HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Wildhunt: @Deansdale: tapasztalati bizonyíték nem elég, Rövidtávú nem elég. Fűtésrendszert nem 5 évre tervezel. Ha pld évente le kell bontanod a hőcserélőről a komposztdombot karbantartás címén, akkor kevéss... (2024.03.19. 09:46) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • Deansdale: @GABOR2: Ahogy írtam, nem valami konkrét ügyet akarok megoldani, ez csak az agyunk tornáztatása. Ha az könnyebb akkor vedd úgy, hogy az apokalipszis utáni mad max jövőre tervezünk, úgy, hogy gáz és ... (2024.03.19. 07:36) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • Deansdale: @Wildhunt: Mivel vannak tapasztalatok arról, hogy a hóval belepett komposztdomb is tökéletesen üzemel, sőt, leolvad róla a hó, szerintem egy üvegházba tett komposztdombot nem tenne tönkre egy a köze... (2024.03.19. 07:33) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • GABOR2: Plusz azt is vedd bele, hogy kiépíteni sem olcsó lenne. Plusz: ha elmegy az áram leáll a szellőztető rendszer. (2024.03.19. 00:42) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • GABOR2: Építészmérnök fórumra kéne írnod Deansdale. Nekem most több rokon is csinált napelemeket, de van akinek napelem, hőszivattyú, minden van, de így se kapta meg a passzív ház, vagyis legjobb besorolás... (2024.03.19. 00:33) Ötletelésre felhívás fűtéstémában
  • Utolsó 20

Pár évtizedes balos agymosás eredménye

2020.06.12. 08:22 Deansdale

Tanítsd az iskolákban és harsogd a médiában, hogy a fehérek gonosz elnyomók és rasszisták, hogy az emberiség történelmének egyetlen fontos aspektusa a fehér rabszolgatartás és gyarmatosítás, és aztán elég egy szikra a robbanáshoz.

[Szerk.: a videót természetesen törölték, hiszen minden gondra az a legjobb megoldás, ha befogjuk az emberek szemét ill. pofáját. Szerencsére vannak még platformok amik ellenállnak ennek a cenzúrának.]

Persze ehhez kell az is, hogy megértő célközönségre találj, akikben a kellően alacsony intelligencia megfelelően magas agresszióval társul, de - hála a tömeges migrációnak - ilyen célcsoportok ma már mindenhol vannak a nyugati világban. Általában négerek, helyenként cigányok, de újabban az arabok is kezdenek feltörni. Ezek mind lelkesen szívják magukba a haladó fehérgyűlölő eszméket, hiszen milyen jól hangzik, hogy minden bajuk rajtuk kívül álló okokból származik, tehát ők nem tehetnek semmiről - a gonosz fehérek, azok az okai mindennek, és ha ők nem lennének...

Na igen.

Napról napra növekszik azoknak a száma, akik teljesen nyíltan tárgyalják, hogy milyen jó lenne ha mi nem lennénk, de nekünk ezt észrevenni, ezen felháborodni, neadj'isten megpróbálni védekezni szigorúan tilos. Rasszizmus, nácizmus, népirtásfóbia.

Aki nem fehér, az el van nyomva, és rögvest a nirvánába pattanna ha agyonverne pár fehér embert. Ez a progresszív, liberális, haladó, balos, "demokrata" (lol), kultúrmarxi világnézet lényege, bár valószínűleg ők ezt ennyire nyíltan nem ismernék be, sőt, ennyire nyíltan fel sem fogják hogy ők ezt terjesztik, de elég elolvasni pár nyilatkozatot arról, hogy mennyire fantasztikusan jogos a szegény elnyomott négerek lázadása a fehér rasszizmus ellen, illetve az ennek a nevében elkövetett erőszak, és világossá válik hogy erről van szó. Ha valaki szobrot akarna faragni a hasznos hülyékről, a fehérellenes lázadásban tántorgó agymosott fehérek közül bárkit megkérhetne modellnek.

Közben pedig eljutottunk a fehérek elleni erőszak mentegetésének következő szintjére, amikor pl. az áldozatok javára rendezett jótékonysági gyűjtést a progresszívek betiltják, mert szerintük az rossz fényt vet a fehéreket megkéselő színesekre.

Szívesen feltenném a kérdést minden libsinek úgy, hogy ha nem tud érdemben válaszolni akkor a felháborodott jogosan tüntető négerek közé vetjük:

Hogyan képzelik a faji ellentétek lecsendesítését azzal a módszerrel, hogy minden lehetséges módon és eszközzel gyűlöletet szítanak a fehérek ellen?

Úgy vélik ha elég ideig harsogják tünciken és egyetemeken és a sajtóban, hogy minden fehér rasszista, minden fehér elnyomó, minden fehér privilegizált, minden fehér jogtalan haszonélvezője a rabszolgatartásnak és gyarmatosításnak, és hogy ez sosem évül el, sosem bocsátható meg, a fehérek ebből sosem fognak kigyógyulni, valamint hogy a színes harag és a színes erőszak jogos, akkor egyszercsak hipp-hopp eljő a faji világbéke? Ebből a propagandából egyetlen kiút létezik, a fehér faj teljes elpusztítása, amit amúgy sokan már tényleg teljesen nyíltan támogatnak.

Nálunk, Magyarországon talán még van esély elkerülni ezt a szakadékot, amibe az USA már bevetette magát. Kőkeményen ellen kell állnunk minden olyan propagandának, ami a fajunk, népünk, nemzetünk ellen irányul a saját hazánkban, mert ennél rombolóbb eszmeiséggel még nem találkoztunk a történelmünk során. Meg kell tisztítanunk legelőször a felsőoktatást (különös tekintettel a pedagógus szakokra), aztán az oktatás többi részét, a médiát, és persze a politikát. Nyoma sem maradhat az agymosásnak, ami a saját kisebbségeinket uszítja ellenünk, különösen úgy nem hogy közben a baloldal kőkeményen dolgozik azon, hogy a kisebbségek minél hamarabb többségbe kerüljenek.

Képzeljük el az amerikai néger lázongásokat úgy, hogy minden fehér emberre jut 2-3 színes az országban...

572 komment

Címkék: politika rasszizmus szép új világ piros és kék pirula

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deansdale 2020.07.06. 14:09:51

@Lorrh: "A jobboldal el sem jutott a kultúrához."

Na persze, kultúrája csak Sztálinnak volt és Maónak :)

Ember, egyértelmű rajtad hogy a véleménykülönbségek ütköztetésével radikalizálódsz balra, már olyasmiket mondasz amikről te is tudod hogy hazugságok, csak a lendület visz meg a düh. Ha jót akarsz magadnak megérted ezt a radikalizációs folyamatot és kiszállsz belőle mielőtt kimennél a csőcselékkel üzleteket gyújtogatni meg járókelőket lincselni a "társadalmi igazságosság" nevében.

A témára, kicsit komolyabban a fentinél: a nyugati kultúra 99%-a még mindig a tradícióból jön, Michelangelótól Mozartig, akik közül egy se volt libsi vagy marxista, szóval hagyjuk a kultúrháborús dumát arról hogy aki nem a te szekértáborodhoz tartozik az szubhumán. Ellenségképzés meg a másik oldal dehumanizálása, mi? Projekció, projekció...

Deansdale 2020.07.06. 14:17:52

@KalmanBlog: "a valódi értelmiségi nő pont azzal magaslik ki a többi nő közül, hogy nem is akar tanulni meg okoskodni, hanem szépen elveteti magát egy értelmes férfival és csakis a családjának él"

Az oktatásban dolgozva elég gyakran keserít el a tapasztalás, hogy sok átlag fölötti IQ-jú nő túl sokat vár a gyerekvállalással, amikor már igazán jó partnert nem tud ahhoz találni, így 40-hez közeledve szülnek 1-1 féldebil gyereket vagy azért mert az apa gyökér, vagy mert a biológiai óra éppen lejárt és már csak ennyire futotta. Tragédia, b+.

Lorrh 2020.07.06. 14:27:31

@Deansdale: én kizárólag a magyarországi fideszes jobboldali ner "kultúráról" beszéltem, hogy ez egy nemlétező fogalom.
Bennem semmi düh nincs. Viszont kiváncsian várom, kik a mai jobboldali kultúra reprezentánsai?
És a jobboldaliság az kizárólag a ner seggnyalást jelenti, vagy valódi értékeket is?

@KalmanBlog: Nem titkolta Puzsér, még egyik APU előadásán ott volt a felesége meg a kislánya is. Csak nem akar bulvárosodni. Ami becsülendő.

KalmanBlog 2020.07.06. 14:31:42

@Frederick2: Még annyit bulvárkodnék, hogy legalább egész fiatal a felesége. Legalábbis ha igaz, hogy 88-as születésű, amit valahol találtam róla. Nem ideális első szülő kor, de belvárosi értelmiségihez képest egész jó.

Deansdale 2020.07.06. 14:44:45

@Lorrh: Ja, hát ha tudsz mondani olyan értékes műveket alkotó embert aki ellenzéki politikus, akkor számonkérheted a fityiszen hogy ott miért nincs ilyen :) Én a baloldal kultúrája alatt általában olyan szánandó emberi roncsokat hallok emlegetni mint Alföldi Róbert meg Kertész Imre, nahát ezeket én nem sajnálom tőletek - ha tényleg ezt jelenti a "kultúra", akkor nem is bánom hogy a jobboldalnak ilyen nincs.

Amúgy, ha van egy kis türelmed komolyabban belemenni a témába, eléggé álságos dolog a jobboldalt ezzel ekézni, tekintve hogy a szoci rendszer alatt esélytelen volt jobboldalról bármit alkotni, és a rendszerváltás óta eltelt években is nagyon erős a balos kultúrlobbi. Nem véletlen, hogy a mindenféle művészeti díjakat szigorúan balra adták, és ha véletlenül egy jobbos is kapott akkor azonnal ment a felháborodás. Csakhát amikor az egyik csapatnak ilyen hátszele van, a másiknak meg ilyen ellenszele, akkor eléggé faramuci a csalással győzteseknek a veszteseket fikázni. A balos "kultúrába" milliárdok lettek döntve, a jobbost meg szándékosan gáncsolták ahol csak tudták, ezek után ne kérd számon hogy miért nincs annyi jobbos mű ill. alkotó mint balos.

És ez nem csak a hazánkra igaz, több cikket is írtam pl. a Hugó díjról, amit immár évek óta politikai alapon ítélnek oda egyes balosok más balosoknak, és az eltérő pártállású írókra még szavazni sem lehet, nemhogy nyerhetnének. Mo-n is ez megy, csak kicsiben.

Frederick2 2020.07.06. 15:15:18

@Deansdale:

"Én a baloldal kultúrája alatt általában olyan szánandó emberi roncsokat hallok emlegetni mint Alföldi Róbert meg Kertész Imre, nahát ezeket én nem sajnálom tőletek - ha tényleg ezt jelenti a "kultúra", akkor nem is bánom hogy a jobboldalnak ilyen nincs."

Húha, akkor te nagyon lemaradtál a legújabb fejleményekről! Maga Békés Márton, a NER egyik főideológusa (semmitevő bölcsésze) dicsérte Kertészt!

Figyeld csak!

magyarhang.org/kultura/2018/07/05/bekes-marton-mi-vagyunk-a-forradalom/

"Kertész Imre a legnagyobbak legnagyobbja, aki világirodalmi szintre emelte a magyar irodalmat. Kertész sosem korszerű, de mindig időszerű szerző. A magyar nyelv mélyének beavatottja, aki a posztmodern szövegjátékok helyett csodálatos prózai nyelvvel ajándékozta meg a nemzetet."

Képezze magát, Dean elvtárs! :D

Amúgy az olcsó poénkodást félretéve, én veled ellentétben nem gyűlölöm Kertészt. Az, hogy faszságokat mondott a magyarokra és a németekre, azért nézem el neki, mert meggyilkolták a háború alatt néhány családtagját. Bár szerintem ez sem indok a sovinizmusra, de mindegy. Mint szerző, középszerű, az tény (Márai Sándorhoz nem ér fel, szerintem), de Esterházy-hoz képest még mindig olvasható.

Lorrh 2020.07.06. 15:55:11

@Deansdale: az elismeréseket manapság nem az érték szerint adják, hanem a NER seggnyalás szerint. Hallottad, hogy a Munkácsy díjazottakat tavaly 70%-ban állami telefonra ítélték oda? Régebben egy bizottság döntött a 10 díjazottról és 1-2 személyt szoktak benyomni kívülről. Tavaly 7 embert díjaztak a bizottságot megkerülve, felsőbb telefon hívásra. Amúgy olyan jobboldali, erdélyi jó művészek kerültek ki a körből, akik épp nem nyaltak segget.

Ebbe a témába ne menjünk bele, mert NEM az érték, számít, se az hogy jobb vagy baloldali, kizárólag a lojalitás az orbán rezsimhez. Semmi más.

Én konkrét eseteket ismerek, úgyhogy ez nem vitatéma.

Deansdale 2020.07.06. 15:56:49

@Frederick2: Ebből is látszik, hogy nem vagyok fideszes, mert nem tudom ki ez a Békés Márton, és nem is érdekel a véleménye, de az sem érdekelne ha Orbán nevezné ki Kertészt poszthumusz a valaha élt legnagyobb magyarnak. Nem gyűlölöm Kertészt (ha jobban belegondolok tulajdonképpen senkit sem gyűlölök), csak nem tartom nagyra sem emberileg, sem irodalmilag. Amennyiben az emlékezetem nem csal a vén fasz megveszekedett magyargyűlölő volt, a "művészete" pedig abból állt hogy a holokausztról és hasonló szívmelengető témákról ömlengett nagyjából azon a tengelyen, hogy a szegény zsidókon kívül mindenki rohadt náci. Kösz, kihagyom.

Frederick2 2020.07.06. 15:58:11

@KalmanBlog: Ha már bulvár... mit is szoktál mondani a tetoválós emberek értelmi színvonaláról és esztétikai kinézetéről? :D Ezt a csajt nézd meg!

24.hu/elet-stilus/2020/07/06/modell-amber-luke-tetovalas-alapozo-mutet/

24.hu/elet-stilus/2020/04/25/amber-luke-tetovalas-elotte-utana-atvaltozas-foto/

Ez a "jómódjában nem tudja, mit kezdjen magával" kategória!

Frederick2 2020.07.06. 15:59:15

@Deansdale:

"Kösz, kihagyom."

Én a Sorstalanság után nem olvastam tőle semmit.

Deansdale 2020.07.06. 16:00:22

@Lorrh:

Ha a vitát leszűkítjük arra, hogy a fidesz kiket jutalmaz, akkor teljesen egyetértek veled, e téren nagy a nepotizmus.

"Amúgy olyan jobboldali, erdélyi jó művészek kerültek ki a körből, akik épp nem nyaltak segget."

Örömmel látom hogy időközben megkerült a korábban elveszettnek hitt "jobboldali kultúra".

Frederick2 2020.07.06. 16:02:05

@Lorrh:

"Szerintem meg aki tolkien rajongó és megsértik a kedvencét az bosszút esküszik. És ennyikeh."

Te direkt vagy hiteltelen? Az előbb jelezted, nem érted, miért probléma, hogy Puzsér alpári módon nekiesett Tolkien-nak. (Elmondom, hogy az egyik lealázó érve Tolkien-nal szemben, hogy rasszista.) Most meg játszod itt a lovagot, aki megmenti a kultúrát a kőbunkó jobboldali hordáktól. Bejelez a kettős mérce jelző gépezetem!

