HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Madarász Henrik: @csi szi: Antifákból ? :) (2020.06.05. 23:51) A COVID és a jövő
  • csi szi: @GABOR2: Csinálnak majd új rendőrséget, forradalmak után úgy szokás. (2020.06.05. 23:31) A COVID és a jövő
  • Madarász Henrik: @GABOR2: Majd megugrik a helyi liberálisok halálozása, amikor a fekete bandák házról házra járva kirabolják a házakat és megerőszakolják a nőket. (2020.06.05. 23:15) A COVID és a jövő
  • GABOR2: @zriff: A sok gender szakos csak mint fizetett tüntető tud megélni. (2020.06.05. 21:48) A COVID és a jövő
  • zriff: Engem ettől rázott ki a hideg: www.joshwho.net/its-a-cult-protesters-lie-on-hot-pavement-in-extreme-heat-and-humidity-chanting-i-cant-breathe-like-zombies-video/ Ez már tisztán vallási fanatizmus, ... (2020.06.05. 21:46) A COVID és a jövő
  • Utolsó 20

A COVID és a jövő

2020.05.15. 12:26 Deansdale

Tegyük félre a vitákat arról, hogy a COVID-19 kiféle-miféle, honnan jött, mennyire súlyos, vagy hogy tulajdonképp létezik-e egyáltalán. Mindez végső soron teljesen mellékes abból a szempontból, hogy mikor mához egy évre fölébredünk otthonainkban és nekiállunk a napi rutinnak, akkor az hogyan fog kinézni. A lényeg ebből a szempontból nem az elmélet, hanem a gyakorlat: ugyanolyan lesz az életünk mint a vírus előtt, vagy olyan mint most, netán jobb, rosszabb? A kilátások egyelőre nem túl rózsásak, a de facto "világhatalom" szócsöve, vagyis a fősodratú média ugyanis minden csatornán azt sugározza, hogy a régi életmódnak lőttek, innentől permanens paranoiában éljük majd az életünket mindannyian, maszkban, másfél méterre, soha nem érintve senkit az otthonaink falain kívül.

Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, szerintem ez egy idióta rémálom. Előre hozva a végkövetkeztetést, ami általában a cikk végén szokott fityegni: minden normális embernek minden erejével küzdeni kell az ellen, hogy szűk politikai illetve tanácsadói körök ilyen disztópiát erőltethessenek a világra.

Vissza kell kapnunk a normális életünket, ez nem vita tárgya, és teljesen mindegy hogy ki mennyire van betojva a vírustól, semmiféle személyes félelem nem lehet elég indok a normális emberi létezés felszámolására. Főleg olyan példákkal a háttérben, mint a svéd, ahol ugye látszik hogy normál életvitel mellett is alig-alig nagyobb a halálozás mint az abszurd életellenes karanténok közepén. Sőt, egyes lezárt országokénál még jobbak is a mutatóik. Bármennyire is fél az ember a betegségtől és haláltól, a jelenség egészét nézve nyilvánvaló, hogy semmi nem indokolja az egészséges emberi életmód lecserélését egy olyan purgatóriumi nyomorra, ahol mindenki gyanakvással néz mindenki másra és megszűnik minden olyan tényező, amiért egyáltalán értelme van egymás közelében lennünk. Még a kutyámat sem tenném ki olyan életnek, ahol nincsenek érintések. A szó legszorosabb értelmében betegebbé tesz minket az emberi érintkezés hiánya, mint bármiféle vírus, ami amúgy 95%-ban csak azokat öli meg akiket az influenza is megölt volna, de ne hasonlítsuk az influenzához, mert csak. Illetve mert elvisz a gondolatrendőrség.

A józan paraszti ész mellett szólnak szigorúan orvosi érvek is, például hogy az immunrendszerünk akkor működik normálisan ha rendszeresen érik a megszokott mindennapi ingerek. Pár hónapos karanténnal csak legyengítjük a saját védekezőképességünket a betegségekkel szemben. Emberiség elleni bűncselekmény az a szándékos néphülyítés, hogy maszkkal és távolságtartással kizárhatod az életedből a vírusokat, és így kvázi sosem betegszel majd meg. Ennek az ellenkezője igaz: ha egy ideig elzárod magad a világtól, az ellenállóképességed leépül, és utána bármilyen szir-szar kórság sokkal jobban lever a lábadról. Ne gondold, hogy örökké kivédheted a kórokozókat, hogy mostantól életed természetes végéig, évtizedeken át majd egyetlen vírus sem fog rést találni a pajzsodon. Aki ilyesmiben reménykedik, akár kimondatlanul, az jobb ha már most elkezdi felkészíteni magát a keserű csalódásra.

Főleg a gyermekeket teszi tönkre ez a hülyeség, akiknek az immunrendszere még fejlődik, illetve fejlődne ha hagynánk. Rájuk a kínai nátha amúgy sem veszélyes, de mégis óvjuk őket még a széltől is, nehogy véletlenül normális ütemben fejlődjön a szervezetük ellenállóképessége. Aztán jönnek az allergiák, az autoimmun betegségek, meg a hasonló civilizációs ártalmak, amiket mind a saját hülyeségünknek köszönhetünk. Illetve most már annak is, hogy a globális háttérhatalom, vagy nevezd ahogy akarod, úgy döntött ideje a meglévő társadalmi széthúzást, az emberek közötti bizalmatlanságot és ellenségeskedést a következő szintre emelni. Nem elég, hogy utálod a szomszédot mert Orcsányista vagy Gyurbánbarát, nem elég ha rühelled mert más a szexuális beállítottsága, vallása, bőrszíne - most már szó szerint rettegned kell tőle, tartani a két lépés távolságot és úgy nézni rá mintha két lábon járó pestisgóc lenne a szerencsétlen. Sőt, mostantól a saját rokonaiddal és szeretteiddel is viselkedj így! A megosztottság elleni utolsó védőbástya is dőljön le, mindenki rettegjen mindenkitől.

Ne látogass barátot, hagyd magányban meghalni idős rokonaid, jelentsd fel aki nem hajlandó feladni emberségét.

És persze rettegj, mert mi van ha influenzás leszel? Pardon, kínafluenzás. Ha nem ugrunk fejest önként egy orwelli pokolba, akkor a 90 éves tődőbeteg nénikék nem fognak örökké élni!!! Hát van neked szíved?!

Szinte mindenkinek vannak idős rokonai, például nekem is, és természetesen nem szeretném őket idő előtt elveszíteni. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy az influenza létezik, és bármikor elvihet bárkit aki eléggé legyengült és nem bír ellenállni. Mégsem javasoltam soha, hogy az influenza miatt szűnjön meg az emberi élet abban a formában ahogyan ismerjük. Ugyanezt a wuhanvírus miatt sem tartom elfogadhatónak.

2017 januárjában egy hónap alatt 5000 ember halt bele az influenzába hazánkban. Eddig a covid kevesebb mint 500 embert vitt el 4 hónap alatt, és nincs okunk feltételezni hogy ez a szám nagyságrendekkel magasabb lenne a lezárások hiányában (lásd ismét a svéd példát). Mi a büdös franc folyik itt? Mi kell ahhoz, hogy az emberek felébredjenek és felfogják, ez egy mesterségesen felduzzasztott krízis ami messze nem indokolja a drákói intézkedéseket, amiket az örve alatt bevezettek?

