűen tojnak mindenre. Ha megesik hát megszüli, mit érdekli őt az?

"a fajfenntartás vagy a szaporodás ösztönének elvben működnie kellene minden körülmény közepette"

Ez így is van, csak a fajfenntartási ösztön nem a gyerekszülésben nyilvánul meg, hanem a dugni akarásban. Ez frankón megvan a modern emberekben, ezzel nincs semmi gond (kivéve Japánt). A baj az, hogy tudatosan leválasztják az ösztön kiélését annak a várható következményeiről. Az evolúció teszi a dolgát mikor belehajszolja a dugásba az embereket, de arra nincs felkészülve hogy ez még nem elég. Persze ez csak egy átmeneti zökkenő, annyi történik hogy a fogamzásgátlásra hajlamosító gének kikopnak a génkészletből. Az, hogy ezek általában összefüggésben vannak az IQ-val, hát, balszerencsés véletlen, de az evolúciót nem nagyon érdekli.

Borathan 2019.04.22. 23:37:06

@Deansdale:
szerintem még bejátszik az is, hogy a legtöbb cigány lány önmagában életképtelen. Ha nincs férje, nincsenek gyerekei, akkor nem tud egyedül megélni. Ami munkát ő kaphat, hiszen se képzettsége, se fizikai ereje nincs, abból ma nem lehet megélni. Rá van szorulva a férjére, és a gyerekek utáni segélyekre.
Amíg az átlag vagy annál jobban iskolázott magyar nő (márpedig a feminista jellegű oktatási rendszer miatt a lányok tovább tanulnak) megél egyedül is, ráér addig válogatni, amíg vagy magára marad, vagy legfeljebb egy gyereket tud megszülni. Ez a tendencia nyugatabbra is megvan, ott annyival lehetne könnyebb a helyzet, hogy egy férj is hazavisz annyit, amiből megélnének, de a tények inkább azt mutatják, hogy az nem elég.
És a tőlünk szegényebb országokban meg, a gyerek munkaerő, és nyugdíj, mert idősebb korban nem kap semmit a Harmadik Világ lakója

Madarász Henrik 2019.04.22. 23:44:22

@Deansdale: A félkegyelműeké a mennyek országa. A jövő a hülyéknek dolgozik.

KalmanBlog 2019.04.22. 23:46:44

@Deansdale: @Borathan:

Szerintem nagyon erőteljes a kulturális hatás. Nekünk gyerekkoromban anyám minden nap elmondta, hogy mennyire örül nekünk, és mennyire fontosak a gyerekek. Ehhez még hozzájött a right winger megvilágosodásom, és ezért nekem alap lett, hogy sok gyereket akarok. Pedig anyagilag Magyarországon a felső 5%-ba tartozom legalább.

Van ismerősöm, akinek mikor először találkoztam az apjával, kérdés nélkül elkezdte sorolni nekem, hogy itthon minden szar, és innen el kell menni, csak ő sajnos nem beszél nyelveket, csak magyarul, úgyhogy ő már ezen a szar helyen ragadt. Mindkét gyereke jó messze él külföldön. Semmivel sem jobban, mint ami itthon elérhető, de legalább külföldön.

Van ismerősöm, ahol egy nagynéni volt a példakép, aki rengeteg dolgot elért az életben, bejárta a világot, szép karriert futott be, és nagy háza van. Férje, gyereke az éppenséggel nincsen. De azért ő volt a példakép. Az illető jócskán a fal után van, és kérdéses, hogy egyáltalán összejöhet-e még egy gyerek.

A legtöbb ember teljesen kiadta a gyerekei feletti kulturális befolyást a kezei közül, aztán csodálkozik, hogy azok a globo-homo katonái lettek.

A jóléttel összefüggésben van a gyerekvállalás kérdése, de nem teljesen direkt az összefüggés, és nem az a legfontosabb. Sokkal fontosabb, hogy jóllétben élőket sokkal jobban megtalálja a gyermekellenes propaganda.

Papírsárkány 2019.04.23. 07:42:26

@Madarász Henrik: "Az iszlám megveti a gyengéket."
Hát még a nők...

DennisVT1 2019.04.23. 09:34:18

OFF

Na Dean, ennek a szovegezeset imadni fogod, kulonos tekintettek a noelnyomo kapitalista patriarchalis rendszerszintu szuleszeteroszakra.

www.facebook.com/85568463466/posts/10157001475238467/?sfnsn=xwmo

Remelem jo a link.

KalmanBlog 2019.04.23. 11:33:54

@DennisVT1: Direkt link: merce.hu/2019/04/22/hogyan-valtak-lathatatlanna-a-szulo-nok-a-szuleszeti-ellatasban/

Apaként foglalkoztam a témával, és sajnálatosan arra kellett jutnom, hogy a probléma valódi, valóban létezik a szülészeti erőszak. A neve nem szerencsés, nem a gonosz patriarkátus az oka, és nem a nők ellen irányul, hanem éppenséggel az érdekükben. Egy tévedéseken alapuló világszemléletből következik, és a nők nagyobb része is a rendszer része. De a jelenség attól még létezik, és meg kellene oldani.

Amiért mégis erőszak, az az, hogy azok a nők, akik felvilágosultak, és másképp akarnának szülni, ők is pontosan olyan ellátást kapnak, mint akik a rendszer részeiként ezt szeretnék, és azért kapják ezt. És ez valóban gond, hogy aki mást szeretne, az nehezen tud mást kapni. Mi az első várandósság során több orvost is "elhasználtunk", mire az otthonszülés mellett döntöttünk, mert sem az állami ellátásban, sem a magánellátásban nem találtunk olyat, aki garantálta volna, hogy nem csinál szükségtelen beavatkozásokat.

Azóta tudom, hogy magánellátásban létezik ilyen orvos, kb fél millióba kerül ott egy szülés.

Ahogy a cikk is írja, az ötvenes évektől vonultak a szülések be a kórházakba, amikor éppen dúlt a kommunizmus, tehát a kapitalizmusra fogni ezt teljes fogalmatlanság.

A probléma okai szerintem:

* pertől való félelem: az orvosok nem mernek kockáztatni, mert félnek a perektől. Ha a protokoll szerint járnak el, illetve ha _több_ kezelést adnak, mint amit muszáj volna, azzal csak jobban járnak.
* Több TAJ pénz jár császármetszésre, mint természetes szülésre. Illetve minden egyes beavatkozást ki lehet számlázni. (Ennyiből a kapitalizmussal mégis igaza van a cikknek)
* Tényleg nem akarnak az orvosok bennmaradni órákat éjszakára, és inkább megszülesztik a gyereket
* A kevés férőhely és kevés személyzet miatt gyorsan végezniük kell, nem érnek rá hosszas vajúdásokat kísérni.

És a legnagyobb probléma, ami a megértést akadályozza:

* A technokrata világszemlélet, ami minden problémanak a megoldását valamilyen újabb gépen, csodapirulában, vagy eljárásban látja. Emiatt a szemlélet miatt nem tudunk visszatértni a természetes - ha úgy tetszik isteni - rendbe. A természetes rendtől való eltérés okozza a legtöbb problémánkat, de ezt a technokrata világképből lehetetlen felismerni.

Férfi-nő ellentétre kihegyezni már csak azért is értelmetlen, mert a legtöbb általam ismert nő maga akarja, hogy kórházakban medikalizált körülmények között szülhessen, és az orvos "mindent megtegyen", ami valójában szükségtelen beavatkozásokat jelent.

Konkrétan amikor ismerősöknek elmondtuk, hogy otthon fog szülni a feleségem, akkor volt olyan _nő_ ismerősünk, aki dühbe gurult, hogy nehogy megpróbáljuk, mert mindenki meg fog halni. Hogy ez felelőtlen veszélyeztetés, stb. Pedig addigra már legális volt az otthonszülés, tehát jogilag biztosan nem számít gondatlan veszélyeztetésnek, úgyhogy mindenki azt gondol amit akar.

Hogy miért biztonságosabb otthon szülni, és miért volna biztonságosabb, ha a szülészeteken kevesebb beavatkozás történne? Ez egy elég hosszú történet, de van rá egy NSFW analógiám, ami alapján könnyű megérteni:

A szülés egy szexuális folyamat, ami a tudat megkerülésével ösztönösen folyik le. (Olyannyira, hogy kómában fekvő öntudatlan nők is tudnak szülni, utána lehet olvasni.) Viszont a tudatosan befogadott ingerek blokkolni tudják. És ezekből van a baj.