Lorrh 2020.07.06. 16:08:19

@Frederick2: Puzsér is beszélhet baromságokat - én miattam.

Deansdale 2020.07.06. 16:24:47

@Gazellla: :D

A munkahelyen töltött évek alatt jöttem rá, hogy az általános iskola hatalmas, behozhatatlan előnye a középiskolákkal szemben, hogy 8 évvel fiatalabbak az anyukák... Hát, na, emberből vagyunk mindannyian, vagy legalábbis a jobbosok :)

KalmanBlog 2020.07.06. 16:33:49

@Frederick2: Uhh. Kemény, hogy előtte teljesen normálisan nézett ki.

Én tényleg nem értem, hogy létezik-e egyetlen férfi is a Földön, aki ugyanazt a nőt a tetovált formájában választaná, ha választani lehetne? Borzalmas ránézni is a tetoválásokra.

Sajnos mostanra annyira sok a tetovált ember, hogy a "köreimbe" is beszivárogtak. Rendkívül udvariatlan dolog lenne kerek perec elhatárolódni tőlük, így viszont esetleg azt látják a gyerekeim, hogy elfogadható dolog tetováltnak lenni... Ilyen zsúrokon, meg ovihoz köthető programokon mindig van 1-2 tetovált alak, illetve akin elsőre nem is látszik, annak is lehet kicsit rejtettebb helyen 1-2 minta. Régebbi ismerősöm is van, akit kedvelek és egyszercsak lett rajta egy rakás gusztustalan rajz. Úgyhogy a tetoválásellenes véleményemet megtartom magunknak inkább mostmár, az a biztos :-(

Egyéb területen is annyira távol kerültem a mainstreamtől, hogy ha őszinte volnék az veszélyeztetné az emberi kapcsolataimat, úgyhogy mostanában csak nagyon visszafogottan nyilatkozom bármiről is. Még így is sokak számára megbotránkoztató vagyok.

Deansdale 2020.07.06. 16:55:47

@KalmanBlog: @Frederick2: A BLM tüntetésen minap elütött fehérellenes aktivista libsi csajt juttattátok eszembe, az is szép példány, bár nem tolta annyira túl a tetoválást mint a függők:
twitter.com/MrAndyNgo/status/1279640724770717696

Deansdale 2020.07.06. 16:57:13

@KalmanBlog: Hogy fejreállt a világ, a normalitás megbotránkoztatja az igényteleneket és degeneráltakat...

Madarász Henrik 2020.07.06. 18:07:25

@Deansdale: hát, már ránézésre sem volt normális nő

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.06. 18:18:24

@KalmanBlog: @Deansdale: @Madarász Henrik:

A varrás egy dolog, borzasztó dolgokat művelnek a fejükkel is; tengerészgyalogos séró, féloldalt nullással letolt sérő, a 4CHAN még kopaszratolásba is beletrollkodta szerencsétleneket, aztán ugyanezek fekszenek ki az autópályára piknikezni is. Egyrészt nagyon-nagyon szomorú, hogy szép és szépreményű fiatal nőket ilyen módon ronccsá lehet tenni módszeresen*, másrészt akikkel ezt így ebben a formában meg lehet csinálni anélkül, hogy a szemöldöküket felhúznák legalább, ők jobb is talán, ha kiszelektálódnak.

* - (((Dr. Pszichológusnő))) sérülékeny, picit instabil de amúgy még menthető nőket taszít bele agitproppal teljesen a kezdődő borderline-ba:
www.facebook.com/jessicaforenpsych/

aldum · http://aldum.pw 2020.07.06. 23:40:18

@Frederick2:
Ketto kerdesem van:
1) mi a fenebol telik neki erre?
2) ez miert hir?
Utobbi koltoi, tudjuk, miert kell ezt reklamozni...

Madarász Henrik 2020.07.06. 23:48:59

@Frederick2: egész jól nézett ki előtte, az agyával van komoly probléma

Frederick2 2020.07.07. 06:03:51

@Deansdale:

"Hogy fejreállt a világ, a normalitás megbotránkoztatja az igényteleneket és degeneráltakat..."

- ÉN VAGYOK A NORMALITÁS! - kiáltotta Deansdale.
- MI VAGYUNK A NORMALITÁS! - zengték utána a többiek.

:D :)

Frederick2 2020.07.07. 07:06:28

@Madarász Henrik: @don Fefinho: @KalmanBlog: Kicsit nézelődtem a WMN oldalán. Megint vannak vicces cikkek.

Ne felejtsünk el szolidárisak lenni a romákkal (nem cigányokkal: romákkal!)!:
wmn.hu/ugy/53150-a-szolidaritas-vajon-mi---miert-es-hogyan-vallalhatsz-kozosseget-a-romakkal-14-megszivlelendo-tippel

Ez valami férfinevelős cikk. Hogyan kell úgy kommentelni, hogy ne bántsd meg a nőket!
wmn.hu/ugy/52410-semmi-bajom-a-feministakkal-de---kommentek-amelyekkel-tobbet-artasz-mint-hinned

Kálmán, ha szeretnéd elsajátítani a Gender-semleges gyereknevelés módját, itt kapsz néhány tanácsot! :D (Több a dislike, mint a like!)
wmn.hu/ugy/53123-ne-az-alapjan-iteljek-meg-a-gyerekemet-hogy-mi-van-a-laba-kozott--gendersemleges-neveles-a-sztereotipiak-ellen

Deansdale 2020.07.07. 07:34:54

@Frederick2: A konzervatív nézetek a normalitást nem úgy definiálják, hogy "én", hanem általában valamiféle (nem szó szerinti) aranykorhoz kötik. Pl. szerintem szerintem a 20. század háborúmentes időszakai végig normálisabbak voltak mint a jelen, a '20-as évek amikor még a hajléktalanok is öltönyben jártak éppúgy mint a '70-es évek, amikor a nők még nőnek öltöztek és nem tetováltatták magukat.
www.retrowaste.com/1920s/1920s-fashion/

Ez itt egy képen belül egy óriási kontraszt 1977-ből, egyszerre mutatja hogy azok az idők még normálisabbak voltak, de azt is hogy hol rontottuk el:
allthatsinteresting.com/wordpress/wp-content/uploads/2016/06/avenue-c.jpg
A néger gyerek úgy van felöltözve rajta ahogy manapság a felső tízezer gyermekei sem. A nyugati kultúra egykor megkövetelt egy bizonyosfajta igényességet az emberektől, amit sajnos leépítettünk, ma már abszolút általános az igénytelenség.
Ugyanazon a nyáron volt egy hatalmas áramszünet NY-ban, és a banánkedvelők 1600 boltot kifosztottak, valamint több mint 1000 tűzet kellett a tűzoltóknak eloltani. Ez valahogy megmaradt, sőt, már áramszünet sem kell hozzá, a stílus, az igényesség viszont szinte nyomtalanul eltűnt.

Frederick2 2020.07.07. 09:12:14

@Deansdale:

1, A konzervatív nézetek, vagyis hát konzervatív emberek vitatkoznak egymással, mi és ki tekinthető konzervatívnak. Ha már szóba jött az Aranykor, azt is többen többféleképpen lövik be. Magyarország Aranykora volt már a Horthy-rendszer, a dualizmus ideje, Mátyás király korszaka, az Árpád-házi királyok kora, az ősmagyarok kora stb. Egyesek azt mondják, hogy a Reagen-féle USA és a Theatcher-féle Anglia időszaka volt az igazi, s milyen jó lenne valami ilyesmit megvalósítani korszakban Magyarországon is (neokonzervatív álmok). Valaki szerint ma, Orbán uralma alatt köszöntött be az Aranykor (fanatikusok fideszesek).

Arról nem is ejtve szót, hogy konzervativok között is megy azért a kirekesztősdi. Hallottam én már katolikus tradicionalistát arról beszélni, hogy nem jobboldali a FIDESZ, mert ha az lenne, akkor katolikus elvek alapján kormányozná Magyarországot.

És ha ennyiféle a konzervativizmus, akkor bizony, az un. "normalitás" is elég sok.

2, Most a 20. század háborúmentes időszakai alatt a világháborúk előtti vagy utáni időszakról beszélünk? Nem mindegy!

Ugyanis már pl. az Osztrák-Magyar Monarchia 1867-1914. időszakát is a nosztalgia úgy könyveli el, mint egy békés időszakot. Csak ott ugye, az a probléma, hogy a felszín alatt feleannyira sem volt békés, s a korszak mainstream diplomatái és politikusai, élén a Habsburg-házzal, belevitték a Monarchia népeit, Magyarországot is a világháborúba.

Világháborúk utáni Magyarország? A Kádár-rendszer is egy konszolidált időszak volt - de olyanfajta konszolidáció, ami morálisan szétrohasztotta ezt a társadalmat.

Vagy te most Amerikáról beszélsz? Ahol az utolsó háború Észak és Dél polgárháborúja volt az országban? A hosszú békés időszak alatt volt idő fejlődni.

3, Az öltözködés alapján értékítéletet mondani egy társadalomról?

Nézzük a konzervatív Texast!

Hogyan öltözött egy férfi és egy nő az 1800-as évek Texasában?
- Férfi: cowboy csizma, nadrág, ing, cowboy kalap
- Nő: bokacsizma, harisnya, ing, női kalap

Hogyan öltözött egy férfi és egy nő a jelenlegi Texasban?
- Férfi: cowboy csizma, farmernadrág, ing, cowboy kalap
- Nő: cowboy csizma, farmernadrág, ing, cowboy kalap

Texasban a nő nem csupán úgy öltözködik, mint egy férfi; de még kocsmázik is, mint egy férfi; lovagol is, mint egy férfi; rodeózik, mint egy férfi; verekszik, mint egy férfi. Ésatöbbi.

Konzervatív államról beszélünk! Nem kötök ebbe bele, csak jelzem, hogy annyira a konzervatív közösségek sem minden esetben tradicionálisak.

4, Azt nem kell bizonygatni nekem, hogy az újbaloldal értékei abnormálisak. Bár lassan azért bizonyos tekintetben utoléri őket a jobboldal is hülyeségben. Nem kell ide a "mi különbek vagyunk", mert nem teljesen igaz. Bizonyos dolgokban igen, de bizonyos dolgokban nem.

5, "Ugyanazon a nyáron volt egy hatalmas áramszünet NY-ban, és a banánkedvelők 1600 boltot kifosztottak, valamint több mint 1000 tűzet kellett a tűzoltóknak eloltani."

Igen, mindenért a négerek a felelősek. Cseréljük le őket kerti törpékre! Kösz a redneck rasszizmust, az most kellett ide! :P

Lorrh 2020.07.07. 09:14:40

@Frederick2: jó, hát egyik generációnak világháború jut, a másiknak meg olyan mérgező szülők, akik gendersemlegesen nevelik lelkibeteggé.
Az emberi szenvedés összállandója megmarad azonos szinten.

Frederick2 2020.07.07. 09:36:38

Itt egy kis korrigálás!

Hogyan öltözött egy férfi és egy nő az 1800-as évek Texasában?
- Férfi: cowboy csizma, nadrág, ing, cowboy kalap
- Nő: bokacsizma, harisnya, hosszú szoknya, ing, női kalap

Hogyan öltözött egy férfi és egy nő a jelenlegi Texasban?
- Férfi: cowboy csizma, farmernadrág, ing, cowboy kalap
- Nő: cowboy csizma, farmernadrág, ing, cowboy kalap

Deansdale 2020.07.07. 13:36:40

@Frederick2: "Az öltözködés alapján értékítéletet mondani egy társadalomról?"

Bármiről ítélhetsz bármi alapján, ez egy szabad ország. (Több nyugati országgal szemben ahol bizonyos dolgokról már nem lehet ítéletet mondani.)

"Nézzük a konzervatív Texast!"

A jelen mindenhol leromlott, nincs valódi konzervatív állam vagy terület sehol a világon. Ha a normalitásról akarsz beszélni azt már csak a múltban találod meg, a jelenben legföljebb töredékeit. Pontosan az a tragédia amit leírtál, a normalitásból Texas is átment a hülyeségbe ugyanúgy mint minden más terület. Normalizálva lett pl. a nemtelenség, a szó mindenféle értelmében.

"Igen, mindenért a négerek a felelősek."

Nem, csak azért amit csinálnak. Norvégiában vagy Japánban áramszünet esetén sincsenek fosztogatások és gyújtogatások, szerinted ez miért van? Lelövöm a poént, a négerek miatt. Vitázni maximum azon lehetne, hogy a különbség kulturális vagy genetikai, de mivel sok generációnyi nyugaton élés sem volt képes a négereket civilizálni úgy tűnik a helyes válasz inkább a genetika. Ezzel egybecseng, hogy ha megnézel egy IQ-térképet, egyes afrikai országok átlaga egyes fehér országokénak a fele... Egy ilyen gödörből nehéz kimászni, de nem érzem úgy hogy ezért a fehér faj lenne a hibás, vagy hogy bűntudatunknak kellene lenni emiatt.

csi szi 2020.07.07. 13:55:37

A zsidó női humor egy gyöngyszeme:

youtu.be/KK_iUOWJT4s

A /pol/-on kiposztolták, szóval rendesen kapja az ívet a csaj, gondolom előbb-utóbb le is tiltja a kommenteket.
Persze lehet, hogy szerinte ez vicces, meg jópofa és csak hülyéskedik, csak hát más célpontokkal ez nem megengedett manapság.

Frederick2 2020.07.07. 14:30:04

@csi szi: A balliberális értelmiségi csajoknak dettó ez a humorvilága. Szerintem ez a humorvilág egyetemes. "Progresszív" humor.

Tisztán emlékszem arra, amikor valaki kifecsegte az MRA-ból, hogy Huffnágel Pistát legyűrte a depresszió. (Amiből azóta szerencsésen kijött.) A feminista picsák, mikor megtudták az infot, több sem kellett, készítettek egy posztot, kirakták a Face-re, és alpári humorral élvezkedtek a Pista egyéni tragédiáján. Olyan tündérbogarak, mint Barok Eszter, Antoni Rita, Gerle Éva.

Deansdale 2020.07.07. 14:45:37

@Frederick2: Csakhogy teljesen más a saját fajodról így "humorizálni", mint egy másikról. Persze ezt észrevenni nyilván antiszemitizmus.

Frederick2 2020.07.07. 15:19:17

@Deansdale:

"A zsidó női humor egy gyöngyszeme"

"Persze ezt észrevenni nyilván antiszemitizmus."

Igen, a származás felemlítése nagyon fontos, ja! A legrosszabb az, hogy szerintem nem is tudtok semmit a kiscsaj származásáról, csak zsigerből nyomtátok a szokásos "zsidózos" dumát. Ha vietnami lenne a csaj, akkor még csak fel sem lenne említve a származása. Milyen érdekes is ez!

Ja, és mielőtt valami nagyokos megint benyomná (mondjuk mint legutóbb Gazzella a "Farm, ahol élünk"-téma kapcsán), attól még nem leszek SJW sáskaember, ex-SZDSZ, kulturmarxista miafaszom, hogy NEM TETSZIK A SOVINIZMUS EGYIK OLDALON SEM. Jelen pillanatban ti álltok közelebb Kertész Imre - Kertész Ákos gondolkodásmódjához, csak ellenkező előjellel, nem én. Nekem ez egyik oldalon sem tetszik, de valószínűleg én vagyok túl maradi gondolkodású, hogy elvetem mindkét oldalon a kollektív bűnösség elvét.

