HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Wildhunt: @Deansdale: szerencsétlen hülye Arisztotelész, Ágoston, Pascal, Newton, Bohr, stb. Milyen kár hogy unintelligens hülyék voltak, akik nem tudták felfogni, hogy nem létezik a fogtündér. Még jó, hogy v... (2024.04.15. 10:08) Vallásismereti kisokos
  • Wildhunt: @Opus P.: mert eddig aki a kereszténységet be akarta tiltani, az kollektivista tömegmészárlást akart. Tapasztalat. (2024.04.15. 10:03) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Opus P.: A csonkítással már mondtam, hogy én sem értek egyet. "Ha meg azzal jön, hogy én nem vagyok elég jó ember mert" Te is azzal jössz, hogy ő nem elég jó ember - akkor mi a különbség? Mármint... (2024.04.15. 07:40) Vallásismereti kisokos
  • Opus P.: @Deansdale: Én nem a keresztényekre okádok, hanem minden dogmatikus vallásra. És nincs kifogásom ellene, ha valaki otthon a 4 fal közt koboldokban hisz vagy boszorkányokban vagy akármiben, amíg az... (2024.04.14. 23:12) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Opus P.: "sajnos a vallásos emberek pont ugyanannyira rosszak" Ez egy alaptalan általánosítás, ugyanolyan babona mint hogy az Isten ül a trónján és téged néz :) Statisztikák szerint van különbség ... (2024.04.14. 22:29) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Békés, boldog karácsonyt

2022.12.24. 09:57 Deansdale

cickany.jpg

37 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2022.12.25. 18:19:37

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Mia and Me 2022.12.31. 19:52:08

BUÉK

(Az milyen már, hogy az utolsó, hagyományok és bevett rend szerint választott pápa pont 2022 év végén távozik e világból?)

GABOR2 2023.01.06. 23:50:38

Az oroszok felajánlották a tűzszünetet ortodox Karácsonyra, az ukránok úgy látom elutasítják.

Zelensky sohase fárad el, sohase adja fel, az utolsó ukránig. Nemcsoda, hisz ő nem ukrán és nem érzi fájdalmukat... Ő nem fárad bele.

Deansdale 2023.01.07. 10:35:07

@GABOR2: A redditen láttam olyan posztot, hogy a gonosz Putyin megszegte a fegyverszünetet amit ő maga ajánlott fel, de persze elfelejtették hozzáfűzni, hogy Zelenszkij elutasította. A tömegek szellemi színvonala éppolyan durva, mint a (szoc)médiában tapasztalható háttérhatalmi agymosás.

vodkasprite 2023.01.07. 20:19:15

Vannak még meghökkentő új hírek, persze mindig rájövök, hogy csak naív vagyok.
Elon Musk szivárogtat egy ideje Twitter aktákat:

A mostani azt mondja, hogy a covid pánikkeltés támogatására kamu, mesterséges intelligencia által generált profilképpel rendelkező kamu orvosokat hoztak létre, hogy azzal riógassák az embereket.
twitter.com/heliothorn/status/1611429325949046808

vodkasprite 2023.01.07. 21:39:59

Az alábbi blogot kb 1 éve figyelem. Eleinte csak sci-fi olvasmányként tudtam komolyan venni, mert annyira elborult dolgokról ír. Van ott minden, a cabal spiritualizmusától elkezdve szociális kredit rendszerig, oltás téma, stb. Vannak egészen extrém dolgok is.. Azért olvastam, mert összhangban van az eddig megszerzett "tudásommal" az elit tevékenységével kapcsolatban.

Azóta néhány komolyabb "tippje" bejött, volt, amiről nála olvastam először, de azóta napvilágra került (CDBC és kanadai assisztált eutanázia program), úgyhogy kezdek figyelni arra, amit ír.