NSFW trigger warning!

Férfiként képzeljük el, hogy úgy kellene dugnunk, hogy egy kórházban vagyunk, mindenki sürög forog körülöttünk és időnként bejönne egy orvos a faszunk erektáltságát ellenőrizni. Menne? Ehhez hasonló, amikor egy nőnek úgy kell szülnie, hogy nem hagyják békén, illetve nem támogató a környezete. Ilyen körülmények között könnyen kiderülne, hogy a többségünk csak viagra injekcióval tud dugni. Aztán ezt elkönyvelnék, hogy ez a mai férfigeneráció már dugni sem tud. És annyit mondogatnák gyerekkorunktól kezdve, hogy mennyire nehéz dugni, és hogy injekció nélkül senkinek nem áll fel, hogy már rettegnénk tőle, és amikor odakerülünk olyan lenne, mintha akkor másztunk volna ki a hidegvízből, és az injekció nélkül tényleg nem állna fel.

Valahogy így vannak a nők manapság a szüléssel. Sokan annyira rettegnek tőle, hogy hipnotikus módszerekkel készülnek az elméjük ellazítására, hogy a félelmet kordában tudják tartani.

Vicces még, hogy én pont patriarkális elnyomó okokból segítettem a feleségemnek, hogy a kórházi rendszeren kívül szülhessen: mivel sok gyereket akarok, a feleségemnek szülőgépnek kell lennie. Márpedig a patriarka a céljához segítő gépet megbecsüli! Láttam, hogy sok nő a szüléstől való félelem miatt nem vállal több gyereket, ezért a célomat blokkoló kritikus issue lett volna egy esetleges rossz élményt adó szülés. Az én számításaimat csak ne húzza keresztül egy szülészorvos! Ezért lettem otthonszülés párti :-)

Deansdale 2019.04.23. 13:31:23

@KalmanBlog: Amit senki nem akar beismerni, az hogy ez az egész téma a valamit valamiért elvre épül. A nők többsége nem szülne otthon, mert a kórház azért mégiscsak biztonságérzetet ad, de a kórházakban viszont valamelyest alkalmazkodni kell szabályokhoz és a személyzethez is (azok is emberek), és ez már felháborít egyeseket. A szülő nő az első, persze, otthon a családjának - az a nővér vagy orvos aki már ezer szülést lenyomott és teszem azt 20 órája talpon van valószínűleg a háta közepére sem kívánja az egészet és azon filózik hogy annak idején inkább vájárnak vagy mélytengeri hegesztőnek kellett volna mennie. El lehet várni tőle, hogy kicsattanjon a mosolytól és türelmesen fogja a leendő anyuka kezét akár 3 napon keresztül is a szülőágynál, csakhát ebből lóf*sz sem lesz, ez garantált út a csalódáshoz és fanyalgáshoz.

Hogy ezt az egészet valaki a fiktív patriachális társadalom vagy a kapitalizmus nyakába akarja varrni az hajmeresztő hülyeségnek tűnne ha nem egy bohócvilágban élnénk. Mellesleg ha ennyire nem tetszik nekik a dolog szüljenek otthon...

KalmanBlog 2019.04.23. 14:44:57

@Deansdale: Azért ez nem ennyire egyszerű, mert a közelmúltig kötelező volt kórházban szülni, nem lehetett legálisan elkerülni. Az otthonszülésből ma is sokakat kizár a szabályozás, elég sok dolognak kell megfelelni hozzá. Ráadásul pénzbe kerül, bár összemérhető azzal, amennyi hálapénzt szokás adni "választott orvosnak", ez viszont számlára tisztán megy.

Ráadásul ritka a háborítatlanság párti orvos. A többségnek tehát nem jut ilyen, és aki nem direkt keresi, csak vakon repül bele a rendszerbe, az szinte biztosan nem ilyet fog ki. Régebben volt ilyen orvos a Szent Imrében, akit egy vezetőváltás után elűztek, és azóta magánintézményben dolgozik. Az államilag finanszírozott intézményekben gyakorlatilag nincs háborítatlanság párti orvos. Magánintézményben meg kb fél milla egy szülés, valóban sokan nem engedhetik meg maguknak.

A szabályozáson könnyen lehetne javítani például azzal, ha alacsony kockázatú eseteknél elegendő volna a szülésznő jelenléte. (Pont ahogy otthonszülésnél is ez van.) Ezzel csökkenne az orvosok terhelése is, és a szükségtelen beavatkozások száma is.

Azért is gondolom, hogy végsősoron nem pénzkérdés ez, mert ha a felesleges beavatkozások nem volnának, akkor végül minden csak olcsóbb lenne. A családok még feketén is simán sokan kiperkálnak egy 150 EFt hálapénzt egy szülésre (hallomásbéli értesüléseim szerint) pedig a TB elvileg mindent fizet. Ennyiből simán lehetne finanszírozni egy kellemesen felszerelt szobát, ahol nyugalomban lehet vajúdni és szülni, és még a szülésznőnek is jutna egy kis bónusz.

Valahogy ösztönözni lehetne a beavatkozások számának csökkentését is, például ha átalányban fizetné ki a TB, vagy ha garantált haszonkulcs lenne a szülésen függetlenül attól, hogy mennyi beavatkozás van.

De a legfontosabb a szemléletváltás volna, a technokrata szemlélet helyett egy természetközeli szemléletre volna szükség. Ez egyébként nem csak szülésnél, de a gyógyításban általában (a test holisztikus szemlélete), a táplálkozás-tudományban (lásd paleo), vagy a pszichológiában (lásd túlingerelt, túlterhelt gyerekek, média káros hatásai) is szükségszerű volna. Sajnos a technokrata hit túlságosan erős, pár generációra szükség lesz, hogy ez változzon, ha egyáltalán lehetséges még.

GABOR2 2019.04.23. 19:19:30

Feminista kávézó ahol a férfiaknak többet kellett fizetniük... csődbement:

www.youtube.com/watch?v=-x7H8FLZtDY

Biztos jó ötlet elüldőzni az ügyfeleket, kapitalista körülmények között?

GABOR2 2019.04.23. 19:56:32

@Frederick2: Beszéltünk múltkor filmekről, talán Marvel Kapitány is szóba került... Egy kis összeállítás, mennyire "szeretik" őt a többiek a csapatból, ahol ő lesz a vezető a következő történetekben:

www.youtube.com/watch?v=76oyaNCCkcY

Madarász Henrik 2019.04.23. 20:17:04

@GABOR2: Ez jó hír :) Követhetné a facebook és a többi polkorrekt cég a jó példát :)

TrollEdomer 2019.04.24. 07:43:12

@KalmanBlog: Nálunk az (egyébként elég kedves, empatikus) orvosnő is ragaszkodott hozzá, hogy császár legyen, ikrek, szűk medence stb.

KalmanBlog 2019.04.25. 09:22:28

Ezt láttátok? www.jta.org/2019/04/22/culture/is-goy-a-slur

És a paródiája: dailystormer.name/is-nigger-a-slur/

(Vagy ha nem működik éppen a normie web link, akkor tor-on: dstormer6em3i4km.onion/is-nigger-a-slur/ )

KalmanBlog 2019.04.27. 11:15:06

@kiknekX: Elég nagy baj ez, hogy így taktikázni kell a szülészettel szemben, és rengetegen nem bíznak meg a rendszerben. Ráadásul okkal.

Frederick2 2019.04.27. 20:52:47

@KalmanBlog: @GABOR2: @Deansdale: @yotta: Egy katolikus ismerősöm interjút készített két magyar férfiemberrel, akik felvették az iszlám hitet - magyarán: két magyar muszlimmal... de mit finomkodjak a szavakkal: két magyar iszlamistával. Az egyik közülük a Magyar Iszlám Közösség imámja. Nem akarok belemagyarázni semmit ezekbe az interjúkba, mindenki gondolja azt, amit akar - de nekem az jött le mindkét interjúból, hogy a két fiatalember nem csupán vallási szempontból, hanem politikailag is híve az iszlámnak; nem csinálnának különösebben gondot abból, ha egy közeljövőben kialakuló iszlám többség erőszakkal neki állna téríteni itten az embereket az iszlámra; igazából mindkettő hiszi azt, hogy az iszlám univerzális, s hiszi azt, hogy minden embernek át kell térnie az iszlámra, és várják, amikor kis hazánkban is bekövetkezik az iszlám világ. Különösen visszataszító volt a második interjúban az, amikor az iszlamista csávó pozitív példának említi a muszlimok erőszakos térítését Indiában - szerinte a muszlimok elhozták a monoteizmust az indiai embereknek, csak arról felejt el beszélni, hogy közben lemészároltak egy csomó hindut. Ja, és pozitív dolognak tartja a dzsihádot - erről is ejt egy-két szót.

