HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Hartrigel: @Deansdale: "Na igen, ez kissé tudathasadt elképzelés". Szerintem a legtudathasadtabb elképzelés azok, amikor mai vulgár-ateistákat hallgatom ekte keresztény toposzokkal vagdalkozni. Ugye a Woke ... (2024.04.18. 19:04) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Mia and Me: "mondjuk az adakozásnak nincs sok köze az erkölcshöz..." Ha olyan értelemben nézed, hogy ki mennyire jó ember, elég sok köze van hozzá, mert mondani ugye akármit lehet, de konkrét áldo... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: @Opus P.: "Nem kell semmiféle mikulás meg fogtündér történet ahhoz, hogy az embereket a jóságvirányába tereljék. Egy mondat elég lenne: ne légy p×cs." ezzel egyetértek. Szerintem egy jó éve tán pon... (2024.04.18. 15:36) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: @Deansdale: "a legtöbbet még mindig a keresztények adakoznak az egész világon, pedig mindenki lenézi őket és mindenkinek nagy a pofája, hogy ők mennyire jóerkölcsűek a keresztény hit nélkül is." mo... (2024.04.18. 15:28) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Nyílt levél a nyílt levélre

2016.05.11. 21:26 Deansdale

Maradva az előző témánál, a jól bevált fisking üzemmódban reagálnék Zöldhajúlány nemi erőszakkal kapcsolatos írására. Vigyázat, a cikk második felében csúnya szavak is találhatóak...

Amikor egy tizenéves lányt egy egész osztály előtt szégyenít meg a tanára, kizárólag azért, mert rózsaszín tincs van a hajában

Rosszul kezded, kolléga, ennek ugyanis semmi köze a nemi erőszakhoz, ráadásul a kutyát sem érdekli. Tipikusan gyermeteg first world problem.

a tömeg növekszik és hamarosan kritikus tömeggé fog alakulni. A tömeg, amelyikben azok az emberek vannak, akiket tárgynak tekintettek és akik szerint ez rossz

Ez a "tárgynak tekintés" orbitális baromság, szerintem ne erőltesd. Semmi alapja vagy értelme nincsen - példának okáért a rózsaszín tincs miatt papoló tanár milyen értelemben nézte tárgynak a diákot? Kapcsolgatta mint egy lámpát, vagy tologatta mint egy szekrényt?
A világon senki nem tekint minden szituációban minden idegenre úgy, hogy annak a teljes személyisége érdekelje. Te sem, és azok a feministák sem, akiktől ezt a flúgos elméletet hallottad. Egy pénztáros gyerekkora vagy hobbijai téged is pont ugyanannyira nem érdekelnek, amennyire a lottósorsolás bemondójáé vagy a gyufaárus kislányé. Az emberek egymásban többnyire csak azt látják ami érdekli őket. Ez nem a többiek felé irányított sértés, hanem egyszerűen csak nem vagyunk képesek emberek ezreit a komplexitásuk teljességében látni, s még ha képesek lennénk sem lenne okunk rá hogy megtegyük. Szóval felejtsd el ezt az "objektifikációs" baromságot. Még abban a feminista sikítófrászban sincs semmi rossz vagy természetellenes, ha egy férfi nőként néz egy nőre. Az meg aztán végképp garantált, hogy ennek a nemi erőszakhoz semmi köze nincsen. (Egyáltalán az erőszakról akarsz te beszélni? Félreértettem valamit?)

Elegünk van az áldozathibáztatásból, a görcsös hitből az igazságos világban, a sumákolásból, a relativizálásból, abból, hogy ezt bárki is megúszhatja, de legjobban a félelemből van elegünk.

Ez így elég kusza és összefüggéstelen, talán vegyük sorjában.

Az áldozathibáztatás jobbára üres műszó, ami mögül hiányzik a tartalom - kábé mint a tárgyiasítás esetében. Az áldozatot senki nem hibáztatja azért, amit az elkövető elkövetett. Az áldozat esetében azt szokták felemlegetni, ha a saját figyelmetlenségével az elkövető kezére játszott. Ez nem az ő személyes keresztre feszítése akar lenni, és főleg nem a felelősség rátolása, hanem intő jellegű tanmese a többi potenciális áldozatnak, hogy mire érdemes figyelniük a jövőben. Ez egy olyan dolog, ami az áldozatok számát csökkenti - remélem nincs bajod a nemi erőszakok számának csökkentésével, és nem fogsz elítélni valamit ami ezt segíti elő.

Az "igazságos világ" kiszólást egyelőre értelmezni sem tudom részedről, talán valami a későbbiekben majd kontextusba helyezi.

Sumákolás? Relativizálás? Remélem ebbe beleérted az összes politikai / ideológiai maszatolást is, ami a téma körül zajlik; a pánikkeltést, a hamis "statisztikákat", a férfiellenes propagandát.

A "megúszás" egy komplex probléma, így nem is tudom érdemes-e egyáltalán kifejtenem. A lényege tömören annyi, hogy az igazságszolgáltatásban a bűnösséget bizonyítani kell, és akinél ez nem sikerül, az nem megy börtönbe. Ez a rendszer természetes és normális velejárója, nem pedig hiba amit ki kellene javítani. Ez ugyanis a biztosíték arra, hogy nem büntetünk ártatlanokat, ami ugyebár sokkal nagyobb probléma lenne, mint ha egy bűnös megmenekül. (Milyen országban szeretnél élni, ahol téged az én szavamra bármikor lesittelnek bizonyíték nélkül is, vagy olyanban ahol a bíróság szeretné ha a vádjaimat bizonyítanám is?) Aki pedig a büntetését letöltötte, az megbűnhődött, az embereknek nem kell tovább zaklatni őt merő önszorgalomból, elméletileg tiszta lappal kezdhet új életet.

Ha eleged van a félelemből, akkor a legegyszerűbb megoldás ha abbahagyod. Okod nincs rá, és senki nem is kényszerít rá - az a te magánügyed, hogy elhitted a hazugságokat és bepánikoltál. Nézd meg a rendőrség statisztikáit, közel sem adnak okot semmiféle félelemre. Egy férfinak a szó szoros értelmében legalább százszor akkora oka lenne félni egy késeléstől vagy rablástól, mint a nőknek a nemi erőszaktól.
Ja, hogy a feministák mást állítanak, szerintük minden 4 nőből 7-et erőszakolnak meg naponta? Ezt kérd számon rajtuk, valóságalap nélküli pánikkeltő baromság. Nem a társadalom hibája, hogy egy politikai mozgalom hazudik neked.

Félünk a rövidnadrágtól, [stb, stb.]

Hagyd abba és elmúlik...

Ha azt kiabálják utánam az utcám, hogy “jaj, de szétbasználak, rázzad csak a picsádat”, akkor mindenki elfordítja a fejét.

Érdekes, én még soha életemben nem hallottam ilyet utcán kiabálni, pedig gyanítom hogy vagyok kétszer annyi idős mint te. Mellesleg ez nem úgy működik, hogy ha a neked beszólót nem veri meg senki akkor téged megerőszakoltak, vagy hogy a kívülállók az erőszakot is tétlenül néznék. A feministák hülye lázálmának, vagyis a "nemi erőszak kultúrájának" semmi köze ahhoz, hogy vannak taplók akik az utcán beszólogatnak. Nem lehet a kettőt összemosni - ennek kábé annyi értelme lenne, mint a "fegyveres rablás kultúrájáról" beszélni mivel sok a bolti lopás.

Ha a pincérlányt zaklatja a vendég, akkor a kollégái pultnak támaszkodva, karba tett kézzel állnak és élvezik a műsort.

Nem tudom ilyet hol tapasztaltál, ez nettó hülyeség. Emellett tanuljunk már meg különbséget tenni beavatkozást igénylő és nem igénylő szituációk között, és ne tegyünk közéjük fals egyenlőségjelet. Egy pincérnek beszólni ugyanúgy nem nemi erőszak, mint az utcán szólni be valakinek, úgyhogy ebben a nyílt levélben ez még mindig csak üres vetítés.

Ha egy lány azon gondolkodik, hogy milyen lehetőségei vannak a zaklatói ellen, akkor rá kell jönnie, hogy amíg nem támadják meg fizikailag, addig nem tehet semmit.

Ugyanez vonatkozik fiúkra is, szóval eljött a nemi egyenlőség kánaánja, bonts pezsgőt. Amíg valaki nem csinál ellened semmi törvényellenest, addig nem is igazán van mit tenni ellene. A te érzelmi kényelmetlenséged vagy zavarod még nem ok mások megbüntetésére. Ja, csak jelezném: egy utcai beszólás akkor sem minősül zaklatásnak, ha nagyon tapló. Megpróbálhatod ráfogni, hogy a "megdugnálak" valamiféle szexista diszkrimináció, de nagy hülyeség lenne.