twitter.com/OculumLabs

KalmanBlog 2023.01.07. 23:17:27

@vodkasprite: Big if true! Én egy ideje eljutottam arra a mémekben is megjelenített szintre, hogy "mivel bizonyítod, mik a forrásaid? Hagymázas rémálmaimban láttam, és ez erősebb bizonyíték bármi másnál!"
Mióta elkezdtem érteni ezeket a mechanizmusokat annyira átlátszó lett minden, hogy nyilvánvalóak lettek ezek a csalások, és bizonyíték nélkül érzésre elhiszem magamnak az egybevágó elméleteimet. Tök egyértelmű, hogy a közösségi média a TV szerepét vette át a tömegkontrollban, és mivel az átlaguser jobban elhiszi, ezért ezerszer erősebb eszköz. (Bizonyíték morzsák pedig a finanszírozás felgöngyölítésében látszanak, illetve a hozzá tartozó pszichológiai elméletekben) Az, hogy az álhíreket AI botok nyomják, vagy a CIA által finanszírozott néprajz-szakos hallgatók, az már lényegében részletkérdés. Nyilvánvaló volt, hogy ezzel az eszközzel is félelmet keltenek.
De jó, hogy vannak ilyen türelmes emberek, akik megkeresik a bizonyítékokat is. Nekem elegendő volt ami régebben is megjelent 4chan-en, hogy megjelent egy rakás tök egyforma félelemkeltő tweet egyszerre egyforma vagy hasonló szövegezéssel, ami ugyanarról a személyes élményről szólt teljesen független "emberektől". Ugye álmaimból előtte is sejtettem, hogy így működik, de utána már totál átlátszó volt onnantól kezdve, hogy ezek a gyűjtemények megjelentek.

KalmanBlog 2023.01.08. 00:17:30

Steve Kirsch-ön keresztül érdekes hírek jönnek Izraelből:
voxday.net/2023/01/07/israel-confirmed-vaxx-harm/

stevekirsch.substack.com/p/exclusive-proof-that-the-top-israeli
"Exclusive: Proof that Israel found serious safety problems with the COVID vaccines then deliberately covered it up
Israel didn't start to gather safety data until a year into the vaccine program. They gathered 6 months worth of data and found that the vaccines weren't safe so they lied to the world about it."

stevekirsch.substack.com/p/this-sunday-the-israeli-ministry
"This Sunday, the Israeli Ministry of Health will admit the COVID vaccine is way more dangerous than they told everyone. DO NOT MISS THIS."

A magam részéről kissé meglepő, de ha nagyon akarom találhatot magyarázatot rá. Kiváncsi leszek, hogy tényleg
lesz-e valami kinyilatkoztatás holnap, illetve, hogy lesz-e visszhangja.

Deansdale 2023.01.08. 09:36:02

@KalmanBlog: A zsidó elit a tág értelemben vett zsidóságot, illetve Izraelt sem veszi komolyan, ugyanúgy bedarálják őket mint bárki mást. Ez teljesen független attól, hogy a nyugati civilizációt és a fehér fajt támadó seregük zöme szintén zsidókból áll. Praktikus hasznos hülyéknek használják őket. Viszont azzal a ténnyel nehéz mit kezdeni, hogy zsidók tömegei jelentkeznek önként és lelkesen a nyugatot és a fehéreket támadó seregbe. Ez azért egy kicsit fájó.

Deansdale 2023.01.08. 09:38:33

@KalmanBlog: Na igen, ha az ember ráébred a háttérben zajló dolgokra akkor könnyű megérteni a világi folyamatokat, akkor is ha a birkatömeg semmit nem ért és habzó szájjal követeli tőled a bizonyítékot, amit akkor is ignorál ha péklapáttal erőszakolod le a torkán.

GABOR2 2023.01.08. 13:40:02

@Deansdale: Időnként azt hallani, hogy úgy vannak nevelve tömegesen, hogy csak magukat tartsák embereknek, mindenki más nem is ember, akik mindig csak bántani akarják őket... ezért inkább támadjanak ők.

Vagyis... bár büszkék rá, hogy ők agymossák az egész világot, de éppenséggel ők is agymosva vannak, ami megakadályozza őket abban, hogy normális kapcsolatban legyenek az emberiség többi részével; így igazából maguktól dobják el az esélyét, hogy teljes életet éljenek; rengeteg kapcsolatuk igazából megreked a paranoiás neveltetésük miatt; ez egy olyan dolog amit le kell játszaniuk az életük során nekik is, mintahogy a másfajta módon agymosott embereknek is eljön amikor rá kell döbbeniük, hogy talán rosszul gondoltak dolgokat; a gond csak az mivel ők állandóan azon dolgoznak, hogy szivassák nagyon az emberiség többi részét, nyilván lesz visszavágás, de ők arra vannak nevelve, hogy onnan lássák a történetet, hogy visszavágnak nekik...

Deansdale 2023.01.08. 13:47:18

@GABOR2: Náluk *minden* sztori úgy kezdődik, hogy a másik visszaütött :)

GABOR2 2023.01.09. 00:58:33

@Deansdale: És ezért újra és újra összezárnak...

