HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • F.M.J.: @Deansdale: Komposztkazán+üvegház. Egyelőre nagyon elméleti a dolog, még előtte van fontosabb dolgom is, csak azért agyalok rajta, mert tervezem, hogy egyszer majd nekiállok. Nálam ez erőnléti edzés... (2024.04.19. 20:46) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • valis47: @Deansdale: Trumpra azt is mondták, hogy rasszista. Arra sem kellett bizonyíték. Meg azt is, hogy orosz ügynök. Gondolom orosz ügynökként akart III. világháborút kirobbantani vagy mi. (2024.04.19. 14:12) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Hartrigel: "miért hülyeség a tudat számítógépre való feltöltése, ami szerintem eleve egy paradoxon" Ebben egyetértünk, többek között azért, mert a tudomány azt sem tudja mi az a tudat, nemhogy lem... (2024.04.19. 10:12) Vallásismereti kisokos
  • Hartrigel: @Deansdale: "Na igen, ez kissé tudathasadt elképzelés". Szerintem a legtudathasadtabb elképzelés azok, amikor mai vulgár-ateistákat hallgatom ekte keresztény toposzokkal vagdalkozni. Ugye a Woke ... (2024.04.18. 19:04) Vallásismereti kisokos
  • Mia and Me: Egyébként a szabálykövetés kijátszása lehet túlélést segítő "okosság" is. Kérdés, hogy miért változtathatatlanok a szabályok ? ( a merevség, a változtathatatlanság = halál) Filozófiailag - ha "iste... (2024.04.18. 15:43) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

Felül Szíria, alul Svédország

2017.07.19. 19:45 Deansdale

opdWa0l.jpg_1111x1391

27 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csi szi 2017.07.19. 21:58:21

Természetesen. Az Aszad-rezsimben elnyomják a nőket, nem adják meg nekik a jogot, hogy hidzsábot viseljenek. Nem tudtad, hogy a hidzsáb a nők szabadságának a jelképe, ahogy a burkini is?

KalmanBlog 2017.07.19. 23:18:16

@csi szi: Természetesen. Azért nem engedik, hogy hidzsábot viseljen, mert tárgyiasítják azt a szegény nőt a gonosz elnyomó partiarka nácifasiszta csiszheteró szíriaiak.

-JzK- 2017.07.20. 00:04:09

Kapcsolgassátok végén a műholdon bejövő brit csatornákat. Nem túlzok, kapcsolgathatod 20 percig és nem látsz fehér embert. Érted? NINCS! Minden bemondó vagy arab, vagy fekete vagy paki, hiszen melyik tévécsatorna merné megkockáztatni a rasszista bélyeget. Brit híradót nézve egyáltalán ötlet szintjén sem merül fel, hogy ez amúgy egy fehér (többségű) ország.

2017.07.20. 08:47:38

Erre az őrületre, erre az abnormalitásra,erre az őrületre amit a liberális baromarcúak zúdítottak a kontinensünkre, amire kényszerítik Európát, Amerikát, erre nincsenek szavak.

som tam 2017.07.20. 09:19:20

Ne mar! Ez csak ket valogatott kep. Ertem en a problemat, de azert megse kene ilyen manipulativba lemenni. Az egyetelen, amit ez a ket kep mond, hogy a nok Sziriaban megjelenhetnek fedetlen hajjal, Svedorszagban pedig eltakarttal. Semmi mas informacio nincs a kepen. Plane nem a demokraciarol.

Deansdale 2017.07.20. 09:33:32

@som tam: Egyetlen kép vagy sem, igenis nagyon sokat mond, nekünk meg lassan fel kellene ébredni ebből a dermedt félálomszerű szellemi tompaságból, és elkezdeni levonni a szükséges következtetéseket. FOLYAMATOKRÓL beszélünk és ezek a képek folyamatokat mutatnak, amikbe vagy beavatkozunk időben (azaz MOST), vagy megyünk a lecsóba. A nyugati civilizáció egyik sírásója pontosan az az impotens tehetetlenség, hogy az ordító jelekre is azt mondjuk, ezek csak egyedi példák, nincs mitől tartani. Amikor már a terrortámodásokra is ez a válasz akkor fel kellene ismerni hogy a nyugati civilizáció beteg, és sürgősen tenni kell valamit, különben elpusztul.

