HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @F.M.J.: Jól van, meggyőztél :) (2024.04.23. 20:35) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • F.M.J.: @Deansdale: 12/230V: Mivel én sem vagyok villamosmérnök, természetesen lehet, hogy rosszul tudok bármit a dologról, de azért felületes ismereteim alapján volna néhány ide vágó észrevételem. Szerén... (2024.04.23. 19:53) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • Deansdale: @F.M.J.: "Durva megközelítésben egy fogyasztó a hálózati feszültséghez képest 20x nagyobb áramerősséget igényel 12v-nál, tehát brutálisan vastag vezetékeket kellene alkalmazni." Ez elméletben igazn... (2024.04.23. 10:58) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • F.M.J.: @Deansdale: Komposztkazán+üvegház. Egyelőre nagyon elméleti a dolog, még előtte van fontosabb dolgom is, csak azért agyalok rajta, mert tervezem, hogy egyszer majd nekiállok. Nálam ez erőnléti edzés... (2024.04.19. 20:46) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • valis47: @Deansdale: Trumpra azt is mondták, hogy rasszista. Arra sem kellett bizonyíték. Meg azt is, hogy orosz ügynök. Gondolom orosz ügynökként akart III. világháborút kirobbantani vagy mi. (2024.04.19. 14:12) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Kapcsolati tanácsadás nőktől? Csak óvatosan!

2011.08.19. 12:27 Deansdale

Már említettem, de most kifejtem bővebben, hogy férfiak nőktől általában sose fogadjanak el párkapcsolati tanácsot, mert azok 98%-a nem működik, értelmetlen vagy téves. Vonatkozik ez a legnagyobb őszinte jószándékkal adott tanácsokra is, sőt, sokszor ezek a legveszélyesebbek.

Ennek fő oka, hogy a nők a legtöbb esetben nincsenek tisztában a saját működésükkel. Ez a kijelentés egyesek számára talán nagyképűségnek tűnhet - sebaj, az okosabbak tovább olvasnak és meglátják, hogy igazam van.

Gyakran előfordul, hogy egy nő arról beszél, milyen tulajdonságokat talál vonzónak egy férfiban. Ha a kinézetre vonatkozóakat félretesszük, a többi elvárás ígéretesnek tűnik a szerelemben balszerencsés férfiaknak, hiszen általában ilyesmikről van szó: a pasi legyen kedves és megértő, intelligens, legyen jó humora, tudjon a nőre figyelni, stb. Namármost ez mind szép és jó, csak az a gond, hogy tele a világ ilyen pasikkal, akik a kutyának sem kellenek. Hol van tehát ez a kutya elásva?

A nők számára alapvetően kétféle férfi létezik, csak erről nem beszélnek, és sokszor nem is nagyon tudnak (tudatosan). Az egyik csoport felkelti az érdeklődésüket, a másik nem. Ez a második csoport gyakorlatilag láthatatlan a nők számára. És amikor arról beszélnek, hogy milyen egy vonzó pasi, valójában azt fejtegetik, hogy milyen szempontok szerint választanának az első csoportból. A legtöbb férfinak viszont olyan tanácsra lenne szüksége, hogy hogyan kerüljön át a második csoportból az elsőbe - de a nők "bölcs szavai" erre egyáltalán nem vonatkoznak.

A gond ott van, hogy a második csoport - ami a nők számára nem is létezik - a férfiak 80%-át teszi ki. Ezekkel a nők csak végszükség esetén állnak szóba - ez régen azt jelentette, hogy a nagyi kifejezett tanácsára; manapság inkább azt, hogy csak 30 fölött, amikor a bulizásnak már vége, és sürgősen kéne a házasság meg a gyerek. És aki ebben a csoportban van, az hiába intelligens, jú humorú és megértő, csak figyelheti, ahogy a fiatal csajok az ostoba, faarcú - és olykor bűnözésre hajlamos - "menő csávókkal" buliznak. Mert hát a nők inkább választanak az első csoportból olyat, aki nem felel meg az elvárásaiknak, mint a második csoportból olyat, aki igen. Ennek oka a szexuális vonzalom, amit nem lehet irányítani. Ahogy egy férfi szívesebben választ szexuális partnernek egy bombanőt, aki butácska, mint egy háromdiplomás bányarémet, úgy a nők szívesebben választanak szexuális partnernek egy magabiztos, erőt sugárzó pasit, mint egy olyat, aki az orra alatt motyog és elpirul ha szólnak hozzá. Tehát a fentebbi kijelentést úgy lehetne pontosítani, hogy egy férfi hiába intelligens és jó humorú, ha nem magabiztos és erős, akkor a nők nem fognak rajongani érte. Ezzel szemben egy férfi hiába buta és humortalan - ha magabiztos és erős, a nők a lába elé fogják vetni magukat. A "mindent vivő" kombináció persze az, amikor túlteng az önbizalom, magas a státusz, és még az IQ meg a humor is passzol: ezért van az, hogy a Harrison Ford-félék még Leia hercegnőt is megkaphatják. Sőt, nem csak "megkaphatják", egyenesen derékig járnak a nők tömegében, akik a lábuk elé vetik magukat.

Sokat gondolkodtam Elvis Presley egyik slágerén, amit nemrég újra felkaptak: "A little less conversation, a little more action please" - vagyis "Kicsit kevesebb dumát, és több akciót". Akció alatt nyilván sejtjük mire gondol - ha te nem, akkor nincs sok keresnivalód a nőzési tanácsadás sorai között :) Nade hogy is van ez az egész? Ha egy átlag Jóska ezt mondaná egy átlag Julcsának, feltételezhetően egy pofont kapna, vagy csúnya szavakat, de az biztos, hogy nem lenne belőle több szex. Miért van az, hogy Elvisnél ez mégis működik, és nők össze-vissza nedvesednek amikor ezt meghallják?

Kis kitérőt tennék, mert egy fontos dolgot itt meg kell értenünk: az átlag férfi azt hiszi, hogy az átlag nő "erényes", és ezért nem lehet neki ilyeneket mondani. Ez tévedés. Minden nőnek lehet ilyeneket mondani, mert a nők cseppet sem erényesebbek mint a férfiak, sőt. Elvis szavai tökéletesen rávilágítanak a női lélek eme "sötét foltjára", miszerint lehet velük szinte durván, lekezelően bánni, és ez tetszik nekik. Illetve tetszhet - ha a megfelelő személy csinálja. Ne higgyük azt, hogy ez csak laza erkölcsű, "mindenki őt szereti" típusú csajoknál van így. Még az elnök felesége is valószínűleg mosolygott a szája szegletében mikor Elvis énekelt.

A lényeg, hogy a nők önként és dalolva mindent megtesznek az első csoportba tartozó pasikért - de a többiért semmit. Elvisnek nem baj ha felhajtva hagyja az ülőkét vagy a padlón hagyja a koszos zoknit. Sőt, még az is bocsánatos ha rúzsfoltos gallérral jön haza. Átlag Gézának viszont pokol az élete, ha nem csavarja vissza a fogkrém kupakját, és már azért is félóra rikácsolás + két nap durci a jutalma, ha az utcán megnéz valami csirkét.

De - az eredeti témához visszakanyarodva - egy nő nem igazán tud erről az egészről tudatosan. Ha megkérdik, milyen pasit akar, Elvis jut az eszébe, és azt kezdi el magyarázni, hogy milyen lenne Elvis "javított verziója": legyen hűséges, kedves, odafigyelő, stb. Átlag Géza ezekkel semmire sem megy.

És ez még a jobbik eset, mert ezeket a tanácsokat legalább jó szívvel adták. Vannak akik azt mondják, költs több pénzt, vagy nyalj segget. Valentin napra gyémántos gyűrű, karácsonyra új autó és nercbunda, és tuti a siker. Hja. Ezeket felejtsük el a leggyorsabban. Egy nő bugyija sosem lesz nedvesebb ékszertől vagy virágtól - esetleg hálából hajlandó lesz megosztani velünk "a világ legértékesebb punciját", ami végülis eredmény, de mégsem ugyanaz, mintha azért tenné, mert őrülten kíván minket.

