HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @GABOR2: Amikor a ruszkik megvernek pár terroristát, akkor háborog a világ, Izrael meg hamuvá bombázhat 30.000 gyereket hasonló indokkal, és az teljesen rendben van. (2024.03.27. 07:48) Nem valós veszély
  • GABOR2: Most volt ez a moszkvai terror és elkapták az elkövetőket és nem bántak velük kesztyűskézzel a kihallgatásukon. Emiatt aggódott a nyugati sajtó, de nemcsak aggódást láttam, hanem azt, hogy... Egy k... (2024.03.27. 01:00) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Deansdale: És ráadásul a kommunisták elvileg mindennek ellene voltak. Ilyen dinasztiáknak a kialakulásást elvileg tilosnak tartották, de Sztálin állandó írtóhadjáraitai után rögtön az lett az egész... (2024.03.25. 20:36) Nem valós veszély
  • Deansdale: @valis47: Kevéssé ismert dolog, de elég szűk kör a politikusi szinte mindenütt a világon. Az USA elnökei is 1 kivételével állítólag egy angol király távoli leszármazottai, Obamát is beleértve. www.d... (2024.03.25. 18:06) Nem valós veszély
  • valis47: @GABOR2: Kis országnak kis elit jutott, lásd az aktuális megváltó Magyar Péter rokonságát: Mádl Ferenc unokaöccse (asszem), a nagyapja, Erőss Pál jogász, bíró a Jogi Es(e)tek című műsorával a kommun... (2024.03.25. 17:49) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

A progresszívek agyhalottak

2015.07.27. 17:30 Deansdale

Haladó szellemiségű liberális svéd csoportok egy gay pride menet betiltásáért kampányolnak. Emésszük ezt egy kicsit mielőtt továbblépünk.

Miért csinálják? Mert muzulmánok lakta területeken haladna keresztül a felvonulás, és mivel mindenki tudja, hogy a muzulmánok utálják a buzikat, ezért oda gay pride-ot szervezni rasszizmus és xenofóbia. Ezek szerint a balosok szentül meg vannak győződve arról, hogy a muzulmánoknak joga van gyűlölni és agyonverni a buzikat, hiszen a vallásuk ezt írja elő nekik, amit kritizálni tilos.

Világos.

Ha a katolikusok nem kedvelik a melegfelvonulást, akkor dögöljenek meg a bigott katolikusok.

Ha a muzulmánok nem kedvelik a melegfelvonulást, akkor melegfelvonulást szervezni rasszizmus, úgyhogy be kell tiltani.

Bammeg, ilyet ki sem lehetne találni, ez annyira absztrakt hogy csak igaz lehet.

Képesek egyenes arccal arról beszélni, hogy a szemét szélsőjobbos buzik zaklatni akarják szegény muzulmánokat a melegfelvonulással.

Srácok, akik korábban a progresszív eszme nevében nekemugrottatok a melegek védelmében (mintha támadtam volna őket...), íme a kristálygömb amivel a jövőtökbe, és egyben a saját tökfejetekbe bámulhattok. Ennyit a szent eszméitekről a melegek jogaival kapcsolatban.

A liberális kreténjeinek még annyi esze sincs, hogy azért tilatkozzanak, mert a melegek veszélyben lennének a muzulmán kerületekben. Nem, ők azért háborodtak fel, mert a rohadt buzik zaklatni akarják szegény buzigyűlölőket. Svédország nem is az Isten állatkertje, hanem az állatkert leghülyébb rinocéroszának segglyuka.

Ehhez képest piskóta, hogy Glasgowban az ottani pride-ról kitiltották a női ruhában szereplő férfiakat, mert mi van ha azok sértik a valódi transzszexuálisokat? Te csak ne húzz női ruhát az LGBTQ közösség melletti támogatásodat kifejezvén, kiskomám, mert az LGBTQ közösség zokon veszi. Aki "csak úgy" crossdresser az itt kispályás, szóval lehet tiplizni... Sőt, a skót nemzeti diákszövetség egyenesen betiltotta a crossdressinget, de kizárólag olyan embereknek, akiknek egyébként nincsenek tévképzetei a saját nemükkel kapcsolatban. Ha olyan férfi húz női ruhát aki közben nem képzeli nőnek magát, az transz-gyűlölő!