Mindenképpen követelnünk kell, hogy bármikor is vet véget a kormányzat a vírushisztériának, utána töröljék el a sok hülyeséget és adják vissza a normális életünket. Teljes mértékben elfogadhatatlan bármiféle korlátozás hosszabb távúvá vagy örök érvényűvé tétele egy olyan kamupandémiára hivatkozva, ami a végtelen megfélemlítő kampányokra fittyet hányva még annyi áldozatot sem követelt mint egy közepes influenzaszezon.

Ha hagyjuk, hogy palira vegyenek minket, és ránk húzzanak egy olyan torz életmódot ami ellen még jobb érzésű csimpánzok is lázadnának, akkor meg is érdemeljük amit kapunk.

189 komment

Címkék: politika szép új világ piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.05.22. 20:59:23

@GABOR2: Az intézményi keretek adottak, szóval újakat kialakítani idő- és pénzpocsékolás a meglévőkkel szembeni versenyhátrány fényében. A jelenlegi állapotuk kitartó beszivárgásnak és suttogó propagandának köszönhető, ellenbeszivárgás és ellenpropaganda szükséges. Az angolszász mémkultúra valamilyen szinten az ez iránti igény megtestesülése is, ha nem tudom agyoncsapni, cikizd halálra.

Lorrh 2020.05.24. 12:04:20

Amikor a játékipart megfertőzi a progresszív gender terror, akkor ilyenek jönnek ki:

www.youtube.com/watch?v=0BvLrwKzvrY

Deansdale 2020.05.25. 07:21:52

@Lorrh: Érdekes, hogy ez a srác is elég libsi amúgy, kevés videóját nézem de azokban szinte mindig ejt 1-2 szót szexizmusról meg ilyenekről. Ezért is nézem kevés videóját :) De úgy tűnik már a közepesen agymosottaknak is böki a szemét a drasztikus hülyeség. Talán mégiscsak javul a helyzet? Gondolom ez a felsőoktatásunktól függ, ha ott az SJW hülyeséget tolják akkor a helyzet tovább romlik, megyünk a nyugat után a lecsóba.

GABOR2 2020.05.25. 17:25:05

@Deansdale: Nem tudom, hogy mit várnak, az SJW-k, hogy miért szeretnénk meg a LGBT+ karatert, ha az brutálisan megöli az első rész szeretett karaktereit + ezt nekünk kell csinálni + utánna őt irányítjuk + a marketing kampány abszolút megtészesztő, mert a játék jelentős részében a régi karakterek halottak, de az LGBT+ új karaktert véletlenül se mutatják.

Ja és nem hallgattam végig a videót, de az egyik korábbi játékfejlesztő szivárogtatott... és tán az első részt készítő csapat 70%-a otthagyta a céget az új rész készítése során és baromira nem értenek egyet azzal amit készítettek.

GABOR2 2020.05.25. 17:26:14

@GABOR2: + az elöző rész fehér férfi karaktere természetesen kiderül, hogy egy szemét...

Lorrh 2020.05.26. 08:25:49

@GABOR2: az a trükk benne, hogy alulfizetik a programozókat és majd amikor a játék nagy bevételt hoz akkor kapják meg a bonuszukat. Igy lehet rabszolgának odaláncolni őket.
Ügyes! - ahogy Kohn bácsi mondta.

GABOR2 2020.05.26. 09:56:19

Egy kedves kis videó. Megkérdezik a diákokat, hogy az oktatás emberi jog-e és hogy az illegális migránosoknak jár-e? Jól kinevelték őket, jár, mert emberi jog. Aztán megkérik őket, hogy mivel emberi jog, adjanak egy kis pénzt bele, hisz... emberi jog. Mire egyik se akar fizetni maga... semmit, még egy dollárt se.

GABOR2 2020.05.26. 09:59:13

@Lorrh: Az odaláncolás nem megy, hisz rengetegen lelépnek. Egy rövid ideig ott tartják őket, aztán jöhet a következő és aztán a következő...

Ezért is örülnének a cégek, ha több informatikus lenne... letörné a munkabért és ugyanúgy ki lehetne őket gyakran rúgdosni mint mindenki mást ha esetleg akarna valamit a minimumnál többet.

Deansdale 2020.05.26. 14:17:59

@GABOR2: A fiatalok zöme elkeserítően hülye, naív, vagy agymosott. Halvány fogalmuk sincs arról, hogy politikai nyelvhasználatban mit jelent az "ingyen". Persze, legyen ingyenminden mindenkinek! A balos tömegbázis...

KalmanBlog 2020.05.26. 19:11:45

Egész jó a mostani Pozsonyi írás: demokrata.hu/velemeny/idok-es-erkolcsok-245480/

A feleségem is azt mondja, hogy az állára szokta húzni a maszkot a piacon. Remélem nem kacérkodik ő is...

KalmanBlog 2020.05.27. 17:05:25

Újranyit az óvoda, és kötelező kézfertőtlenítést írtak elő. Ezek nem tudják, hogy a kézfertőtlenítés ártalmas??? Megöli a normál bőrflórát. Hasonló mint csak úgy bekapkodni antibiotikumot minden nap. Nem szívműtétre mennek oviba a gyerekek, hanem játszani és foglalkozásokra. Teljesen elhülyült a világ.

Deansdale 2020.05.27. 17:57:03

@KalmanBlog: Ha hetekig ott élnek a kölykök egész nap összezárva akkor a kézmosás úgysem akadályozza meg hogy megfertőzzék egymást...

KalmanBlog 2020.05.27. 18:52:15

@Deansdale: Kivéve, ha rajzolnak nekik köröket egymástól két méterre, és nem jöhet egyik sem ki a saját köréből. Jelentek meg ilyen írások külföldi agyrémekről. Borzalom, nem akarnék most gyerek lenni.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.05.27. 21:59:11

@KalmanBlog: Hehe, pont láttam is egy ilyet, talán a Central vagy a Hyde Park gyepje volt így fölfestve, de nem akarok hülyeséget mondani.

Lorrh 2020.05.28. 09:08:23

@don Fefinho: az csak performansz volt.

KalmanBlog 2020.05.28. 12:39:04

@Lorrh: Tombol a Poe törvény. Egyre gyakoribb, hogy nem tudom eldönteni mi komoly, és poén.

Itt van például a disco-hazmat suit. Szerintetetek? Poén, vagy komoly?
globalnews.ca/news/6912003/micrashell-pandemic-suit-concerts-coronavirus/

Én mondjuk egyszer kipróbálnám poénból.

F. Szabó 2020.05.29. 09:00:58

Trump végre észhez tért. A hülye Twitteresek kihúzták a gyufát a pofátlan húzásukkal. Ahogy a progresszívok a demokráciát és a szólásszabadságot elképzelik... Talán még nem késő.

"… megvédjük a szólásszabadságot a legnagyobb veszélyektől, amelyek az amerikai történelem során valaha is fenyegették". Az internetes közösségi platformokat működtető vállalatoknak „ellenőrizetlen hatalmuk van a cenzúrához, a tartalmak szűkítéséhez, szerkesztéséhez, megváltoztatásához, elrejtéséhez, és az állampolgárok egymás közötti, vagy a szélesebb közvélemény kommunikációjának bárminemű virtuális megváltoztatásához”.

KalmanBlog 2020.05.29. 11:31:46

@F. Szabó: Ha csak a Tweetjein múlna, akkor keménykezű uralkodó lenne Trump. Sajnos még szinte semmit nem valósított meg abból, amit kitwittelt. Úgyhogy ezzel kapcsolatban is vannak kétségeim, hogy tesz-e valódi lépéseket is, vagy megmarad a twittelgetésnél...

Deansdale 2020.05.29. 13:21:35

@KalmanBlog: @F. Szabó: A deep state jó 15 éve szervezi a hatalomátvételt az internet fölött, a tömegek "csak" ekkora lemaradásban vannak azzal kapcsolatban hogy mi zajlik a világban... Trump szerintem nem fog lépni semmit, kb. 2 éve volt már téma ugyanez a dolog és akkor is csak ijesztgetett.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.05.29. 22:59:25

@Deansdale: Az ötlött belém, hogy minekutána az internet eredetileg katonai projekt volt, most pedig a kiépülő rendőrállam kebelezi be éppen, volt-e egyáltalán szabad internet, mint olyan?

Deansdale 2020.05.30. 09:24:20

@don Fefinho: Benned mindig lehet bízni :D

F. Szabó 2020.05.30. 11:13:31

@don Fefinho: Ez tetszett :)

@KalmanBlog: Ez a szöveg az elnöki rendelet aláírásakor hangzott el, amivel máris módosított valamit a szólásszabadságról szóló előírásokon. Ez a pici módosítás önmagában nem biztos, hogy sokat jelent, majd kiderül. De nemcsak a módosításnak van jelentősége, hanem annak talán még inkább, hogy az USA elnöke, akinek a szavára az egész világ odafigyel, ilyen kijelentést tesz a média képviselői előtt:

"Az internetes közösségi platformokat működtető vállalatoknak ellenőrizetlen hatalmuk van a cenzúrához, a tartalmak szűkítéséhez, szerkesztéséhez, megváltoztatásához, elrejtéséhez,... a szélesebb közvélemény kommunikációjának... virtuális megváltoztatásához."

Ezt mi tudjuk és mondjuk, de más az, ha a világ legerősebb államának elnöke ilyen összeszedetten és világosan kimondja a legnézettebb tévétársaságok által közvetítve.

Persze Trump rá is van kényszerítve, hogy csináljon valamit ha újra elnök akar lenni, mert hát az első elnökségét is az internetes platformokon nyerte el a klasszikus média durva ellenszenve ellenére. A koronavírus miatti gazdasági visszaesés úgyis sokat rontott az esélyein. Ha Jordan Hallnak igaza van (és igaza van), akkor itt sokkal többről van szó, mint hogy most éppen ki lesz az elnök: medium.com/deep-code/situational-assessment-2017-trump-edition-d189d24fc046. Az internetben éppen az a gyönyörű, hogy esélyt ad sokkal szélesebb tömegeknek, tehát harcolni kell azért, hogy ne sajátíthassa ki a jelenlegi elit a polkorrekt trükkjeivel. Rühellem, amikor mindig azt hallom, hogy úgysem tehetünk semmit, le vagyunk győzve.

GABOR2 2020.05.31. 02:19:35

Sziasztok! Érdekes dolgok derültek ki a mostani válságról. A bankok teljesen újfajta módon állnak ehhez a válsághoz. Válságok alatt általában bezuhan a hitelezés, most viszont kiderül, hogy rekord mértékben adnak hiteleket pénzt vesztő vállalatoknak... globálisan, egyszerre. Vajon az igazából életképes vállalatok megszerzése folyik, mesterségesen legyöngítő környezetben:

ujtechkor.blog.hu/2020/05/31/hitellel_kinoni_a_valsagot_amikor_nincs_uzlet_es_csak_fogy_a_penz

Aztán egy történelmi lépés a Google-től ami felhőt illeti: Most először cenzúrázták valakinek a privát file-jait és ezentúl ez lesz a norma. Szóval egy újabb erős ok, hogy ne használj cloud-ot:

ujtechkor.blog.hu/2020/05/30/tortenelmi_felhos_lepes_cenzuraztak_valakinek_a_privat_file-jait_is_google_drive

GABOR2 2020.05.31. 02:21:44

@don Fefinho: Marketing anyagokban... bár igazából volt, csak nem tudtad, hogy megfigyelnek és egyes filozófiai irányzatok szerint ha valamiről nem tudsz, az olyan mintha nem is lenne.

Deansdale 2020.05.31. 09:22:05

@GABOR2: Kösz a linkeket, ez két nagyon fontos dolog amiről a többség nem tud, pedig kellene.

Madarász Henrik 2020.06.01. 17:26:50

Mit szóltok a mostani USA eseményekhez ? Most hagyjuk a négerek és az antifa söpredék tombolását és fosztogatásait. Az igazán érdekesek a balos politikusok megnyilvánulásai, egy sincs aki azt mondta volna, hogy takarodjanak haza az utcákról, engem Schwarzenegger háborított fel legjobban, aki nyíltan támogatja a tüntetéseket, amikor látja mit eredményez ha négerek és antifák kimennek az utcára, csak nyögött egyet hogy kerüljék az erőszakot és ő volt republikánus kormányzó nyolc évig Kaliforniában.

Wildhunt 2020.06.01. 18:35:24

@Madarász Henrik: egyesult_allamok_tuntetesek_zavargasok_george_floyd_oroszorszag_manipulacio_vadak_tagadas
Szerintem pedig a zorbán volt, hogy elterelje a figyelmet a legújabb náci zsírosodásról.

Madarász Henrik 2020.06.01. 18:50:08

@Wildhunt: Röhejes hogy ezt is az oroszokra fogják. Az FBI egyik agyalágyult vezetője szerint szélsőjobboldali és szélsőbaloldali szervezés van a dolog mögött. Milyen szélsőjobboldali ? Mióta szélsőjobboldaliak a négerek és az antifák ?

glinolid 2020.06.01. 20:31:02

@Madarász Henrik: Az esetleges fekete szavazókat akarják leválasztani Trumpról.

Madarász Henrik 2020.06.01. 21:01:11

@glinolid: Szar dolog a demokrácia. Nem véletlenül dolgozott a zsidó lobbi a 1964-es bevándorlási törvényért, ami utat nyitott a színes bevándorlásnak. Egyre közelebb a nap, amikor fehér szavazatokkal egyedül nem lehet választást nyerni.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2020.06.01. 21:50:48

@F. Szabó: Toroczkai is valami magyar facebook-on mesterkedik, legalábbis állandóan emlegeti a videóblogjaiban...

GABOR2 2020.06.01. 22:09:54

@Madarász Henrik: Én még azért jó pár hete hallottam, hogy valaki talán ilyen összeesküvéses videóban azt magyarázza, hogy a koronavírust többek között erre akarják használni, hogy egyfajta polgárháború robbanjon ki.

Sok emberk ki lett rúgva és főleg a Demokrata Párt által ellenőrzött területeken nem is engednek kinyilni. Többfelé lehetett olvasni már élelmiszerhiányról is, ami igazából eléggé megelőzhető lett volna, vagyis mesterségesen lett tán gerjesztve.

Ez többször felemerült, annyira, hogy még a magyar mainsteamig is eljutott:

makronom.mandiner.hu/cikk/20200416_bezarnak_a_vagohidak_husfeldolgozok_az_egyesult_allamokban_sokan_aggodnak_az_elelmiszer_ellatasert

Szóval bár a vírus talán már nem olyan ilyesző, de épp ezért gyorsan beindítják a tervet. Vagy legalábbis durva tényleg, hogy amiket előre megjósolt a faszi mind bejött, legalábbis ami az eszkalációt illeti.

