HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

A valódi okok amikért a palesztin háború zajlik

2023.10.09. 21:52 Deansdale

Felveszem az alusapkát és jósolni fogok, de csak azoknak akiknek még van lelki kapacitása a potenciális rossz hírekre. Akinek van elég más baja az életben, az ne olvasson tovább, csak fölöslegesen venne magára még egy stresszforrást. És ha nem lenne világos, ez ebben a formában egyelőre csak a magánvéleményem, nem mondta be a TV - aztán majd meglátjuk.

[Szokásomtól eltérően ezúttal igyekszem mindenre magyar nyelvű linket találni.]

Már megvannak a tervek arra, hogy az USA lerohanja Iránt, csak kellett egy indok. Erre azt találták ki, hogy 6 milliárd befagyasztott iráni dollárt felolvasztanak, aztán rendeznek Gázában egy "hamis zászlós" öntámadást, amit a gittegylet majd ráken Iránra, mint a Hamas fő támogatóira, és egyúttal az USA-t is felelőssé teszik a pénz feloldása miatt. Így voltaképp magától értetődik, hogy az USA lerohanja Iránt, ugyebár.

Ha eléggé komolyan veszik a nagy reszetet akkor ez a háború simán kinőheti magát egy NATO vs. BRICS világháborúvá, mivel Iránt épp meghívták a BRICS-be.

Ugyanakkor Izraelnek máshogy is kapóra jön ez a hülyeség, mert bár meghal párszáz mezei zsidó az öntámadásban, de azt mindigis leszarták, viszont ezáltal lehetőséget kapnak Palesztina teljes beolvasztására, és figyeljük meg, nem csak a több mint 2 millió Palesztint fogják majd az utolsó szálig Európába migrálni, de egy füst alatt megpróbálnak majd megszabadulni minden nem-zsidótól. Korábban is küldtek már izraeli migráncsokat Európába, most is megteszik, mert a közvéleményt bármire rá tudják venni pár videóval amiken nőkkel erőszakoskodnak (állítólagos) Palesztinok.

Ja, csak mintegy utóiratszerűen, a gázai határ a világ legdurvábban őrzött területe, kb. 100 méter széles kiürített kopár sávval és olyan mozgásérzékelőkkel amik már egy kóbor macskára beriasztanak, folyamatos kamerás és élő felügyelettel, őrtornyokkal és őrjáratokkal, kiépített távvezérelt géppuskafészkekkel - de most valahogy mégis háborítatlanul átsétált rajta egy rakás Hamas-huszár. A híres vasfazekat kupolát meg átütötte pár sárkányrepülős, akiket amúgy egy-egy jobb vizipisztollyal leszedhettek volna. És ezeket nem csak én furcsállom, hanem izraeli zsidók is akik az IDF-ben szolgáltak.

Amúgy azt vágjátok, hogy Izrael évtizedekkel ezelőtt megszellőztette, ha netán valaha is legyűrné őket bárki, mondjuk az iszlám seregek, akkor az utolsó cselekedetükként az atombombáikat a nyugati világra szórják? Ezt nevezik ők Sámson opciónak. Ha Izraelt beveszik az ellenséges seregek akkor inkább pusztuljon el az egész világ. Az emberi faj elmebeteg pszichopatái.

138 komment

Címkék: politika szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2023.10.11. 18:31:28

@-JzK-: Már most humánusan szönyegbombázzák Gázát és megvonják tőle az ivóvizet is, ami háborús bűn és népírtás és ez még csak a kezdett.

GABOR2 2023.10.11. 18:41:36

@-JzK-:

"nekem egy rabbi mondta, hogy ez inkább teher, mint áldás"

Szerintem bármikor, bármilyen körülmények között megkérdeznél egy zsidó... mindig ők szenvednek a legjobban.

-JzK- 2023.10.11. 18:48:44

@GABOR2:
Természetesen nem minden gázai ember terrorista, és nem is helyeslem, hogy ártlatlan civilek is meghaljanak.

Csakhogy azt a helyzetet, hogy a Hamasz központok lakónegyedek kellős közepére legyenek elhelyezve, meg a rakéta-indító állomás direkt az óvoda mellé van telepítve, azt ők hozták létre.

Na most akkor ebben a helyzetben hogyan lehet okosnak lenni?
Akkor ha óvoda mellett van a rakéta-kilövő bázis, akkor "nem ér a nevem", nem lehet kilőni? Vagy akkor mégis mit lehet tenni?

Ha nemzetközi jogilag nézem, katonai célpontokat direkt a civilek által lakott terület kellős közepébe telepíteni, az már egy háborús bűn. Tehát ha azt az izraeliek kilövik, nem ők követnek el háborús bűncselekményt ezzel, hanem az a fél, aki ezt a helyzetet létrehozta.

Ez arról szól, hogy az asszimetrikus hadviselésben a média is egy fegyver, és tudják, hogy a halott gyerekek lóbálásával lehet szimpátiát kelteni, hogy jaj az izraeliek milyen gonoszak.

Csinálják is ezt az ukránok is, hogy "jaj az oroszok direkt lebombázták a kórházat". Az, hogy a kórház pincéjébe ők helyezték el a hadfelszerelést, az már nem megy le a mainstream médiában.

Ezért kéne megnyitni a határt Egyiptom irányába a nők és a gyerekek részére, aztán megindulni északról az izraelieknek. Aki ártatlan, nem iszlamista férfi, az várakozzon egy sátorban az egyiptomi határnál, aki meg legény, az meg maradhat harcolni. Az iszlamisták úgyis mártírok akarnak lenni, tulajdonképpen csak teljesítik a vágyukat.

-JzK- 2023.10.11. 19:03:30

@GABOR2:
A közösségi médiában már persze, hogy megy a halott gyerekeket lobogtató vonal, nyilván ez így volt eleve kitalálva.
A BLM meg persze, hogy a kokerókat támogatja, az amcsi feketék jó része utálja a zsidókat.
Az egyik BLM tüntetésen le is hurrogták a felszólalni kívánó libsi zsidó szónokot, hogy ő csak fogja be, mert jómódű fehérként ő is az "elnyomó osztály" tagja, úgyhogy beszéd helyett inkább térdeljen.
A arab világ közvéleménye meg sosem fog Izrael mellé állni, viszont a szekuláris arab államokkal lehet tűrhető viszonyt kialakítani.
Ezért is baromság arab országban demokráciát követelni, mert mihelyst megdöntik a szekuláris arab diktátort, a következő "demokratikus" választáson nyer az iszlamista párt (lehet "választani" az iszlamista meg a még annál is inkább turbó-iszlamista párt között), azért nagyobb szar lesz, mint előtte volt.

gigabursch 2023.10.11. 19:18:06

@békaapu:
Akkor idézem az egyik zsidó osztálytársam kategóriáit
- fanatikus zsidó
- vallásos zsidó
- már nem vallásos, de zsidóságához erősen kötődő
- vallástalan zsidó
- gyökértelen, érdek zsidó
- mocskos zsidó, akinek valami kötődése van, de mindenkinél aljasabb és gerinctelenebb
- zsidótlan zsidó, aki csak akkor kérkedik zsidóságaval, ha épp szorul, egyébként azt se tudja, hogy mi is ő, de akkor gátlástalanul
- kommunista zsidó, akiket egy másik vallás bekebelezett és mindenkinek árt
- hitehagyott zsidó, aki teljesen csalódott mindenben és meghasonlott mindennel
- elveszett zsidó, aki általában az előző kategória 2-3-4 generációs utódja és eszébe sincs zsidóvá válni és lehet szelíd, lehet vad, de a zsidóság javát rühelli. Az első három kategóriát tudomásul veszi, de nemhogy nem keresi a kapcsolatot, de inkább el is utasítja.

(Ő egyébként a harmadik kategóriaba sorolta magát)

-JzK- 2023.10.11. 19:20:47

@GABOR2:
Ez nem vicc, olvasd el, hogy egy vallásos zsidónak mi mindent nem szabad csinálnia szombaton. És több törvény, akkor több mindenen lehet elbukni, amit hite szerint majd az Örökkévaló számonkér rajta.
És persze náluk rituálisan megtisztulni sem lehet a bűnöktől, hiszen nincs Templom, ahol áldozat-bemutatás útján bűnbocsánatot nyerhetnének.

GABOR2 2023.10.11. 21:05:19

"Megáll az ész – a Harvard Egyetem 34 diákszervezete szerint „teljes egészében” az izraeli rezsim felelős minden erőszakért!"

"Az erről szóló közös nyilatkozatot az Amnesty International(!) harvardi szervezete is aláírta, később azonban szép csendben törölték magukat a listáról."

mandiner.hu/kulfold/2023/10/megall-az-esz-a-harvard-egyetem-34-diakszerszervezete-szerint-teljes-egeszeben-az-izraeli-rezsim-felelos-minden-eroszakert

gigabursch 2023.10.12. 08:06:23

Visszatérve Izraelhez:
Jelenleg úgy tűnik, hogy az a narratíva, hogy hadd hulljon a férgese jeligére próbálnak hamasz vezetőket legyilkolni, egy halom civil áldozattal + szociális körülmények kiiktatásával.
Ez így megvalósulás esetén, ebben a formában és mennyiségben nem csak népirtás és emberi(és)ség elleni bűncselekmény lehetőséét hordozza magában, de teljes biztosítása annak, hogy utána az ember minden hollókosztos brekegést nagy ívben letojjon.