Nem kapcsolódik szorosan a témához, de a Telegraph újságírónője szerint a légkondi... szexista! Szegény nők összefagynak míg a férfiak élvezik a hűsölést. Barátaim, a világ átváltozott egy bolondokházává. Élvezzétek a magyar rögvalóságot amíg lehet, mert hamarosan itt is ez lesz. Már látom is, ahogy Antoni Rita tüntetést szervez a patriarchális légkondik ellen.

36 komment

Címkék: szép új világ piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aurelius Respectus 2015.07.27. 17:55:36

Ezek tényleg agyhalottak, de már nem sokáig ökörködhetnek. A stockholmi kalifátusban 20 év múlva nem lesznek majd liberálisok, homokosok és kulturmarxisták sem.

aldum · http://aldum.pw 2015.07.27. 18:54:15

@Aurelius Respectus: Cseppet sem derus kilatasok. Vagy kalifatus, vagy polkorrekt progressziv rendorallam, ahol a gondolatbunozesert elvisznek mindenfele feminista atnevelotaborokba.

zriff 2015.07.27. 19:15:27

Erről eszembe jutott hogy július elején még olvastam egy hasonlóan döbbenetes hírt, hogy svédországban a pridre óvodásokat vezényeltek ki az óvónők, szivárvány színű zászlót lengetni,meg toleranciára tanítani, stb. Undorító agymosás.

-JzK- 2015.07.27. 19:31:55

Függetlenül attól, hogy a celebek amúgy nem sok maradandó értéket teremtenek, most b+, jól látom, hogy arról van szó, hogy valakinek az életművét azért törlik ki, mert
- ezelőtt nyolc évvel
- telefonon
- egy magánbeszélgetés keretében
- kimondott egy szót ("nigger")
?!

index.hu/kultur/media/2015/07/24/hulk_hogan_wwe_gawker/

velvet.hu/gumicukor/2015/07/24/hulk_hogant_kirugtak_mert_rasszista/

Deansdale 2015.07.27. 19:54:08

@-JzK-: Be merte perelni a progresszív szennylapot amiért közzétették a szexvideóját, erre előkotortak valami szart a múltjából. Totál szégyen. Az SJW-kkel teljesen elszaladt a ló, mindehatónak képzelik magukat és csak egy nagyon nagy pofánverés fogja majd felébreszteni őket.

Barbaarb 2015.07.28. 07:15:34

Kíváncsi vagyok mikor szakad majd szét a progresszív tábor (én liberálisnak nevezném őket, akkor is, ha szerintetek ez nem igaz, mert ma a liberális szó értelme mögött bizony ezek vannak) azokra, akik a fehértől különböző rasszokat részesítik előnyben, akik a heteróktól különöző beállítottságúakat, akik a nőket, stb.
Egy biztos, a fehér heteró férfi mindenképp a sor végén fog állni akkor is, ha nem lesznek további olyan "hátrányai", mint például a keresztény vallásosság, vagy a konzervativizmus...

@zriff: Ez semmiben sem különbözik attól, amikor minket vonultattak ki különböző állami ünnepségekre az aktuális rendszert, és a Nagy Testvért éltetni. persze ezt csak az látja, aki semleges tud maradni...

zriff 2015.08.01. 11:07:30

@Deansdale: A figyelmedbe ajánlanám, yuri bezmenovot, egy volt komcsi, és érdekes dolgokat mond a társadalom megtévesztéséről, ha beírod a nevét a googlebe, rögtön meglátod a magyar feliratos videóját is. Én úgy találtam rá hogy először a feminist useful idiotsra kerestem rá a googleben.

IdomitottFoka 2015.08.04. 15:47:14

"Emésszük ezt egy kicsit mielőtt továbblépünk"

Emésszük.

A muzulmánok közti pride célja a muzulmánok provokálása, az egyéb pride célja a homoszexualitás tolerálásának előmozdítása. A cél, nem pedig a forma és hatás miatt történt a tiltakozás.

zriff 2015.08.04. 16:06:33

@IdomitottFoka: Szerintem pridnek az egyetlen értelme csak a heteroszexuálisok provokálása.

Deansdale 2015.08.04. 17:28:45

@IdomitottFoka: Definiáld a különbséget a muszlimok és a keresztények provokálása között... Az egyik jó, a másik rossz? Ha a muzulmánok provokálása nem mozdítja előre a melegek ügyét, akkor a keresztények provokálása miért igen?

2015.08.04. 19:19:22

@Deansdale: Látod, mindent megmagyaráznak. :P

IdomitottFoka 2015.08.05. 14:51:01

@Deansdale:

Egyrészt nem mindegyik keresztény és és talán nem is minden muszlim személyt provokál a pride.

Másrészt a muszlim ill. keresztény provokálás minőségi megítélése a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab . De amúgy nincs különbség.

Még mindig a célok között vannak különbségek. A muszlimok közti pride célja a provokálás. A szimpla pride, ami itt is volt vmikor a nyáron, célkitűzése a tolerálás előmozdítása.

Ezt egyébként azért írtam le, mert mintha tényleg nem értenétek a különbséget. Nem a pride létjogosultságát akarom magyarázni, hanem hogy miért a tiltakozás.

A szimpla pride is történhetne muszlim negyedekben, csak valószínűleg gyávák hozzá, de ez a pride-osok baja.

IdomitottFoka 2015.08.05. 14:51:45

@zriff: Akkor nem csináljátok vmi jól, engem egyáltalán nem provokál.

Deansdale 2015.08.05. 15:07:32

@IdomitottFoka: Nincs abban semmi szalmabáb, hogy egyenes összehasonlítást teszek: a pride mindigis provokálta a keresztényeket, ezt kár is lenne tagadni, csak az teljesen rendben volt a progresszívek szerint, mert keresztényeket provokálni tutifrankó dolog. A muzulmánokat pont ugyanúgy vallásos okból frusztrálja a pride, csakhogy a progresszívek ezt már ellenzik, mert "a muzulmán vallást tiszteletben kell tartani". Oké, de akkor a kresztény vallást miért nem kell? A muzulmánok nem azért ellenzik a pride-ot mert a bőrük barna, úgyhogy rasszizmusról beszélni zagyvaság.

Kereshetsz a célok között eltérést, de a kettős mérce egyértelmű. Annyi a titok, hogy a progresszív stack-ben az iszlám a melegek felett áll, így ha az iszlám kerül szóba akkor a melegeknek kuss van. Pride-ot muzulmánok közé szervezni tilos, mert az "provokáció". Na és ha provokáció akkor mi van, mi a baj a provokálással? Ezek szerint a muzulmánok részéről okés a meleggyűlölet, mert közöttük prédikálni a toleranciáról provokáció lenne? Hol a logika ebben a gondolatmenetben?

zriff 2015.08.05. 15:20:44

@IdomitottFoka: Szerintem te is fel tudod fogni a kettős mércét ebben a dologban, de csak egy troll vagy, aki szereti tettetni a hülyét, és idegesíteni másokat.

IdomitottFoka 2015.08.05. 15:32:11

@Deansdale: Sztem a konkrét esetben szalmabáb. Függetlenül ettől válaszoltam rá.

Lehet hogy a progresszívek kettős mércét alkalmaznak, meg a stack izé is áll, bár az állításra ráférne némi bizonyítás. De a célok közti eltérés valós. A szélsőjobb a legkevésbé sem azért szervez pride-ot a muszlimok közé, hogy a homoszexualitást elfogadtassa. Ennyi erővel Mekkába is szervezhetnének keresztény körmenetet, pont ilyen aljas szándékú lenne.

