HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Hartrigel: @Deansdale: "Na igen, ez kissé tudathasadt elképzelés". Szerintem a legtudathasadtabb elképzelés azok, amikor mai vulgár-ateistákat hallgatom ekte keresztény toposzokkal vagdalkozni. Ugye a Woke ... (2024.04.18. 19:04) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Mia and Me: "mondjuk az adakozásnak nincs sok köze az erkölcshöz..." Ha olyan értelemben nézed, hogy ki mennyire jó ember, elég sok köze van hozzá, mert mondani ugye akármit lehet, de konkrét áldo... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: @Opus P.: "Nem kell semmiféle mikulás meg fogtündér történet ahhoz, hogy az embereket a jóságvirányába tereljék. Egy mondat elég lenne: ne légy p×cs." ezzel egyetértek. Szerintem egy jó éve tán pon... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: @Deansdale: "a legtöbbet még mindig a keresztények adakoznak az egész világon, pedig mindenki lenézi őket és mindenkinek nagy a pofája, hogy ők mennyire jóerkölcsűek a keresztény hit nélkül is." mo... (2024.04.18. 15:28) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Röpke gondolat

2021.07.30. 21:59 Deansdale

Kommentbe írtam, de így kiemelve jobban megmarad és talán többekhez eljut:

Egyre feltűnőbb, hogy a háttérhatalom alaposan kitanulta a szektásodás mechanizmusát és lélektanát, és a saját céljai érdekében folyamatosan ezzel bombázza a világot. A szó legszorosabb és leghagyományosabb értelmében szekta a feminizmus éppúgy mint a faji aktivizmus, az LMBTP hülyeség, a klímások, a vegák, és még sorolhatnám - és most már az oltáspártiak is. Pszicho- ill. szociológiai trükkökkel beszektásítják az arra hajlamos embereket különféle baromságokba, alaposan megtámogatják őket politikailag, anyagilag és médiaháttérrel, aztán ráuszítják őket azokra akik nem szektásodtak be. Nesztek, barmok, üssétek egymást amíg a világkormány kiépül és végrehajtjuk a nagy reszetet... A régebben viszonylag jól bevált kenyér és cirkusz helyett most már évtizedek óta ez van, szektaképzés majd oszd meg és uralkodj.

A dolog általában a klasszikus jobb-bal felosztás mentén történik, de nem feltétlenül, pl. az oltáspárti szektába is akárki beléphet, csak az a lényeg, hogy higgyen a hatalom mágikus tévedhetetlenségében és utálja a szektán kívülieket. Aztán hogy jobbra szavaz vagy balra az mindegy, a megosztottság, a konfliktus, az együttműködésre való képtelenség mindenképp létrejön, és hát ez a cél.

132 komment

Címkék: szép új világ piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borathan 2021.07.31. 14:14:24

azt honnan lehet tudni, hogy az oltást támogatók a behülyített szektások, és nem az oltásellenesek vannak tudománytalan butasággal megvezetve?

Deansdale 2021.07.31. 18:02:12

@Borathan: Nem mindenki szektás aki oltatja magát, ez mondjuk a cikkben félreérthető, bocs. Itt az oltásfanatikus szektáról beszéltem, ami pöccre elhisz bármit a sajtónak és hevesen támad mindenkit aki szkeptikus. Ezek tökugyanolyanok, mint a harcivegák vagy a Thunberg-klónok, beszippantja őket egy "ügy", beépül az identitásukba és onnantól érzelmileg viszonyulnak a témához. Ezért fröcsögnek mindenkire aki máshogy gondolkodik, mert úgy érzik amazok az identitásukban támadják őket. (És ugyanez igaz minden progresszív leányvállalatra, ahogy a cikkben is írva vagyon.)

Nyilván vannak emberek az oltásszkeptikus oldalon is, akik hasonlóan élik meg a helyzetet, viszont kurvanagy különbség, hogy míg az egyik szektát szándékosan hozzák létre és ezerrel adja alájuk a lovat a háttérhatalom, addig a másik oldalon legföljebb pár kósza agyongyötört szerencsétlen pörög túl saját erőből. A hivatalos narratívában ők az eretnekek, olyannyira hogy az állam fel is lép ellenük - lásd Gődény esetét.

Szóval itt igazából nem is releváns kérdés, hogy a háttérhatalommal szembeni oldalon léteznek-e szektaszerűségek, mert bizotsan - amire itt fel kellene figyelni, az az, hogy a háttérhatalom szándékosan agymos és szektásít tömegesen, drasztikusan, a mainstream médián keresztüli tervezett-szervezett manipulálással, és ilyesmi a történelemben eddig nem volt.

Sőt, hogy vicces legyek, az aktuális témában még teljesen mindegy is, hogy amúgy az oltások jók-e vagy sem, mert az ilyen fajta érzelmi tömegmanipuláció még akkor is aljas és veszélyes, ha véletlenül jó ügy érdekében használják, amit én erősen kétlek.

...

Ja, még az előző cikk kommentjei között látható, hogy miből látható az oltásfanatikusok szektás mivolta, de ide is bemásolom:

A valódi népegészségügyi intézkedések
- nem használnak megszégyenítő taktikákat
- nem használnak tömeges félelemkeltést
- nem cenzúrázzák a kétkedőket
- nem tiltják a kérdésfeltevést
- nem támadják vagy rejtegetik azokat akik egészségkárosodást szenvedtek
- nem dehumanizálják a szkeptikusokat
- nem igényelnek a hatalom tévedhetetlenségébe vetett fanatikus hitet
...de a szekták igen.

Deansdale 2021.07.31. 18:05:45

@Borathan: A vírustól rettegő nyugati államfők között miért nincs egy sem, aki a vírusra hivatkozva leállította volna a tömeges migrációt? Színjáték az egész, politikai színház.

Deansdale 2021.07.31. 18:13:30

@Borathan: Mondjuk átvághattam volna a gordiuszi csomót azzal, hogy aki Klaus Schwab álmainak valóra váltásáért gürcöl, az a szektás :D Ha megfigyeled van egy jól körülírható vonulat ami élvezi az ENSZ, az EU, a VGF, az NGO-háló, stb. támogatását, nyilván az ami olyasmiért lobbizik ami a great reset-es banda terveinek megfelel, a klímahisztitől a hústilalmon és rovarevésen át a BLM-térdelésig és a migráció népszerűsítéséig, és ebbe a közegbe tökéletesen belesimul az oltásfanatikus közösség. Szép társaság :)

Frederick2 2021.07.31. 20:29:17

@Deansdale:

"Nesztek, barmok, üssétek egymást amíg a világkormány kiépül és végrehajtjuk a nagy reszetet..."

Elég centrumszerű lett ez a blogbejegyzés. Miszerint, emberek, ne vegyetek részt a polgárháborúban és a törzsi gyűlölködésben, mert az a gazdasági és politikai elitnek, meg a mögöttük álló hatalmaknak jó, nem nektek! Persze, értem, mit akarsz mondani.

A szektások közül amúgy kihagytad az ateistákat és a transzhumanistákat. :)

Borathan 2021.08.01. 00:08:18

@Deansdale:
hát, amennyire én látom, a mi miniszterelnökünk és kormányunk is keményen beleállt az oltások mögé, azt annyira mégsem gondolnám, hogy olyan lenne, mint ahogy írod. Meg az elvtársa, Netanjahu miniszterelnök is oltatott ezerrel
Amennyire én látom, a valláskárosult népségek jellemzően oltásellenesek, legyenek azok amerikai keresztények vagy izraeli ortodox zsidók
Persze, amíg Izraelben a zsidó kormányzatok gőzerővel oltják a zsidókat (és nem annyira gőzerővel a palesztinokat :) ), addig én nem hinném, hogy bármi baj is lenne az oltásokkal, ha a zsidók megbíznak benne

2021.08.01. 01:10:56

@Borathan:
"hát, amennyire én látom, a mi miniszterelnökünk és kormányunk is keményen beleállt az oltások mögé, azt annyira mégsem gondolnám, hogy olyan lenne, mint ahogy írod. Meg az elvtársa, Netanjahu miniszterelnök is oltatott ezerrel"

"Oszd meg és uralkodj."

Van akinek leesik a tantusz, van akiknek nem....

yotta 2021.08.01. 09:55:11

@icipicicsipa: "Van akinek leesik a tantusz, van akiknek nem.... "

Rendben, játsszunk el evvel a gondolattal, de mikor lesz az a pillanat, amikor az oltásellenesek zsákjaikból elkezdik önteni a fejükre a hamut, mert se nem döglöttünk meg most és három év múlva sem hal ki - mint azt a belinkelt videók megszólali előre megjósolják - a föld összes beoltottja?

Wildhunt 2021.08.01. 11:01:39

@yotta: reductio ad absurdum. Majd miután az oltástálibok töredelmesen bevallják hogy hülyék voltak mikor az oltatlanok túlélik a 4…n-ik hullámot.

Deansdale 2021.08.01. 11:49:07

@yotta: Mivel soha senki nem mondta, hogy az oltás minden oltottat megöl, kicsit furcsállom a kérdésed :) Ahogy ha jól emlékszem már kifejtettem itt részletekben több különböző alkalommal:
1. Az alapvető feltételezés az, hogy ez egyelőre csak a bevezető kör, most szoktatják rá az embereket egyrészt az állam iránti feltétlen engedelmességre "vészhelyzetekben" (és majd jön a klíma- meg a cyberbűnözési vészhelyzet is, stb.), másrészt az évenkénti többszöri oltás gondolatára amire "önként" jelentkeznek, harmadrészt a szkeptikusok gyűlöletére. Emellett valószínűleg listázzák az engedetleneket, akik nem hajlandóak minderre "önként".
2. Másodfeltételezés, aminek kisebb az esélye, de azért messze nem zéró, hogy pár éven belül kiderül az mRNS oltásokról pár "teljesen váratlan" hosszútávú mellékhatás, elsősorban a termékenység csökkenése, illetve az immunrendszerre gyakorolt valamilyen negatív hatás, de lehet akár az oltástól való függőség is, meg ezer más dolog.

Aztán persze ha kiderül, hogy semmi ilyesmiről nincs szó, akkor igenis jön a zsák hamu, és tudod mit, én ennek örülnék a legjobban.

2021.08.01. 19:41:30

Érdemes felrakni a telegramot (van Windowsra is), mert pl. az "ébredés" FB oldal adminjait nem győzi letiltani a facebook, ezért ott nem jelenik meg kb. már semmi, de van telegram csoportjuk is:
t.me/ebredes2017

Néhány hír a telegram csoportból:
- Ausztráliában teljes kijárási korlátozást vezettek be, annak ellenére, hogy csak napi 1-2 ember hal meg covidban. Helikopteres hangosbemondóval próbálják hazazavarni az embereket.

www.google.com/search?q=australia+covid+cases

- a Facebook tényellenőreit az oltóipari cégek finanszírozzák.
- Pakisztánban azzal fenyegetnek, hogy letiltják a SIM kártyád, ha nem oltatsz.

#klímakatasztrófa:
www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD/posts/4231273843623700

eloi 2021.08.01. 20:09:36

Kár volt ezzel a cikkel/hozzászólással a színvonalat levinni a béka ... alá. :-(

(Pl. egy kalap alá venni a BLM-et, LMBTQ...-t, ,meg egy halálos kór elleni elkeseredett küzdelmet. Ja, meg pont ezzel kapcsolatban háttérhatalmat emlegetni. Mert, ha ezt a háttérhatalom csinálja, akkor köszönjük meg neki szépen, a TBC és pár tucat egyéb halálos kórság OLTÁSSAL való eltüntetése miatt (is)! )

2021.08.01. 20:19:57

@eloi: pedig nem olyan nehéz összekötni őket, elég, ha csak azt nézi az ember, hogy ki finanszírozza őket. Persze, ha te úgy gondolod, hogy ezek önszerveződő csoportok, és a politikusok is ingyen a vállukra vesznek egy olyan témát, amivel több szavazót vesztenek, mint amennyit nyerhetnek, akkor nincs több kérdésem.