GABOR2 2023.01.09. 01:00:07

@GABOR2: És ezzel nagyon nem lehet mit kezdeni... Belátás kéne... hogy ők is tudnak hibásak lenni.

Deansdale 2023.01.09. 08:31:11

@GABOR2: "úgy vannak nevelve tömegesen, hogy csak magukat tartsák embereknek, mindenki más nem is ember, akik mindig csak bántani akarják őket"

Na igen, a "kiválasztott nép" narratíva egyfelől a ocsmány pszichológiai csapda ami mindenféle pszichés problémára hajlamosít, másfelől a legerősebb táptalaja a faji/nemzeti/vallási felsőbbrendűségi nézeteknek. Dehát az nekik szabad, csak mindenki másnak tilos...

Mia and Me 2023.01.09. 21:14:53

@Deansdale: a kiválasztottságot lehet úgy is nézni hogy velük kötött üzletet az ŰRge, hogy eladják a bolygón élő összes valamire is használható élőlényt.

Nagyjából egyébként meg is vannak vele.

GABOR2 2023.01.09. 23:12:09

@Mia and Me: A Bibliában az van, hogy minden nemzetnek van egy ilyen angyala, aki lényegében ilyen isteni hatalommal rendelkezik... Izrealt választotta magának az Úr, náluk nem angyal van.

Izrael feladata nem birtokolni a világot, hanem terjeszteni, hogy ki az egyetlen igaz Isten.

Viszont... és ez talán meglep sokakat, az Ószövetség 80% arról szól, hogy Izrael nem akarja megtenni amiket az Úr vár tőle és éppen az emiatti konfliktus valamelyik szakaszába vannak.

Az Úr sokszor rendelt népet Izrael ellen, aztán hagyta, hogy uralkodjon rajtuk. Eszköznek használta ezeket a népeket, az Úr kelltet vágyat bennük vagy az uralkodójukban, hogy támadjanak rá Izraelre. Aztán amikor kibékültek, Izrael elmondta, hogy mennyire utálja azt a népet amit ráküldött az Úr és aztán az eszköznek használt nép többször komplett ki lett írtva...

A lényeg, hogy szinte semmit se végzett el Izrael a rábízott munkából, bár van egy pár érdekes esett... pl. Egyiptom volt hogy megtért... de aztán ki lett írtva, de ezt most nem mesélem el... de benne van a Bibliában, csak nem beszélnek róla nagyon.

Aztán ráunt az egészre az Úr és a keresztényekre bízta a munkát. Előtte milliószor újra és újra próbálta Izraellel, de sohase állt meg igazán a dolog.

Előtte volt ugye a 12 törzs, kilenc szét lett szoratva, maradt 3, Köztük Júda... abból van a jew, zsidó... Végül belőlük is elege lett az ÚRnak.

Azok akiket ma zsidóknak tartunk amúgy nagyon valószínű, hogy nem a bibliai zsidók. Az izraeliek a biblia szerint mindenfele el lettek hajtva, de annak sincsenek már tudatában hogy kiknek a leszármazottai...

valis47 2023.01.10. 21:05:03

Hosszú videó, meg angolul érteni kell (felirat bekapcsolható), de férfiszféra témába vág. Ha már ez volt valaha a blog egyik fő témaköre.

GABOR2 2023.01.13. 20:12:02

Bidenék szeretnék az egész USA-ban betiltani a gáztűzhelyeket:

"A US federal agency is considering a ban on gas stoves -"

www.cnn.com/2023/01/09/business/gas-stove-ban-federal-agency/index.html

Nehogy már otthon főz magadnak valamit amikor 100-szor drágább lesz minden.

Frederick2 2023.01.14. 07:27:52

@Deansdale: Valami szöget ütött a fejembe. Én nem Jason volt a Péntek13-ből, hanem egy gondolat. :D Kíváncsi vagyok a véleményedre.

Mostanában sokat gondolkodtam arról, érdemes-e beszélgetni emberekkel politikáról. És arra jutottam, hogy igen, érdemes - de fontos megszűrni a beszélgetőpartnereket. Vagyis: a saját politikai törzsének az "igazságai"-hoz foggal-körömmel ragaszkodó, szűklátókörű, merev, fanatikus, verbálisan agresszív emberekkel nem. Ha pedig karaktergyilkosságot alkalmaz, azonnal ott kell hagyni a beszélgetést.