Tényleg jó az nekünk, hogy a magyar társadalomban létezik egy muszlim közösség?
www.youtube.com/watch?v=VNhN_dBcwIs
www.youtube.com/watch?v=W5Hrb3GR8Hw

Frederick2 2019.04.27. 20:57:23

@don Fefinho:

"Az örök minta, szélbalos terrorra széljobbos terror a válasz, mégis nagy a csodálkozás mindig."

Ja, csak ha egy túlbuzgó ellenforradalmár lemészárolja valamelyik szerettedet (anyádat, testvéredet, a legjobb barátodat), onnantól te nagy ívben leszarod az illetőnek a politikai hovatartozását (hiszen jobboldal, konzervatív, keresztény legény, velünk van, nem érted?!), és kívánod neki a halálbüntetést, akár saját kezűleg téve pontot az életére.

Tudod, ha kinyúvaszt Jancsipeti egy ártatlan embert, akkor nincs felmentés a tettére. Se a szar gyerekkora (verte az apja, az anyja, a bátyja). Se a politikai identitása (hiszen ellenforradalmár, velünk van!).

Na, ennyit a felmentésről.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.04.27. 22:24:00

@Frederick2:

Gonosz reakciósok, phö! Szerencse, hogy meszesgödörbe lőttük és gulágra küldtük a náczyakat, a végén még Dunába lőttek és lágerbe vittek volna. A jobbos válasznépirtás csak kellően alapos balos népirtással előzhető meg.

Frederick2 2019.04.28. 05:57:02

@don Fefinho: Látom, megint elmentek otthonról. Éhesen kifordulsz magadból. Ki vagy, ha éhes vagy? Dobj be inkább egy Schnickers-t! Most jobb, nem?

Frederick2 2019.04.28. 06:11:01

A jobboldalnak mindig is volt egy segghülye rétege. Ez a segghülye réteg igényli a Prónay- és Héjjas-kultuszt. Milyen szerencse, hogy a FIDESZ (többek között) ezt az emberalatti igényt is kielégíti.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.04.28. 12:38:12

@Frederick2: Nézd. Tettem egy észrevételt, miszerint ha a baloldal visszamegy a boldog '30-as évekbe, talán nem kéne minden alkalommal meglepődni, ha az ellene felvonuló jobboldal is hasonlóan cselekszik. Gondolom kényelmesebb volt cinikusan népirtás-mentegetést projektálni, mint eljutni a következtetésre, hogy talán a balos szélretolódást kéne eleve megakadályozni, és akkor nem lenne rá széljobbos reakció sem. Vedd be a gyógyszered, mielőtt elgurul.

Frederick2 2019.04.28. 14:07:02

@don Fefinho:

"Vedd be a gyógyszered, mielőtt elgurul."

A vérnyomás-csökkentőm begurult az ágya alá. Majd kiszedem.

"Nézd. Tettem egy észrevételt"

Nézd. Nem mindig sikerül normálisan dekódolnom magamnak a vicceskedő, gonzós trollkodó kommentjeidet. Majd gyakorlom (a vérnyomás-csökkentő sűrű szedegetése közben), és akkor nem lesznek ilyen félreértések.

"talán a balos szélretolódást kéne eleve megakadályozni"

Itt csak ez a probléma, hogy Magyarországon a politika nem tesz lépéseket a balos szélretolódás megakadályozása érdekében. Sem a liberálisok (érdekük lenne, ehelyett a hasznos idióták inkább asszisztálnak a kulturmarxizmusnak), sem a jobboldal (bár a jelenlegi jobber kormány kezét megköti a demokrácia szabályrendszere és a liberális szabadságjogok, sajnos). Egy diktatúrában még menne, de egy demokráciában ez lehetetlenség.