Wildhunt 2021.08.01. 21:08:12

@eloi: ha szerinted a két betegség ugyanolyan, egyforma intézkedéseket hoztak ellenük és ugyanúgy fejlesztették ki az oltásukat is, akkor elképesztően buta és tudatlan vagy.

2021.08.01. 21:09:30

@Deansdale:
". És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson el semmit, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma."

szentiras.hu/RUF/Jel13

" Amikor pedig háborúkról és lázadásokról hallotok, ne rettenjetek meg, mert ezeknek előbb meg kell történniük, de ez még nem a vég.
Azután így folytatta: Nemzet nemzet ellen és ország ország ellen támad, mindenfelé nagy földrengések, járványok és éhínségek lesznek, rettenetes dolgok történnek, és hatalmas jelek tűnnek fel az égen.
De mindezek előtt kezet emelnek rátok, és üldöznek titeket, átadnak benneteket a zsinagógáknak, és börtönbe vetnek, királyok és helytartók elé vezetnek titeket az én nevemért."

szentiras.hu/RUF/Lk21

És láttam, amikor a Bárány feltörte a hét pecsét közül az elsőt, és hallottam, hogy a négy élőlény közül az egyik mennydörgéshez hasonló hangon szól: Jöjj! És láttam: íme, egy fehér ló, a rajta ülőnek íja volt, és korona adatott neki, és győzelmesen vonult ki, hogy újra győzzön.
Amikor feltörte a második pecsétet, hallottam, hogy a második élőlény szól: Jöjj! És kijött egy másik ló, egy tűzvörös, és a rajta ülőnek megadatott, hogy elvegye a békességet a földről, sőt hogy öldössék egymást az emberek; és nagy kard adatott neki.
Amikor feltörte a harmadik pecsétet, hallottam, hogy a harmadik élőlény szól: Jöjj! És láttam: íme, egy fekete ló, és a rajta ülőnek mérleg volt a kezében. És hallottam, mintha egy hang szólt volna a négy élőlény között: Egy mérce búza egy dénár, és három mérce árpa egy dénár, de az olajat és a bort ne bántsd!
Amikor feltörte a negyedik pecsétet, hallottam a negyedik élőlény hangját, amint így szól: Jöjj! És láttam: íme, egy fakó ló, a rajta ülőnek neve Halál, és a Pokol követte őt; és hatalom adatott nekik a föld negyedrészén, hogy öljenek karddal, éhínséggel, döghalállal és a föld vadállatai által

szentiras.hu/RUF/Jel6

Kezdj el keresgélni barátom a materiális - és emberi - világon túl kicsit, ha meg akarod tudni az Igazságot, és, hogy mi a világ valójában és mi az, amiben ma élünk.
És mi az, ami vár reánk, minden emberre, a világra.

Frederick2 2021.08.01. 21:26:40

@Deansdale: Baloldali feministák kiálltak a 13 éves gyereklányt megerőszakoló és meggyilkoló migráns férfiak jogaiért, egy oknyomozó újság szerkesztőségével szemben.

www.ferfihang.hu/2021/07/16/terroristanak-oltozott-feministak-tamadtak-egy-ujsag-szerkesztosegere-hogy-vedelmukbe-vegyek-a-tizenharom-eves-lany-migrans-gyilkosait/

(Kéz ökölbe szorul.)

Santer 2021.08.01. 21:35:54

@Borathan: kétely esetén mindig vizsgáljuk meg a pénz áramlási irányát.

Meg hogy hol gazdagodnak meg a zsidók.

Deansdale 2021.08.02. 07:44:25

@eloi: Szándékosan félre kell értened és magyaráznod a mondandómat, hogy beleköthess, ugyanis a különböző mozgalmaknak nem a céljait hasonlítottam össze, hanem a technikákat amivel a követőket toborozzák és hülyítik. Kifejtem:

A BLM nevében érzelmileg túlfűtött hazugságokat sugároznak a mainstream médiában amivel pánikot és dühöt keltenek az emberekben, ezt a dühöt felülről kontrollálva ráirányítják egy "kívülálló" embercsoportra, plusz kialakítják a hitet hogy a csoporthoz tartozók erkölcsileg magasabbrendűek mindenki másnál, és készen is van a szekta. Úgy hiszem a szekták általános jellemzői közül nem tudnál mondani egyet sem ami a BLM-re ne lenne igaz - és ez így ebben a formában 100%-ig igaz az oltásfanatikusokra is. Mondj egy szekta-tulajdonságot ami nem igaz a covidrettegőkre.
objektivszcn.blog.hu/2016/02/15/a_szektak_jellemzoi
Felülről sugárzott megkérdőjelezhetetlen dogma? Fekete-fehér világnézet? Elitista mentalitás? A csoport az egyén felett? Kontroll jutalmazások és büntetések révén? Részrehajló igazságszolgáltatási rendszer? Közelgő apokalipszis? Melyik lenne az, amelyik nem jellemzi az oltásfanatikusokat? Egyedül a személyi kultuszba lehetne belekötni, de ez a covidnál nem igazán releváns, illetve maga az oltás tölti be ezt a szerepet bizonyos értelemben.

Egy halálos kór ellen nyugodtan lehetne felülről tervezett és irányított szektásodás nélkül küzdeni.

Deansdale 2021.08.02. 07:53:31

@Frederick2: Minden ilyen esettel tagadhatatlanabbá válik, hogy a feminizmusnak kvázi soha semmi köze nem volt a nők védelméhez, mindigis egy marxista politikai mozgalom volt aminek az elsődleges célja a marxizmus kiszolgálása. 2021-ben a legfőbb marxista irányvonalak közé tartoznak a migráció ill. a nem-fehérek támogatása, valamint a kereszténységgel szemben az iszlámmal való összefekvés. A totemoszlopon mindhárom a nővédelem fölött áll, tehát a feministák a leánygyermekeket megerőszakoló és megölő idegen barbárokat védik AZOKTÓL, akik a leánygyermekeket védik.

Nincs itt semmi különös, csak az nem érti a jelenséget, aki nem figyel eléggé.

Frederick2 2021.08.02. 07:59:26

@Deansdale: A feminizmus a marxizmus szolgálólánya.

Frederick2 2021.08.02. 08:10:39

@Deansdale: Csak nekem tűnik úgy, hogy Puzsér mostanában tolja az LMBT szekerét?

Az még hagyján, hogy...

Kiáll az azonos neműek házassága mellett.
Kiáll az azonos neműek örökbefogadása mellett.
Kiáll a transznemű jogok mellett.

De mindenkit betámad, aki kritizálja az LMBT-t. Beveti ellenük a homofób kártyát.

Most például Hodász András atya ellen.
www.youtube.com/watch?v=RaE15GDliSM

Hodász vitára hívja Puzsért
www.youtube.com/watch?v=bGeR0xRaYiQ&t=4s

Frederick2 2021.08.02. 08:19:14

@Deansdale: Létezik a genetikailag (biológiailag) determinált homoszexualitás vagy sem? Magyarán: gyógyítható a homoszexualitás vagy sem?

Ez egy olyan téma, amiről tilos a vita. Tabusított.

Szász Péter Domonkos. Nagy Gergely. Szabados Ádám. Szilvay Gergely. Hodász András.

Csak öt olyan név, akik szerint puszta mítosz a genetikailag (biológiailag) determinált homoszexualitás, akik bírálói és ellenzői a balliberális identitáspolitikának, akik készek vitázni a témáról, és akiket igyekszik a balliberális szubkultúra kirekeszteni az identitáspolitikáról szóló vitából.

Bár megy a nagy liberalizmuskodás a homoszexualitás-téma kapcsán, de ez a leginkább tabusított téma. Állítólag a tudományos kísérletek során megdőlt a genetikailag determinált homoszexualitás elmélete. Állítólag – ugyanis erről csak a jobboldalon merészelnek beszélni, ott is szűk körben. A témáról nincs intellektuális diskurzus. Az olyan keresztény közszereplők, mint Szász Péter Domonkos, Nagy Gergely, Szabados Ádám, Szilvay Gergely, Hodász András már évek óta hangoztatja azon véleményét, hogy biológiailag és genetikailag determinált homoszexualitás nincs; a homoszexualitás egy rossz szocializáció okozta mentális betegség, ami megfelelő pedagógiai és pszichológiai módszerekkel, gyógyszerekkel és hittel gyógyítható. Előfordulhat, hogy nincs igazuk – de az is lehet, hogy igen. A lényeg az, hogy az intellektuális közélet esélyt sem ad Szász Péter Domonkosnak, Nagy Gergelynek, Szabados Ádámnak, Szilvay Gergelynek, Hodász Andrásnak, hogy kifejtsék koncepciójukat, bizonyítsák állításaikat, egyáltalán azt, hogy megméretessenek a közvélemény előtt. A saját köreikben megnyilvánulhatnak, de a széles intellektuális közéletben nem.

Akkor most a homoszexualitás mentális betegség vagy természetes állapot?

Ez az a kérdés, amire nem tudok adni egy határozott választ. Mert mind balról, mind jobbról betüremkedett a homoszexualitás tematikájába a politika. Több az ideológia, kevesebb a tudomány. (Őszintén: nekem katolikus-prorestáns koncepcióval is az a problémám, hogy erősen érződik mögötte az ideológia, jobbról.) Ugyanakkor a Balliberális Network az, ami megakadályozza a témáról az egészséges diskurzust. Álszent a balliberális oldal identitáspolitikája, mert pontosan erről nincs őszinte párbeszéd a közéletben – hanem kussoltatva van rengeteg ellenhang.

Mme.Brioche 2021.08.02. 11:07:38

@Deansdale: "Egyedül a személyi kultuszba lehetne belekötni,"

Azért nincs személyi kultusz, mert globálisan elterjedt az egész, amire még soha ezelőtt nem volt példa, ettől olyan ijesztő szerintem ez az egész.

Bayaz 2021.08.02. 12:35:18

Jó leírás.

Viszont az oltáspártiságot, illetve az ember okozta káros környezeti változásokkal kapcsolatos aggódást nem sorolnám ebbe a kategóriába, az ugyanis tudományos állásponton, nem pedig aktivisták által kitalált baromságokon alapszik, mint a BLM, a harmadik hullámos feminizmus vagy az LMBTQ.

Nem is véletlen, hogy az utóbbiak csak a nyugati világban népszerűek, míg előbbiek az egész világon elfogadottak.

Bayaz 2021.08.02. 12:51:34

@Frederick2: @Deansdale: az ateistákat és a transzhumanistákat nem sorolnám ebbe a kategóriába.

Persze vannak kisebb szekták, de nem látom, hogy a médiában az ateizmus vagy a transzhumanizmus ezerrel nyomva lenne úgy, mint a BLM vagy a 'szivárványmozgalmak'.

Az értelmesebb 'szektás' ateistákat, pl. Dawkins, manapság már iszlamofóbnak bélyegzik és a médiában is inkább azt nyomják, hogy van
1) 'jó' kereszténység ('szeretet', Ferenc pápa, LMBTQ és migráció elfogadás a címszavak - lásd pl Karácsony beszédét a Pride-on)
2) és 'rossz' kereszténység, 'álkereszténység' ('kirekesztés', 'pedofil papok', 'homofóbia', 'kereszténység politikai célokra való felhasználása' stb. a címszavak)

Persze én agnosztikus vagyok, szóval lehet hogy nem veszek észre valamit. Mindenesetre nekem úgy tűnik, mintha a kereszténység 'kilúgozása', nem pedig az ateizmus népszerűsítése lenne a cél.