Ugyanide tartozik, hogy amíg hohólia kapcsán pártunk és kormányunk az azonnali fegyverlerakás és a békés tárgyalások mellett szólt (amúgy helyesen), addig itt CYR2 (Szí-ja-r-two - Szijjártó) azonnal és felelőtlenül a "jogos önvédelem" címszava alatt a maga részéről és a mi nevünkben(!) felhatalmazást adott háborús bűncselekményekre, teljes fejelfordítás mellett.

S ez már igen nagy gond.

gigabursch 2023.10.12. 08:13:33

@-JzK-:
Szerintem olvasd el Róbert Graves: Jézus király című könyvét!
Abban le van írva a megtisztítási szertartás is.

(Amúgy Graves az összes könyvében bemutatja egy adott kor megtisztítási szertartását, történelmi kronológia szerint az Argo-tól a Vitéz Belizárig.)

Deansdale 2023.10.12. 09:07:18

@GABOR2: Eltöprengek, hogy ha az USA-ban lenne egy indián rezervátum hasonló körülmények között, mint Gáza, akkor mit gondolna a köz, meg főleg a zsidók. Az életem összes vagyonát rá merném tenni, hogy napi 24 órán át menne a nácizás minden nap, évekig. Mondjuk az apacsok lennének 2,3 millióan bezárva egy 2/3 Budapestnyi sivatagba Arizónában, 7 méteres fallal körülvéve, és Arizona hetente bombázná őket, az amcsik meg domboldalakról bámulnák ezt és éljeneznének.
www.theguardian.com/world/2014/jul/20/israelis-cheer-gaza-bombing
(A cikk 2014-es.)

Lehetne Mo-n is egy nagyvárosnyi börtön cigóknak, a haladárok biztos elfogadnák, hogy az normális :)

Deansdale 2023.10.12. 11:25:57

@Deansdale: mielőtt még félreértés lenne belőle, ez egy mém :)

GABOR2 2023.10.12. 13:26:15

Diverzitás az erősségünk:

"Kitört a háború a berlini iskolákban is: a diákok a Hamászt éltetik és zsidóznak, a tanárok tehetetlenek"

mandiner.hu/kulfold/2023/10/kitort-a-haboru-a-berlini-iskolakban-is-a-diakok-a-hamaszt-eltetik-es-zsidoznak-a-tanarok-tehetetlenek

GABOR2 2023.10.12. 13:28:01

Nagyon erősen próbálják visszaszerezni a közösségi média felett az irányítást:

"24 órás ultimátumot kapott Mark Zuckerberg"

www.portfolio.hu/global/20231011/24-oras-ultimatumot-kapott-mark-zuckerberg-645109

"Thierry Breton, az Európai Bizottság belső piacért felelős biztosa 24 órát adott a Metának, hogy lépjen fel a platformjain terjedő, az izraeli–palesztin konfliktussal kapcsolatos álhírek ellen – írja a Reuters."

Irányított ellenzék Elon Musk:

"Lecsaptak Elon Muskék a Hamász-támogatókra"

"Tisztogatásba kezdett az X."

mandiner.hu/kulfold/2023/10/elon-muskek-lecsaptak-a-hamasz-tamogatokra

GABOR2 2023.10.12. 13:29:41

Véleményszabadság Németországban:

"Nancy Faeser belügyminiszter szerint minden rendőri és hírszerzői eszközt be kell vetni a támogatók ellen, ami megoldhatatlannak tűnik: "

Deansdale 2023.10.12. 14:37:16

@GABOR2: Na most lehet töprengeni, hogy zsidók által megvalósított kalergi-terv, amivel a fehér fajt irtják ki, esetleg az ő seggükbe is beleharap, vagy sem... Minimum 50 éve tolják a fehér országokra a tömeges bevándorlást, csak aztán nehogy pofára essenek a végén és iszlám uralom alá kerüljenek ezek a vidékek.

Deansdale 2023.10.12. 15:34:56

Zsidó nőnek rosszul esik, hogy a BLM a Hamaszt támogatja, de azért biztosítja őket hogy legközelebb is melléjük fognak állni. Mit bizonyít ez? Azt, hogy inkább szövetkeznek a Hamasszal a fehérek ellen, mint fordítva, vagyis jobban gyűlölik a fehéreket mint a Hamaszt.
twitter.com/lporiginalg/status/1712377791000535169

-JzK- 2023.10.12. 18:47:48

@Deansdale:
"vagyis jobban gyűlölik a fehéreket mint a Hamaszt."

Mármint az illető "hölgy", és a hasonszerű woke idióták, vagy a zsidók úgy kollektíve, belértve Izraelt, mint államot is?
Megjegyzem: ha a muszlimok átvennék az uralmat a nyugati országokban, az a zsidók végét jelentené. Egyrészt a nyugati országok védelme nélkül Izraelt a környező arab országok bedarálnák, a diaszpóra zsidókat meg felkoncolnák az idejöttek.
A keresztények még csak-csak kibekkelnék, de nekik végük lenne.

GABOR2 2023.10.12. 18:54:02

@Deansdale: Most komolyan két napon át rassziázott pár ezer palesztin, akik nem "csak gyilkolni" mentek át, hanem túszokat ejteni, hogy a megtorlást próbálják csillapítani majd. Igazából a nagyképet nézve... ez egy lényegtelen semmiség.

A szervezetek feletti irányítás pedig csúszik ki a kezükből... Ugye az "Együttbe" is az volt, hogy amíg pár évtizedig a Szovjetuniót lényegében a zsidók irányították tehettek bármit, ők voltak a csúcsszuperek. De aztán Sztálin Hitler támadása alatt életteret hagyott a nemzeti érzésnek és Hruvcsov uralmának végére eluralkodott a "diverzitás az erősségünk" gondolat és pl. olyan szentségtörés merült fel, hogy a tagköztársoságok elnökének annak a nemzetből valónak kéne lennie akiket állítólag képviselnek, nem csupa zsidónak... Szóval poziciókat veszetettek, még mindig sokkal többet birtokoltak mint a létszámukhoz képest kapniuk kellene, de ez elég volt ahhoz, hogy a Szovjetunió ellen legyenek, megjelentek a lázadó zsidók és onnantól a Szovjetunió poshadt, elmaradott, bűnös lett.

Ha nem sikerül gyorsan visszaszerezni az irányítást, lehet fordulat lesz migri szeretet ügyében is. A cégcélt így is elérnék...

A másik tanulság, hogy pénzzel nem vehetsz igazi meggyőződést és lojalitást. Talán egy-kettő ember lojalitását igen akit dúsgazdaggá tesznek, de max. ennyi. Sőt igazából ezen szervezetek olyan lassan akarják az ügyeket megoldani amennyire csak lehet, vagy sohsase, hisz addig kapják a pénzt amíg van miért harcolni. Harcolni kell, győzni sohase. Nem érdekük.

És nyilván az első emberek akik pontosan tudják, hogy miért jött létre a szervezet, akik nagyon-nagyon jól megvannak fizetve, azok szeretnék a megfelelő mederbe tartani ezeket, de ahogy egyre híresebb és nagyobb lesz a szervezett egyre több olyan ember és kisebb vezező lesz, akik nincsenek beavatba a nagy képbe, akik nincsenek jól megfizetve. És szép lassan, nagy feltünés nélkül átalakulhat a szervezet.

És aztán szívás van, mert ezek a szervezetek mindig abszolútumnak vannak beállítva, vagyis tilos őket bírálni, aki azt teszi gonosz ember.

Aztán jön egy ilyen és a sok celeb nem tudja mit tegyen, ki oldalára álljon. Bárki oldalára áll, valaki szerint gonosz lesz.

De végül a zsidók ha kell le veszik a szentelt vizet ezekről a szervezetkről is, ahogy a Szovjetunió korábbi utópia státuszát is földberombolták.

De amúgy pár szervezetnek tán elég volt egy figyelmeztetés, hogy nézzék meg kik támogatták őket pénzzel... az Amnesty International pl. már vissza is vonta a Palesztina mellett kiálló írását.

GABOR2 2023.10.12. 19:00:43

@-JzK-: Nézd, jönnek hírek arról, hogy nagy előrelépéseket értek el a genetikai biológiai fegyverek területén, vagyis képesek lesznek olyan biofegyvereket bevetni, ami őket nem öli meg, mindenki mást viszont igen. Amikor majd összeomlik a "nemzetközi közösség" az "arab tenggere" engedik majd ezeket és kiírtják őket. Legalábbis lehet. Ők akkor is mennek előre, állítólag valami kabbala jóslások alapján bármi is van...

-JzK- 2023.10.12. 19:02:13

@Deansdale:

Eleve, nem kéne ott lenniük, van egy rakás arab ország, hatalmas területtel, sokuk fürdik az olajból származó dollármilliárdokban, minden palesztin kaphatna szép lakást.

Mellesleg az arabok éppúgy erőszakkal rabolták el azt a területet a Keletrómai Birodalomtól, annak görögajkú keresztény lakosságát eltakarítva onnan:

en.wikipedia.org/wiki/Muslim_conquest_of_the_Levant

GABOR2 2023.10.12. 19:07:37

@-JzK-: Ez egy feloldhatatlan probléma. Az egyik visszajött, hogy több ezer éve Isten adta nekik azt a földet, a másik meg fel van háborodva, mert több száz év ottélés után egyszercsak jönnek és erőszakkal kiűzik onnan őket.

