HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Konteó, konteósoknak

2023.11.08. 09:41 Deansdale

Csak alusapkásoknak!

Bár nyilván hitelesíthetetlen a forrás, tehát senki ne vegye készpénznek, de a gondolat teljesen logikusnak tűnik: a fehér férfiakat be fogják sorozni a 3. VH-ba, a migránsokat meg nem. Pár év világháborúzgatás alatt többtízmillió fehér embertől meg lehet szabadulni - ahogy az az előző két alkalommal is történt -, főleg ha egymás ellen küldik a fehér országokat. A sok fehér nő meg ottmarad a fiatal férfi migránsoknak, szóval a háttérhatalom szemszögéből minden rendben. Kialakul a bézs tömeg amitől nem kell tartaniuk, uralható nyers erőszakkal mint a harmadik világban.

Az amcsi sereg már meg is változtatta a hirdetéseit, a legújabb darabban kizárólag hetero fehér férfiakat látunk. Milyen érdekes. Ha meghalni kell, minket tolnak előre.

101 komment

Címkék: konspiráció összeesküvés elmélet szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2023.11.08. 12:48:06

A cikkhez... Én mostanában viszont pont azt láttam, hogy nők sírnak, hogy potenciálisan őket is behívhatják katonának. Mondjuk sohase kattintottam egy ilyen videóra se, de itt egy cikk:

"Gen Z Girls on TikTok Take a Break from Crying Videos to Prepare for the Draft"

www.tpusa.com/live/gen-z-girls-on-tiktok-take-a-break-from-crying-videos-to-prepare-for-the-draft

Az a gond az íj módon kiírtással, hogy az ukrán háború kitörésekor is csináltak egy felmérést és aszerint Nyugaton nemhogy más országért nem volnának hajlandók harcolni az ottani férfiak, hanem saját országukért se ha közvetlenül éppen elfoglalnák, nem pedig valami elvont szöveg lenne a haza védelme. Közép-Európa közepes értékeket ért el, épp ezért gondolják egyesek, hogy minket oda lehetne küldeni Ukrajnába meghalni az LGBT jogokért...

Szerintem tömegesen nem lennének hajlandók sokan harcolni.

A másik meg, hogy állítólag éppenséggel a hadseregeket töltik fel sebesen migriggel, mert... ahhoz nem kell tán sok ész, meg nehogy már legyen valami fail-safe, ha a nagy "kísérlet" rosszul sülne el.

Az amcsi seregnek muszáj volt változtatni a hirdetésein, mert tavaly pl. minden idők legrosszabb újonc besorozott számait hozták, erről volt sok cikk.

Ugye az ment, hogy a katonáknak szóló hirdetés a kemény, férfiasról átváltott az LGBT embereknek hirdetőre, leszállítótták a követelményeket. Múltkor raktam be róla cikket, hogy tán az USA katonáinak 80%-a túlsúlyosnak számít. Kötelező résztvenni érzékenyítő előadásokon, kötelező volt a kovidoltás.

Ezen dolgok miatt volt róla hír, hogy több generációra visszavezethető katonacsaládokban döntött úgy a legújabb generáció, hogy ők már nem lesznek katonák.

Úgyhogy talán ezért van a visszatáncolás. A progresszívek úgy voltak vele, hogy lesz@rják, ha sz@r lesz a sereg, de legyen baloldali, de hamarosan lehet forró lesz a helyzet és gyorsan visszakorrigálnak. Meg ugye az LGBT "elárulta" Izraelt, a fontos poziciókba tolásnak vége...

De ki tudja... Nálunk épp most is folyik egy "legnagyobb" hadgyarkolat, ami "egy keleti veszély" elhárításáról szól.

GABOR2 2023.11.08. 12:56:00

Fehérek nélkül leállna a Nyugati birodalomban minden. A people of color emberkék irányítása meg mint most a palesztin tüntetéseknél látszik talán nem is olyan egyszerű mint gondolták. És Izrael kicsinálná szövetségesét túl korán.

Bár tán keleten is folyik már a beszivárgás. Most pl. az egyik híres elrabolt túsz egy ázsiai-zsidó keverék volt.

Meg ugye Zuckerbergnek is ázsiai felesége van. Tehát a beszivárgás a "jövő szuperhatalmi központjába" már tarthat...

Deansdale 2023.11.08. 13:55:22

@GABOR2: A sorozást megtagadókat a helyszínen le lehet lőni, szerencsésebbeknek 20 év börtön...

Madarász Henrik 2023.11.08. 18:06:55

@Deansdale: Ez nem Ukrajna, az ottani földbuta emberekkel, itt nem lenne aki lelőné az embereket, mint az ottani barom ukrán soviniszták. Amúgy én biztos nem mennék ezért a férgekért meghalni, inkább a börtön, ennyi embert úgysem tudnának börtönbe zárni, ha meg erőszakkal vinnének ha megkapnám a fegyvert keresnék másokat hogy fellázadjunk.

Deansdale 2023.11.08. 18:38:28

@Madarász Henrik: A cikk a nyugati országokra, elsősorban az USA-ra vonatkozik, de nyilván mi sem maradnánk ki a szórásból ha elkezdődne a balhé.

Ugyanakkor szerintem ha egy rakás katonának kiadják, hogy egy listányi embert be kell sorozniuk, különben ők mennek börtönbe, akkor nem lázonganának, hanem járnák sorra a lakásokat, házakat. Nem nagyon bízom a katonák hirtelen felbukkanó lelkiismeretében, az ilyesmi ritkán szokott bejönni.

Na mindegy, ez hál'istennek csak morfondírozás, a jövőnk ennél legyen békésebb :)

2023.11.08. 20:45:00

Én annyit fűznék hozzá, hogy bármelyik vezető a háború vagy a börtön választást adja az embernek és megtagadja tőle azt a lehetőséget, hogy úgy dönt az egyén, hogy nem harcol és élhet tovább a mindennapi életében az nem vezető és nem a embereket képviseli és az emberiséget, emberséget és vétséget követ el a békés és békében élni akaró egyén és egyének ellen és vétséget követ el a béke ellen.

Ilyesmit gondolok erről.

És még azt is gondolom, hogy sok vezető élte úgy az életét hatalommal és tettekkel, hogy nekik semmi bajuk nem lehet és nem lesz következmény sosem.

csak amikor még a halálhoz közeli, a halállal kapcsolatos történésekhez és döntésekhez lesz köze egy vezetőnek, az már nem holmi pénzek és az ezzel kapcsolatos korrupciókról szól, hanem egy "kissé" komolyabb dolgok lesznek.
És még egy ezek mellé: a történelem kerekei nagyon komolyakat szoktak fordulni. És aki nagyon magasan van, az lehet, hogy nagyon mélyre is eshet.

Szerintem ezt ezzel a témával kapcsolatban nem ártana elgondolniuk a vezetőknek a világban, ahol olyasmit terveznek, amit az első bekezdésben felvázoltam.

2023.11.08. 20:52:01

@GABOR2:

"A cikkhez... Én mostanában viszont pont azt láttam, hogy nők sírnak, hogy potenciálisan őket is behívhatják katonának."

Másik része.

Milyen érdekesen gondolkodik még ma is az ember.
Megszavazza az őt képviselő és az őt védő egyént. Vagyis azt, akit azért szavazott meg, hogy ezt tegye.

Majd amikor az az egyén(megbízott képviselő és/vagy vezető) - valami beteg okból, valami abszurd beteg okból talán - ez az egyén kitalálja, hogy akkor most ő átmegy az őt megszavazó életének az uralmára és birtokosává, akkor a szavazó "nyekereg" ilyen dolgoknál illetve "elfogadja" - a "minden-mindegy" alap helyett, mikor is akkor "gyerünk, küzdjünk a zsarnok ellen" - a helyzetet, pedig tehetne mást, mert elért az élete a "minden-mindegy" idejébe.

Valami ilyesmire gondolok ebben a dologban, mint realitás.