Mme.Brioche 2021.08.02. 12:58:41

Ott tart a világ, hogy egy 111milliós lakosú (10%-os átoltottságú országról beszélünk, ahol kevesebben haltak meg covidban, mint Magyarországon) ország választott vezetője nyilvánosan, nemzetközi kamerák előtt ki merészeli jelenteni, hogy a népéből 100millió ember felőle akár meg is dögölhet, őt nem érdekli.

edition.cnn.com/videos/world/2021/07/29/philippine-president-covid-19-vaccine-lon-orig.cnn?fbclid=IwAR2clepUOsqTlmJsiv789M1zNx7w0e7L0RPsbNx8PePlFVYVS0Kc8Vmy_I0

Frederick2 2021.08.02. 14:04:46

@Merész Vlagyimir: Beszélhetünk erről órákon keresztül. Számtalan diskurzus zajlott már a neten a homoszexualitásról.

Ami számomra a lényeg, az kettő.

1, Nekem ne a teológia, a szociológia, a pszichológia, a kulturális antropológia, a politika és az ideológia magyarázza meg, mi a homoszexualitás.

Ne a társadalomtudomány!

Hanem a természettudomány!

2, Erről a témáról akadályozva van a vita felülről, legfőképpen balról.

(Azért kíváncsi leszek a Puzsér - Hodász vitára. Bár tartok tőle, ez is olyan lesz, hogy Puzsér a nagy hangjával belefolytja a szót a másikba. Lásd Mihazánkos csávóval való vitája.)

Frederick2 2021.08.02. 14:05:52

@Merész Vlagyimir: Az akadályozott vita kapcsán a közéleti vitákat értem, nem a neten lévőket és a kocsmában zajlókat.

Deansdale 2021.08.02. 15:22:28

@Bayaz: Az a gond, hogy a háttérhatalom, vagy nevezzük bárhogy, megfertőzi és kisajátítja az amúgy legitim témákat is, nagyjából úgy ahogy megfertőzték és kisajátították a "hagyományos" politikai baloldalt. Ma már szinte nem is létezik klasszikus szocialista értékeket követő párt sehol nyugaton, minden balos csoportosulás elcsúszott progresszív irányba, és ez elvileg politikafüggetlen mozgalmakon is megfigyelhető. A legkönnyebben épp a környezetvédelmen, ami alapvetően egy jó gondolat, csak sajnos a Klaus Schwab-féle világkormány-globalisták azt is befogták a saját vitorlájukba. A talaj, a vizek, a levegő és az élelem szennyezése miatt jogosan aggódó emberek helyét átvették a Greta Thunberg-féle muppetek. Ezeknek olyan politikai hátszele van amiről az autentikus környezetvédők legföljebb álmodhatnak. Pl. az, hogy Thunberg az ENSZ-ben és hasonló helyeken tarthatott előadásokat jelzi, hogy a háttérhatalom zabigyereke, aki (tudva vagy tudatlanul, de) az ő szekerüket tolja.

EZ MÁR NEM AZ A KÖRNYEZETVÉDELEM AMIRE TE GONDOLSZ, és ha nem vigyázol szép lassan beszippantanak az új, posztmodern méregzöld szektába, ami a kapitalizmus ellen lázad és testvérmozgalmának tekinti a BLM-et, meg ilyesmi.

Amúgy a CO2-pánik pontosan ugyanolyan tudományosnak beöltöztetett parasztvakító propaganda, mint a BLM-féle "statisztikák" arról hogy a négereket tömegesen öli a rasszizmus, a feminista "kutatások" amik szerint minden nőt naponta többször vernek, ésatöbbi. Eme sor végére zárkózott fel most az, hogy mind meghalunk influenzában, mert egy mesterségesen módosított majd szándékosan szabadon engedett vírustörzs kb. 10%-al veszélyesebb mint az átlagos változatok.

Ez a tudomány már nem az a tudomány, aminek hiszed, barátom. Tudósokat pont ugyanolyan könnyű megvenni mint politikusokat. Ami manapság a globalista sajtóból ránk ömlik, az garantáltan a központi ágenda valamilyen eleme, és akkor kell vele a legjobban vigyázni, ha olyan húrokat penget amik a szívednek kedvesek. Ilyesmivel még azokat is be lehet vonni egy-egy szektába, akik amúgy nem hajlamosak az ilyesmire.

...

Ma hallottam a pletykát, hogy az EÜ-ben gyakorlatilag már kihirdették a szeptember közepi újabb lezárást, ami szerintem 130%-ig bizonyítja, hogy előre megírt forgatókönyv szerint játszunk, ugyanis jelenleg semmilyen trend nem indokolja ezt a tervet. Az ország ~60%-a oltva van, az új fertőzések száma minimális, szóval ha már előre eldöntötték hogy szeptember közepén kapufa, akkor nyilván arra is készülnek hogy ha nem lesz "elég" valódi beteg, akkor csalással és hazudozással elhitetik a néppel, hogy igenis van. A sajtó leadja majd, hogy 30E új fertőzött naponta, meg ezer halott, mert nyakunkon az epszilon variáns, és az oltások nagyon jók és fontosak, csak sajnos szart sem érnek, ezért kötelezőek lesznek mindenkinek. Mindezt akkor is, ha a pánnikeltés mögött egy büdös szó igazság sincsen. Korábban is megfigyelhető volt, hogy a politika nem igazán a valós helyzetre reagál, hanem előre megírt lépéseket tesz, aztán a valóság vagy passzolt azokhoz, vagy nem, úgyis leszarták.

Frederick2 2021.08.02. 16:25:04

@Bayaz: @Deansdale: Tudjátok, kik tartják magukat transzhumanistáknak?

Csak kapásból néhány név.

Bill Gates. Jeff Bezos. Elon Musk. Mark Zuckenberg.

Hisznek az Új Emberben és az Új Emberiségben. Az ember is, az emberiség is tökéletesíthető. Jeff Bezos és Elon Musk emellett belőtte magának az űrtechnológia fejlesztését, és álmodoznak a Mars kolonalizálásáról is. Az olyan hazai youtuberek szerint, mint a TheVR, ez csodálatos. Én viszont azt látom, hogy a hatalmas vagyontól istenembereknek hiszik magukat ezek a multicég vezetők. A megalomán természetüknek tökéletes talpalávaló a transzhumanizmus.

Az egyébként normális, hogy egy multicég nagyobb vagyonnal rendelkezik, mint egy nemzetállam? Szerintem nem!

Olyan céges környezetben terjed a transzhumanizmus, mint a Google, a Microsoft, a Facebook, az Amazons, a CD Projekt Red, az Ubisoft, a Square Enix stb.

Mivel a transzhumanisták hisznek abban, hogy az emberi test szabadon alakítható, emellett, hogy az ember szabadon választhat magának több identitást is, lehetsz bármi és bárki, ezért integrálták magukba az LMBT-t és a Gender Studies-t is.

Nekem alapvetően nem az a bajom a transzhumanizmussal, hogy létezik. Pedzeget olyan témákat, amikről én szívesen látnék vitát a nyilvánosságban (sőt, még itt a blogon is): a robotika, a virtuális valóság, az űrtechnológia, az emberi test fejlesztése a technika által stb. Kibaszott jó témák ezek!

Csakhogy Deansdale is mondta, ezeket a témákat is kisajátítja a háttérben működő hatalom. A transzhumanista témák lassan dogmákká rögzülnek, amiről nem lehet szabadon vitázni a nyilvánosságban. Pl. Aki szembe megy Elon Musk és Jeff Bezos űrutazásos koncepciójával, azt kapásból lehülyézik a (valószínűleg felülről fizetett) youtuberek és influenszerek. Megjegyzem: még nálunk, Magyarországon is!

Frederick2 2021.08.02. 16:26:46

@Deansdale:

"Ma hallottam a pletykát, hogy az EÜ-ben gyakorlatilag már kihirdették a szeptember közepi újabb lezárást, ami szerintem 130%-ig bizonyítja, hogy előre megírt forgatókönyv szerint játszunk, ugyanis jelenleg semmilyen trend nem indokolja ezt a tervet."

Akkor, gondolom, Kasler Miklós sem véletlenül üzente az orvosoknak és az ápolóknak, hogy erősödjenek meg testileg és lelkileg, mert jön a negyedik hullám ősszel!

2021.08.02. 19:25:43

ez jó gondolatébresztő videó:
www.facebook.com/sevaster1/videos/849853352595953/
(az egész csatorna nagyon jó szerintem)

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.08.02. 23:10:05

@Frederick2: Érdekes, hogy a progresszív kánon szerint minden csak társadalmi konstrukció, nőből lehet férfi, férfiből nő vagy akár kutya is ha "úgy érzi". Egyetlen kivétel van, a homoszexualitás ami a kánon szerint kizárólag genetikailag meghatározott és megváltoztathatatlan és csak egy irányban működik.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.08.02. 23:11:21

@Frederick2: Szerintem a teológia nem fogja megmondani neked, hogy mi a homoszexualitás, nem tudom hol olvastál ilyet. :-)

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.08.02. 23:16:57

@Frederick2: Dopeman-t szoktam néha hallgatni mostanában és bár amikor a buddhista világképe alapján magyaráz dolgokat ott szerintem sokszor tévúton jár, de az viszont tetszett és szerintem jól látja ezt a részét, hogy mennyire a vágykiélés van túltolva a világban ma már. Nem kivétel ez alól Musk meg Bezos sem, sőt. Csak az ő szintjükön nem az a vágykiélés, hogy "kell egy új kocsi" hanem hogy "kell egy új űrhajó". Csak a vágy tárgya változik, a lényeg ugyanaz.
Szerintem nem fogunk amúgy a Marson kolonizálni egyhamar, ez is csak egy vágy. A jelenlegi fizikai világkép alapján egyrészt nagyon sokáig tart már az odaút de még ha sikerülne is megoldani, szerintem a progresszió már megakadályozza a fejlődést. Már nem az a lényeg, hogy a legtehetségesebb ember kerüljön pozícióba, hanem hogy az ideológia által meghatározott. Ez pedig szükségszerűen - akárcsak a kommunista kísérletben - hanyatláshoz fog vezetni szerintem.

Bayaz 2021.08.02. 23:40:36

@Sipi81: "A jelenlegi fizikai világkép alapján egyrészt nagyon sokáig tart már az odaút de még ha sikerülne is megoldani, szerintem a progresszió már megakadályozza a fejlődést. Már nem az a lényeg, hogy a legtehetségesebb ember kerüljön pozícióba, hanem hogy az ideológia által meghatározott. Ez pedig szükségszerűen - akárcsak a kommunista kísérletben - hanyatláshoz fog vezetni szerintem."
Nem is a fehér ember fog odajutni először, hanem a kínaiak.
Számukra ez presztízskérdés lesz, egész biztosan tehetséges embereket fognak kiválasztani, és nem hiszem, hogy komolyabban aggasztaná őket egy-két emberélet feláldozása - biztos lesz sok kínai űrhajós, aki jelentkezik és vállalja az út súlyos kockázatait (sugárfertőzés, csontrendszeri problémák stb.) annak tudatában, hogy ezzel dicsőséget szerez magának és a hazájának.

A kolonizálás persze más kérdés, az annyira távoli, hogy nem is érdemes vele foglalkozni. Egy bolygónk van, azt kéne megőrizni (és azon belül is elsősorban a saját környezetünket persze).

Frederick2 2021.08.03. 06:35:01

@Sipi81:

"Szerintem a teológia nem fogja megmondani neked, hogy mi a homoszexualitás, nem tudom hol olvastál ilyet."