DennisVT1 2017.07.20. 10:37:56

Hát furának fura. De tulképp csak egy muszlim nő tartja az időjárásjelentést a saját öltözetében. Lesz még pár ilyen.

Azért ez nem akkora tragédia, legalább dolgozik.
Persze ha csak azért van ott, mert kötelező h ilyen is legyen, az gáz.

som tam 2017.07.20. 12:27:09

@Deansdale: "vagy beavatkozunk időben (azaz MOST), vagy megyünk a lecsóba. A nyugati civilizáció egyik sírásója pontosan az az impotens tehetetlenség, hogy az ordító jelekre is azt mondjuk, ezek csak egyedi példák, nincs mitől tartani. Amikor már a terrortámodásokra is ez a válasz akkor fel kellene ismerni hogy a nyugati civilizáció beteg, és sürgősen tenni kell valamit, különben elpusztul."

Persze, persze! Teljesen egyetertek. Talan annyi kulonbseggel, hogy Europa mar benne van a lecsoban.

De akkor is ez a kep errol semmit nem mond. Folyamatokrol meg plane nem! Amolyan oriasplaket kaliber...
Nem mint ez a kep:
journalmetrocom.files.wordpress.com/2016/03/09779662.jpg?
Az ilyenek valoban szolnak valamirol.

KalmanBlog 2017.07.20. 12:34:31

@som tam: Szegényeknek iszonyú D-vitamin hiányuk lesz a délre tervezett bőrükkel északon. Ha nem lenne ilyen embertelen a svéd vezetés, akkor ingyen szoláriumot biztosítana nekik.

Deansdale 2017.07.20. 13:08:39

A nyugat egyik hülyesége, hogy az alacsony eltartóképességű helyeken támogatja a népszaporulatot és aztán az elkerülhetetlenül keletkező éhezőket merő szívjóságból be akarja engedni a saját területére. Sajnálom azokat akik olyan helyen élnek ahol lehetetlen normális életszínvonalat kialakítani, de az NEM megoldás hogy csak folytassák a gyerekcsinálást és a "fölösleget" nyugodtan küldjék ide. Ez biztos szívtelennek tűnnik de oldják meg a maguk baját otthon ahogy tudják, és ha párszázezer ember éhenhal, akkor miért voltak olyan hígagyú baromállatok hogy egy X eltartóképességű helyen X többszörösének megfelelő gyereket b*sztak a világra... Tanulják meg időben kihúzni, szokjanak át az anális szexre vagy küldjünk nekik ingyen óvszert. Ha Mo-n akarnánk százmillió gyereket csinálni és nem lenne elég élelmiszer akkor senki mást nem hibáztathatnánk, csak magunkat.

A nyugat másik nagy felelőssége a közel-kelet destabilizálása, ami teljes mértékben a mi sarunk, azonnal be kell fejezni és vállalni érte a felelősséget - de ez még mindig nem jelenti azt hogy ide be kellene engednünk ezeket az embereket. Akik itt vannak azokat is vissza kellene küldeni. A felelősségvállalásunk megfelelő formája pl. az ottani újjáépítéshez és a mezőgazdaság beindításához szükséges technológiák és eszközök odaajándékozása lehetne.

Nyugati nemzeteknek óriási felelőtlenség akár csak egyetlen olyan migráns beengedése aki a nyugati értékrenddel nem kompatibilis, nem hajlandó integrálódni, vagy a képességeiben jelentősen elmarad a helyi lakosságtól. Az meg aztán a hülyeség netovábbja, hogy az ukrán válság idején a milliónyi ukrán MENEKÜLTből a németek ha jól emlékszem 150-et (százötvenet) voltak hajlandóak befogadni, bezzeg az iszlamista néger gazdasági MIGRÁNSok mehetnek milliószám. Ez nem csak az ukránokkal és a német néppel szemben mocskoság, hanem a papíron annyira hangoztatott liberális értékek nyílt szembeköpése. (Mellesleg azok az ukránok jórészt Lengyelországban találtak otthonra, vagyis aki szerint a lengyelek nacionalisták vagy menekültellenesek az idióta.)