Madarász Henrik 2019.04.28. 17:24:05

Nem semmi, hogy miken törik a fejüket a balos pártok nálunk, gyorsan behoznák ide is a nyugati perverziókat, még szerencse hogy az alkotmányba került, a házasság férfi és nő közt lehet csak.

mandiner.hu/cikk/20190427_lmbtq_ep_valasztas_tudositas

KalmanBlog 2019.04.28. 18:05:01

@Madarász Henrik: Én a barbárokkal vagyok.

Wikipédiáról en.wikipedia.org/wiki/Barbarian : "The Greeks admired Scythians and Galatians as heroic individuals – and even (as in the case of Anacharsis) as philosophers – but they regarded their culture as barbaric."

A szkíták mi vagyunk, és nagyon jó volt nekünk barbárnak lenni. Az európai ember alaptermészete szerint barbár, ami nem az, az csak máz.

Támogassák csak a buzeráns szodomitákat, barbározzanak csak le minket! Ezzel is megmutatják a valódi énüket. Ha rosszat próbálnak mondani rólam, az számomra csak dicséret!

Madarász Henrik 2019.04.28. 18:23:54

@KalmanBlog: 100 éve még teljesen normálisak voltak nyugaton is az emberek, az értelmiség egy részét leszámítva, aztán 1945 után jött a jólét és teljesen elhülyültek mára, életképtelen idióták.

Deansdale 2019.04.28. 19:53:31

@Madarász Henrik: A jólét mellett azért igen fontos szerepe volt a "lassú menetelésnek a kultúrán át". Most látni csak, hogy mekkora pusztítást lehet végezni ha valaki végtelenül türelmes és ugyanannyira gazdag is.

Papírsárkány 2019.04.29. 09:54:54

@Madarász Henrik: @Deansdale:
Azért ne feledkezzünk el a két világháború hatásáról se, amik generációkra biztosították, hogy emberek egészséges apa vagy apakép nélkül nőjenek fel.

Plusz a spanyolnáthát is említeném, de az még a II.VH-nál is kevésbé volt válogatós áldozatok tekintetében, így csak általánosságban tette tönkre Európát.

Alighanem az európai civilizáció erejét mutatja, hogy egyáltalán még létezünk.

GABOR2 2019.04.30. 21:10:05

Úgy tűnik a diversitásból a Microsoftnak nagy bajai vannak és ezt most ki merte mondani egy nő... ha fehér férfi lett volna már repült volna gondolom:

ujtechkor.blog.hu/2019/04/30/ugy_tunik_bajok_vannak_a_techcegeknel_abbol_hogy_mar_az_ideologia_dont_kit_vegyenek_fel

“We MUST immediately cease the practice of attaching financial incentives and performance metrics to ‘diversity hiring’ – as long as we give more money and higher annual reviews explicitly for NOT hiring/promoting white men and Asians, this will continue to be a serious problem at the company.”

GABOR2 2019.05.01. 00:29:15

Hát ez nagyon durva. A Youtube már kicsit nyereséges volt és még tovább növelték a reklámokat, de úgy tűnik az SJW-s dolgok miatt keletkezett egy "apró" $70 billió dollár veszteség most.

"Alphabet had more than $70 billion in market cap wiped out, and it’s blaming YouTube"

nbr.com/2019/04/30/alphabet-had-more-than-70-billion-in-market-cap-wiped-out-and-its-blaming-youtube/

Deansdale 2019.05.01. 10:14:17

@GABOR2: A google minden szívást busásan megérdemel, ha csődbe mennek pezsgőt bontok, de attól tartok hogy ez az egész (mármint a linkelt cikk tartalma) csak szemfényvesztés, csak alapos előkészítése azoknak a változtatásoknak amiket hamarosan életbe léptetnek. Még több cenzúra, még erősebb balos nyomás, még egy lépés azirányba hogy az elit visszanyerje az információk áramlása fölötti kontrollját, amit az internet megjelenése veszélybe sodort. Nem olvastam végig a cikket, így lehet hogy már abban is benne van, de ha nem akkor hamarosan azzal folytatják, hogy a youtube problémája a szélsőjobb meg a fake news, ezért erősebb szűrésre van szükség, akkor majd visszatérnek a reklmáozók és nagyobb lesz a bevétel.