A homoszexualitás bűn. A Bibliában benne van, hogy a homoszexualitás bűn. Ez az XY teológus leírja, hogy a homoszexualitás bűn. Blablabla, nyenyenye... A katolikus és református emberek többsége többet foglalkozik a melegek szexuális életével, mint a sajátjukkal. Igaz, a legtöbbjének nincs is. :D :P

Wildhunt 2021.08.03. 09:24:30

@Sipi81: az ilyenek miatt kezdtem újra C. S. Lewis-t olvasni.

Frederick2 2021.08.03. 10:15:44

@Deansdale: Erről nem akarsz majd valamikor írni egy cikket?

Már megint zaklatják a nőket a gamer világban. Panaszkodnak a női streamerek. A nők kevesebbet keresnek a videójáték-készítő cégeknél, mint a férfiak. Csúnya dolgok történnek a Blizzard háza táján - természetesen csak a nőkkel. Mikről maradtál le? :D

index.hu/tech/godmode/2020/07/15/twitch-botrany-stream-videojatek-szexualis-zaklatas-dr-disrespect/

ipon.hu/magazin/cikk/hatalmas-botrany-az-activision-blizzardnal

frostshock.eu/warcraft/2021/07/28/a-blizzard-valaszolt/

valis47 2021.08.03. 11:13:21

@Frederick2: Elon Musk és Jeff Bezos fehér hetero férfiak, ráadásul piszkosul gazdagok, azt hiszed kedveli őket az újbaloldal? Tévedsz, gyűlölik őket, annak ellenére, hogy valóban lefeküdnek a progressziónak. Ja és mindkettejükről jó sok pénzt lehúzott a válás, ami persze rendben van a feministák szerint, "ez az, jól csináltad, csaj!" A női egyenlőséget hirdetők szerint semmi erkölcstelen nincs abban, hogy egy nő abból lesz dúsgazdag, hogy a dúsgazdag exférje vagyonából kap egy dús falatot, hiszen nyilván megdolgozott érte.

valis47 2021.08.03. 11:14:02

Mellesleg Bill Gatestől is válik Melinda, neki sem kell majd kiállnia a sarokra. :)

Frederick2 2021.08.03. 11:29:17

@valis47: Mindjárt jön Dean, és elmagyarázza Elon Musk-ról, Jeff Bezos-ról és Bill Gates-ról, hogy zsidók. De komolyan, mindjárt jön, és elmagyarázza. :D

Viccet félretéve...

Egyébként van valami abban, amit mondasz. Látva, hogy mik történnek mostanában a Blizzard háza táján. Ami Kotick vezetésével szintén lefeküdt az ál-progressziónak. És mégis baszogatja őket a MeToo-papság és a SJW-hadosztály...

Amúgy szerintem nem azért gyűlölik őket, mert "fehér hetero férfiak, ráadásul piszkosul gazdagok". Hanem mert autonómok és autoriter figurák, akiknek meg vannak a saját terveik és céljaik, kérik a saját részüket a tortából, képesek érvényesíteni a saját akaratukat. Vagyis nem azok a dróton rángatott figurák, mint pl. Kotick.

Azt azért ne beszéld be magadnak, hogy szövetségesek. Mert nem azok.

Deansdale 2021.08.03. 12:34:02

@Frederick2: "Már megint zaklatják a nőket a gamer világban."

Ez csak a szokásos fele marxizmus, fele feltűnési viszketegség koktél, rázva, nem keverve. Vissza kellene térni a régi normákhoz, ahol 1. aki prostiként viselkedik az elfogadja hogy vele is akként viselkednek; 2. a kéretlen kommunikációra a megfelelő válasz vagy az ignorálás, vagy a végbélben fehér pont (mész a picsába'), nem a hazug feminista sírás-rívás, hogy a nőket elnyomják a férfiak tekintetei vagy szavai. Pfff.

"A nők kevesebbet keresnek a videójáték-készítő cégeknél, mint a férfiak."

Ez ugyanaz a gerinctelen aljaskodás mint amiről épp beszéltem, viszont mivel a blizzard önként beállt kultúrmarxistának, így minden szart megérdemel ami bumerángként visszacsap a pofájába. Így 2021-re már mindenki számára nyilvánvaló kell legyen, a haladár versengést senki sem bírja örökké, előbb-utóbb mindenkit túlhaladárkodnak mások, és akkor aki megbotlott, lemaradt, az megy a lecsóba. A blizzarddal is ez történik, a női alkalmazottak még libsibbek mint a cég, ezért most megpróbálják az ideológiára hivatkozva kizsebelni. Afelől én biztos vagyok, hogy objektíve nézve semmi olyasmi nem történt a blizzardnál, ami miatt ezek a nők perelhetnék, dehát ez már nem az a világ ahol az igazság vagy igazságosság bármit is jelentenének.

Deansdale 2021.08.03. 12:39:35

@Frederick2: "Mindjárt jön Dean, és elmagyarázza Elon Musk-ról, Jeff Bezos-ról és Bill Gates-ról, hogy zsidók. De komolyan, mindjárt jön, és elmagyarázza. :D"

Ezek a háttérhatalmi elithez képest csóró bohócok, és nem, nem zsidók. Egy darabig hagyták őket szórakozni, de nemrég rákoppintottak Bezos és Gates orrára is - kigolyózták őket a saját cégeikből, és talán a válásaikhoz is köze van a dolognak.

Frederick2 2021.08.03. 12:43:02

@Deansdale: Nézd, szegény Shirin, miután csúnya dolgok kerültek ki a Blizzardról, soha többet nem játszik WOW-ot! De szomorú! :(

www.youtube.com/watch?v=oQGpxQvEPiE&t=13s

16 perc szófosás. Írtam egy kommentet a videó alá, amiben leírtam, mi szerintem a probléma a videó tartalmával. Udvariasan, személyeskedések nélkül, visszafogott stílusban.

TÖRÖLTE!

Látszik, hogy OW Zoly haverja volt! :D Az sem bírta a kritikát! :D

Frederick2 2021.08.03. 12:48:15

@Deansdale:

"Ezek a háttérhatalmi elithez képest csóró bohócok"

Hát, szeretnél olyan csóró lenni, mint ők! :D

"nem, nem zsidók"

Bill Gates, asszem, zsidó származású. A másik kettő származásának nem néztem utána.

Egyébként csak poénnak szántam. :)

"Egy darabig hagyták őket szórakozni, de nemrég rákoppintottak Bezos és Gates orrára is - kigolyózták őket a saját cégeikből"

Bezos még lehet a Mars Ura. Bár ezért a pozícióért valószínűleg meg kell küzdenie Musk-kal. :D

A Netflix is beleállt Bezos-ba. Mondjuk elég nagy genyaság a Netflix-től - de nem sajnálom Bezos-t.
24.hu/elet-stilus/2021/08/01/jeff-bezos-amazon-kozutalat-targya-urutazas-dr-genya/

Deansdale 2021.08.03. 13:02:14

@Frederick2: Ha valaki nem bírja a nyílt párbeszédet az manapság elég gyakran azért van, mert süti az agyát a kognitív disszonancia, és az alatt minden kétkedő komment csak rakja a tüzet. A libsiség felé hajlók, mint az OW gárdája is, valahol a lelkük ill. a tudatuk mélyén tisztában vannak azzal, hogy a politikai nézeteik hazugok és értelmetlenek, hogy egy kutyakomédia az egész világlátásuk ami arra épül hogy úgy tesznek mintha elhinnének egy rakás dolgot amiről tudják, hogy nem igaz. Így nem is lehet párbeszédet folytatni másokkal, és nem csoda ha nem bírják a kritikát, a saját önbecsapásukra mutat rá minden egyes bíráló szó.

Ez a blizzardos hülyeség is 99% HAZUGSÁG, és ezt mindenki tudja, azok is akik perelnek meg azok is akik a neten nyomatják a habzó szájú műfelháborodást. A blizzard, mint a versenypiaci cégek általában, egyéni szerződést köt minden munkavállalóval, amit azok is aláírnak, és aki X bérért önként vállalja a munkát az utólag ne pofázzon, ha mások valailyen okból többet kapnak. Emellett az is orbitális kamu, hogy ipari méretekben büntetlenül molesztáltak volna ott a nőket - az ilyesmire már legalább 30 éve azonnal ugrik minden cég HR osztálya, a játékipart is ideértve. Viszont ismerünk már ezer esetet, amikor mohó ribancok hetet-havat összehazudoztak pénzért, hírnévért, vagy hasonló alja okokból, és garantálom neked hogy most is erről van szó. Emellett, és ezt fontos leszögezni, ha véletlenül volt is 1-1 valódi eset amikor valaki tényleg túlment az elfogadható munkahelyi flörtölgetésen, az nem a cég felelőssége, hanem az egyéné. Tipikus takonygerincű amcsi kreténség megpróbálni a cégről pénzt lehúzni egy olyan helyzetben, ami minden más országban két magánember közötti esetnek minősül. És itt jön képbe megint a kultúrmarxista szarevés, hogy megpróbálják az agyhalott propagandamaszlaggal megideologizálni, hogy a igenis a cég felelőssége ha Józsi rácsap Marcsi seggére, mert "munakhelyi nemi erőszak kultúra", meg hasonló istenfaszák. Ilyesmi nem létezik. Ha valakit bejelentenek a HR-en, hogy molesztál, és kiderül hogy tényleg, azt kirúgják. Ha meg annyira durva az eset, akkor eleve a rendőrségre tartozik és nem a cégre. Ha a blizzard CEO-ja személyesen erőszakol meg valami női kollégát, az sem a blizzard felelőssége. Olyat meg senki ne akarjon bemagyarázni másoknak, hogy nők tucatjai reklamáltak a blizzard HR-en éveken keresztül, hogy több férfi is molesztálta őket, és a HR osztály nem csinált semmit. Aki ezt elhiszi, vagy úgy csinál mintha elhinné, az húzzon el a büdös fenébe.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.08.03. 13:19:12

@Frederick2: "A homoszexualitás bűn. A Bibliában benne van, hogy a homoszexualitás bűn. Ez az XY teológus leírja, hogy a homoszexualitás bűn."
Még ez sem igaz, de eredetileg nem erről beszéltél, hanem arról, hogy mi okozza a homoszexualitást. Arra írtam, hogy arra nem fog választ adni a teológia.
A homoszexualitás tudtommal nem bűn, hanem az a bűn ha valaki ezt kiéli.

"A katolikus és református emberek többsége többet foglalkozik a melegek szexuális életével, mint a sajátjukkal."
Ezt én nem látom, azt viszont igen, hogy például Hodászt bármelyik progresszív júsághoz hívják (legutóbb például Gulyás Marci...), állandóan erről akarnak vele beszélni. Szóval szerintm épphogy sokkal inkább a progresszív média ami ezt előtérbe nyomja.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.08.03. 13:20:23

@Bayaz: A kínaiak nekem is eszembe jutottak, de nem vagyok teljesen meggyőződve róla, hogy nekik is sikerülne. Meglátjuk.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2021.08.03. 13:22:13

@Wildhunt: A nevét már hallottam emlegetni de nem tudom miről szólnak a könyvei.

valis47 2021.08.03. 13:32:55

@Frederick2: Csak rá kell nézni erre a csávóra, nem egy tesztoszteronbomba, ettől persze még nem kellene a kultúrmarxista hülyeségeknek bedőlnie, csak hát a bioleninizmus elmélete szerint nem véletlenül vonzza be a balos ideológia a biológiai lottón veszteseket, vagy magukat vesztesnek érzőket.