Nemrég egy fideszes ismerősömmel beszélgettem politikáról, ami egy idő után átment vitába, majd veszekedésbe. Már odáig süllyedt, hogy csúnya, trágár szavakat vágott a fejemhez - csak mert nem értettem vele egyet. Baloldalról pedig valódi öröm, ha tényleg találok embert, akivel lehet értelmesen beszélgetni politikáról - megjegyzem: ritkán találok.

A lényeg: a politikáról csak nyitott emberekkel érdemes beszélgetni, akik nem élnek a karaktergyilkosság eszközével. Azt tapasztalom, a környezetemben kevés az olyan ember, akivel érdemes beszélgetni politikáról.

Te hogyan vagy ezzel?

GABOR2 2023.01.14. 14:08:40

Most hogy már emberek százmillióinak beadtuk, beszéljünk kicsit a mellékhatásokról:

"A Pfizer vakcina lehetséges mellékhatására figyelmeztetnek az amerikai hatóságok"

www.portfolio.hu/gazdasag/20230114/a-pfizer-vakcina-lehetseges-mellekhatasara-figyelmeztetnek-az-amerikai-hatosagok-590498

Deansdale 2023.01.14. 21:18:15

@Frederick2: "Vagyis: a saját politikai törzsének az "igazságai"-hoz foggal-körömmel ragaszkodó, szűklátókörű, merev, fanatikus, verbálisan agresszív emberekkel nem."

Ezzel kilőtted az emberek háromnegyedét :) Illetve van még az a típus, akit egyáltalán nem érdekel a téma és nem is ért hozzá, ezek együtt simán kiadják az emberek háromnegyedét, szóval nem könnyű beszélgetőpartnert találni. Én amúgyis ódzkodom attól, hogy munkahelyen vagy más "közhelyeken" ilyen besézélgetést kezdeményezzek, mert kész aknamező. Így marad erre a net, az meg olyan amilyen. Ezzel az a szar, hogy így az ember nem nagyon tudja fejleszteni a saját nézeteit, mert nincs kivel közösen csiszolgatni.

GABOR2 2023.01.15. 16:28:21

USA-ban be kéne tiltani ezt lobbynak nevezett korrupciót:

"Pfizer donates $1 million to Republican Party of Kentucky to expand headquarters"

www.wkyt.com/2023/01/10/pfizer-donates-1-million-republican-party-kentucky-expand-headquarters/

GABOR2 2023.01.15. 16:36:00

Többé nem szükséges az állati tesztelés legalábbis a gyógyszerek egy részénél, mielőtt embereknek adják... állítólag azért, hogy az állatok ne szenvedjenek...

"The FDA no longer requires all drugs to be tested on animals before human trials"

www.npr.org/2023/01/12/1148529799/fda-animal-testing-pharmaceuticals-drug-development

vodkasprite 2023.01.16. 17:38:55

Oxfordban nem díjazzák a 15 perces határokat: www.bitchute.com/video/6SbnIwK65V3b/

Deansdale 2023.01.16. 17:52:12

@vodkasprite: Meg is értem, ez b+ a leghülyébb disztopikus rémálom kezdete, hogy bürokraták úgy döntenek X területről márpedig nincs átjárás járművel Y területre, mert csak. Akik ezt kitalálták, megvitatták, elfogadták és aláírták, azokat sürgősen és kurvára el kell távolítani mindenféle hatalmi pozíció közeléből, mert nyilvánvaló hogy eszük nincs hozzá, búvalbaszott megalomán népsanyargató hajlamuk viszont igen. Ha rajtam múlna minimum börtönbe mennének.

Deansdale 2023.01.16. 18:41:50

@Frederick2: Hallottam a hírt, meg is fordult a fejemben hogy talán írok róla pár sort, de aztán elvetettem az ötletet mert nem szeretek ízléstelenkedni. A világ jobb hely lett a hiányában, ennek örülök, nálam ez a téma ennyivel le van zárva. Mondjuk ez nem zárja ki azt, hogy mások reakcióira reagáljak, amikből van pár hajmeresztő...

Frederick2 2023.01.16. 19:02:37

@Deansdale: Megfogalmazok egy véleményt, ami visszafogott és ízléses, de nem polkorrekt.

Nézzük, mikhez asszisztált TGM!

- A közel-keleti iszlámhitűek migrációja. Rengeteg iszlám dzsihadista jött be Európába, akik merényleteztek, robbangattak, erőszakolgattak, gyilkolgattak. Rengeteg fehér embert gyilkoltak meg Európában.

- BLM. Fehérellenes nigerek szervezete. Akik megöltek néhány fehér és velük egyet nem értő fekete amerikai állampolgárt az USA-ban.

- Cigány maffiák. A magyar-cigány együttélés és konfliktus (inkább konfliktus) kapcsán kizárólag a cigányok mellé állt, és a maga sunyi, burkolt módján asszisztált a cigánybűnözéshez, és a cigánybűnözésből kifejlödő (enyingi, érdi, borsodi, budapesti stb.) cigány maffiák tevékenységéhez. A cigány gengszterek és maffiózók, meg egyéb barbárok rengeteg magyar embert megöltek az országban.

- LMBT. Már köztudott, hogy az LMBT-n belül tucatnyi gyermek-megrontási botrány zajlott. Gyermekek és kamaszok áthangolása az ellenkező nemre, aminek a végén rengeteg megnyomorított egzisztencia, nem kevés öngyilkosságba belemenekülő kamasz van. Az LMBT-nek egyaránt vannak megnyomorított és halálos áldozatai is.

- Feminizmus. TGM teljes mellszélességgel kiállt a harmad-negyedvonalas feminizmus férfiellenes, férfiakat üldöző tevékenységéhez, így a MeToo-hoz is. A feminizmusnak rengeteg megnyomorított, és nem kevés halálos áldozata van (így az öngyilkosságba menekülő férfiak, akiket ártatlanul megvádoltak nemi erőszakkal).

- Emellett TGM népszerűsítette a magyar fiatal értelmiségiek körében a kommunizmust. Azt az ideológiát, amelynek brutálisan sok halálos áldozata volt a történelemben.

Vagyis: TGM tucatnyi olyan politikai folyamathoz asszisztált, aminek egyaránt vannak halálos ártatlan áldozatai.

Én nem tisztelem TGM-et. És egy könnycseppet sem ejtek érte. Rengeteget ártott a magyarságnak (is), és egyáltalán nem vált hasznára.

békaapu 2023.01.18. 10:21:56

Szevasz Deansdale, hoztam egy neked szóló elismerést.
Valami német tábornok mondta videóra, és ha nem is említ név szerint téged - azéé azzal hogy hátra mertél lépni az állásodtól, és talpon tudtál maradni.. szóval (mint Ady "Muszáj Herkules" -e) példaképpé lettél.

Itt a link, neked szól :
bitchute.com/video/U1CcOrH2Y8qt/

Deansdale 2023.01.18. 11:04:13

@békaapu: Köszönöm, bár ez nyilván arról szól, hogy tegyük ami helyes, és nem az én személyemről, de azért jólesik az embernek az elismerés. Úgy érzem az elkövetkező pár évben egyre nagyobb szerepe lesz annak, hogy helyes döntéseket hozzunk, mert bár biztosan mindegyiknek meglesz az ára, a rossz döntésé hosszabb távon még nagyobb. Bármiféle vezetők jóindulatában bízni dőreség, kényszernek meg csak akkor engedjünk ha TÉNYLEG nincs más út. Valamennyi kényelmet vagy életszínvonalat meg kell tanulnunk beáldozni a magasabb értékek oltárán, még akkor is ha ez most színpadiasan hangzik tőlem :)

Frederick2 2023.01.18. 11:54:29

@Deansdale: Azt lehet tudni, milyen cikkeket és posztokat tervezel erre az évre?

Frederick2 2023.01.18. 12:08:44

@Deansdale:

„Hol látok fasizmust? Mindenhol!”

Ez is TGM egy aranyköpése.

Számomra nem kicsit fura, hogy jobber(?) értelmiségiek is kifejezik tiszteletüket iránta.

Czopf Áron
www.magyarhirlap.hu/velemeny/20230117-tgm-hianya

Bayer Zsolt
badog.blogstar.hu/2023/01/15/hat-elment-o-is-/121063/

RAJCSÁNYI GELLÉRT
mandiner.hu/cikk/20230115_tgm

Úgy látom: Halottról jót vagy semmit.
Ahelyett: Halottról igazat vagy semmit.

TGM-nek oroszlánszerepe van a jelenlegi hazai woke értelmiségi nemzedék kinevelésében. A Partizánt működtető Gulyás Marci is példaképének vallja. Még a Momentum is vezérlőcsillagának tartja.