GABOR2 2019.05.01. 10:25:00

@Deansdale: "Nem olvastam végig a cikket, így lehet hogy már abban is benne van, de ha nem akkor hamarosan azzal folytatják, hogy a youtube problémája a szélsőjobb meg a fake news, ezért erősebb szűrésre van szükség, akkor majd visszatérnek a reklmáozók és nagyobb lesz a bevétel."

Nem lenne logikus, hisz ez a rinyálás évekkel ezelőtt volt és éppenséggel ezután kezdték el törölni a Youtubekeret és ez a megzuhanás éppen a "tisztogatás" után történt.

Lenézik, de elismerik, hogy akiket letiltottak csinálták a legnagyobb nézőszámokat:

"On top of that, YouTube has removed millions of channels and videos that violated the company’s harmful content policies, most notably Alex Jones.

But all of those garbage videos also kept engagement high. It kept YouTube users tuned in to their feeds beyond the video they came to watch, even if the company said they only made up less than 1% of all videos on the site."

Deansdale 2019.05.01. 10:40:44

@GABOR2: Az lehet hogy egy normális ember számára nem tűnik logikusnak, de fogadjunk hogy az lesz a vége. Őket nem a pénz érdekli, a duma a dollárokról üres szemfényvesztés, ők politikai hatalomban utaznak, és annak a fő megnyilvánulási formája a tömegek agymosása. Ha a pénz érdekelné őket eleve senkit nem tiltottak volna olyan alapon, ahogy Alex Jones-t, hiszen ő pl. egymagában is igen sok pénzt hozott a google-nak.

Az a gond veled, hogy nem vagy elég rosszhiszemű, a tetűládák így mindig egy lépéssel előtted járnak :D

Frederick2 2019.05.01. 11:09:10

@Deansdale:

"Őket nem a pénz érdekli, a duma a dollárokról üres szemfényvesztés, ők politikai hatalomban utaznak, és annak a fő megnyilvánulási formája a tömegek agymosása."

Meg itt fanatikusokról, fundamentalistákról van szó, akiket csak az eszme mozgat, nem a pénz. A fene se gondolta volna, hogy Lukács György, mint minőség, pont a business világába fog megjelenni.

GABOR2 2019.05.01. 11:33:54

@Deansdale: A Google-nek közel limitnélküli pénzforrása van a hírdetési piacról, ami jön kb. bármi is van, szóval ha valakik a techcégek közül hát ők megengedhetik maguknak a veszteségeket, viszont a háború, mégha csak kultúrháború is drága játszma és több fronton még ők se bírnák lehet. Ez a veszteség még nekik is brutális. A cikk is azzal végződik, hogy lehet nem eröltetik a PC-t tovább.

"With billions in market cap gone and analysts already downgrading Alphabet’s stock, the biggest question surrounding YouTube today is whether it will continue making improvements to curb the spread of toxic content or be shocked back into inaction for the benefit of its shareholders."

GABOR2 2019.05.01. 11:39:19

@Frederick2: Szerintem is elhatározták a kevesek, a tulajdonosok, hogy akkor most egyszerre szinte minden cég nyomassa az SWJ, de szerintem a veszteségekre amit elszenvednek egyáltalán nem számítottak. Írtam már róla a blogomon, a Y generációtól azt várták, hogy majd minden szart ahogy tálalnak lenyel, de épp ellenkezőleg történik.

ujtechkor.blog.hu/2019/03/19/friss_trendek_731

Az EA pl. a Battlefile 5 óta elveszítette a részvényei értékének 85%-át és ha nem jött volna az APEX Legent ami egyedüliként jól megy neki valószínű teljesen csődbement volna. A Google most 70 billiót vesztett, a Star Wars is megcsinálta tavaly az első veszteséges filmjét és még rengeteg példa. Horror sok pénz veszítenek és szerintem tuti nem számítottak ennyire.

GABOR2 2019.05.01. 11:46:02

@Deansdale: A Microsoftnál is a diversitás nyomatása súlyos gondokat okoz. Mikor volt utóljára, hogy valami súlyos hiba nélkül kiadtak egy javítást?