GABOR2 2023.11.08. 20:56:54

@Deansdale: Vagy a csapat fellázad vezető ellen, sőt akár a vezető is és átmegy megadni magát. Sok ukrán tette ezt ebben a háborúban is.

Hartrigel 2023.11.08. 21:45:30

Hát ne ijesztgess ilyenekkel. Vagy 50-60 éves koromig még én is behívható vagyok.
Mondjuk simán kinézem ezt a vezetőkből, ugyanakkor még olyan államokban mint Oroszország sem merték a sorozást fullba tolni, hogy ne legyen nagy a népharag. Talán azért nem eszik annyira forrón ezt, legalábbis Magyarországon nem hinném, hogy sokan szívesen mennének Ukrajnába megdögleni az ellen a "keleti fenyegetés" ellen. Hacsak nem Ukrajna maga vagy Románok.
Másik oldal pedig, hogy a mulat-mesztic lakosság miért lenne könnyebben kezelhető? Sehol ahol vannak nem arról híresek, hogy könnyen kezelhetőek lennének?
Szerintem ez az egész egyszerűen csak a en bloc a nyugat, az európai civilizáció és a kereszténység ellen van.
A holokauszt traumát túl élt zsidók így állnak bosszút. Elvégre Karl Popper is a második vh miatt találta ki a nyílttársadalom alapítványt, hogy elkell Európát pusztítani, mert megérdemli a második vh és a holokausztért.
Valahogy a nagy nyílttársadalom aminél csodás és jobb nem történhet egy nemzettel sehol máshol nem fontos csak Európának. A fogyó Japánban és távol keletnek nem lenne szükséges pár millió négerre a gazdaságuk élénkítésé miatt?
Meg ugye Jézus ellen nem utolsó sorban. Az mindegy hogy Iszlám, vagy akármi, csak Jézus ne legyen sehol. Idővel.

GABOR2 2023.11.08. 21:54:16

Egy hír ami olyan mintha egy másik dimenzióból jött volna:

"Belgium wants sanctions against Israel for Gaza bombings - deputy PM"

www.reuters.com/world/belgium-wants-sanctions-against-israel-gaza-bombings-deputy-pm-2023-11-08/

"“It is time for sanctions against Israel. The rain of bombs is inhumane," deputy prime minister Petra De Sutter told Nieuwsblad newspaper. “It is clear that Israel does not care about the international demands for a ceasefire,” she said."

GABOR2 2023.11.08. 21:55:09

@Hartrigel: 50 felett nem. Jelenlegi szabályok szerint...

GABOR2 2023.11.08. 22:00:01

@GABOR2: Bár már korábban egy kicsi jelentéktelen, anti-szemita országnak nevezet Belgiumot Izrael:

"Israel scorns 'anti-semitic little Belgium'"

www.theguardian.com/world/2003/feb/14/israel

Deansdale 2023.11.09. 07:34:50

@Hartrigel: Nem ijesztgetni akarok, és nem is élvezem a negatív témákat, de ha neadj'isten bekövetkezne valami sz*r akkor jobb ha az ember gondolt rá már előre és van legalább valami elnagyolt elképzelése, hogy mit csináljon. Annál nincs rosszabb, mint amikor valaki tehetett volna valamit egy probléma elkerülésére, csak nem gondolkodott előre.

Arra szoktam gondolni, hogy a háborúk előtti napokon a tömegek nagy részének fogalma sincs, hogy másnap nyakig merülnek a szószba, pedig a jelek általában láthatóak előre, csak a többség inkább homokba dugja a fejét. Ezt a magam részéről szeretném elkerülni.

De mindig azt mondom, mint most is, hogy én örülök a legjobban ha ilyen téren semmiben nem lesz igazam és fölöslegesen vagyok paranoiás. Az egóm elég rugalmas hogy ezzel együtt tudjak élni :)

Deansdale 2023.11.09. 07:39:21

@GABOR2: Érdekes, hogy míg az ukrán háborúnál le voltak osztva a lapok, a nyugati blokk azonnal elvesztette a józan eszét és mind egy szálig nekiugrottak az oroszgyalázásnak, most Gázával nem egységet parancsoltak a nyugati világra, hanem széthúzást. Pedig nevetségesen könnyű lenne mindenkit ugyanúgy Izrael oldalára utasítaniuk ahogy az ukránra tették. Direkt erősítik az ellenségeskedést és az "antiszemitizmust", és ezzel nyilván valami konkrét céljuk van, amire nincsenek egzakt magyarázataim, csak kellemetlen sejtéseim.

Hartrigel 2023.11.09. 08:04:59

@Deansdale: Ja, ne érts félre! Csak írott szövegből nem nagyon jött le, de ez csak ilyen költői felsóhajtás volt, nem komolyan gondoltam. 100%-ban egyetértek abban amit ebben a kommentben leírtál: vannak is ismerőseim akiknek már tatyó és tervek készenállnak, ha esetleg jönne a behívó.

vodkasprite 2023.11.10. 23:37:04

Megy a hergelés Izrael ellen.
Az elit bárkit és bármit beáldozna, csak legyen végre már valami világháború, tökmindegy, hogy nyugat vs oroszország vs kína vs észak-kórea vs izrael vs irán vs iszlám csak induljon

index.hu/kulfold/2023/11/10/terror-izraelben-gazai-ovezet-al-kudsz-korhaz-intenziv-osztaly-izrael-hamasz/

GABOR2 2023.11.11. 00:24:53

Izrael 1 hónap alatt megölt 4104 gyermeket legalább, 88 ENSZ munkatársat, 34 újságírót. ó... friss hír, már több mint 100 ENSZ munkatárs halott. És ezzel Izrael nemcsak a gyerekölés terén ért el rekordott, hanem ez az ENSZ számára is a leghalálosabb... küldetés.

Ez már elévült, de már a 89 halott ENSZ-essel is megvolt a rekord:

"With 89 staffers dead, Gaza war turns out to be deadliest for UN"

timesofindia.indiatimes.com/world/middle-east/with-89-staffers-dead-gaza-war-turns-out-to-be-deadliest-for-un/articleshow/105051290.cms?from=mdr

Izrael felismerte, hogy a civileket állítólag pajzsnak használja a Hamasz, de túljárt az eszükün... simán lemészárol minden civilt.

GABOR2 2023.11.11. 00:30:38

Azzal kapcsolatban, hogy valaki felelősségre lenne vonva, hogy nem vett észre állítólag a hírszerzés semmit úgy tűnik sikerült csöndet csinálni.

-JzK- 2023.11.11. 01:41:45

index.hu/velemeny/2023/11/06/inflacio-unio-tamogatasok-novekedes-kozel-kelet-migracio/

Azt mondja Fodor Gábor:

"Ebben a helyzetben szimbolikus a jelentősége, hogy az izraeli futballválogatott a hazai mérkőzései színhelyéül Magyarországot választotta.
A TRAGIKUS ESEMÉNYEK IGAZOLJÁK AZ ORBÁN-KORMÁNY NYOLC ÉVVEL EZELŐTTI DÖNTÉSÉT, AMELLYEL SZEMBESZÁLLT AZ ILLEGÁLIS MIGRÁCIÓVAL.
Most hazánk a földrész legbiztonságosabb országai közé tartozik. Ma Budapesten egy vallásos zsidó embernek nem jelent kockázatot kimenni az utcára."

Igaz, hogy az SZDSZ 20 évig papolt arról, hogy itt minden zsidónak RETTEGNIE kell mindenféle horthysta MIÉP-es bácsitól, aztán csak kiderül, ha valami tényleg veszélyeztetné a zsidókat, az pont az ő politikájuk. Hát erre mondják, hogy epic fail.

Nem olyan régi a német köztévének azon riportja, amely a Budai Vár felújításából levezette, hogy mivel a Vár 1944-ben nézett ki így, ebből az következik, hogy megint holokausztl esz itt, tehát a zsidóknak menekülni kell innen, és pont úgy ér véget, hogy a zsidó bácsi csomagol, és indul Berlinbe, mert már nem érzi itt biztonságban magát: www.youtube.com/watch?v=HNbRlnNC3Fs

Hát... most majd leckét kap, hogy kitől is kell igazán félnie egy zsidónak, a progresszívek által babusgatott iszlamista "agysebészektől", vagy az "antiszemita" magyaroktól :D Pár ember igazán bocsánatot kérhetne a magyaroktól...

Deansdale 2023.11.11. 09:48:32

@-JzK-: A zsidók mindig mindenhol rettegnek és mindenhol nagy az antiszemitizmus... Oltanak minket, de ugyanúgy oltják a németeket is, meg mindenki mást. Ettől függetlenül mindig mindenhol ők élnek a legjobban és sosem lépnek le sehonnan, csak akkor ha már konkrétan lövöldöznek. Garantálom, hogy Mo-n is a zsidók a leggazdagabb nemzetiség per fő, nem a magyarság, annak ellenére hogy szegények itt üldözve vannak a gonosz magyarság által.

GABOR2 2023.11.11. 13:30:07

@Deansdale: Számomra egy új csúcs volt, hogy miközben több ezer gyereket öltek meg Gázában a Mandineren az volt a főcímen, hogy bemenekült néhány zsidó diák a könyvtár szobába és magukra zárták, mert elment a könyvtár előtt egy palesztin barát tüntető diák felvonulás. Semmi se értek őket, simán elmentek a könyvtár előtt, illetve ha nyitva lett volna bementek volna oda is, de nem volt így mentek szépen tovább.

Mégis ez nagyobb szenvedés mint amit a palesztinok élnek át Gázában. Valamelyik "elemző" mondta azt, hogy a zsidók "bonyolultabban éreznek" és nekik ez sokkal rosszabb élmény mint másnak.

Attól viszont nem rettegnek, hogy tömegével öljenek civileket. Az nem emlékezteti őket semmire...

GABOR2 2023.11.11. 13:34:09

@-JzK-: Az a baj, hogy az egész szövegelés hirtelen az ellentetjébe tud fordulni és kb. nem kell történnie semminek hozzá. Orbán mit kap cserébe? Megkapja végre pl. az ország az EU-s pénzeket, halad bármelyik ügy előre? Ha annyira hálásak mint Zelensky akkor a max. amit Orbán kap, hogy létezhet még egy darabig.

GABOR2 2023.11.11. 13:45:17

Úgy tűnik, hogy nem elégedettek egyesek az USA-val, talán túl sok tanácsot ad, hogy nem kéne talán az összes gázai civilt megölni és most kapott egy újabb figyelmezetetést:

"Lehúzta az USA-t a hitelminősítő, Biden azonnal reagált"

www.portfolio.hu/gazdasag/20231111/lehuzta-az-usa-t-a-hitelminosito-biden-azonnal-reagalt-650943

Hivatalosan elért húzták le az USA-t: "A Moody's pénteken stabilról negatívra módosította az Egyesült Államok hitelminősítési kilátását, a növekvő költségvetési hiányra és az adósságfizetési körülmények romlására hivatkozva. "

Erre hivatkozva már 20 éve minden évben lehúzhatnák, de valamiért pont most kellett ez.

GABOR2 2023.11.11. 13:48:18

Az Izraeli áldozatok száma több százzal csökkent:

"Israel revises down toll from October 7 attack to ‘around 1,200’"

"Israeli officials say the original death toll of 1,400 included unidentified corpses now believed to be Hamas fighters."

GABOR2 2023.11.11. 14:21:48

Azt olvastam Macron nem megy el egy anti-szemitizmust elitélő vonulásra, hogy jelezze az együttérzését a palesztinokkal vagy mi a...

Ez egy történelmi pillanat.

Deansdale 2023.11.11. 15:01:44

@GABOR2: Na igen, ez mutatja milyen csodálatos a zsidóság, hogy ha valaki mindenben tökéletesen behódol nekik és még a seggüket is kinyalja, akkor egy kicsit lassabban csinálják ki, mint az ellenségeiket. Az USA egyértelműen a csicskájuk, és mégis szénné szopatják, szó szerint elpusztítják, mert ők a kiválasztottak és nekik a teremtőjük azt ígérte, hogy ők lesznek a világ urai. Ennyi.

Madarász Henrik 2023.11.11. 16:37:20

Szerintem nagy őrjöngés lesz a muzulmánok közt amikor tömegesen kezdenek meghalni a kórházakban a betegek, most kárba vész Trump minden munkája hogy összeboronálja a zsidókat és a muzulmánokat a palesztinok rovására.

kuruc.info/r/39/266686/

GABOR2 2023.11.11. 22:57:40

@Madarász Henrik: Macron lehet pont azért mondogat most dolgokat... reméli, hogy ezzel megússza, hogy hetekig égjen Párizs.

Mia and Me 2023.11.12. 08:01:29

index.hu/gazdasag/2023/11/10/digitalis-allampolgarsag-fizetes-bank-rogan-antal-dap-alkalmazas/

Úgy látszik mi leszünk a teszt a digi rabszolgaságban. Hurrá.

Kiemelném azt a részt hogy az idősek helyett vagy mellett majd megfelelő biztonsági elemekkel mások intézkedhetnek. Már látom ahogy Pista bácsi értékes telke hogyan cserél gazdát egy gombnyomásra.

GABOR2 2023.11.12. 09:51:08

@Mia and Me: Amúgy miközben csak a szépet és jót mondják el a digitális államról és állampolgárságról, ha csak a mostani híreket nézed meg mit találsz:

"Maine állam teljes lakosságának adatait lophatták el orosz hekkerek"

444.hu/2023/11/11/maine-allam-teljes-lakossaganak-adatait-lophattak-el-orosz-hackerek

"Egymillió-háromszázezer amerikai állampolgár személyes adatait lopták el hekkerek egy állami adatbázisból, még májusban, közölte most Maine hivatalos weboldala. Az állam teljes lakossága érintett lehet, Maine-ben ugyanis pont ennyien élnek."

És mi is ugye ráadásul az egy nagy állami felhőt nyomatnánk, vagyis egy támadással az egész ország minden adatát vihetik majd. És fogják is, garantálom.

De állítólag meghallgatnak akárkit, el lehet mondani a véleményünk a dologról.

Ja, biztos majd megállnak, amikor már itt mutatták, hogy több évre elterveztek mindent... értsd alighanem már le is fizették a felhősök a megfelelő embereket. De héj, talán tényleg meghallgatnak.

Ebből csak baj lesz. Ugye a davosi fickó is azt gondolja, hogy a legközelebbi "koronavírus momentum" az lesz, hogy államokatat fektetnek ki kibertámadásokkal. És amit ők jósolnak általában bejön... önbeteljesítő jóslat...

És Orbánék csak még inkább kitennének minket ennek.

