HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • valis47: @GABOR2: Az Economist szerint Izrael "egyedül maradt" (mint Orbán) www.economist.com/weeklyedition/2024-03-23 (2024.03.28. 22:51) Nem valós veszély
  • GABOR2: Nem tudom hallotátok-e, talán 3 napja volt, hogy az ENSZ elfogadott egy határozatot, ami után az izraeli nemzetvédelmi miniszter kijelentette, hogy az egész ENSZ, vagy talán inkább minden állam a vi... (2024.03.28. 17:54) Nem valós veszély
  • Deansdale: @GABOR2: Amikor a ruszkik megvernek pár terroristát, akkor háborog a világ, Izrael meg hamuvá bombázhat 30.000 gyereket hasonló indokkal, és az teljesen rendben van. (2024.03.27. 07:48) Nem valós veszély
  • GABOR2: Most volt ez a moszkvai terror és elkapták az elkövetőket és nem bántak velük kesztyűskézzel a kihallgatásukon. Emiatt aggódott a nyugati sajtó, de nemcsak aggódást láttam, hanem azt, hogy... Egy k... (2024.03.27. 01:00) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Deansdale: És ráadásul a kommunisták elvileg mindennek ellene voltak. Ilyen dinasztiáknak a kialakulásást elvileg tilosnak tartották, de Sztálin állandó írtóhadjáraitai után rögtön az lett az egész... (2024.03.25. 20:36) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Korona update: a progresszív hatalom egyre pofátlanabb és hülyébb

2020.04.16. 11:03 Deansdale

Érdekes hellyé változik a nyugati világ: a muzulmánokra nem vonatkozik semmiféle karantén vagy kijárási tilalom, olyannyira, hogy ha valaki muszlim csoportosulásról értesíti a rendőrséget akkor őt viszik el. Ugyanakkor miután a keresztényeknek még azt is szigorúan megtiltották hogy autóban maradva gyülekezzenek misére, a google elkezdte az online miséket cenzúrázni, mert azok nem feleltek meg a kényes libsi ízlésének.

Persze nem csak a keresztényeket cenzúrázzák, a sajtó mindent megpróbál megfojtani ami nem passzol a mainstream (=pánikkeltő) narratívához, Brazília elnökétől kezdve James O'Keefe-en át mindenféle celebekig és orvosokig mindenkinek betapasztják a száját. De csak amíg a körmükre nem ég a dolog - ha nyilvánosságra kerül, hogy amazoknak volt igaza, akkor a média hirtelen úgy tesz mintha ők mindigis azt mondták volna, amit előző nap még kigúnyoltak vagy töröltek.

Eközben szinte minden nyugati ország bűnözőket enged ki a börtöneiből a koronára hivatkozva, ami azért vicces, mert

1. elvileg a börtönökben lenne a legegyszerűbb megakadályozni a fertőzés bejutását ill. terjedését;

2. ha a fertőzés valahogy mégis bejutott akkor a kiengedett bűnözők lehetnek fertőzöttek, és azt terjeszthetik a lakosság körében;

3. a kiengedett rabokat sok helyen "visszavárják", ami azt fogja eredményezni hogy sokan megpróbálnak felszívódni, vagyis nem tudnak legális életmódba kezdeni, kvázi bűnözésre lesznek kényszerülve;

4. a rohamosan növekvő munkanélküliség miatt még a véglegesen kiengedett raboknak sincs esélye munkát találni, semmi konstruktívat vagy produktívat nem tudnak csinálni, még az a legjobb eset ha csak élősködnek a rokonokon vagy az államon;

5. sokan garantáltan bűnözni fognak (erre már példák is vannak), ami frankón tovább rontja a közhangulatot és megágyazhat a leendő boltkifosztásoknak ill. zavargásoknak. Ha véletlenül nem jutnánk el odáig, hogy széleskörű pánik és erőszak kezdődjön, a kiengedett bűnözők majd segítenek ebben.

A rendőrség eközben nem a kiengedett, majd rögvest visszaeső bűnözők után koslat, hanem tüntetéseket oszlat. Miért tüntetnek az emberek? Néhány megalomán libsi vezető a koronát arra használja fel, hogy a saját hatalmát fitogtatva bődületes hülyeségeket erőltessen az emberekre; ott van például Michigan kormányzója, Gretchen Whitmer, aki az alábbi intézkedéseket hozta: az állam lakói nem látogathatják a rokonaikat és nem közlekedhetnek még a saját ingatlanjaik között sem (bár más államok lakói nyugodtan látogathatják a saját ingatlanjaikat Michiganben), a boltokban tilos lakásfelszerelést ill. kertészkedéshez vagy házi javításokhoz szükséges eszközöket és anyagokat (pl. vetőmagot) árusítani, tilos amerikai zászlót vásárolni, tilos koronásoknak hidroxi-klorokint felírni. Emellett minden munkahelyet bezáratott ami nem közvetlenül a korona elleni harcot szolgálja. Ugyanakkor lottózni viszont szabad, az ugyanis állami biznisz. És ha valaki azt mondaná, hogy tüntetést oszlatni csúnya dolog, a rendőrség válasza gyors és precíz: tüntetni nem életbevágó, karantén idején szó nélkül kell tűrnöd minden otromba hülyeséget, alkotmány- vagy törvénysértést, emberi jogok semmibe vételét, ésatöbbi.

A németeknél valószínűleg nincs tüntetés, ott ugyanis gyökerében elfojtják az ilyesmit - aki tüntetésre buzdít azt sitty-sutty letartóztatják és diliházba vetik, ahol némi gyengéd erőszakkal próbálják megértetni vele, jobb ha tartja a pofáját.

(Persze Orbántól kell félni, a fityisz intézkedései az igazán orwelliek... Pfff.)

A Harvardon eközben a gyermekek otthon tanulása elleni konferenciát szerveznek júniusra, mert hát jelen körülmények közt mi is lehetne fontosabb vagy érdekesebb... Te talán nem azt a következtetést vontad le a járványból, hogy aki eddig otthon oktatta a saját gyerekeit, annak ezt sürgősen meg kell tiltani?

A Harvardnál is agyafogyottabb körökben azon megy a sikítozás, hogy a korona rasszista, szexista, homo- és transzfób, iszlamofób, és különben is, a szarházi fehér emberek jobban tennék ha a migránsokat tapsolnák, nem az EÜ dolgozókat.

Ezalatt az erősebb nyugat-európai országok kelet-európának rimánkodnak, hogy küldjünk már vendégmunkásokat, mert a milliós arab és néger migránstömegek nem hajlandóak dolgozni, inkább ülnek a seggükön és a segélyükön. A járványveszély ellenére tízezerszám röptetik a németekhez, angolokhoz a fehér munkásokat, akik nem munkafóbok, mint színesbőrű testvéreik.

...de hogy a végére egy jó hír is jusson, egy amcsi egyetem nigériai diákja megtalálta a korona igazi ellenszerét: gyöngyfűzött szájmaszk azoknak, akik a hagyományos maszkkal nehezen tudnak lélegezni.

26 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.04.16. 12:55:56

Üdv Deansdale!

Tudod van, ami azért létezik - mondjuk egyik oldal meg a másik, bal-jobb - hogy legyen az embernek egy igazság adva, hogy az a nézőpont helyes, és a máisik rossz.
Ennek egy értelme van lényegében, hogy káosz legyen az emberek közt. Nem az igazság valódi keresése és kimondása, egész egyszerűen önmaga:az igazság léte.
Az ellentétek létezése lényegében az egóból fakad így. Nekem van egy nézetem és az helyes, mert én így gondolom. A tényeket meg oda hajlítják nekem vagy oda hajlítom magamnak, ahogy én szeretném.
Vannak nagyon érdekes mondataid a cikkedben:
"Néhány megalomán libsi vezető a koronát arra használja fel, hogy a saját hatalmát fitogtatva bődületes hülyeségeket erőltessen az emberekre;"