Kitől fogadjunk el csajozási tanácsot? A legjobban akkor járunk, ha azokra a férfiakra hallgatunk, akiknek először nem ment, de aztán belejöttek. Ezek tudják, hogy mit csináltak rosszul, tudják milyen az ha nem megy, de azt is tudják, hogy hol kell csiszolni a siker érdekében. A "természetes" tehetségeknek nem biztos, hogy vannak jó tanácsai, mivel nekik természetes az egész, és legtöbbjük nem is érti miért kell egyáltalán tanácsot adni, hiszen a csajozás "megy magától". Persze, nekik. És nem értik, hogy másnak miért ne menne.

Nőktől talán ha minden tizedik tanácsnak van értelme, de azoknak is inkább csak akkor, ha az ember ki tudja hámozni a lényeget:

"nagyon kacér szemű" - értsd: látszik a tekintetében az önbizalom, mer "megharapnálak" tekintettel nézni egy nőre.

"nem szeretem a tul ramenos pasikat." - az a "túl rámenős", aki feleannyit megenged magának mint Elvis, csakhogy közben ő nem Elvis. Magyarul a "túl rámenős" csak egy kód szöveg arra, hogy "nem alfa".

"kisugárzás, kémia" - nesze semmi, fogd meg jól. Kód szöveg arra, hogy nedvesedjen a bugyi a jelenlétében, de az illető csaj azt nem tudja megmondani, hogy miért.

"[Mi vonzó egy pasiban?] A hatása másokra, a magabiztossága, a kisugárzása. Hogy biztonságban érzem-e magam vele!" - na ez egy valamirevaló tanács, amit nem kell sokat magyarázni.

"szenvedélyes szerető" - nem gyöngéd, hanem szenvedélyes! A nők a vad szexet élvezik a leginkább, de ahhoz megfelelő partner is kell.

Most lássunk pár példát az igazán rossz tanácsokra:

"legyen önmaga" - Ha ez működne, nem lenne szükség erre a tanácsra. Az egyik leggyakoribb és legsemmitmondóbb ostobaság randizás terén. Arra vonatkozik persze, hogy aki alfa, az alfa. Aki nem az, az semmit nem tud kezdeni ezzel a blődülettel.

"hordozza tenyerén a nőt" - Ez a nőknek csak kényelmi bónusz, szexuális vonzalom terén nem segít, sőt, akár ronthat is, ha a nő azt érzi, hogy a férfi a pénzével akar bejutni a bugyijába, mert máshogy nem tud.

"Tegyen úgy, mintha csak a kedvese létezne a számára és halmozza el lelkileg-testileg" - Az egyik legrövidebb út a szakításhoz, illetve a kapcsolatokon belüli szexmentességhez. Egy nőnek semmi sem kevésbé vonzó, mint egy nyámnyila, dróton rángatható házi rabszolga. Egyetlen nő sem hercegnő (na jó, talán a hercegnők igen, de velük randizni nem téma ezen a blogon :), és ne is kezeljük úgy, mert azzal magunk alatt rágjuk a fát.

"van ereje gyengének lenni" - Ez sokkal bonyolultabb téma annál, mint hogy itt két mondatban kifejtsem, mindenesetre a "kezdőknek" pont az ellenkezője a javallott: erőt mutassanak, ne gyengeséget. (Persze azt sem kell túlzásba vinni, de ez megintcsak egy másik téma.)

"legyen gyonged es figyelmes" - Ez az egyik legtipikusabb félrevezetés. Aki gyöngéd és figyelmes, az legtöbbször el sem jut a hálószobáig, vagy ha igen, ott elég gyakran hallja, hogy "fáj a fejem" - miközben a nő a falat is lebontja ahogy a munkahelyi főnökével vagy a jógaoktatójával agyba-főbe kefélnek. Az esetek 95%-ában a gyöngédségre való felkérés kód szöveg arra, hogy a nő nem kívánja eléggé a pasit ahhoz, hogy oltári szexet csapjanak.

"ne a pénzkeresés legyen már az élete célja!" - egy férfinak kell hogy legyen életcélja a nő mellett, sőt, azt kell hogy mondjam, a nő fölött. A nők szeretik az ambíciózus férfiakat, mivel nekik általában magasabb a státuszuk is. A gond ott van, ha a férfi a munkahelyen oroszlán, otthon meg nyuszi. A megoldás viszont nem a "mindenhol nyuszi", hanem a "mindenhol oroszlán"...

Nade vannak azért kivételek is, bár ezek sokszor nem is tanácsok, inkább csak női "elszólások":

"He knows how tired I am at the end of the day, and though he’s just being considerate, instead of asking me if I’m in the mood for sex, I long for him to be a bit masterful and say: “I want you. And I want you now.”" - "Tudja, hogy munkából hazatérve fáradt vagyok, és megértő akar lenni mikor rákérdez, van-e kedvem szexelni, de valójában arra vágyom, hogy legyen férfiasabb és mondja azt: Akarlak. Most." Az előző cikkhez tartozott ez is, de külön cikket írtam miatta :)

"Learn to tolerate conflict. So, my basic advice to men who want to know what to do to gain respect in their relationship is to practice and learn to be more comfortable in male/female arguments." - "Tanulja meg elviselni (kezelni) a konfliktusokat. Ahhoz, hogy a nő tisztelje a kapcsolatban, a férfi gyakorolja és tanulja meg kezelni a férfi/nő konfliktusokat." Itt Dr. Helen arról beszél, hogy a férfi ne adja be automatikusan a derekát a nő első nyaffantására, sőt, ne hátráljon meg akkor sem ha a nő veszekedésig viszi a dolgot. Egy férfi álljon ki magáért és az igazáért, akkor is ha nehéz és fárasztó - még a saját nőjével szemben is. Ez egy bonyolult téma, de első lépésnek ez egy igen jó tanács.

És egy meglepő blogbejegyzés húszmillió évvel ezelőttről: Csajozási tanácsok pasiknak. Egy nőtől! Legalábbis ezt írja magáról, én kétlem hogy az lenne :) A tanácsok többsége jó, és nem csak 17 éveseknek.

A téma hatalmas, további cikkek is várhatóak :)

24 komment

Címkék: tanácsadás ismerkedés kapcsolatok randizás nőzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deansdale 2015.07.23. 10:37:44

@-JzK-:

1. írott felmérésekből a nők ösztöneit megismerni lehetetlen. Amikor egy nőnek fejben kell eldönteni, hogy melyik fiktív karaktert találja szimpatikusnak, akkor jóval nagyobb szerepet kap a tudatos gondolkodás - ami élőben általában csak akkor kerül elő, amikor a nő már kiöregedett a mókás éveiből és férjet keres. Van a doksiban pár érdekes táblázat, de összességében inkább félrevezető mint tanulságos.

2. Ez a cikk annak ellenére is jó, hogy az írója egy végtelen körökben futkározó, a manosphere-t teljesen félreismerő, a rossz emberekkel szemben jóhiszemű béta aki a posztmodern progresszív világban felnőve nem tud kiszakadni a paradigmából, hogy a progresszív eszmék (ideértve a feminizmust) akkor is követendőek ha tulajdonképpen károsak. Látja, hogy valami nem stimmel, és egész okosan beszél is róla, de mégsem tudja összerakni a kirakós-darabkákat, hogy összeálljon a kép. Azoknak érdemes elolvasni akiknek van elég türelme a szövegfalakhoz és az olyan szövegekhez amik nem szájbarágós következtetésekkel dobálóznak hanem inkább csak gondolatot ébresztenek.

3. Messze túlegyszerűsíti azt amit vitat, ezzel értelmetlenné téve az egészet. Az alfa-béta felosztás nem kétbites, fekete-fehér rendszer, hanem egy térbeli koordinátarendszer amiben lehet mozogni. Ezzel az egy gondolattal bedőlt az egész mondanivalója.

Emellett 1. olyan tulajdonságokat azonosít az alfasággal amiknek semmi köze ahhoz; 2. szöveges felmérések eredményeire épít, amiről fentebb már említettem, hogy miért gond.