Nincs bajom a provokálással, de egyrészt más faszával a csalánverés nem túl etikus, másrészt a pride-ok nem csak a provokálásról szólnak, harmadrészről egy homofóbot nemcsak a pride alkalmával provokálnak a buzik.

IdomitottFoka 2015.08.05. 15:34:27

@zriff: Pont abban az általánosító stílusban írtam neked, ahogy te nekem. A kettős mérce látszólagos, lásd feljebb.

Deansdale 2015.08.05. 18:07:55

@IdomitottFoka: Ezek szerint ha balos melegek szerveznének pride-ot muzulmán területre, az oké lenne, mivel nem provokáció a célja, hanem a tolerancia terjesztése?

aldum · http://aldum.pw 2015.08.05. 19:49:32

@IdomitottFoka: Azt tudod, hogy a sved "szelsojobb" barmelyik nem elcsuszott ertekrendu orszagban meg balnak szamitana?

IdomitottFoka 2015.08.06. 11:54:40

@Deansdale: @aldum: Nos, a megközelítés szempontjából irreleváns a szervezők politikai hovatartozása, ezennel visszavonom a szélsőjobb jelzőt. Az "A" politikai mozgalom/párt/gittegylet aljas indokból a buzikkal akarja hergelni a muszlimokat és viszont. A "B" politikai mozgalom/párt/gittegylet tiltakozik, mert van némi morális érzéke és (talán) valóban fontos nekik a homoszexuálisokkal való tolerancia előmozdítása. De az értetlenségetek páratlan, maga a cselekmény tökre nem érdekes, a lényeg hogy kik vannak benne.

Deansdale 2015.08.06. 12:26:14

@IdomitottFoka: Nézd, én leírtam, hogy ha a svéd progresszívek a melegek védelmében szólaltak volna fel, azt megérteném. Én is úgy érzem, hogy a muzulmánok valószínűleg elvágnák pár felvonuló nyakát, amire semmi szükség.

Ezzel szemben a svéd progresszívek A MUZULMÁNOK VÉDELMÉBEN emelték fel a hangjukat, az ő "provokálásukat" nagyobb bűnnek elismerve, mint a melegek veszélyeztetését. Így teljesen más a leányzó fekvése.

aldum · http://aldum.pw 2015.08.06. 12:30:42

@IdomitottFoka:
>De az értetlenségetek páratlan
Nem ertunk egyet -> biztos nem ertjuk. Jo kis arrogans "erveles".
En a sved kulturmarxistak track recordjat nezve arra a kovetkeztetesre jutottam, mint Dean: a muszlimok erosebb lap, tehat ilyen pride ellen tiltakoznak.

>Az "A" politikai mozgalom/párt/gittegylet aljas indokból a buzikkal akarja hergelni a muszlimokat és viszont
Nem erdekel. Szerintem a buzik joga ahhoz, hogy a muszlimok ne vegezzek ki oket erosebb, mint a muszlimok joga ahhoz, hogy lincseljenek. Olyan joga meg, hogy ne legyen "provokalva" a vilagnezetevel ellentetes felvonulasokkal, senkinek nincsen.

IdomitottFoka 2015.08.06. 12:56:32

@Deansdale: Tegyük fel megvalósul a pride, a muszlimok megrugdosnak/lincselnek néhány felvonulót, őket meg megverik/elfogják a rendőrök. Ez a résztvevőknek nem jó, nyilván, de a hosszútávú vesztesei azok a muszlimok lesznek, akik inkább otthon maradtak.

@aldum: A provokálásra már írtam hogy nem az a probléma. Az értetlenkedés nem egyet nem értés.

aldum · http://aldum.pw 2015.08.06. 19:20:18

@IdomitottFoka: En is ezt mondom. Nem ertek egyet veled, ez nem azonos azzal, hogy ertetlenkedek. Nagyon is ertem, mit mondasz, csak nem igy gondolom.

vvvv15 2015.08.07. 01:19:44

A svéd politikai elit és értelmiség egész egyszerűen nem tudja, hogy miként reagáljon arra, hogy a Svéd Demokraták politikai tényezővé váltak.

A 2014-es választások után példa nélküli módon a baloldalnak és a jobboldalnak nagykoalíciót kellett kötnie, mert a Svéd Demokraták olyan jól szerepeltek, hogy egyik tábornak se volt abszolút többsége. Ez a nagykoalíció természetesen azt eredményezi, hogy az emberek szemében van a baloldal és a jobboldal, akik együttműködve kormányoznak és alternatív lehetőségként ott vannak a Svéd Demokraták, akiknek a támogatottságuk rohamosan nő.

A 2006-os választáson 3%-ot értek el, 2010-ben 6%-ot, 2014-ben 13%-ot, a legfrissebb 2015 júniusi közvélemény-kutatások szerint pedig 20-23% körüli a népszerűségük.

Én azt gondolom, hogy emögött az elsőre abszurdnak tűnő tiltakozás mögött is a Svéd Demokratákkal szembeni zsigerből jövő ellenszenv és tehetetlenség áll. Nem csak a többi politikai párt, de a svéd értelmiség is nagyon aggódik a térnyerésük miatt.

Igen érdekes az is, hogy miközben a szélsőjobboldali pártok a 3 szomszédos országban (Dániában, Finnországban és Norvégiában) koalíciós partnerként kormányon vannak (Finnországban és Norvégiában kisebb támogatással, mint amellyel a Svéd Demokraták bírnak), addig Svédországban a Svéd Demokratákat szinte a náci kategóriába sorolja a többi politikai erő és teljes mértékben elszigeteli. Nagyjából hasonló a stratégia, mint itt a baloldalnak a Jobbikkal szemben, annyi a különbség, hogy ott nem csupán a baloldal gondolkodik így.

Go Jóska 2015.08.07. 02:45:42

@IdomitottFoka: "Tegyük fel megvalósul a pride, a muszlimok megrugdosnak/lincselnek néhány felvonulót, őket meg megverik/elfogják a rendőrök. Ez a résztvevőknek nem jó, nyilván, de a hosszútávú vesztesei azok a muszlimok lesznek, akik inkább otthon maradtak. "
Akkor ezt most vesd össze azzal, amikor a többségiek (normál fehérek, keresztények, vagy ateisták) között vonaglanak végig. Ugyanezt az érvelést el lehetne mondani azzal kapcsolatban is, de még soha nem hallottam.
Kár terelni, egyszerűen az itt a lényeg, hogy a többségen, lehet akármilyen befogadó, sőt, önmegalázó, mindig számon kérik egyes csoportok, hogy még mindig nem eléggé toleráns. Ezzel szemben van egy rendkívül intoleráns kisebbség, akiket ugyanezen csoportok tárt karokkal fogadtak, és akiktől ugyanezen csoportok szerint tilos bármiféle toleranciát elvárni, nemhogy ugyanazt a morális standardot, amit a többségtől várnak. "Ha Svédországba jössz, NEM KELL tiszteletben tartanod a svédek kultúráját! (Kivéve, ha európai vagy.)"

Ui.: Egyébként nem kell feltételezésekbe bocsátkozni, megtartották azt a Pride-ot, igaz csekély számú résztvevővel, és végülis masszív fújjoláson kívül különösebb atrocitás nem történt. (Igaz megvolt a kellő rendőri biztosítás.)
Ez a szerencsés kimenetel azonban mit sem változtat az LGBTQWERTZUI és a többi progresszívek reakciójának agyatlanságán.

Ui.2: Pim Fortuyn (remélem jól írom) neve mond valamit?