GABOR2 2020.06.01. 22:12:06

@glinolid: Ha totális káosz lesz, akkor talán a manipuláló, gazdag szarkeverőket is megkeresi egy fegyveres csoport. Mostmár szemelőtt vannak.

Madarász Henrik 2020.06.01. 22:17:08

@GABOR2: A világnak nem lenne olyan rossz, legalább nem tudnának többet fegyveresen beavatkozni Európában, ha konfliktus alakulna ki a bevándorlók és az őslakók közt, a bevándorlók oldalán.

GABOR2 2020.06.01. 22:21:09

Egyébként a progresszív újságírok sokkolódtak mostanában párszor. Volt tán hír, hogy a CNN újságíró csoport sokkolódott, hogy a szeritük progresszív tüntetők még őket is bántják, pedig hát... ők velük vannak.

De nem csak ők voltak sokkolva.

Itt van egy fiatal progesszív újságíró csaj és progesszív munkahelye története:

"Editor of progressive newspaper celebrates protestors—then they stormed and trashed her office"

https://thepostmillennial.com/journalist-supported-protesters-until-they-stormed-her-office"

Röviden... nagyon örült a tüntésnek és olyanokat írt, hogy ezek igazából békés tüntetők SŐT... "extrém békés tüntetők".

Aztán elérték az irodálját és... lényegében megsemmisítették.

És sokkkolta, hogy VELE és az újságjukkal ilyen történhet, hisz... ők progresszívek:

"I’m devastated. We are a progressive newspaper. Last night I was inside when the first brick was thrown "

Végül menekülniük kellett és lővöldözés is volt.

Madarász Henrik 2020.06.01. 23:04:16

@GABOR2: Ilyen, amikor a fagyi visszanyal :)

GABOR2 2020.06.01. 23:17:58

@Madarász Henrik: Volt talán valami olyasmi történet is, hogy rendőrök kérték a progesszív újságírokat, hogy menjenek velük, de nem mentek, mondva, hogy úgy nagyobb az esélyük, hogy bajuk lesz és maradtak, mert azt hitték, hogy mivel ők is progesszívek, lényegében láthatatlanul ellehetnek ott a tömegben, nem lesz semmi bajuk... Lett. Ők se értették, hogyan történhet ilyen velük. Addig még kifejezzen bíztattak mindenkit, hogy jöjjenek csatlakozzanak a tüntetéshez... aztán ők is jól megkapják.

KalmanBlog 2020.06.02. 02:51:21

@GABOR2: @Madarász Henrik: Azért azt ne gondoljátok, hogy pont a szarkeverőknek bajuk lenne ebből. Plusz arra számítani, hogy ebből számunkra bármi jó kisül szerintem szintén naívság.

Wildhunt 2020.06.02. 07:53:45

@KalmanBlog: ha csak annyi eredménye lesz, hogy az USA-nak nem lesz kapacitása másokkal foglalkozni, már megérte.

GABOR2 2020.06.02. 10:44:50

@KalmanBlog: Persze azok jó messzire elmentek valami luxusházba. Csak ha totális káosz tör ki... lehet, lesznek akik veszik a fáradtságot és meglátogatják őket akár ott is... fegyverekkel.

Az újságjaik meg ilyenek meg megsemmisülnek tán... de pótolják a veszteségeket... könnyen lehet, hogy majd végsősoron adófizetői pénzből.

GABOR2 2020.06.02. 10:46:38

@Wildhunt: Ilyenkor amikor szinte mindig másra figyel az ember lehet lezavarni inkább necces ügyeket. Meg tán pont most van, hogy kijött egy Epstein dokumentumfilm sorozat... azt se nézik annyian mintha nem lenne káosz.

Borathan 2020.06.02. 17:43:40

mivel úgy nézett ki, hogy Trump megnyeri a választást, muszáj volt bedobni ezt a balhét

GABOR2 2020.06.02. 20:11:16

@Borathan: Az irányítás viszont mintha kicsúszna a kezeik közül. A leírtak mellett most volt egy olyan, hogy egy rendőrautó a tömegbe hajtott és a progresszív polgármester inkább bevédte a rendőrt... Ugyanis amit reméltek, hogy őket a progresszíveket nem bántják úgyse, nem jött be. Tegnap mutattam a progresszív újságírónő történetét... Volt jó pár ilyen.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.06.03. 00:44:42

@GABOR2: Plusz a beharangozott tüntetések helyszínein téglarakások voltak bekészítve, maguk a tüntetők kezdték el vakarni a fejüket, hogy ez így most mégis miafasz? Érdekes időket élünk, annyi bizonyos.

csi szi 2020.06.03. 07:33:15

@don Fefinho: Már megszületett a liberális magyarázat: az erőszakot fehér neonácik követik el, akik antifának álcázzák magukat. Bizonyára előbb-utóbb leleplezik azt is, hogy a neonácik mögött pedig az oroszok álltak stb.

csi szi 2020.06.03. 07:38:37

@don Fefinho: Szóval a téglarakásokat bizonyára Putyin parancsára helyezték el white supremacistek, lehet hogy produkálni is fogják erre a bizonyítékokat hamarosan. A színesek végig békésen tiltakoztak. Aki ebben kételkedik, az fasiszta, vagy orosz troll.

Egyébként persze nyilván valóban voltak páran, akik az "akceleracionizmus" jegyében beszálltak törni-zúzni fosztogatni, azzal, hogy végre elkezdődik a várt "boogaloo". Elkapnak párat és ezeket fogják mutogatni, hogy csak ők balhéztak igazából, megpróbálva lejáratni a békés négereket és antifákat stb.

Wildhunt 2020.06.03. 08:20:15

@csi szi: valamint valójában az egész világ támogatja a tüntetőket, Trump meg egy rasszista. Lásd legújabb index 444 cikkeket.

GABOR2 2020.06.03. 09:46:59

@don Fefinho: Igen, ezek a spontán tüntetések furák, pl. egyszer csak odatünnek hatalmas kijelzők, hangosítók, táblák amik több millióba kerülnének, de egyszercsak ott vannak.

Ajánlott olvasmány:

"Antifa szervezők lefizetnek helyi fekete fiatalokat, hogy vandálkodjanak | VIDEÓ"

888.hu/amerika-london-parizs/lekameraztak-ahogy-egy-antifa-szervezo-feketeknek-fizet-hogy-gyujtogassanak-video-4252800/

És a csoró Antifának honnan van pénze? Emlékszünk még erre:

www.youtube.com/watch?v=tSsCjnUpnZY

Kisgé 2020.06.03. 11:04:40

@GABOR2: Off: én megnéztem az Epstein dokut. Nekem egy-az-egyben Weinsteinre hajazott a történet:
-mindkettő visszataszító, a (nem létező) zs..ó világelit prominens képviselője
-ugyanakkor a megmetoo-zott másik oldal se különb, tipikus "aki kurvának áll, ne csodálkozzon..."helyzet. Mégis, mire számított a kis szende képzőművész, hogy emberbaráti szeretetből finanszírozza a képzését? A magángéppel, magánszigetre, luxusboltok szatyraival megpakolt tizenéveseknek mi járt a fejében? Ezt csak úgy barátságból adja nekik? Többeknél éveken(!) keresztül.
Egyéni felelősség, józan ész? 14-15 éveseknél szülők merre
voltak?
Az összes érintett kis kurva egyébként feltünően hamar elérte azt a bizonyos Falat...

