HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @Frederick2: "Van ennek valami értelme?" Páran pénzt keresnek vele, legalább addig se munkanélküliek, amúgy semmi. Alapvetően nem lenne baj az ilyesmi, egy normális világban libertárius szemszögbő... (2024.04.24. 11:19) Nem valós veszély
  • Frederick2: @Deansdale: Mondjuk ez elég nyekenyóka téma a fűtés témához képest, de azért mégis megemlítem, mint kis színest. Már csak azért is, mert ez is azt jelzi, mennyire elanyagiasodott mára a férfi-női ka... (2024.04.24. 10:37) Nem valós veszély
  • F.M.J.: @Deansdale: Kár, közben eszembe jutott még néhány szemléletes példa, de majd legközelebb. :) (2024.04.24. 07:30) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • Deansdale: @F.M.J.: Jól van, meggyőztél :) (2024.04.23. 20:35) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • F.M.J.: @Deansdale: 12/230V: Mivel én sem vagyok villamosmérnök, természetesen lehet, hogy rosszul tudok bármit a dologról, de azért felületes ismereteim alapján volna néhány ide vágó észrevételem. Szerén... (2024.04.23. 19:53) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • Utolsó 20

A nyugati civilizáció végnapjai

2011.08.11. 12:09 Deansdale

Sokan nem értik, miért foglalkozok ennyit a feminizmussal, a neoliberalizmussal, meg a hülye összeesküvés-elméletekkel, hiszen az utcán süt a nap, a boltban akciós a kolbász, és ha félreteszek egy kis pénzt akkor nyáron le lehet ruccani a tengerpartra.

Hadd mutassam meg a kedves érdeklődőknek, hogy mi zajlik a nagyvilágban, gyönyörű hazánk határain túl - és ezek olyan hírek, amit nem feltétlenül láthatunk a CNN-en. Ez csak a mai termés:

1. A férfiak tudvalevőleg korábban halnak, mint a nők. Nade az utóbbi években a várható életkor emelkedett, és ezért a férfiak sem halnak már annyira korán, mint szoktak. Sőt, a várható életkoruk gyorsabban emelekedik, mint a nőké! Na persze a nők még mindig 5-7 évvel tovább élnek, de a különbség mintha csökkenni látszana.
A New York Times lehozott egy cikket, amiben azt firtatják, jó-e ez nekünk. Mert hát a sok öreg férfi sok gondot okoz, talán mégiscsak jobb lenne, ha korábban halnának. A férfiak egészsége probléma. A férfiak hosszabb élete egyes szakértők szerint kellemetlen lehet a nőknek.
Ha ez valakinek túl abszurd, az áldja a sorsot amiért Magyarországra született. Az USA-ban ez a gondolkodásmód annyira elfogadott, hogy a NYT pisszenés nélkül jelentet meg ilyen cikkeket. "Készen áll-e Amerika több öreg férfira?" teszi fel a kérdést a cikk címe, amire az én zsigeri válaszom az volt, hogy ha csak 2012-ben jön a világvége, az már túl késő lesz.

2. Az USA központi bankja a Federal Reserve. Sokan nem tudják, hogy ez valójában magánkézen van, és hogy az USA tövényei jó 100 éven át tiltották a létrehozását. Kennedy is harcolt ellene, az eredményt ismerjük. JFK utódjának egyik első intézkedése volt a "szuperbank" elleni törvények felszámolása. Azóta az az érdekes helyzet, hogy az USA-ban a pénznyomtatás joga a FR kezében van, vagyis az állam nem nyomtathat dollárt, csak a központi bank, ami a bankjegyekért cserébe államkötvényeket kér. Tehát a szó szoros értelmében nyomtatják a pénzt, amit valós értékpapírokra cserélnek be.
Nade hogy naprakészebbek legyünk, a történelem során először az amcsi kormány auditálta az FR-t, és az eredményeket közszemlére tette.
Mint kiderült, a FR 16 billió dollárt (16 ezer milliárd dollár, vagyis 3 millió milliárd forint) utalt ki 0% kamatra különféle bankoknak, amiknek egy része még csak nem is amerikai. Ezeknek a "kölcsönöknek" a többségét egyáltalán nem fizették vissza. Hogy képben legyünk: ez az összeg nagyobb, mint az USA GDP-je, és nagyobb mint az USA államadóssága.
Láthatjuk tehát, hogy a magánkézen lévő bank az állam pénzét kijátszotta egyéb magánkézen lévő bankoknak. Ezen felül még további százmillió dolláros stiklik is kiderültek, amiket itt most helyhiány miatt nem részletezek, akit érdekel az olvassa el az eredeti angol nyelvű cikket.

3. "Bieyanka Moore" néven pornózott egy csajszi az egyik legismertebb nemzetközi pornócégnél. Természetesen elkérték tőle a papírjait, amikben az állt, hogy 20 éves. A pornócég nem tudhatta, hogy főhősnőnk hamisan adta le az igénylését az állam felé, és az állam által hitelesen kiadott igazolvány adatai hamisak. A csaj még nem volt felnőtt, és ezért a pornócéget bíróság elé citálták gyermekpornó vádjával, és minden valószínűség szerint egy páran kemény börtönnek néznek elébe, mivel a hatályos törvények szerint az, hogy a csajszi hamis dokumentumokat mutatott fel, nem mentesít a felelősség alól. Mi ez, ha nem abszurd?
És még abszurdabb, hogy a törvény értelmében mindenkit börtönbe varrhatnak aki letöltötte és megnézte a filmet. Azt a filmet, aminek az elején ott a törvényileg előírt szöveg, hogy minden szereplője felnőtt. Azt a filmet, amit egy teljesen legális és elismert nemzetközi oldalról szedtek le.
Persze ez minket itt és most nem érint, de azért el lehet gondolkodni, hogy milyen világ az, amiben elvisz a rendőr és pár évtizedet rács mögött tölthetsz, amiért megnéztél egy pornófilmet legális szereplőkkel, legális forrásból. Épp csak az egyik csaj hazudott. Mintha te tehetnél róla, vagy a pornócég...

4. Ezek mellett szinte már csak "csemege" Dalrock kolléga egy érdekes észrevétele, ami kapcsolódik egy korábbi írásomhoz. Mint tudjuk angliában nagy zavargások vannak. A Daily Mail cikkéhez mellékelt fotókon viszont látszik, hogy a rohamrendőrök többsége nemhogy nem marcona és félelmetes, de egyenesen dohos, cingár kis törpe. Miért, miért?! Mert csajok, természetesen.

Rohamrendőrség Rohamrendőrség 2

Semmi bajom nekem a nőkkel - sőt!!! - de ne menjenek rohamrendőrnek. Különösen annak a tükrében ne, hogy sokszor nem tudnak megfelelni még a csökkentett fizikai követelményeknek sem. Pár hete még jó bulinak tűnt amikor a nő beperelte a rendőrséget, hogy a fizikai állapotfelmérés sérti a méltóságát (és a bíróság egy rakat kártérítést ítélt meg neki) - de most az utcán kéne feltartani a lázongó tömeget.
Hát, hogyismondjam, hajrá, meg grrrl power. Ha már egyszer megnyerte azt a pénzt, remélem most az első sorban bizonyíthatja, hogy tényleg oktalanul diszkrimináltak vele szemben, és igenis képes megállítani a megvadult, téglákkal és molotov koktélokkal dobáló négereket.

...

Szóval ez csak a mai termés. 4 kis kép a nyugati világ abszurditásáról, hogy hol tartunk erkölcsileg, gazdaságilag és törvényileg: a sátán varangyos békájának a segge alatt. Egy csaj hazugsága miatt te börtönbe mész, de az elit bankárokat nem vonja felelősségre senki, amiért az egész világot egymás zsebébe tömik. Közben az utcákon a felhergelt kisebbségek a képzelt elnyomásuk képzelt láncai ellen gyújtogatnak, ölnek és rabolnak, velük szemben pedig polkorrekt rendőrnők rémült csapatának kell tartania a frontot. Ez az egész egy elcseszett Monthy Python filmre emlékeztet, vagy Orwell egyik különösen kellemetlen rémálmára, amiből nincs felébredés.

Nincs itt semmi látnivaló, oszoljanak kérem.

Szólj hozzá!

Címkék: összeesküvés feminizmus feminista összeesküvés elmélet antifeminista antifeminizmus piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása