HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: A Federal Reserve Bank of San Francisco (a továbbiakban FRBSF) 2024. január 16-án publikált egy távmunkával foglalkozó tanulmányt. A FRBSF azon véleményének ad hangot, miszerint nem sok értelme volt... (2024.04.28. 14:55) Nem valós veszély
  • Frederick2: @Wildhunt: "Az egész leginkább ugyanaz a parttalan vita, amit Frederickkel folytatsz, hogy mit értesz zsidók alatt." Természetesen Deansdale most is úgy fogalmaz, hogy "zsidók". Vagyis a teljes z... (2024.04.28. 14:54) Mi is az a fasizmus
  • Frederick2: @Deansdale: „Általában nem jellemző rám, hogy definíciókon lovagoljak” Nekem sem szokásom, hogy definíciókon lovagoljak. Én nőkön szoktam lovagolni. Meg időnként engem is meglovagolnak a nők. A def... (2024.04.28. 14:47) Mi is az a fasizmus
  • Deansdale: @GABOR2: Ezek az áldott zsidók már csak ilyen filmeket szeretnek csinálni, egyem a zuzájukat... (2024.04.28. 14:23) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Ponyvaíró néger: Pedig írhatnál bővebben is. (2024.04.28. 14:20) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

[minicikk] Lassan elegünk lesz már?

2023.09.29. 10:17 Deansdale

Az Amerikai Antropológiai Társaság az éves konferenciájáról kihajított egy előadást ami a biológiai nem fontosságáról szólt volna az antropológiai kutatásokban, mivel hát az transzfóbia.

Kövessük a tudományt! Ugye?

15 komment

Címkék: szép új világ woke agyhalál

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2023.09.29. 17:24:39

Sajnos a 1960-as évektől teljesen megszállták az amerikai tudományos szférát a kultúrmarxxisták, azzal kezdődött a folyamat hogy a homoszexualitást levették a betegségek listájáról a pszichológusok szövetségében a 60-as években.

GABOR2 2023.10.05. 15:20:23

Úgy tűnik az EU-nak van fontosabb mint a gazdaság élinkítése:

"Europe takes climate fight global as carbon border tax goes live"

www.politico.eu/article/europe-climate-fight-global-carbon-border-adjustment-mechanism-cbam-tax/

Egyre több európai szerint a közjó érdekében egy embernek életében maximum négyszer lenne szabad repülnie ( gondolom milliárdos magángépek kivételek)

"Shocking number of Europeans say you should only be able to fly 4 times in your life due to climate change"

www.foxnews.com/world/shocking-number-europeans-should-fly-4-times-life-climate-change?utm_source=ground.news&utm_medium=referral

vodkasprite 2023.10.05. 17:01:26

@GABOR2: "Shocking number of Europeans say you should only be able to fly 4 times in your life due to climate change"

Ezek mind szociálisan kondicionáló hírek, "az se igaz, amit kérdeznek". Minden fiatal és idős mást se szeretne, csak utazgatni, ha lenne rá pénze. Csak a klímaidióták mondják azt, hogy csak 4x lenne szabad utazni, de azt is csak rád meg rám értik, saját magukra sosem. Vagy bárki el tudja képzelni egy nyugat európai libsiről, hogy így felel:
- Nem, én már utaztam 20 éves koromra 4x repülővel, úgyhogy soha többé nem fogok elutazni repülővel sehová, de köszi a lehetőséget.

GABOR2 2023.10.06. 03:16:17

@vodkasprite: Szerintem is arról lehet szó amit te írsz.

GABOR2 2023.10.08. 02:47:30

Kíváncsi leszek az Ultrahangra az izraeli történtek folyamán. Robert C. Castel nem jelentkezett be a műsorba. Nemrég még folyton arra buzdította a magyarokat, hogy nyugodtan menjenek el Izraelbe túristaként a veszély arrafelé csak amolyan elméleti és nem érhet senkit baj igazából... Nos az izraeli biztonsági helyzettel kapcsolatos elemzése téves volt. Ezek az agyonszorongatott palesztinok még teljes izraeli katonai bázisokat is elfoglaltak, meg idén megint megsemmisült a "világ egyik legjobb tankja", több izraeli fejlesztésű "legjobb" tanknak annyi lett.

Érdekes, hogy csak egyszer ennek az egésznek az elején halottam a sajtóban hogyan is kezdődött ez, azóta direkt kerestem a cikkemben és nem találtam... még abban se ami azt igérte, hogy mindent elmesél a történtekről.

Ugyanis én valami olyasmit hallottam, hogy egy izraeli telepes agyonlőtt egy palesztint és aztán amikor ezt az illetőt el akarták temetni akkor a gyászmenetét is megtámadták az izraeliek és így szabadult el a dolog. Bár nyilván a tervek már készen voltak.

Most pedig ahogy izrael szokta ezerszeresen bosszút fog állni és minden nyugati emberjogi érzékeny ember szerint jó lesz ez így.

De a palesztínok úgy tűnik gondoltak erre és ejtettek túszokat is úgyhogy ha túlzásba esnének az izraeliek annak ára lesz... még egy tábornok is állítólag túszul lett ejtve.

Azért ez elég égő... De majd pár évtized múlva amikor sikeresen kicsinálták a Nyugatot majd egyedül néznek majd szembe a szomszédokkal... bár akkor meg már kész lesz tán a genetikai alapú biológiai fegyverük.

Deansdale 2023.10.08. 08:53:36

@GABOR2: Én azon filózom, hogy mivel 99% valószínűséggel ez is a parazita elit tervei szerint történik, hogyan fogják ezt arra használni, hogy az EU-t szivassák vele. Az ugye nyilvánvaló, hogy az USA-t kellemetlenül érinti a dolog, a szopásra álló Ukrán front mellett most nyithatnak egy másikat a "legfontosabb szövetségesük" (lol) érdekében, így a már most is leapadt készelteiket még tovább kell aprózni. Még több kiadás, még nagyobb teher a gazdaságon, még nagyobb infláció, ésatöbbi. Ez nem csak az én fejemből pattant ki, mások is beszéltek róla.
twitter.com/KimDotcom/status/1710624093878604061
Szóval az USA oldaláról pipa a történet, de hogyan fogják az EU-t szivatni? Hát egyrészt az USA megpróbálhat NATO segítséget kérni, és ha - most a mi helyzetünkre koncentrálva - teszem azt magyar "békefenntartók" is kerülnek oda, akkor a magyar hadsereg erejének nem elhanyagolható része le lesz ott kötve. Ugyanez igaz persze más NATO tagállamokra is. Ha így haladunk Európa letolt gatyával fog állni egy esetleges támadás esetén - persze egyelőre elképzelhetetlen, hogy ki akarna EU ill. NATO országokat megtámadni, de nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez simán lehet a karón varjú esete.

A másik téma, ami egyelőre ha jól tudom nem hivatalos, de már emlegetik, hogy izraeliek szerint a rohadt muzulmánokat Európába kellene deportálniuk. Rágjuk meg ezt a gondolatot alaposan :)
twitter.com/GabeGuidarini/status/1710753444598813138
Nekünk azt sem engedik, hogy a nemi erőszakolókat és gyilkosokat deportáljuk az EU országokból, ők meg mint inváziós katonai erő a palesztinokat A SAJÁT HAZÁJUKBÓL akarják tömegesen hozzánk "deportálni".

Akinek van még ötlete, hogy hogyan fog ez a hülyeség bekapcsolódni a nagyreszet-éstársai eseményfolyamba, az írja meg...