Deansdale 2020.07.07. 15:36:19

@Frederick2: Tudod ott van a probléma, hogy ha én mint fehér ember színtiszta humorból(!) azt énekelgetném, hogy a zsidó csecsemők undorodítóak, stb., akkor a zsidók a fejemet követelnék, ki se látszanék a rasszizmus- és antiszemitizmus vádakból, kirúgatnának a munkahelyemről és hetekig rólam cikkezne a balos média, én lennék a bizonyíték a fehér faj általános tetűségére, és igen nagy valószínűséggel elvinne a rendőrség.

Ugyanez fordítva? Ugyan már, hát csak ilyen a "progresszív humor".

Na ez az amit már nem engedhetünk meg magunknak, mert a körmünkre égett. Ha egy más fajú ember a fehéreket mocskolja akkor pontosan ugyanazt kell csinálnunk velük amit ők csinálnak velünk. És efelől ne legyenek illúzióid, ez a nő zsidóként tekint magára és nem fehérként, tehát amikor a fehéreket mocskolja az tudatos rasszizmus, és csak azért meri a világ elé tárni, mert tudja hogy a zsidó származása megvédi a jogos haragtól. Ja, és a származás firtatását NEM MI TETTÜK FONTOSSÁ, HANEM ŐK, ez az ő fegyverük amit mi csak mostanában kezdünk el visszatükrözni rájuk, cirka 30 év lemaradással (bár mondhatnék kétezret is).

Ha egy zsidó a fehéreket mocskolja akkor rá kell mutatni, hogy ez egy zsidó aki a fehéreket mocskolja. Ha szerinted itt én vagyok a ludas, akkor még vannak olyan libsi propaganda-maradványok az agyadban amiket ki kell ebrudalnod onnan. Amíg a fehéreket ingyen és következmények nélkül lehet támadni addig támadva is leszünk, ez a kurvanagy helyzet. Egy machiavellista világban a jóembert játszani egyenlő a garantált bukással, és ezt a zsidók évezredek óta tudják, mi viszont úgy tűnik még most sem.

Frederick2 2020.07.07. 16:12:34

@Deansdale:

"És efelől ne legyenek illúzióid, ez a nő zsidóként tekint magára és nem fehérként, tehát amikor a fehéreket mocskolja az tudatos rasszizmus, és csak azért meri a világ elé tárni, mert tudja hogy a zsidó származása megvédi a jogos haragtól. "

Ezt sosem értettem - mármint ezt a gondolkodást. 1, A BLM négerei egyaránt fehér- és zsidóellenesek. 2, A BLM barbárjai ugyanúgy agyonverik a fehéret, mint a zsidót. Eleve a zsidó bőrszíne is fehér. Vagyis a balos zsidók éppen olyan politikai mozgalmakat támogatnak nagy elánnal, amely őket is elpusztítja egy idő tájt.

Frederick2 2020.07.07. 16:28:53

@Deansdale:

"És efelől ne legyenek illúzióid, ez a nő zsidóként tekint magára és nem fehérként"

És mi van, ha finnugor származású? Az is meglehet! :D

Deansdale 2020.07.07. 16:56:55

@Frederick2: Tudjuk hogy zsidó, ő írta magáról.

A zsidók fehérgyűlöleténél még sokkal kevésbé érthető a fehérek öngyűlölete, ha belegondolsz, és mégis létező dolog.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.08. 02:27:29

Na, ha már így témánál vagytok!

Ezt a gyöngyszemet találtam a minap:

www.theguardian.com/artanddesign/2020/jul/06/upward-thrusting-buildings-ejaculating-cities-sexist-leslie-kern-phallic-feminist-city-toxic-masculinity

Aztán képkeresővel rákerestem a szerzőre:

d3tv8y14ogpztx.cloudfront.net/pulses/images/000/042/849/original/kern-2.jpg

És minden további kérdésemet már föl se akartam tenni...

Deansdale 2020.07.08. 08:01:54

@Glokta: "Az is nagyon jó, hogy a balosokat vádolod polgárháború szításával, miközben te bevallottan szíved szerint deportálnád a neked nem tetsző ideológiát valló embereket."

Mai találat:
moonbattery.com/antifa-freak-on-how-to-extract-motorists-from-cars/
Antifa arról tart oktatást, hogy a "békés tüntetéseken" megállított kocsikból hogyan lehet kiszedni az embereket ablakbetörővel és biztonságiöv-vágóval. Igen, szerintem az ilyeneket minimum deportálni kellene, mert veszélyesek a társadalomra. Megjátsszák, hogy rettegnek a szélsőjobbtól, és ők ***csak ezért*** készülnek folyamatosan a támadásra, az agresszió kirobbantására, az ártatlanok agyonverésére, de ha te elhiszed ezt a hülyeséget akkor valami komoly baj van a gondolkodásoddal.

És ez nem "a" példa, ez csak EGY példa a millióból.

Ugyanaz történik most ami anno a nagy októberi forradalomnál, illetve magyar viszonylatban a Tanácsköztársaságnál: a balosok készülnek a terrorra, már szervezik a "forradalmat", amiben megint tengernyi emberélet fog véget érni és tönkremenni. Aki hasonlót állít a jobboldalról az csak át akarja hárítani a felelősséget azért amit önmaga tesz vagy támogat. A Richard Spencerek és hasonlók lapítanak, maximum a szocmédián írkálnak csípős kommenteket egymásnak, de századakkora tömegbázisuk vagy szervezettségük sincs mint az antifának. Tök fölösleges erről hazudozni, az antifa jelenleg is több kontinens nagyvárosaiban rombol és gyújtogat, a félelmetes "szélsőjobb" meg utoljára 2017-ben ment utcára Charlottesville-ben, és akkor is teljesen békések voltak (egy vitatott incidenstől eltekintve). Húúúúúúúúúúúú, fáklyákkal vonultak legalább százan, hogy le ne petézzek hirtelen, az bizony félelmetes dolog, bár ahhoz képest hogy az antifa világszerte fosztogat és gyújtogat, hát nem is tudom.

GABOR2 2020.07.08. 10:47:24

@Deansdale: Na most az egyik kedvenc progresszív politikus nő átlépte a határt. Arról beszét nyilvánosan az USA politikai és gazdasági rendszerét totál le kell rombolni:

"Ilhan Omar Calls For ‘Dismantling’ American Economy And Political System"

thefederalist.com/2020/07/07/ilhan-omar-calls-for-dismantling-american-economy-and-political-system/

Ez már simán esküszegés és árulás...

GABOR2 2020.07.08. 10:49:41

@GABOR2: Joe Biden is arról ír, ha nyer nemcsak hogy "újraépítik" a nemzetet, hanem "átalakítják".

Ez durva fenyegetés.

"We're going to beat Donald Trump. And when we do, we won't just rebuild this nation — we'll transform it."

Glokta 2020.07.08. 13:39:59

@Deansdale: Hát az tény, hogy az antifa egyes részei is polgárháborút akarnak szítani, nincs is semmiféle szimpátiám az ilyen erőszakszervezetek iránt.

De most arról beszélek, hogy szerinted erre az az "arányos válasz", hogy a cigányokat és a "libsiket" Borsodba kell telepíteni.

Deansdale 2020.07.08. 15:31:43

@Glokta: Szerintem félreértettél. Én a cigányoknak AUTONÓMIÁT adnék, kvázi egy saját országot, ahol végre nem kellene szenvedniük a gonosz fehér magyarok rasszizmusától, amiről annyit beszélnek. Amúgy ugyanezt követeli a cigánypárt is (!!!), szóval ilyen értelemben egyenesen cigánybarát a dolog. Szerintem a rasszizmus problémájára az egyetlen működő megoldás az erőszakmentes szeparáció, és a magyarság ill. a cigányság között 600 éve húzódó szenvedés után szerintem nem is lehet érdemben érvelni ez ellen. Ha 600 év alatt nem tudtak/akartak integrálódni, akkor mire várunk még? Be kell látni, hogy nem megy együtt, a békéhez pedig az kell, hogy ne legyünk egymás közé kényszerítve.

Az már a dolog tőlem független sajátossága, hogy ha komolyan gondoljuk a cigány autonómiát, akkor bizonyos mértékig forszírozni kell a szeparációt, különben csak szócséplés az egész és adtunk a szarnak egy pofont. Ha Borsodból cigány tartományt csinálunk, akkor kell egy program ami a magyarokat kitelepíti onnan, a cigókat meg be. Ezt biztos ellenezné sok libsi, dőlne belőlük a verbális hígfosás, hogy ez az új holokauszt, haláltáborok, meg istenf*sza. Ezért kellene aztán őket is szépen betelepíteni a cigókhoz, elvégre aki híve a különböző fajok erőszakos integrációjának, az ne mások faszával verje a csalánt, mutasson példát személyesen. Aki szeretne a cigányokkal összeintegrálódni annak erre minden lehetősége adott a Borsodi Romatartományban, már amennyiben szívesen látják és nem verik agyon amint megérkezik - dehát ez már nem a magyarság gondja, oldják meg egymás közt a cigók és a libsik.

Deansdale 2020.07.08. 15:42:45

...és a twitter törölte az antifákat leleplező fiókot. Ilyen világban élünk b+. Ezeknek a deportálás kegyelem lenne, valójában rosszabbat érdemelnének.

Deansdale 2020.07.08. 15:43:21

"If you are not prepared to use force to defend civilization, then be prepared to accept barbarism."
Thomas Sowell

www.azquotes.com/quote/278486

csi szi 2020.07.08. 15:57:08

@Deansdale: Jó hát biztos Putyin trolljai voltak mögötte és álhíreket terjeszettek. :D

2020.07.08. 18:53:11

@Deansdale: "Amúgy ugyanezt követeli a cigánypárt is (!!!), szóval ilyen értelemben egyenesen cigánybarát a dolog"

Egy nulla támogatottsággal bíró pártról van szó, még a cigányok körében sincs semmilyen támogatottsága ennek az ötletnek.

"Szerintem a rasszizmus problémájára az egyetlen működő megoldás az erőszakmentes szeparáció"

Ez csak a probléma szőnyeg alá söprése lenne.

"Ha 600 év alatt nem tudtak/akartak integrálódni, akkor mire várunk még? "

Nemi ilyen egyszerű a dolog, mert nagy részük integrálódott, nagy részük meg nem. Én jómagam az oktatásban, szociális rendszerben, sportban, munkában hiszek. Nagy kár, hogy se a baloldal, se a jobboldal nem tett semmit az ügy érdekében, csak üres szólamokat hangoztattak az elmúlt évtizedekben.

"Ha Borsodból cigány tartományt csinálunk, akkor kell egy program ami a magyarokat kitelepíti onnan, a cigókat meg be"

Ez nem úgy hangzik, mint "erőszakmentes szeparáció". Mondjuk kíváncsi lennék mire menne a gyártóipar, építőipar és mezőgazdaság cigányok nélkül.

"Ezt biztos ellenezné sok libsi, dőlne belőlük a verbális hígfosás, hogy ez az új holokauszt, haláltáborok, meg istenf*sza."

Miért te minek neveznéd, ha jönne pl. egy határozat részedre, amiben köteleznek a lakhelyed elhagyására, munkád abbahagyására és hogy élj máshol? Ne már, hogy "libsi" legyen valaki, mert ellenez egy ilyet...

"Ezért kellene aztán őket is szépen betelepíteni a cigókhoz, elvégre aki híve a különböző fajok erőszakos integrációjának, az ne mások faszával verje a csalánt, mutasson példát személyesen"

És a végén csak a derék hazaszerető jobboldaliak maradnának, és az ország végre felvirágozhatna, vagy mi. Ámen.

Glokta 2020.07.08. 19:15:35

@Deansdale: "Ha Borsodból cigány tartományt csinálunk, akkor kell egy program ami a magyarokat kitelepíti onnan, a cigókat meg be. Ezt biztos ellenezné sok libsi, dőlne belőlük a verbális hígfosás, hogy ez az új holokauszt, haláltáborok, meg istenf*sza."
Hát ezt ha holokausztnak nem is, minimum deportálásnak nevezném, teljes joggal, és ehhez eléggé negatív dolgok kötődnek. Mennyire örülhettek a svábok is a deportálásuknak 1946-48 között...
A cigányokat éppenséggel nem "erőszakosan integrálták" valamiféle "libsik", ők 600 éve, békésen jöttek ide és azóta Magyarországon élnek.
Maga az autonómia mint alapötlet nem ördögtől való, de egyrészt nem lenne semmiféle társadalmi támogatottsága, másrészt az soha nem erőszakos be-, és kitelepítéseket jelent.

Deansdale 2020.07.08. 19:21:27

@Bekko: "Ez csak a probléma szőnyeg alá söprése lenne."

Mármint kizárni őket az országból? Végleges és tökéletes megoldás lenne. Ennél csak az lehetne jobb, ha valahova deportálhatnánk őket, de az nagyjából lehetetlen. Talán ha fizetnénk valamilyen államnak hogy fogadja be őket? Elvileg működhetne, gyakorlatilag nem nagyon.

"Nem ilyen egyszerű a dolog, mert nagy részük integrálódott, nagy részük meg nem."

Aki magyarnak érzi magát és úgy is viselkedik, az maradhatna... Nem állnék neki senkit géntesztelni, hogy milyenek a felmenői, mint mondjuk Izraelben csinálják.

"jómagam az oktatásban, szociális rendszerben, sportban, munkában hiszek"

Na ez a probléma szőnyeg alá söprése, ugyanis a két legfőbb gond a cigánysággal az alacsony IQ-juk és a gyors szaporodásuk, ami egyfelől azt jelenti, hogy ha asszimiláljuk őket akkor a magyar átlag-IQ fog esni vagy 10 pontot, ha meg véletlenül mégsem sikerül az asszmiláció, akkor hipp-hopp kisebbség leszünk köztük a saját hazánkban. Kétszer gyorsabban peregnek náluk a generációk mint a magyaroknál és kb. duplaakkora a termékenységük, úgyhogy nem kell sok idő a demográfiai katasztrófához. Amúgy hiába akarod oktatni őket, gyakorlatilag lehetetlen, az ész és a szándék is hiányzik hozzá, és egyiket sem tudod rájuk kényszeríteni. Iskolában dolgozom, látom a helyzetet, ebből nem lesz énekes halott. Esetleg ha az iskolákban bevezetnénk valamiféle magyar nemzetiségre nevelést, ha érted mire gondolok... Talán az ész hiánya nem olyan nagy baj ha legalább a magyarellenes rasszizmusuk csillapodik. Dehát sok sikert egy olyan tantárgy bevezetéséhez, hogy hogyan váljuk más nemzetiségből magyarokká, a libsik behívnák ránk a NATO-erőket rendet tenni ha a kormány ilyesmivel próbálkozna.

"Ez nem úgy hangzik, mint "erőszakmentes szeparáció"."

Lehetne erőszakmentesen csinálni, csak ötletelés kérdése az egész. Ajánlj állásokat kifejezetten cigóknak Borsodban, a cigánybűnözőket mind egy szálig borsodi börtönökbe szállítsd, segélyt csak ott lehessen kapni és máshol nem, ingyenlakás, bárakármi. A végén persze lehet hogy lenne némi gond, mikor már csak egy olyan cigó bázis marad Borsodon kívül akik nem bűnöznek és megtagadják a költözést, de szerintem azt is meg lehetne oldani úgy, hogy nem kellene hozzá hadsereg. Meg persze ha valamennyi marad is az országban, az nem olyan nagy gond, mint ha mind itt van. Ha a ~80%-uk átmenne az autonóm cigányországba a mo-i helyzet már rendezettnek lenne tekinthető.

(Mellesleg szerintem a határon túli magyarokat is haza kellene telepíteni úgy ahogyan Borsodból "kimentenénk" a magyarokat, többre mennénk velük mint random migránsokkal, az tuti.)

"Mondjuk kíváncsi lennék mire menne a gyártóipar, építőipar és mezőgazdaság cigányok nélkül."

Csak mítosz hogy ők dolgoznak mint a kisangyalok, jómagam is Borsodban lakom, és látom hogy mi megy itt - nem ők adják az említett területek gerincét, az hétszentség. Amúgy maradhatnának vagy települhetnének üzemek a cigó zónába is, elvégre TÉNYLEG nem haláltábornak képzelem ezt az egészet, úgy kéne rájuk hagyni Borsodot hogy ha képesek üzemeltetni akkor megélhessenek.

"Miért te minek neveznéd, ha jönne pl. egy határozat részedre, amiben köteleznek a lakhelyed elhagyására, munkád abbahagyására és hogy élj máshol?"

Ilyesmiről szó sem volt. Miért gondol mindenki kapásból erőszakra???

"Ne már, hogy "libsi" legyen valaki, mert ellenez egy ilyet..."

A libsik akkor is elleneznék ha teljesen erőszakmentes a váltás. Azt én is teljesen megérteném ha valakinek nem tetszene hogy a rendőrség vagy a hadsereg kivonul és vagonokba pakolja a síró cigókat, de ismétlem, ilyesmiről szó sem volt.

"És a végén csak a derék hazaszerető jobboldaliak maradnának, és az ország végre felvirágozhatna, vagy mi. Ámen."

Tudod mit? Igen. Kicsit elég már az álságos kultúrmarxista politizálásból amivel nem sokkal a rendszerváltás után megleptek minket, és azóta amiatt toporgunk tehetetlenül, sodródva afelé amerre a nyugati libsi nemzetek jutottak előttünk. Igenis merjük már kimondani, hogy ez a magyar nép országa, és aki tönkre akarja baszni az nem ugyanolyan értékes tagja a nemzetnek mint az aki építeni szeretné. Borzalmasan destruktív a szellemi gúzs amiben vergődünk, a média által ránk nyomott ideológia, hogy nekünk szeretni kell azokat is akik gyűlölnek minket, mert különben mi vagyunk a rosszemberek. Mindenki aki a cigányság JÓLÉTÉT a magyarság MEGMARADÁSA fölé helyezi elhúzhat a büdös francba, és meg se próbálja előadni a nyomorult szöveget, hogy attól hogy ő a magyarság pusztulásáért dolgozik még ugyanolyan jó magyar mint bárki más. Nem, b+, nem. Ennek véget kell vetni, vagy tényleg megyünk a lecsóba, és én nem akarom vénkoromban látni a gyermekeim/unokáim vádló tekintetét, hogy nem léptem amikor még lehetett volna és ezzel az ő jövőjüket vettem el.

Deansdale 2020.07.08. 19:53:53

@Glokta: Azt tudom neked is mondani amit Bekkónak: nem értem miért gondoltok egyből erőszakra, és ha megengedsz egy kis demagógiát, ez inkább titeket minősít mint az én elképzeléseimet amikben erőszakról szó sem volt. Illetve talán a sok évtizedes agymosás hatékonyságát dícséri, hogy mindenki zsigerből azonnal valami holokauszt-szerűségre asszociál ha szóba kerül a fajok kényszerű integrációjának megszüntetése.

...mert hát afelől biztos lehetsz, hogy a magyarok ÉS A CIGÁNYOK ~90%-a nem akar a másik nemzet tagjainak közelében élni, sokkal inkább szeretné ha a saját nemzetisége venné körül, és MINDKÉT FÉLNEK áldatlan állapot hogy egymás közé vagyunk vegyülve. (Illetve hát van egy igazi antiszociális vérszívó roma réteg aminek pont jó hogy magyarok között van, mert élvezik hogy baszogathatnak minket, de az ő véleményüket pont leszarom.)

"A cigányokat éppenséggel nem "erőszakosan integrálták" valamiféle "libsik", ők 600 éve, békésen jöttek ide és azóta Magyarországon élnek."

Ez két külön téma. Persze, az első hullámaik 600 éve jöttek, meg azóta még egy pár, és őket nyilván nem a modern libsik importálták, ez magától értetődik. A libsik meg a kényszerű integráció ott kerülnek képbe, hogy a jelenben a libsik erőszakosan akadályoznak mindenféle ÖNKÉNTES szeparációs kísérletet, ha bárhol bárki megpróbál a másik fajtól elkülönülni azonnal megtámadják és elmeszelik. Jelenleg egy kényszerintegrációban él mindkét rassz, amit mindkét rassz zöme a háta közepére kíván, csak nincs mit tenni ellene, mert a vonatkozó törvények libsimódra lettek megírva, és az ő ideológiájukat szolgálják, nem a magyar nép (vagy akár a cigók) érdekeit.

"Maga az autonómia mint alapötlet nem ördögtől való, de egyrészt nem lenne semmiféle társadalmi támogatottsága"

Persze, mert az emberek hülyék. A rócsild&rokkefeller kompánia is azért győz röhögve, mert erre tettek fel mindent. Az emberek zöme ostoba mint a segg és még a saját közvetlen érdekeit sem képes felfogni sem. Pl. hogy egy cigány többség között élő kisebbségnek lenni valószínűleg nem lesz fáklyásmenet, és ezt valahogy meg kellene akadályozni, lehetőleg anélkül hogy vér folyna. És ezt semmiféle integráció vagy asszimiláció nem akadályozná meg, még akkor sem ha egyáltalán lehetséges lenne ilyesmi a következő ~30 évben azután hogy 600 év próbálkozás sem vezetett semmire.

"másrészt az soha nem erőszakos be-, és kitelepítéseket jelent."

Nem, valószínűleg nyílt mészárlásokat fog jelenteni mikor a cigány többség megunja a kisebbségi búránkat és az eredendően erőszakos kultúrájuk miatt fokozatosan erősödő kaotikus erőszak már tarthatatlanná válik, és nyílt fajháborúba csap át. Előbb az lesz mint Dél-Afrikában, hogy csak úgy szépen ízlésesen őrölnek fel minket rendszeres gyilkosságokkal, aztán már a cigány politikusok fogják hangoztatni hogy a magyarokat ki kellene irtani, aztán egyszercsak eljön Haiti.
1. en.wikipedia.org/wiki/South_African_farm_attacks
2. www.rt.com/news/446450-south-africa-kill-whites/
3. en.wikipedia.org/wiki/1804_Haiti_massacre

Ez fog történni, mert a békébe belekényelmesedett magyar emberek impotens tehetetlenséggel fogják végignézni az események ilyetén alakulását, hiszen a cigóknak autonómiát adni olyan rasszizmus-szerű izé lenne, meg nincs is társadalmi támogatottsága... A politika nem lép, az emberek nem lépnek, a gyerekeink pedig meg fogják érni ahogy kisebbséggé válnak az országban. Aztán majd könyöröghetnek a cigóknak, hogy bánjanak a magyarokkal rendesen... Nevezz cinikusnak vagy bárminek, nem érdekel, szerintem semmi vitatható nincs azon amit előadtam, legföljebb imádkozni lehet, hogy valami csoda megmentse a gyerekeinket ettől a sorstól.

Madarász Henrik 2020.07.08. 20:38:46

@Deansdale: Az Ideális India lenne úticélnak, de valamelyik afrikai diktátort is le lehetne fizetni hogy fogadja a szorgos vendégmunkásokat :)

Deansdale 2020.07.08. 21:29:45

@Madarász Henrik: Na igen, csakhát magyarul beszélnek...

Venni vagy építeni kellene egy szigetet valamelyik óceánon és ott létesíteni egy kolóniát nekik, még azt se bánnám ha valami trópusi paradicsom, hadd élvezzék.

Glokta 2020.07.08. 21:55:38

@Deansdale: Hát ha szerinted én egyből valamiféle holokauszt-szerűségre gondolok a deportálás kapcsán - egyébként nem ahhoz hasonlítottam, hanem épp a svábok erőszakos kitelepítéséhez - akkor visszakérdeznék: te miért egyből a haiti mészárlásra asszociálsz egy jelentős cigány népességű Magyarország kapcsán?

Elég nehéz lenne a két ügy közé párhuzamot vonni, kezdve azzal, hogy Haitit a fehérek gyarmatosították és rabszolgákat hurcoltak oda, így azért volt valami alaposabb kiváltó oka az ellenük való dühnek (ezzel nem mentegetve a népirtást ami történt), míg Magyarországon semmi ilyesmiről nem volt szó?

Az meg, hogy Dél-Afrikában egy 0,1%-os támogatottságú (en.wikipedia.org/wiki/Black_First_Land_First), szélsőbalos párt mit mond, annak nincs nagy jelentősége - azt hiszem (legalábbis a Kurucinfó kommentszekciójába belenézve) Magyarországon is lehetne találni tízezer embert, aki hangoztatná, hogy "minden cigányok által megölt magyar emberért mi is egy cigányt megölünk".

Azt én nem tudom elképzelni, hogy a cigányok 80%-át rá lehetne venni erőszak nélkül, hogy Borsodba menjenek - egyszerűen sokan kötődnek ahhoz a helyhez, ahol laknak. A határon túli magyarok esetében ez hatványozottan igaz - mondjuk Erdély nagyon sok tekintetben különbözik kulturálisan a központi Magyarországtól - akik akartak, azok általában a rendszerváltás utáni 30 évben átmentek Magyarországra.

Az ország pedig nem virágozna fel, ha csak egy virág virágozhatna, vagyis a "derék hazaszerető jobboldaliak" - helyette sikerülne elérni, hogy az értelmes emberek legalább 50-60%-a Nyugatra menjen és ott is maradjon.
A Horthy-korszakban a magyarok jóval kisebb, bár a kultúrában és a tudományban jelentős szerepet játszó részét (a zsidó származásúakat) kezdték korlátozni, és mégis sokat vesztettünk azzal hogy egy Teller Ede vagy egy Szilárd Leó nem itt, hanem Amerikában bontakozott ki.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2020.07.08. 23:00:48

@Deansdale: Ha már mindenképpen a deportálás és a hazai autonómia a két opció, olvasszuk össze harmadikká: föltelepíteni őket Budapestre, és körbefalazni az egészet.

Deansdale 2020.07.09. 07:56:51

@Glokta: "Hát ha szerinted én egyből valamiféle holokauszt-szerűségre gondolok a deportálás kapcsán"

A fentebbi kommenteben a deportálás csak a destruktív libsikre vonatkozott, nem a cigókra, de szerintem itt a fő probléma az, hogy sokan annak kapcsán, ha egy magyar magyar-cigány szeparációról beszél, rögtön a nácikra asszociálnak, mert alaposan belénk van verve az ilyesmi.

"te miért egyből a haiti mészárlásra asszociálsz egy jelentős cigány népességű Magyarország kapcsán?"

Ez mint hasonlat nem igazán ül, de válaszolok: azért, mert van képességem a világban a minták és összefüggések felismerésére. Ha 600 év együttélés után még mindig Szögi Lajos, akkor itt nem lesz béke még 600 év múlva sem. Az alacsony IQ-jú ámde erőszakra hajlamos rasszokban könnyű gyűlöletet kelteni ami baromi gyorsan vezet agresszióhoz, és reflexből mondanám hogy ez Dél-Afrikában a leglátványosabb, de közben sajnos több nyugati országban is abszolút egyértelművé vált. A fehérgyűlölet a négerekben, cigányokban és arabokban mindig ott lappang, csak egy szikra kell hozzá (ezt persze nem úgy értem hogy minden egyes személyben, hanem tömegben, átlagban, stb.). Persze lehet mondani, hogy én vagyok a rasszista, csak nehogy közben véletlenül a fejére dőljön valami "halott fehér csávó" szobra az engem vádlónak... Fehér kisebbségnek lenni ezek közt olyan mint puskaporos hordón élni, ez általános tapasztalat. Még ha amúgy békések is, elég egy kis marxista propaganda és már mennek is utcára fehéret lincselni.

"Elég nehéz lenne a két ügy közé párhuzamot vonni"

Igen, csak nem azért amit te írsz :) A haiti mészárlás egy olyan jelenségre példa ami a rasszok egymásba keveredésének történetében abszolút nem egyedülálló, csak annyiban "különleges", hogy gyorsított felvételen zajlott le a többi hasonló esethez képest. Bizonyos értelemben elkerülhetetlen jövőnek tűnik minden olyan helyen ahol a fehérek ki vannak szolgáltatva alacsonyabb IQ-jú, agresszív rasszoknak. Szokták mondani, hogy az USA a bizonyíték arra hogy a "melting pot" elképzelés, vagyis a multikulti meg a diverzitás működik, hát barátom ez a bizonyíték épp most változik át a saját ellenkezőjének a bizonyítékává. A nagyon különböző rasszok együttélése mintha megvalósítható lenne... ...amíg fel nem bukkan valami ami egymásnak ugrasztja őket, és ez csak idő kérdése. Az okosabb emberek általában jobban élnek, ez pedig örökké idegesíteni fogja a butábbakat, vagyis folyamatos táptalaja a potenciális rasszizmusnak.

Ezzel szemben a szeparációról a népirtásra asszociálni szerintem jóval inkább mesterséges sztereotípia amit szándékosan neveltek belénk akik a multikultit erőltetik. (Az utóbbi 5-6 szót javaslom alapos átgondolásra.) Szétszakadt Jugoszlávia is, és pont az vetett véget az erőszaknak. Tökmindegy, hogy népek, nemzetiségek vagy rasszok között van a konfliktus, a szeparáció univerzális megoldás.

"Dél-Afrikában egy 0,1%-os támogatottságú"

Nevesebb politikusaik is ugyanazt mondják, ne bújj ki a problémából egy szalmabábbal.
www.bbc.com/news/world-africa-14878102

"Magyarországon is lehetne találni tízezer embert"

Ja, és ezek a jelen felállásban csak radikalizálódni fognak, viszont senkinek semmilyen kárt nem tudnának okozni ha elkülönítve élnénk. Ahogy fentebb mondtam, a cigó zóna őket védené a rasszista magyaroktól :)

"Azt én nem tudom elképzelni, hogy a cigányok 80%-át rá lehetne venni erőszak nélkül, hogy Borsodba menjenek"

Ha csak ott osztasz segélyt és sehol máshol, máris megindul a folyamat. Amúgy azt is mondtam, hogy ez csupán ötletelés kérdése, meg akaraté. Ne a kifogásokat keressük hanem a megoldásokat...

"A határon túli magyarok esetében ez hatványozottan igaz"

Mindegy, a hazatelepítési programot létre kéne hozni, aztán aki jön jön. Úgyis mindig lesznek a határon túl konfliktusok, amik miatt folyamatosan termelődnek olyanok akik hazajönnének. Az ő odakinti házaikat kellene mo-i cigányoknak eladni :D

"Az ország pedig nem virágozna fel, ha csak egy virág virágozhatna, vagyis a "derék hazaszerető jobboldaliak" - helyette sikerülne elérni, hogy az értelmes emberek legalább 50-60%-a Nyugatra menjen és ott is maradjon."