Hopp, elnézést, kis ugrás:
Eszembe jutott közben valami, nem a témába vág így hirtelen, van ez az ágyfelszabadítás dolog meg beteghazaküldés, ez így eszembe jutott most, nem filóztál ezen?
Vagy mondjuk van valami törvényünk, hogy mit tehetünk bizonyos vírusos dolgokban, mik amiket mondhatunk?
De amúgy ez is tényleg érdekes hír, amit írsz, "a google elkezdte az online miséket cenzúrázni, mert azok nem feleltek meg a kényes libsi ízlésének"

Más.
Néha elgondolkodom, hogy mi is az, amit kapok, miről is szólnak dolgok végeredményében?
Van, hogy szórakozásként kicserélek szavakat, megjegyzéseket.
Aztán kapom azt, amit.
Mondjuk így is úgy is nem tehetek meg valamit, ha akarok? Így is úgy is a lényege, hogy bezárva és csöndben vagyok esetleg, hogy ez a végeredmény bizonyos élethelyzetben, az életünkben?
Tudja a fene, merengek csak... :)

Visszakanyarodva: szóval érdekes dolgok vannak a világban, ha kicsit talán jobban kinyitjuk a szemünket, sok abszurditással találkozunk, és kérdezhetünk, hogy miért van, úgy, hiszen a józan ész ellen szól, ezt érezzük, azt gondolom....
Sok minden van itt is meg ott is, innen nézve, onnan nézve, - mondhatjuk azt is például, hogy jobbról és balról - a világban mindenhol, ami, mondhatni "érdekes"
Aztán elnézegetve a dolgokat innen is és onnan is, mit teszünk, itt és ott a mindennapjainkban általánosságban, sokszor nem tűnik fel az, hogy merre is tartunk úgy, hogy itt és ott mi történik úgy, hogy itt ilyen vélemény van, ott meg olyan és közben mi is a lényeg, mi történik velünk itt meg ott....

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.04.16. 13:01:15

Jaaaj, a gyöngymaszk! De jót visítottam, amikor mémesítették szegényt... :D
De legalább megpróbálta.

Lorrh 2020.04.16. 13:48:09

Miért írsz ilyet hogy a muszlimokra nem vonatkozik? Pár napja volt fenn a video, hogy Tunéziában robot zsaru ellenőrzi a kijárási tilalmat. Az azért eléggé muszlim ország, nem?

www.youtube.com/watch?v=Ld9sXvmVm00

Deansdale 2020.04.16. 16:40:34

@icipicicsipa: "Vannak nagyon érdekes mondataid a cikkedben"

Igen, például amit idéztél azután konkrétan le is írtam, hogy miért gondolom úgy. Amikor egy amerikai állam kormányzója a koronára hivatkozva betiltja a vetőmag vásárlását, és bemehetsz te a boltba más dolgokat venni, de a vetőmag polcok el vannak szalagozva hogy ne mehess oda, na ott b+ komoly bajok vannak... És nem az én egómmal, hanem a kormányzóéval. Aki egyébként demokrata párti, vagyis globalista-progresszív, magyarul kultúrmarxista. Érdekes módon a legdurvább és leghülyébb hírek mindig libsikről szólnak, az agyonrettegett "szélsőjobbosok" összesen nem követnek el annyi ostobaságot, mint egy-egy ilyen balos politikai vezető.

Deansdale 2020.04.16. 16:41:34

@Lorrh: A nyugatra migrált muszlimokra nem vonatkozik, azért mert a nyugati rendőrök rájuk se mernek nézni. Jó ez a robotzsaru :)

KalmanBlog 2020.04.17. 10:22:39

A Nagyon vártam az Euromomo 15. heti frissítését. De nem tudom értelmezni, segítsetek! euromomo.eu/

Svédország görbéjét nem tudom értelmezni.