Frederick2 2021.08.03. 13:40:31

@valis47:

"bioleninizmus elmélete szerint"

Micsoda hülyeségeket mondasz te is! Shirinnak van asszonya, akivel, köszöni szépen, megvan! A kinézeten sem érdemes ugrálni, mert a jobboldalon is vannak különös kinézetű emberek. Tudod, Schmidt Mária például kancsal, de csak a nagyon bunkó és buta emberek gúnyolnák és röhögnék ki érte!

Amúgy, függetlenül attól, hogy Shirin és Zoly balliberális politikai nézetei az esetek többségében bullshit, készítettek ők már igazán jó minőségű és jó tartalmú videókat is.

Attól, hogy valaki ballib, nem kell azonnal elküldeni a Taigetoszra!

Wildhunt 2021.08.03. 14:11:46

@Sipi81: Alapvetően apologetika. Ő írta még a Nárnia Krónikáit, meg egy sci-fi sorozatot is.

valis47 2021.08.03. 14:13:20

@Frederick2:

A "bioleninizmus" az az elmélet, hogy a nem vonzó külső, hátrányos genetikai tulajdonságok, betegségek stb. miatti alacsony "szexpiaci érték" az anyagi depriváltsághoz hasonlóan agresszív túlkompenzációhoz, radikális politikai irányzatokhoz való csapódáshoz vezethet, férfiaknál (incelek) ez lehet a szélsőjobboldal és a szélsőbaloldal is, míg a nők jellemzőan a szélsőbalon és az agresszív feminizmusban találják meg ezt.

A bioleninizmus nem ugyanaz, mint a kultúrmarxizmus, a mai bioleninisták (többségükben) egyszerűen csak a kultúrmarxizmust választják, hogy kifejezzék a genetikai vesztességük miatti frusztrációjukat. Tehát a biológiai, kinézetbeli egyenlőtlenségek a társadalomban a genetikailag "kevésbé nyerteseket" arra ösztönöznek, hogy egy társadalmi változást ("igazságtételt"), a "természeti rend" megdöntését ígérő politikát támogassanak. Az incel férfiak, ha muszlimok, választhatják a radikális poltikai iszlámot, ha alacsony státuszú jellemzően munkásosztálybeli fehér férfiak az fejlett világban, akkor fordulhatnak a jobboldal felé, amelytől a régi szép idők visszaállítását várják (ez utóbbi csoportot démonizálja a baloldal erősen, mint "a legnagyobb veszélyt"). Az entellektüel (vagy legalábbis magát annak képzelő), kultúrmarxista ideológiai képzésen (akár az oktatáson akár csak a médián keresztül) átesett, de nem túl sikeres férfiakból lesznek a "férfi feministák", a "cuck"-ok, akik abban hisznek, hogy így "woke" p.nához is jutnak majd (lehet, hogy 100 kilós, lilára festett hajú, ronda tetoválásokkal, vagyis az ő női megfelelőjük, de ez is több a semminél).
A leninisták úgy hozták létre a hatalmi bázisukat, hogy kiirtották a régi elitet, és helyükre a sz.rból kiemelt proletárokat, munkáskádereket, munkásigazgatókat (talán ismerősek a kifejezések még annak, aki olvasott vagy hallott a rákosista időkról) emeltek ki. Ezek tudták, hogy ezt egyedül a rendszernek köszönhetik, annak bukása esetén mennek vissza oda, ahonnan jöttek. A kultúrmarxista baloldal számára ma a "munkáskáder" megfelelője az "LMBTQ-személy", a csúnya, de nem túl okos feminista nő a multis HR-en és a hasonlók (az USA-ban jellemzően az "affirmatív" politika miatt felvett feketék is), legalábbis a bioleninizmus fogalmát kitalálók szerint. Ők várnak státuszemelkedést a kultúrmarxista baloldali erők kormányzásától. Elég végignézni az Európai Parlament nyugat-európai baloldali képviselőit, példának.

valis47 2021.08.03. 14:20:52

@valis47: Persze ha már a zsidókat szóba hoztad, itt Kelet-Európában ők voltak a másik bázisa a leninistáknak (a származásuk miatt a társadalmi ranglétra csúcsára nem juthattak a még részben a régi nemesi elit által uralt rendszerben), bár köztük is rendesen ment a kasza a tisztogatásokkor aztán...

Szóval nem tajgetoszról van szó, csak látni kell, hogy minden rendszer felemel egy réteget, aminek van vesztenivalója a bukása esetén, így érdekelt a fenntartásában. Ha rosszmájú akarnék lenni, a NER is ilyen. Ilyen volt a Horty-korszakban is, amikor a zsidóktól elvett vagyont, pozíciókat szétosztották.

Frederick2 2021.08.03. 14:30:04

@valis47: Értem, amit mondasz. Meg van is benne igazság.

De szerintem Shirinnél mellé lőttél nagyon.

Amit én látok, az, hogy a befutott sztár youtuberek igyekszenek együtt úszni az árral. Mert kell a szponzor, a több bevétel, az anyagi támogatás. Ezért van az, hogy az LMBT-t ilyen-olyan módon támogatja az Otherworld, a TheVR, a Shirin Gaming és még jó pár csatorna. Puszta nyerészkedés, kevéske meggyőződés.

Ezért tisztelem valahol a Retroshock-ot jegyző KenytheOne-t. Oké, nem politizál, de azért nem áll be ilyen "progresszív" szarságok mögé, sőt időnként még szembe is úszik az árral olyan videókkal, mint "A giccs érintése" és a STAR WARS-kritikák.

Frederick2 2021.08.03. 15:16:43

@Deansdale: Tudod, engem mi irritál ebben az egészben?

Az, hogy a magyar gamer influencerek közül senki sem készített arról videót, mekkora disznóság, hogy egy balos politikai mozgalom hímsovinisztának és szexistának mutatja be a teljes gamer szubkultúrát. Olyan videó bezzeg volt már több hazai gamer influencertől, hogy szégyelljék magukat a gamer világban a szexista férfiak. OKÉ, rendben van, hogy kinyilvánítják ezen véleményüket, egy videóban. Csak hát aki A-t mond, az mondjon B-t is! És a B-t egyszerűen nem látom. Nem látom a harcias gamer kiállást a hazai gamer influencer scénától, ami beszólna a balos szarkeverő bagázsnak, hogy „mi az, hogy nőket gyűlölő szexistának bélyegeztek meg egy világot, amit kibaszottul nem ismertek, baszd meg!”. Hol van ez? Ennyire félnek?

Az még szánalmasabbá teszi a dolgot, hogy angol nyelvterületen több videói is született, többek között a Youtube-n is, ahol gamer influencerek kiosztották a gamer közösséget basztató balosokat.

Szomorú belegondolni, hogy ennyire töketlen a hazai gamer influencer szcéna.

valis47 2021.08.03. 23:35:07

@Frederick2: Beleolvastam a kommentekbe, azért van jó pár kritikus komment, sőt úgy tűnik jelenleg több az ilyen. Az is lehet, hogy a Youtube algoritmusa törölte a kommentedet, vagy nem tudom.

2021.08.04. 10:58:12

A mainstream média próbálja hülyeségnek beállítani a grafén oxid sztorit. Persze attól még, hogy a mainstream mondja, hogy hülyeség, lehet, hogy tényleg hülyeség. Nyilván én sem tudom, mi az igazság, csak leírom, hogy mit olvastam ki a sorok között.

index.hu/belfold/2021/08/04/pfizer-mereg-oltoanyag-spanyol-kutatok-toth-sandor-alhir-grafen-oxid/

Véleményem szerint elég gyenge a cikkben szereplő érvelés. Nyilván az fel sem merülhet, hogy valóban utána jár a "factchecker" az igazságnak. Nem vizsgálta meg az oltást, nem próbálja cáfolni a spanyol kutatók állítását. Annyira képes csak, hogy egy lapon említse azzal, hogy "azt is mondták, hogy majommá változtat az oltás", hogy nevetségessé tegye a sztorit.

Az meg, hogy állítása szerint a családjában nem "tapad a kanál" nem jelenti azt, hogy nincs mágnesesség. De hát a mi tudósaink kanállal mérik a mágnesességet, így akkor ez a része is pipa.

Ez olyan, mintha azt mondaná valaki, hogy mivel egyik családtagom sem halt még meg az oltástól, ezért teljesen biztonságos az oltás, hisz nézd, nem haltak meg.

Az persze nem számít, hogy láttam kb. 50 videót, ahol meg tapad a mágnes (nyilván arról nem készül videó, ha nem tapad). Az elején még felmerült, hogy más miatt tapad, de azóta előkerült számos olyan videó, aminél ez nem merülhet fel.

Van egy olyan videó is, ahol az USA-ban random embereket tesztelt erre egy riporter, és kb. a harmaduknál tapadt a fémtárgy.

2021.08.04. 10:59:44

@vodkasprite: "Van egy olyan videó is, ahol az USA-ban random embereket tesztelt erre egy riporter, és kb. a harmaduknál tapadt a fémtárgy." *random, nemrég oltott

2021.08.04. 11:04:28

@vodkasprite: Kicsit hasonlít a cikk arra, mint amikor pár évvel ezelőtt Berlinben szilveszterkor bevándorlók zaklattak nőket, de a baloldali média 1-2 hétig kussolt a dologról. Amikor már mindenhol megjelent a sztori, akkor kénytelen voltak lehozni ők is. Persze egy menekültsimogató cikk készült, aminek köze se volt az eredeti hírekhez.

Kisgé 2021.08.04. 13:00:25

@vodkasprite: szerintem a legerősebb érv, hogy miért kellene ilyen drága és bonyolult dologgal próbálkozni? És ez az oltás és covid összeesküvésre is vonatkozik. Pl. ha a háttérhatalom kezében vannak a közművek/élelmiszeripar nem lenne egyszerűbb ilyen bonyolult járvány/oltás cucc helyett a vizet/élelmiszert használni? Vagy ha mindenképpen oltással, a már meglévő kötelező oltásokat megbuherálni(hiszen a big pharma is a kezükben van)

2021.08.04. 19:13:04

@Kisgé: Lehet, hogy nagyon drága a grafén oxid, de ennek csak így bemondás nem tudok hitelt adni. Lehet, hogy kis tételben drága, de 10 millió kg-os tételnél meg megoldható, hogy olcsó legyen.

"ha a háttérhatalom kezében vannak a közművek/élelmiszeripar nem lenne egyszerűbb ilyen bonyolult járvány/oltás cucc helyett a vizet/élelmiszert használni"

Szerintem az oltások mellett a tömegtermelt ipari hulladék minőségű élelmiszer sem arról híres, hogy a hosszú élet titkát rejtenék el bennük (pl. aszpartám, műanyagból előállított vanília aroma, pálmaolaj, stb), illetve a vízben található fluorid áldásos hatásáról sem vagyok meggyőződve. Szóval szerintem több fronton, párhuzamosan folyik a háború. Az oltás pedig egy jó lehetőség, hogy valamit közvetlenül a véráramba jutassanak.