Ráadásul valamiért egyik legjobban az orvosi titkokat dobnák be a felhőbe, amiért az egyik legtöbbet fizetnek:

"Új biznisz született: lopják az egészségügyi adatainkat"

www.economx.hu/tech/egeszsegugyi-adatlopas-uzlet-valsagdij-zsarolas-kibertamadas-ba.762186.html

Deansdale 2023.11.12. 10:05:36

@GABOR2: Ausztráliában is volt most pár bazinagy hackelés, bár a részleteket nem ismerem (nem néztem végig a videót).
www.youtube.com/watch?v=TsCAjyPTXqw

Mia and Me 2023.11.12. 10:31:47

@keresemazigazat: részben igazad van, de ismerve a magyar lakosságot és közeget : azért Pista bácsi olvasni tud. Tehát ha nem teljesen van végső elbutulásban, akkor elolvassa amit elé raknak mielőtt aláírná papíron. (legalábbis vidéken ezt tapasztaltam, ha kell fél órát olvas az öreg - persze így is átb.szható, de azért a józan paraszti ésszel még rendelkezők nem annyira.)
dDigitálisan viszont kicsik a betűk, k.va sok megnyíló ablakot kell leokézni (manapság már én is hülyét kapok tőle, hogy kiválogassam hogy mit fogadok el és mit nem egy új honlapon a felugró ablakban- mert rengeteg időt vesz el, ha azt akarod nyomni hogy csak a feltétlenül szükséges cookikat engeded és az összes többi szarságot nem )- és a lényeg a végén egy aláírás, ami lehet hogy telefonon majd megerősétendő valami kóddal, de kérdem én, ha Pista bácsi telefonja még a hagyományos (sokan sokan vannak így a 70+os korosztályban) és az ügyvéd telójára megy a kód (merthát ő regisztrált a megfelelő felületre Pista bácsi helyett), akkor az szerintem oltári gáz.
Szóval én alapvetően csak a veszélyt látom ebben, nem véletlen az sem, hogy hatezer éve ami fontos volt az materiálisan volt mindig is rögzítve (kőtábla, fal, pergamen, könyv, rováspálca ! , papír) Persze egyre satnyább anyag, de pl. a háborúkban is a levéltárak, vagy ami a földhivatali könyvekben volt,az érintetlen maradt.
A történelemben csak néhány alkalommal történt olyan hogy minden ilyen iratot elpusztítottak... És akkor mindig teljesen másféle kor jött.

GABOR2 2023.11.12. 10:36:08

@Deansdale: Kösz Deansdale, úgy tűnik van két dolog is.

Az egyik aktuálisan, hogy országszerte a kikőtök bénultak meg támadás miatt:

"Government doesn't know details behind cyber hack that shut down port operator DP World"

www.abc.net.au/news/2023-11-12/government-respond-to-port-cyber-hack-dp-world/103095182

Pár nappal korábban meg a fél országnak lett káosz a fizetési, egészségyüi rendszer és egyesek elkezdtek gondolkozni azon, hogy talán nem csak szép és a jó jön a digitális állammal, hisz sérülékeny és az is marad.

A mi kormányunknak viszont szemlátomást nincs semmi kétsége.

"Optus outage causes chaos in Australia before services restored"

www.reuters.com/technology/australias-optus-hit-by-national-network-outage-2023-11-07/

"An outage at No.2 Australian telco Optus left nearly half the population without internet or phone on Wednesday, throwing payment, transport and health systems into chaos and raising questions about the fragility of the country's core infrastructure."

"Some 10 million Australians, 40% of the population, are Optus customers and could not use smartphones, broadband internet or landlines for much of the day."

Mia and Me 2023.11.12. 10:36:18

@GABOR2: Az orvosi adatoknak köszönhetően minden orvos megkérdezi hogy miért nem kaptam oltást. Mindezt úgy hogy a digitális sz.rban letiltottam elvileg hogy hozzáférjenek, azt pipáltam be hogy csak ha baleset van és többféle orvosnak kell konzultálnia hogy életben maradjak, akkor férhet hozzá a többféle orvos....
Erről ennyit.

GABOR2 2023.11.12. 10:41:52

@Mia and Me: Akkor még a rendszeren belül se tisztelik a privátszférát.

Mia and Me 2023.11.12. 10:48:49

@GABOR2: Vagy, ez az oltás olyan adat, mint a születési dátum. :)
Mert azt hogy mikor volt milyen műtétem, viszont tőlem kérdezték :)

GABOR2 2023.11.12. 18:39:08

Megint hallgattam az Ultrahangot Georg Spöttlevel és a Király Tamással...

A Király Tamás hozta fel a sok palesztin halott témát, de úgy, hogy minden rosszért a Hamasz felelős. Ha Izrael úgy bombázza a korházat és meghalnak ott emberek nem az, hogy miért teszi ezt Izrael, hanem, hogy a Hamasznak fel kéne adnia a kórházat, garanciát adni, hogy nincs ott semmi fegyver. Ez ment részéről mindig, hogy mindent a Hamasznak köszönhet rosszat a civil palesztin nép.

Georg most se fogta vissza magát amikor mesélt a palesztinok szenvedéséről ( respekt ) és amikor lényegében a műsorvezető "nem menekülhetet" sehová azelőtt, hogy ez ami megy lényegében emberiség elleni bűn, hirtelen elővette azt, hogy...

... meghívták őt is valami sajtó vetítésre, ahol azt mutatták, hogy a Hamasz milyen kegyetlenségeket végzet. Ez volt az reserve uno kard.

És mondta Spöttle, hogy ami megy az nem háború már, hanem lényegében tömegmészárlás, mondta a Király Tamás, hogy igen, ez ilyen, a Hamasz ilyenné tette. Aztán megszakította a műsort arra hivatkozva, hogy újra be kéne állítani dolgokat...

És amikor újrakezdték érdekes mód Spöttle arról kezdett el beszélni, hogy a Hamasz milyen kegyetlen... de azért elmondta újra, hogy ami megy a civilek ellen az durva.

A Király Tamás meg látszik, hogy egész életében agymosva volt az Izrael szeretetre, de azért nem teljesen vak és megy benne ez a két egymásnak ellenmondó kép, amire egyenlőre az a megoldása, hogy mindenért a Hamasz felelős, mert miért nem adják meg magukat akkor Izrael abbahagyná a népírtást, vagy ő tudja...

GABOR2 2023.11.12. 18:42:13

Az izraeli hadsereg meg felajánlotta, hogy elvinné a bébiket az egyik áramnélküli kórházból... gondolom az utolsó akire rábíznák az újszülöttüket a palesztinok.

GABOR2 2023.11.13. 13:27:19

Erről az egyik blogtársunk többet tudna mesélni... de Macron pár napja megpróbálta tán megakadályozni, hogy Párizst megint hetekig felgyűjtsék és nem volt hajlandó elmenni egy antiszemitizmust elitélő menetre, plusz kritiázta kétszer is tán Izraelt; az egyiket láttam, a riporter valósággal vadászott egymás után adta a nagyon direkt igen/nem karrier gyilkos kérdéseket és bár nagyon próbált "jó" válaszokat adni, akkor is mondott olyat ami Izrael számára elfogadhatatlan. Mindamellett, hogy elmondta az összes kötelező Izrael melletti szöveget.

És ha jól tudom Macron dolgozik azon, hogy alkotmányt módosítsanak, hogy újra lehessen ő is főember mint Putyin. Most lehet ezt elfelejtheti.

Netanyahu megüzente, hogy ezzel Macron egy rendkívül súlyos hibát vétet...

"Netanyahu says Macron's statement represents 'a grave factual and moral mistake'"

www.i24news.tv/en/news/israel-at-war/1699739759-netanyahu-says-macron-s-statement-represents-a-grave-factual-and-moral-mistake

De kíváncsian várom a blogtársat, hogy meséljen róla miújság va n Franciaországban.

GABOR2 2023.11.13. 13:49:37

Biden már megint nem tudta, hogy hol van, mit kell csinálni, Kamala és másik is kiröhögték...:

www.youtube.com/watch?v=u1mg-bN7Heo

GABOR2 2023.11.13. 19:16:07

Az egyoldalon levők nincsenek egyettértésben a baloldalon:

www.youtube.com/watch?v=nALzhf8pzKs

GABOR2 2023.11.13. 23:32:20

Sziasztok! Megint írtam egy halom új cikket. Igazából mind klassz és érdekes lehet nektek... De pár kiemelés tőlem:

Matolcsy vs Varga új résszel. Most a gazdaságfejlesztési miniszterünk mondta ki: a magyar gazdaság fejlődésének egyetlen akadálya van: Matolcsy jegybankja:

"Matolcsy vs Varga... de egyre több az új szereplő"

ujtechkor.blog.hu/2023/11/13/matolcsy_vs_varga_de_egyre_tobb_az_uj_szereplo

Aztán... hogyan hatott az 50% diverzitás az Applenél? Elvileg most kéne a legerősebbnek, legjobbnak lennie a cégnek, hisz sohase volt ennyire diverz; Valahogy a kép mást mutat náluk is:

"Mintha a diverzitás nemcsak a Microsoftnál nem működne úgy ahogy mondják, hogy kéne"

ujtechkor.blog.hu/2023/11/13/mintha_a_diverzitas_nemcsak_a_microsoftnal_nem_mukodne_ugy_ahogy_mondjak_hogy_kene

Aztán pedig egy cikk arról, hogy techcégek hogyan szeretnék, ha te állnád az AI drága költségeit, de... azért ugyanúgy szeretnék, ha fizetnél nekik a semmiért állandóan díjat.

"Az AI talán mégse fog a felhőben lakni, de mit szólnál, ha ettől függetlenül még sokkal többet fizetnél... akár a semmiért?"

ujtechkor.blog.hu/2023/11/13/az_ai_talan_megse_fog_a_felhoben_lakni_de_mit_szolnal_ha_ettol_fuggetlenul_meg_sokkal_tobbet_fizetne

GABOR2 2023.11.14. 12:35:08

Hát én semmit se vártam ettől a "társadalmi egyezetéstől" és mégis csalódtam. Elvileg egy hetet adnak a "társadalomnak", hogy véleményezzék a törvényjavaslatukat, ami szombaton indult, de még az egy hetet se várják meg, már ma benyújtják az országgyűlésnek a törvényjavaslatukat. Ennyire érdekli őket a társadalom véleménye. Még a látszatra se adnak.

"A fiúk nagyon sietnek, pedig elvileg még tartana a társadalmi egyeztetés ( digitális állampolgárság )"

ujtechkor.blog.hu/2023/11/14/a_fiuk_nagyon_sietnek_pedig_elvileg_meg_tartana_a_tarsadalmi_egyeztetes_digitalis_allampolgarsag

GABOR2 2023.11.14. 12:49:47

Tegnap fogadott egy nagy reklám miszerint valami társadalmi felelősség vagy mi a t@köm programmot támogatna az MVM és szavazhatunk róla, hogy melyiket emeljék, ők, az MVM a pajzsukra.

A legelső választható programm: "Labor hús"; aztán meg több olyan dolog aminek nem tudom igazából mi köze van a fenntarthatósághoz és a környezetvédelemhez mint például önvezető technológia, mesterséges intelligencia. De legalább egy volt ami klasszikus story, a hulladékfeldolgozás.

Madarász Henrik 2023.11.14. 21:50:58

@GABOR2: Kezdhetnék azzal hogy elkezdik felszámolni a brutális környezetszennyezést a telkükön.

telex.hu/belfold/2023/10/12/obuda-gazgyar-rakkelto-mereg-talajviz-szivargas

Madarász Henrik 2023.11.14. 21:58:45

@GABOR2: Nem akarnak ők egyeztetni senkivel, nem érdekli őket mások véleménye, csak azért vannak ezek a kamu egyeztetések mert EU előírás.

Deansdale 2023.11.15. 12:16:37

@GABOR2: A te asztalod... Az EU megszavazta a kötelező EU-s digitális azonosítót. Nem olvastam végig az anyagot de állítólag kötelező lesz arcról készült fotót, ujjelnyomatot és retinaképet is szolgáltatni hozzá.
www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2023/11/08/european-digital-identity-council-and-parliament-reach-a-provisional-agreement-on-eid/
www.youtube.com/watch?v=6nb6UDzsWmw

GABOR2 2023.11.15. 13:36:17

@Deansdale: Kösz szépen. Ezeknek a bioazonosítóknak sok értelme biztonság szempontjából nem lesz, ha összegyűjtik őket mindenkitől, amit aztán ellopnak hackerek. A bio adataidat nem fogod tudni megváltoztatni mint mondjuk egy pin kódodat, ha ellopják.

GABOR2 2023.11.15. 13:46:49

Most egyébként hallottam a rádióban milliószor elmondva, hogy ez mennyire biztonságos, szigorú lesz majd... az új bevándorlási törvény.

Amikor beszélnek róla mindig úgy tűnik mintha valami szigorításról lenne szó.

Pedig a lényegi igazság az, hogy a kormány szeretné, ha a mi országunkba is rengeteg bevándorló jönne.

Az új munkahelyek amiket teremtenek már igazából ezeknek a bevándorlóknak szól; ráadásul ezek az új munkahelyek nagyon környezetszennyezőek.

Tehát minek is ez? Az ország adóssága folyamatosan nől. Közgazdasági gyógyír erre, hogy nem baj ez, ha nől mellette a GDP. Csakhogy a magyar foglalkoztatottság kb. elérte a csúcsát. Vagyis ezután ha nem nől a GDP szép lassan az adósság egyre nől, végül az ország a hitelezőké lesz. Tehát azért kell a sok bevándorló, hogy ez a folyamat lassabb legyen. De a lassabb tempó mellett lesz több környezetszennyezés és az ország teli lesz idegenekkel.

Csakhogy mindegy hogy mit mond a kormány, hogy ez a szabályozás milyen szigorú. Eredetileg Nyugat-Európában is az volt a szabály, hogy majd vissza kell menniük. Ahogy halad az idő akik ezzel sok pénzt keresnek és az országot tönkre tenni akarok egymásra találnak és majd változtatnak a szabályon, hogy ittmaradhassanak és állampolgárságot kapjanak.

De ha még Orbánék sohase tennének is ilyet... ha egyszer a baloldal végis hatalomra kerülne egyből megadná ezt az idegeneknek.

Szóval ezt még most kéne megállítani. De már most tuti jól le lett fizetve jónnéhány politikus, hogy ezt tegye...

Vagy egyszerűen eleve Viktorék is az országveszejtőkkel vannak, csak az ő szerepe az, hogy ez legyen lassabb, vagy más irányból jusson el ugyanoda.

Mia and Me 2023.11.15. 17:24:29

@GABOR2: utolsó bekezdés.
Nem lesz lassabb hanem máshogy lesz mint más országban, ugyanis itt még mindig arányaiban sok embernek van tulajdona. Azt ki kell koplaltatni alólunk. S mindezt úgy hogy közben mondja a megírt magyaros szófordulatokkal tűzdelt mantrákat a két agysejtes népnek ( ez utóbbi azért kell hogy ne koncolják fel hazaárulásért)

GABOR2 2023.11.20. 20:12:12

Ezért hallgassunk mindig a celebekre, akik kérik, hogy fogjuk vissza magunkat a Föld érdekébe:

"Durva számok jelentek meg: földbe döngölik a környezetet a szupergazdagok"

www.portfolio.hu/gazdasag/20231120/durva-szamok-jelentek-meg-foldbe-dongolik-a-kornyezetet-a-szupergazdagok-652701

"Az Oxfam kutatása szerint világ leggazdagabb 1 százaléka ugyanannyi szén-dioxid-kibocsátásért felelős, mint a legszegényebb 66 százalék - írja a CNBC."

" a világ leggazdagabb 1 százaléka, mintegy 77 millió ember a globális szén-dioxid-kibocsátás hasonló százalékáért felelős, mint a lakosság legszegényebb 66 százaléka, azaz mintegy 5 milliárd ember."

Az a fránya 5 milliárd aminek kiírtásáról álmodoznak annyit... sorry inkább 7,5 milliárdról... kell a hely a növekedésnek.

"Az elitcsoportnak tulajdonított kibocsátás 50-70 százaléka a vállalatokba történő befektetésekből származik, amelyeket a cégek bejelentett kibocsátása alapján számoltak ki."

Vagyis a cégek amik termelnek kb. az egész világnak. Jó, akkor azért már annyira nem fair nekik tulajdonítani, de persze akkor is sok ez.