4. Ezt nem olvastam végig, de első ránézésre olyasmit taglal, ami magától értetődik. Minden nő álma egy olyan férfi aki a külvilággal szemben asszertív, agresszív, de vele szemben kedves és aranyos. Ez biztosítja a pár életben maradását és/vagy magas státuszát mások legyűrése által, ugyanakkor a nőnek nem kell félelemben élnie hogy a párja agyonveri mondjuk egy féltékenységi rohamában. A más férfiakkal szemben domináns férfiak a szociális ranglétra tetején helyezkednek el, általában övék a hatalom és a pénz. Illetve a másik fajtájuk a csökött agyú bűnözői réteg, ami nem véletlenül szintén népszerű a nőknél. Persze itt is érvényes, hogy száz tudományos felmérés együtt sem ér annyit mint Heartiste vagy Roosh egy-egy megfigyelése, mert mesterséges körülmények között a valóságot vizsgálni marhanehéz. Ha valami szembemegy a minőségi(!) PUA irodalommal, akkor tízből kilencszer a PUA irodalomnak van igaza és az ellenfél szarul állította fel a téziseit vagy vizsgálatának feltételeit.

2015.07.27. 08:18:09

@Deansdale:

"Ha valami szembemegy a minőségi(!) PUA irodalommal, akkor tízből kilencszer a PUA irodalomnak van igaza és az ellenfél szarul állította fel a téziseit vagy vizsgálatának feltételeit."

Hát ez elég "vallásosan" hangzott, bocs! :P

Deansdale 2015.07.27. 09:36:28

@Ahasverus: Értem mire gondolsz, de ez nem az a helyzet :) Talán ahhoz tudnám hasonlítani, hogy antifeministák és feministák vitájában rendre az előbbieknek van igaza...

Az a helyzet, hogy rengeteg ember szeret szembemenni a valósággal valamilyen illúzió nevében, például hogy a férfiak és a nők egyformák, mert egyenlőség van és punktum, csak a gonosz patriarchális társadalom neveli különbözőre őket; vagy hogy a szexuális vonzalom szerencse, netán házimunka kérdése. Ha valaki ilyen ideológiai és/vagy utópisztikus alapokra építi a csajozási elméleteit akkor nyilván többször fog tévedni mint amennyiszer igaza lesz. A PUA irodalomnak az a különlegessége, hogy sokezer férfi lejegyzett és összevetett tapasztalataira építi a következtetéseit, nem pedig kész elméletekhez keres igazolásképpen válogatott bizonyítékokat. Emellett nem kényeskedik és nem foglalkozik senki mimózalelkével, csak az igazság érdekli - ha a női lélek sötétebb bugyrairól szóló igazság egy átlagember szemében ellenszenves (mint ahogy sokszor tényleg az is), akkor az átlagember így járt. Polkorrekt dolog az igazságot elhazudni, nehogy megsértsük valakinek a drága érzelmeit, de a PUA irodalom nem polkorrekt.

Az már csak külön szépség a dologban, hogy az evolúciós biológia/pszichológia érthetően és logikusan magyarázza a PUA megfigyelések hátterét, míg az ellenfelek elméletei légbőlkapott vadvirágos képzelgések. Ha Heartiste írásait hasonlítod össze a mainstream közhelyekkel (miszerint légy önmagad és majd egyszercsak megjelenik "az igazi", legyél metroszexuális nyúlbéla aki többször sír mint a nője, mosogass többet és jobb lesz a szex mert a nők egyenlőségre vágynak), akkor a 10-ből 9 kijelentésem nemhogy vallásos, de inkább még a mainstream felé engedékeny.

Azt sosem állítottam, hogy a PUA irodalom már mindent tud, hogy teljes és tökéletes, de a hiányosságaival együtt is fényévekkel jár mindenki más előtt, aki ezzel a témával foglalkozik.

Kissé elterelve a témát, a PUA irodalom jó példa arra, hogy többezer őszinte amatőr az internet segítségével elvégzett közös munkája mennyivel célravezetőbb, mint a fehérköpenyes tudósemberek elméletei és mesterséges körülmények között végzett kísérletei. A csajozással érdemben foglalkozni valahogy sosem volt divat, a modern szociológusok is legföljebb érintőlegesen, mintegy suttyomban foglalkoztak a témával. Amikor megtették, akkor is többnyire írásos felmérésekkel próbálkoztak, ami sosem ad rendes képet a szexuális ösztönökről. A sok lelkes amatőr viszont a neten olyasmit hozott létre, mint a Borg hivemind, egy közös tudatot ami összeadta a személyes tapasztalataikat és felgyorsította az adatok feldolgozását. Kissé arra emlékeztet, amikor egy kémiai témájú játék játékosai kevesebb mint 10 nap alatt megoldottak egy rejtélyt amit a szakág tudósai egy évtized alatt sem tudtak:
www.nbcnews.com/science/science-news/gamers-solve-molecular-puzzle-baffled-scientists-f6C10402813
Szóval én nem söpörném le a PUA irodalom eredményeit csak azért mert nem PhD-s harvardi szakmókusok jöttek elő velük, hanem egyszerű átlagsrácok ezrei.

DennisVT1 2015.07.27. 10:08:37

@Deansdale:

"Az már csak külön szépség a dologban, hogy az evolúciós biológia/pszichológia érthetően és logikusan magyarázza a PUA megfigyelések hátterét, míg az ellenfelek elméletei légbőlkapott vadvirágos képzelgések"

Van egy másik blog, amolyan csajozós pasizós, nem akarom itt reklámozni, de a Férfihangra is többször belinkelte már 1-1 olvasó, ahol tök sokszor találkozni - főleg persze nőktől - mindenféle ellenvetésekkel a csajozós/PUA/Redpill elméletekkel szemben: "de a mi kapcsolatunk nem olyan", "mi nem úgy találkoztunk", "nekem nem az tetszik benne" stb stb. És néhány, oda gyakrabban irkáló, tényleg eléggé redpilles felébredésen átjutott emberrel mindig egyetértettünk abban, hogy, ha 10 ilyen "másmilyen" sztorit megkapirgálunk, akkor 9szer kiderül, hogy mégis stimmel egy csomó dolog, csak túlságosan vigyáznak a "szép" felszínre.

Amúgy neked sztem tetszenének a sztorik, lehet néha nem bírnád ki, h ne kommentelj. :)

2015.07.27. 13:25:08

@Deansdale: Az ember mindig talál valami finomságot a női nem képviselőitől a neten.

www.szivkuldi.hu/tars/profile.php?personalID=158927

Ehhez az egofröccshöz mit szólsz?

“Kedves Uraim!
Rengeteg nőtársammal ellentétben nem azért vagyok itt, mert végső elkeseredésemben és kétségbeesésemben már a kispárnámat ölelgetem könnyes szemekkel, hanem mert a mai felgyorsult világnak köszönhetően nagyon kevés a szabadidőm ismerkedésre. Az idő az, ami számomra az egyik legértékesebb dolog, ezért nem mindegy az, hogy kire fordítom. Tartsd szem előtt, hogy nem egyéjszakás kapcsolatot keresek, azt nőként akkor találhatnék, amikor kedvem tartja. Kérlek, olvasd el a következő részt figyelmesen és csak akkor írj, ha magadra ismertél.
A leendő páromtól csak annyit várok el, amit én is adni tudok, nem többet, de nem is kevesebbet. Mivel már én is régóta a saját életemet élem, olyan férfit keresek, aki önálló, céltudatos és tudja mit akar az élettől. Az anyuci kedvence-típus nem hiszem, hogy el tudná rabolni a szívemet, így ha még a szüleiddel laksz, akkor nem téged kereslek. Akkor sem, ha alacsonyabb vagy 180 cm-nél és a legutóbbi sporttevékenységedet az általános iskolai testnevelés órán végezted, amikor a tesitanár kötelezővé tette a kidobót. Sok nő imádja a hosszú hajat és a szakállt, de én nem tartozok közéjük, úgyhogy ha első látásra egy rock-zenekar frontemberének néznélek, akkor nem tőled várok levelet. Ha nem tudsz helyesen írni és a kreativitásod csak egy „Szia! Szívesen megismernélek” típusú levélre terjed ki, akkor is felesleges koptatnod a billentyűzetet, mert nem fogok válaszolni.
Ezeken kívül fontos még, hogy te is Pesten lakj, mert a távkapcsolatokban nem hiszek. Legyél 25 és 29 év közötti és ne dohányozz, mert nem egy hamutartót szeretnék reggelente magamhoz ölelni. Ha magadra ismertél, várom leveledet.”