Együttélésből ott nem lesz béke.

GABOR2 2023.10.12. 19:21:48

Amúgy vicces a tegnapi Ultrahang adásba mondták, hogy nemcsak a kínaiaktól követelték, hogy válasszanak oldalt, hanem egy halom másik országot, de ezen országok olyan válaszokat adtak nagyon diplomatikusan, hogy ők tulajdonképpen... lesz@rják az egészet. Van 8 millió zsidó, és két millió palesztin, de van rajtuk kívül 7 milliárd másik ember és... lesz@rják.

De ezt nem fogadták el a zsidók mindenképpen követelik, hogy álljanak valaki oldalára.

Amiből az következhet, hogy az emberiség ellenibűnök elkövetése után majd akarják mondani, hogy vagy "dehát az oldalamon álltál te is", vagy " te ellen vagy, tehát nem számít mit mondasz".

Dehát pl. itt Kelet-Európában sincsenek se Izrael melletti se Palesztina ellei tüntetések nagy számmal... vajon miért?

Mme.Brioche 2023.10.12. 19:51:05

@GABOR2: "De ezt nem fogadták el a zsidók mindenképpen követelik, hogy álljanak valaki oldalára."

Attól tartok pont ezzel fognak kiprovokálni egy sor terrorista cselekményt világszerte, főleg az Unióban meg nyugatabbra.

GABOR2 2023.10.12. 19:53:43

A nagy tolerancia hirdető nép azt tervezi, hogy a földdel tegye egyenlővé Gázát:

"FOREGNIsrael-Hamas war live: Gaza to be ‘razed to the ground’ as IDF mass at border and Palestinian power plant shuts off"

"Israeli defence officials have warned Gaza is going to be razed to the ground and reduced to “a city of tents”."

www.capitalpost.ng/israel-hamas-war-live-gaza-to-be-razed-to-the-ground-as-idf-mass-at-border-and-palestinian-power-plant-shuts-off/

Úgy tűnik míg kioktatták a világot az erőszak rossz voltáról, ők maguk teljesen mást tanultak és a legkisebb dologra is a legrémesebb népírtással válaszolnak. A világ majd tanul ebből...

GABOR2 2023.10.12. 19:55:39

@Mme.Brioche: Ja hát igen, várják is, hogy Nyugaton lesz pár lázongás, fosztogatás megint. A neten egyenlőre úgy tűnik elveszítették a háborút, mindenféle vezető kiállt Izrael mellett 1000%-ig, de a kommentelők nagyon nem értenek egyett... A vezetők és a népek nincsenek összhangban.

Mme.Brioche 2023.10.12. 19:55:39

@-JzK-: "Mellesleg az arabok éppúgy erőszakkal rabolták el azt a területet a Keletrómai Birodalomtól,"

Csakhogy a bizánci-arab háborúk közel másfélezer éve voltak, míg a palesztinok módszeres begettósítása csak egy emberöltővel ezelőtt kezdődött. Frissebbek a sebek.

Én amúgy nem állok egyik oldalra sem, borzalom ez az egész, mindkét fél elvesztette a kontrollt, és rossz belegondolni, hova fog fajulni.

GABOR2 2023.10.12. 20:00:33

@Mme.Brioche: Milyen a hangulat most a franciáknál?

-JzK- 2023.10.12. 20:03:13

@Mme.Brioche:

"Attól tartok pont ezzel fognak kiprovokálni egy sor terrorista cselekményt világszerte, főleg az Unióban meg nyugatabbra."

Legalább akkor az elhülyült nyugatiak is végre ráébrednének, hogy ezeknek semmi keresnivalója ott, és hazapaterolnák őket kokeróföldre.
Sosem értettem, hogy mi a francnak él több millió vadember Nyugat-Európában.

Henry Kissinger is most ezt mondta:
„Súlyos hiba volt ennyi, teljesen különböző kultúrájú, vallású és felfogású embert beengedni”

Miért, épeszű ember elhitte akár egy percig is, hogy ez egy jó ötlet?

-JzK- 2023.10.12. 20:05:47

"Egyiptom közölte, hogy meg akarja könnyíteni a segélyek eljuttatását a rafahi átkelőn keresztül, de elutasítja, hogy a Gázában élőket délre kényszerítsék a határon át."

Nahát, nem kellenek még nekik sem, pedig nyelvileg, vallásilag a testvéreik. A legtöbb környező arab ország láthatóan a háta közepébe kívánja már az egész palesztinkérdést, és pláne nem kíván az országába befogadni egy csomó fanatikus bajkeverőt.

De persze mi fogadjuk be ide őket, mi?

Mme.Brioche 2023.10.12. 20:10:54

@GABOR2: szerintem több lesz mint lázongás meg fosztogatás, én inkább egy újabb Bataclantól tartok. Akkor viszont a népek már nem fogják tovább támogatni a palesztinokat, de a vezetőket sem, hiszen ők hoztak a nyakunkra több millió dühös muszlimot. Közben Izrael Libanonnál mozgósít, lövi Szíriát, a következő talán Irán lesz, mert az aztán meg már tényleg nagyon régóta lóg a levegőben, abba pedig az USA is lelkesen veti bele magát...
ajjaj mi lehet még itt! de remélem nem lesz. (nem mintha számítana, hogy én mit akarok sajna)

GABOR2 2023.10.12. 20:12:37

@-JzK-: Az Izraeliek nem engedné ki őket:

"Hiába bombázta le Izrael a palesztinok utolsó menekülési útvonalát, Kairó nem tágít"

"Izrael szinte teljesen körülzárta a Gázai övezetet, mindössze Egyiptom felé van egy rövid határszakasz, amelyen közlekedni tudtak korábban a palesztinok. Nemrégiben Izrael légitámadásokat intézett a kritikus fontosságú határátkelő ellen, de Egyiptom nem tágít: nyitva tartja az állomást "

www.portfolio.hu/global/20231012/hiaba-bombazta-le-izrael-a-palesztinok-utolso-menekulesi-utvonalat-kairo-nem-tagit-645271

Izrael elzárta a vizet, az összes épületet le akarja rombolni... népírtást akar csinálni, átlépni minden vörös vonalat amit lehet.

Izrael most teljesen elfogja veszteni a világ szimpátiáját, senkit se fog érdekelni a jövőben a szövegelése... a vezetők persze úgy fognak tenni, hogy igen, de amúgy minden ember emlékezni fog az elkövetkező népírtásra amihez hasonlót max. a tatárok csináltak. Izrael meg valószínű úgy gondolja, hogy jó neki az, hogy egy megvadult szörnyeteg államnak gondolja őket mindenki más. Féljenek csak tőle.

Mme.Brioche 2023.10.12. 20:19:32

@GABOR2: Lényegében ugyanolyan, mint mindenhol Európában, a vezetőség biztosította Izrael a támogatásáról, a nép viszont megosztott. Ugyanaz van itt mint, amit a harvardi diákokról írtál, az itteniek palesztinbarát tüntetéseket szerveznek, a tanárok meg nem. A rádióban azt hallottam hogy a támadás óta több száz antiszemita bűncselekmény történt az országban, de nem részletezték, szóval valszeg ilyen összeverekedős meg zászlólengetős incindensek, mint máshol, vagy netán egy pár zsidózós komment a facebookon, ilyesmik.

GABOR2 2023.10.12. 20:21:39

@Mme.Brioche: És nem fognak ennyinél megállni, amikoris tízezer számra ölik majd a palesztínokat minden nap... Nyugaton le fog állni az élet akkora szavargás lesz.

-JzK- 2023.10.12. 20:23:53

@Mme.Brioche:

"míg a palesztinok módszeres begettósítása csak egy emberöltővel ezelőtt kezdődött."

Nem egészen, a legnagyobb palesztin menekülthullám az 1948-as háború nyomán keletkezet, akiket anno elűztek, azok közel maximum pár ezer él. Ennek ellenére az ő leszármazottjaikra továbbra is, mint "menekültekre" utalnak, holott én nem tudok olyanról, hogy a menekültstátusz örökölhető lenne.

A '80-as/'90-es években megindulni látszott egy békefolyamat, ennek jegyében született meg az osloi egyezmény, amely a palesztinlakta területeknek széleskörű autonómiát adott, holott az 1967-es háború óta az egész terület közvetlen izraeli irányítás alá került.

Ki miatt csesződött el az oslói folyamat? Noha nem fekete-fehér a kép, de szerintem egyértelműen a mérséklődés irányába tendáló Fatah-hal elégedetlen palesztinok cseszték el, akik ahelyett, hogy a lehetőséggel élve azon dolgoztak volna, hogy a Palesztin Hatóság területe épüljön-szépüljön-fejlődjön, megindították az Intifádát, a Fatah-ot meg mint az ellenséggel lepaktáló árulót bélyegezték meg.

Arafatnak még volt némi tekintélye, hogy fékezze ezt, de amikor ő is meghalt, szép lassan a Hamasz lett a palesztinok vezető ereje. Az izraeliek meg felhúzták a falat az Intifádára válaszul, mert az mégse járja, hogy átjárkáljanak ölni.