Témához kapcsolódó videók:
www.bitchute.com/video/12htLxFk2FsC/
www.bitchute.com/video/ENwmQmyBQ3e6/

2021.08.04. 19:33:12

@vodkasprite: amúgy persze az is furcsa, hogy még egy olyan videót sem láttunk, ahol valaki egy pfizeres oltást kiöntött volna egy kis tálkába, és mágnessel buzerálta volna :D

2021.08.04. 19:51:51

Indiában is elgurult a gyógyszer:
www.facebook.com/ebredes2017/videos/509984846753815/

Korábban már nekifutottak egyszer ennek az oltásosdinak:
www.facebook.com/ebredes2017/videos/1018786495561662/

Frederick2 2021.08.05. 04:11:07

@Deansdale: Még annyit a Blizzard ügyhöz, hogy munkahelyi bántalmazás létezik. Úgy hívja az ilyet a pszichológia, hogy mobbing. Egyaránt érint férfit és nőt. Annak is megvan a lélektani oka, ha valaki benne marad egy szar munkahelyen, ahol folyamatosan sérül. Ugyanakkor megvan a lehetőség, hogy védekezzen a mobbing ellen.

grafomanpali.blog.hu/2019/06/16/a_mobbing

Frederick2 2021.08.05. 04:43:43

@vodkasprite: @Kisgé: @valis47: @Wildhunt: @Bayaz: @Merész Vlagyimir: @Santer: @icipicicsipa:

Most pedig nevessünk egyet. :) Vagy sírjunk. :(

Támadnak a hülyék!

www.youtube.com/watch?v=T7F9Fiv3q1I

"Akkor is meg fogom fogni a barátnőm kezét, ha illegális lesz a melegség”

Szegényem Kínában érzi magát. Milyen jó, hogy Magyarországon van, ahol nyugodtan megfoghatja az azonos nemű kedvese kacsóját. Fehérváron három alkalommal is láttam leszbikus párt, akik kézen fogva sétálgattak az utcán. Az is különösen vicces, hogy Budapesten van a Pride - ahol a legőszintébben felvállalják a buzik a buzisságukat.

Aztán... A csávó kiviszi a gyerekét a Pride-ra. Felelős szülő. Ha nekem gyerekem lenne, én is vinném buzifelvonulásra, késdobáló kocsmába, kutyaviadalra, black metal koncertre. Meseolvasás helyett Kelemen Anna pornófilmeket nézetnék vele. Mint egy igazi modern szülő.

A Pride szervező csaj asszondja, olyanokká váltak ők, LMBT-emberkék, mint a migránsok. Üldözik őket. Szegény hülye, remélem, tisztában van vele, hogy a Közel-Keletről ideáramló embertömeg tele van homofóbokkal. Vagyis szar az analógia, de ne zavarja!

Néhány "leszbikus" csajon látszik amúgy, hogy inkább biszex, akinek bizonytalan az identitása. Az egyik fiatal lány, a kalapos, szemüveges, konkrétan panaszkodik, hogy nem kapott megfelelő pszichológiai segítséget, meg hogy undorodik magától, amiért a társadalmat teszi felelőssé.

Ilyen is elhangzik, ugyanennek a csajnak a szájából:

"Az emberek egyre jobban elfogadóak, a politikán kívül."

Ami egyébként szembemegy az LMBT-faszságokkal, amely szerint a magyar társadalom kirekesztő, rasszista stb. Egyébként én is úgy vélem, hogy a magyar társadalom elfogadóbb, mint pl. amilyen a Kádár-rendszerben lehetett. Ugyanakkor a kiscsaj azon már nem gondolkodik el, hogy az LMBT egyáltalán nem elfogadó, hanem politikai alapon kirekesztő. Nem egy okos lány, ha egy kirekesztő mozgalomban találja meg az elfogadás filozófiáját. Hacsak nem egy a lényeg: hogy csak ők legyenek elfogadva, mások nem! Amúgy nem tűnik rosszindulatúnak, csak szimplán buta.

Jaj, Deansdale, kapaszkodj meg... Szirmai Gergely a végén! :D Elmondása szerint kijött empatizálni, mert megunta a szörnyűséges kommunikációt a politika részéről!

Frederick2 2021.08.06. 10:06:51

@Deansdale: GAMESTAR videója a Blizzard-ügyről.

"Mi ez az egész Activision Blizzard botrány?"

www.youtube.com/watch?v=N5yccWxcvdA

"Sorra vesszük utóbbi évek egyik legnagyobb játékipari balhéjának eddigi fordulatait, ebben a videóban összefoglaljuk a fordulatos Activision Blizzard botrány hátterét és legfontosabb állomásait, hogy azok is képbe kerülhessenek, akik lemaradtak az eddigi hírek forgatagában."

Polkorrekt sajtó, így ne várj tőle sokat.

Deansdale 2021.08.06. 12:03:21

@Frederick2: Csinálni kellene egy épelméjű popkultúra/gaming csatornát, csak én nem vagyok az a született influenszer aki élvezi a szereplést :) Nem tudom a youtube jelenleg hogy fizet és milyen esélyei vannak egy nem-progresszív csatornának a cenzúra ellen, de talán a kirakati arc megélhetését ki lehetne hozni belőle.

Frederick2 2021.08.06. 13:00:06

@Deansdale:

"Csinálni kellene egy épelméjű popkultúra/gaming csatornát"

Gondolkodsz videókban? Lehet ezt úgy is működtetni, hogy nem mutatod meg az arcodat pl. Retroshock. Igazából tényleg kellene egy olyan popkult/gaming, ami mentes a PC-től.

Youtube-n ilyen témákban a TheVR-ra szoktam időnként rákukkantani. A baloldali elkussoltatás technikáit utálják a srácok (cancel culture, politikai korrekség stb.). De sajnos LMBT-témákban ők is "haladók".

"Nem tudom a youtube jelenleg hogy fizet és milyen esélyei vannak egy nem-progresszív csatornának a cenzúra ellen, de talán a kirakati arc megélhetését ki lehetne hozni belőle."

Odysee neked nagyon ellenszenves? Cenzúra nincs ott, ugyanakkor technikailag nem olyan fejlett, mint a Youtube, és asszem pénzkeresetre sem a megfelelő. TomCat is oda ment át.

Frederick2 2021.08.06. 13:02:07

@Deansdale:

"Igazából tényleg kellene egy olyan popkult/gaming, ami mentes a PC-től."

Mondjuk ha már elhangzott a neve, ő pont ilyen: Retroshock. :) Csak KenytheOne, érthető okokból, nem nagyon merészel kockáztatni. Ha megfigyeled, teljesen elment apolitikus irányba. Nekem persze így is tetszik a munkássága.

GABOR2 2021.08.07. 21:17:04

"Egyre feltűnőbb, hogy a háttérhatalom alaposan kitanulta a szektásodás mechanizmusát és lélektanát, és a saját céljai érdekében folyamatosan ezzel bombázza a világot."

Úgy gondolom, hogy ez nem is lehetne másként.

Ugye a dolgok gyökerében néhány milliárdos van. Ezek adnak egy csomó pénzt... node nem mindenkinek.

Politikusoknak, szervezetek vezetőinek, influenzereknek, celebeknek, színészeknek, mostnában sportolóknak...

Szóval néhány kulcsfontosságú helyen levőnek. Ez három dologra jó alapvetően.

1. Vannak emberek akiknek nincs saját véleménye és csak azt akarja követni, hogy mit csinálnak mások... és elhiszi, hogy a mások azok akiket a média mutat... vagyis megszereznek embereket akik így könnyen befolyásolhatók.

2. Ez arra jó, hogy fel tudnak mutatni, egy hamis képet, hogy látjátok sokan vannak akik ezt akarják, mi csak végrehajtjuk a népakaratot.

3. De igazából csak a megvett politikusoknak egy kis takarás, hogy végrehajta a korrumpáltsága miatt a milliárdosok kívánságát.

A sok pénz... klassz dolog, de csak kevesek kapnak ebben a felállásban. Bár ezekről a kevesekről időnként ki is derül, hogy a magánéletében sokszor épp olyan tetteket hajt végre ami ellen "küzd", vagyis a jól megfizetett vezető... képmutató mint az állát.

Node mivel ebben a rendszerben csak kevesen kapnak igazán sok pénzt... vagyis valamit ami igazán motivál... kell a szekta jelleg, kell logika, az "én" eldobása a többeiktől.

Ez valami szuperhatékony dolognak tűnhet, de igazából elég vacak és lassú. Csak... azért működik mégis valamennyire, mert a másik oldal még annyira sincs megszervezve mint ők. Ha a konzervatív oldal valóban hatékonyan meg lenne szervezve, ezek a dolgok nagyon keveset érnének és könnyen ki lehetne védeni.

GABOR2 2021.08.07. 21:19:45

@Borathan: A legnagyobb oltásellenes csoport... az egészségügyi szakemberek között van. Csak nekik éppenséggel kuss van a mainstreamben.

Veghetáry János 2021.08.15. 11:12:31

Sokáig gondolkodtam, hogy egyáltalán érdemes ide írni, de még egyszer megpróbálkozom vele. Nagyon szeretem ezt a blogot egyébként, de az alapvető biológiai tudás hiánya nagyon átüt. Azok számára, akik influezáznak, ez a vírus egy olyan receptorhoz kötődik, ami szinte minden sejtben megtalálható. Tehát az összes hormontermelő szervben, az erek belső falában, mindenben. Tehát csavar egyet a potmétereken. Abba most ne menjünk bele, hogy eddig miért nem volt ilyen (sztem belesz@rtak a zongorába) de egy ilyen vírus BÁRMILYEN tünetet képes produkálni. Az oltásellenes szalmabáb úgy hangzik, hogy mRNS blablabla. Csakhogy nem csak mRNS vakcina mvan, bár jól láthatóan küzd ellene a háttérhatalom és nektek "alusapkásoknak" ezt észre kellene venni. Azt már meg sem merem jegyezni, hogy ha annyira halálos lenne a fájzer, akkor pont a kiválasztott népet szúrnák be először ?

Wildhunt 2021.08.15. 12:52:13

@Veghetáry János: Írni mindig érdemes! Pláne azért, mert itt szembesítenek a prekoncepcióiddal. A nagy többséggel együtt te is elkönyveltél itt mindenkit alusapkás oltásellenesnek, pedig ha vennéd a fáradságot és olvasnál akkor látnád hogy itt egyszerűen mindenki leírhatja az álláspontját és arra normális választ is kap - kivéve a mindenkit alusapkásozó felsőbbrendű oltástálibokat. Például ha te elolvasod a saját hozzászólásodat, akkor az a tipikus kérdezve állítás, amivel a végén lehülyézel mindenkit aki nem ért veled egyet. Én értem, hogy mostanra ez a mainstram, de egyrészt nem ezen a blogon, másrészt ne visítozz ha ugyanilyen válaszokat kapsz.

Deansdale 2021.08.15. 13:08:06

@Veghetáry János: Szerintem fölösleges összekülönbözni ilyesmin, már csak azért is mert valószínűleg ez is a terv része - a covid is és az oltás is egy-egy új törésvonal ami mentén mesterséges megosztottságot generálnak. Attól, hogy én nem oltatom magam minden oltott nyugodtan alhat, hiszen ők védve vannak, nem? (Tudjuk, hogy nem, de ha az alapokban igazatok lenne akkor az oltásnak védenie kellene, a kígyó a farkába harap.)

Hogy a témára térjek, ennek az egésznek vajmi kevés köze van a biológiához. Leegyszerűsítem mert nincs kedvem a bibliát újraírni: a háttérhatalom arra akar kényszeríteni, hogy oltassam magam, én meg nem fogok nekik behódolni. Ők egy kamu világjárványra hivatkoznak, én meg arra hogy mióta léteznek még soha nem akarták az emberek javát, mindig csak a sajátjukét, ezért mindenféle bizalmatlanság indokolt velük szemben.

Izrael nem izgat sem engem, sem a háttérhatalmat - bennük annyi nacionalizmus sincs mint mondjuk Sorosban. Amúgy leírtam ugyanitt nemrég: senki nem a vakcina halálosságától tart, az egy szalmabáb.
deansdale.blog.hu/2021/07/30/ropke_gondolat_634/full_commentlist/1#c40821612

Veghetáry János 2021.08.15. 13:16:12

@GABOR2: Erre v@Wildhunt: Ez nagyon kétbitesre sikerült.