Igazából korrekt bemutatkozás, mert az adott hölgy burkoltan az alábbi információkat árulta el magáról: azt, hogy jellemre arrogáns, erőszakos, bunkó, beképzelt, szűklátókörű és buta. (És az a férfi, akinek nem mentek el otthonról, lép is szépen tovább… mondjuk egy értelmesebb nőre.) Nagy valószínűséggel egy domináns nő, aki szubmisszív pasit keres. Vagyis nem társat keres, hanem rabszolgát, akit kedvére irányíthat. A szüleivel azért nem szabad laknia, mert az azt jelentené, hogy nem ő lenne az egyedüli irányító, hanem társulnia kellene valamelyik szülővel (általában anyucival) az irányításban. Na, azt már nem… a férfi nem anyuci kedvence, hanem az övé egyedül! (Mellesleg megjegyzem: nem kevés olyan ismerősöm van, aki a szüleivel él, de lassan függetlenedik tőlük, és a barátnőjük megvan velük elégedve. Vagyis szűklátókörűség a köbön!) Az, hogy magas és sportos legyen, azok külsődleges dolgok – számára valószínűleg a magas és a sportos férfiak férfiasak – vagyis nyújtson is valamit a rabszolga az ágyban!

Buta, mint a segg! Mert nem sok sütnivalója van az olyan embernek, aki úgy kezd egy bemutatkozást egy társkeresőben, hogy lenézi a társadalom ezen meg ezen tagjait. Általában az ilyet ki is kerülik a normális férfiak. Egy agresszív nő kifejezetten taszító! (Érdekes, hogy ez a hirdetés bár 2015-ös, de kinn volt 2014-ben is. Vajon miért?)

Mindegy, valami szerencsétlen hülyét csak sikerül befognia igáslónak!

2015.07.27. 13:54:02

@Deansdale: A PUA-val kapcsolatban meg. Igazából eddig a te PUA-cikkeidet és Wastrel Red Pill-cikkeit olvastam. És találtam elég használhatü dolgokat is. Valamikor majd Don Kujon írásain is átrágom magam. Aztán meglátjuk. Nyitott ember vagyok...

Deansdale 2015.07.27. 18:09:56

@Ahasverus: Ez alig több mint a default női hipergámia. Egy nő alapesetben csak olyan férfit tud kívánni, akit tisztel, és ez általában azt jelenti, hogy "jobb" nála. A férfi relatív státuszának, intelligenciájának, iskolázottságának, stb. a nőé fölött kell állnia, hogy a nő felnézhessen a férfira. Ez a társkereső csaj inkább pozitívum, legalább annyiban, hogy nyíltan és egyenesen mondja meg mit akar, ezzel tényleg megspórolja egy rakás szerencsétlennek a fölösleges próbálkozást. Az persze más kérdés, hogy ilyen idealizált partnert a legtöbb nő sosem talál... Ilyenkor szoktak a nagyigényű menő csajok összefeküdni a nem 1,80 magas, nem sportos, ám a szüleivel élő faszival, aki magabiztosan ledumálja róluk a bugyit. De közben azért folyamatosan várnak az "igazira", aki megfelel a méteres lista minden pontjának, és majd pont őket fogja választani, nem egy sörgyártulajdonos fotómodellt.

2015.07.28. 08:15:07

@Deansdale: Itt nem az a gond, hogy a fenti nőnek elvárásai vannak. Minden józan embernek vannak elvárásai egy párkapcsolatban. A gond, ahogy megfogalmazza – a stílus. Nálam az nem vonzó egy nőben, hogy kifejti, mely társadalmi csoportokat gyűlöl. Ha gyűlölködést akarok olvasni, felnézek a kuruc.info-ra, vagy átkapcsolok az ATV-re. Társkeresés során – legyen az virtuális vagy reális – azokat a pozitív női tulajdonságokat keresem, amit a férfiak többsége: gyengédség, szelídség, kedvesség. (Teszem azt, ami pl. egy Reina vagy Szoffy képviselt a Férfihangon.) A fenti förmedvényből ez hiányzik.

Dennis-nek ez volt a véleménye a Férfihangon a fenti bemutatkozásról: "Sehol egy gondolat arról, hogy ő mit tudna nyújtani a számára nyerő férfinak. Mi van benne, ami miatt az adott csodaférfi majd pont őt választja és nem egy szebbet, kedvesebbet, nőiesebbet… Sehol egy gondolat arról, hogy vajon mi kell a férfinak, és hogy ő azt hogy szeretné megvalósítani."

{Amúgy a Férfihangon, egy cikkem alatt (A hímsovén férfi) kialakult egy igényes disputa. Nézz fel, ha gondolod!)

Az idézett társkeresős förmedvényben nincsen semmi nőies – mert egy elférfiasodott nő írta. Puszta keménykedés, a legrosszabb májerkodás – melyet sajnos, úgy veszem észre, a minőség alatti nők átvettek a hülye suhancoktól és az izomtibiktől.

Deansdale 2015.07.28. 08:50:23

@Ahasverus: Ja, hát az egyértelműen látszik a stílusán, hogy tipikus modern emancipunci :) Valószínűleg nem nagy élmény a társasága, én a jelentkezők helyében beteges maximalizmusra és sok kötekedésre számítanék...

A feministák egyik fő bűnének tartom, hogy a nők elférfiasításában elkövették még azt az extra hibát is, hogy a negatív férfitulajdonságokat nevezték ki célnak. A nők elé nem a férfiideált állították követendőnek a kitartással, bátorsággal, önfeláldozással, hanem azokat a tulajdonságokat amiket a társadalom általában elítél: agresszió, törtetés, kivagyiság. Nem tudom miért gondolták hogy a nőknek majd jól fog állni az a viselkedésminta ami férfiaknál is undorító. Illetve dehogynem tudom: a feminista mozgalom vezetői többnyire olyan cezaromániások akik a politikai és pénzügyi hatalomban látják az emberi lét alfáját és omegáját, ezért minden nőt a saját beteg lelkiviláguk mintájára akarnak átformálni, hogy legyőzzék a férfiakat a nagy hatalmi játszmában. Ahhoz hogy a feminista mozgalom "nyerjen" a nőknek törtetőbbé kell válni a legtörtetőbb férfiaknál is, máskülönben mindig lesz 1-2 férfi vezető itt-ott, amit ők nem tűrhetnek.

DennisVT1 2015.07.28. 09:57:16

@Deansdale: "azokat a tulajdonságokat amiket a társadalom általában elítél: agresszió, törtetés, kivagyiság. Nem tudom miért gondolták hogy a nőknek majd jól fog állni az a viselkedésminta ami férfiaknál is undorító"

Hát most lehet nem fogsz velem egyetérteni, de ezek a tulajdonságok némileg hajaznak a dark triadra, vagyis a nők szemében ez TUD vonzó lenni, még akkor is, ha sosem ismernék be, pont azért mert a társadalom általában elítéli. Innen már csak egy kis pszichológiai kivetítés kell, hogy azt hihessék, hogy a nőkben is vonzó lesz.
Mindezek mellett persze a te indoklásoddal is egyetértek.

Deansdale 2015.07.28. 10:09:37

@DennisVT1: Nem úgy mondanám, hogy hajaznak, hanem azok :) A meglátásod teljesen a helyén van. Nyilván sok nő szemében szexi ha egy férfi törtető, de a mondandómat ezúttal inkább emberileg értettem - a hatalommániás alfák vonzóak a nőknek, de barátnak, kollégának, családtagnak egy kib*szott rémálom mindegyik. (Oké, a siker anyagi vonzatának nyilván vannak előnyei, de azokért cserébe el kell viselni a szociopatát akié a vagyon.)