A helyzet az, hogy a Palesztin Hatóság lehetett volna egy szekuláris és működőképes arab állam alapja, ahol a fiatalok azon vannak, hogy tanuljanak, nem pedig, hogy felrobbantsák magukat, ehelyett Gáza elszakadt, és abszolút Hamasz irányítás alá került, Ciszjordániában pedig csak a választások elhalasztásával lehet elkerülni az ottani Hamasz-hatalomátvételt.

Egy ilyen elcseszett helyzetben az izraeliek helyében én sem tudnék okosabb lenni.

Mme.Brioche 2023.10.12. 20:26:45

@-JzK-: "Miért, épeszű ember elhitte akár egy percig is, hogy ez egy jó ötlet?"
egyetlen épeszűt sem ismerek, aki elhitte. csak néhány agybajos feministáról meg ultralibsiről tudok, akik őszintén hittek bennük, meg a politikusokról, de ők soha nem voltak se őszinték, se épeszűek.

"Henry Kissinger is most ezt mondta:"
Ez igazán kedves tőle, főleg hogy az ő padavanja volt Klaus Schwab és rajta keresztül gyakorlatilag az összes európai államfő is, akik nyakig benne voltak a migránsbuliban, szóval ez kábé olyan, mintha a tanár megparancsolná a kisdiáknak hogy csináljon valami disznóságot, aztán meg a katedráról le-ejnyebejnyézné, hogy most aztán nézze meg milyen ramazurit művelt.

-JzK- 2023.10.12. 20:28:39

@GABOR2:

Szerintem Izrael max azt nem akarja, hogy a terroristák meglógjanak Egyiptom irányába. Ha Egyiptom belemenne, hogy a nők és a gyerekek Egyiptom irányába elhagyják Gázát, azt Izrael sem ellenezné. Viszont a Hamasz igen, hiszen lényegében nekik az egész civil lakosság túsz, és akkor nem lehetne halott gyerekek testét lóbálva haknizni a közösségi médiában.

Úgyhogy ez lenne a megoldás, a nők és a gyerekek menjenek át Egyiptomba, a nem-iszlamista, nem-hamaszos férfiak meg az egyiptomi határnál várjanak egy sátorban. Aki meg marad, az terrorista, és ennek megfelelően hadd teljesüljön az álma, hogy mártír lehessen.

Ha meg az IDF elérte az egyiptomi határt, az ott várakozó férfiakat átvilágítanák, és aki hamaszos, az megkapja a golyót a fejébe, aki meg nem, távozhat a családja után. Ennyi, problem solved.

GABOR2 2023.10.12. 20:50:48

@Mme.Brioche: Most találtam ezt:

"A franciák beliltották a palesztinbarát tüntetéseket"

www.portfolio.hu/global/20231012/a-franciak-beliltottak-a-palesztinbarat-tunteteseket-645363

Véleménynyilvánítás szabadsága... RIP.

"A közelmúltban Franciaország úgy döntött, hogy megtiltja a palesztinbarát tüntetéseket a közrendbontás potenciális veszélye miatt"

-JzK- 2023.10.12. 21:18:52

@GABOR2:

Miért kéne bármiféle jogot biztosítani olyanoknak, akiknek nem is kéne ott élniük?

KalmanBlog 2023.10.12. 22:21:39

@-JzK-: Ezt érdemes megnézned, hátha segít felnyitni a vakfoltodat: twitter.com/Know_More_News/status/1624214859218034688

Deansdale 2023.10.12. 22:29:11

@Mme.Brioche: Most péntekre hirdettek a muzulmánok afféle szolidaritási akciót Palesztinával az egész világra, és sejtjük ez náluk mit jelent, szóval aki veszélyeztetett hely közelében van ilyen szempontból, az holnap legyen óvatos.

-JzK- 2023.10.12. 22:50:26

@KalmanBlog:

Kretén, bigott frakciója minden vallásnak van, pl. a kereszténységen belül is vannak olyan megőrülten katolikusellenes csoportok, mint a Westboro Baptist Church, az EG White-féle adventizmus, a Jack Chick tracts. Vagy ott volt Ian Paisley. Attól még nem minden protestáns ilyen kretén.

A mainstream judaizmus szerint a nemzsidók ha betartják a hét noahide törvényt, éppúgy üdvözülhetnek, mint a zsidók. en.wikipedia.org/wiki/Seven_Laws_of_Noah

A mocskosszájú polemizálás előfordul itt is, ott is, ezeket helyén kell kezelni. Olyan keresztény teoelógusok is voltak, akik azt vallották, hogy minden egyes zsidó osztozik Krisztus megöletésének bűnében.

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=93485979&t=9189194

GABOR2 2023.10.13. 01:40:02

"Franciaország betilt minden palesztinbarát tüntetést"

mandiner.hu/kulfold/2023/10/franciaorszag-betilt-minden-palesztinbarat-tuntetest

Nem Hamasz-barát... Palesztin-barát. Nem ugyanaz a kettő...

Madarász Henrik 2023.10.13. 09:06:02

@Madarász Henrik: Senkit nem érdekelt az örmények menekülése Karabahból, a hazájukból hogy mentsék az életüket az azeriektől, ennek sem lesz következménye.

Deansdale 2023.10.13. 09:53:15

@-JzK-: "Kretén, bigott frakciója minden vallásnak van"

Aha, csak iszlamo-kereszténységről nem beszél senki, a holokamu-törvények nem a buddhistákat védik, az USA "legnagyobb szövetségese" sem véletlenül Izrael, ésatöbbi. A zsidók kivételezett helyzetben vannak az egész világon, mert kijárták maguknak az utóbbi 200 évben, átvették a hatalmat mindenhol és most Magyarországtól Izlandig mindenhol ők diktálják a szabályokat. Mindezt annak ellenére, hogy korábban ezt már 109 országban többszáz alkalommal megpróbálták ill. meg is tették, aminek mindig az volt a következménye, hogy addig szopatták a helyieket amíg ki nem kellett üldözni őket. Persze ez mind csak irracionális antiszemitizmus volt :)

Ráadásul a kiváltságos helyzetüket nem arra használják, hogy simán csak jó legyen nekik, hanem kifejezetten arra, hogy mindenki mást tönkretegyenek.

Namost látod te ezt, ha turistaként Izraelbe mész? Nyilván nem, illetve legföljebb mikroszkopikus részleteit ha nagyon figyelsz. Pl. láthatsz nyugati államelnököket a siratófalat csókolgatni :)
i.4pcdn.org/pol/1523376214453.jpg

És kérlek ne gyere azzal, hogy "nem minden zsidó", mert ezt már ezerszer kitrágyaltuk. Persze, hogy nem mindegyik, épp csak náluk vlaahogy szokás faji alapon szerveződni és minden más fajt ellenségnek tekinteni, ami amúgy más fajokra is jellemző, csak a legkevésbé pont a fehérekre, és mivel ők viszonylag fehérnek néznek ki, ezért a faji nepotizmusukkal szénné szopatnak minket már ezer évek óta. Ráadásul közeledik a végkifejlet, a machinációiknak hála a fehér fajnak alkonyodik. És ehhez nem kell, hogy mind cinkosok legyenek, elég ha "csak" megvan az a hálózatuk ami a fontos pozíciók betöltésére elég a bankszektorban, politikában, médiában. Azt meg talán neked és Fredericknek sem kell bizonygatnom, hogy sokszázszorosan felül vannak reprezentálva ezekben a pozíciókban. Erre mondja azt a vak ember, hogy véletlen, a látó meg azt hogy ők fajháborút folytatnak, scak erről elfelejtettel nekünk szólni.

Nemrég BlackPilled egyik streamjében mondta, bár ő is mástól idézte, hogy a zsidók nem azért sikeresebbek a fehéreknél mintha okosabbak lennének, hanem mert rasszistábbak. És tényleg. Szó szerint.

Deansdale 2023.10.13. 09:55:40

@-JzK-: Az első fotót megnézted a cikkben amit linkeltél? Képzeld már el, hogy ott élsz mint normális állampolgár, akinek a Hamas-hoz semmi köze.

Mme.Brioche 2023.10.13. 10:22:30

@-JzK-: Miért mint mondtál?
Szó sincs arról, hogy kimentenék a nőket és a gyerekeket, csak arról, hogy Izrael felszólította a lakosságot, hogy 24(!) órán belül húzzanak le észak-gázából dél-gázába, vagyis megfelezik a területüket, miközben továbbra is elvágják őket áramtól, ivóvíztől, élelem-utánpótlástól vagy orvosi ellátástól.

A noahita törvényeknek meg nézz jobban utána, mert az egy kicsikét bonyolultabb téma, mint a wiki utópisztikus csillámpónis kiscsoportos verziója cionista keresztények számára.
churchofgod.hu/content.php?act=noahita

Deansdale 2023.10.13. 10:27:57

Nah, íme egy magyar származású Izraelben élt zsidó ismertetése a Palesztin helyzetről, angolul:
twitter.com/Resist_05/status/1712402483115614498

-JzK- 2023.10.13. 10:31:11

@Mme.Brioche:
Azt, hogy a Hamasz direkt nem fogja hagyni elmenekülni a civil lakosságot, mert kellenek civil pajzsnak, meg hogy lehessen halott gyerekek fotóival telehisztizni a médiát. Csak innentől fogva aligha lehet majd azt mondani, hogy Izrael _direkt_ lövi a civileket.