Ez csak fantáziálgatás, de ha feltesszük hogy igaz, bakker, ha X azért "kimenekül" az országból mert a cigóknak autonómiát adunk és az fasizmus, akkor menjen is, csak aztán ne akarjon visszajönni mikor ráébred hogy az a bizonyos nyugat már rég nem az aminek 20-30 éve láttuk, nem a liberális demokráciák utópiája ahol mindenki békében és jólétben él. Stuttgarttól Londonon át Baltimore-ig mindenhol tombol a hülyeség, a jelen helyzetben már macerásabb találni egy helyet ahová "kimenekülhetsz" (pfff), mint rájönni hogy semmi okod emigrálni.

"korlátozni"

Korlátozásokról szintén nem volt szó, csak arról, hogy aki a békés szeparációt nácizmusnak titulálja és hőbörög, AKI KÖVETELI AZ ERŐSZAKOS KEVEREDÉST, annak megadnánk a lehetőséget hogy élvezze azt. Amelyik libsi elfogadná a cigány autonómiát (röhej, ha így nézed), azzal a kutya sem törődne.

Deansdale 2020.07.09. 08:09:37

@Glokta: Folyamatosan egy olyan álláspontból vitázol, mintha én valami alapvetően erőszakos és irracionális dologról beszélnék. Tényleg nagyon mélyen benned van, hogy a gonosz barbár jobbos nácik ha tehetnék a saját brancsukon kívül mindenkit el akarnak tüntetni, holott ez amellett hogy merő ostobaság, semmilyen formában nem húzható a cigány autonómia gondolatára. Szavakról asszociálsz dolgokra és azokat kéred számon rajtam. Szerintem teljesen jogos a meglátás: ha faji kérdések kerülnek szóba akkor szinte mindenki (még a jobbosok zöme is!) automatikusan egy a fejében élő náci sztereotípia/szalmabáb ellen kezd el vitázni.

Kisgé 2020.07.09. 10:37:55

@Deansdale: Értem, hogy alapvetően a békés és erőszakmentes szétválást propagálod (ahogy szerintem minden normális ember erre törekednek), viszont szerintem túlzás ennyire mentegetőzni, elutasítani az erőszakos megoldást. A progresszív haladók elméletben jaj de nagyon erőszakmentesek ("nem old meg semmit, nem válasz"), aztán most az USA-tól Párizsig és Londonig látjuk, hogy ez csak üres lózung. Mo-ról hány brutális esetet kellene sorolnunk? Szögi Lajos, Cozma, 80 éves megerőszakolt, agyonvert öregasszonyok...A cigány "kultúra" semmi másból nem ért csak az erőből és az erőszakból. Az acsarkodó, támadó kutyát sem próbálod meg szépen kérni, hanem lebaszol neki egyet a furkósbottal. Röviden: az erőszak nem válasz, hanem a végső válasz a kérdésre: különben mi lesz?
www.jack-donovan.com/sowilo/2010/09/11/violence-is-golden/

KalmanBlog 2020.07.09. 11:42:35

@Kisgé: Erőszak témában érdemes Jack Londont olvasni - ameddig be nem tiltják :-). A Kaland című regény első fejezetében egy szigeten létesített telepen szerződéssel színes tömegeket dolgoztató - gyakorlatilag rabszolgatartó - angol úriember bőrébe bújhatunk, akinek a társa meghalt, vérhassal küzd és minden pillanatban azt várja, hogy lerohanják a rabszolgái és a fejét egy póznára tűzik. Jó hosszan taglalja a könyv, hogy hogyan működik az ilyen helyzetek pszichológiája.

A beszélő kutya/éneklő kutya köteteknek is van egy hasonló aspektusa. A regény főhőse egy kutya, akinek a túlajdonosai rendre meghalnak, és ezért cserélődnek, ide oda sodródik. Az egyik ott hibázta el, hogy hátat mert fordítani a törzsfőnek, akivel éppen üzletelt volna... Talán éppen rabszolgákat akart venni, már nem emlékszem pontosan.

A régi ember még értette ennek a logikáját: az erőszakos felé ha gyengeséget, félelmet mutatunk, ha a bűnei megtorlatlanok maradnak, akkor nem megszelidül, hanem csak még erőszakosabb lesz. Az iskolai "bully"-knak is ez a logikája, mindig a leggyengébbet nézik ki maguknak, és azt kezdik zaklatni. Aki erőt mutat, azt kevésbé merik. Ezért a mostani USA folyamatok a lehető legveszélyesebbek: letérdelni a fosztogató rendbontók előtt? Gyengíteni a rendőrséget? Nooormális? Csak még jobban felhergelik őket ezzel, és még nagyobb lesz a veszély.

A hülye balosok meg azt hiszik (van aki komolyan elhiszi ezt egyébként?), hogy ha engednek a követeléseiknek, akkor majd megnyugszanak, és békében tudnak együtt élni.

Persze a mai ember nem olvas Jack Londont, fordított agymosást kap és fogalma sincs ezekről a dolgokról. Érdemes a "stop bullying" videót megnézni, ahol nyálfejű hülyegyerekek egyszerre bemondják ezt a lózungot (tán egy éve mém volt, Pewdiepie is feldoglozta), zsigerből érezni fogjátok, mekkora tévedésben vannak. Azt a videót megnézve szinte még belőlem is előtör a bully, pedig én alapvetően jófiú szeretek lenni, számomra lealacsonyító volna más kárán növelni az egómat :-).

Deansdale 2020.07.09. 14:28:42

@Kisgé: Az erőszakos megoldásnak nem az a fő problémája, hogy abszolút nincs támogatottsága tehát még beszélni is fölösleges róla, hanem hogy mindkét oldalon lennének áldozatai, és rengeteg kárt okozna, amit szeretnék elkerülni ha lehet. Általában nem szokásom mentegetőzni, és most sem elsősorban azért utasítom vissza a "vádakat" hogy népirtást akarok, hanem mert szerintem az autonómia jobb megoldás lenne mint az erőszak.

Persze valószínűleg úgyis erőszak lesz belőle, csak még várunk vele pár évtizedet, hogy eléggé megerősödjön az ellenfél... :|

Deansdale 2020.07.09. 16:40:49

@Bekko: "hozzáértő(bb) szakemberek a megfelelő környezetben, megfelelő emberséggel egyengetik a cigányputriból jövő kisgyerekek jövőjét"

Na ja, ha jutna minden egyes cigány gyerekre 2-3 specialista aki napi 10-12 órában foglalkozna velük, akkor egész normális embereket lehetne belőlük faragni - hacsaknem visszazuhannak a kultúrájukba amint megszűnik a folyamatos kiemelésük onnan. És akkor már csak az a (beugratós) kérdés, hogy miért kell nekik ilyen külön segítség, és a magyaroknak miért nem jár ugyanilyen, annak ellenére hogy a mi adónkból megy az egész...

De mindegy, nem akarok cinikus lenni, ha sikerülne emberré nevelni őket én örülnék a legjobban, csak sajnos az a baj, hogy buta emberekből legföljebb boldog utcaseprőt lehet csinálni, mást nem nagyon. Ha a magyar társadalom gatyája is rámegy az ő felemelésükre, akkor sem lesznek jelentősen produktívabbak, maximum kevésbé destruktívak. Persze az is nagy előrelépés lenne :) Csakhát ezzel az oktatásos dologgal már évtizedek óta küszködünk és a helyzet közben csak romlott, nem sok esélyt látok arra hogy ezután javulni fog. A magyar gyermekekre sem jut elég erőforrás, így a cigókra aránytalanul többet fordítani egy kicsit fura követelés.

"Pl. hogy ki kéne zárni őket az országból, meg hogy csak az maradhatna, aki "jó magyar", ezeket elég nehéz úgy megcsinálni, hogy közben a szabad akaratot meghagyod az embernek."

Ezt a jómagyaros hülyeséget ti mondtátok, nem én, úgyhogy magatokon kérjétek számon. Én mindössze annyit mondtam, hogy aki a magyar autonómiát aktívan ellenezné azt a cigány zónába telepíteném. Ez nyilvánvalóan nem érintene egyetlen "rossz magyart" (tehát balost) sem aki nem ajvékol hangosan a magyar autonómia ellen. Egyébként miért is tennék? Kinek fáj a magyar nemzet önrendelkezése?

Thürmer Gyula például felőlem nyugodtan maradhat, holott jobbossággal senki nem vádolhatná, de nem gyűlöli a magyarságot és nem dolgozik az elpusztításán mint sok libsi, úgyhogy teljesen rendben van az ipse. Szóval hagyjuk a kamuzást arról, hogy itt bárki is jobbos ideológiai tisztogatást akar, egyértelműen deklarálva lett hogy erről nincs szó.

"Mi változott tőle?"

Attól hogy én kimondtam semmi, talán majd ha milliók mondják.

"Megosztasz, megbélyegzel, általánosítasz."

Az identitáspolitika ellen védekezni nem ugyanaz, mint identitáspolitikával támadni. A megosztottság már megvan, mert a kultúrmarxisták létrehozták, ők már rég kizárták önmagukat az egységből, eleve nem is tekintik magukat a magyar nemzeti egység részének (!!!), csak ezt nem mondják ki nyíltan, mert azzal lebuktatnák magukat. Aki a magyar nemzetet megosztotta identitáscsoportokra, és ezen csoportok egymásra uszításán dolgozik, az már rég nem része a nemzettestnek, akárhonnan is nézed. Az csak tré hazudozás, hogy a konzervatívok akarják kitúrni őket, holott ők pedig aztán annyira szeretnének magyarok lenni, hogy még jobban mint a nacionalisták. A megosztottság ellen egységre van szükség, és az aktívan megosztókat lehetetlen az egységen belül tartani, ez faék egyszerűségű alapigazsága a politikának, amit sajnos betakart a folyamatos libsi hazudozás.

A baloldal végtelenül gerinctelen, és ez a tisztességes emberek ellen a legtökéletesebb fegyver, mert nincs olyan aki feltételezné, hogy a másik fél folyamatosan és tudatosan hazudozik. A jobboldal komolyan veszi a baloldalt, ami pedig a valódi szándékait rejtegetve már rég hátbaszúrt minket, és mi még mindig nem tudunk elszakadni attól a hülyeségtől, hogy ha ők X-et mondanak akkor biztos úgy is gondolják. Egyszerűen képtelenek vagyunk feldolgozni hogy mennyire aljasak, és ebbe ment tönkre a nyugat. 1-2 év és itt a következő bolsevik forradalom, és ezúttal mi leszünk a "burzsoák" akiknek a nyakára kerül a kés vagy a kötél. S mi az ő gúnyos röhögésük közepette még mindig azon feszengünk, vajon szalonképes-e nyíltan kimondani róluk az igazságot. Ha olyan hülyék vagyunk, hogy nem tudjuk ezt a mákonyt lerázni magunkról, meg is érdemeljük hogy kinyírjanak.

csi szi 2020.07.09. 17:10:04

@Bekko: Amerikában is csődöt mondott a feketék felemelése, hiába voltak bizonyos eredmények, hiába van fekete középosztály, a jelentős részük maradt a gettóban. Nem oldotta ezt meg az oktatás erőszakos "deszegregációja", a "buszoztatás" sem, amelyet amerikai mintára az itthoni "ballibsik" is fetisizálnak (ahogy az SZDSZ-es és más ballib oktatáspolitikusok szinte mindenben az amerikai példákat tartották követendőnek, annak ellenére, hogy az amerikai oktatási rendszert az amerikaiak is többé-kevésbé csődnek tekintették akkor, amikor ezek a derék magyarbálintok, horngáborok és társaik mindent megtettek az ottni minták átvételéért, miközben mánikákusan nyomták a mantrát a "porosz modell" károsságáról (nyilván ha ki nem is mondva azért, mert a porosz modell a kultúrmarxisták "fasiszta személyiségének" előállítója szerintük a patriarchális család stb. mellett), a másik ilyen varázsszó, ami az oktatással kapcsolatos liberális szósalátákban mindig előfordul, a "frontális oktatás", mármint, hogy az mennyire elavult). Na de visszatérve a témára, egy csoportot csak akkor lehet integrálni, ha az 1. akar integrálódni (többségük nem akar, csak előnyöket, segélyt követel), 2. nincs olyan kulturális és sokszor sajnos talán veleszületett IQ-beli szakadék a "fehér" társadalom és köztük, ami ezt lehetetlenné teszi a 90%-uk esetében. Az USA-ban a feketék szegregált oktatása valószínűleg jobban működött, amíg volt. Ahogy a régi fekete középosztályt is nagyrészt a demokraták '60-as években bevezetett "nagy társadalom" fedőnevű szociális intézkedései verték szét, és lett általános a segélyt kapó egyedülálló anyás "családmodell" náluk.

csi szi 2020.07.09. 17:24:55

@Deansdale: A baloldaliak többsége is tisztességes ember, csak éppen egy ideológia foglya, amely szerint az ember alapvetően jónak születik, eredetileg a felvilágosodás idejéből, Rousseau-tól eredeztethető. Persze a privilegizáltnak születetteknek ettől még vezekelniük kell, amiért privilegizáltak, és erkölcsi kötelességük a "strukturális elnyomás rendszereit" szétverni minden rendelkezésre álló eszközzel, hogy egyszer megvalósuljon az áhított teljes egyenlőség. Csak eközben szépen felszámolják magának a nyugati civilizációnak az alapjait. Inkább szektatagokhoz hasonlíthatók, a szektatagok sem feltétlenül gonoszak, csak elvakultak. Tény, hogy a marxizmus és annak kultúrmarxista mutációja, valamint a posztmodernizmus (amely leszámolt a rációval, és a teljes nihilizmust, relativizmust tette magáévá azzal, hogy nincs megismerhető igazság, valóság, de politikailag szélsőbalosak a követői, mivel kiábrándult marxisták voltak eredetileg) intellektuálisan nagyon vonzóak az értelmiség számára, megadja nekik a morális és intellektuális felsőbbrendűségtudatot. Az eredeti marxizmus a teljes világmagyarázat igényével is fellépett, mint a tudományok tudománya, a posztmodern és a poszt-stukturalizmus elvileg meg tagadja az ilyen világmagyarázatok lehetőségét is, de szintén gyakorlatban úgy tekint magára, mint a legfelsőbb tudományra, csak már azt mondja, csak szubjektív igazság van, paradigmák vannak, amiket időnként leváltanak stb.

Deansdale 2020.07.09. 17:29:49

@csi szi: Soha nem állítottam, hogy eredendően gonoszak lennének. A tömegbázisuk jelentős részét képezik a szerencsétlen agymosott fiatalok, akik idővel majd eltolódnak konzervatív irányba, csakhát ez nem jelenti azt, hogy nyugodtan hagyhatjuk randalírozni azokat akik épp hülyék. Lényegében egyetértünk.

Deansdale 2020.07.09. 17:32:24

A redditen már tilos olyan anyagokat megosztani amin négerek az agresszorok:
twitter.com/GarbyJooman2020/status/1280651345758834689
Full 1984 b+, amiről tilos beszélni az nem létezik.

Nahoten 2020.07.10. 08:55:58

@Lorrh:
Senki nem mosdatja a pedofilt. Ezt csak te akarod belemagyarázni.

Mindössze arról van szó, hogy a pedofília bűncselekmény, aminek van egy súlyossági foka, megvan az érte kapható büntetés mértéke.
Most egy pedofil ezt megkapta, de a lincselni vágyó tömeg a halálát akarja, teljesen jogtalanul.

Fel is négyelhetnénk a pedofilokat, csak ezt kulturált emberekhez, jogállamhoz méltóan először a BTK-ba kellene foglalni. A csőcselék utólagos törvénymódosítását nem fogahatjuk el. Megkapta a büntetését.

Ha annyira súlyosbítani akarod a pedofilok büntetését mondjuk Tibi Atyával együtt, akkor indíts demokratikus folyamatokat (aláírásgyűjtés, petíció, ogy. képviselő megkeresése, tüntetés, stb.) és változtattassátok meg törvényt sokkal súlyosabb büntetési tételre.
Tedd meg!

Utána, viszont olyan problémákkal szembesülnél, hogy az eddig pedofil támadásnak kitett gyerekeket mést már meg is ölnék, hogy ne legyen szemtanú, vagy a gyanú legkisebb árnyékára is ölnének meg ártatlan embereket helyi igazságosztók., stb.

Frederick2 2020.07.10. 09:21:53

@Bekko: @Deansdale:

A Deansdale-féle kitelepítési program, ugye, valami olyasmi, hogy leválasztjuk Borsodot vagy az Alföldet (és ezáltal előidézzük Mo. további csonkítását), levezényeljük a magyarok kitelepítését és cigányok betelepítését, a lecsatolt részt átalakítjuk cigány autonóm területté, megalakítjuk az önálló cigány államot - aztán várjuk a sült galambot. Ami jelen esetben a cigány-magyar béke.

Ezzel csak az a problémám, hogy ez további konfliktusokat generálna a magyar közéletben. Elsősorban lázadásokat. Kik lázadnának?

1, Lázadnának azok a magyarok, akik nem akarnak kitelepülni a Borsodról vagy az Alföldről.

2, Lázadnának azok a cigányok, akiknek nem tetszik az ötlet. Amúgy szerintem lenne olyan a cigányok között, aki szimpatizálna az ötlettel. De egy részük ellenállna.

3, Lázadnának azok a jobberek, akik szerint ez a Trianoni békeszerződéssel előidézett folyamatok folytatása. (Szinte magam előtt látom a táblákat a tüntetéseken: BORSOD A MIÉNK! AZ ALFÖLD A MIÉNK!). A Mi Hazánk ellenszenvére máris számíthatsz, de még a FIDESZ masszív rétege is ellened szegülne.

4, Lázadnának - természetesen - a teljes balliberális világ.

Mennyi tüntetés, mennyi lázadás, mennyi ellenállás! Kiélezné még jobban a faji és a politikai ellentéteket, a polgárháború garantált, eredmény egy hatalmas hullahegy.

Röviden: nem menne!

Frederick2 2020.07.10. 09:39:09

@Bekko: @Deansdale: Elmondom, hol lett ez brutálisan elszúrva. Onnantól, hogy hagyták kialakulni az etnikailag szerveződő cigány bűnbandák, maffiákat az ország több pontján. Persze még itt is lehetett volna tenni valamit. Fel lehetett volna számolni ezeket a cigány maffiákat. A teljes rendőrségi állomány, sőt, akár a hadsereg bevetésével is.

Ha volt igazi kerékkötője a cigány integrációnak, az a cigány maffiák:

- Durva mértékben felpörgették a prostitúció- és a kábítószer-kereskedelmet, a rablást-tolvajlást-betörést, a bérkoldusokat, a védelmi pénzek beszedését, az uzsorát.

- Negatív szocializációs mintát adtak a felnövekvő cigány nemzedéknek. A prosrituált, a strici, a drogdíler, a pénzbehajtó, a bicskás népi mesehősök a cigány fiatalok körében.

- És természetesen kiélezték mindezzel a cigányok és a magyarok közötti ellentétet.

A rossz hír az, hogy el vagyunk késve. Megtörtént az, ami Oroszországban is: a maffia összefonódott a politikával. A magyar politikai életben senki nem akarja érdemben felszámolni a cigány maffiákat. Biztos vagyok benne, hogy mind a Balliberális Network, mind a NER össze van fonódva a cigány maffiával.

A pedagógia, a pszichológia és a szociológia segítségével, a megfelelő szakemberek bevonásával végzett cigány integrációról pedig: ezzel ugyanaz történt, mint a kultúrával. Át lett engedve a balliberálisoknak. Amit pedig a ballibek kihoztak ebből, az ismert.

Igazából vitatkozhatunk, mit tegyünk a cigókkal. A megoldás egyelőre Orbán kezében van; aki viszont úgy döntött, nem oldja meg a problémát.

Most cigány prostik, stricik, dílerek, koldusok, verőlegények és uzsorások tenyésznek a Balatonon, Budapesten és Borsodban. Én jelenleg azzal is elégedett lennék, ha valami fegyveres erő eltakarítaná ezekről a helyekről a mocskot.

Frederick2 2020.07.10. 10:21:56

@Deansdale: A szegregált oktatást támogatom; szerintem minden iskolának joga lenne eldönteni, hogy ő integrálva vagy szegregálva akarja oktatni a diákságát. Az a szülő, akinek nem tetszik, legfeljebb kiveszi a gyerekét. Ez is azt mutatja, hogy azért bizonyos jogok el lettek vonva a suliktól. (Hogy most olyan dolgokat ne is említsek, mint a NAT-hoz való merev alkalmazkodást stb.). Sajnálatosan azóta példát statuáltak Gyöngyöspatával, amire végül sajnos rábólintott a NER is. És élek a gyanúperrel, hogy a FIDESZ cigány integrációért felelős politikusai, mint Járóka Lívia és Farkas Flórián ügyködése is benne van abban, hogy az állam végül kifizette a cigányoknak a balliberális jogvédők által kierőszakolt kártérítést. Hiába, a cigányok hatalma szavazóréteg, mind a Balliberális Network-nak, mind a NER-nek.

Egyébként nem kell sokat várni, hogy eldurvuljon a helyzet. A Mérce, meg a Gulyás Márton csapata már valószínűleg dolgozik azon, hogy itt is az legyen, mint az USA-ban, Franciaországban, Londonban; csak nem négerekkel, hanem cigányokkal. Milyen kár, hogy senki nem akarja leállítani őket! :P

Frederick2 2020.07.10. 10:33:45

@KalmanBlog: Jó a Jack London-analógiád. Én hozok egy másikat, még hozzá történelmit.

1918–19-es németországi forradalom eseményei.

Friedrich Ebert szociáldemokrata politikus, az SPD vezetője; mérsékelten revizionista, szakszervezeti szocialista és liberális beállítottságú, akit hidegen hagyott a marxizmus ideológiai csatározásai. Elméleti teóriák helyett jobban foglalkoztatta, miként lehetne javítani a német munkásosztály szociális, kulturális és morális életkörülményein. Sajnálatosan támogatta Németország háborús törekvéseit, de a háború vége felé azért ő is belátta a vesztes békekötés elkerülhetetlenségét. Realista politikusként látta, hogy Németország megérett a demokratikus átalakulásra; sürgette a szociális és demokrata reformokat.

Ellenben gyűlölte a kommunistákat, és amikor a Spartakus, szélsőbaloldali szervezet kirobbantotta a forradalmat, összefogva a Freikorps-szal, leverte azt. A német szélsőbal mindmáig azzal vádolja Ebert-et, hogy elárulta a forradalmat, és a szemére vetik, hogy kivégeztette Rosa Luxemburgot és Karl Liebknechtet. A Spartakus-felkelés során a kommunisták halomra öltek rengeteg katolikust és reformátust, keresztényt – meg minden olyan ateistát, aki nem értett egyet a „szép eszme” céljaival. Végül is Ebert-nek megvolt minden indoka az 1919-es német forradalom leveréséhez.

Ebert a kommunisták feletti győzelem után, mint a Német Birodalom elnöke és kancellára, végrehajtotta a szükséges demokratikus átalakítást; ez lett a hírhedt Weimari Demokrácia. Ebert csak felemás eredményeket ért el a reformok terén; a jobboldali junker réteg ott akadályozta, ahol csak tudta, így rengeteg probléma nem került megoldásra. Végül a liberális Gustav Stresemann politikája tette rendbe azt, ami Ebertnek nem sikerült. De hiába, a Nagy Gazdasági Világválság összezúzta azt, amit közösen elért Friedrich Ebert és Gustav Stresemann politikája. Aztán jöttek a nácik…

De visszatérve a német szélsőbal 1918-as szétverésére: Ebert-nél akkor gurult el a gyógyszer, amikor eljutottak hozzá a Freikorps által lemészárolt ártatlanok híre. Akkor verte le őket a picsába...

VISSZATÉRVE A JELENBE!

Az amerikai felkelésnek halálos áldozatai vannak. Trump-nak már rég be kellett volna vetnie a forradalmárokkal szemben a hadsereget.

Jó lenne belátni végre: pacifista ás humanista módszerekkel nem oldható meg a probléma. Csakis fegyveres erőszakkal söpörhető el ez a veszedelem! Ez a puhapöcsú politika, ami megy a baloldallal szemben, szinte majdnem az összes jobboldali állampolitika részéről (kivéve Duterte és Putyin), nem vezet semmi jóra.

Deansdale 2020.07.10. 14:19:10

@Bekko: Én meg még mindig ott tartok, hogy nem értem, ha azt mondom Orbán a kisebbik rossz, akkor ez miért változik át egyes fejekben arra, hogy szerintem Orbán tökéletes és hibátlan szent. Nincs abban semmi érzelem vagy részrehajlás, hogy jelen pillanatban Orbán a kisebbik rossz. Vitán felül az, igazából nem is láttam senkitől még egy érvecske-kezdeményt sem, hogy miért ne lenne az a megválasztható konkurenciához képest. Meg sem próbálta soha senki tényekkel alátámasztani, hogy nem az, csak a mocskolódás megy, hogy meg kellene fojtani egy kanál vízben mer' lop. Hát lop, nem érted hogy lop? Most ~15 szóban, abban 3 szóismétléssel, leírtam az ellenzéki retorika 95%-át.

Oké, lop. Mindenki más is lopott, és ahol az ellenzék jelenleg is a húsosfazék közelében van, ott ők is lopnak, még többet mint a fityisz. Most akkor mit csináljak? Ezt itt a blogon már megkérdeztem mindenkitől, szerintem van akitől többször is, és szintén soha senki nem válaszolt: akkor kire szavazzak aki jobb lesz? DK-ra? Ballikra? Momentumra? Ki jobb mint Orbán? Senki nem tudott mondani semmit, és amíg ez így van addig senki ne vádoljon engem azzal, hogy érzelmileg elfogult vagyok Orbán mellett. Ha mondasz jobbat mint ő, akkor elkezdhetünk vitázni.

Nahoten 2020.07.10. 16:32:43

@Deansdale:

Nem változik át a fejekben.

Orbán nem csak lop, de diktátor is, aki folyamatosan tágítja hatalmányk körét. Csak akkor hátrál meg bármiben _egy ideig_ ha képen törlik. Ekkor meg azt mondja, hogy nem is úgy gondolta, majd folytatja hatalma körének tágítását.
Ezen kívül bosszúálló is, ha valahol hátrálnia kell, máshol bosszút áll.

Orbán másképp vállalhatalan, mint az általad jogosan ostorozott ballibnek nevezett képződmény.

Írod, hogy mindenki más is lop.
Igen, de nem ilyen mértékben. Nem tudsz mondani más oldalon egy Lölő féle figurát, aki bizalmi vagyonkezelő és mindannyian tudjuk, hogy kié. Hol van ilyan mondjuk a Szociknál? Sehol.
Még csak meg sem közelítik a lopásnak ezt a mértékét.

A média leuralása már abszurdan nevetséges. A Szocik fasorban sem voltak ehhez.

Írod, hogy a másik oldal vállalhatatlan, és így marad a Fidesz.
Nos a fentiak fényében nem így van.

Tanítanunk kell a politikusokat. Leváltani őket, ha nem jól csinálják, és a következőt is, ha ősem csinálja jól. Ezt egészen addig kell folytani, amíg rájönnek, hogy jól kell csinálni. Ezek úgy látszik másból nem értenek. Orbán meg pláne nem ért másból.

Nem kell, hogy jobb legyen Orbánnál az utóda. Orbán úgy is csak az intrikában nagy. Elegendő ha nem annyira rossz.
Egy állam elvezetése nem egy nagy kunszt. A költségvetési törvény elfogadása után az ország kb. önjáró, szinte használ, ha nem akarják jobbra-balra kormányozni állandóan.

csi szi 2020.07.10. 16:48:08

@Nahoten: Békeidőkben még megállna ez az érvelés. De nem úgy néz ki, hogy boldog békeidők jönnek. Ilyenkor meg az emberek ösztönösen erős vezetőkhöz vonzódnak. Az ellenzék gyakorlatilag alkalmatlan az ország irányítására, Orbán legalább valamilyen vízióval rendelkezik a hatalmának koncentrálásán túl is, az ellenzéknek nincs üzenete, csak hogy egy recsegő-ropogó valamihez kell hasonulnunk mindenben, ami ma a Nyugat, előre az Európai Egyesült Államokba (ami aligha lesz már). Károlyi óta semmit sem tanultak, ugyanolyanok, mint 101-102 éve.

csi szi 2020.07.10. 16:49:42

@csi szi: Mármint azon felül, hogy O1G, nincsen. Abban mondjuk igazuk van, O valóban egy elég nagy G.

Deansdale 2020.07.10. 17:52:25

@Nahoten: "Nem változik át a fejekben."

Áááá, nem, eddig csak vagy hatan támadtak nekem itt a blogon azzal, hogy elvakult fanatikus fideszbuzi orbánszopóállat vagyok azért mert azt mondom, hogy ő a legkisebb szar. Hagyjuk már... Van egy igen széles réteg, ami nem kedveli Orbánt, és egyszerűen képtelen felfogni, hogy lehet rá szavazni úgy is, hogy az ember nem orbánimádó pártkatona. Ugyanakkor ezek általában teljesen meg vannak győződve arról, hogy ők aztán teljesen függetlenek és objektívek, ők abszolút reálisan és racionálisan látják az egész politikai helyzetet orbánostól...

"de diktátor is"

Hogyne, meg gyíkember és sakkszimultán-világbajnok. Orbán egyszer már volt kormányon, kiszavazta a nép, és ő szó nélkül lelépett. Jelenleg az általa vezetett országban nagyobb a szólás- és sajtószabadság mint a nagymúltú nyugati demokráciákban. Hagyjuk az alátámasztahatatlan, demagóg, érzelmi vádaskodást.

"folytatja hatalma körének tágítását"

Tekintettel arra, hogy még így is milyen mélyen van a hatalomba rögzülve a libsi mocsok, igazából még odáig sem jutott el Orbán hogy legalább azt irányítani tudja amit kormányon tudni kellene irányítania. Az oktatás, a bíróságok nagy része, a média jelenleg is a libsi szekeret tolja, ami mondjuk a médiánál még oké, mert ugye sajtószabadság, de az oktatásból és az igazságszolgáltatásból már igencsak ideje lenne kipicsázni őket. És tudom, hogy szokás azt mondani hogy elfoglalták a bíróságokat, de ez megintcsak idióta balos kamu - aki pl. azt mondja nekem, hogy a Szögi Lajos gyilkosainak kártérítést megítélő bíró kormánypárti volt, és nem ellenzéki, azt körberöhögöm. Gyanítom, hogy a pedofilidiótát sem feltétlenül kormánypárti bíró ítélte felfüggre, a fidesznek érdekében állt volna példát statuálni az amúgy pártfüggetlen hülyén, és a pedókkal kedélyeskedni amúgyis libsi szokás. Mindegy, ennek az ügynek nem ismerem a részleteit, maradjunk meg annyiban, hogy egyes bíróságokon igencsak él még az előző kormány szellemisége, ez tagadhatatlan.