GABOR2 2020.06.03. 11:15:10

@Kisgé: Én nem láttam, de mutatták a Clintont is? Vagy lehet, hogy ez másik film, vagy kivágták végül belőle, de volt egy project veritas szivárogtatás, ahol az egyik progesszív riporternő mikor nem látta, hogy veszik azt állította, hogy minden igaz, hogy látta a felvételeket az elitről, hogy ott vannak és mit csinálnak a gyerekekkel...

Amiről beszélek azt az ABC készítette és már három éve kész volt amikor a riporternő beszél róla, de nem adták ki. A szivárogtatás után azt igérték, hogy egy év múlva kiadják... De akkor valószínű nem arról van szó:

www.projectveritas.com/news/video-leaked-insider-recording-from-abc-news-reveals-network-executives-killed-bombshell-story-implicating-jeffrey-epstein/

Deansdale 2020.06.03. 11:58:50

@Madarász Henrik: Nyaralni voltam, pár napig nem blogoltam, így késve válaszolok: mindenki a saját pecsenyéjét sütögetni a lázongások tüzénél, a niggerek egyszerűen csak fosztogatnak, hiszen az ő szellemi horizontjuk csak az ingyentévé szintjéig terjed, az antifa anarchizál és Trump ellen vonul, a mezítlábas libsik vadul tolják a virtue signaling-ot, hogy ők mekkora antirasszisták, a balos politikusok meg próbálják az egészet a megszokott mumusokra kenni, oroszokra, altrightra. És persze elnökválasztási évben vagyunk, ilyenkor az amúgyis elmebeteg helyzetre mindenki rátesz még egy lapáttal. Tiszta bolondokháza. Az egészben csak az furcsa, hogy Gyurcsány idején még itt volt tömegbe lövetés, valahogy nekem akkoriban úgy tűnt ez itt szokás és a nyugat ennél civilizáltabb - hát most pont fordítva van a dolog, szinte minden komolyabb országban szügyig állnak a lecsóban, itt meg tombol a nyugalom és béke. Komolyan mondom, ha van egy csipetnyi esze ennek az országnak akkor megragadjuk a kínálkozó lehetőséget és 15 éven belül a világ top 5 legjobban élhető helyei közé kerülhetünk.

Emellett azt lenne még érdemes egy cikkben megírni, hogy ez az egyenes eredménye a több évtizedes "haladó" niggerhergelésnek. Minimum 2 generáció átment már úgy az amcsi iskolarendszeren, hogy az elejétől a végéig a fehérgyűlöletet nyomták a fejébe, így tényleg elég egy szikra és megindul a lázongás. Egy normális társadalom nem engedheti meg magának hogy a saját kisebbségeit kitartóan és durván a többség ellen hergeljék, ezt törvényileg kellene tiltani, különben olyan helyzetek alakulnak ki mint amit épp láthatunk. Röhej amúgy, pár nappal a lázongásokat kirobbantó eset előtt került napvilágra az idősotthonban fehér nyuggereket agyba-főbe verő néger "ápoló" videója, azt agyonhallgatta a sajtó és semmiféle botrány nem volt belőle... Aztán jött ez a kretén rendőr aki egy néger nyakára térdelt, és a mainstream sajtó ezt az ügyet folyamatosan gyűri a köztudatba. Ilyen az, amikor egy nemzetidegen kisebbség birtokolja egy ország médiáját, ami úgy viselkedik mintha egy ellenséges haderő hírszerzése és kommunikációs/koordinációs hálózata lenne. Ideje lenne elkezdeni nyíltan beszélni arról, hogy gyakorlatilag a teljes nyugati világ "idegen megszállás" alatt áll, a saját politikánkat, médiánkat, oktatásunkat, pénzügyünket használják arra hogy minden lehetséges oldalról szopassanak bennünket. Ez alól az USA éppúgy nem kivétel, ahogyan mi sem. Amíg szemérmesen hallgatunk erről, mert félünk a -fób és -ista vádaktól, addig az ellenségeink röhögnek a markukba és teljes erővel folytatják a társadalmaink lenullázását, a faji és vallási háborúk előkészítését. Mi, mint mindenben, hál'istennek ezen a téren is 10-15 év hátrányban vagyunk a nyugattal szemben, de ez a legkevésbé sem ok a megnyugvásra vagy a cselekvés elodázására, mert ahogy az amcsi helyzet mutatja, ha már kitört a nyílt lázongás, akkor nem lehet a szellemet visszagyömöszölni a palackba. Évek óta mondom, ahogy sokan mások is, hogy az igazi gondokat _megelőzni_ kell, ha hagyjuk őket létrejönni, akkor már mindenképp baszhatjuk. Az utcán gyújtogató kisebbségek problémájára nem létezik civilizált megoldás.

Ha a nyugat nem lenne péppé hülyítve, akkor az identitáspolitikai megnyilvánulásokat nemes egyszerűséggel börtönnel jutalmazná. Aki egy ország társadalmát megbontja, és a keletkező csoportokat egymás ellen uszítja, annak börtönben a helye, akkor is ha ehhez gyomorforgató kamu dumát ad elő arról, hogy a fehér/férfi/hetero/keresztény/stb. emberek elnyomják a szegény színes/nő/ésatöbbiket. Ez a legveszélyesebb aknamunka egy társadalomban, és milyen érdekes hogy a "haladás" hívei mégis ezt erőltetik mindenhol. Lassan érik be a gyümölcse, de ha sikerül az oktatáson és a médián keresztül tömegeket agymosni vele akkor elkerülhetetlenül hozza magával azt, ami jelenleg az USA-ban zajlik.

Kisgé 2020.06.03. 13:58:11

@GABOR2: Nem, én a Netflix-es sorozatot láttam. Igen, benne van Clinton is, de őt "senki nem látta, hogy bármit csinált volna", "voltak, akik tényleg csak vacsizni jöttek a szigetre".Pffff...
Mégegyszer: egyáltalán nem akarom védeni ezt a szarházit, de a legtöbb (mutatott-megszólaló) csaj 17-18 éves volt akkoriban, egy volt 14, de a fotók alapján 17-18-nak nézett ki az is. A csávó egyáltalán nem volt "pedofil", szerette a fiatal, feszes csajokat, akik pénzért bele is mentek. Több szó szerint el is mondja, hogy nem volt pénze akkoriban, úgyhogy nem volt más lehetősége, mint...kurvának állni. 15 év múlva: őt abuzálták, kihasználták. METOOO...

GABOR2 2020.06.03. 14:06:51

@Kisgé: Pedig van szó gyerekekről is, meg egyebekről és riporternő is látta Clintonról is ezeket a felvételeket... talán a Netflix egyfajta damage control ezek szerint.

GABOR2 2020.06.03. 14:11:54

@Deansdale: Most amúgy Párizsba is utcára ment tán több tízezer fekete a rendőri brutalitás ellen, pedig ott hivatalosan most ezt nem is szabadna a koronavírus miatt csak... épp letojták.

Ott a videó, hogy valakik direkt pénzelik, hogy rosszabb legyen a helyzet, és bár az illető antifás, gondolom nem a saját pénzéből finanszírozza ezt meg, tehát van egy vagy baromi gazdag finanszírozója ennek az egésznek... amit amúgy több gondolkodó is már előrevetített, hogy lesz, ennek voltak jelei... a balosok is egyre jobban fegyverkeznek.

Mindazonáltal teljesen nem tudják kontrolálni a dolgot és ez sokkolja a progesszív alacsonyan levő alkalmazottakat... a CNN-eseket is megtámadják a tüntetők és mint fentebb is mutattam, a kezdetben nagyon lelkes progesszív újságírónő is sokkolódott, hogy hiába mondta, a tüntetőknek, hogy ők progesszívek, velük vannak azok ugyanúgy megsemmisítették az ő munkahelyét is.

GABOR2 2020.06.03. 14:14:22

Meg persze fennt vannak a videók, hogy a kisebbségek boltjait, lakóotthonait ugyanúgy kirabolják.

Itt egy fekete nő akad ki, hogy miért semmisítik meg a környéküket, nincs ott semmi nagy vállalat, egyszerűen csak ott laknak miért verik szét:

www.youtube.com/watch?v=8e1ld1uGpXA

Kisebbségek kisüzleteit is megsemmisítik:

www.youtube.com/watch?v=bxfd1tAz6kk

GABOR2 2020.06.03. 14:26:21

Különben nemcsak arról van szó, nekem úgy tűnik, hogy este van csak probléma és nappal minden békés... Az egyik youtubeer simán mutatja, hogy napközben sétál és jönnek szembe vele akik nyugodtan sétálva viszik a lopott cuccokat és pl. itt épp történik, hogy betörnek valahova:

youtu.be/Bn3wBsJZQxw?t=1354

Deansdale 2020.06.03. 14:28:52

Amikor a feketék az utcára mennek a rendőri brutalitás ellen:
heavy.com/news/2020/06/david-dorn-police-killed/
77 éves fekete nagyapit a fekete fosztogatók agyonlőtték miközben egy haverja zálogüzletét próbálta védeni.

Ja, van az amikor az ember egy fajtársa halála felett érzett bánatában vagy dühében hirtelen felindulásból kirabol egy zálogházat, és ha egy másik fajtársa ebben akadályozza, hát nyugodt szívvel lepuffantja. Ilyenek ezek a rasszimus elleni tüntetések...

Érdekes, hogy ez mennyire csak a niggerekre jellemző egyébként, ha bármikor alkalmuk adódik rablásra vagy fosztogatásra akkor azonnal tömegesen indulnak neki. Hurrikán, tüntetés, vagy akár egy nagyobb buli, nekik tökmindegy, betörnek minden kirakatot és elhordanak mindent, mint a sáskák. Nem is tudom nálunk miért nem történik ilyesmi, mondjuk mikor Szögi Lajost agyonverték miért nem tódult az utcára százezer magyar, hogy végigprédálja az üzleteket? Hiszen a nyugati mainstream sajtó szerint ez normális módja a tüntetésnek, sőt, Trump szemét rasszista mert ő ki merte fejezni a nemtetszését.

GABOR2 2020.06.03. 14:54:45

@Deansdale: Itt azt is letojják, hogy látják őket, meg látszik, hogy nemcsak lopnak, hanem feleslegesen levernek mindent...

www.youtube.com/watch?v=_NjVKONjOws

Deansdale 2020.06.03. 15:33:06

@Kisgé: Ezek mindenkit komplett hülyének néznek, azt hiszik bármit le lehet tagadni vagy el lehet hazudni. Gondolom szerintük a Fehér Házat is valami széljobberek akarták megtámadni, meg a boltokat fosztogató fekák is mind fehér szupremacisták. Az antifának, amit ugye erről ismerünk, hogy ők a balos politikai erőszak fő gerjesztői és eszközei, nyilván semmi köze az egészhez... Pfff.

Ha Trump nem lenne a deep state embere már rég kipicsázta volna az Obama-érából megmaradt aknamunkásokat az összes fontos pozícióból. Így egy kalap szart sem ér még az FBI sem, ami anno gyakorlatilag puccsot szervezett Trump ellen, meg azóta is ott hátráltatják ahol csak tudják. Persze ez az egész valószínűleg csak színház, de az sehogy nem fér a fejembe, hogy miért gondolják hogy bárki is komolyan venné őket.

A gáz az, hogy a globalista-progresszív oldalnak már jól kiépített nemzetközi politikai és médiahálózata van, az index rutinból hozza le az összes szemetet amit a nyugati testvérei leadnak neki, így a libsik az egész világon egyszerre és egyformán vannak hülyítve. (A globalista világállam egy már megvalósult aspektusa...) Mi jobbosok minimum 15 év lemaradásban vagyunk ilyen téren, most kapunk a fejünkhöz hogy pl. a médiatulajdonlás, a nemzetközi kommunikáció, a szocmédia mennyire fontosak, mikor már balos kézen van minden releváns cucc 90%-a. Plusz vicc a dologban, hogy a sok fonnyadt agyú balos szerint a konzervatív média agymosó, holott századannyira sem jellemző hogy a jobbos magyar orgánumok szolgalelkűen tolnák le a Fox News cikkeit, ahogy a HVG, az index, a 444 és egyéb társaik csinálják a baloldalon.

Amúgy azt vágja valaki, hogy a cikkhez - ami elvileg arról hogy az antifának nincs köze a tüntetésekhez - a The Nation miért egy olyan fotót mellékelt amin egy antifa aktivista tüntet? Ezek nem csak hülyének néznek minket, de borzalmasan hülyék is.
www.thenation.com/article/activism/antifa-trump-fbi/

És akkor már csak az a kérdés merül fel, hogy az FBI miért egy médiaszereplőhöz szivárogtat... Ha idehaza lenne ilyen helyzet elég furcsa lenne ha a magyar rendőrség az index.hu-nak küldött levélben cáfolná amit Orbán állít, egészen úgy hatna a helyzet mintha puszta politikai szarkavarás lenne a dolog :|

Kisgé 2020.06.03. 16:11:17

@Deansdale: És mindeközben index nyitócikk:))):
index.hu/techtud/2020/06/03/alihir_konteo_konspiracios_elmelet_koronavirus/#
"Mi jobbosok minimum 15 év lemaradásban vagyunk ilyen téren, most kapunk a fejünkhöz hogy pl. a médiatulajdonlás, a nemzetközi kommunikáció, a szocmédia mennyire fontosak, mikor már balos kézen van minden releváns cucc 90%-a."
Én meglehetősen pesszimista vagyok, Capt. Cappyval szólva egy dolgot tehetsz: Enjoy the decline.
captaincapitalism.blogspot.com/2020/05/george-floyd-vs-justine-damond.html

glinolid 2020.06.03. 18:28:29

@Deansdale: Ahhoz képest, hogy másfél hete, a covidra hivatkozava, 4-5 ezer dollárra büntettek egy-egy bolt tulajdonost, ha kimerészelte nyitni az üzletét, most valahogy senkint sem zavar a csordában megvalósúló fosztogatás. Szelektív ez a covid, nagyon szelektív.

csi szi 2020.06.03. 20:07:52

@glinolid: 2 héten belül meg fog ugrani az esetek száma mindenütt, ahol hordák zavarognak. Remélem egy-kettő azért mondhatja majd közülük akkor, hogy "nem kapok levegőt".

Deansdale 2020.06.03. 20:12:18

@csi szi: Meglátjuk, bár szerintem nem lesz ilyesmi, inkább csak szép csöndben elfelejtődik az egész covid-téma.