Ráadásul ha belevesszük, hogy sok cég olyan terméket gyárt, hogy gyorsan tönkremenjen, hogy aztán újravásárolj jelzi, hogy igazából nem a lakosság oldalán pattog a labda, hanem az elit oldalán. De ők nem akarnak lépni nagyon...

GABOR2 2023.11.20. 22:41:31

Sziasztok! Megint írtam néhány cikket... Kettőt ajánlok is itt:

A Matolcsy vs Varga kibővült Orbánnal... Matolcsy nemrég közvetlenül beleszállt Orbánba, de később Lázár is odaszúrt Matolcsynak:

"Matolcsy vs Varga... vs Orbán?"

ujtechkor.blog.hu/2023/11/20/matolcsy_vs_varga_vs_orban

Aztán... kiderült, hogy a mesterséges intelligencia nem egy aranybánya, hanem egy pénzégető - és kirúgták az embert aki a mesterséges intelligencia forradalaom "arca" volt...:

"A "mesterséges intelligencia" nem aranybánya, hanem egy pénzégető"

ujtechkor.blog.hu/2023/11/20/a_mesterseges_intelligencia_nem_aranybanya_hanem_egy_penzegeto

Deansdale 2023.11.21. 09:22:35

@GABOR2: Szerintem abszolút magától értetődik, hogy

1. a fő szennyezők a cégek és a cikkben is említett szupergazdagok,

2. még ha a kisemberek fogyasztása a nagy számukkal fel is szorzódik és összességében elég sok, embertelen és idióta elképzelés, hogy az eleve keveset fogyasztók fogyasszanak még kevesebbet, akiknek ez a legalapvetőbb életszínvonalukra / komfortérzetükre megy, nem luxus vagy pazarlás. Nehogymár tízezer nyugger üljön 2 fokkal hidegebb szobában azért, hogy kompenzálják egy tőzsdemilliomos magánrepüléseit, bakker.

Meg van bolondulva a világ, ténylegesen, és k* ideje lenne meggyógyítani.

Madarász Henrik 2023.11.21. 10:57:03

@Deansdale: Egyre szimpatikusabb a Batman film megoldása, ahol a Gateshez és Soroshoz hasonló milliárdos kártevőket a jégre küldték sétálni.

GABOR2 2023.11.21. 19:24:33

@Deansdale: Ez igaz. Bár azok akik csak arra számítva szülnek, hogy majd a fehér ember segélyén elél majd a 20 gyerekük, de ők amúgy nem tudják őket letartani... ezzel is kéne valamit mit kezdeni.

Deansdale 2023.11.23. 21:25:11

Dublinban egy algír élősködő megkéselt 3 gyereket + ki tudja hány felnőttet, és a sajtó szerint "a szélsőjobb" tüntet ez ellen, mert dühösek. Mit lehet ehhez hozzáfűzni?
twitter.com/nickdixoncomic/status/1727778118025257349

GABOR2 2023.11.24. 01:20:23

Ahogy az Izraeli-Hamasz háborúra reagáltak a people of color emberkék csalódást okozott a zsidó lobbinak.

Ráadásul egy ponton a people of color emberkék Demokrata párton belüli reprezentásai is Izrael számára elfogadhatatlan irányba indultak el.

És hiába a diverzitás az erősségünk és egyebek, meg moralizálás... Olyan hírek jöttek, hogy azért lobbiznak a zsidók, hogy a Demokraták zárják ki a Trump alatt híressé vált gittegyletet, olyanokat mint pl. AOC.

Sőt aztán jött hír, hogy ne csak őket, hanem az összes feketét ki kéne dobni.

Most pár napja meg jött az update, hogy erre a célra már 100 milliót költöttek.

Vagyis csak azért mert Izraelnek nem tetszik, ahogy reagáltak... ki kéne dobni az ablakon a teljes Demokrata politikai jövőképet, vagyis azt, hogy majd ők fogják képviselni a people of color embereket és mivel a jöveben egyszer többségben lesznek, hát ők lesznek örökké hatalmon.

Pár cikk ezzel kapcsolatban:

"AIPAC Set to Spend $100 Million to Unseat Lawmakers Critical of Israeli Crimes"

"Incumbent Squad members are among the American Israel Public Affairs Committee’s top targets."

truthout.org/articles/aipac-set-to-spend-100-million-to-unseat-lawmakers-critical-of-israeli-crimes/

"AIPAC TARGETS BLACK DEMOCRATS — WHILE THE CONGRESSIONAL BLACK CAUCUS STAYS SILENT"

theintercept.com/2023/09/21/aipac-cbc-progressive-black-democrats/

GABOR2 2023.11.24. 01:25:05

@GABOR2: Mondjuk az amerikai demokrácia érdekes; egy külföldi hatalom nyiltan százmilliókat költhet arra, hogy egy párt képvidelőt eltávolítsa a hatalomból; ja bocs, Ororszország nem, de Izrael igen.

GABOR2 2023.11.24. 02:08:45

Izrael maga "Kijev szelleme" szintű történetek kikezdik Izrael szavazhihetőségét? Ott sincs jobb csapat mint Zelenskynél?

"Israel's information missteps spark credibility concerns"

www.nbclosangeles.com/news/national-international/israels-information-missteps-spark-credibility-concerns/3272140/

GABOR2 2023.11.24. 02:15:02

Aggódás egy kikerült hangfelvételen, hogy a fiatalság nem áll Izrael mellett és ezzel kell kezdeni valamit. Átalakítani azonnal a közösségi médiát. Ez nem a baloldalról jobboldalról szól, hanem a fiatalok és idősebbek között:

A fiatalok Izrael ellen vannak.

www.youtube.com/watch?v=IC399CrOqJA

Deansdale 2023.11.24. 09:27:06

@GABOR2: "erre a célra már 100 milliót költöttek"

Ebben meg azt találom félelmetesnek, hogy a százmilliós birkatömegek még mindig benyelik a hülyeséget, hogy zsidó befolyásról beszélni alaptalan nácizmus, miközben a zsidók teljesen nyíltan, a médiában hirdetik hogy félelmetes vagyonokat költenek demokratikusan megválasztott politikusok leváltására. Lassan ott tartunk, hogy már az sem számít hogy bemondja a TV a tutit, a hülyék akkor is megmaradnak az előzetes programozásuknál. Az AIPAC leváltotta a demokrata párt felét, és aki zsidó befolyásról beszél az szószerinthitler.

GABOR2 2023.11.24. 13:41:15

@Deansdale: Ez lényegében pontosan ez van.

Ben Shapiroval kapcsolatban szokták azt mondani tökéletesen mutatja ezt az ellentmondást.

Vannak régi nyilatkozatai miszerint csak azért lépett be a politikai életbe, hogy Izrael ügyét támogassa. Mondta azt is, hogy azért tud lojális lenni az USA-hoz mert az USA Izraelt támogatja...

Ugyanakkor kiállt egy olyan törvény meghozása mellett miszerint azt kijelenteni, hogy az amerikai zsidók lojáilask Izraelhez az antiszemitizmus.

Viszont most azokra akik a Hamasz-Izraeli háborúnál amerikai zsidók és mégse lojálisak Izraelhez azokat utálja és mondhatni oct. 7 óta mindennap azon van, hogy minden zsidót belekényszerítsen, hogy legyne Izrael iránt lojális, vagy minden sz@rnak elmonjda őket.

Szóval egyrészről van egy törvény ami szerint antiszemitizmus azt mondani, hogy az amerikai zsidók Izraelhez lojálisak, de ha most nem azok akkor is szintén azok és egyébként Ben is korábban elmondta, hogy ő is lojális és most minden tette ezt mutatja, de ha ezt észreveszed és szóváteszed szintén antiszemita vagy. No escape

Szóval igen, ne higgy a szemednek, ne higgy a fülednek.

Ja és szereti a szólásszabadságot kivéve ha Izraelről van szó.

GABOR2 2023.11.24. 13:48:29

@GABOR2: Na meg is találtam a Twitteren mit írt pár éve:

"American Jews, whether ethnic or religious, are loyal to America, not Israel. Any dual loyalty supposition is anti-Semitism."

Vagyis azt feltételezni, hogy amerikai zsidók Izraelhez lojálisak antiszemitizmus. És erről nemrég már törvény is van amúgy.

twitter.com/benshapiro/status/1164190619633246209

Miközben főleg oct. 7 óta ő a kétlábonjáró Izraeli lojalitás, meg korábban ő maga jelentette ki, hogy azért lépett be a politikai térbe, mert az USA támogatja Izraelt...

GABOR2 2023.11.24. 13:53:56

@Deansdale: A választásoknál majd bárki lesz az ellenfele ezen people of color Demokrata jelölteknek támogatni fogják mindennel; pénz, média, mindent megkap majd az ellenjelölt. A 100 millió erre nem a végleges szám, ez csak ahogy már most állnak.

Kiváncsi leszek mennyit ér majd.

GABOR2 2023.11.24. 14:01:31

Vajon ha bárki más népről ezt hallanád, hogy százmillió dollárokkal akarja a pártod tagságát lecserélni mit szólnál? Mi lenne ha a kínaik tennék?

Monjduk AOC-ért és barátaiért nem kár, hisz fehérellenesek, de persze ez teljesen rendben volt, onnantól kell veszniük, hogy a zsidókat bánjta a kijelentéseik.

A támadás már most folyik hirdetések formájában, hogy ezek milyen rettenetes antiszemita lények. Mire jön a választás minden kész lesz. Persze lehet a választók lesz@rják, de akkor meg a választók lesznek az új célpont.

vodkasprite 2023.11.24. 14:46:24

Közben ugye Magyarország úttörőként dolgozik a Digitális ID meghonosításán, mellette már kezdik puhítani a népet:

www.instagram.com/p/Czotsz0iHtS/

Ha valakinek esetleg nem esik le:
A jelenlegi AI fejlesztésekkel már sima ügy lemásolni valakinek a hangját, néhány fotó alapján fabrikált videót készíteni róla. Az egységes digitális ID pedig azért kell majd, mert így minden online tevékenységednek nyoma lesz, tehát ha kamu videót, vagy esetleg nem megfelelő tartalmat vagy véleményt osztasz meg, akkor kizárnak a' internetrő'

GABOR2 2023.11.24. 16:09:30

Az ukránok hozzáállása már mutatja milyen jó EU tagok is lennének ilyen vezetéssel:

"Ukraine's Deputy Prime Minister believes that "strong states" will not allow Hungary to veto Ukraine's EU accession."

GABOR2 2023.11.24. 16:15:16

@Deansdale: Meg ha van megfelelő tudásod el tudod rejteni magad a neten még ma is.

A kormány most digitális állampolgársági dolgot akar, ami arról szól, hogy digitálisan intézhess ügyeket, meg nagy felhőben legyen az ország fontos "adatvagyona"... amit majd egy hackeléssel majd mind ellopnak.

A digitális ID-t még tán az új szeméyinél tudod aktviálni ha akarod. Még alig jó valamire. És nem az internethez csatlakozáshoz kell.

GABOR2 2023.11.24. 17:11:07

@Deansdale: A médiában ma már csak a "szélső-jobb" rombolásáról szól. Meg se említik hogy milyen származású volt a késelő. A meleg miniszterelnök is csak a tüntetők gyűlöletéről beszél...

Deansdale 2023.11.24. 17:24:42

@GABOR2: Thomas Jefferson azt mondta, hogy a szabadság fáját hazafiak és zsarnokok vérével kell öntözni.

GABOR2 2023.11.24. 17:44:25

@Deansdale: A hazafiakat elégg kinyinálták mint erőt mindenfele Nyugaton. Ironikus módon az ő általuk felnevelt ifjúság kezd ellenük menni. Előbb-utóbb mindenkinek elege lesz.

GABOR2 2023.11.24. 17:45:46

elégg kinyinálták=eléggé kicsinálták

GABOR2 2023.11.24. 19:16:54

Újabb közép-európai vezető készít fel minket lelkileg, hogy mennünk kell majd háborúba Oroszország ellen.

"Dermesztő üzenet érkezett egy NATO-országtól: közel a világháború"

www.origo.hu/nagyvilag/20231123-orosz-ukran-haboru-petr-pavel-nato.html

"Magas intenzitású katonai konfliktusra kell felkészülnie a NATO-nak Oroszországgal - erről beszélt Petr Pavel cseh elnök Prágában"

Elárulja, hogy igazából mind így gondolkodnak:

"Ezenfelül a cseh vezető hangot adott azon benyomásának is, hogy a jelenlévő országok részéről nem tapasztalt ellentétes megközelítést a háború folytatásával kapcsolatban; dacára annak a ténynek, hogy jól ismert Magyarország álláspontja az ukrajnai háborút illetően, az Orbán Viktor miniszterelnök vezette kormány a háború kitörése óta következetesen beszél arról, hogy a konfliktus rendezésének egyetlen járható útját az azonnali tűzszünet és a béketárgyalások megkezdése jelentheti."

GABOR2 2023.11.24. 23:56:38

Az ukránok végre megtudhatják miért kell meghalniuk:

"BREAKING: Bevallotta Ukrajna, hogy ha Isztambulban elfogadják a semlegességet, már rég béke lenne"

mandiner.hu/kulfold/2023/11/ukran-orosz-haboru-beke-david-arahamija-semlegesseg

"A NATO-tagságról való lemondás volt az orosz elnök egyetlen békefeltétele – vallotta be David Arahamija, Zelenszkij frakcióvezetője, aki azt is elkotyogta, ki parancsolta meg nekik, hogy mégse kössenek békét."

"Boris Johnson akkori brit miniszterelnök megérkezett Kijevbe, és kiadta az ukázt, hogy „nem fogunk velük semmit aláírni, hanem harcolni fogunk”."

valis47 2023.11.25. 01:01:17

@GABOR2: Az origo címadásai a legalja bulvárt is alulmúlják klikkvadászatban.

GABOR2 2023.11.25. 12:48:51

@valis47: Igen. Viszont most a cseh elnök tényleg arról beszélt, hogy készülni kell Oroszországgal való összecsapásra.

És Viktor állítólag nem ellenkezett. Mit mond Viktor magáról?

Azt, hogy ne azt figyeljük mit mond, hanem amit tesz.

Amit tett pedig, hogy egyszer összeírták nemrég, hogy kik lennének az országban azok akik annyira fontosak, hogy ne lehessen őket a frontra küldeni. Plusz most csináltak egy "legnagyobb" hadgyakorlatot ami nemcsak a hadsereget érintette.

Egyébként ehhez egy kiegészítő hír, hogy a NATO a bürokratikus akadályokat is bontogatja, ahhoz, hogy a csapatai átjussanak egymás országán:

www.portfolio.hu/global/20231124/figyelmeztet-a-nato-parancsnok-nagy-gondban-lenne-europa-egy-oroszorszaggal-kitoro-konfliktus-eseten-653795

És ilyeneket mondanak:
"Kifutunk az időből. Amit békeidőben nem teszünk meg, az nem lesz kész válság vagy háború esetén."

"Többletünk van a szabályokból, de egy valamink nincs: időnk"

Úgy tűnik sietnek.

És Viktor együttműködik.

GABOR2 2023.11.25. 12:50:47

Ami nem leszünk migránsországot illeti:

"Elképesztően gyorsan nő a külföldi dolgozók száma Magyarországon"

www.portfolio.hu/gazdasag/20231125/elkepesztoen-gyorsan-no-a-kulfoldi-dolgozok-szama-magyarorszagon-653763

"Már 95 ezer külföldi munkavállaló van Magyarországon a legfrissebb adatok alapján. A számuk hamarosan elérheti a 100 ezer főt is, miután havonta nagyjából 1000 fővel nő a létszámuk. Szakértők szerint a munkaerőhiány miatt a következő időszakban nagy szükség lesz vendégmunkásokra."