"Ezen kívül bosszúálló is, ha valahol hátrálnia kell, máshol bosszút áll."

Na mert ki nem? A politika a szociopaták sportja.

És igen, van sok igazásg abban amit sokadjára is előadtok itt, épp csak ott csúsztok el, hogy amit felsoroltok abban Orbán nem rosszabb mint az ellenzék, inkább jobb. Személyes sztori, nálunk az önkormányzat pár éve váltott fityiszről ballikra, és előtte ment a duma, hogy nem lesz politikai alapú tisztogatás a polghivban meg az önkormányzati szerveknél, aztán olyan tisztogatás volt hogy a komcsi nyuggerek a tíz ujjukat megnyalták a láttán. KI JOBB MINT ORBÁN? Konkrétat mondjatok, vagy ne fárasszatok üres fecsegéssel.

"Írod, hogy mindenki más is lop. Igen, de nem ilyen mértékben."

Hanem sokkal durvábban, igen. Karácsony nemrég lett BP főpolgi, az első dolga az volt, hogy az alpolgármesterek számát és fizetését jól megemelte, így most havonta sokmillióval többe vannak a városnak mint a fityiszes vezetés. Komolyan, sokadjára kérem, már biztos unalmas, de hagyjuk már a nyomorult kamudumát arról, hogy itt a fidesz a korrupció melegágya, ezer meg egy példa van rá, hogy LEGFÖLJEBB annyira tolvajok mint bárki más, de sok tekintetben inkább szerényebbek. Te a lopás mértékét amúgyis a balos sajtóból veszed, és azt elhiszem hogy szerintük a fidesz már mindent ellopott, kétszer.

"Hol van ilyan mondjuk a Szociknál? Sehol."

Most ellenzékben sehol, amúgy mindig volt ilyen emberük, és lesz is megint ha hatalomra jutnak. Amúgy mit gondolsz Bajnai, Gyurcsány és társaik tisztességes munkával, önerőből lettek milliárdosok? Muhaha.

"A média leuralása már abszurdan nevetséges. A Szocik fasorban sem voltak ehhez."

A következő ostoba balos hazugság. Ezerszer szénné lett vesézve, van egy rakás ellenzéki TV-csatorna, nézheti aki akarja, az internet abszolút balos felségterület, a helyi újságok meg szart sem számítanak, ki a pöcsömet érdekli hogy Karancslapujtőn a helyi hírharsona mit mond? Amúgy az előző kormány idején mi volt? Minden az ő kezükben volt, aztán mikor a fitisz ezt felvetette, kiröhögték őket és az volt a válasz hogy tessék saját médiát venni. Egy kézen meg lehetett számolni az előző kormány alatt a fityisz által uralt összes médiát együttvéve, amihez képest ma jóval nagyobb teret ural az ellenzék. Semmi nincs "leuralva", és istenem de utálom ezt a szót.

"Leváltani őket"

Nem tudom nem észrevenni, hogy az ezerszer feltett negyvenmillió forintos kérdésre te sem válaszoltál, hogy ha Orbán nem, akkor ki? Kire váltsuk le?

"Nem kell, hogy jobb legyen Orbánnál az utóda."

Ez borzalmas rövidlátás, az országot a jelen helyzetben 4 év alatt visszavonhatatlanul tönkre lehetne baszni. Tulajdonképp azt mondod, hogy nem baj ha a magyar nemzet akár megsemmisül, a lényeg hogy Orbánt megszopassuk. Hát ilyesmire én sosem fogom tudni rávenni magam. Kinőttem már a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitásból.

Deansdale 2020.07.10. 18:20:11

@Bekko: "Orbánék ugyanahhoz a posztkomcsi hatalmi elithez tartoznak, mint akiket annyira szeretnek szidni a közönségük előtt - de csak retorikában."

Ez teljesen irreleváns. Nem érdekel semmi azon kívül, hogy amilyen törvényeket hoznak itt és most az az ország jövőjére milyen hatással van. Orbán tőlem lehetett a múltban Hruscsov meleg szeretője vagy a sátán szolgája, ezeknek semmi jelentősége. Az ország érdekel, az hogy a gyerekeimnek legyen jövője.

"Ha megnézed az államszervezet fontosabb, befolyásosabb pozícióit a politikai döntéshozóktól kezdve a szakmai vezetőkig és tanácsadókig, nem sok különbséget látsz a szoci-szdsz-korhoz képest."

De a határon ott a kerítés, ami azért mégiscsak különbség ahhoz képest amit a maszop csinált volna, ha ők vannak kormányon.

"Baromi jól hangzik, hogy ők a "kevésbé rosszak", pedig ugyanaz az iskola és mentalitás, csak más a reklám."

Ez már több mint cinizmus, ez egyértelmű tévedés. Orbán a legtöbb dologban pont az ellenkezőjét csinálja mint amit az ellenzék tenne, pl a családtámogatásban. Nem elég radikális, ez tény, de ki lenne nála még jobbosabb? Még a jobbikból is ballik lett. Torockai van egyedül a fidesztől jobbra, szavazzak rá?

"Egyébként mondjunk már olyan nagy állami rendszert, ami az elmúlt 10 évben felvirágzott."

Sehol semmi nem virágzik fel a nyugati világban, azoknak az időknek kb. 20 éve leáldozott. Ma már az is győzelem ha valami nem süllyed. Vitázzunk az amerikai oktatási rendszerről vagy a rendőrségükről? :D

"Mennyivel lettek függetlenebbek/pártatlanabbak/polgáribb szemléletűek az állami szervek, a közigazgatás?"

Engem nem ilyen absztrakt dolgok érdekelnek, hanem a végeredmény. Amúgy sok dolog függetlenebb lett, a libsi befolyás csökkent rajtuk.

"Ha ugyanott (vagy még mélyebben) vagyunk, mint 10-20 éve, akkor miről is beszélünk?"

Abszolút nem ott vagyunk, egyértelmű a javulás, és ezt felismerni csak ki kell nézned az ablakon. 10 éve a magyar háztartások fele többhavi rezsihátralékkal küzdött. Ezt a g*ci fidesz féle "demagóg" rezsicsökkentés megoldotta a minimálbér erős emelgetésével kombinálva. Beszél erről bárki is ellenzékben? Faszt.

"egy állami-politikai maffiarendszer jött létre"

Pont mint minden előző kormánynál, igen.

"Ettől a jelenségtől védenének a jogállami garanciák"

Na, naaa, ne beszéljünk már ilyesmiről mikor még mindannyian emlékszünk, hogy a maszopos időkben mindent maszopos vállalkozók vittek, lófasztól sem védett a jogállamiság, a fékek és ellensúlyok, amit érdekes módon a balosok kizrólag ellenzékben tartanak fontosnak, amíg ők voltak kormányon soha nem lehetett hallani ezekről.

Ennyire megszépít mindent az emlékezet egyeseknél? Ez nagyon durva. Én már öreg vagyok, még a rendszerváltás előttre is emlékszem, engem nehéz megetetni olyasmivel, hogy bármelyik másik kormány alatt bármi is jobb lett volna.

"Jelen helyzetben akárkire, aki nem a fidesz."

Na itt bukott el tokkal-vonóval az egész, ugyanis nem fogok a globalista-progresszív nemzetközi hatalom mo-i csicskáira szavazni, hogy azok kedvükre nyomhassák pöcegödörbe a magyarság fejét, csak azért hogy Orbánnal kibasszak. Aki szerint ha Gyurcsány visszajön akkor jobb lesz, az nem normális. Az sem épelméjű gondolat, hogy 4 évente váltsunk találomra mint a hülyék, amíg egyszer jó nem lesz. Amíg a fidesz egyetlen alternatívája Verhofstadt, addig maradjon Orbán, oké? Nem akarok olyan kormányt ami csak mint az EU felszopói üzemelnek itt, akik mosolyogva írnak alá az isztambuli egyezménytől a migránskvótán át a sokmilliárdos hitelfelvételekig minden szart, "ha nagy a córesz emigrálunk izraelbe" felkiáltással. El sem hiszem, hogy ti nem látjátok mekkora szarba lehetne lökni ezt az országot pár év alatt. Ha itt is törvénybe iktatódik a 47 gender, a kötelező buzioktatás óvodásoknak, a migránspártiság, a színesbőrűek preferálása az oktatásban és munkaerőpiacon, a gyűlöletbeszéd kiterkesztése bármire ami a libsiknek nem tetszik, a rendszer hogy elvisz a rendőr ha nem vagy polkorrekt a twitteren, ésatöbbi, akkor szerinted egyszerűen majd megint másra szavazunk 4 évvel később és kész? Gondolod azzal megoldódik minden? Ennek a mocsoknak a 90%-át nem lehet visszavonni sosem, de legalábbis nem létezik rá példa sehol a világon - ahol egyszer a népre nyomták ott már sosem csinálták vissza később. Ez az egész kurvára nem úgy működik, hogy a politikusok majd megtanulják ha rendszeresen váltva vannak, ebbe az ország pillanatok alatt belepusztulna, hát mi a csülkömet nem lehet érteni ezen? Nézd meg amerikát vagy bármelyik vezető nyugati kultúrát, tényleg nem látszik hogy valamit elkúrtak? A törökök és kurdok Bécs utcáin harcolnak egymással... Nem egyértelmű hogy valami kurvára nincs rendben a világgal, és hogy ettől eddig a fityisz jobbára megóvott minket? És hogy ez többet számít, mint hogy az EU-s közbeszeket fideszes vállalkozók nyerik, amit ki nem szar le, mert amúgy maszopos vagy jobbikos vállalkozók nyernék, és akkor mi lenne?

promo921 2020.07.10. 20:56:24

Másik nem elhanyagolható tétel, bár abszolút lényegtelen "a ki loptott többet" című játékban, hogy az adott számokat inflációval korrigálva célszerű számolni.

Ma pénztáros lőrinc vagyona 110 milliárd körül van, a rendszerváltás idején inflációval korrigálva ez 5,5 milliárdnak felelt meg.

vasarlocsapat.hu/_kalkulator/_inflacio/inflacio-kalkulator.shtml?t=szumm&y=1989

Glokta 2020.07.10. 21:30:04

@don Fefinho: Ahogy az is eléggé ismert kéne legyen - de valahogy senki sem emlékszik rá - hogy a Fidesz 2002 és 2010 közt ugyanúgy az akkori kormányt (illetve Magyarországot) akarta elítéltetni Európában a jogállam védelmében. Az Európai Néppárt ki is adott ilyen tartalmú közleményeket, de semmi hatása nem lett, ahogy a mostani ügyeknek (pl. hetedik cikkely) sincs.
Azt, hogy kik kormányoznak Mo-n, azt alapvetően a magyar szavazók döntik el, a külföldet ez nem nagyon érdekli.

Glokta 2020.07.10. 21:41:28

@Deansdale: Persze, "az internet abszolút balos felségterület". Inkább azt mondanám, hogy ellenzéki.
Az nem rémlik, hogy 2009-10 környékén a blogkultúra vagy az Index ugyanúgy (bár talán valamivel kevésbé) ellenzéki volt mint most és csepülték az akkori kormányt? Ilyeneket írtak: index.hu/velemeny/jegyzet/bruhuhu/
Szóval azt hiszem, ha a jelenlegi ellenzék kormányra kerülne, akkor az ő ügyeiket is ugyanúgy megírnák ezek a "balos lapok".
Ráadásul most még csak nem is arról van szó, hogy visszaszereznék a 98' előtti túlhatalmukat - a Fidesznek minden poszton lennének hű emberei, akiket szinte lehetetlen lenne lecserélni - hanem, ahogy Bekko írta, ne egy kézben összpontosuljon a hatalom.
Vess egy pillantást a környező kelet-európai országokra. Ott valamelyik kormányváltásnál bevezették a "47 gendert"? Nem, dehogyis. Vagy a magyar ellenzék valamiben különbözik a többi KE-i ország ellenzékétől, ők különlegesen "hazaárulók"?

Glokta 2020.07.10. 21:46:38

@Deansdale: Persze, ha nagy a córesz emigrálnak Izraelbe.
Ekkora (antiszemita) baromságot - ezek a politikusok magyarok, és még ha zsidó származásúak is, nem fognak Izraelbe menekülni - főleg hogy az a kis részük, amelyről el tudom képzelni, hogy tönkretenné az országot, egy rasszista országnak tartja Izraelt is.
Mondj már olyan magyar politikusokat, akik Izraelbe emigráltak! De most komolyan, kíváncsi lennék rájuk.

Deansdale 2020.07.10. 22:15:03

@Glokta: Az index bonyolult története során szélkakaskodott párszor, ja, de most már jópár éve stabilan fideszellenes, és nem hiszem, hogy ezen egy kormányváltás változtatna. Mindegy is, az állítás megáll, jelenleg a net még mindig ellenzéki felségterület, a szocmédia platformokat is ideértve, amiben persze erősen szerepet játszik a durva balos cenzúra. S ha már így eszembe jutott, szerintem a fidesz médiabulijánál ezerszer nagyobb gond a facebook, reddit, twitter, google, youtube, éstöbbik kollektív libsi erőszakoskodása, az egész világot befolyásolják, Mo-t is beleértve.

A környező országok kb. ugyanott tartanak mint mi, bár van egy sejtésem, hogy a balosaik talán egy fokkal vállalatóbbak, nekünk tényleg a legalja jutott. Náluk is többnyire azért nincs agybaj, mert egyrészt jobbos(abb) kormányaik vannak mint mondjuk a németeknek vagy angoloknak, ahol ugye Merkelék meg Boriszék papíron konzervatívok, csak a valóságban ebből semmi nem látszik, másrészt pedig a keleti népeket mostanában nehezebb elhülyíteni mint a nyugatiakat, bennünk még elég friss a cocializmus emléke.

Lazíts már, baszod, nem kell mindent szó szerint érteni. Amúgy nem ez lenne az első eset, hogy valami gerinctelen féreg a magyarság magára haragítása után Izraelbe menekül, de ezúttal részemről ez csak poén volt. Elsőre Dániel Péter ugrik be, bár ő már nem emlékszem politizált-e "hivatalosan", vagy csak gerillaként...

Glokta 2020.07.10. 22:39:34

@Deansdale:
pont ahogyan mondod - a net még mindig "ellenzéki felségterület". De ez azért van, mert a kritika és a hatalom ellenőrzése a sajtó alapfeladata, ráadásul egy Index ha kisebb hévvel is, de kritizálja az ellenzéki pártokat is.
Ami az izraelezést illeti, a korábbi hsz-id alapján nem volt könnyű eldönteni hogy komolyan mondod-e ezt a baromságot. Dániel Péter nyilván nem politikus, egy politikus nem olyan hülye, hogy nyíltan parlamenti képviselők halálát kívánja...

Deansdale 2020.07.10. 22:40:20

@Glokta: Ügyvéd volt, ezek szerint az ügyvédek elég hülyék ilyesmihez? :)

Deansdale 2020.07.10. 22:43:48

FreedomToons barátunk felülmúlta önmagát:
www.youtube.com/watch?v=sCiTxia1Gzo

Borathan 2020.07.10. 23:32:43

1998. előtt sokkal inkább szoci kézben volt a média egésze, a tévék, újságok többsége, mint most a Fidesz kezében, ez igaz.
De, a nagy különbség az volt, hogy a szoci vezetésű médiumokban megjelenhettek az akkori ellenzéki politikusok, megszólalhattak, előadhatták magukat.
Na, ez az, ami ma nincs a közmédiában, de a TV2-ben és társaiban sem. Ellenzéki politikus nem tudja a véleményét, a szavait eljuttatni a fideszes szavazókhoz. És ez, ami erősen bántó.
Tévében egyértelmű Fidesz-túlsúly van, a közmédia csak kormánypárti, a TV2 kb. az RTL Klub szintje, a HírTV meg az ATV-é
Interneten az ellenzék az erősebb, az Index egyértelműen vezető netes oldal.
A nyomtatott sajtó teljes mértékben kormánypárti, a vidéki lapok (amit hiába kicsinyel le Dean, a helyi tájékozódásban
meghatározó.) Az ingyenesen szórt Lokál szintén
Rádióban csak kormánypárti van, legyen az bármilyen, a hírműsora a közmédiáé (pl. a Dankó Rádió)

Mészáros Lőrinc szintű strómanja egyetlen ellenzéki pártnak sem volt soha, korábban a Fidesznek sem volt ekkora méretű.
Lopott mindegyik párt, aki eddig a hatalmon volt, de ekkora méretű vagyonbegyűjtést egyik sem csinált, mint most a Fidesz. Egy évtizedes gazdasági konjunktúra, sosem látott bőségű EU-s pénzek dacára az oktatás, az egészségügy helyzete semmit sem javult, de inkább romlott, ha pl. az orvosok számát, a várólisták hosszát nézzük.
Még Orbán szívszerelme, a foci is romlott, holott annyi pénzt toltak bele, amennyi nem is volt. Ezt sem tudták jól csinálni
(A többi sporthoz annyira nem értek, de ott sem látom az előrelépést, sőt inkább nem).
Talán még az igazságszolgáltatás, a bíróságok azok, amit még nem szállt meg Fidesz.
Tényleg nem hagy más lehetőséget Orbán, mint leszavazni. És ha majd a másik rossz lesz, akkor majd visszaszavazzuk. Ennyi, ennek így kell működnie

És én azon is elgondolkoznék, hogy ezen a blogon, ahol azért eléggé hasonlóan látjuk a nemzetközi kulturmarxista balliberális oldal hibáit, még itt is ennyien Orbán-ellenesek, akkor valamit csak nem jól csinál a kormány. Az ellenségem ellensége nem a barátom

Jalos 2020.07.11. 07:41:28

@Borathan: "Ha a jobboldalnak TV kell, vegyen magának"
Na ki mondta? Miért mondta?
Most bezzeg savanyú a szöllő, hogy az inga a másik irányba lengett ki.

Nekem sem tetszik sok minden, de nem az elvileg lehetséges legjobból választunk, hanem az elérhetőek közül. És tegyük hozzá: a baloldal nagyon sok mindent tett azért hogy Orbán megváltozzon, más módszereket is elkezdjen használni, mert másképpen nem ment.

Egyébként szerintem Mo még egészen szabad a sajtó, próbálná azt az ellenzék előadni azt nyugaton amit ma Mo.-n (fordított térféllel természetesen - ott a konzervativoknak nincs szavuk, mert nincs TV-jük), ott tényleg menne érte a fekete autó - akarom mondani a rendőrség, nem kell ott már fekete autó se.

Nahoten 2020.07.11. 07:58:57

@Jalos:
Azért felhívnám figyelmedet a mértékekre. Ami most média ügyben megy, annak töredékét sem tették meg a szocik, akkor sem, amikor erre lehetőségük volt.

Az meg egyenesen álságos gondolat, hogy a szocik tették Orbánt olyanná amilyenné vált.
Nem, nem a szocik. Egy emberről akkor derül ki, hogy milyen is igazán, ha azt tesz, amit akar, nincsenek korlátai.
Orbán most ilyen helyzetben van. Kétharmada van, bólogató jánosok veszik körbe, bármit megtehet.
És mit tesz? Egyre inkább diktátorrá válik.

Horn például, amikor kéthermada volt, egyes törvényeket 4/5-össé tett, hogy ne uralhassák le teljesen a pályát. Mikor láttál ehhez akár hasonlót is Orbán részéről? Soha.
Furcs kimondani, de Horn demokratikusabb gondolkozású volt a mostani Orbánnál.

Wildhunt 2020.07.11. 08:16:20

@Nahoten: szép ez a 4/5-ös mese a pufajkás demokráciát féltéséről. A valóság meg az, hogy pld. a privatizációs törvény azért lettek 4/5-ösek, mert így lehetett tőlük távoltartani az SZDSZ-t. Valahogy a fékek-ellensúlyok nem lettek 4/5-ösek.

Nahoten 2020.07.11. 08:23:39

@Deansdale:
"Áááá, nem, eddig csak vagy hatan támadtak nekem itt a blogon azzal, hogy elvakult fanatikus fideszbuzi orbánszopóállat vagyok azért mert azt mondom, hogy ő a legkisebb szar. Hagyjuk már... Van egy igen széles réteg, ami nem kedveli Orbánt, és egyszerűen képtelen felfogni, hogy lehet rá szavazni úgy is, hogy az ember nem orbánimádó pártkatona. "

Nos, ha vannak is ilyenek, én nem tartozom közéjük.
Mindössze arra akarom felhívni figyelmedet, hogy egy rossz helyett egy másik rossz nem megoldás.

"Hogyne, meg gyíkember és sakkszimultán-világbajnok. Orbán egyszer már volt kormányon, kiszavazta a nép, és ő szó nélkül lelépett. "

Azért nem annyira szó nélkül.
A saját belügyminisztere által tiszának mondott választás után jött az újraszámolási őrület.
Kíváncsi leszek, ha a következőn leváltják, akkor mit tesz.
Magam is meglepődöm, de Hornnal kell példálóznom. Nos, ő amikor vesztett, úriember gratulált utódjának és távozott.

"Na mert ki nem? A politika a szociopaták sportja."

Itt megint csak a mértékek. Orbán azonnal visszavág valamiben.
Netadós tüntetés -> vasárnapi bolt bezárás.
Ennyire nyilvánvalóan bosszú intézkedéseket nem lehet mondani a szociktól.

"Személyes sztori, nálunk az önkormányzat pár éve váltott fityiszről ballikra, és előtte ment a duma, hogy nem lesz politikai alapú tisztogatás a polghivban meg az önkormányzati szerveknél, aztán olyan tisztogatás volt hogy a komcsi nyuggerek a tíz ujjukat megnyalták a láttán. KI JOBB MINT ORBÁN? Konkrétat mondjatok, vagy ne fárasszatok üres fecsegéssel."

Azok akkor ott hazudtak. Nincs vita.
Egyábként most már én sem látok más megoldást, mint ha vestenek minden fideszest egyenként el kell csapni a helyéről. Velük nem lehet alkudozni, megállapodni.

Az Orbánt elváltó udónak nem kell jobbnak lennie mint Orbánnak, elég ha nem diktátor.
Egyébként Orbán is csak az intrikában jó. Képes elfoglalni a vezető helyet, kitórva onnan mindenkit, de aztán nem képes vel élni az ország érdekében, hanem ehelyett önmegvalósításba kezd, ami nála a diktátorságot jelenti.

"A következő ostoba balos hazugság. Ezerszer szénné lett vesézve, van egy rakás ellenzéki TV-csatorna, nézheti aki akarja, az internet abszolút balos felségterület, a helyi újságok meg szart sem számítanak, ki a pöcsömet érdekli hogy Karancslapujtőn a helyi hírharsona mit mond?"

Ugyan már! Néha nézem a királyi tévéket. Ilyen promitív agymosás még az átkosban sem volt.

Egyébként nem kell felhúznod magad. Nagyjából egyetértünk veled, hiszen ezért vagyunk itt. Mindössze arról van szó, hogy Orbán személyében nem értünk egyet. Mi sokkal veszélyesebbnek tartjuk, mint te.

csi szi 2020.07.11. 10:46:59

@Nahoten: Orbánbasinál sajna veszélyesebb a globalista kultúrmarxizmus, Nyugaton láthatjuk a következményeit, ott már nem visszafordíthatóak, nálunk sem feltétlenül lesznek azok mondjuk a jelenlegi ellenzék újabb 8 évi kormányzása esetén. Az O1G-tábor pedig sajna maximálisan kultúrmarxista, már csak azért is, mert szerintük mindenben az ellenkezőjét kell támogatni, mint amit a Fidesz tesz. Így taktikai okokból talán nem fogják egyből eltörölni a családtámogató intézkedéseket, csak átalakítani úgy, hogy a "gazdagok" ne vehessék igénybe (plusz bevezetnék a többkulcsos szja-t és a vagyonadót is), viszont elintéznék gyorsan, hogy a putris cigány is kaphasson több "családtámogatást", azonnali CSP-emeléssel. Játszogatnak az alapjövedelem gondolatával is, valamint ahogy a Medgyessy-kormány tette 2002-ben, nyilvánvalóan elkezdenék a helikopterpénzt szórni a szavazóikra, közalkalmazotti béremelést hajtanának végre akár az államháztartási hiány elengedésével is, ahogy pl. a románok csinálják most (ezért nőtt meg a román átlagfizetés drasztikusan), ez nyilván hosszú távon nem lesz fenntartható, de rajtuk lesz a nyomás, hogy ezt tegyék.
Az "elszámoltatásban" sem hiszek, szerintem nem fogják tudni visszavenni a pénzt, amit eltett a Fidesz holdudvara, ez kb. lehetetlen jogállami eszközökkel, persze lehet diktatúrát is csinálni. Börtönbe sem fognak tudni sok embert juttatni, lásd ismét a román példát, ott sokakat elvitt a különleges ügyészség, köztük teljesen nevetséges ügyek miatt is, de végül nem változott semmi, pár politikus ült pár évet, volt amelyik már kijövetele után ismét politizál. Meg honnan vesznek hozzá embereket, importálnak pár román ügyészt Magyarországra?

Madarász Henrik 2020.07.11. 12:37:41

@Borathan:A focival az volt a gond, hogy teljesítmény nélkül is megkapják a focisták a pénzt, ha lenne egy cél ami után járna a pénz, jobban hajtanának. Amúgy persze eleve nem az államnak kellene eltartani a focicsapatokat.

Wildhunt 2020.07.11. 14:33:48

@Madarász Henrik: nem kicsit leszek demagóg, de ez minden állami munkával így van.

Madarász Henrik 2020.07.11. 15:38:31

@Wildhunt: Azért egy épületnél, mondjuk egy stadionnál, el kell készülnie, ha ötszörös áron akkor is, a focistáknál meg semmilyen követelmény nincs, ha elvesztik az összes meccset akkor is megkapják a fizetésüket.

Nahoten 2020.07.11. 15:52:19

@csi szi:

Akkor leszavaznánk őket is.

csi szi 2020.07.11. 16:09:52

@Nahoten: Biztos? A társadalom fele nálunk is már agymosott liberális, semmi kifogásuk nem lenne ellene, hiszen a nagy Nyugatot követnénk ebben. Persze, ha sikerülne úgy elkúrni, mint legutóbb, akkor elsöpörné őket az elégedetlenség. De erre kitalálták már a legfelső körökben a megoldást, óriási, akár örök lejáratú hitelt kell felvetetni az EU-val, ami átmenetileg biztosítaná a kellő pénzbőséget, amíg végbe nem mennek a visszafordíthatatlan demográfiai változások.

Deansdale 2020.07.11. 19:57:53

@Nahoten: A világtörténelem egy olyan pörgős fázisában vagyunk, amikor 4 év egy örökkévalóság - csak nézd meg mennyi minden történt az USA-val Trump elnöki székbe ülése óta, pedig az csak 2017 elején történt meg, alig több mint 3 éve. 20 évvel ezelőtt sokkal lassabban mentek a dolgok, gleccsersebességgel, de azoknak az időknek vége. Ha itt kormányra juttatsz valami baromállatot az 4 év alatt annyi kárt tud okozni, amit talán soha nem hever ki az ország. Nem lehet mindent egyszerűen csak úgy visszavonni ha szar volt az előző kormány és megszavaztunk egy másikat, nemzetközi egyezmények vannak és szerződések, 2/3-os törvények, stb. úgyhogy egy világnyi kárt lehet okozni úgy hogy azt a következő kormány ne vonhassa vissza. Hogy az anyagi vonzatokat ne is fejtegessem túlzottan, pl. hánymilliárd forintot lehetne elbaszni mondjuk a határkerítés lebontása után a visszaépítésére, stb. Ilyen körülmények között azt a kormányt megpróbálni elmeszelni ami a libsizmus elleni küzdelemben világszinten dobogós, amire nyugatról irigykedve néznek, hogy milyen jó nekünk mert Orbánunk van, míg nekik Merkelük/Trudeaujuk/Macronuk/stb. kibaszott nagy fogyatékosság lenne. Arra az esélyünk, hogy a következő kormány ennél jobb legyen, nagyjából nulla a végtelenhez. Ehelyett nekünk is jutna egy Trudeau, csak hülyébb, akinek abból állna a tevékenysége hogy aláírná amit Verhofstadt vagy Soros elfaxol neki. Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni, hogy lehetséges annyira hülyének lenni, hogy valaki ne értse ezt meg. Ilyesmi kizárólag úgy lehetséges, ha valaki zsigerileg, irracionálisan gyűlöli Orbánt, és csak ezt palástolja olyan "érvekkel", hogy ami nem tökéletes azt mindenképp le kell váltani, akkor is ha utána szarabb jön.

csi szi 2020.07.12. 11:26:43

@Deansdale: Ha már a 2/3-os törvényeket említed, lesz némi jogi probléma is, az ellenzék körében erős az az álláspont, hogy a 2011-es alaptörvény "illegitim", Karácsony is ezt mondta 2018-ban, hogy ha ők győznek, akkor az "érvényét veszti" gyakorlatilag úgy tervezték, hogy győzelmük esetén kétharmad hiányában is "eltörlik a NER-t" minden intézkedésével együtt, esetleg törlik a jogfolytonosságból az előző 8 évet, de eleve 2011-től ezt mondta az ellenzéki keménymag, "helyreállítják a köztársaságot" kvázi forradalmi törvénykezéssel, ha nyernek. Azt ugye nem kell részletezni, milyen balhékhoz és akár elhúzódó politikai válsághoz vezethet az ilyesmi. Radikálisabbak az "Orbán-rezsim kiszolgálóinak" B-listázását, "lusztrációját" is emlegették a győzelmük esetére, szóval valami hasonlót, mint amit '45 után tettek a komcsik és szatellitpártjaik.

Deansdale 2020.07.12. 15:12:53

@csi szi: Ilyesmikről általában csak a szájuk jár, de mondjuk ha ez esetben tényleg megpróbálnák, na akkor tényleg nem lenne visszaút az ő 4 évük után. Sőt, felgyorsítva hoznák el azt a polgárháborút amivel az USA jelenleg még kb. 10-15 évvel előttünk jár.
süti beállítások módosítása