HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Deansdale: @F.M.J.: Jól van, meggyőztél :) (2024.04.23. 20:35) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • F.M.J.: @Deansdale: 12/230V: Mivel én sem vagyok villamosmérnök, természetesen lehet, hogy rosszul tudok bármit a dologról, de azért felületes ismereteim alapján volna néhány ide vágó észrevételem. Szerén... (2024.04.23. 19:53) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • Deansdale: @F.M.J.: "Durva megközelítésben egy fogyasztó a hálózati feszültséghez képest 20x nagyobb áramerősséget igényel 12v-nál, tehát brutálisan vastag vezetékeket kellene alkalmazni." Ez elméletben igazn... (2024.04.23. 10:58) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • F.M.J.: @Deansdale: Komposztkazán+üvegház. Egyelőre nagyon elméleti a dolog, még előtte van fontosabb dolgom is, csak azért agyalok rajta, mert tervezem, hogy egyszer majd nekiállok. Nálam ez erőnléti edzés... (2024.04.19. 20:46) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • valis47: @Deansdale: Trumpra azt is mondták, hogy rasszista. Arra sem kellett bizonyíték. Meg azt is, hogy orosz ügynök. Gondolom orosz ügynökként akart III. világháborút kirobbantani vagy mi. (2024.04.19. 14:12) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Szomorúan figyelem a világ hanyatlását

2012.12.14. 13:12 Deansdale

Azt hiszem a világvége nem 21-én fog eljönni, hanem már a folyamatában élünk. Nemsokára a világ, amit ismerünk, meg fog szűnni - legalábbis ha így haladunk tovább.

Angliában a tradícionális palotaőri viselet átment opcionálisba; aki muzulmán, az mehet turbánban is. Istenem.

4 komment

Címkék: szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mme.Brioche 2012.12.20. 19:25:36

Csak egy pici hiba: a szikh nem muzulmán, hanem egy önálló indiai vallás.

Deansdale 2012.12.20. 20:56:00

Tulajdonképpen azt hiszem köszönöm :)
Most hogy mondod, nekem is rémlik, csak írás közben nem figyeltem erre.
Kellemes világvégét mindenkinek, Kínában már holnap van :D

Tara. · http://biokert-es-lelek.blogspot.hu/ 2012.12.23. 14:06:05

Dehogy lesz világvége. Végtelen a világ, az univerzum. Legfeljebb spirituálisabb lesz az emberiség, és egyre többen jönnek rá arra, hogy nem az anyag (mint matéria) a lényeg. Elfogy az energia? Mekkora butaság. Az Univerzum energiája végtelen és felhasználható. Új korszak kezdődik, a Vízöntő korszaka.

Azt mondják az anyagban hívők, hogy az agy generálja a gondolatokat. Én meg azt mondom, a gondolat működteti az agyat és minden egyebet.

Ebben lesz óriási változás, de nem világvége. A gondolkodásban. A mostanában született gyermekek már a Vízöntő gyermekei. Úgy elsöprik majd a materialista szemléletet, mint a pinty. Tudnék neked olvasnivalót ajánlani, de nem teszem. Ha megérettél rá, belső indíttatásból megtalálod magad is.

Addig is kívánok Neked és szeretteidnek Áldott, békés Karácsonyt, boldog Új Évet!

Deansdale 2012.12.23. 14:57:03

Irigylem az optimizmusod, de szerintem csak részben indokolt. A kommented szellemi részével teljesen egyetértek - de azzal nem, hogy a szellemiség megvédené a világot a hanyatlástól, pusztulástól. Már sikeresen kinyírtuk a bolygónk élővilágának nem kis részét, őket nem védte a spiritualitás? Vagy az csak most kapcsolt be?

Olvastam én elég könyvet, hidd el :) Évtizedekkel ezelőtt kezdtem, én még a hurráoptimista new age-iskola előttről indultam. Az indigó (meg a következő generációs) gyerekek meséjétől kiráz a hideg :] Nézz ki az ablakon - sajnos nem a spirituális felemelkedést fogod látni.

Világvége most nem volt, és valószínűleg egy darabig nem is lesz. De az emberiség sorsa fordulhat még rosszabbra. A mágneses pólusváltás, a következő jégkorszak nem az emberek tudatállapotától függ. Az emberiség több mint 2,5 millió éves története alatt számtalan jégkorszakot megélt már, butaság lenne azt hinni, hogy a következőt elháríthatjuk erős vágyakozással.

Mindettől függetlenül én is szeretnék boldog karácsonyt és új évet kívánni :)
süti beállítások módosítása