Nem rugózom tovább a témán. De annyit megjegyzek: TGM tovább fog velünk élni, sajnos. Az öröksége megmarad. Lesz, aki tovább vigye a (vörös helyett szivárványos) zászlót.

Deansdale 2023.01.18. 12:53:13

@Frederick2: "Azt lehet tudni, milyen cikkeket és posztokat tervezel erre az évre?"

Na, azt lehet: semmilyet :) Sohase voltak terveim, mindig azt írtam amire jött az ihlet. Mostanában más irányba vagyok lekötve, itt most kicsit nyugi van, gondolom ez mindenkinek feltűnt, de nekem ez nem olyan nagy baj.

"Számomra nem kicsit fura, hogy jobber(?) értelmiségiek is kifejezik tiszteletüket iránta."

A baloldal (egyebek mellett) a pszichopaták gyűjtőhelye, a TGM-félék mosolyogva nyomnák meg a gombot ami kiirtja az emberiség azon 90%-át akik nem úgy gondolkodnak mint ők, de a jobboldal sosem volt ilyen. Illetve persze a jobboldalon is vannak agresszív emberek, csak míg ez nálunk a kocsmatöltelékek szintje, amitől a jobboldali értelmiség elhatárolódik, addig baloldalon ****ez az értelmiség****. Ez egyben a fő problémánk is ami miatt a baloldal folyamatosan nyer, hogy ők az abszolútumig lélektelenek és embertelenek és kegyetlenek, újszülöttől a nagymamákig bebörtönöznek vagy kiirtanak bárkit, leszarják, mi viszont erre szervileg képtelenek vagyunk. Tökéletes példa erre a gyurcsányos szemkilövetés vagy akár az amcsi jan6, a kanadai kamionostüntetés leverése, stb. Ugye Budaházy, meg a független magyar bíróság... Miközben a jobboldal próbálja követni az olyan eszméket mint a civilizáltság vagy kulturáltság, és ezért még a konkrétan bűnelkövető ellenfeleivel is úriemberként bánik, addig a pufajkások simán levarrnak 30 év börtönre és befagyasztják a bankszámlád akár csak annyiért, hogy más a véleményed.

Szóval ja, a művelt és kulturált jobbos értelmiség próbálja tisztelni TGM-ben a filozófust, illetve tartani a kegyelet íratlan szabályait, akkor is ha ilyesmit a másik oldalról nem várhatunk el.

TGM egy féreg volt, nincs ezen mit szépíteni, a teljes világlátása és munkássága a gyűlöletre épült: elsősorban a magyarság, a fehér faj, a nemzeteszme, illetve a konzervatív politika gyűlöletére. Kifejthetném bővebben, de igazából tökéletesen leírja a helyzetet, hogy szívből gyűlölte azokat a demográfiai csoportokat amiket a haladár eszme előír gyűlöletre, és mindent megtett hogy ezeknek ártson, a gyűlöletkeltő hazudozástól a hiszékenyek agymosásán át a bármiért való lobbizásig, ami árthatott nekünk. Tökéletes avatárja volt a progressziv-globalista szellemiségnek: teljes hittel, tűpontosan gyűlölt mindent és mindenkit amire az eszme rámutatott.

Az írásban megjelent munkássága - filozófiája és újságírása egyaránt - szarszagú katyvasza a Sokal professzor által leleplezett posztmodern parasztvakításnak, az önfelszopó idegenszó-puffogtatásnak amitől a követők tömegesen elaléltak, a semmilyen értéket nem teremtő, csak mindent lebontó de(kon)strukciónak, az összes létező meta-vitatechnikának ami a partnert akkor is lenyomja ha amúgy annak van igaza, és persze az emberiségellenes marxista mocsoknak, amit jobb érzésű ember nem nevez filozófiának.

Aki most a jobboldalról mentegi őt, neadj'isten fényezi, csak mert meghalt, az nézzen szét a spájzban és a sublótban, hátha megtalálja valahol a golyóit, aztán nőjön fel a feladathoz és vagy legyen őszinte TGM-ről, vagy maradjon csöndben.

(A Sokal-témáról annak aki esetleg nem ismeri: hps.elte.hu/~gk/Sokal/Sokal/Magyarul/kiszera.htm )

Frederick2 2023.01.29. 07:25:01

@Deansdale: Megírtam a saját kis írásomat TGM-ről. Remélem, nem bánod, hogy átvettem tőled pár gondolatot.
grafomanpali.blog.hu/2023/01/29/tgm_873
süti beállítások módosítása