2020.04.17. 12:19:03

@Deansdale:

Megpróbáltad-e úgy nézni kívülről az egészet, hogy nincs jobb vagy bal oldal, mondjuk az USA-ban a republikánus meg a demokrata, hanem csak az emberek és a mondataik és a tetteik?
Hogy ezt kizárod magadban, akkor mit látsz?
Hogy mit akar megoldani bármelyik is és lényegében mi történik?
Hogy arrafelé mennek-e a dolgok, hogy legyen mondjuk ugyan úgy "szabad" az ember?
És hogy mit tesznek ténylegesen ezért ezek az emberek, a két oldalról?
És hogy mi motiválja őket ténylegesen, mi az, amit meghallasz a végén?

Én tudod mit látok az egész világon mindegyiknél?
Az egész világon. Bármilyen politikai oldalról, bármelyik országból.
Mi az, amit célként látsz tőlük, cselekedetként látsz tőlük az egyenlet végén?
Én a figyelmet/népszerűséget, a helyezkedést, hatalmat, a pénzt.
Ezt látom lecsupaszítva és azt, hogy sehol a világon nem hallod azt, hogy újra az a szabadságod legyen ami volt, hogy arra lenne kimondva bárhol is valami, hogy ugyan az lesz, ami volt, ezt senkitől nem kapod.
Csal a fentebb felsorolt egyéni érdeket. És mivel valakinek szimpatikus vagy magának érzőnek tartja az egyik oldalt, a harccal törődik a másikkal szemben - így embertársával is, mondjuk már van a maszkos/nem maszkos - de a lényeget nem látja.
Hogy ő csak egy eszköz.
És lényegében kinek a kezében az eszköz?
A gondolat kezében lesz és lett eszköz minden ember.

És vajon kitől származnak, kik súgnak ilyen gondolatot?

Tudod lehet egy olyan dolog a világban, hogy a gondolat erejét teljesen anyagivá züllesztettük, és mondhatni csak egy sima agyi folyamatnak, egy "mezei" biológiai működésnek tartjuk már, és kész.
Mi van, ha valami több, mi van, ha valami olyan, ami most még "sci-fi" vagy "fantasztikum" vagy bármilyen ilyen jellegű minősítést kap, mert le van, le lett szándákosan degradálva, azért, mert az olyan dolgok felé terel minket, ahol nem az anyagi - ahol a pénz az Isten - számít, hanem valami magasabb eszme?

Nehéznek tűnik talán, de lehet érdemes esetleg ebbe az irányban is nézni?

Bocs, ha túl hosszú volt, remélem nem vettem el túl sok időt a napodból! :)

VT 135 2020.04.17. 13:33:46

Csak ugyanazt tudom mondani, amit eddig is: igen, ez a vírusra hivatkozás (függetlenül attól, h jogos, vagy kamu) kiváló próba, kísérlet a háttérhatalmi elit számára, h miként reagál a lakosság és "érzékenyítő tréning" a lakosságnak, h hozzászokjon a továbbiakban.

Ugyanakkor mindez az "akkor leszek majd boldog, ha még több pénzem, hatalmam, kütyüm, cipőm lesz" téves világszemléletből fakad. Lent és fent. Ha nem sikerül átváltani az "akkor vagyok boldog, ha azt csinálom, amit szeretek és jó vagyok benne, olyan emberekkel körülvéve, akikkel szeretjük és segítjük egymást" világszeméletbe, akkor pár évtizeden belül mindannyian megyünk a levesbe. 5G-től, vírustól, világdiktatúrától függetlenül.

-JzK- 2020.04.18. 11:32:27

Amikor úgy három hete kifejtettem a véleményem, mindenki lehurrogott, hogy hogy mondhatok ilyet. Ma meg már egyre többen mondják ugyanazt, kezd elfogyni az emberek pénze és türelme. Három hete a többség lelkes volt, mint 1914. augusztusában is mindenki örült a háborúnak, aztán mikor éhezés volt, meg elkezdtek hazajönni a hadirokkantak, és a holttestek, akkor már annyira nem.

KalmanBlog 2020.04.18. 20:29:55

@-JzK-: A pénzem talán nem fog elfogyni, de a türelmem... Ha véletlen a haverok elhívnak egy illegális borozásra a parkba, akkor nehéz lesz nemet mondanom...

