HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • GABOR2: Ismeritek a Nethanjauval elégedetlen rabbi videót? Na és miért volt elégedetlen és mit igért Nethanjau: www.youtube.com/watch?v=rHBiT6eJaQQ: (2024.03.29. 15:33) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Mme.Brioche: Az Izrael ellenesség raádásul bizonyos people of color emberkék között alakul ki, akik eredetileg a Demokrata párt jövője lenne az elképzelésük szerint. (2024.03.29. 15:22) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Deansdale: Robert Castel aki zsidó és nyilatkozni szokott az Ultrahangnak azt mondta, hogy szerinte és sok zsidó szerint jó dolog egy örült vadállatnak látszani, mert attól félnek. És Közel-Keleten... (2024.03.29. 15:19) Nem valós veszély
  • GABOR2: @Mme.Brioche: "(mondjuk ez nem akadályozza meg a kormányzást, hogy folyamatosan küldjék a fegyvereket meg a pénzt)" Úgy képzeld el, mint a nemi erőszaktevőt és barátját... A nemi erőszaktevő erősz... (2024.03.29. 15:14) Nem valós veszély
  • GABOR2: @valis47: Ami ajánlatot Izrael most visszautasít igazából az is Izraelnek nagyon kedvező. Tűzszünet korlátozott ideig, utánna folytathatják, de cserébe MINDEN TÚSZT visszaad a Hamasz. És amúgy a Ha... (2024.03.29. 15:04) Nem valós veszély
  • Utolsó 20

Különbség

2014.03.26. 21:25 Deansdale

Az egyik alapvető különbség a normális ember és a fasiszta jellemű között az, hogy a normális ember azt szeretné, hogy amit ő akar (álmok, ideológiák, eszmék, bármi), az létezzen - a fasiszta viszont azt akarja, hogy ami neki nem tetszik, az ne létezzen. Egy ép lelkű és elméjű embernek elég az, ha a szín, amivel festeni szeretne, fenn van a palettán. A megalomániás zsebdiktátor el akarja venni másoktól azokat a színeket, amiket ő nem szeret, rájuk akarja erőltetni a saját kedvenceit, plusz - csak a biztonság kedvéért - még azt is megmondja, hogy milyen témát kell megfesteni.

Mondjuk a feminizmus esetében nem elég, ha vannak feministabarát filmek; be kell tiltani mindent, ami nekik nem tetszik. Nem elég, ha készülnek számítógépes játékok nőknek/feministáknak; be kell tiltani a férfi célközönség kielégítését. Nem elég, ha egyes könyvek felfedezik a nemiség posztmodern absztrakcióit; be kell tiltani a hagyományos férfi-nő felállást.

A fasiszta elme sosem teremteni akar, hanem mindig pusztítani. Nem hoz létre valami újat, hogy hozzáadja a világ sokszínűségéhez, hanem a mások által teremtett másféle értékeket akarja eltüntetni. Számára az élet, a kultúra, a társadalom nem játék, élvezet, művészet, vagy boldogság, hanem élet-halál harc, amiben a konkurrens elméleteket el kell taposni. A fasiszta sosem lehetőséget teremt, hanem mindig tilt vagy kötelez. Számára az esélyek azonossága sosem elég jó - ő a végkimenetel meghatározására törekszik.

A feminizmus egy fasiszta ideológia, mert totális uralomra törekszik. Az nem elég, ha minden feminista békében élhet, a saját elképzeléseinek megfelelően: mindenkinek feministának kell lennie. Aki nem áll át önként, azt átnevelőtáborba kell küldeni - nyilván a felvilágosult, haladó gondolkodás nevében, hiszen az bármilyen embertelenségre feljogosít. A teljes lelkiismereti, gondolati, vallási, ésatöbbi szabadság a cél, és ennek nevében mindenkit rá kell kényszeríteni a progresszív lelkiismeretre, gondolatra, vallásra. Aki nem enged a kényszernek, az intoleráns, akit a toleránsoknak nem kell tolerálni. Sőt, minél toleránsabb valaki, annál erősebben kell a tőle különbözőeket kiközösítenie, meghurcoltatnia, ideológiai sarokba szorítania. A multikulti lényege a sokszínűség, amiben mindenki egyformán progresszív.

A polkorrekt, toleráns, multikulti eszme is egyszerű fasizmus, mert a saját képét akarja mindenkire ráerőltetni. Addig tolerál, addig korrekt, és addig kulti, amíg az ő dogmáit mantrázod. Ha nem masírozol vele együtt peckesen a szép új világba, akkor előveszi a csúnyábbik arcát, és lesz nemulass. Betör az életedbe, hogy a történelem során még sosem tapasztalt mértékű ideológiai kontroll alá vonjon, és közben azt állítja, hogy veled van a bibi, mert azt szeretnéd, hogy hagyjon békén.

24 komment

Címkék: feminizmus szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barbaarb 2014.03.27. 07:48:46

Ismered az alábbi oldalt:

nokesferfiak001.blog.hu ?

Ha nem ajánlhatnék figyelmedbe több cikket is, de nálam elsőre az "Agresszív mitokondriumok" című verte ki a biztosítékot.
Már a 40 év fölötti szülést is követendőnek akarják beállítani.

Deansdale 2014.03.29. 09:20:16

Eddig nem ismertem, de talán jobb is volt, mert hajmeresztő baromságokat írkálnak :) Ha mazochista rohamom lesz, reagálok valamelyik írásukra...

zriff 2014.04.05. 15:43:11

Az egyik régi mondatodon hogy a férfiakban erős a nővédő ösztön, elgondolkodtam azon, hogy akkor az erős nőkkel (vagy inkább dominákkal), női függetlenséggel, foglalkozó férfiakban (pl. joss whedon, robert jordan, terry goodkind) tudat alatt csak az ősi fajfenntartó poligám nőszerző-nővédő ösztön munkálkodik, csak erre nem jönnek rá? Ahogy olvastam a wonder women megalkotójáról william moulton marstonról, vagy, hogy a femen alapítója is mondta, hogy tudat alatt talán csak csajozni szeretet volna az eléggé elgondolkodtatott. Te mit gondolsz?

Deansdale 2014.04.06. 11:38:58

Szerintem (ami nem szentírás, ugye) a "jólnevelt" fiúk többségében kidomborodik a nővédő ösztön, és szeretik magukat egy olyan szerepbe képzelni, hogy a sok gonosz (nőbántó) férfi között ők a nők nemes védelmezői. Ez nem feltétlenül tudatos - nem úgy értem, hogy ezek ilyenekről fantáziálnak, inkább csak egy ki nem mondott része a világlátásuknak. Simán elhiszik a feminista blablát, hogy szegény nőket majdnem minden férfi bántja, ezért lesznek ők is feministák. Ez pl. Whedonra szerintem 100%-ig igaz. Nem véletlenül nevezik az ilyeneket fehér lovagnak...
De ezt nem elsősorban a csajozásért csinálják, inkább belső pszichológiai igényük van arra, hogy magukat jó embernek láthassák ezáltal. Fontos része az önértékelésüknek, hogy ők ebben jobbak, mint az átlagos férfi. Legalábbis ezt képzelik.

2014.04.15. 12:48:08

@Deansdale: Ha már feminizmus, akkor pont ide illik. Folytatódik tovább a "pedofil"-őrület.

www.nokert.hu/index.php/szexizmus/szexizmus/1285-qszexista-atneveltaborban-eluenkq-beszamolo-a-pedofiliamentes-magyar-narancsot-peticio-vitajarol

Milyen jól elbeszélgetnek egymással a semmiről! :D

Komolyan veszik azokat, akiket nem lenne szabad.

Amúgy jellemző, hogy egyrészt a Férfihangból senki nem lett meghívva a “konferenciára”, másrészt hogy a beszámolóban meg sem említik a Férfihang amúgy szerintem példaértékű, igényes reagálását a gerjesztett botrányra.

Ehhez kapcsolódva:
www.boszorkanyvadasz.blogspot.hu/2014/04/peticio-demokracia-ellen.html

Aurelius Respectus 2014.04.15. 14:17:34

Nagyon jó cikket írtál, gratulálok.

2014.04.15. 14:58:30

@Aurelius Respectus: Köszönöm. Még készül ilyen, ígérem. :)

Deansdale 2014.04.15. 15:00:45

@Aurelius Respectus: "Ashaverusnak írtam ezt."

Kösz a pontosítást :D

2014.04.15. 15:07:27

@Deansdale: De a te cikked is fasza. :D

Aurelius Respectus 2014.04.15. 16:02:31

@Deansdale: A te cikkeid is szoktak tetszeni, persze nem minden téma érdekel amiről írsz, ezért vagyunk egyediek. A mostanában írtak közül a Thor 2 és a zsidó gyíkemberek tetszettek a legjobban. Ashavérus esetében azért írtam ezt, mert ez a legjobb írása eddig amit olvastam. Tartalmilag is jó és ráadásul megtanult rövidebben írni, ami előnyére vált.

Aurelius Respectus 2014.04.15. 16:16:50

@Aurelius Respectus: Nagyon fontos szerintem, hogy egy írás ne legyen túl hosszú, mert elveszi a kedvet az olvasástól. Egy könyv vagy tanulmány esetében persze ez nem jelent gondot. Erre egy jó példa a KKBK blog, itt általában nagyon jó dolgokat ír a szerző, viszont elképesztően hosszú gyakran. A legdurvább a Paksról írt cikke volt, kilométeres hosszúság és ki sem derült belőle, hogy ő mit gondol a kérdésről.

Deansdale 2014.04.15. 17:23:38

@Aurelius Respectus: Jóvanna, csak vicceltem :) Nem vagyok féltékeny mások jól megírt cikkeire :D

zriff 2014.04.22. 16:22:24

@Deansdale: A feministáknál szerinted egyébként mennyien vannak olyanok akik még jóindulatúnak lehet nevezni és elutasítják a férfigyűlöletet. Régebben olvastam christina hoff sommersől vagy tammy bruceról,és még más úgynevezett egyenlőség-párti feministákról is, hogy ők kritizálták a feminizmust, és elég normálisnak tűntek. Ezekről te mit tudsz, hogy ők már tényleg rájöttek hogy baj van, vagy lehet hogy őket is mások mozgatják?

Deansdale 2014.04.22. 16:37:50

@zriff: Természetesen vannak köztük jóindulatúak, nem is kevesen. Sajnos ezek többsége könnyen átverhető és befolyásolható ember, akinek pont a jóindulatával élnek vissza. Megvezetik őket felülről olyan hazugságokkal, hogy a férfiak többet keresnek ugyanazért a munkáért, hogy minden nőt ver a partnere, stb. Sok ember van aki azt képzeli, hogy a nőknek manapság piszokrossz, és csupa jószívűségből támogatják a feminizmust. Mind jobban járnánk, ha a jó szív mellé egy kis józan észt is kapnának...

Azok, akik ismerik a dolgok hátterét, és mégis feministának mondják magukat, általában csak ragaszkodnak a rossz címkéhez, mint pl. Sommers. Ő feministának tartja magát, holott inkább humanista, vagy nevezzük egyenlőségpártinak. Az ilyeneket a nemes jelszavakkal dobálózó feminista prospektusok zavarták össze, amik azt hirdetik, hogy ha egyenrangúnak tartod a férfit és a nőt akkor feminista vagy. Holott a lópikulát. Ezek az emberek hisznek abban, hogy létezik egy "jó feminizmus", amiért érdemes küzdeni, és ők annak a hívei. Nem csoda, hogy a férfigyűlölő fajta feminizmus (a valóságban igazából csak ez létezik) kitaszítja őket magából.

2014.04.25. 15:41:24

@zriff: Amíg Christina Hoff Sommers és Tammy Bruce nem hajlandóak lemondani a feminista címkéről és átmenni emberi jogvédőbe, vagyis bevallani a feminista filozófia meghaladott voltát és elfogadni a humanista, emberjogi filozófiát, vagyis nem akaródznak kimenni a szűklátókörű nőjogvédő attitűdből és felvállalni a férfi és nő jogait egyaránt védő emberjogi szemléletet, addig nem relevánsak ebben a kérdésben.