Érdemes elolvasni Microsoft alkalmazott postját aki szerint súlyos problémát okoz ez az egész a cégnek:

"as long as we give more money and higher annual reviews explicitly for NOT hiring/promoting white men and Asians, this will continue to be a serious problem at the company.”

Az ázsiak megcáfolják a "kisebbségek itt elnyomás miatt nem tudnak boldogulni" elméletet és ezért mostmár őket se veszik el a techcégek, de ahol tényeg szükség lenne kreativitásra ez nem mehet sokáig.

ujtechkor.blog.hu/2019/04/30/ugy_tunik_bajok_vannak_a_techcegeknel_abbol_hogy_mar_az_ideologia_dont_kit_vegyenek_fel

Frederick2 2019.05.01. 11:57:21

@GABOR2:

"Írtam már róla a blogomon, a Y generációtól azt várták, hogy majd minden szart ahogy tálalnak lenyel, de épp ellenkezőleg történik."

Nekem van egy olyan érzésem, hogy ők nem az Y-generációra építenek, hanem a Z-generációra. Ott pedig kellő agymosással oktatás révén (mind a hagyományos állami, mind az alternatív sulikban), média révén, divatok révén sikerülhet. Nézd meg azt, kiket visz ki az ellenzék tömegével az utcára. A 20-as egyetemista fiatalokat és a tizenéves gimiseket. És félek, előbb-utóbb célhoz fognak érni.

GABOR2 2019.05.01. 12:07:43

@Frederick2: Az Y generációt várták, mert kb. minden korábbi kimutatás szerint kb. zombik lettek volna akik mindent lenyelnek majd amit eléjük tálalnak zokszó nélkül, de nem így lett. Úgy voltak vele, hogy leszarják nem várnak tovább, indul a háború és vesztik is a pénzt rendesen. Most meg már bezzek az újabb generációkben "bíznak", hogy azok már tényleg szociálisan totál retardáltak lesznek:

"Úgy tűnik, hogy valami nagyon nincs rendben a mai fiatalokkal: a Pew Research felmérése szerint a 13-17 év közötti tinik 70 százaléka gondolja úgy, hogy szorongás és depresszió nyomasztja a korosztályát. Ők a Z generáció, akik már okostelefonokkal és közösségi médiával nőttek fel, de egyelőre csak találgatni tudunk, hogy pontosan mi állhat a háttérben."

"A Pew Research egy frissen publikált, amerikai fiatalokat vizsgáló felmérésében rámutatott, hogy ez a generáció tényleg más, mint a többi. A Z generáció tagjai sokkal inkább küszködnek mentális problémákkal, mint az idősebb társaik. Amik pedig korábban nagy problémát jelentettek, számukra úgy tűnik, hogy már csak kevéssé relevánsak. Így például nem tartanak különösebben a korai terhességtől, vagy a súlyos alkoholos esetektől. Ezek helyett a megkérdezettek 70 százaléka gondolta úgy, hogy a szorongás és a depresszió jelenti a legnagyobb problémát a korosztálya számára."

Lehet ez se jön be.

GABOR2 2019.05.01. 12:10:52

@Frederick2: "A 20-as egyetemista fiatalokat és a tizenéves gimiseket. És félek, előbb-utóbb célhoz fognak érni."

Félni kell, mert nem jó lazán venni ezt soha, de még ebben a korosztályban mindig a Fidesz vezet és inkább nyugdíjasokat visz ki az MSZP és társai, csak tudják nem azokat kell mutassa a kamera.

Frederick2 2019.05.01. 14:46:26

@GABOR2: Kockásinges tüntetés megvan? A gimnéziumi tanárok mellett ment sok diák. A CEU mellett pedig sok egyetemista tüntetett: ezeknek csak egy része volt CEU-diák, voltak ott más egyetemekről is diákok (pl. ELTE).

Frederick2 2019.05.13. 10:19:45

@VT 135: Hát, Aristo nem igazán azt gondolja a világról, amit te! Szerinte nem fog bedőlni ez a globális rendszer, és mintha eléggé meg lenne elégedve az ipari civilizációval. Ki is gúnyolja, aki ez ellen érvel: nála láthatóan minden zöld sötétzöld.

aristo.pestisracok.hu/klimakommunizmus/
süti beállítások módosítása