Ha felszállsz a buszra jól nézd meg, hogy ki ül mögötted, mert könnyen kaphatsz valami fehéret, meleget és ragadósat a hajadra.

Elnézést, hogy ezen a ponton hangnemet váltok, de átléptük a határt amíg kultúremberként lehetett reagálni: na ugyan menj már a fészkes fenébe. Ne csinálj úgy, mintha ez valami elterjedt dolog lenne, ami bárkivel megeshet. Gondolom a te rémálomvilágodban minden buszon veri valaki a f*szát, hogy valami idegen nőre élvezzen, de a képzelgéseidet ne keverd össze a valósággal. Emellett gondolom azt is sejted, hogy ha ez valóban megtörténik, az már törvényileg büntetendő, tehát a társadalom ellenzi, a rendőrség feljelentés esetén eljár, az elkövetőt megbüntetik. Mit akarsz még ezen felül??? És ismételgetnem kell önmagam, de sebaj: ne mossunk össze dolgokat. A beszólás nem szexuális zaklatás és a szexuális zaklatás nem nemi erőszak. Az egyik nem jelenti azt, hogy a másikból is pont annyi létezik, az egyik nem a másik "kultúrája".

Ha egy nőt ketten lefognak miközben a harmadik megerőszakolja, akkor azt mondják, hogy amúgy is szeretett kefélni.

Ez is körülbelül annyira mindennapos, mint a buszos témád. Ha te ettől rettegsz, akkor a net nem tud rajtad segíteni, nyílt levelek helyet inkább pszichiáternél próbálkozz.

A következő három mondatot kérlek olvasd fel hangosan

Nem olvasom, és a jó édes anyádat. Aki ilyeneket leír, mint te, az vagy nagyon hülye, vagy direkt fröcsög. Egyik sem jobb a másiknál, és nem is érdekel melyik táborba tartozol. A nemi erőszakra senki nem mondja, hogy "megérdemelte" - kivéve ha férfival történik, mondjuk börtönben. (Az persze senkit nem izgat, téged pont ugyanúgy nem mint bármelyik másik feministát.) A "ha jobban vigyázott volna ez nem következik be" nem egyenlő azzal, hogy "megérdemelte". Azt gondolni, hogy nem történt erőszak szintén nem egyenlő azzal, hogy "megérdemelte".

Szeretnék valamit még most leszögezni. Nincs olyan, hogy valaki “megérdemli”. Nincsen.

Tényleg? Na ne bassz! Mutass nekem egy embert, aki szerint van, vagy menj a fenébe az álszent magamutogatásoddal, amivel jól beugatsz a nem létező csúnya gonosz bácsiknak.

A nemi erőszak, a molesztálás, a zaklatás, a bántalmazás nem nézőpont vagy viszonyítás kérdése és semmi köze nincsen ahhoz, hogy az áldozat mit gondolt, mondott, tett, vagy nem tett előtte.

Kevered a szezont a fazonnal. Valakinek a szóbeli állítása nem tény, hanem egy szóbeli állítás, aminek az igazságtartalmát vizsgálni kell, és ennek igenis van köze ahhoz, hogy az illető mit mondott és tett. Amennyiben az erőszak megtörténte tényszerűen kiderül, a bíróság a tettest elítéli, úgyhogy megintcsak azt kérdem: mit akarsz még ezen felül? Viszont amíg a nemi erőszak csak egy állítás valakinek a szájából, addig nem áldozat van és elkövető, hanem vádló és vádlott, és bármelyik vád lehet hamis, még akkor is ha te ezt nem szeretnéd megérteni. Vannak ügyek amikben a vádlott az áldozat, mivel hamisan vádolták. A bíróságnak nem az a dolga, hogy a nőknek higgyen és minden megvádolt férfit levarrjon, hanem hogy megpróbálja kideríteni az igazságot.

Ezek a borzalmak csak és kizárólag annak a következményei, hogy az elkövető nem embernek tekinti a másikat, hanem egy tárgynak. Mondjuk egy pohárnak, amibe beledughatja az ujját.

Nem érzed, hogy ezzel az értelmetlen feminista handabandával nem mész semmire? Eggyel sem fognak kevesebb nőt megerőszakolni csak azért, mert te erről a hülye "tárgyiasításról" papolsz. A törvény szempontjából amúgyis teljesen mindegy, hogy az elkövető minek nézi az áldozatot, az ilyen fogalmi zsonglőrködést a normális emberek szívből leszarják, teljes joggal. Csak az számít, ami történt, a te feminista interpretációd lényegtelen. Azt meg a nevedben szégyellem, hogy el kell magyaráznom: a hasonlatok nem teljes fogalmi azonosítások, a feministákon kívül senki nem olyan hülye, hogy azt gondolja, a nők poharak.

Most valami nagyon durvát fogok mondani. Nem poharak vagyunk. Nem tárgyak. Emberek vagyunk.

Kezdek kételkedni...

Mondhatunk nemet és az nem jelent semmi mást, csak azt, hogy nem.

És mit akarsz ezzel mondani? A férfiak 99,9%-a tiszteletben tartja a döntéseiteket, a 0,1% nemi erőszakoló meg nem, akiket ezért a törvény szigorúan büntet. Miért vagy olyan hülye, hogy szerinted ezt magyaráznod kell másoknak? Mindenki tisztában van azzal amit nagy mellénnyel előadsz, csak te képzeled magad forradalmi megmondóembernek, aki a férfiak neandervölgyi csordáinak elhozza a szellemi világosságot. Egy értetlen gyerek vagy a felnőttek között, aranyom.

Ha valaki - bárki - nem tudja értelmezni a visszautasítást és erőszakot követ el egy másik ember ellen, akkor ezt a valakit felelősségre kell vonni, el kell távolítani az áldozat közeléből, de leginkább mindenki más közeléből is.

Baszod, feltaláltad, hogy a nemi erőszakot büntetni kellene... Képzeld, ez már Hammurabi kőtábláin is rögzítve van, úgyhogy évezredeket késtél a felismeréseddel. A társadalom pontosan azt csinálja amit durcásan követelsz, úgyhogy ideje némi önvizsgálatot tartani.

Soha, de soha nem lehet belőle ünnepelt sztár, köztiszteletben álló személy, sőt, az is elképzelhető, hogy soha nem lehet többé a közössége, vagy a társadalom teljes értékű tagja, a nevét pedig egyetlen egy helyre véshetik fel: a sírkövére.

Úgy érzem számodra a nemi erőszak a létezés alfája és omegája, az egyetlen dolog ami meghatározza egy ember életét vagy munkásságát. Képzeld, a felnőtt emberek ennél azért távolabbra is képesek látni. A büntetést a társadalom börtönben méri, nem életre szóló mocskolódásban. Nagyon sokan vannak, akik elkövettek ilyen-olyan bűnöket, és aztán mégis teljes értékű tagjai lettek a közösségeiknek. Talán kérdezd meg a szüleidet olyan fogalmakról, mint a megbocsátás és a megbánás, esetleg a fiatalkori tévedések és hibák.

Most az a helyzet, hogy mindezt meg lehet úszni.

Hja, aki miatt fröcsögsz, az is milyen jól "megúszta", mi? Leülte a börtönbüntetését, de ez nem volt elég; fél évszázaddal később valaki előásta a múltat, így most bemocskolták a nevét, a karrierjét tönkretették, az életművét lerombolták. Most nem csinált ugyan semmit, de kiderült, hogy 1961-ben igen, és nem számít, hogy akkor leülte érte a büntetést, az illetőt teljesen el kell taposni, mert TE annyira kurvára fel vagy háborodva. És szerinted még ez sem elég büntetés, sőt, ez a megúszás! Egyszer ússz meg te is így valamit, hasznos tapasztalat lesz.

Az anyukáinkat, nagymamáinkat már csak meghallgatni tudjuk.

Eddig azt hittem a feministák szerint csak minden negyedik/ötödik nőt erőszakoltak meg, de a felvetésed arra utal, hogy valójában mindegyiket. Talán a te anyukádnak is le kellene ülni veled, és felvilágosítani, hogy a nemi erőszak közel sem olyan elterjedt dolog, mint hiszed, és hogy te magad kelted azt a pánikot ami miatt panaszkodsz.

Nem kell, hogy te legyél a következő szülő, akinek a gyereke öngyilkos lesz, mert nem hittek neki.

Micsoda véletlen, pont ma délelőtt linkeltem egy cikket ami egy öngyilkos fiúról szólt, akinek az életét egy hamis vád tette tönkre... Erről is írsz majd egy nyílt levelet? A rohadt tetves hazudozókról, akik úgy rombolnak le életeket, hogy még csak meg sem büntetik érte őket?

Az erőszak nem menő.

Jaj...

Sem ünneplésre, sem istenítésre, de még csak egy pacsira sem érdemes.

Mert Kiss Lászlót aztán kurvára ünneplik és istenítik, ugye, te szerencsétlen? Tele a sajtó hozsannával...

Ha ebben egyetértünk, akkor kezdj el figyelni erre a környezetedben.

LEGYÉL PARANOIÁS! Elegünk van a félelemből, úgyhogy terjesztjük!

Ne légy része a sunyi, összekacsintó bandának, ami lehetővé teszi, hogy az elkövetők megússzák.

Az anyád kedves büdös picsáját :)

Ha valaki segítségért kiált, akkor segíts neki.

Na így kell egy mondattal 50 év feminizmust lerombolni: könyörögj a férfiaknak, hogy védjenek meg, te erős és önálló nő, te biciklitlen hal, te grrrl power szupernő aki mindenre képes amire a férfiak, tűsarkúban hátrafelé. Sarkeesian meg videót csinál, hogy a "segítségért kiáltó leányka" micsoda hazug klisé, ugyebár.
Elárulok valamit: a férfiak temiattad vonakodnak egyre inkább a segítségnyújtástól ilyen helyzetekben. Amíg a nők normálisak voltak, addig a férfiaknak eszébe sem jutott nem segíteni, és nem kevesen az életüket is idegen nők megmentésére áldozták. Azzal amit csinálsz, a mocskolódással és hazudozással, csak azt éred el, hogy amikor neked lenne szükséged segítségre, középső ujjak tengerét fogod látni, olyan férfiak kezein, akiknek elege van ebből a femináci maszlagból.

Ne élj vissza a testi fölényeddel.

Most akkor nemi erőszakolók vagyunk a szemedben, vagy ingyen testőrök? A kettő egyszerre kicsit tudathasadásos. Attól kérsz védelmet akit nemi erőszakkal vádolsz...?

Utóiratképpen pedig üdvözöltetem a sok fékezett habzásút, aki tátott szájjal bólogat és reblogol mert nincs elég esze átlátni a témát. Savanyú az a világ, amiben ilyen átlátszó ordenáré dumával híveket lehet szerezni.

20 komment

Címkék: feminizmus szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.05.12. 19:40:11

A válasz jó.
Ami kellene még:

1. Az idézett részeket jobban megmutatni. Azaz mondjuk dőlten írni és idézőjelbe rakni. Úgy követhetőbb és érthetőbb még egy véletlenül idetévedő számára is, hogy idézetről van szó.

2. Ezt ő valószínűleg nem fogja olvasni soha. Meg az olvasói sem. Így nem igazán éri el a célját. Ha az orra alá tudod dörgölni, akkor talán van esélyed (már ha az első 2 sor után nem törli zsigerből az egészet). Máskülönben semmi. Az övét sokan átvették, köztük a 444, a mandiner meg mások is - ergo több tízezres látogatottsága van. A tied viszont olyan így, mintha csak magadnak mondtad volna. Olyanokat szólítottál meg, akik egyébként is pont úgy látják, ahogy te. A másik oldal (illetve a kettő között lévő réget) csak őt látja, téged nem.
Amit javasolnék, hogy a cikket próbáld megjelentetni más helyeken is. Lehetőleg olyan helyen, ahol ő is biztosan meglátja és törölni sem tudja.

Egyébként minden szavával egyetértek annak, amit írtál.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2016.05.12. 21:11:14

Minden férfi nevében köszönöm, hogy ezt megírtad!

Stop feminácik! 2016.05.12. 21:29:45

Épp fel akartam tenni a cikket a Nők a feminizmus ellen oldalra a faszbukon, de már törölték a profilt.

Deansdale 2016.05.12. 22:05:40

@zombigyilkos: Nincsenek összeköttetéseim, hogy nagyobb portálokra benyomhassam a cikket, és nem is nagyon szeretém ilyesmibe ártani magam. A sajtó úgyis balos, az ismert oldalak 90%-a inkább hozná le a zöld hajú rém cikkét tízszer, mint az enyémet egyszer. Nem zavar, hogy a közönségem kicsi - inkább minőségre hajtok mint mennyiségre :)

Bambano 2016.05.13. 02:33:36

egyre gyakrabban érzem, hogy ezek a "mozgalmak" meg a tévesen értelmezett liberalizmus komolyan veszélyeztetik a szólásszabadságot. ideje lenne valami komolyat lépni.

Pillanatragasztó (törölt) 2016.05.13. 07:29:40

@Bambano: Az az érzésed? :) A szólásszabadság betiltása konkrét, kimondott céljuk.
www.youtube.com/watch?v=Z5ayVKE5vi8&feature=youtu.be&t=17m31s

Deansdale 2016.05.13. 09:14:42

@zombigyilkos: Ja, még azt felejtettem el leírni, hogy a Férfihangon nem akarom megjelentetni a hangnem miatt.

-JzK- 2016.05.13. 09:44:13

@-JzK-: Fokozzuk:
www.facebook.com/flolafx/posts/10210087647614675

"Antoni Rita muszáj volt elrontani a korrekt első interjút???????????????? a picsába ez nem igaz... és hogy ment bele Zsuzsanna? reményt adhatott volna az áldozatoknak erre belemanipulálták egy második terike szerepébe"

Deansdale 2016.05.13. 10:08:27

@Bambano: Én is úgy érzem, hogy lépni kellene, de nem lesz egyszerű...

Deansdale 2016.05.13. 10:10:15

@-JzK-: Iszonytató sötétség uralkodik egyesek fejében és szívében egyaránt. Alapítani kellene egy új országot valahol, és az ilyeneket nem beengedni :|

azallamenvagyok 2016.05.13. 10:44:25

én is csak megköszönni tudom a cikket, és le a kalappal a fogalmazás, a mondandó összerakása előtt

cantharism · http://ellenpropaganda.com 2016.05.13. 10:58:02

@zombigyilkos: @Deansdale: El kell nekik küldeni priviben. Apró, de annál édesebb vigasz: i.imgur.com/6cQLhZu.png

2016.05.13. 11:42:26

@Deansdale:
A jobboldali online sajtóban szerintem lenne esély berakatni. Illetve pénzért lehet a legtöbb híroldalon is megjelentetni cikkeket. Bár ez utóbbi nyilván nem opció. ... Majd idővel hamarosan az lesz.

/Egyébként simán hajlandó lennék fizetni azért, hogy néhány cikked megjelenjen híroldalakon. Ha a férfihang csapata, meg pár másik oldal csapata összefog, akkor simán betolható lenne pár jól megírt cikk néhány nagyobb oldalra is. Utána a többi meg automatikusan átvenné a generált hiszti miatt. Ha havonta egy ilyen, vagy ennél komolyabb cikket berakatunk egy-két nagyobb hírportálra, az már magában akkora seggberúgás a femináciknak, amit az utóbbi 3 évtizedben együtt sem kaptak. Külön jó lenne egy olyan cikk, ahol azt boncolgatnánk tényszerűen, hogy mennyi pénzt is kapnak az államtól a hazai femi szervezetek a hisztijükért meg a hazugságaikért. Ha társadalmi felháborodásig el tudunk jutni pár ilyen cikkel, az simán eredményezheti azt, hogy legalább az állami lóvét megvonják tőlük. Az még nagyobb pofon lenne számukra. Persze most még csak hangosan gondolkodom. :) /

2016.05.13. 11:44:42

@cantharism:
"El kell nekik küldeni priviben."
Ezzel az a baj, hogy vagy el sem olvassa a második sor után, vagy kiragad belőle részleteket (vagy átírja) és azt cáfolgatja majd. De a legvalószínűbb, hogy rajta kívül senki nem fogja tudni. Nekik ilyenkor az a legnagyobb fájdalom, ha a hülyeségükre rávilágítanak, majd azt az emberek is megtudják.

hateabusers (törölt) 2016.05.15. 15:50:57

Minden elismerésem a cikkért, és hogy kiálltok értünk, férfiakért.
Üdv,
egy férfihang - olvasó.

heptakontanonaéder 2016.05.28. 14:51:38

Beszabehu!
(és _EZEK_ nyígnak, hogy hová lettek az _IGAZI_ férfiak!)

-JzK- 2016.05.29. 12:25:54

www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw Why Women DESTROY NATIONS * / CIVILIZATIONS - and other UNCOMFORTABLE TRUTHS
süti beállítások módosítása