Ugyanez vonatkozik a számomra szimpatikus Kóczián Máriára is.

A feminista filozófiára és mozgalomra már nincs szükség, 2 okból:
1, Ahogy Deansdale sokszor elmondja: a feminizmus már elérte céljait a nyugati civilizációban. (Tessék az arabok, az indiaiak és a cigányok közé menni nőket felszabadítani!)
2, A feminizmus meghaladott ideológia és praxis. Retrográd, nincs benne progresszió. (Farkas Attila Márton cimbim szerint egyenesen ellenforradalmi.)

2014.04.29. 09:41:02

@Deansdale: Ezt a gyönyörűséget hadd ajánljam a figyelmedbe:

hvg.hu/velemeny/20140425_TGM_A_faji_allam_kialakulasa

"Pár évtized múlva az ország fele cigány lesz. Keservesen kell majd megfizetni a mai bűnökért."

Deansdale 2014.04.29. 09:57:54

@Ahasverus: Valószínűleg reagálok rá valamit, de az nem lesz polkorrekt :)

[ ] 2014.04.29. 10:12:19

@Deansdale: Kíváncsi vagyok, vajon azt is így teszik-e majd főoldalra. :) Ez még vasárnapi kép.
Bár az index főoldal egyedül amiatt fontos, 30 ember olvassa-e a cikket, vagy pár ezer.

kepfeltoltes.hu/140428/ind_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Deansdale 2014.04.29. 10:31:09

@: Vegyes érzelmeim vannak a dologgal kapcsolatban. Egyrészt pozitív, ha az embert egy nagy látogatottságú oldal linkeli. De például most az index fülszövege (amit a cikkből ollóztak össze) tényleg félreviszi az alapgondolatot, és ez marhára nem szerencsés. Az ő tálalásukban a cikkem szimpla nőéljenző férfiellenes írásnak tűnhet, ami kozmós színvonalon nyomja a korszellemhez passzoló feministabarát pszeudo-pszichológiai blablát az erre fogékony fiatal lányok agyába. A cikk a felvezető szöveg mentalitásával nincs szinkronban, így biztosan okozott pár félreértést az olvasóknál.

2014.04.29. 11:18:51

@Deansdale: Én már készítem rá az ellenmérget. :)

[ ] 2014.04.29. 13:03:33

@Deansdale: Az indexnek olvasottság kell. Figyelmet akarnak. Ez nekik is jó, meg annak is, aki cikkeket ír. Egy másik cikked valami olyasmi ajánlószöveggel került ki, hogy "itt a megoldás az éhínségre!" :)

Láttam, hogy a férfihangon szintén fenn van a legújabb cikked. Ott nem volt indexes ajánlószöveg, mégis sokan félreértették a mondanivalót. Szerintem a személyes sérelmeiket akarják ott sokan leverni a nőkön, amennyire beleolvastam, válogatás nélkül, minden nőn. Tegnap linkeltél nekem onnan egy másik cikket, beleolvastam a friss kommentekbe, az egyiknek volt egy szép, személyeskedő ámokfutása, amit egyébként moderáltatok, szerintem helyesen.
Az antifeminizmus sajnos lehetőséget ad a személyes sérelmek miatt nem szimplán feminizmus, hanem nőellenessé vált férfiaknak arra, hogy fantáziát lássanak benne a nőkön való bosszúra. Ahogyan a feminizmus is bázist tud építeni a férfiakat gyűlölő nőkből. Kérdés, hogy ez-e a cél.

@Ahasverus: Én őszintén kíváncsi vagyok rá. Örülök, hogy visszatért a blogod. :)

Deansdale 2014.04.29. 13:42:19

@: Közérdekű témákban elsősorban oda írok, ez a cikkem csak mintegy véletlenül került ki ide is. Hosszú ideig rend volt ott és nyugalom, csak az utóbbi pár hónapban szaporodtak el a nőellenes hangok. Folyamatosan dolgozunk a helyzet megoldásán...
süti beállítások módosítása