GABOR2 2023.10.08. 12:12:34

@keresemazigazat: Igen amiket írsz a siklóernyős cuccról logikusnak tűnik, de igazából arról van szó, hogy át kellett repülniük az Izrael által épített falon, kerítésen. Tehát nem voltak túl sokáig a levegőben. Ezek inkább kommandósok lehettek speciális feladattal. Plusz a siklósernyős cuccot nem látják a radarok, kicsik és alacsonyan szálltak. Én láttam több felvételt is erről. Mondjuk egy erősebb gépfegyverrel tényleg könnyen meg lehetett volna őket sorozni, de ha ők voltak az elsők akik átkeltek a határon, lehet senki se tudta, hogy kik azok ott fent.

GABOR2 2023.10.08. 12:16:30

@Deansdale: Igazából mint mondtam Izrael ezerszeresen bosszút áll majd és elintéz mindent majd amit még az ellenőrzött nyugati média mellett is kényes lett volna. Gyakorlatilag totál szabad kezet kapnak.

USA-ban lecserélik a Twitter logókat ukrán zászlókról izraeli zászlókra és elfelejtik Ukrajnát, ahová tán megérkezett több tízezer új orosz katona és megkezdik majd a saját offenzivájukat.

GABOR2 2023.10.08. 12:45:04

@Deansdale: Ó már látom is... Gázát már a gonosznak nevezik, Iránt meg minden gonoszság forrásának ezen a világon... Tehát Irán elleni csapás újra terítéken van, állítólag az ukránok hálában egyéb hadszintereken is hajlandók lennének majd harcolni.

Gázában levő civiliknek meg megüzenték, hogy földdé teszik egyenlő a területet, úgyhogy hagyják el... de hova menjenek? Körbe vannak véve és nincs hova menni.

GABOR2 2023.10.11. 12:35:23

Közben Ukrajnai események is folynak. Tegnap Zelensky Romániában volt és azok lényegében a totális támogatásukról biztosították Zelenskyt. Rossz jel... hamarosan lehet be fognak szállnia románok a háborúba, az ukrán összeomlás már folyamatban van úgy tűnik eljön az idő lassan.

Deansdale 2023.10.11. 12:55:27

@GABOR2: És Orbán kihirdette már az erdélyi magyarokat hazatelepítő programot?

GABOR2 2023.10.11. 13:09:51

@Deansdale: Nem, de a románok nyilván elsők között küldenék őket a frontra.

"Ukraine’s Zelensky visits neighboring Romania to discuss security and boost ties"

www.latimes.com/world-nation/story/2023-10-10/ukraines-zelensky-visits-romania-discuss-security

"After he arrived in Romania, Zelensky described Romania, a NATO and European Union member, as “a friend who came to our help on our darkest day and whose support gets stronger with time.”"

"“Ukraine is grateful for Romania’s support, which strengthens our state, as well as its constructive solidarity, which enables our nations to be security donors for the world, notably in food security,” Zelensky said on Tuesday."

Ellentétben például velünk, Zelensky nagyon elégedett volt a románokkal, egyetlen rossz szó, vagy elégedtlenség se hangozott el, sőt a cikk megemlíti, hogy a románok befogadtak ukrán menekülteket, amit pl. velünk kapcsolatban mindig elfelejtenek és Putyin barátainak neveznek.

A cikkben benne van, hogy megbeszélték a jövőbeli katonai együttműködést:

"Zelensky will meet with his Romanian counterpart Klaus Iohannis to discuss further military cooperation"

kyivindependent.com/zelensky-arrives-in-romania-for-talks-with-president/

Deansdale 2023.10.25. 09:04:03

Kanadában 2 embert letartóztattak és bíróság elé állítják őket, mert beszélgettek a villamoson és valami kívülálló aki véletlenül hallotta "kényelmetlenül érezte magát".
www.westernstandard.news/news/two-calgary-men-charged-for-conversation-on-transit-en-route-to-1-million-march-4-children/49677
Viccelődnek sokan a hanyatló nyugattal, hát na.
süti beállítások módosítása