Madarász Henrik 2020.06.03. 20:32:52

@Deansdale: Arra lennék kíváncsi meddig tart ez még ez a utcai anarchia, arra tippelnék hogy néhány nap múlva vége, már kirabolták elég boltot.

GABOR2 2020.06.04. 00:17:21

@Madarász Henrik: Ha az embereken múlik csak akkor akármeddig, mert semeddig se tartják őket börtönben, hanem azonnal kiengedik őket... a Demokraták így rendelkeztek a koronavírusra hivatkozva. Szóval... miközben rendőrök halnak meg, hogy rendet tegyenek a munkájuk kb. semmit se ér:

"Police Chief: Arrested Looters in NYC Are Immediately Released Because of Bail-Reform Law"

www.nationalreview.com/news/george-floyd-protests-arrested-looters-in-new-york-city-are-immediately-released-due-to-bail-reform-law/

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.06.04. 01:31:02

@GABOR2: Majd a koreaiak leszedegetik őket egyesével a tetőről.

Kisgé 2020.06.04. 08:31:48

@don Fefinho: Szerencsére azért nyomokban még létezik a szeretnivaló USA is:
„Polk megye lakói szeretik a fegyvereket, vannak fegyvereik, bátorítom is őket, hogy legyenek fegyvereik, és éjjel otthon lesznek a csőre töltött fegyvereikkel. Ha éjjel megpróbáltok betörni az otthonaikba és lopni vagy gyújtogatni akartok, nagyon is azt tanácsolom nekik, hogy kilőjenek titeket a házaikból” – fogalmazott üzenetében a florida Polk megye seriffje, Grady Judd."
mandiner.hu/cikk/20200603_polk_megye_lakoi_szeretik_a_fegyvereket_eltanacsolja_a_seriff_a_zavargokat

GABOR2 2020.06.04. 17:19:23

Ez egy úgynevezett "instant karma" történet...

Az egyik "tüntető" fel akart gyújtani az egyik történelmi épületet, ami egyfajta múzeum, mert gondolom a rabszolgaságra emlékeztette vagy valami és... a művelet során ő maga gyulladt fel:

"Idiot North Carolina Rioter Lights Himself on Fire While Attempting to Burn Down Historic Building"

districtherald.com/idiot-north-carolina-rioter-lights-himself-on-fire-while-attempting-to-burn-down-historic-building/

Deansdale 2020.06.04. 18:12:06

@csi szi: A linkelt cikkből:

"A város északi és déli részén is van egy brutálisan szegregált, egészen pontosan, utcára beazonosítható rész. Amennyire fehér és „nice” Minnesota állam, annyira jelen van a leplezett rasszizmus."

Elképeszt az agymosás ilyen szintje, mikor valaki már szó szerint retteg a környéken gyújtogató négerektől, de közben mégis fenntartja a fejében a balos narratívát, hogy a gonosz fehérek elnyomják szegény négereket. Az a környék azért "brutálisan szegregált" mert a fekák onnan elüédöznek mindenki mást, és az hogy a fehérek onnan elmenekülnek nem rasszizmus, hanem életösztön, vazze. Ahhoz sem kell sok ész, hogy valaki belássa, ez az egész lázongás egyszerű kirobbanása a feketék fehérgyűlöletének ill. a bennük rejlő elemi agressziónak és szerzési vágynak, ők telibeszarják a magasröptű dumát a társadalmi igazságosságról, csak gyújtogatni és fosztogatni akarnak. Ahogy fentebb linkeltem, egymást lövöldözik agyon a négerek rablás közben, hogy a francba lehetne így értelmezni a "black lives matter" gondolatot?

"Amennyire „nice” Minnesota, annyira hatalmas a társadalmi egyenlőtlenség"

Na persze, és a négerek nem azért vannak leszakadva, mert többségükben alacsony IQ-jú lusta barmok akik a segélyért tartják a markukat vagy épp kábszerkereskedelemből akarnak meggazdagodni, hanem mert a csúnya gonosz fehérek szándékosan lenyomják őket. Pfffffff. Egyre tisztábban látszik, hogy mennyire beteg a balos narratíva, lassan már tényleg nem értem hogy hogyan képes bárki is hinni benne.

"Biztonság szempontjából Minneapolis a 90-es évek elején az egyik legrosszabb hely volt az országban. Aztán megindult egy tisztulás, de a problémákat és a bűnözést nem felszámolták, hanem beszorították egy egészen kis, pár négyzetkilométeres területre a város északi részén."

Magyarul mindigis a négerekkel volt baj, mert hajlamosabbak másoknál a bűnözésre, de mivel deportálni nem lehet őket ezért megpróbálták legalább határok közé szorítani a tevékenységüket, hogy a kívülállókat védjék.

"Az ott megmaradt, nem fejlesztették, a környékre pénz nem ment."

Ki az az épelméjű ember aki pénzt csatornázna egy gettóba ahol a bűnözés az egekben van, rendes munkája viszont szinte senkinek nincs? Miféle legális üzlet tudna ott megélni? Egy szaros kisbolthoz féltucat fegyveres őrt kell állítani hogy ne rabolják ki hetente...

"Az a borzasztó, hogy amit most ott szétvernek, azt nem fogják újraépíteni, a bank nem megy oda vissza."

Hiába no, annyi eszük van hogy a saját környezetüket verik szét, aztán persze majd jön a duma jövőre is, hogy milyen brutálisan szegregált az a gettó és hogy mennyire nem megy oda pénz. VAJON MIÉRT?

"Magyarán az összes társadalmi feszültséget besöpörték a város egy kis szegletébe és most az robbant fel."

Egy normális társadalomban ilyen feszültség nincs, Magyarországon a 2. VH után pl. milliók éltek olyan nyomorban amit az amcsi négerek elképzelni sem tudnak, és mégsem álltak neki szétverni és felgyújtogatni a saját lakókörnyezetüket. Ez a feszültség egyrészt egyenes következménye a diverzitásnak, vagyis a tömeges migrációnak, másrészt egyenes következménye a sok évtizedes gyűlöletkeltő progresszív agymosásnak. Ahol ezek közül bármelyik hiányzik ott nem történnek ilyen események.

"Három éve lelőttek egy férfit az autójában, vannak kisebb esetek, amikor jelöletlen rendőrautóból megállítanak fekete srácokat"

Minden ilyen agyatlan libsinek a homlokára tetováltatnám a hivatalos statisztikákat, amik szerint az amcsi rendőrség több fehért lő agyon, mint négert. Hogyan lehet annyira hülyének lenni, hogy minden egysíkú kamu dumát kritikátlanul besz*pnak?

Az a legszörnyebb az egészben, hogy a lázongók nagy része ha tudná hogy büntetlenül megússza simán agyonverné a cikkírót, mindössze azért mert fehér, és ez a szerencsétlen bár időnként jelzi, hogy tudja ezt és retteg tőlük, nyíltan nem beszélhet erről, mert a szélsőséges libsi közösség azonnal nekiugrana, sőt, direkt ráirányítaná a lincshangulatot.

KalmanBlog 2020.06.04. 22:36:58

@csi szi: @Deansdale: Ezt én is olvastam, tényleg mellbevágó, ahogy a kognitív disszonanciát kezeli az író. Hihetetlen.