Deansdale 2023.10.13. 10:32:08

@Mme.Brioche: El tudom képzelni, ahogy Második Izrael felszólítja a magyarságot, hogy aki Budán él az 24 órán belül költözzön át Pestre, mert Budára immár jogot formálnak, holott amúgy már így is elfoglalták az ország egészét és a magyarságot beszorították egy kerítésekkel és gépágyúkkal körbevett, eleve megcsonkított Budapestre. A nemzetközi politika és sajtó tapsolna, hogy igen, a rohadt magyar terroristák ezt érdemlik, és tök racionális dolog a népirtás amennyiben izraeli zászló alatt történik.

Deansdale 2023.10.13. 10:36:28

@-JzK-: "lehessen halott gyerekek fotóival telehisztizni a médiát"

Na ezen nevettem b+, mer' amikor az izraeliek bekamuzzák a világsajtóba hogy 40 levágott fejű csecsemő, akkor a sok agymosott az égre kiált, hogy itt az ideje a népirtásnak, de amikor a Palesztinok valódi videókon mutogatnak valóban halott csecsemőket az izraeli bombázások után, na az csak hiszti :) Ilyen ez, amikor az egyik fél már kellően dehumanizálta a másikat, a Palesztin nem ember, ugye? Mindezt úgy, hogy a 2. VH óta folyamatosan ölik a palesztinokat. És ezen semmit nem változtat, hogy anno nem így hívták az országot vagy a népet, akkor is ők éltek ott, és a zsidók az inváziós katonai erő amelyik jogtalanul irtja őket.

-JzK- 2023.10.13. 10:38:07

index.hu/belfold/2023/10/13/orban-viktor-interju-kossuth-radio-izrael-palesztina-haboru-oroszorszag-ukrajna/

Na, ez mekkora politikai tőke lenne Orbánnak, ha végig lehetne gumibotozni az allahakbarozó kokerókat, meg a kokeróimádó libsiket :D
Meg max kimenne még pár, a radjobb régi iskolájának ("utálom a zsidókat, tehát szimpatizálok az iszlamistákkal") hívei. Érdekes egy társaság lenne, a "moslékkoalíció" találó kifejezés rá.

Pedig ez a churchilli logika ("ha Hitler megtámadja a poklot, akkor a szövetségesme a Sátán"), ez egy baromság. Abból, hogy utálod a zsidókat, nem következik, hogy akkor szurkolnod kéne akár ilyen elborult iszlamistáknak is.

Jelen helyzetben palesztinpártiként exponálni magad igenis a Hamasz-akcióval való szimpátia kinyilvánításával egyenértékű.

Araboknak, iszlamistáknak nem szurkolunk, ha a fene fenét eszik is és pont.

Mme.Brioche 2023.10.13. 10:41:09

@-JzK-: De, pontosan ezt lehet mondani.
HA
- _tudják_, hogy 24 óra alatt ezt képtelenség véghezvinni
- _tudják_, hogy milliók vannak embertelen körülmények között és nyilvánvalóan pánikolnak
- _tudják_, hogy a Hamasz nem engedni távozni a civileket
- _tudják_, hogy Egyiptom nem fogadja be a civileket

egyszóval, ha pontosan _tudják_, hogy a civilek lehetetlen helyzetbe kerültek, és mégis lövik őket, akkor éppenséggel _lehet_ mondani, hogy Izrael direkt írtja a népet. Mert ez az igazság.

-JzK- 2023.10.13. 10:43:17

@Deansdale:
Az izraeli kormány nem hivatkozott a levágott fejű csecsemőkre, ilyen helyzetben nem véletlen, hogy oda-vissza terjed a fake news.
Az, hogy vannak civil áldozatok palesztin oldalon, arról a Hamasz tehet, hiszen direkt ez a cél. Ez az úgynevezett civil pajzs.
Egy normális országban nem helyezik el a katonai célpontokat a lakott terület közepére.
A Hamasz akarja ezt, és direkt alakítja így a helyzetet, hogy ne lehessen őket kilőni úgy, hogy egyúttal ne haljon meg egy rakás civil.

Emlékszel még a Röszkénél a direkt könnygázba tartott gyerekekre, akiket aztán a migrisimogató média mutogatott?

Ez a patologikus altruizmustól megfertőzött, érzelgős nyugati közvéleménynek szól. Óh jaj, gyerekek is meghaltak? Síró szülőket mutat a kamera? Hát megszakad a szívem, aAkkor inkább hadd tobzódjanak a terroristák...

-JzK- 2023.10.13. 10:47:22

@Mme.Brioche:
Hogy a francba ne lehetne véghezvinni?
Ha bejelentenék, hogy holnap ilyenkor a lakóhelyemet szétbombázzák, akkor 10 perc múlva a kocsiban ülnék, 24 óra múla ilyenkor meg héthatáron túl lennék.

Ha "tudják", hogy a Hamasz nem fogja engedni őket, akkor ez kinek a felelőssége? A Hamaszé, vagy Izraelé, aki nem teheti meg, hogy ne dózerolja le a Hamaszt?

Vagy mit kéne tennie mégis most Izraelnek? Óh hát, akkor lenyeljük a békát, ha civilek halála nélkül nem lehet eltaposni őket, akkor ez van, srácok, max majd kis idő, és újra átlógnak Izraelbe "bulit" rendezni.

Mme.Brioche 2023.10.13. 10:58:34

@-JzK-: ez csak a te fixa ideád, hogy aki bírálja Izraelt, az szükségszerűen szurkol az iszlamistáknak. Én a civilek oldalán állok akár zsidó, akár palesztin, mert ők azok, akiket le se szar senki, se a világpolitika, se a harcoló felek, egyik oldalon se. És akkor még a lehetséges nyugati terrorcselekmények civil áldozatairól nem is szóltam. Téged sem érdekelnek, csak annyit jegyeztél meg rá, hogy nem baj, legalább felébrednek majd az európaiak. Hát szerintem meg baj. Az átlagember sosem akarta ezt, épp úgy rájuklőcsölték ezt a helyzetet, mint bármi mást, és soha senki nem kérte a véleményüket, ahogyan arról sem ők fognak dönteni, hogy kitelepítik-e az arabokat bármikor is európából. (nem fogják) Megsérülni/halni pedig nem a döntéshozók fognak, az is tuti, eddig sem ők hullottak.

Mme.Brioche 2023.10.13. 11:03:25

@-JzK-: "Hogy a francba ne lehetne véghezvinni?"
jesszusom, belőled a legelemibb empátia is hiányzik?! Akkor is meg tudnád csinálni, ha lenne három rémült gyereked, egy pánikoló terhes feleséged, egy rokkant öreg anyád meg apád, nincs kocsid vagy nincs hozzá üzemanyag, se ivóvízed, se kajád, és a héthatár ahová mehetsz az egy budapestnyi terület fele, ahová be van zsúfolva két budapestnyi másik ember, aki retteg és húzna a héthatárba? Ne legyél már nevetséges, nem túlnyomórészt egyedülálló mobilis fiatal életerős férfiak kimenekítéséről beszélünk.

-JzK- 2023.10.13. 11:23:50

@Mme.Brioche:
“ez csak a te fixa ideád, hogy aki bírálja Izraelt, az szükségszerűen szurkol az iszlamistáknak.”

Ilyet én nem mondtam, Izraelt lehet és kell is bírálni, de _most a jelen helyzetben_ palesztin zászlót lobogtatni, az egy hitvallás, hogy “jól tette a Hamasz, hajrá csak így tovább”, de legalábbis azt jelenti, hogy “Izrael nyelje csak le a békát, hiszen ha egy palesztinnek is poros lesz az arcocskája, akkor inkább a Hamaszt hagyja nyugton”.

“Akkor is meg tudnád csinálni, ha …”

IGEN, ültem én már nyolcadmagammal is egy kispolskiban (bár csakugyan nem volt túl kényelmes :D), szóval mindent lehet, csak akarni kell.
Amúgy meg biciklivel és gyalogszerrel is el lehet indulni dél felé. Én már szombat estére leléptem volna.

A síró kokeró látványának sose szabad bedőlni:

br.ifunny.co/picture/14-heartbreaking-photos-that-will-make-you-say-fuck-having-pTSJVPIw6?s=cl

-JzK- 2023.10.13. 11:48:05

@Deansdale:
Tehát ha a rossz zsidók itt támogattak a vadembereket, akkor ha a vademberek megtámadják a jó zsidókat, akkor a vadembereknek kell szurkolni, hogy aztán kinyírhassák a jó és rossz zsidókat egyaránt, majd utána velünk folytassák?

Amúgy elárulok egy titkot: a Templom-hegy, és a Siratófal a keresztények számára is szent hely, és én is voltam ott, na most akkor én is “zsidóberenc” vagyok? :D (Igaz, nem csókolgattam.) De mondok jobbat is: amikor zsinagógába beléptem, kipát vettem fel (amikor meg mecsetbe, akkor meg a cipőmet vettem le), na erre varrjál gombot :D gondolom, akkor most én is a háttérhatalom ügynöke vagyok ….

Deansdale 2023.10.13. 11:49:18

@Mme.Brioche: "Én a civilek oldalán állok akár zsidó, akár palesztin"

Na igen, az izraeli kormány simán beáldozott legalább ezer izraelit, ennyire értékelik a saját népüket. Már csak azt nem tudom, hogy a zsidók a kollektíva kedvéért erre is hajlandóak, vagy egyszerűen csak őket is palira veszi a saját vezetésük.

Mondjuk a sivatagi fesztivál megtámadása érdekes dolog volt, gondolom az izraeli kormánynak 2 okból is tetszett, egyfelől mert a sok külföldi miatt kevesebb helyit kellett beáldozi, másrészt az odautazók kiinduló országaiban lehet csapatni a gyűlöletkeltést azzal, hogy a Hamasz az ő állampolgáraikat is megölte.

Mme.Brioche 2023.10.13. 11:54:32

@Deansdale: "vagy egyszerűen csak őket is palira veszi a saját vezetésük."
Szerintem igen. Régebben nem tudtam mit gondoljak erről, de a covid óta nyilvánvaló, hogy nem számít az átlagzsidó élete sem, Netanjahu maga nevezte az országot kísérleti terepnek a Pfizer számára.

Deansdale 2023.10.13. 12:00:53

@-JzK-: Még mindig túl fekete-fehér a gondolkodásod, ahogy Mme is mondta. Attól, hogy tisztán látom a zsidóság helyzetét még nem lettek barátaim a muzulmánok, viszont úgy tűnik te színtisztán gyűlölöd a Palesztinokat és ezért mindent elnézel a zsidóknak, kifejezetten keresed a mentséget még a legocsmányabb emberiségellenes bűnökre is. Ugyanakkor szemet hunysz afölött is, hogy a zsidóság több különböző frakciója révén is óriási károkat okozott már a magyarságnak és a világnak is, többszázmillió ember lemészrlása szárad a lelkükön, amit azzal söpörsz a szőnyeg alá, hogy "minden csoportban vannak rosszak", amivel csak az a gond hogy nincs még egy olyan csoport a világon ami tizedannyi bűnt elkövetett volna mint a zsidóság. És persze hogy nem minden bűnben volt érintett mindegyik, ezt soha senki nem is állítaná, de ha egyszer egy rassz gyakorlatilag minden frakciója rendszeresen követ el emberiség elleni bűnöket, akkor nem kellene lassan felhagyni a babusgatásukkal? Az Ószövetség annak a leírása, hogy a vallásos zsidók mifélék, a komcsi népirtásokból ismerjük a balos zsidókat, a közel-kelet szétveréséből a neokon zsidókat, a nyugati civilizáció szétrohasztásából a woke zsidókat, a média- és banktulajdonosi réteg tevékenységéből a gazdag zsidókat, szóval lassan levonható a következtetés, hogy ezekkel a k. zsidókkal nem stimmel valami, akkor sem ha amúgy köztük is van mezei csóró, akinek történetesen épp semmi lecsóban nincs benne a keze.

Izrael egyértelműen a szept. 11-es repülőtámadások szervezői és végrehajtó között volt, vazze, még a politikusi rétegük is egyértelműen pszichopata bűnözőkkel van tele akiknek a fehér emberek élete semmit nem jelent.

-JzK- 2023.10.13. 14:12:01

@Deansdale:
Nem gyűlölök én aztán az égvilágon senkit, ez nem érzelmi alapú megközelítés. Egyszerűen el kell helyezni a népeket a szamárlétrán. A buckalakók olyanok amilyenek, nem is értem, hogy lehet nekik drukkolni.
Eleve, én úgy gondolom, hogy aki csak a 19-20. században találta ki, hogy ő egy önálló nép, és nincs a középkorra visszanyuló államnemzeti hagyománya, az már ne találjon ki ilyesmit. Ez vonatkozik az ukránokra, palesztinokra is.
Az, hogy a zsidók körében miért van ennyi szarkeverő kretén az egy hosszabb diskurzust igényelne, végigvenni a a 18-19. századtól az európai történelmi folyamatokat, vallási irányzataikat, stb. stb.
Röviden: a zsidóknak a vallásuk adta az identitást, és amikor a vallás, mint kohéziós erő meglazult, ott találták magukat, hogy akkor ők most micsodák? Már nem zsidók a klasszikus értelemben, de nem is tartoznak teljes egészében a nekik otthont adó államnemzet testébe, tehát egy "se itt, se ott" állapotban találták magukat.

Erre jött rá a zsidó vallásból ismert "világ megjavítása" (ld. en.wikipedia.org/wiki/Tikkun_olam ) iránti buzgalom, amely egy torz formában öltött testet, ezért csatlakoztak sokan közülök az olyan evilági messianizmust hirdető internacionalista mozgalmakhoz, mint a kommunizmus, és a liberalizmus. Nyilván ezeket joggal utáljuk.

A másik út pedig az volt, amit a cionizmus is hirdet, hogy a zsidóság kapjon egy vallástól független nemzeti identitást, és ehhez pedig egy nemzetállamot.

Na mármost fehér keresztény nézőpontból nézve a cionista projekt egyáltalán nem kártékony jelenség, mivel onnantól fogva, hogy a zsidóság a saját nemzetállamára koncentrál, tulajdonképpen nincs sok dolga már a keresztény országok belpolitikájával, az izraeliek nem is akarnak beleszólni, hogy lesz-e Horthy-szobor Nyékládházán, és hasonlókba.

Persze te kötöd az ebet a karóhoz, hogy az izraeliek, meg az itt szart kavaró zsidók márpedig egy brancs, és kész, holott ez marhára nem igaz. A liberális gyökértelen diaszpóra zsidók egyáltalán nem Izral-pártiak már, sőt sokan közülök beálltak a palesztinsajnáltató, BDS, BLM vonalba, erre a legjobb példa Soros.

Az izraelieknek egyáltalán nem érdekük, hogy a nyugati országok belefulladjanak a kokerók áradatába, mivel nyugati támogatás nélkül a szomszédjai szétzúznák őt.

gigabursch 2023.10.13. 14:29:11

@Deansdale:
Annyiban pontosítanék, hogy a többszázmillió alighanem téves, de százmillió feletti, az egyátalán nem.

Továbbá annyiban pontosítanék, hogy a plaesztínok kb 1/5-e keresztény.
A legnagyobb keresztény közösség a Szentföldön!

S innen jön a kanyar!
Tehát, aki a hamasz kapcsán teljes mértékben elítéli a palesztinokat az az egészhez nem sokkal cselekvő keresztény palesztinokat is elítéli.
Aki nem engedi, hogy a palesztinok mellett béketüntetést rendezhessenek (lásd Vektortól nyugatra minden idióta államvezetőt), az a keresztény palesztinok érdekében sem emel szót, sőt egy kalap alá veszi a mohamedánokkal.
Márpedig Gázában is vannak keresztény palesztinok, akik alighnaem nem értenek egyet a hamasz megoldási javaslatával.

gigabursch 2023.10.13. 14:30:44

@-JzK-:
Nézd már meg a streetwiev-n hogy milyen utcákban laknak a szerinted "buckalakók".

Értem én, hogy kényszeresen lenézed őket, de alighanem tévedsz a megítélésüket illetően.

GABOR2 2023.10.13. 16:07:06

@Deansdale: Most amúgy az egyik híressé vált túsz éppenséggel egy félig ázsiai zsidó nő. Zuckerberg pedig egy kínai nőt vett el feleségül. Már készülnek oda...

GABOR2 2023.10.13. 16:11:11

Adtak 24 órát több mint egymillió embernek, hogy távozzanak, ha egyáltalán szabad az út, mert azt is bombázzák. Kegyetlenség ezen foka rég volt már látható. Az ENSZ megjegyzi, hogy ebben az esetben humanitárius katasztrófa lesz, dehát... ugyan ki állítaná meg őket? De az imagenek vége mindenhol.

GABOR2 2023.10.13. 16:24:42

@Deansdale: Igazából a "világ figyel" és teljesen mindegy, hogy milyen szeméttel próbálják majd legalizálni a háborús, humanitáriánus büntettüket, még leghülyébbeknél is világos lesz a kép. Teljesen világos lesz a képmutatás amit a zsidók folytatnak. Mindenhol tolenranciát akarnak, de ha őket éri valami egy szörnyeteggé válnak egyből ami a legmesszemenőkig memő kegyetlenségeket követi el. Az ilyenek csak ne oktassák ki az emberiséget.