IdomitottFoka 2015.08.07. 11:27:41

@Go Jóska: Nézd ha egy közösség pride-ot szervez a muszlimok közé, hogy megmutassa nekik, hogy ők is emberek meg minden, akkor lelkük rajta. Ha egy más szervezet abból a célból szervezi, hogy összeugrassza őket, az ellen miért is nem lehet tiltakozni? Az aljas kavarás nem elég indok?

Nem kell bemutatni a baloldali progresszívek túlkapásait. Egyrészt tudok róluk, másrészt annyira kapcsolódik az általam leírt jelenséghez, mint hold-föld középtávolság.

Go Jóska 2015.08.08. 16:18:20

@IdomitottFoka:
1) Kérlek írd meg, mikor szervezett pride-ot bárki, bárhova azzal a céllal, "hogy megmutassa nekik, hogy ők is emberek", és nem pedig színtiszta provokációs szándékkal!
2)Akkor most Pride-ot csak egy társaságnak van joga szervezni? És, ha bárki Prid-ot szervez, azon kötelező is minden buzinak résztvenni?

Ui.: Ajánlok egy cikket, méghozzá egy szerintem hozzád ideológiailag közelálló szerző tollából: w.blog.hu/2007/02/06/pim_fortuyn

IdomitottFoka 2015.08.10. 13:13:22

@Go Jóska: Kb az összes pride mögötti mozgatórugója ez volt. Az amerikai fekete mozgalmak voltak ennek a példái. És bárki szervezhet tüntetést, felvonulást, de ha egy jellemtelen geci, akkor ne ríjjon, ha felhívják a figyelmet arra hogy egy jellemtelen geci.

Olvastam már. Nincs azzal gond, ha vki jól meghatározott szempontok szerint szembehelyezkedik bárkikkel, de ha aljas húzásokkal akar célt érni, ahol ki lóg a lóláb, akkor szót fognak ellene emelni.

Go Jóska 2015.08.11. 02:37:24

@IdomitottFoka: Abban nem értünk egyet, hogy a pirde nem provokáció mindig és mindenhol. Szerintem az. (És szeretném, ha bebizonyítanád nekem az ellenkezőjét, amikor minden egyes alkalommal megerősítik a sztereotípiákat, nem pedig eloszlatni próbálják. Az nem érv, hogy ők azt mondják, nem provokáció. Jóérzésű fehéremberből is ellenszenvet vált ki, csak az európai ember vérmérséklete nem olyan heves, mint az araboké, nem kap egyből a handzsárjához.)
És akkor ugyebár nem lesz aljas húzás, ha ezúttal másokat provokálnak. De amúgy is, mi a különbség, mármint megjelenésben és hatásban, aközött, hogy az LGBTQWERTZ szervezi, "hogy megmutassa nekik, hogy ők is emberek", és aközött, hogy "egy más szervezet abból a célból szervezi, hogy összeugrassza őket"? Mert, ha egész véletlenül pont ugyanúgy néz ki, és pont ugyanazt a hatást váltja ki a kettő (azzal a különbséggel, hogy az LGBTQWERTZ kínosan ügyel rá, hogy nehogy az arabok területére tévedjenek), márpedig ez a helyzet, akkor megintcsak miről is beszélünk?

zriff 2015.08.14. 19:56:27

A progresszív baromságokhoz, eszembe jutott egy eset, hogy júniusban az usában kiderült egy fekete jogvédő nőről, hogy valójában fehér, csak feketének hazudta magát.

Deansdale 2015.08.15. 07:28:58

@zriff: ...amiben az a sokatmondó, hogy fehérként nem fogadták volna el. Ki is a rasszista?

zriff 2015.08.15. 09:03:17

@Deansdale: Egy másik eset, idén augusztus elején történt, és beszédes hogy nem lett belőle világbotrány ami talán még most is tartana. Késelés történt egy priden, a közel keleti ország nevét elővigyázatosságból, inkább csak i-ként írom, de könnyű kitalálni, mert nem muszlim, vagy keresztény vallású az ország, ahogy az elkövető sem.
süti beállítások módosítása