GABOR2 2023.11.25. 12:56:13

Szerintem egyébként, ha akármilyen szövegeléssel más európai országok is odaküldik harcolni tömegesen a csapataikat, akkor azok iránt oroszok már nem lennének türelemmel. Taktikai nuke jönne. Szóval nem olyan ami városokra hullik nagy, hanem kisebb ami a seregekre menne.

Deansdale 2023.11.25. 13:47:21

@GABOR2: A portfólió ügyesen elhallgatta, hogy a növekedés az ukrán menekülteknek köszönhető, és amúgy a vendégmunkások túlnyomó többsége határon túli magyar. A legnagyobb valóban idegen kontingens ötezer kínai. Hát ettől nem tartok annyira, mint a 10 millió franciaországbeli négertől az ottaniak.

GABOR2 2023.11.25. 15:18:08

@Deansdale: Én pl. tudom hogy egy német cég szerbekkel próbálkozott, de alulmaradtak a várakozásokhoz képest. Amiről meg az újságok írnak azok valamelyik ázsiai szigetől származó népség, ami nagyrészt keresztény, ezért jó Orbánéknak.

Az a baj ezzel, ha egyszer megszokják a munkáltatók lobbizni fognak még többért. És ha Orbánék nem is lesznek erre hajlandók, a baloldal igen és ők meg is adnák az állampolgárságot.

Végül ugyanoda jutnánk mint a Nyugat. Mert ha már megszokjuk az idegent, hát beadják hogy Afrika is milyen klassz.

GABOR2 2023.11.26. 15:59:45

Pár napja egy méregdrága amerikai haditengerészeti repülőgép túlfutott a leszállópályán és a gép a tengerbe veszett. Minden benne levő utas viszont ki lett mentve.

"Navy plane overshoots runway and ends up in ocean, but all 9 aboard escape unharmed"

apnews.com/article/hawaii-navy-plane-overshot-runway-f24da12b2db265a90c475227a511ebe3

Amiről a mainstream nem írt, az az, hogy a 9 "személy" akik a gépen voltak és vezették a gépet azok a diverzitás az erősségünk programm keretében bekerült nagyon diverz csak nőkből álló csapat volt.

gab.com/LaurenWitzkeDE/posts/111449745705697861

Pedig nemrég még nagyon büszkén kiemelték, a csak nőkből álló diverz csapatot... nagyon fontos volt megemlíteni:

"A Mission That Made History"

medium.com/faa/a-mission-that-made-history-37029c7acff8

Most hogy a nagyon diverz csak nőkből álló gép lezuhant... mostmár csak "személyzet" lettek.

GABOR2 2023.11.26. 16:02:16

@GABOR2: Oktoberben még nagyon büszkék voltak, a címben is benne volt, hogy mind csak nő:

"Patrol Squadron 45 conducts rare, all-female P-8A Poseidon flight"

www.navytimes.com/news/your-navy/2023/10/16/patrol-squadron-45-conducts-rare-all-female-p-8a-poseidon-flight/

Persze egy nő is képes lehet repülőt vezetni, de itt arról van szó, hogy mindenáron nőket akarnak, mégha alkalmatlan is az illető.

GABOR2 2023.11.26. 16:09:42

@GABOR2: Ő bocs a mainstream cikk még félre is vezet, mert valaho a pilotára mint "he" hivatkozik, ami himnem. Bár lehet a diverz nő magát hirtelen "he"-ként azonosította ezután.

GABOR2 2023.11.27. 23:33:06

Sziasztok! Itt a Matolcsy vs Varga újabb része.

Egyre nyiltabb a háború...:

ujtechkor.blog.hu/2023/11/27/matolcsy_vs_varga_a_haboru_egyre_nyiltabba_valik

Madarász Henrik 2023.11.28. 01:53:02

@GABOR2: Egy igazi mocsok ez az alak, 1989 előtt a szovjet komcsik talpnyalója volt, most meg az USA ügynöke.

Deansdale 2023.11.28. 09:51:16

@keresemazigazat: Ha jól emlékszem nemrég betettem kommentben, hogy a következő háborúba a fehér férfiakat fogják küldeni mindenhol, akik majd egymást jól lemészárolják a fronton, az édenkert a sok fehér nővel meg ottmarad a színeseknek.

Orbán ugyanannak a háttérhatalomnak a kiszolgálója mint minden nyugati politikus, csak neki mint papíron konzervatívnak kicsit nagyobb a LÁTSZÓLAGOS mozgástere. Amúgy ugyanabból a kottából játszik mint a többiek, csak ő szóban nagyon nemzeti miközben a tetteiben globalista.

GABOR2 2023.11.28. 13:35:23

@keresemazigazat: Ez éppenséggel logikusnak tűnik. Bár a vendégmunkások legalábbis akkor ha úgy látják a front hozzánk közelit/ vesztésre áll az oldalunk pont amikor legjobban kéne rájuk számítani lelépne valószínű...

GABOR2 2023.11.28. 13:47:18

Most látom, hogy ugye a kiszabadult izraeli túszokat direkt nem mutatták a világnak, mert ugye ahogy bemutatták a Hamaszt mindenki azt várná, hogy szét vannak kínozva meg ilyenek, de most ís itt a hír arról, hogy az egyik szabadult túsz írt egy levelet, hogy rendkívül emberien bántak vele és köszöni a kíméletességet és kedvességet...

www.youtube.com/watch?v=jHrbdl9mk0E

Közben az izraeliek megüzenték, hogy azok a palesztínok akikről felvétel készül, hogy örülnek annak, hogy a palesztínok kiszabadulnak, beleérteve családtagokat is, még akkor is ha vád nélkül fogva tartott kiskorú szabadul ki autómatikasan terroristaként lesz náluk nyilvántartva. Állítólag nagyon nem szeretik, hogy ezek a felvételek mint embert ábrázolják a palesztinokat, akiknek vannak érzéseik.

GABOR2 2023.11.28. 13:53:44

@Deansdale: Szerintem pl. Orbán valamilyen téren kap kedvezményt, de más téren előrébb kell haladnia mint másoknak. Pl. a digitális ország megépítésében úgy hogy közben Klaus S. azt jósolhatja, hogy ezek miatt hamarosan összeomlanak majd az államok.

Opus P. 2023.12.01. 20:49:17

Hulyeseg az egesz. Az europai feher tomegeknel senkit nem lehet egyszerubben kontrollalni, foleg nem a muzulman embereket. Ezek sokkal hamarabb fognak kiallni magukert, mint mi, ugyhogy nem latom, hogy mi ertelme lenne a hatalom szamara hogy rajuk cserelje le az europai lakossagot.

Deansdale 2023.12.01. 20:50:45

@Opus P.: A szaúdi és egyéb sejkek meg kalifák játszi könnyedséggel uralják az arabokat nyers erőszakkal. Ugyanez Európában abszolút nem működne.

Borathan 2024.02.09. 22:38:48

én valahol nem bánom, ha mindenféle színes meg bevándorló népeket nem képeznek ki fegyverforgatásra, és nem adnak fegyvert a kezükbe

Deansdale 2024.02.22. 10:16:13

Ezúttal nincs kedvem vizsgálni, hogy a forrás mennyire hiteles, inkább csak továbbközlöm egyéni megítélésre az érdeklődőknek, hogy állítólag a brit EÜ (NHS) berkeiből kiszivárgott valami dokumentum arról, hogy a covid alatt a pácienseket a tudtukon kívül hozzá kellett segíteni egy kis eutanáziához:
slaynews.com/news/medical-staff-ordered-euthanize-covid-patients-leaked-docs/
Sokan állítottak ilyesmit már akkoriban is - az ugye köztudott tény nemhülye körökben hogy a kórházak extra "támogatást" kaptak az államtól a covidos hullákra Mo-n is. Ez a kiszivráogtatás, ha igaz, bizonyíték erre.
süti beállítások módosítása