Deansdale 2021.08.15. 13:19:47

Egyébként kimutatta már bárki is bármilyen pozitív hatását bármelyik vakcinának? Nem a hazugmédia PR érdekel, hogy 128%-ban védenek még a kankótól is, hanem a konkrétumok, mert egyelőre csak az látszik, hogy ahol a legnagyobb az átoltottság, ott a legnagyobb a delta (vagy már lambda?) fertőzöttség, tehát semmit nem ér az oltás, és akkor még jóindulatúan fogalmaztam.

Veghetáry János 2021.08.15. 13:25:06

@Deansdale: De a kórházi terhelés jól láthatóan csökkent. Na mind1, nem akarok se
nkit gíőzködni, egy életünk van, mindenki úgy gyinálja, ahogy akarja.

Veghetáry János 2021.08.15. 13:30:39

Alapvetően abban nem értünk egyet, hogy szerintetek a vakcina a hunyó, szerintem meg maga a vírus. Peace.

Deansdale 2021.08.15. 13:53:16

@Veghetáry János: Az nem aggaszt, hogy a sajtó már a 4. oltás szükségességét tárgyalja, mert 2 "eredeti" + 1 booster szemmel láthatóan nem elég? Nem érzel itt némi inkoherenciát a narratívában?

Veghetáry János 2021.08.15. 14:01:28

Az oltásos kavar már régóta aggaszt, de figyelitek, hogy melyiket ajálgatják?

Wildhunt 2021.08.15. 14:05:15

@Veghetáry János: most még több idő van dancing challenge-re?

Veghetáry János 2021.08.15. 16:22:35

@Wildhunt: Ne gondolj bele többet, mint ami van.

Wildhunt 2021.08.15. 17:28:55

@Veghetáry János: jó, te meg írj kevesebb hülyeséget és gyönyörködj a virágokban.

Sadist 2021.08.16. 07:04:00

"A dolog általában a klasszikus jobb-bal felosztás mentén történik, de nem feltétlenül, pl. az oltáspárti szektába is akárki beléphet, csak az a lényeg, hogy higgyen a hatalom mágikus tévedhetetlenségében és utálja a szektán kívülieket."

Ez azért 99.99%-ban a baloldalra jellemző. A jobboldaliak/libertáriusok/konzervatívak nem hisznek a földi hatalom tévedhetetlenségében és nem gyűlölik a nem jobboldaliakat/libertáriusokat/konzervatívakat.

Bankvezér_ 2021.08.16. 07:14:56

@Sadist: ez a kommented a tökéletes példa, hogy milyen jól lehet álcázva ellenségeskedni. Pont te is a megosztást képviseled, csak te szerinted a jobbosok a jók, a balosok a rosszak. Hallgassd a paláver c. műsort vagy nézd a pesti tévét meg bajerzsoltot. És ha ebből nem jön át neked a gyülölködés akkor te is szektás vagy.
És még észre se veszed.

Deansdale 2021.08.16. 08:28:29

@Murometz köztársasági elnök: Ez nem feltétlenül igaz, és ezt már érintettük is párszor. Ha te egy politikafüggetlen, nem pártoskodó, békés természetű ember vagy, és egyszercsak rád támad a BLM, az antifa, a méregzöld klímavegánok, a feministák, stb. stb. stb., akkor hiába akarnál te semleges maradni, és hiába magyarázod nekik hogy te semleges vagy, akkor is tönkretesznek, bedarálnak, megölnek. Ezek TÁMADÓLAG lépnek fel a békés kívülállók ellen IS, ezért a normális embereknek nem nagyon van más választása, mint felvenni velük a harcot. Individualista módon viszont semmi esélyed, kimehetsz egyedül a BLM ellen, lol, hajrá, nem érsz el semmit. Tömegesen kell(ene) felvenni a harcot a kultúrmarxizmus ellen, különben a civilizációnkat lehúztuk a budin, a hűlt helyünkön az utókor még emlékezni se fog ránk.

És ez a jobbosok nagy részére éppúgy igaz mint a semlegesekre, a legtöbb konzervatív elvan mint a befőtt, a légynek se akar ártani, amíg az agymosott hulladékhorda neki nem támad azzal, hogy ő náci akit ki kellene irtani.

Aki a nyugati kultúra és a fehér faj elpusztítására irányuló háborúban semleges akar maradni, az nem egészen épelméjű, vagy olyan szinten ultrapacifista, hogy már félkegyelműség. Én nem akarok olyan világot hagyni a gyerekeimre, amiben folyamatban van a kiirtásuk, és nem hiszem hogy emiatt bárki bármilyen negatív jelzőt rám süthetne.

Deansdale 2021.08.16. 08:31:43

@Murometz köztársasági elnök: Ja, még annyit, hogy ha te egy politikafüggetlen, nem pártoskodó, békés természetű ember vagy, akkor a jobbosok kurvára soha nem fognak rád támadni. Aki semleges, és a jobboldaltól fél, az hagyta magát szénné hülyíteni a TÁMADÓ JELLEGŰ balos propagandától.

Bankvezér_ 2021.08.16. 10:38:41

@Deansdale: valóban! A jobboldal épp két világháborút csinált az elmúlt században. Most épp ez a marxista baloldal van offenzivában.
De nem lehet hogy ez csak egy álca, hogy csak felhasználja őket egy magasabb hatalom?

Deansdale 2021.08.16. 12:16:43

@Murometz köztársasági elnök: Már úgy érted a német és az olasz szocialisták szerinted jobbosok voltak? LoL

Csodás, hogy sima néphülyítéssel bármit el lehet érni, maholnap kiderül hogy az MSZMP is jobbos volt :)

Az, hogy ez csak álca egyértelműen bele van írva a kommentembe és többször magyaráztam is már. Igen, persze hogy álca, és? Akkor mi van? Akkor nem kell magad megvédeni a támadásoktól? Ha a háttérhatalom ami pénzeli a baloldalt és ellened küldi hogy elpusztítson, ha a piramis csúcsa nem hisz a balos hülyeségben, csak használja, akkor ignorálhatod az egészet és nincs is semmi gond? Ki kell ábrándítsalak, a baloldal támadásai nem fognak leállni és nem fogják kímélni a semlegeseket.

Ha kell egy példaszerűség, olyan ez mint ha a szomszédod vérest húst dobna a keretedbe és rád uszítana egy farkasfalkát. Persze, magyarázhatod hogy a valódi ellenség nem a farkasok hanem a szomszéd, és a farkasokkal való küzdelem csak elterelés, de attól azok a kurva farkasok még ott vannak és szét akarnak marcangolni. És ha a háznál vannak kutyáid, amik védenek a farkasoktól, akkor értelmi fogyatékosság a kutyákat lenézni, hogy biztos hülyék mert nem értik hogy a farkasok csak "álca", miközben amúgy élet-halál harcot folytatnak a közös életben maradásotokért, bazmeg.

A hiteles jobboldal jelenleg az egyetlen ami egy kicsit is véd a háttérhatalom farkasaitól, amik ellen egyedül szart sem érnél. Hülyeség arról beszélni, hogy ők is részei a megosztottságnak - ha valakit megtámadnak automatikusan és akaratától függetlenül részévé válik a megosztottságnak, de emiatt elítélni... Pffff.

valis47 2021.08.16. 12:19:45

@Murometz köztársasági elnök: Ha konteózni akarsz, a két világháborút szerinted a "jobboldal" (gondolom a nacionalizmusra gondolsz) okozta. Kik nyertek a két világháborún? Az 1945-ben beállt új világrenden, ami azóta is érvényben van, bár 1989-91-ben átrendeződött kicsit, az alapjait a "nácifasizmus feletti győzelem" képezi ma is, a mai propaganda sem szűnik meg folyamatosan hangsúlyozni, hogy a II. világháború a Jó és a Gonosz erőinek titáni összecsapása volt, egyik oldalon a tiszta szívű hősökkel, a másikon a szubhumán, ördögien gonosz, valósággal démoni "nácikkal", Hitler pedig a testet öltött Gonosz volt, egyfajta profán Ördög, akinek a sátáni lelke azóta időnként reinkarnálódik egy-egy jobboldali vagy legalábbis nacionalista politikusban, mint Donald Trump, Vlagyimir Putyin vagy Orbán Viktor. Pontosabban a globálelit kijelölt főellensége ma minden "erős ember", aki saját pecsenyéjét akarja sütögetni, önálló politikát akar folytatni, tehát ellentéte az ideális politikusnak, aki egész életében a háttérhatalomtól érkező parancsokat engedelmesen végrehajtó celeb-kishivatalnok (ilyen a legtöbb nyugati vagy a legtöbb hazai ellenzéki politikus). Obama, Biden is többször utalt erre, hogy ezek a főgonoszok, Bolsonaro, Duterte, Erdogan vagy a nem karizmatikus de nacionalistáskodó lengyel jobboldali politikusok stb. Ma már a jobboldali-baloldali felosztás idejétmúlt, félrevezető. Vannak a globalisták és a nem globalisták. Előbbiek mögött ott van egy hatalmas arctalan hálózat (Sorossal próbáltak egyesek arcot adni neki, de ő persze csak egy nem is feltétlenül irányító szerepű személy - véleményem szerint ő a mélyállam bábja volt mindig is, akit a titkosszolgálatok által szerzett bennfentes információkkal láttak el, hogy nagyokat tudjon kaszálni a tőzsdéken, és ezen pénzek már legálisan osztogathatók voltak az általuk létrehozott "civil szervezetek" hálózatának, politikai célok érdekében).

Bankvezér_ 2021.08.16. 13:00:12

@Deansdale: Azért lássuk be hogy pikáns dolog, hogy a magát baloldalinak mondó (tehát a köznépet pártoló) párt, az MSZP csinálta a privatizációt ami fullosan jobboldali dolog volt, megteremtette az új elnyomó osztályt. Egyáltalán nem a társadalmi igazság jegyében zajlott, hanem a kapitalista nyugatnak szolgáltatta ki az országunkat. És ez egy balos párt? hahaha
Ez a jobb - baloldaliság mára totálisan kiüresedett csonthéjak csak. Semmit nem jelentenek a szavak.

GABOR2 2021.08.16. 13:04:58

Még véletlenül se akarják, hogy ne legyen migráns áradat:

"közben több mint 60 ország (köztük az Egyesült Államok, Ausztrália, az Egyesült Királyság, Franciaország, Japán, Kanada, Katar, a Koreai Köztársaság, Németország, és Olaszország) közös nyilatkozatot adott ki, amelyben azt írják, a repülőtereknek és a határátkelőknek nyitva kell maradniuk, engedélyezni kell az afgánoknak és más nemzetek állampolgárainak a távozását: „Az afgán nép megérdemli, hogy biztonságban és méltóságban éljen. Mi a nemzetközi közösségben készen állunk arra, hogy segítsük őket.” (MTI/BBC/Guardian)"

Deansdale 2021.08.16. 13:18:22

@GABOR2: A minap olvastam hogy egy amcsi határvárosban panaszkodtak amiért az odabuszoztatott és szélnek eresztett(!) illegális határátlépők 40%-a covidos volt... Na itt látszik mik a háttérhatalmi prioritások.
news.yahoo.com/forty-percent-migrants-released-texas-212400073.html

GABOR2 2021.08.16. 14:29:16

@Deansdale: A román pridenál se számított a vírus... Úgy tűnik a politikai nézetük miatt még a vírus is elkerüli őket...

GABOR2 2021.08.16. 17:19:04

Otthagyták az afganisztáni "álmodozókat", köztük a robotokat építő lánycsapatot:

"Kétségbeesetten próbálják elhagyni Afganisztánt az afgán robotépítő lányok"

hvg.hu/tudomany/20210816_afghan_dreamers_afganisztan_talib_megszallas_eroszak

Deansdale 2021.08.17. 07:55:31

@Veghetáry János: Talán érdemes egy kicsit jobban kifejteni amit futólag említettem, hogy a covid megítélése nem tudás vagy logika kérdése - kettőnk között a fő különbség az, hogy te elhiszed amit a politika állít, én meg nem. Ha a politikusok igazat mondanak akkor a te hozzáállásod helyes, de ha ők hazudnak akkor az enyém. És most nem akarok senkit meggyőzni ezügyben, csak arra akartam rávilágítani, hogy tévedés azt hinni hogy a másik fél ostoba - lehet hogy csak más adatokból dolgozik. Mindenki abból az információból dolgozik amije van, így juthatunk eltérő következtetésekre amik logikusan épülnek az eltérő információkra.

A te információd a halálozási statisztikák és virológiai értekezések, amiből logikusan jutsz a saját következtetéseidre, az én információm meg az, hogy valami baromira nincs rendben az egész szituációval (és itt most sorolhatnék konkrétumokat reggelig), amiből teljesen logikusan jutok a saját következtetéseimre. Az álláspontjaink csak látszólag ellentétesek, valójában nem is találkoznak egymással, külön síkokon mozognak. Ha én is a te információdból indulnék ki én is a te következetetésedre jutnék.

(Az influenzához hasonlítás pedig nem a vírus sejtszintű működésére vonatkozott, hanem a fertőzési ill. halálozási statisztikai adatokra, amik mindenféle ellentétes híreszteléstől függetlenül bármikor összehasonlíthatóak - legföljebb az jön ki, hogy a covid picit veszélyesebb. Két dolgot összehasonlítani nem azt jelenti, hogy teljesen egyformának vagy ugyanannak tekintjük őket :)

Frederick2 2021.08.17. 09:26:45

@Deansdale: A Magyar Kétfarkú Kutya Párt megmutatta, kihez húz a szíve a gyermekvédelmi kérdésben.

www.facebook.com/justanotherwordpresspage/posts/10159608815168293

A kutyások támogatják az LMBT-belüli gyermekbántalmazást. Ugye, a múltkor meg kifejezték szimpátiájukat a több embert politikai alapon meggyilkoló rasszista BLM irányába.

Egyre lejjebb süllyed ez a szarfaszú társaság.

Frederick2 2021.08.17. 09:48:28

@valis47:

"Ha konteózni akarsz, a két világháborút szerinted a "jobboldal" (gondolom a nacionalizmusra gondolsz) okozta."

Megjegyzem, az olyan ál-jobboldali, jakobinus vezérek is sokat tettek a két VH. között a valódi jobboldaliság likvidálásáért. Hitler a konzervatívok egy részét elüldözte, a másik részét kiirtotta. És a többi fasiszta vezető a többi országban is olyan jobboldaliakat tűrt meg a közéletben, aki alárendelte magát a céljaiknak.

Veghetáry János 2021.08.20. 21:13:38

@Deansdale: Lehet, hogy úgy tűnt, hogy hiszek a politikusoknak, de közel sem így van. Sőt az úgynevezett szakértők többségének sem, hiszek mert vagy néhány mondat után leveszem azt, hogy kamuznak, vagy utólag keverednek olyan ellentmondásokba, ami utólag teszi őket hitelenné. Illetve vannak olyanok, mint Fauci, akik tudatosan próbálnak meg manipulálni. De ettől még nem fogom kukába dobni az eddigi biológiai ismereteimet. A politikai részéről meg annyit, hogy a deep state mindig szerette a csapdahelyzeteket, mert így meglehtősen biztosra tud menni a végeredményt illetően. Csakhogy nem tudhatjuk, hogy mit szeretnének valójában, mert ennél azért csavarosabban gondolkodnak, hogy első körben kifektessék a világ lakosságát egy nyomorult vakcinával. Azt azért meg kell lánti, hogy nálunk leglább lehet válogatni. Én inkább azt látom, hogy a facebookon próbálnak mély, állati félelmet gerjeszteni az ott tobzódó átlagemberben az oltások ellen. Nálunk meg még a baloldal is rányom egy hisztit a kinaival szemben.

Wildhunt 2021.08.20. 21:56:46

@Veghetáry János: "még nem fogom kukába dobni az eddigi biológiai ismereteimet" - de hát éppen ezt csinálod! Keress 2 évnél régebbi cikkeket mRNS vakcináról, koronavírusokról, járványügyről, influenzáról, nátháról, stb, és látni fogod hogy az egészet kidobták az ablakon mert CSAK. A legszembetűnőbb, amit most is orrvérzésig nyomnak és ami minimum Pasteurig visszamenőleg szembemegy a biológiával: ha valaki átesett a betegségen az nem védett, csak aki védőoltást kapott. Ha semmi más hülyeséget nem mondanának ez elég lenne ahhoz hogy hazugságnak minősítsd az egész védőoltáshisztit (ha bármi alapfogalmad van a biológiáról).

Veghetáry János 2021.08.21. 20:54:55

@Wildhunt: Féligazságokat mondanak, próbálnak manipulálni, ez igaz. De van olyan vírus, amit többször is el lehet kapni és van olyan vakcina, ami csak bizonyos ideig ad védettséget. Szóval ezek nem tudományos érvek.

Mme.Brioche 2021.08.21. 21:27:49

@Veghetáry János: nincsen ilyen vakcina. Olyan van, amiből szükség lehet emlékeztető oltásra, de általában úgy 10-15 évvel az első után, nem pedig 4 hónappal. És azok azoknak is mindig nyomós oka van. Az eü-dolgozók szoktak kapni hepatitis meg kanyaró ellen emlékeztetőt, de nekik is néznek előtte antitestet, hogy kell-e egyáltalán, vagy nagyobb sebnél a biztonság kedvéért adnak egy tetanusz emlékeztetőt, van hogy egzotikus betegségekre adnak repetát, ha hosszú idő után újra elutazik valaki egy olyan helyre, ahol veszélyben lehet.

Nincsen olyan vakcina, amit rendszeresen kapnunk kell, mert 4-6 hónap alatt(!) "elhalványul" a védettség, ez egy orbitális marhaság.

Wildhunt 2021.08.21. 22:01:46

@Mme.Brioche: Megelőztél... @Veghetáry János: de, ezek tudományos érvek. Gimnáziumi biológia, amit mostanra a WHO-tól az egészségügyminisztériumig mindenki elfelejtett.
Az érv az mRNS mellett még két éve az volt, hogy megéri a kicsit nagyobb kockázatot, mert egy oltássalteljes vírusfajok ellen tud majd védeni (az egész ABC-nyi hepatitis, pld.), ráadásul mivel nem a nyirokcsomók tárolják az "emlékező" sejteket, ezért ebből a típusból egy elég egy életre, nem kell majd emlékeztető oltás. A betegségen átesés meg a védőoltás viszonyát meg nem nevezheted féligazságnak, mert HAZUGSÁG - amitől elegánsan eltekintettél, mert nem illeszkedik a narratívádba.

valis47 2021.08.22. 00:28:08

@Mme.Brioche: Dehogy nincs, influenza elleni oltás pl. ilyen, az max. egy influenza szezonra nyújt védettséget, persze azért is, mert mindig más variáns okoz járványt.

Bayaz 2021.08.22. 12:00:17

@Wildhunt: nem mondják hogy aki átesett a betegségen nem védett, csak azt hogy a védettséget erősíteni lehet az oltással, illetve sokan azt is, hogy a vakcina erősebb védettséget nyújt, mint a megfertőződés.

Ez persze eléggé vitatható (és még nem is dőlt el, hogy igaz-e), viszont nem kéne úgy tenni, mintha ez szembemenne a teljes biológiával. Egy példa: HPV oltás jelentősen nagyobb védettséget nyújt, mint a betegségen való átesés:
translational-medicine.biomedcentral.com/articles/10.1186/1479-5876-8-105#Sec3
(a cikk 2010-es, szóval évekkel a covid előtt írták meg)

Wildhunt 2021.08.22. 12:11:58

@Bayaz: hpv is kéthavonta kell?

Wildhunt 2021.08.22. 13:38:14

@valis47: nem szezonra, variáns ellen. Mivel az influenza évente minimum mutálódik.

Sadist 2021.08.23. 11:12:00

@Murometz köztársasági elnök: Gyűlölködik a halál, konzervatív liberális vagyok, tökéletesen középen, egyik szekértáborba se tartozok, mégis mindig csak balról kapok támadást. A megosztás és a társadalom felosztása elnyomókra/elnyomottakra egy színtisztán baloldali, kollektivista ideológia, erről a tőről fakad a szocializmus (burzsuj/proletár), a nácizmus (zsidók/árják), a feminizmus (férfiak/nők), a BLM (fehérek/nem fehérek) és gyakorlatilag az összes gyűlöletideológia.

Sadist 2021.08.23. 11:18:36

@Murometz köztársasági elnök: "A jobboldal épp két világháborút csinált az elmúlt században."

Loálka :) Jól beszoptad a balos propagandát.

valis47 2021.09.20. 20:50:25

@Mme.Brioche: Akkor miért oltanak állatokat is évente ugyanaz ellen? Kutyám, mikor még élt, is kapott minden évben kombinált oltást. Egyébként koronavírus ellenit is ajánlotta az állatorvos (akkor még senkinek sem volt fogalma róla, hogy lesz pár év múlva covid-19, ez egy kutyák között terjedő vírus volt... létezett rá oltás...)
@Wildhunt: Azért is, nyilván. De a sima nátha ellen ugyan nincs oltás, de hosszú távú immunitás sem tudtommal.

Wildhunt 2021.09.20. 21:50:03

@valis47: még pedig azért, mert a rhino-vírusok okozzák, amik nagyrészt koronavírusok, amik ellen gyakorlatilag lehetetlen védőoltást csinálni. Két éve ezt olvastad kb mindenütt, ha rákerestél miért nincs védőoltás nátha ellen. Azóta nyilván megváltozott a biológia.
A kutyáddal kapcsolatban : ha szereted a csokit akkor nyilván neki is jót tesz, igaz?

Mia and Me 2021.09.21. 18:18:04

@valis47: Szia, kutyát macskát azért szokták a saját fajspecifikus koronavirusaik ellen évente oltani mert abból adódóan, hogy a kutya-macska nem tud orrot fújni és hörgőben-tüdőben pangó trutymót direktbe felköhögni, náluk egy kis "nátha" is végzetes, ugyanis megfullad az állat.

valis47 2021.09.26. 23:05:55

@Mia and Me: Tüsszenteni tudnak, de rossz nézni őket olyankor.

Deansdale 2021.10.02. 11:29:10

Frederick2 2021.10.02. 10:28:11

Miért feminista ügy a globális felmelegedés? – A klímaváltozás hatásai a nőkre
www.csendeletmagazin.com/cikkek/feminizmus

Frederick2 2021.10.02. 12:01:23

@Deansdale: Sajnos előbb küldtem a kommentet, mielőtt olvastam volna a cikket. Amiben ugye szerepelt, hogy tilos az off! Bocsi!

Deansdale 2021.10.06. 19:16:54

Az USA-ban olyan szintre nőtt a szülők elégedetlensége a bolsewoke terrorral az iskolákban, hogy a fő államügyész beveti ellenük az FBI-t:
twitter.com/realchrisrufo/status/1445167453105897475
Márpedig marxizmus lesz, ha tetszik, ha nem.

Deansdale 2021.11.02. 08:15:38

twitter.com/Not_the_Bee/status/1454833505209360391

Ibram X. Kendi deleted this tweet about college admission when people noted it undermines his entire life’s work of claiming America is rife with white supremacy
süti beállítások módosítása