Narancsle 2015.07.31. 12:40:26

@Deansdale:
" Ha valami szembemegy a minőségi(!) PUA irodalommal, akkor tízből kilencszer a PUA irodalomnak van igaza és az ellenfél szarul állította fel a téziseit vagy vizsgálatának feltételeit. "

Tudnál adni esetleg tippeket, hogy mi számít "minőségi" PUA irodalomnak. Ajánlanál könyveket/blogokat?

Én amúgy úgy vettem észre, hogy sokszor a Red Pill blog az redditen az maga a nőgyűlölködés melegágya, sokszor van olyan történet, hogy 1 db nő valami hülyeséget csinált/kurválkodott, erre levonnak egy következtetést 3,5 mrd másik nőre és azután több 100 kommenten keresztül megy a gyűlölködés alaptalanul. A sok megsértődött, csalódott férfi meg felszavazza ezeket.

Na meg sok mindenbe bele lehet magyarázni dolgokat ugye, ha az ember nem ismeri a konkrét helyzetet.

Na meg jó pár PUA könyvön túl vagyok, aminek a nagy része szimplán hülyeség vagy normális embernek hosszú távon nem valósítható meg (bemagolós történetek, páwáskodás, stb.), ezekből is elegem van.

Amiket olvastam:

1. Neill Strauss: The Game (magyarul)
2. Mystery Method: Vénuszi művészetek kézikönyve
3. David DeAngelo: Double your dating
4. Vin DiCarlo: The Attraction Code
5. Rob Judge, Zack Bauer - The Four Elements of Game (ENG)
6. Robert Glover - No More Mr Nice Guy (ENG)
7. Mark Manson: Models: Attract Women Through Honesty (ENG)

Ezekből az utolsó 2 volt tényleg olyan, amik segítettek, főleg az utolsó nagyon jó.

Még tervezem a Book of Pook-ot meg a The Rational Male - Tomassi, Rollo-tól (ez már elkezdtem, csak nagyon száraz, de alapvetően jónak tűnt).

A blogok (Heartiste, Roosh) hát nem tudom, nekem nem annyira tetszettek... sok blogger ugye megélhetési blogger lett, pl. Roosh, gyártja a könyveket, mint a gép, hiszen ebből akár meg is lehet gazdagodni. Sőt most néztem a honlapján, van már tour is, meg lesz dvd, tiszta biznisz!

www.amazon.com/Roosh-V/e/B00649OS0O/ref=sr_ntt_srch_lnk_1?qid=1438338416&sr=8-1

Szóval te személyesen miket ajánlanál PUA témában? Leginkább könyv érdekelne, de blog is jöhet persze.

A lényeg, hogy ne szenzációhajhász dolgok legyenek benne, hanem normális, átlagos férfiaknak normális tanácsok legyenek benne, hogy hogy legyenek sikeresebbek a nőknél.

Bár a Mark Manson: Models szerintem ehhez nagyon közel áll, ha esetleg van még tipped, akkor azt szívesen venném!

Köszi.

Deansdale 2015.07.31. 14:40:58

@Narancsle: Hát, ennyi könyvvel a hátad mögött már nehéz lenne újat mondani neked. Arról nem is beszélve, hogy engem mindigis a dolog elvi (tudományos) háttere érdekelt jobban, nem a konkrét csajozási metódusok, úgyhogy ami nekem emlékezetes szöveg, az nem biztos hogy másoknak jelentene bármit is. Egyik kedvenc szerzőm pl. Whisper a redditről, de ő sem arról híres hogy konkrét technikákról vagy mondjuk a testbeszédről írkálna.

Én nem annyira könyvekből, inkább blogokról szedtem össze ami érdekelt: Dalrock, Athol Kay, Hawaii Libertarian, Krauser, meg persze a klasszikusok akiket te is említettél (Tommasinak is van blogja). Meg el is felejtettem legalább ugyanennyit - az ember ugye ugrál linkről linkre és a fene se tudja hogy hol találja meg a szent grált :) Sajnos egyik blogger sem tart folyamatosan magas színvonalat, ezért át kell olvasni 5-10 cikket is hogy egy-egy igazán érdekes gondolatot találjon az ember.

Bocs, hogy nem tudok igazán segíteni, talán olvasd Don Qujon írásait a Férfihangon :D

DennisVT1 2015.07.31. 14:41:11

@Narancsle: A PUA-s kérdésedet meghagyom Deansdale-nek, a RedPilles részhez viszont hozzá tudok szólni.

Minden nap felnézek, és minden nap olvasok vmit onnan, néha újra és újra elolvasok érdekesebb írásokat. Nem érzem nőgyűlölőnek, kritikusnak persze annál inkább. De kell is, és pont ez az egyik sarokpontja az egésznek. Fényt vetni a női természet/pszichológia sötétebb oldalaira is, kirúgni a piedesztált, de semmi értelme ezt polkorrekt, mindenki számára kedves módon csinálni. Az egyik cikkben valaki kifejtette, hogy ez volt az az ok, amiért anno a RedPill kivált a /r/seduction subredditből annak idején. Nem lehetett őszintén és nyersen beszélni a nőkről, különben kimoderáltak. (Én annak idején még nem is ismertem ezt az egész dolgot, csak visszaolvastam).
A nőgyűlölet témában adnék neked egy pár linket - ezeket most elég hamar meg fogom találni - pár íráshoz, és jobban fogod érteni, hogy mi zajlik ott, és miért, és miért van szükség a düh/harag (ezt szokták gyűlöletként értelmezni) szakaszokra.

1)
www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/27dzrm/men_are_not_happy/

2) www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/2ujgdz/hate_is_the_new_love/

3)
www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/3ayw5t/were_here_for_the_unhappy_losers/

4)
www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/25q7ld/the_red_pill_is_prowoman/

Sztem amúgy Archwinger összes írása és kommentje elég jó. Mások:

Neked talán ez a legfontosabb : www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/1x0gln/the_five_stages_of_red_pill_and_how_to_read_rtrp/
kieg: www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/30m0yh/the_root_cause_of_the_anger_phase/
www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/2zp8n4/the_red_pill_are_a_bunch_of_bigots_who_cant_get/

Nőgyűlöletről:
www.reddit.com/r/PurplePillDebate/comments/35qu94/what_should_women_do/cr7ga25

És persze a RedPill olvasmányokat a sidebar-ral kéne kezdeni. A legjobbak:
puerarchy.com/wp-content/uploads/2014/04/TheFuturist_TheMisandryBubble.pdf
therationalmale.com/2011/12/27/women-in-love/
www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/2q582c/a_comprehensive_guide_to_the_red_pill/
no-maam.blogspot.fr/2012/06/woman-most-responsible-teenager-in.html
www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/1djuc7/puppies_randomly_punishedloved_develop_stronger/c9r0vu3

Uhh jó sokat adtam:)

Amúgy az a tény, hogy a RedPill feliratkozók kb két év után 123.000en vannak, talán már többen is mint a férfijogi subredditen, elég sokat elárul arról, hogy nem 1-1 hülye nő csinál 1-1 hülyeséget, hanem tömeges a jelenség. Naponta tucatnyi történetet osztanak meg emberek, kommentek vagy cikkek formájában...
Oké persze ez Amerika. De sztem elég jó képet fest arról, hogy mi juthat el idővel hozzánk is.

Narancsle 2015.07.31. 20:08:01

@DennisVT1: nagyon jók a linkek, köszi!

A 2-3 teljesen igaz rám, illetve a következő pár évben igaz lesz valószínűleg ( a lúzer bétához hozzámegy valaki a lóvéért majd ).

Amúgy a stage-kről szóló írásban (Neked talán ez a legfontosabb :) pont le is írta egy hozzászóló, hogy most éppen mi a helyzet velem:
"Stage 3 is your brains way of pushing you back into Stage 1. Don't let it."

Amúgy jó írásokat linkeltél, az alsó hármat még elolvasom.

Még egy kérdés:

Ezzel már többször szembesültem a Red Pill-nél, hogy elvileg elítéli a red pill a kurvákat, akik a 20-as éveik elején felülnek az alfa cock carousel-re, aztán 30 körül keresik a módos bétákat.
Na de sok helyen meg éppen az van istenítve, hogy egy alfának milyen jó dolga van, pl. az itteni 1. cikkben is és hogy végső soron váljunk valahogyan alfává, hogy minél több nőt csábítsunk az ágyunkba.

"When a 28-year-old man with an entitled bitch of a girlfriend of 5 years stumbles across the Red Pill, he reads stories about men not so much older than he is who don’t have or want girlfriends. They don’t need a girlfriend because they have four or five women fucking their brains out on a regular basis outside of a relationship. They barely spend a cent on dates or activities. They barely lift a finger to impress women. But girls can’t seem to get enough of them."

De ez a kettő ellentmond egymásnak, nem?
Vagy akkor mit mond erről a Red Pill elméletileg, legyünk alfák 20-30-ig, dugjunk meg mindenkit meg bulizzunk aztán majd 30-40 évesen keressünk egy olyan nőt, aki szűzies és csak pár partnere volt és eddig ellenállt az alfáknak? :D

Na meg a field riportok erről számolnak be, hogy "eh így meg ezt csináltam és megvolt a nő" - de mi van, ha éppen most járja a cock carouselt és egy kis kurva? :D

"Oké persze ez Amerika. De sztem elég jó képet fest arról, hogy mi juthat el idővel hozzánk is. "
Ausztriában tombol a feminizmus, Németországban is, folyton kvótázás van mindenhol, Németország felügyelőbizottságban PRIVÁT CÉGEKBEN 30% női kvóta, agyrém
www.reuters.com/article/2015/03/06/us-germany-women-quotas-idUSKBN0M214S20150306

Egyetemeken a STEM szakokra (természettudomány, info, mérnök) szinte gyakorlatilag csak női PhD-sokat vesznek fel, férfiak panaszkodnak, hogy nem tudnak menni PhD-zni, mert nőket várnak.

Állami helyeken az álláshirdetések alá van írva, hogy "egyenlő képzettség és tapasztalat esetén a nőket részesítjük előnyben". Mi a faszért?
Állandó kvótázás mindenhol és folyton mérni kell a ffi/női arányt örökké és ahol nem a nők vannak előnyben (pl. STEM egyetemi szakok), ott külön ösztöndíj nőknek, nőknek bemutatónak, gyertek, gyertek már!
Azt persze nem zavarja őket, hogy 60-65% női hallgató van az egész egyetemen, meg hogy az összes többi szakon női többség van, csak a STEM szakokon nem.

Áhhh...ezért is kezdett foglalkoztatni a feminizmus, mióta kint vagyok, hogy mi ez a faszság, hogy gender qouta meg grrrl power, azért otthon nincsenek ilyenek, HÁLA ISTENNEK!

Még. De Ausztria meg Németország nagyon közel van, ebből a szempontból most sajnos.

Narancsle 2015.07.31. 20:43:55

@Deansdale: utoljára 4 évvel ezelőtt foglalkoztatott a dolog, akkor olvastam el 5 könyvet, de egyik borzalmasabb volt, mint a másik.

Az utolsó 2-t most vettem a kezembe.

Engem konkrétan a csajozás érdekelne, akkor nem ugyanaz az érdeklődési körünk.

Akkor megnézem még a blogokat, amiket ajánlottál, köszi mégegyszer.

Amúgy láttam az angol blogodat is, nagyon jól tudsz angolul, esetleg külföldön élsz?

Na meg érdekes, hogy miután kikerültem külföldre, engem is ugyanezek a dolgok kezdtek érdekelni, amikről itt rendszeresen írsz (feminizmus, bevándorlás, arabok, politikai korrektség, rasszizmus), ezek sokkal hangsúlyosabbak külföldön,mint otthon és ezt nehezen emészti meg az ember, ha jó pár évet kint tölt. Eleinte ugye minden jó, bele kell szokni, aztán látod, hogy folyton probléma van a menekültekkel, meg a muszlimokkal, folyton kvótáznak és a nőket meg örökké sajnálni kell minden újságcikkben.

Ja amúgy 1 hete fogadták el, hogy ha 30 embernél nagyobb tömeg előtt szidod a külföldieket, akkor az uszítás és mehetsz a börtönbe. Szintúgy, ha a facebookon kommentálsz egy cikket és az sértő a bizonyos népcsoportokra nézve.

Volt már hírben, hogy egy burgenlandi nyugdíjas kapott fél év felfüggesztettet, mert a facebookján szidta a törököket, hogy nem dolgoznak, csak a segélyért jönnek, nyelvet nem tudnak és nem illeszkednek be és szarnak mindenre, csak mint az idióta járnak a mecsetekbe (mind igaz amúgy).

Személyesen mindenki nagyon rendesen viselkedik, iylenekről nem lehet beszélni, de a neten minden cikk alatt szidják a bevándorlókat meg a törököket virágnyelven (persze mindenhol erős cenzúra van).
EU bizottság azt is elfogadta, hogy amit leírnak valamilyen weboldal fórumán, azért a weboldal üzemeltetője felelős, így ha a törököket szidják a kommentelők, akkor mehet a weboldal tulaja börtönben... ki van ez találva...

Tudnék még írni, bár egy ideje nem olvasom már a híreket intenzíven, mert csak felbaszom az agyam rajtunk.

Mai hír: menekülttáborok kialakítása az egyes városok/tartományok akarata ellenére lehetséges - der standard, a kommentelők persze lázongnak és virágnyyelven gyűlölködnek

Ja és persze a menekültek mindenen felül állnak, a helyi emberek érdekeit meg akaratát magasról leszarják, jelenleg lassan a szélsőjobb vezet, akiknek az egyetlen programja az, hogy "utáljuk a külföldieket", kb. mint a jobbik a cigányokkal.

A menekültek meg panaszkodnak, hogy ők nem ehetnek disznóhúst, meg hogy sokan vannak, meg nem elég jó az ellátás, hát bazmeg. Annyira fel tudom baszni az agyamat ezeken a hülyeségeken, de ehhez meg a kormányzat asszisztál, undorító az egész. Persze utána az afrikai/szír (kamu)menekült semmit nem tud hozzátenni a gazdasághoz meg sehova, mert BUTA, hülye, sokszor a általánosuk sincs meg a törököknek (asszem 70% 8 áltlánosnál kevesebbet végzett és ők a legnagyobb kisebbség és szaporodnak mint az állat).

Bécsből, ami a világ legélhetőbb városa, költöznek KI a helyiek, az osztrákok KIKÖLTÖZNEK a világ legjobb városából, mert utálják a sok szerbet/törököt, meg azt, hogy a bevándorlók felnyomják a lakásárakat.

Általános iskoláknál az első választási szempont, hogy minél kevesebb Ausländer legyen az osztályban (külföldi). Persze az Ausländer novégot, angolt meg franciát jelent, hanem törököt, szerbet, afrikait meg egyéb elmaradottakat, meg persze k-európaiakat.

10 olyan teljes általános iskola volt, ahol 90% felett van az Ausländer gyerekek aránya, azaz nettó nem vagy alig látnak eredeti osztrákot. Agyrém. Folyton az a gond, hogy nem tudnak megtanulni németül és ezért támogatás meg külön német oktatás kell.

JA, amúgy 46%-a a gyerekeknek az általános iskolákban külföldi Bécsben, nagyrészt török, szerb, balkániak meg kelet-európaiak. Ez 2007-es adat, ezt is csak a szélsőjobbos párt kérte ki külön, mert ilyen statisztikát kikérni már eleve rasszizmus. Agyrém, nem?

Áhh, tudnék még írni, de minek.

Zárszóként:
A nyugat messze nem olyan fényes, mint azt egyesek gondolják, a magyarok nagy része kulimunkákban minimálbérért, egy lakást nem tudnak sokan fenntartani, sokszor meg nem is éri meg, mert nem marad a megtakarításból. Ami otthon van, hogy saját lakás, meg sokszor saját kert családi házzal az itt elérhetetlen, annyira drága minden.

Na de vannak jó dolgok is, pl. minden működik, picit jobban lehet keresni vásárlőerőparitásban mint otthon, de nem sokkal, mert iszonyú progresszív az adórendszer és amint elkezdesz normálisan keresni, már veszi le az adó a többletet és adja a nyugdíjasoknak meg a segélyes törököknek.

Amúgy kb 2800 euró nettó értékű havi támogatást kap egy néger(kiszámolta a jobbszélső párt), ha 3 gyerekkel és munkanélküli 2 felnőttel csak LÉTEZNEK.
Viszonyításként, brutto 3500-4000-et tudsz keresni 5-10 éves informatikai tapasztalatt, amiből marad 2000-2500 nettó.

DennisVT1 2015.07.31. 20:49:33

@Narancsle: Ami a kérdést illet Mdmselle feltette nekem ugyanezt férfihangon, mindjárt kikeresem mit válaszoltam, és bemásolom.

"A RedPill közösség natural és/vagy önjelölt/önfejlesztett alfái köszönik szépen a feminizmusnak a végtelen számú szexualitását éppen megélő fiatal nőt. Tudják, hogy nem ez az ideális, tisztában vannak vele, hogy ennek nem így kéne lennie, és ha találnának olyan értékes nőt, (és olyan törvényi világban élnének), akit érdemes lenne elvenni, akkor boldogan megtennék. De azt mondják, hogy sz@rnak erre az egészre, ha a jelenlegi világ ezt adja – a ribiket – akkor köszönik és kihasználják, kihozzák az adott helyzetből a maximumot, de nem fogják elvenni ezeket a nőket. Nem foglalkoznak azzal, hogy mi lenne mások, vagy a társadalom érdeke. Azzal foglalkoznak, ami nekik jó – a világ lehetőségei adta keretein belül. Sajnálják, hogy nem lesznek férjek és apák, de a világot nem tudják megváltoztatni, így hát alkalmazkodnak. Így.
Szóval az, hogy a férfiak kalandoznak, az már egy következmény, a feminizmus “áldásos” hatásainak a következménye. Nem ideális, tudjuk. Lennének jobb ötleteik, de arra a világ, és a mai nők nem alkalmasak."

Legalábbis én ezt veszem ki az írásaikból.

"Vagy akkor mit mond erről a Red Pill elméletileg, legyünk alfák 20-30-ig, dugjunk meg mindenkit meg bulizzunk aztán majd 30-40 évesen keressünk egy olyan nőt, aki szűzies és csak pár partnere volt és eddig ellenállt az alfáknak? :D"

Azt, hogy légy alfa mindig. Ne házasodj, ne vállalj gyereket. (lefordítottam most Whisper egyik írását a legújabb férfihangos cikk kommentjei közé). Éld a saját életed, legyél király, használd ki a nőket, ha tudod. Ne legyenek erkölcsi aggályaid, a nők felelősek önmagukért, nem te.
Gyúrj, járj társaságba, legyenek érdekes hobbijaid, legyél sikeres a szakmádban.

"Egyetemeken a STEM szakokra (természettudomány, info, mérnök) szinte gyakorlatilag csak női PhD-sokat vesznek fel, férfiak panaszkodnak, hogy nem tudnak menni PhD-zni, mert nőket várnak.

Állami helyeken az álláshirdetések alá van írva, hogy "egyenlő képzettség és tapasztalat esetén a nőket részesítjük előnyben". Mi a faszért?"

Ezekhez nincs vmi linked/képed? Kéne a muníció:)

Narancsle 2015.07.31. 21:15:17

@Narancsle:

Legjobban lecsúszott segélyesnek éri meg, mert felnőttenként kap az ember 2x 600 eurót, ha férj meg feleség, gyerekekre 250-et gyerekenként havonta, lakásra meg 1000-et havonta.
A fehérek meg halálra dolgozzák magukat, így meg párkapcsolatra meg gyerekekre nincs idejük...

A osztrák nép már Bécsben, nagyrészt kihalt, mint írtam, a huszonévesek kb. fele már nem osztrák, mint írtam, hanem másodgenerációs mindenféle, rengeteg török meg szerb van, meg ázsiai is, néger is mindig van mindenhol.

De ugyanez van Németországban is, sőt, azok papíron még elfogadóbbak és még több mindenkit fogadnak be.

Egész Ny-Európa elrontotta önmagát ezzel a multikulti meg toleráns hozzáállásával.

Ha kimentek Bécsbe hétköznap DÉLELŐTT az utcára, amikor minden fehér ugye dolgozik, akkor olyan az egész, mint valami menekülttábor, ott 3 néger, jobbra elhúznak a török nők gyerekkel, közben jóízűen traccsolnak, meg néhány osztrák nyugdíjas meneget, délután török fiatalok csapatba verődve, mint a cigányok otthon járják az utcákat meg gyülekeznek a nagy terek/megállók sarkában, komolyan mondom...

És ehhez kötelező jó pofát vágni, különben náci vagy.

Nem véletlenül írsz te is ezekről annyit, hiszen nehezen emészti meg ezt az ember és idővel egyre inkább zavaró (kb. 1 év után tűnt nekem fel, hogy mi a franc van), de ugyanez van a feminizmussal.

Na kifogytam történetekből, mondom, már jórészt nem olvasok semmit, főleg ezekről a témákról, mert csak árt a lelki egészségemnek.

Ja a bérek meg reálértékben csökkennek, nominálisan meg stagnálnak, közben Bécsben 2007 óta a lakásárak laza 50%-kal emelkedtek, 80 ezer euró egy 40 nm-es luk a török negyedben rossz környéken, 120 ezer euró (36 millió HUF) egy normális környéken.

Olvastam fórumokon, hogy 6-8-10 évvel ezelőtt alig 5-10%-kal alacsonyabb bérekről beszélnek, mint ami ma van. Hát rohadt jó!

Ja és ami fizetést írtam (3500-4000 euró brutto), az sokszor egy álom az osztrákoknak, csak a jól képzett, egyetemet végzett, a szakmájában dolgozó kaphat ennyit.

Szóval kb. így néz ki a nyugat rohadása, amit most röviden leírtam, csökkenő reálbérek, embertelenül drága ingatlan, növekvől muszlim/afrikai/közel-keleti gyerekszám, 80% a GDP arányos államháztartási hiány, gyakorlatilag csődben van az állam pont úgy, mint Magyarországon.

Tegnapi hír az újságban: az itteni műszaki egyetemen ingyenes infó oktatás a menekült gyerekeknek. Mi ez?!

Pfff, most meg a polgárokat bíztatják a der standard-en, hogy fogadjanak be ők a saját házukban menekülteket?! MI A FASZ FOLYIK ITT?!

Azt amúgy vágjátok, hogy 3-5000 euróba kerül (900ezer-1,5 millió HUF) egy átjutás a Földközi-tengeren és az éhhalálból menekülő négereknek valahonnan mindig van erre pénzük. Utána ahogy elérik Olaszországot, rögtön eldobják a papírjaikat és mennek tovább/kiszöknek a menekült táborokból és mennek északra, Ausztriába, Németországba meg a skandinávokhoz, mert ott van a legjobb ellátás.

Aztán belépnek pl. Ausztriába és mintha a semmiből teremtek volna Európa közepén azt mondják, hogy itt vagyok és tartsatok el. Innentől kezdve az az ország felelős, ahol először bejelentkezett a menekült, tehát Ausztria. Itt behazudik valamit, hogy miért jött el, megkapja a menekült státuszt, utána eltartják élete végéig az osztrák alsó színvonalon, ami kb. a magyar középosztály aljának a szintje (úgy, hogy mozdulni nem kell érte!).

A lúzer kelet-európai meg kimegy melózni és szarabbul él mint a néger a minimálbéres melókból, ha meg jól képzett, akkor meg jól elveszik tőle a növekmény egy jó részét adó formájában.

Mert ugye itt jóléti állam van és sokkal kisebbek a különbségek, mint otthon a keresetekben, mosogatással keres valaki 1100 euró nettót (semmire nem elég itt), ha meg vezető, akkor keres 2500 nettót, de ehhez már nagyon jónak kell lenni és sokan erről csak álmodoznak.

Viszont senki nem hal éhen, de egzisztenciát építeni meg nem tudsz.

Azt meg valahogy senki nem fejtegeti, hogy az hogy van, hogy a menekült több 1000 km-t pl. Szíriából, meg Eritrea-ból (Közép-Afrika), sok-sok biztonságos országon keresztülvándorolt, akkor hogy hogy éppen Európa leggazdagabb országaiban kötött ki. Miért nem állt meg egy szomszédos, biztonságos országban?

Ja és az itteni pc média mindig azzal jön, hogy a NŐK meg a gyerekek (megint áldozatszerep), erre kiderült, hogy 80%-ban egyedülálló férfiak jönnek. Ha megvan a letelepedési neki meg a vízum, akkor hozzák a pereputtyot, egy nőt, meg a gyerekeket, ez a séma megy mindig itt.

Persze az EU meg a befogadó államok csak töketlenkednek és nem merik azt mondani, hogy elég. Minden héten jön a hír, hogy a menekültbefogadók 110%-on vannak és semmi hely nincsen már a sokszor kamumenekülteknek.

Áhh, na látjátok, miért nem olvasok erről, ez van itt nap mint nap.

DennisVT1 2015.07.31. 21:16:24

@Narancsle: Egy kicsit akkor a PUA-ról is, illetve a game-ről, de ezek csak az én tapasztalataim lesznek.

Heartiste tetszett messze a legjobban. Tele van gyakorlati tanácsokkal, ötletekkel, tippekkel, lehet tőle kérdezni*, válaszol is. Mindenféle ismerkedési és élethelyzetről hoz példákat, és csomót foglalkozik tudományos háttérrel is, sőt, mindemellett még humoros is. Cserébe viszont szerintem nehéz olvasmány, ha valaki nem pro angolos.
Másik hátrány, hogy nehéz kiszemezgetni a lényeget, mert sok minden mással is foglalkozik, pl feminizmussal,és már vagy 8 éve írja a blogját. Szerintem összességében bőven megéri, én heteken keresztül napi több órában olvasgattam. (épp ráértem:))

Szerintem nem kell túl mélyen belemenni a PUA dolgokba. Néhány koncepció pont elég ahhoz, h sikeresebb legyél. Persze nem lehetsz a végtelenségig sikeres, van határa mindenkinek.
Azt gondolom, hogy elég egy alap mentalitást elsajátítani: nem piedesztálra emelni a nőket, és megérteni, hogy te vagy a fődíj, és nem ő.
Megérteni a keret (frame) koncepcióját, és megpróbálni tartani. Nem adni semmit, amíg nem kapsz valamit. Olyannyira, hogy pl. szemtől szembe fordulni sem érdemes a kiszemelteddel, csak ha már adott valami érdeklődési jelet.

Ezen felül elég megtanulni pár sablon-választ a shit tesztekre. Heartistenél konkrétan ilyen címmel is vannak cikkek, de a RedPill sidebarján is van egy valag. Ha végigolvasgatod, akkor kicsit már át is fog jönni, hogy az a flegma, nemtörődöm, laza attitűd, amit össze kell szedni a csajozáshoz.

Plusz nem elhanyagolható az önfejlesztés, sőt nagyon is fontos - erről egy egész Archwinger írást lefordítottam Férfihangra.

Nekem ennyi elég volt ahhoz, hogy kézzel foghatóan emelkedjen a "sikerrátám". Persze gyakorolni kell,próbálgatni, játszani a nagy számok törvényével.

Roosh is jó még. Van 3-4 írása csak arról, hogy mit ne ronts el, ehhez igazából megtanulni nem is kell semmit.
Sokan kritizálják az egész dolgot, hogy csak manipuláció, színészkedés, úgyse működik hosszútávon stb stb.
Én, ezekben, amit most leírtam, nem látok semmi vállalhatatlant, erkölcstelent, semmit amit egy átlagférfi ne illeszthetne bele a személyiségébe. Idő persze kell hozzá, és gyakorlás. Fél év legalább. Oké, én mondjuk nem a nulláról kezdtem. Nem vagyok Quasimodo, és anyagilag is megvagyok. (Persze nincs vadiúj BMW, de az csak a cicababákhoz kell. Anyagilag tök átlagos pasikat lehet látni csinos lányokkal).

Narancsle 2015.07.31. 21:27:58

@DennisVT1: kívánságod parancs:

karriere.oenb.at/Jobs/Job?Job=1758

ÖNB, osztrák nemzeti bank

Ha nem tudsz németül:
"
Die OeNB strebt eine Erhöhung des Frauenanteils an und lädt deshalb qualifizierte Frauen zur Bewerbung ein. Frauen werden bei gleicher Qualifikation vorrangig aufgenommen.
Bewerbungen von Menschen mit Behinderungen sind ausdrücklich erwünscht."

Az ÖNB elkötelezett híve a nők arányának a növelésében ezért kvalifikált nőket szívesen hív meg jelentkezésre. A nők azonos kvalifikációk mellett előnyben részesítve lesznek felvéve.
Fogyatékossággal rendelkező emberek jelentkezéseit is kifejezetten várjuk.

Ugyanez a szövek van szó szerint egy professzori állásnál:
www.uibk.ac.at/info-berufungsverfahren/ausschreibungen/aquatische_evolutionsoekologie_x_99_mbl_2015-06-17.pdf

"Die Leopold-Franzens-Universität Innsbruck st
rebt eine Erhöhung des Frauenanteiles an und
lädt deshalb qualifizierte Frauen zur Bewerbung ein. Frauen werden bei gleicher
Qualifikation vorrangig aufgenommen."

Éljen az EGYENLŐSÉG!

Narancsle 2015.07.31. 21:37:08

@DennisVT1:
Amúgy asszem minden állami helyes álláshirdetés alá ez van kiírva. Az ÖNB összes állásánál pl, meg az egyetemieknél, ezek nem egyedi esetek.

"Egyetemeken a STEM szakokra (természettudomány, info, mérnök) szinte gyakorlatilag csak női PhD-sokat vesznek fel, férfiak panaszkodnak, hogy nem tudnak menni PhD-zni, mert nőket várnak."

Ezt egy cikk alatt a kommenteknél olvastam, arról panaszkodtak a férfiak, hogy nem tudnak PhD-snak bekerülni vagy ha bent vannak akkor előrelépni, hiszen Frauenquota van (női kvóta).
Persze ezt így nyilvánosan senki nem fogja megírni egy újságcikkben, de vajon miért panaszkodnak erre tanult (tehát min Msc-vel rendelkező) férfiak a noname der standard fórumon, ha kamu?

Deansdale 2015.08.01. 11:00:48

@Narancsle: "elítéli a red pill a kurvákat"

Nem ítéli el, csak azt mondja, hogy hosszú, stabil párkapcsolatra nem alkalmasak. Ez statisztikailag igaz is. Egyéjszakás kalandokra viszont optimálisak :)

"legyünk alfák 20-30-ig, dugjunk meg mindenkit meg bulizzunk aztán majd 30-40 évesen keressünk egy olyan nőt, aki szűzies"

A TRP azt mondja, hogy azt csináld amihez kedved van :) Fiatalon a legtöbb pasi szeret(ne) vadul nőzni, amihez megfelelnek a ledér csajok, de ha stabil párkapcsolatot szeretnél, netán gyereket, akkor egy erkölcsösebb nővel jobbak az esélyeid. Igazából nincs abban ellentmondás, hogy fiatalon a könnyű csajokat keresed, később meg a visszafogottabbakat - csak marhanehéz kivitelezni.

"de mi van, ha éppen most járja a cock carouselt és egy kis kurva?"

A jó szex volt a cél, a srác elérte... Ez egy sikersztori. Hogy a nő a következő héten más pasi alá fekszik, az az első csórikámat miért érdekelné? Ilyen kalandokra a "fütyikörhintás" csajok ideálisak.
süti beállítások módosítása