HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Boldog új évet

2023.12.30. 10:54 Deansdale

Legyen jó év a 2024-es.

17 komment

Címkék: címkétlenség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

békaapu 2023.12.30. 15:33:21

Tudjuk mi az adott pillanatban is, hogy hejj de milyen jó nekünk most?
Vagy csak utólag látjuk visszanézve, hogy milyen jó volt ?

Legyen szemünk látni a jót, és ne keressük mindenben a lehetséges rosszat.
Boldog új évet nektek.

békaapu 2024.01.03. 08:13:32

Ez a blogvilág elég elfordulós fajta.
Én okoztam ezt a csöndet ?

békaapu 2024.01.03. 15:14:14

@keresemazigazat:
Akkor nem vádolom magam - köszönöm.

Wildhunt 2024.01.03. 16:09:43

Vótam má jobban, de asse teccett...

Mindenesetre - dum spiro, spero: talán idén elegen jutnak el oda, hogy nem hagyják magukat még hülyébbre nevelni.

Mia and Me 2024.01.03. 17:55:29

@békaapu:
BUÉK ALL
Nem fordultunk el a blogtól...

Csak olyan jó az idő hogy mi momentán dombágyásozunk.

békaapu 2024.01.04. 10:46:34

@Mia and Me:
Amindenit.. most elalvás előtt jöttem rá hogy mijalóhitty az a dombágyás.
Ugye, domb-ágyás.. azaz egy megemelt vetemény sor - a kiskertben?

Én kerítés oszlopokat cseréltem tegnap, mert tizenkét év alatt kikorhadt a tövük, és a hüje szarvasok letaposták a vadhálót és elkezdtek bejárni a belső birtokra.

De tényleg szép idő volt tegnap.. més még ma is az van, csak éjszakázás után most egy kis alvás következik.

GABOR2 2024.01.10. 01:58:26

New York egyik zsidó zsinagógályánál találtak egy titkos alagutat amit a zsidók építettek. Beomlott. Az épület állapotára veszélyes, de amikor a rendőrök és munkások odamentek, hogy betemessék, meg megvizsgálják a rejtélyes rejtekhelyet, a zsidók rátámadtak a rendőrökre, hogy megállítsák őket... A nyilvánosságnak továbbra se árulják el mi ez az egész, de a zsidók annyira védik ami ott van, hogy rendőrökre támadnak rá...

www.youtube.com/watch?v=e0lYJAtNgt4

Deansdale 2024.01.10. 07:45:39

@GABOR2: Na igen, mivel gyanúsan foltos matracokat szedtek ki a falakból ezért érthető ha nem nagyon akarják nyilvánosságra hozni hogy mi történt ott. A matracos videót amit én láttam azóta már törölték a twitterről, gondolom teljesen véletlenül :)

S ha már itt tartunk tegnap került elém egy jogos kérdésfelvetés, hogy miért léteznek különféle történeti korokból és helyekről igen hasonló festmények arról, hogy zsidók fehér gyerekeket kínoznak és áldoznak, olykor kifejezetten Jézust szimbolizálva.
twitter.com/TiredMemeClown/status/1744656803525280067

F. Szabó 2024.01.10. 19:25:06

Boldog új évet mindenkinek!

A zsinagóga után egy kis klíma:

"A kis jégkorszak az 1200-as években kezdődött, gyors lehűléssel, és az 1800-as évek folyamán fejeződött be. Azóta lassú melegedés zajlik. A kis jégkorszak kialakulásának előzményei, annak lezajlása és a történelemre gyakorolt hatása nagyon tanulságos lehet.

A kis jégkorszak lehetett az emberiség történetének talán legnyomasztóbb, legtöbb szenvedéssel járó, legnyomorúságosabb korszaka. Az emberek éheztek és fáztak, miközben járványok tizedelték a hideg, nyirkos levegőben, penészedő lakásokban vegetáló, legyöngült szervezetű lakosságot, és már az is ünnepnapnak számított, ha időnként egy kicsit kisütött a Nap a felhők közül.

És ezt a nyomorúságot sírják vissza, és kívánják vissza a mai modern klímatudósok, klímaaktivisták, és klímapolitikusok, katasztrofális melegedéssel ijesztgetve az embereket.

Pedig voltaképpen éppen csak most kezdünk kievickélni a kis jégkorszakból. Ha szeretnénk ismét élvezni a bronzkori aranykort, vagy ha ez nem megy, legalább a római kori meleg korszakot, akkor ehhez legalább 3 fokos globális hőmérséklet emelkedésre lenne szükség.

Ezzel szemben a mindentudás önteltségével nyilatkozó klímatudósok azt állítják, hogy már 2 fokos hőmérséklet emelkedés is katasztrófát okozhat, mivel beindulhat egy önmagát erősítő korlátlan melegedés, és akkor majd mindenki vagy hőgutát kap vagy megsül.

Egy ilyen öngerjesztő melegedési lavina azonban ellenkezik a fizika törvényeivel, hiszen még most is egy jégkorszak kellős közepén vagyunk, és az ezt megelőző időkben sok millió évekig az átlag hőmérséklet 7-8 fokkal volt magasabb, mint most, miközben a levegőben 3-szor több volt a széndioxid, mint manapság. Ha akkor nem indult be lavina effektus, most sem indulhat be, hiszen a fizikai törvényei az ősrobbanás óta változatlanul érvényesek.

