HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Nőzés mint tudomány? A bevezető bevezetője

2011.07.26. 14:51 Deansdale

Mielőtt egyetlen szó is esne arról, hogy miről szól ez az egész, a legfontosabb dolgomnak érzem azt elmagyarázni, hogy mit ért félre az emberek 90%-a, mikor ez a téma kerül szóba.

A nőzés (tudománya) alapvetően két teljesen különálló részből áll: az elmélet és a gyakorlat. Az elmélet nagyon szép és jó, de valahogy át kell ültetni a gyakorlatba, különben sz*rt sem ér. Tehát vannak olyan emberek, akik arról beszélnek, hogy mit is kell konkrétan tenni ahhoz, hogy egy férfi vonzó legyen a nők szemében. Ez a dolognak a színes, hangos, csicsás része, ami legtöbbször elfoglalja a színpad előterét - de ne felejtsük el, hogy ott van mögötte az elmélet (sokszor láthatatlanul).

Namármost amikor az ember először találkozik bármiféle nőzési tanáccsal, 95% az esély rá, hogy valami gyakorlati "módszer" leírásába botlik, például: "Ahelyett, hogy megkérdeznéd, hogy hova valósi, mondd azt, hogy: „Nekem úgy tűnik, hogy pécsi vagy”.". Sok ilyen "módszer" első ránézésre egyáltalán nem tűnik jó ötletnek, és ezért a legtöbb ember aki ezekkel találkozik, visszautasítja a nőzés tudományának teljes koncepcióját, anélkül, hogy bármit is tudna róla. A csillogó, de sokszor gagyinak látszó felszín ne riasszon el senkit attól, hogy azt félresöpörve a valóban hasznos tartalom után kutasson. Ne higgyük el, hogy az egész téma megáll ott, hogy "kő kóla, g*ci?", mert ez csak hülyegyerekek baromkodása - a "tudományos rész", amiről a hülyegyerek nem beszél, ennél sokkal mélyebb.

Aki gyors sikereket akar, az persze arra kíváncsi, mi az a varázsmondat, amire a nők mind egy szálig rátapadnak. "Sajnos" senki nem fog ilyet találni. Senki nem lehet 5 perc gyorstalpalás után Casanova, akire buknak a topmodellek, akik előtte a létezéséről sem voltak hajlandóak tudomást venni. Az okos ember elsősorban az elveket igyekszik megérteni, hogy aztán a saját stílusában alkalmazza azokat, ugyanis egy okos ember tudja, hogy egy "jó csajozós duma" nem működik mindenkinél - se minden pasinál, aki löki a konzerv szöveget, se minden nőnél, aki hallgatja. Az előregyártott, netről leszedett leszólítós dumák, vagy társalgási fordulatok csak egy idióta máz egy pszichológiai és szociológiai szakkönyvön, amibe bele kell lapoznunk ahhoz, hogy hasznot tudjunk húzni belőle.

A nőzés tudománya egy láda arany, ami egy ocsmány paraván mögött rejtőzik. Tegyük meg magunknak azt a szivességet, hogy nem torpanunk meg a paraván láttán, és nem kezdünk el arra mutogatni, hogy ez az egész micsoda hülyeség.

Szólj hozzá!

Címkék: ismerkedés csajozás randizás nőzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása