HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @Frederick2: "Van ennek valami értelme?" Páran pénzt keresnek vele, legalább addig se munkanélküliek, amúgy semmi. Alapvetően nem lenne baj az ilyesmi, egy normális világban libertárius szemszögbő... (2024.04.24. 11:19) Nem valós veszély
  • Frederick2: @Deansdale: Mondjuk ez elég nyekenyóka téma a fűtés témához képest, de azért mégis megemlítem, mint kis színest. Már csak azért is, mert ez is azt jelzi, mennyire elanyagiasodott mára a férfi-női ka... (2024.04.24. 10:37) Nem valós veszély
  • F.M.J.: @Deansdale: Kár, közben eszembe jutott még néhány szemléletes példa, de majd legközelebb. :) (2024.04.24. 07:30) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • Deansdale: @F.M.J.: Jól van, meggyőztél :) (2024.04.23. 20:35) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • F.M.J.: @Deansdale: 12/230V: Mivel én sem vagyok villamosmérnök, természetesen lehet, hogy rosszul tudok bármit a dologról, de azért felületes ismereteim alapján volna néhány ide vágó észrevételem. Szerén... (2024.04.23. 19:53) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • Utolsó 20

Hírturmix rasszizmussal, csecsemővel, gyermekprostival

2012.03.22. 14:05 Deansdale

Most nagyon a lecsóba csapok, liberális hajlamúak talán jobb ha nem is olvassák ezt a cikket, vagy legalábbis készítsék a monitor mellé a vérnyomáscsökkentőt.

Először is egy tegnapi cikk, amiben valamiféle cigányozós tévéműsorról beszélnek, amit televízió híján nem volt alkalmam megnézni. Lássuk:

"Ez valami egészen zseniális. A sajtószabadságért létrejött társaság ünnepli, hogy sikerült letiltatni egy dokumentumfilm ismétlését. A sajtószabadság hőseinek új mottója: ‘Maradéktalanul elégedettek azonban akkor lehetnénk, ha a jövőben fel sem merülne, hogy ilyen, vagy akár ehhez hasonló műsort sugározzon bármelyik csatorna.’ Nincs ezeknek semmi baja a cenzúrával, hacsak az nem, hogy nem ők állíthatják össze a tiltólistát" - írja blogjában nem kevés joggal Balogh Ákos Gergely arról, hogy a Milla üdvözölte az MTVA lépését, mely szerint nem ismétlik meg a köztévében Pesty László kissé szimplicista, hogy ne mondjuk, botrányosan előítéletes dokumentumfimjét.

Igen, azt már régóta tudjuk, hogy a "szabadság" modern harcosai tűzzel-vassal irtják, aki nincs velük egy véleményen. A modern liberális sajtószabadság azt jelenti, hogy bármiről lehet írni, amit ők megengednek.
A sajtószabadság a tiltás hiánya, ezért nincs abban semmi meglepő, ha a sajtószabadság szervezete a tiltást ünnepli.

"Az egyik fontos dramaturgiai pillanatban például azt halljuk, hogy az ötéves gyerekek között már minden negyedik cigány. A zene olyan, mint amikor a horrorfilmekben a kamera közelít a gyanútlanul zuhanyzó nő felé – csak éppen cigány csecsemők arca villan fel" - írta például Ónody-Molnár Dóra a Népszabadságban.

A zenéről nem tudok, mivel nem láttam a filmet, és általában az olcsó hatásvadászatot elítélem, de az isten szerelmére, mi az, hogy csont nélkül elsiklunk az olyan tények felett, mint hogy az ötéves gyerekek között már minden negyedik cigány??? Nem vagyok alapvetően rasszista, de szeretem a magyarságot és büszke vagyok a magyar létemre, ezért érthető, jogos és kifejezetten erkölcsös aggodalommal tölt el, ha azt látom, hogy a nemzeti öngyilkosság felé haladunk gőzerővel. És ha a népszabi megpróbál le is köpni emiatt, semmi szégyellnivalót nem találok abban, ha büszke vagyok a magyarságomra. Ha a cigány lehet büszke cigány, akkor lehetek én is büszke magyar, ez egy ilyen játék, nem?