-JzK- 2023.10.13. 16:29:51

Na de vajon miért nincs víz Gázában, ha az izraeliek elzárják a csövet? twitter.com/nexta_tv/status/1712441643280793903

-JzK- 2023.10.13. 16:45:09

Egy jó komment Facebook-ról:

"itt több dolog keveredik az izraeli fejekben/szívekben, de kérdezem, te mit tennél? Mert a keresztény add vissza kenyérrel itt = halál. Az IDF a világ talán 2. legjobb hadserege. Hadászati oka van a 24 órának úgy, hogy közben a genfi egyezményeket betartják. Ha 48 órát adsz, olyan katonai infrastruktúrát képes transzportálni a Hamász, amit 24 óra alatt nem. Nyissanak korridorr Izrael felé? Átmegy a Hamász. Kopogtatóbombázzanak? Elmenekül a Hamasz. Tárgyaljanak katonai invázió nélkül? Zsidót öl a Hamasz. Ne csináljanak semmit? Zsidót öl a Hamasz. Legyen megint 1000:1 túszcsere? Terroristák lennének szabadok. Ennek ellenére Izrael megtehetné azt is, hogy leszőnyegbombázza az egész kócerájt, de nem teszi. Sőt, az optimális, de legveszélyesebb műveletet csinálja - még a saját túszaival sem törődve - bemegy egy aszimmetrikus hadviselésbe, ami halálos a legveszélyesebb hadseregeknek is, nagyon sok áldozatuk lesz a repeszbombák, civilrejtek terroristák, bunkerek, drónok miatt. Évek óta tudjuk a tényt egyébként, 1) miszerint az alagutak, a random lakóházak mellett a legfontosabb terrorbázisok a mecsetek; ezeket bombázták le az izraeliek első nap. 2) A Hamasz szándékosan rak fegyverraktárat pl. (a saját maguk által épített) iskolákba, hogy utána lehessen mutogatni a TV-be hogy Izrael milyen kegyetlen.
Ha neked a gyerekedet úgy fenyegetné egy gyilkos hogy egy ártatlan 3. felet, ártatlan civilt használ pajzsnak, te mit tennél? Elengednéd a gyereked életét mert annak megvédése egy ártatlan életébe kerülne? Teoretikus példa, de ez a paradoxon egy morálisan vitathatatlan helyzetet teremt.
Pont ezért mondjuk azt, hogy a háború csak szörnyű lehet, csak vesztesekkel. De az önvédelem jogának érvényesítéséhez sokszor szörnyű út vezet.
Egyébként 1-2 hónap és okosabbak leszünk. Ha pl. az IDF valóban szándékosan gyilkol civilt indokolatlanul, azt ugyanúgy el kell ítélni, mint a Hamászt. Csak most nagy a zaj egyrészt, másrészt a katonai műveletek hátterét nem kötik az orrunkra."

Deansdale 2023.10.13. 17:27:24

@-JzK-: A facebookosra...

Mit tennék? Abbahagynám a nem-zsidók zaklatását és irtását, akkor a Hamász nem baszogatna, és egyúttal számon kérném a világ 2. legjobb haderejének vezetésétől, hogy hogyan tudott a világ legdurvábban őrzött határán átsétálni pár géppisztolyos makákó.

Amúgy ilyen helyzetekben lófaszt sem ér semmilyen kommentár ami az események után kullog és arra épít hogy amit a sajtó bemond az úgy igaz. Teljesen értelmetlen vitatni, hogy a Hamász támadásra reagálva az IDF 24 órát adott a kitelepedésre, mivel az IDF eleve tudott a Hamász készülődésről és többek között pont azért segítették a támadást hogy legyen ürügyük Gázát lerombolni. Tényleg, az ég szerelmére, csak meg kell nézni a gázai határsáv wikipedia oldalát és egyből nyilvánvaló, hogy ott semmi nem mehetett át izraeli jóváhagyás nélkül. Ahhoz a területhez képest az Alcatraz cserkésztábor óvodásoknak.

A zsidóölésről meg annyit, hogy Izrael létesítése óta folyamatosan vissza-visszatér az öldöklés, elsősorban izraeli oldalról, és mindig legalább tízszer annyi arabot ölnek meg mint amennyi zsidót vesztenek, szóval elmehetnek a kurva anyjukba. Ha valakik véres kezű mészárosok az nem a Hamász hanem az IDF.
showbizhype.com/wp-content/uploads/2021/05/1621111134_949_Bella-Hadid-cries-for-Palestine-after-being-slammed-for-anti-semitic.jpg

És persze, az áldott jó Izrael nem csinál csak úgy kétmilliós népirtást, pedig megtehetné, micsoda szentek...

És megintcsak felületes az elemzés, arról beszél amit a sajtó bemondott, hogy a csodás izraeli sereg milyen önfeláldozóan engedékeny a gonosz palesztinekkel mikor reguláris sereget küld oda hogy lemészárolja őket, ahelyett hogy folytatná a bombázást amit évtizedek óta nyomat kisebb-nagyobb szünetekkel.

Mme.Brioche 2023.10.13. 17:35:03

Na, el is kezdődött, amitől féltem, halálra késeltek egy tanárt egy iskolában Észak-Franciaországban :-(

Madarász Henrik 2023.10.13. 17:40:12

@Mme.Brioche: Pedig általában nyugaton szélsőbalosok a tanárok, akik lelkesen támogatják a bevándorlást ( meg a buzulást ).

Mme.Brioche 2023.10.13. 17:46:20

@Madarász Henrik: lehet hogy ez a konkrét tanár már rég a bögyében volt, mert a késelős régen odajárt iskolába, és most revansot vett.

Madarász Henrik 2023.10.13. 17:49:11

@Mme.Brioche: Persze, bármi lehetett az ok, nálunk is időnként megtámadnak tanárokat a hülyegyerekek.

Mme.Brioche 2023.10.13. 18:05:16

Egy 20 éves csecsen muszlim volt a merénylő, úgy tűnik nem kifejezetten erre a tanárra utazott, csak őt találta meg, torkon és hason szúrta, és egy másik iskolai alkalmazott is még kritikus állapotban van, és még egy tanár is megsérült.

-JzK- 2023.10.13. 18:32:50

@Deansdale:

Szerintem most válasszuk külön azt, hogy mi HOSSZÚTÁVÚ megoldás az egész palesztinkérdésre, attól, hogy mit mit kéne itt és most tenniük az izraelieknek.

Na mármost az gondolom te sem gondolod reálisnak, hogy egy ilyen megalázó csapásra Izrael most azt reagálja, hogy úú, csúnyán bántunk veletek, hát bocsi-bocsi, béküljünk ki. Egy ilyne helyzetben nincs ország a világon, amely ne csapna vissza. Képzeld el, ha ezt mondjuk az oroszok megcsinálják az USA-val.

Az, hogy ezt az IDF direkt hagyta, az nem több, mint egy összeesküvés-elmélet. Bizony ebben lehet sima balfaszság is, mint ahogy a Moszkva hadihajó is elvileg simán kivédhette volna az ukrán rakétát, csak a faszi, aki kezelte, állítólag nem tudta, melyik gombbal kell indítani az ellenrakétát. Persze a balfácánságot úgyse fogja bevallani egyik hadsereg sem, úgyhogy a hallgatással meg táptalajt ad az ilyen konspiratív spekukációknak.

A béke egyik pillére az elrettentő erő, hogy játékelméletileg tiszta legyen, hogy emberkedhetsz, de visszakapod. Ezért Izrael nem teheti meg, hogy ne reagáljon. Úgyhogy most ezt zárjuk is ki.

Effektíve két opció játszana most:

1. Rakétázással, légicsapásokkal megtizedelek a Hamaszt, hogy elmondhassák, hogy visszaadták a pofont, plusz a katonai képességeit annyira meggyengítse, hogy pár évig nyugi legyen, de ezen túl azt mondja egy ponton, hogy kiegynlítettük a számlát, és pont. Ezt már jópárszor megcsinálták, a vége mindig ugyanaz lett, hogy pár év alatt újra rakétákat kezdtek el építeni, és újrakezdték. Nem működik. Mintha lekasználnád a gazt, kis idő, és újra kihajt.

2. Ezúttal nem csak meggyengíteni a Hamaszt, hanem elpusztítani gyökerstül. Ez nem lehetséges légicsapások útján, csak úgy, hogyha bemennek. Innentől fogva csak az játszik, hogy sok civil halálos áldozat lesz, vagy kevesebb, hála a Hamasz civil pajzs taktikájának.

Az meg egy naiv elképzelés, hogy ha Izrael gesztust gyakorolna, akkor majd ők is pozitívan reagálnának a békejobbukra. Ez ugyanaz a hülye önmarcangoló történelemszemlélet, hogy ha az erdélyi románoknak autonómiát adtunk volna, akkor megbékélnek velünk. Francokat, ha a kisujjadat nyújtod, az egész kezed kell.

Volt ilyen trend, ott volt az oslói békefolyamat. Mi lett a vége? A palesztin lakosság többsége elpártolt az Izraellel kiegyezni próbáló PLO-tól, és a Hamaszt kezdte el támogatni. Lényegében Ciszjordániában is csak azért nincs még Hamasz-uralom, mert nem tartanak elnökválasztást.

"Izrael létesítése óta folyamatosan vissza-visszatér az öldöklés, elsősorban izraeli oldalról, és mindig legalább tízszer annyi arabot ölnek meg mint amennyi zsidót vesztenek"

Erre persze lehet mondani, hogy csúnya dolog, de ez abból a realitásból fakad, hogy a barbár kokerók csak ebből értenek. Ha Szögi Lajos meglincselés után a rendőrség megcsinálta volna ezt az elkövetők 10 családtagjával, többet nem lett volna ilyen az országban. Az individuális felelősség elve kizárólag a civilizált népek körében működik.

Továbbá a palesztin élet még a palesztinok szerint sem olyan drága, máskülönben nem lennének öngyilkos merénylők. A kokeró népek más r/K reprodukciós modell szerint működnek, amiből az is következik, hogy az egyes élet nem képez akkora értéket. Ezért az 1 az 1-ért megtorlás nem biztosítaná az elrettetntést.