Pash Cutter (törölt) 2017.07.20. 14:50:46

@Deansdale: @KalmanBlog: @som tam: @DennisVT1:

Azért a magyar állapotokról se feledkezzünk meg. Itt is tobzódik a hülyeség bőven:

www.ferfihang.hu/2017/07/20/fesztivalhiszti/

Barbaarb 2017.07.25. 11:38:17

@Deansdale: Valóban a nyugat felelőssége a Közel-kelet destabilitása, csak erre nincs olyan megoldás, hogy a nyugat eldönti, hogy befejezi ezt. Érdekek vannak, ezek ütköznek, nem tudom hogyan lehetne ennek véget vetni. Az fog majd egyszer, ha elfogy onnan az olaj.

yotta 2017.07.26. 08:23:22

@Deansdale: "Az meg aztán a hülyeség netovábbja, hogy az ukrán válság idején a milliónyi ukrán MENEKÜLTből a németek ha jól emlékszem 150-et (százötvenet) voltak hajlandóak befogadni, bezzeg az iszlamista néger gazdasági MIGRÁNSok mehetnek milliószám. "

Nem találtam jobb helyet a felvetésnek, de láttam a "kapitalizmus cikk alatti hozzászólások egyikében, hogy szerinted Soros mennyire negatív szereplője a migráció őrületnek. Sajnos azonban engem az őrületbe kerget a rengeteg információ, ami akár egy pillanat alatt elbizonytalaníthat, ugyanis beleolvastam egy másik blogba és főleg a kommentekbe:

b1.blog.hu/2017/07/24/orban_hazudott_egy_boduleteset_tusnadon

ahol viszont hasonló alaposságot érzek annak bizonyítására, hogy pont az ellenkezője az igaz annak, mint amit eddig tudtam/hirdettem az ügyben. Sajnos mostanában abszolút nincs időm a kutakodásra, ezen a blogon viszont úgy látom vannak akik könnyebben szakítanak időt erre, hátha van, aki tisztán lát már a kérdésben, mert a b1 blogos 2015-ös Soros beszédről szóló link tényleg az ellenkezője mindennek.
Aztán az is feltűnő a b1 blog hozzászólásaiban, hogy nagyon rövid idő alatt (azt hiszem 36 óra) olyan linkgyűjtemény, hivatkozás beszédekre és hozzászólásözön gyűlt össze, ami kizárja szerintem a spontán guglizást, itt valakik jó ideje készülhetnek Soros védelmére.

Deansdale 2017.07.26. 09:10:08

@yotta: Nézd, ha már Izrael is Soros ellen van akkor azt hiszem nincs mit vitatni a kérdésen.

www.reuters.com/article/us-israel-hungary-soros-idUSKBN19V1J4

Mostanra már az olaszok is torkig vannak vele, a civilszervezeteivel meg azzal hogy az embercsempészekkel szövetkezve hajóztatja a migránsokat.

www.youtube.com/watch?v=TbIc1LZqIAw

conservativenews247.com/news/410646_hungarys_orban_eu_and_soros_mafia_network_are_seeking_to_muslimize_europe
(itt lentebb tekerve látható a kép a migrációpárti civilszervezetekről)

Ez az egész a legkevésbé sem Orbánról szól, és akik pusztán az Orbángyűlöletük miatt Soros pártjára állnak azok vagy nagyon hülyék, vagy a végsőkig elkötelezett balosok.

A linkelt blogposztra... Először is abszurdnak tartom, hogy Orbán állításait Soros szavaival akarják cáfolni, aki nyilván nem köti a terveit mind egy szálig az orrunkra. Soros nyugodtan mondhatja például a nyilvánosságnak, hogy szerinte a kvóta rossz ötlet, ha a puszipajtásai mint Juncker úgyis átverik azt az EU-parlamenten.

De a fő gond az, hogy a cikkben csak egy mellékes részletet vitatnak, nem a fő állítást, így az egész értelmetlen. Ez nagyon fontos, remélem te is megérted hogy mennyire. A 4 pontos tervből a cikk kizárólag a 3. pontot támadja, és azt sem érdemben, hiszen ahhoz hogy a 3. pont működjön nincs szükség arra hogy Soros nyíltan kvótapárti legyen. Még ha igaz is lenne, hogy Soros ellenzi azt, a kvóta már úgyis létezik, tehát ha a terv része akkor már meg is valósult, a b1 pedig csak egy értelmetlen semmiségen rugózik. Ha Orbán szerint Soros csokifagyival akarja fogadni a migránsokat Európában, de a szemfüles libsik bebizonyítják hogy téved mert valójában vaníliafagyival, azzal lényegében semmi nem változott. Soros migránspárti, erős ellenzője az európai nemzetállamoknak, és emögé a vagyonával is odaállt - ezen nincs mit vitatni, tényleg maga is írt és beszélt már erről, plusz a civilszervezetei éjt nappallá téve dolgoznak Európa elárasztásán négerekkel és arabokkal. Annak valójában semmi jelentősége, hogy néhány balos az élő fába is beleköt csak hogy Orbánt mocskolhassa.

Deansdale 2017.07.26. 09:17:33

@yotta: Egyébként mekkora röhej hogy a 4 pontos terv 3. pontjának részbeni (és egyben irreleváns) cáfolatát olyan szánalmas clickbait módon tálalják, hogy "orban hazudott egy boduleteset"... Nincs itt semmi elfogultság, ők teljesen tárgyilagosak Orbánnal kapcsolatban, a hülye is láthatja. Micsoda bődületes hazugság, hogy kvótákkal akarják szétosztani a migránsokat Európában...

mno.hu/kulfold/ultimatumot-kaphat-magyarorszag-2393285

Ja nem, ez igaz... Az a bődületes hazugság, hogy Soros kvótapárti, ami ugyan nem hangzott el Orbán szájából, de sebaj? Az hát.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.07.26. 17:20:03

@Mme.Brioche (FR): Az ám a durva, hogy ezeket állami szintre emelik, de ha egy svéd házaspár keresztényi módon neveli a gyerekeit, attól viszont elveszik és megbüntetik őket. Na ennél nyíltabban látni, hogy mi a cél, azért eddig még ritkán lehetett.

Deansdale 2017.07.26. 17:29:46

@Sipi81: ...és a magyar libsik minket is errefelé nyomnak (sorosi segítséggel), a politikailag semlegesek többsége pedig azt mondja, hogy majd ráérünk ezzel foglalkozni ha odaértünk. Az emberi hülyeségnek sajnos tényleg nincs határa.

Mme.Brioche 2017.07.26. 18:22:58

@Sipi81: ...éééés... a keresztény szülőktől, meg más mondvacsinált okokból elvett gyerekeket ráadásul ilyen pároknak adják örökbe, merthogy a melegeknek is joguk van gyereketnevelni, ez az igazi tragédia.

Aurelius Respectus 2017.07.26. 18:23:13

@Deansdale: Komolyan mondom, azért történtek meglepő dolgok rövid idő alatt is. Amikor 2013-ban elkezdtem olvasni a Férfihangot, nem hittem volna, hogy 2017-ben már genderszak indul az ELTE-n + pc feljelentő hivatalt hoznak ott létre és az MTA elnöke nyíltan támogatja a CEU-t és a genderképzést ( ilyen ultraliberális vezető még nem volt az MTA élén, az előző vezetőkbe még szorult annyi szégyenérzet, hogy nem álltak ki ilyenek mellett )

som tam 2017.07.26. 19:28:03

@Deansdale: A nagy tarsadalmi kiserlet. Mire eldol, hogy a nyiott kultura vagy a konzervativ eletkepesebb-e, addigra visszafordithatatlan lesz. Vagy nem os lesz olyan, hogy nyitott kultura.

Deansdale 2017.07.26. 19:55:10

@Aurelius Respectus: Az az igaz röhej, hogy akik 2013-ban lehurrogtak minket azért mert azt állítottuk hogy az lesz ami azóta lett, azok most ugyanúgy lehurrognak minket amiért azt állítjuk hogy 3-4 év múlva az lesz ami lesz. Ugyan már, csak képzelődünk...

@som tam: Ez igazából nem kérdés, a nyitott társadalom nem egy olyan kísérlet ami a nemzetállamot leváltva egy országot felvirágoztatni hivatott, hanem egyszerű fegyver a fehérek eltüntetésére. Milyen érdekes például, hogy a nyitott társadalmat kizárólag a fehér területeken erőltetik, de ott nagyon. A nyitott társadalom nem életképes, illetve az alapkultúrára nézve, amire ráépül, biztosan nem. Különösen úgy nem, hogy a színeseket MINDEN lehetséges fronton és fórumon folyamatosan hergelik a fehérek ellen még mindig, úgyhogy MINDEN "nyitott társadalom" a fajháború felé halad. Aki azt hiszi, hogy a befogadott migránsok majd hálásak lesznek és barátságosak a fehérekkel, az hülyébb mint egy lavór sár. Ahogyan Dél-Afrikában már jelenleg is irtják a fehéreket, mindenhol ez lesz a világon, ahol hagyjuk. Az eleinte szórványos gyilkosságok előbb rendszeres (terror)támadásokká válnak, aztán ha már eléggé dühös mindenki akkor kezdődik a tánc. Én örülnék a legjobban ha nem így lenne, semmi élvezetet nem találok a vészmadárkodásban, de már az amerikai lázongásos példákon is láthattuk, hogy a színes tömegekben felizzott a gyűlölet amit a balosok keltettek bennük. Ezt a szellemet k*rvanehéz lenne visszagyömöszölni a palackba, ha egyáltalán valaha is nekiállnánk, mert egyelőre csak a további szítás megy. Az agyatlan kretén balos fehér tömegek meg sátáni vigyorral tapsikolnak a saját leendő felkoncolóiknak - például az amcsi "nőmenet" nemrég ünnepelte Assata Shakur születésnapját, azét a néger nőét akit egy fehér rendőr agyonlövése miatt köröznek már évtizedek óta.

theresurgent.com/womens-march-celebrates-fugitive-cop-killers-birthday/

som tam 2017.07.26. 20:13:05

@Deansdale:
Addig kurogatjak seggbe az oslakosokat, amig egyszer eleguk lesz. Ha meg nem lesz, akkor egyebkent is megkerdojelezheto az eletrevalosaguk.

Aurelius Respectus 2017.07.27. 22:44:47

Ezek a tébolyultak már könyveket semmisítenek meg, amik nem tetszenek nekik. Először el akarták égetni, most pedig zúzdába küldik.

lovasistvan.hu/2017/07/27/svedorszagban-politikailag-inkorrekt-konyvek-elegeteset-terveztek/

Frederick 2017.08.09. 15:31:13

@Deansdale: Gondolkodtam, melyik posztod alá írjam ezt a kommentet. Végül ezt választottam.

Szeretnék elnézést kérni a korábbiért! Nem akarom felidézni - ugye, megpróbáltam összehozni két olyan blogot, ami között soha nem lehetett volna haverság. Sajnálom, hiba volt. Nem kísérletezem vele többet.

Mostanában átértékeltem az életemet. Most más szellemben élem tovább a mindennapjaimat. Erre utal az új blogom és az új nick nevem. Az új életemet kevesebb politika, blogolás, fórumozás, MRA fogja jellemezni. Szeretnék több időt fordítani a munkára, a csajozásra, a haverjaimra, a családomra. Számomra a politika, a blogolás, a fórumozás, az MRA egyfajta menekülés volt a magánéleti problémáim elől. Hülye életstratégia volt. Most új úton járok, remélem, eredményesebb lesz. Már most jobb a közérzetem.

Ebből kifolyólag ide is keveset fogok járni. Ugyanakkor szeretnék továbbra is részt venni az itt folyó beszélgetésekben, néha-néha. A kommentelési szokásaimat nem fogja jellemezni immár agresszió, indulat, személyeskedés. Fogok dolgozni rajta, hogy ne jellemezze...

Csak ezt akartam írni. Remélem, nem okoztam nagy felfordulást. Sajnálom a történteket, még egyszer elnézést. Ha esetleg szeretnéd, hogy ne jöjjek fel többet a blogodra, elfogadom az ítéletet. Végül is jogos lenne. De szívesen blogolnék itt máskor is. Időnként.

Pash Cutter/Frederick

Aurelius Respectus 2017.09.03. 15:17:46

Egy egész érdekes német választási játékot rakott fel a mandiner, kinek melyik párt programja felelne meg, én NPD szavazó lennék, a második helyezett a Die Rechte, a harmadik az AfD nálam.

www.bpb.de/politik/wahlen/wahl-o-mat/254930/bundestagswahl-2017
süti beállítások módosítása