A probléma ott van, amit a liberális pszeudo-entellektüellek nem tudnak, vagy nem akarnak tudni, hogy nagyobb népcsoportok keveredése általában polgárháborúhoz vezet. Természetesen nem találom a linket, de emlékszem még az ex-katona könyvére, amiben azt taglalja, hogy sok katonai konfliktust megjárt már világszerte, és az a tapasztalata, hogy ott kezdődnek a véres harcok, ahol különböző népcsoportok vannak mesterségesen összezárva.

UPDATE: adjuk ehhez hozzá egy másik cikk tartalmát: "Hogy fogy a magyar, jól látszik abból is, hogy egy szülőképes korú nőre nálunk átlagosan mindössze 1,3 gyerek jut, ezzel a negyedik legrosszabbak vagyunk a világon." Ez helyezi igazán kontextusba a kérdést. Magyarország a világ negyedik legalacsonyabb népszaporulattal rendelkező országa úgy, hogy a születendő gyermekek negyede cigány. Akkor mégis mennyi magyar gyerek születik évente? Rossz belegondolni.

Vissza az előzőhöz:

"A Forgács-írás (ön)kritikus hangneme, az általa felvetett kérdések azonban véletlenül sem alapozhatnak meg egy közel egy órás, pár szereplős, prekoncepciózus műsort, amelynek fénypontjaként egy roma lelkész "a romák" nevében bocsánatot kér "a magyaroktól" az általuk elkövetett bűnökért. A film totális aránytévesztésben van: kizárólag a romák felelősségéről szól (...)"

Kifejezetten emlékeztet ez engem egy másik, de pontosan ugyanilyen herce-hurcára, amikor egy népcsoport egy másikat folyamatosan az állandó kollektív bocsánatkérésre kényszerít az "általa elkövetett bűnökért". Csak erről beszélni sem szabad, mert hát ki tudja, ha leírnám amit mindenki tud, talán börtönbe is küldenének. Mert amit nekik szabad, azt senki másnak nem. "Kollektív bűn" nem létezik - kivéve ha ők azt mondják. Mindkét oldal felelős - kivéve ha róluk van szó. Talán nem találnám ezt a cigányosdit annyira álságosnak, ha nem sütne százezer wattal a háttérből az, hogy ugyenezt - és a sokszorosát - mások megtehetik.

Egyébként meg igenis van annak jogalapja, ha a cigányok nevében valaki bocsánatot kér. Nem azt mondom, hogy senki más nem bűnös, hiszen nem vagyok hülye. Annyit mondok, hogy ők sem bűntelenek, és épp ideje már hogy ez is a tárgyalható témák közé kerüljön. Ahol tartanak, azt részben maguknak köszönhetik, akkor is, ha ezt nem polkorrekt kimondani. És épp ezért az első lépéseket a "rehabilitáció" felé nekik maguknak kell megtenni - talán pont egy bocsánatkérés formájában.

A HVG fotója

...

Aztán kislány a parlamentben, azaz miért is jó ott a női jelenlét. A népszabi képriportjában mindannyian megnézhetjük, hogyan szavazgat anyucival a parlamentben a kislánya. Mert az trendi, mert a feministák kijárták, hogy az ország házát idáig lehessen alacsonyítani. Végülis miért ne? Csináljunk kisdedóvót a törvényhozásból. "Nyomjad lányom a gombot, a pirosat... Úgy... Na most a kéket." Gratulálni tudok ehhez is. A gyereksírás kit zavarhatna, a pink mp3-lejátszó meg sikkes. És persze egy anya nem kell, hogy kizárja magát a szexpiacról csak azért, mert egy csecsemő van a karjai közt, tehát a parlamentbe egy szoptatós babával is be lehet járni miniszoknyában, tűsarkúban, harisnyában. Az igazi szuperanya, a feministák álma! Kár, hogy porig rombol mindent, amit a kultúránk és civilizációnk létrehozott pártízezer év kemény munkával.

Ezért kell a női kvóta, ez az a "speciális női tudás és tehetség" ami feldúsulna a parlamentben, ha beerőltetnénk még több nőt. Nem találok rá jobb szót: Komolytalan.

...

Aztán a gyermekprostik: szintén nol képriport. Mivel magyar példákat nem nagyon találni, bangladesig utaznak pár fotóért. És bocsássák meg nekem, de kétkedéssel fogadom, hogy az ottani "kuncsaftok" és "gyermekprostik" önként és bérmentve pózolnak a fotósoknak. A képek túl műviek, mesterkéltek, némelyik kifejezetten művészi(eskedő) ahhoz, hogy meglegyen az igazi realista riport-fíling. Talán Frei Tamás csináltatta a képeket...?

Nem kétséges, hogy sok szörnyű sorsú gyermek tengeti életét szerte a világon. Ezeknek a többségükben 16-17 éves "gyermekprostiknak" is kifejezetten szar lehet az élet, ez nyilvánvaló. Már csak azt nem értem, hogy miért kell pont ezt a maréknyit kipécézni a sokaságból, és férfiellenes lejárató kampányt csinálni, miközben ívben szarunk a többi szerencsétlen nincstelenre, akik éhen halnak az utcákon, mert róluk nem készül fotóriport. És azok többségükben fiúk.

Morbid, ha azt mondom, ezeknek a lányoknak legalább ez az utolsó utáni lehetőségük megvan az életben maradásra? Igen, morbid. Mint ahogy az is morbid, hogy sok nincstelennek még ez a lehetősége sincs, és belehal.

Valahogy nem érzem őszintének az egész helyzetet, hogy a szituba beeső külföldi újságírók kedvük szerint facsarják a tényeket, hogy aztán a saját szájuk íze szerinti tanulságot vonhassanak le - miközben a képek egy teljesen másik sztorit mesélnek el. Egy olyan sztorit, amiben szintén sok a nélkülözés és az áldozat, de egyúttal megoldásokat ad a nyomor ellen, reményt és esetleg kiutat. Amíg ezek a lányok rúzsozzák magukat, tévéznek és felékszerezik magukat, addig nem tudom igazán átérezni, hogy miért lenne az ő sorsuk annyival rosszabb más gyermekekénél, hogy kiemelt figyelmet érdemelnének azok kárára. Aki esetleg látta a "Gettómilliomos" c. filmet, az tudja miről beszélek. Aki nem, az nézze meg, vagy ne ítéljen amíg fogalma sincs a világban élő nincstelenek helyzetéről.

1 komment

Címkék: prostitúció parlament feminizmus feminista cigány rasszizmus gyermekprostitúció antifeminista antifeminizmus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pash Cutter (törölt) 2017.07.05. 08:15:44

1, A Pesty-film a cigányokról nagyon túl lett reagálva a liberálisok részéről. Tény, hogy egy pocsék film (pl. a cigánytémában sokkal profibb alkotást láttam a franciáktól), de az a támadás, amit kapott, nemtelen volt és undorító. Leginkább, ami utána következett:
www.ferfihang.hu/2017/06/07/ciganyuton/

2, Félelmetesen primitív hölgynek tűnik ez a Licia Ronzulli. És ezt most tényleg nem gúnynak szántam: ez jutott eszembe, mikor a képeket nézegettem. (Hozzáteszem: röhögve.) Ezt most tényleg a női kvóta propagálására szánták? Komolytalan, ja.

3, Gyermekprostik. Néhány héttel ezelőtt láttam egy HírTV-s riportot Gyurkó Szilviával, ahol arról beszélt, hogy 12 éveseket (!) futtató gyermekprostitúció van Magyarországon. Az állam nem tesz semmit! A szokásos. És ahogy lenni szokott, bizonyítékokat nem hozott. Maradt a bemondás. Neves szakember, elhisszük, amit mond. :P

Jelzem, a Gettómilliomos elég hazug képet fest az indiai társadalomról. Beülsz egy vetélkedőbe, és kitörsz a nyomorból! Ugyan!
süti beállítások módosítása