HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: Ismeritek a Nethanjauval elégedetlen rabbi videót? Na és miért volt elégedetlen és mit igért Nethanjau: www.youtube.com/watch?v=rHBiT6eJaQQ: (2024.03.29. 15:33) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Mme.Brioche: Az Izrael ellenesség raádásul bizonyos people of color emberkék között alakul ki, akik eredetileg a Demokrata párt jövője lenne az elképzelésük szerint. (2024.03.29. 15:22) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Deansdale: Robert Castel aki zsidó és nyilatkozni szokott az Ultrahangnak azt mondta, hogy szerinte és sok zsidó szerint jó dolog egy örült vadállatnak látszani, mert attól félnek. És Közel-Keleten... (2024.03.29. 15:19) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Mme.Brioche: "(mondjuk ez nem akadályozza meg a kormányzást, hogy folyamatosan küldjék a fegyvereket meg a pénzt)" Úgy képzeld el, mint a nemi erőszaktevőt és barátját... A nemi erőszaktevő erősz... (2024.03.29. 15:14) Nem valós veszély
  • GABOR2: @valis47: Ami ajánlatot Izrael most visszautasít igazából az is Izraelnek nagyon kedvező. Tűzszünet korlátozott ideig, utánna folytathatják, de cserébe MINDEN TÚSZT visszaad a Hamasz. És amúgy a Ha... (2024.03.29. 15:04) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Modern szimbólumok

2012.04.02. 14:24 Deansdale

Masírozunk át a kultúrán, ahogy Gramsci megálmodta. Ennek során szétromboltuk a vallást, az erkölcsöt, a nemzettudatot, a családokat, és persze a szexualitás sem maradhat ki a szórásból.

Hogyan lehet lerombolni szexuális értelemben a "normalitást"? Nem nehéz, csak ilyen cikkek kellenek hozzá: Tíz szexi nő, akik máshogy nők

Cikk ezzel a címmel jó nem lehet. Bocsássák meg nekem, hogy egészséges férfiember vagyok, és egészséges nőkre fáj a fogam. A transz-lesz-cicák, a felkapott Anna Rexiák és az egyéb felülről szponzorált agymódosító médiaszenny egyszerűen nem érdekel. Sőt. A normális és egészséges férfiak 98%-ával egyetemben felfordul a gyomrom attól, ha egy nővé operált férfi képét dugják az orrom alá erotikus tálalásban. Nézegessen ilyet az, akinek ez a fétise, de akkor ne egy hírmagazin főoldalán tálalják, hanem az illetékes pornó-szubkultúra fizetős lapjain.

Szögezzünk le valamit már az elején: az a nő "szexi", akit a hetero férfiak megkívánnak. Ennek hiányában hiába felkapott valaki, hiába "esztétikus", trendi, újszerű, vagy a feministák kedvence, egyszerűen nem szexi, és kész. Ahogy a nők döntik el, hogy melyik pasi "sármos", úgy a pasik döntik el, hogy melyik csaj "szexi". Vitának helye nincs; aki ebbe kívülről akar beleugatni, az csak okoskodik. És ezáltal vonatkozik rá az aranyköpés, miszerint az okos hülyéskedik, a hülye okoskodik.

Szóval. Nővé operált férfi: nem szexi. Droid fejű androgün műnő: nem szexi. Lady Kaka férfi alteregója: nem szexi. Transzszexuális médiaüdvöske: nem szexi. Brazil focistafiú rövidgatyában: nem szexi. (Sőt, kifejezetten csúnya.) Identitászavaros mexikói festőnő: nem szexi. Deformált arcú Bond-"lány": nem szexi. 47 éves primadonna lemetélt fütyivel: nem szexi. Akkor sem, ha "megvolt neki" Robert De Niro, ami külön gyomorforgató részlet, amire nem voltunk kíváncsiak, köszönjük. Sorozatszínésznő, aki férfi, és egy fogorvos felesége: nem szexi. Estélyiben sem. Szélesvállú "kiscsaj" nagy deltákkal: nem szexi.

Remélem eléggé egyértelmű voltam.

Adódik, hogy ez a cikk nem a férfiaknak szól, hanem a csajoknak. Elvégre talán még a legbutább libák is tudják, hogy a férfiak többsége hörghurutot kap az ilyen műnőktől, még akkor is, ha rendesen vannak össze-szabva - vagy akkor még inkább. Nade miért szól egy ilyen cikk a nőknek? Vagyis értelmesebben feltéve a kérdést: nőknek minek olyan cikket írni, amiben híres műnőket mutogatunk? A leszbikusok felizgulnak rájuk...?

Esetleg megpróbálhatják az emberek véleményét, ízlését így befolyásolni. Először talán megütközöl az ilyen írásokon, de az ötödiknél már simán átugrasz rajta, a tizediknél egyáltalán fel sem tűnik. Egy idő után "normális" lesz, hogy az utcán falkákban rohangálnak a férfi-nők és a nő-férfik, akikről sehogy nem lehet ép ésszel kideríteni, hogy valójában minek is születtek, micsodák valójában. Egy idő után "normális", hogy androgün társadalomban élünk, ahol mindenki kedve szerint választ, hogy aznap férfi lesz-é avagy nő, és ahhoz képest hogyan öltözik. Mert miért ne mondhatná azt egy nő, hogy ő aznap egy férfi, aki női ruhát húz? A klasszikus idézet még azt mondta, hogy az a gyanús ami nem gyanús - ehhez képest mára oda jutottunk, hogy az a normális, ami nem normális.

És persze eljátszanak azzal is, hogy mi a "szexi". Ha egy nőnek el lehet adni, hogy Stefani Germanotta kisgyermekkori traumák által szétszabdalt skizofrén személyiségei közül az az alterego, amelyik egy lecsúszott szicíliai maffiózó pasinak képzeli magát, az "szexi nő" a cigijével és a fehér munkásatlétájával, akkor ott már minden lehetséges. Kivéve azt, hogy ez még egy normális társadalom lenne. Mert egy normális társadalomban óvnák őt és védenék, a megfelelő személyzet a megfelelő intézetben gondját viselné, ahelyett, hogy sztárt faragnak belőle, és a szerencsétlen sorsa elmét nyomorító betegségét a nagyvilágra okádnák.

Az igazi kérdés az, hogy miért is jelent meg ez a cikk. "Véletlen"? Egyszerűen csak kipattant egy szellemileg alultáplált szerkesztő vagy író fejéből, hogy ma erről rittyent egy cikket? Összeszedi azokat a betegeket és félnótásokat, akiktől az emberek fele gutaütést kap, és egy jó kis képes cikkben az orruk alá dörgöli?
Vagy ez valamiféle vásárlói igény kielégítése akar lenni? Ha igen, kinek van vásárlói igénye ilyen cikkekre? Ezúton üdvözöltetem őket.
Arra már gondolni sem merek, hogy valakik sugallták ezt az ötletet az írónak, mert úgy gondolták, hogy jól jönne nekik, ha - a fentebb vázolt okok miatt - lemenne egy ilyen cikk a napi sajtóban. Ez már összeesküvés-elmélet.

Szólj hozzá!

Címkék: összeesküvés transzvesztita szexi összeesküvés elmélet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása