HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

Agyalás az észről

2023.09.21. 08:51 Deansdale

A 22-es csapdájából származik a következő részlet:

Clevinger azért tudott olyan sokat, mert Clevinger tört szívű, sápadt arcú zseni volt. Hórihorgas, esetlen, lázas, fénylő szemű szellem volt. A harvardi főiskolán csaknem minden tudományos ösztöndíjat elnyert, és csupán azért nem nyert el minden más tudományos ösztöndíjat is, mert minden idejét felhívások aláírásával, felhívások továbbításával és felhívások kihívásával töltötte, vitaklubokhoz csatlakozott, vitaklubokból szállt ki, ifjúsági kongresszusokra járt, amelyek más ifjúsági kongresszusokat robbantottak szét, és diákbizottságot szervezett az elbocsátott kari személyzet védelmére. Mindenki egyetértett abban, hogy Clevinger bizonyára óriási tudományos pályát fut majd be. Röviden, Clevinger azok közé tartozott, akik rettentő okosak, csak egy csepp eszük sincs. És ezt mindenki rögtön tudta róla, kivéve azokat, akik csak kisvártatva jöttek rá.

Határozottan megérett bennem a gondolat, hogy annak amit IQ-nak nevezünk a józan észhez semmiféle köze nincs. Ez persze hülyeségnek tűnhet, papíron azonosítják a kettőt - csakhát tele a világ libsikkel. A nyugat minden országa szügyig áll olyan diplomás emberekben akik szentül hiszik, hogy biológiai nem nem létezik, aki nem haladár az náci, a tehénfing megöli a bolygót, a C19 oltás hatásos és biztonságos, Klaus Schwab jót akar, Gréta zseni, Soros filantróp. Ezekre az emberekre az Úr rásütötte a 22-es bélyegét, messze világlik róluk, hogy rettentő okosak, csak egy csepp eszük sincs. Nem az IQ-jukkal van baj, hanem a szellemi/lelki alkatukban van valami ami tökéletes alannyá teszi őket az agyuk péppé mosására, aminek köszönhetően bármi szart elhisznek amit a háttérhatalom a fejükbe programoz. Itt van pl. ez a videó ahol az utca embere nyilatkozik, hogy 12 évesen tetkózni ne lehessen, mert az komoly döntés, de a "nemváltás" 12 évesen az oké, mert bár az is komoly döntés, dehát izé, na. És perszehogy nem túl nagy minthavétel az a 3 alany, de a mentalitás bemutatására tökéletesen alkalmas. A rócsild csatornán bemondták, hogy a kiskorúak nemváltása támogatott, tehát ez a logikus, értelmes, előremutató gondolkodás, ellenezni pedig maradi ostobaság, punktum.

Tragédia, hogy a magas IQ semmiféle automatikus védelmet nem jelent a legdurvább ostobasággal szemben, ha az a megfelelő pszichológiai trükkökkel karöltve érkezik. És ez persze arra sarkallja a normális embert, aki szeretne nem elmerülni a felülről a nyakunkba zúdított agyhalál tengerében, hogy folyamatosan ellenőrizze a saját hiedelmeit, nem-e férkőzött közéjük valami zsibbadt propaganda pl. arról, hogy Kínában elnyomófasizmus van, de mikor a reszetelők ugyanazt nyugaton is szeretnék meghonosítani, az kizárólag a saját érdekünkben történik. 15 perces városok, érted, milyen frankó hogy minden ott van a közeledben, ezért nem engednek kilépni a negyedből a sorompónál álló fegyveres őrök - ez érted van és neked jó, komám.

A covid megmutatta, hogy sokan akik addig immunisnak (heh) tűntek az agymosásra, azok is simán pofára eshetnek a következő elmebarmoló hadműveleten, ha az más gombokat nyomkod a tudatalattijukban, mint a korábbiak. Az ember egy pillanatra nem figyel, és máris abban hisz amit a parazita elit sugároz. Ez akkor a legkellemetlenebb, ha az illető addig büszke volt arra, hogy milyen jól átlát a szitán - már csak azért is, mert ez a hit nem tűnik el csak azért mert már nem igaz, hanem onnantól kezdve izomból védi a beprogramozott ostobaságokat. Én nem dőlök be semmilyen propagandának, haver, és hogy érted hogy akkor miért hiszem hogy putyinhitler? Hülye vagy?

Ember legyen a talpán aki ellen tud állni egy évszázadnyi kőkeményen célzott kutatásnak pszichológia, szociológia, befolyásolás, tömeghipnózis, ésatöbbiek terén, amit a világ tulajdonosai minden lehetséges forrásból vetítenek az arcunkba, hogy hasznos hülyévé degradáljanak minket. A helyes hozzáállás mindenesetre nem az, hogy "engem úgyse tudnak elkapni, ahhoz túl okos vagyok".

10 komment

Címkék: politika szép új világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deansdale 2023.09.21. 12:08:32

Ha már szó esett a 15 perces városokról, itt a kínai verzió ahol nem léphetsz át az ellenőrző ponton ha a szockredited nem elég magas:
twitter.com/songpinganq/status/1704589262644265231

Frederick2 2023.09.21. 13:13:49

"Röviden, Clevinger azok közé tartozott, akik rettentő okosak, csak egy csepp eszük sincs."

Egy ismerősöm az ilyeneket nevezte úgy:
Művelt, de nem értelmes!

"A rócsild csatornán bemondták, hogy a kiskorúak nemváltása támogatott, tehát ez a logikus, értelmes, előremutató gondolkodás, ellenezni pedig maradi ostobaság, punktum."

A gyermekbántalmazás progresszív!

GABOR2 2023.09.21. 14:18:01

Igen, ez a dolog, hogy éppen az adott ország értelmisége tűnik a saját országa legnagyobb szabotőrének egy elég általánosan megfigyelhető jelenség.

Sokan igazából szakbarbárok, de hízeleg nekik, hogy ők értelmiség. Aztán némelyik tudja, hogy elvesztené a pozicióját, ha másként beszélne.

Viszont sok ember mint a bogár a fényt követi azt, akit amúgy is hatalommal bírónak gondol. Egy tökéletes világban ez nem is lenne baj, hisz akit követ a tökéletes világban jót is akarna minden őt követőjének. Nem úgy a reális világban.
Sokaknak hizelgő a gondolat, hogy azt hihetik ők is részesei a háttérhatalomnak, hisz mondjuk nekik dolgoznak, jó fizetésért. De igazából ők is ott vannak a listán akikkel le kell majd számolni ha eljön az idő... az elsők között.

Ha meg már úgyis a másik a vallás irányába mentünk a másik topicban... a Bibliában van egy olyan rész, hogy amikor egy ország nem lesz tetsző Isten szemében, akkor az első csapás ami éri az országot, hogy a bölcseit bolondokká teszi... Vagy valami hasonló.

békaapu 2023.09.22. 10:37:13

Szerintem az intelligencia csak arra lehetőség hogy gyorsan jusson eredményre a tulajdonosa.
Mint a processzor órajele - annyit tesz.

Okosnak lenni intelligencia és tanultság eredménye.

De bölcsnek lenne egészen más. Aki bölcs, az tud jól dönteni. És Matula bácsi sem a Mensa Hungária tagjaként volt bölcs öreg, hanem mert látott már a világból eleget hogy tudja minek lesz jó vége és minek nem.

Most a műveleti sebességet teszi a világdivat a legfelső polcra - pedig egymagában az sem minden.

GABOR2 2023.09.22. 11:22:15

@Mme.Brioche: Az a lény ami felolvassa olyan mintha egy képregényből kilépett örült gonosztevő lenne...

Amúgy ez a könyv tán nem kóser, mert abortuszt egy fekete lény követ el benne, nem fehér...

Mme.Brioche 2023.09.22. 12:00:28

@GABOR2: igen, tisztára olyan, mint valami pszichopata cukrosnéni, aki kedves meg plüssmacival jön, aztán meg mosolyogva feldarabolja a kisgyerekeket és megeszi őket... :-/

GABOR2 2023.09.22. 12:05:28

@Mme.Brioche: Tömérdek győlölet lehet minden mosolya mögött...
süti beállítások módosítása