Mai LULZy hír: edition.cnn.com/2020/06/04/health/george-floyd-coronavirus-autopsy/index.html "George Floyd tested positive for coronavirus"

JFG egyik show-jában Mama JF bekiabálta poénként, hogy biztos koronavírusban halt meg. Anglin pedig írta, hogy ezt meg akarta írni vicc-cikként, erre valósággá vált. Erre kimutatták, hogy pozitív volt... És ugye a mostani szabályok szerint ha pozitív volt, akkor a kivonatra azt kell írni, hogy COVID áldozat :-)

promo921 2020.06.04. 22:39:55

@KalmanBlog: Akkor ezek szerint a COVID rasszista, és nem a fehérek ellen kellene lázadozzanak. :)

csi szi 2020.06.05. 09:14:18

@KalmanBlog: Az írottak alapján átesett rajta tünetmentesen korábban, és volt antitest a vérében, nyilván.
(Közben a fickó szentté avatása már folyik a liberális médiában, már várom, hogy Feripápa is elindítsa az eljárást)

GABOR2 2020.06.05. 13:27:21

Azt tudtátok, hogy már van Black Live Matters Budapest is és valami 400 tagja van és máris olyan kedves jelszavakat mondanak mint: "ha közömbös vagy az igazságtalansággal kapcsolatban, akkor az azt jelenti, hogy ellenünk vagy”."

Persze ez is nemzetközi, mert pont tegnap láttam egy ehhez nagyon hasonló ütenetű táblát, meg olyat, hogy "ha fehér vagy és közömbös, akkor rasszista vagy".

Ezt még most az elején le kéne állítani.

Deansdale 2020.06.05. 13:42:49

@GABOR2: Igen, ez ellen sürgősen fel kell lépni mielőtt kialakul az a helyzet ami miatt az USA-ban szívnak.

Kisgé 2020.06.05. 14:04:43

@GABOR2: Mondjuk ezek viccesek, én fehér vagyok, rasszista, de nem vagyok közömbös a családom, barátaim, városom, nemzetem, a (sajnos egyre kevésbé létező) nyugati, fehér civilizáció sorsa iránt. Viszont valóban közömbös vagyok-sőt, leszarom-a niggerek, arabok, cigányok, LMBTQ+, buzik problémáit. Kihagytam valakit Ildikó?
Ja, az igazságtalansággal kapcsolatban sem vagyok közömbös, de BLM Budapest tagjainak biztos ellensége vagyok.

GABOR2 2020.06.05. 19:04:00

@Deansdale: Meg eleve... van 400 néger ott, vagy ott is igazából fehérbőrű liberálisok akik az "élkcsapat".

GABOR2 2020.06.05. 19:44:31

Itt van egy nagyon durva story...

"LinkedIn Staffers Go All-Lives-Matter During ‘Dumpster Fire’ Meeting on Racism"

www.thedailybeast.com/linkedin-staffers-go-all-lives-matter-during-dumpster-fire-meeting-on-racism

"LINKEDIN EMPLOYEES USE FORUM ABOUT DIVERSITY TO DEFEND RACISM"

www.theverge.com/2020/6/4/21279739/linkedin-employees-racist-comments-george-floyd-protest

Fúúhhh... röviden...

A Linkedin-nek van egy ilyen belső foruma ahol a munkatársak írkálhatnak egymásnak, és több fehér munkatárs jelezte, hogy elnyomva érzi magát, meg olyan dologokat hoznak fel, hogy a feketék 50-szer többször ölik egymást, mint a fehér a feketét és a rendőrök fehéreket is bántanak, arról miért nem beszélnek szinte soha (most is egy 75 éves fehér bácsival történt egy baleset a rendőr miatt).

És ami a legfőbb... felvetették, hogy inkább arról kéne beszélni, hogy minden élet számít, nem pedig, hogy ez vagy az...

Mondani se kell... azonnal rasszistázák őket, a CEO bocsánatot kért..., meg a fekete alkalmazottak, "többé nem érzik magukat biztonságban a Linkedin"-nél, mer teli van rasszistákkal szerintük... mert olyat mernek kérni, hogy minden élet számít...

GABOR2 2020.06.05. 20:20:24

Hát besz@rok, erre már tényleg nincs mit mondani...

A minneapolisi városi tanács kijelentette, hogy szerinte a rendőrség George Floyd halála után kijelenthető, hogy menthetetlen, megreformálhatatlan, úgyhogy... most arról van szó, hogy az egész rendőrséget... megszüntetik.

"Minneapolis City Council is considering DISBANDING the police department after saying it is beyond reform after George Floyd's death"

www.dailymail.co.uk/news/article-8392427/Minneapolis-City-Council-considering-DISBANDING-police-department-George-Floyds-death.html

Valami komédiában élünk?

GABOR2 2020.06.05. 20:23:52

@GABOR2: Arról beszélnek, hogy ezután teljesen erőszakmentes rendfenntartás kell, hogy el kell venni a rendőrség "erejét" és a rendőrség ezután semmilyen kárt ne tehessen emberi életben...

NORMÁLIS???!!!!

Deansdale 2020.06.05. 20:57:33

@GABOR2: "Valami komédiában élünk?"

Kívülről annak tűnhet, belülről nézve inkább tragédia.

GABOR2 2020.06.05. 21:35:55

@Deansdale: Aztán tán valami emlékművet emelnek majd ennek a halott fickónak, aki... amúgy olyan dolgokat csinált mint... betört egy bandával valakinek a házában és ott egy terhes nőre fogott éles fegyvert stb.... Ilyen ember kap emlékművet.

Azonkívül a megnézzük a statisztikákat fehérek sokkal nagyobb eséllyel haltak meg olyan lövöldözésekben ahol rendőr is részt vett:

"Racial Disparity in Fatal Officer-Involved Shootings"

"Study Finds White Officers Not More Likely to Shoot Minority Civilians,
Violent Crime Rates Biggest Predictor of Shooting Victims’ Race"

" In counties where white individuals committed more violent crime, a person fatally shot by police was more likely to be white."

bsos.umd.edu/featured-content/racial-disparity-fatal-officer

A média persze mindent úgy mutat be, mintha fordítva lenne.

GABOR2 2020.06.05. 21:46:04

Besz@rás... ez sokkal kiterjedtebb mint gondoltam... Az új progresszív jelszó... "Defund the Police". Meg akarják szüntetni ezek a... rendőrséget. Miközben... szétlopkodják a városokat. Ezek... erre már tényleg nincsenek szavak.

"Defund the Police"

www.theatlantic.com/ideas/archive/2020/06/defund-police/612682/

zriff 2020.06.05. 21:46:36

Engem ettől rázott ki a hideg: www.joshwho.net/its-a-cult-protesters-lie-on-hot-pavement-in-extreme-heat-and-humidity-chanting-i-cant-breathe-like-zombies-video/

Ez már tisztán vallási fanatizmus, készülnek az utópia eljövetelére, az usának tartok tőle végleg befellegezett.

GABOR2 2020.06.05. 21:48:50

@zriff: A sok gender szakos csak mint fizetett tüntető tud megélni.

Madarász Henrik 2020.06.05. 23:15:41

@GABOR2: Majd megugrik a helyi liberálisok halálozása, amikor a fekete bandák házról házra járva kirabolják a házakat és megerőszakolják a nőket.

csi szi 2020.06.05. 23:31:50

@GABOR2: Csinálnak majd új rendőrséget, forradalmak után úgy szokás.