Deansdale 2023.10.13. 19:14:58

@-JzK-: "ilyen megalázó csapásra"

Szándékosan segítették ezt a csapást, az aktív közreműködésük nélkül lehetetlen lett volna. Miért azt kommentálod amit a mainstream sajtó lead, és amiről te is tudhatod, hogy orbitális hülyeség? Ha az IDF nem segít a Hamásznak a gázai határ első kerítésén nem tudtak volna átmászni. Ehhez a sztorihoz képest az, hogy elromlottak a kamerák a börtönben és Epstein felakasztotta magát egy guriga WC-papírral a hihetőség világrekordere.

Hogy a f*szomba lehet erkölcsi felháborodást mímelni és jogosnak tartani az ellencsapást olyasmire amit az IDF maga is támogatott? A zsidók akarták ezt, Netanyahunak és kormányának érdekében állt ez az egész, ők adták ki az utasítást hogy ennek a támdaásnak meg kell történnie.

Elképzelésem sincs, hogy hogyan létezhet ember a földön aki ezt nem látja át, ha kellően informálódik. Na persze az világos, hogy az emberek 1%-a sem informálódik kellően, még akkor sem ha ezúttal a fostalicska wikipédiáról kiolvasható minden fontos részlet.

Israel launched the construction of the enhanced security system along the Gaza border. It includes a 7-meter wall with sensors, remote-control machine guns and barbed wire in the three areas where the border runs adjacent to Israeli settlements. A new element is a 70-150 meter wide buffer zone codenamed Hoovers B with motion sensors in the ground and surrounded by a new sensor-equipped fence with watchtowers every 2 kilometers, equipped with remote-control machine guns instead of soldiers, which could be targets of Palestinian snipers. The barrier is patrolled both from the air and on the ground.

(...) the Israel Army detailed the assets and capabilities of the security system. Officials said the system would contain hundreds of video and night-vision cameras to track infiltrators as soon as they approach the border area. The area would come under air surveillance from unmanned aerial vehicles. Below, U.S.-origin Humvees, equipped with radar and linked to the C2 center, would patrol areas of the fence.

en.wikipedia.org/wiki/Gaza%E2%80%93Israel_barrier#Barrier_structure

Ez volt 2006-ban, most 2023 van.

Aki nekem azt mondja, hogy ezen a halálzónán átsétált vagy a pickupjával áthajtott párszáz géppisztolyos bohóc, miután az egyiptomi hírszerzés figyelmeztette az IDF-et hogy támadás következik, mert pont akkor amikorra az egyiptomiak jeleztek épp véletlneül valahogy az egész határzóna nem működött, az menjen inkább hűtőszekrényt árusítani az eszkimóknak, több sikere lesz.

-JzK- 2023.10.13. 19:26:10

@Deansdale:
A betonkerítést berobbantották, a maradék drótkerítésen meg áttörtek bulldózerrel. Azt meg, hogy az egyiptomi hírszerzés figyelmeztette őket azt csak az egyiptomiak állítják, annyi erővel ez is lehet kamu, pl. hogy ezzel is gerjesszék az összeesküvés-elméletek burjánzását.
Bizony, sokszor van tényleges balfaszság is, állami szerveknél meg simán gyakori, és még egy elitnek mondott hadseregnél is van bénázás. Az oroszoknál is láttunk hány ilyet.
De az amcsiknál is nézd meg, milyen balfaszságok vannak az atomarzenállal is: www.youtube.com/watch?v=1Y1ya-yF35g
Csakhogy ilyet egy hadsereg sose vallhat be, hogy elkúrtuk, mert a Windows lefagyott, Moshe meg nem találta meg a Reset gombot.

en.globes.co.il/en/article-how-israels-nis-4-billion-fence-failed-1001459742

www.timesofisrael.com/4-killed-in-gaza-border-blast-during-rioting-apparently-while-planting-bomb/

Mme.Brioche 2023.10.13. 20:40:41

@-JzK-:
"Bizony, sokszor van tényleges balfaszság is, állami szerveknél meg simán gyakori, és még egy elitnek mondott hadseregnél is van bénázás."

Ehhez azért nem elég egy szál Moshe, aki épp kiment pössenteni a kritikus pillanatban és nem látta belopakodni az ellenséget a megfigyelő kamerák képernyőin. Egy ilyen szinten megtervezett, megszervezett és végre is hajtott támadásnak a benézéséhez sok-sok hónap (ha nem évek) bambasága, több ország titkosszolgálatának, a belső elhárításnak, és még sok-sok ezer embernek a finoman összehangolt balfaszsága és bénázása kellene. Az pedig több, mint valószínűtlen.

-JzK- 2023.10.14. 17:12:51

@Mme.Brioche:
Nem mondtam, hogy az egyszeri Moshe bénázása volt az egész. A Hamasz egyszerre támadott földön-vízen-levegőben, és alagutakban. Bele voltak kalkulálva, hogy egyik-másik ponton vissza lesznek verve az első körben.
Évek óta játszották ezt a fogdmegesdit, ezzel tesztelve a rendszer gyenge pontjait, most sikerült egy nagy ütést bevinni.
Benne volt, hogy nem, vagy nem ekkora sikert arat az akció, viszont az öngyilkosságra is kész terroristák számára ez vállalható kockázat volt.

Amúgy ha megnézed a 2008-as Hazugságok hálója (Body of Lies) c. filmet, már ott is megjelenik a gondolat, hogy a nagyságos CIA, NSA nem tud mit kezdeni olyan terroristákkal, akik nem az interneten, és telefonon kommunikálnak.

-JzK- 2023.10.14. 17:17:29

Nem kell ezen meglepődni, máskor is volt, hogy hasonló, nem várt pofáraesést szenvedett el egy profinak hitt tömeghadsereg.
A CIA azt gondolta, hogy az afgán kormány ki tud tartani a tálibok lelen, nem így lett. Akkor azt is "direkt" hagyták?
Vagy az oroszok "direkt" hagyták elszüllyesztni a Moszkva hadihajót, ami nyilvánvalóan képes lett volna kivédeni az ukrán rakétát?

békaapu 2023.10.15. 08:19:22

@Deansdale:
Szia Deansdale, hiszek neked hogy ebben a témában a tudás egyáltalán nem boldogít.
Elhiszem hogy az önzés „szíjjel-apróz” bennünket, és azt is hogy egy hosszú távú folyamat eredménye ellen rövid távon csak erőszakot lehet tenni.

De tudod.. hm.. a Bea miatt.. vagyis az Ákos miatt nekem szükségem van távlatokra is.

békaapu 2023.10.15. 08:20:31

@-JzK-:
Tiszteletre méltó a tudásod és a felvilágosításra való elszántságod a témában.. köszönöm a válaszod.

Nem szakértőként de mégis azt gondolom, hogy ha gyuribácsi vagy Zselé egyénileg kérne Izraeltől hazát, befogadást és oltalmat – akkor megkapná az államtól és megkapná a társadalomtól is. Ha nem is mindenkitől, de elég embertől ahhoz hogy otthon érezhesse magát.

Mégiscsak az az akol az övé.. az övék.

békaapu 2023.10.15. 08:21:23

@gigabursch:
Eeeez igen!
Ez a rendszer használhatónak tűnik, köszönöm!

Deansdale 2023.10.15. 08:58:28

Közben Irán már fenyegetőzik, hogy önként beszáll a háborúba ha Izrael nem nyugszik le. Úgy tűnik ott is csak báburalkodó van, mint a nyugati országokban.
www.axios.com/2023/10/14/iran-warning-israel-hezbollah-hamas-war-gaza

Madarász Henrik 2023.10.15. 17:56:32

@Deansdale: Az irániak zsákutcába manőverezték magukat, egy a zsidók elleni háború automatikusan az USA elleni háború is lenne. Egy ilyen háború az USA óriási katonai főlénye miatt a rendszer bukását is eredményezheti, de az biztos hogy olyan óriási károkat okoznának a bombázásaikkal, amit az amúgy is szegény országnak évtizedekig tartana helyrehozni. Jelenleg csak Oroszország és Kína amelyik szembe tud szállni az USA-val katonailag, de még az oroszokat is betámadták az ukránokkal.

Deansdale 2023.10.25. 18:21:04

Itt a következő videó amin egy izraeli zsidó elmondja, hogy mekkora kamu az egész:
twitter.com/VincentCrypt46/status/1716088629024461046

Deansdale 2023.11.10. 08:17:55

Viszonylag friss hírek szerint az október 7-i hamász támadásnál a terroristák között már eleve ott voltak a CNN, New York Times, Reuters és az AP tudósítói.
twitter.com/DonaldJTrumpJr/status/1722634890825392352
Ebben azt találom viccesnek, hogy továbbra is azt merik állítani, az izraeli hírszerzés nem tudott a hamász akciójáról, amiről féltucat nemzetközi hírügynökség eleve tudott :D

Deansdale 2023.11.10. 08:31:57

Ja, közben az is kiderült, az okt. 7-i zsidó áldozatok egy részét az izraeli sereg ölte meg, helikopterről lőtték a koncert területét és tüzérséggel támadtak egyes lakóterületeket ahol még ott voltak a helyiek.
süti beállítások módosítása