Mostanra én is úgy látom, hogy a gyógyszer mellékhatása rosszabb lesz, mint maga a betegség.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2020.04.20. 17:33:32

@Wildhunt: Ha sikerülni fog nekik munkára fogni őket, az nagy siker lenne mert akkor ők lennének az elsők Európában akiknek összejönne. :-)

GABOR2 2020.04.22. 00:57:28

Nem tudom láttátok-e, erről beszélnek most sokan. Újságírók a Fehér Házban mikor azt hiszik nem megy a kamera lazán megbeszélik egymás között, hogy ez az egész csak egy hoax és nem kell hordani maszkot, mert amúgy alacsony a halálozási ráta és... "itt úgyis mindenki már kapott vakcinát". Hát ez se fogja az összeesküvés elméleteket lecsitítani:

www.youtube.com/watch?v=vso_8mbGoBQ

Lorrh 2020.04.22. 07:32:33

@GABOR2: ugyebár a halálozási rátát akkor lehetne korrektül tudni, ha nem hamisítanák az eredményeket és megbízhatóan bekerülne a statisztikába minden megfertőződött. De azt meg senki nem jelenti semelyik országban, hogy ha egy napig lázas és már túl is van rajta. Az újságíróknak a pánikkeltés a dolguk, ezt jól csinálták.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2020.04.23. 12:20:01

"Local Democracy Reporting Service"
De szép neve van!

Deansdale 2020.04.24. 08:18:51

www.youtube.com/watch?v=qdoYxGFZrdM

Párizsban a migránsok szombat óta folyamatosan lázonganak, van némi autógyújtogatás és rendőrverés. Utcai távolságtartás és maszkviselés viszont nincs.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2020.04.24. 16:25:57

@Deansdale: Mert a gázolaj és a lángoló autók antivirális hatásúak, ezt azért illene tudni. :-)

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.04.25. 21:07:48

@F. Szabó: Közben Igaz-Koreában állni bál, imperialista ügynök sebész baszni el Kedves Vezető szívműtét állítólag. Lenni nagy bizonytalanság.

GABOR2 2020.04.26. 09:45:47

Úgy tűnik az SJW mentalitás újra éledezik, vagy inkább a vírus hírek mellett újra előkerül... bár ez pont azzal függ össze.

Szóval... egy oxfordi professzornő kijelentette, hogy reméli, hogy nem nyeri meg az egyeteme a "koronavírus vakcina versenyt", mert az bizonyítaná a britek, meg a fehér emberek "kiválóságát" a többi fajhoz képest, úgyhogy reméli nem fog sikerülni nekik kifejleszteni a vakcinát. Viszont ha mégis sikerül, akkor szerinte, nem a brit lakosságnak kéne szétosztani a vakcinát, hanem... a nem fehéreknek. + nem szabad majd, hangsúlyozni, hogy ők készítették el, hanem azt kell majd mondani, hogy nemzetközi összefogás eredménye miatt jött ez össze. + nem szabad mondani, hogy a csúnya kínaik szemetét feltakarította a fehér ember.

"I Teach At Oxford, But I Don’t Want It To Win The Coronavirus Vaccine Race"

www.huffingtonpost.co.uk/entry/coronavirus-vaccine_uk_5ea067f2c5b6b2e5b83ba372

"If my university is the first to develop the vaccine, I’m worried it will be used to fulfil its political, patriotic function as proof of British excellence."

Hogy valami bíztatót is mondjak... nem vírus tudományok részlegén dolgozik az a professzornő az oxfordon hanem a "gender study"-n. Ez még ad tán reményt.

Deansdale 2020.04.26. 09:53:00

@GABOR2: Minél "haladóbb" valaki annál elmeháborodottabb, ez az utóbbi években már teljesen nyilvánvaló.

GABOR2 2020.04.26. 09:56:13

@Deansdale: Az ilyeneket minden fontos funkcióból el kéne távolítani. Ott az egyetemen még talán arra is képes lenne, hogy szabotálja a vakcina fejlesztést. Nyugodtan haljanak meg emberek, csak nehogy a fehér ember fejlessze ki a vakcinát.
süti beállítások módosítása