Ennek ellenére hatalmas „dekarbonizációs” programok zajlanak az ipari forradalom előtti széndioxid szint, és az akkori nyomorúságos éghajlat visszaállítására..."

Itt a rövidített változat linkje (de mindjárt az írás elején megtalálható a Demokrátaban megjelent teljes cikk linkje is)
www.szilajcsiko.hu/single-post/a-kis-jegkorszak-es-a-globalis-melegedes-dr-hejjas-istvan-irasa-a-demokratanak

KalmanBlog 2024.01.11. 01:39:12

@F. Szabó: BUÉK!

A klímaváltozás kérdésében szerintem kulcskérdés, hogy Afrika mitől sivatagosodott el, és ezt hogy lehetne visszacsinálni? Illetve Európában is van ahol kivágták a fákat az ókorban, és azóta kősivatag maradt csak a helyén, azt helyre lehetne hozni valahogy? Tehát visszacsinálható-e az ember károkozása?

Nyilván a kihalt fajok nem lesznek feltámasztva, tehát azelőtt kell megállítani a pusztítást, mielőtt a diverzitás túlságosan lecsökkenne. Talán a kihaló fajok kérdésében sikerült eredményeket elérni, van, amit veszélyeztetettnek nyilvánítottak, aztán mára visszaszaporodtak.

A melegről én is azt gondolom, hogy a Föld elég jól szabályozza a hőmérsékletét, és ha a meleg nem jár együtt szárazsággal, akkor néhány fokos melegedés nem baj.

De még az sem biztos, hogy valódi a melegedés, mert még a valós mérésekkel is lehet trükközni: ha a mérőpont közelét lebetonozzák, meg körbeépítik házakkal, akkor melegebb lesz egy kicsit. Simán az is okozhatja a melegedő trendet, hogy a mérőpontok környéke urbanizálódik mindenütt. Meg állítólag a mérés szabványán is változtattak. Szóval én még nem is tekinteném a melegedést se ténynek, de ha véletlenül tényleg úgy van, valószínűleg akkor se katasztrófa. A sivatagosodás valódi probléma viszont az ókor óta folyamatosan, de valószínűleg más oka van. És van ahol nő az erdő terület is, csak van néhány ilyen makacs helyszín ahol viszont nem.

Deansdale 2024.01.11. 08:00:36

@F. Szabó: Szerintem a klímaártányok tisztában vannak azzal, hogy az ember hatása a klímára nulla, ezért bármit meg mernek lépni, mivel ártani nem tudnak se így, se úgy. Ezért nyomják a dekarbonizációs hülyeséget, aminek semmi haszna, de legalább úgy tűnik csináltak valamit. Amúgy a motiváció ami a háttérben meghúzódik nyilván az emberek fölötti kontroll, a klíma meg köszöni szépen úgyis azt csinálja amit akar.

Amúgy mivel a CO2 nem büdös, nem szennyező, nem mérgező, sőt, a növények szeretik, ezért a csökkentésére költött legutolsó fillér is abszolút pocséklás. Ennél többet tettek volna a környezetünkért, ha az ipari környezetszennyezés szabályozásán 1%-ot szigorítanak, és az a pocsékba ment dollármilliárdok töredékéből meglett volna, és nem is az adófizetőkre lenne terhelve államadósság formájában.

Deansdale 2024.01.11. 08:11:48

@KalmanBlog: A sivatagokat nevetségesen könnyű visszazöldíteni, még csak nem is drága, egyszerűen akarat kérdése. Vicc, hogy a harmadik világban még az sincs meg.
www.youtube.com/watch?v=9VGHoxpYlWQ

KalmanBlog 2024.01.11. 08:24:56

@keresemazigazat: Tényleg, ezt mindig elfelejtem, hogy jégelhárító rendszer is van. Ami magyarul időjárásbefolyásolás. De ha előjössz azzal az "összeesküvéselmélettel", hogy létezik időjárásbefolyás ami a csapadékra irányul, akkor alusapkás hülye vagy :-)

Deansdale 2024.01.11. 08:26:58

@keresemazigazat: Még egy dolog amivel embereket le lehet húzni pénzzel, közben a haszna jobbára csak elvi, viszont ki tudja milyen mellékhatásai vannak. Pfff.

Szerintem ez is része annak, hogy a háttérhatalom éhínséget (és azzal együtt inflációt) akar a nyugati világban - elképesztő mennyiségű politikai nyomást tesznek arra, hogy minden eszközzel pusztítsák és irtsák és rombolják a mezőgazdaságot ill. az állattartást. Csak persze amíg a TV be nem mondja hogy ez a terv, addig a birkák soha nem jönnek rá maguktól, hogy a trágyázás tiltása, a klímára hivatkozó farmbezárások, meg az összes ilyen szar erre irányul.

Amúgy nem vagyok egy mai gyerek, és nem emlékszem a gyerekkoromból olyanra, hogy az egész országra kiterjedő gigászi jégkárok lettek volna valaha is. Itt-ott ezt-azt elvert a jég, mondjuk erre hivatkozva néha kicsit drágább volt valamilyen gyümölcs, de ezen kívül nem történt semmi. Szóval miért is van ez a bazinagy műrettegés a jégkártól?
süti beállítások módosítása