HTML

Deansdale

Férfiszféra: antifeminizmus, nőzés, satöbbi. Ja, és táplálkozás.

Utolsó kommentek

  • Frederick2: A Federal Reserve Bank of San Francisco (a továbbiakban FRBSF) 2024. január 16-án publikált egy távmunkával foglalkozó tanulmányt. A FRBSF azon véleményének ad hangot, miszerint nem sok értelme volt... (2024.04.28. 14:55) Nem valós veszély
  • Frederick2: @Wildhunt: "Az egész leginkább ugyanaz a parttalan vita, amit Frederickkel folytatsz, hogy mit értesz zsidók alatt." Természetesen Deansdale most is úgy fogalmaz, hogy "zsidók". Vagyis a teljes z... (2024.04.28. 14:54) Mi is az a fasizmus
  • Frederick2: @Deansdale: „Általában nem jellemző rám, hogy definíciókon lovagoljak” Nekem sem szokásom, hogy definíciókon lovagoljak. Én nőkön szoktam lovagolni. Meg időnként engem is meglovagolnak a nők. A def... (2024.04.28. 14:47) Mi is az a fasizmus
  • Deansdale: @GABOR2: Ezek az áldott zsidók már csak ilyen filmeket szeretnek csinálni, egyem a zuzájukat... (2024.04.28. 14:23) Vallásismereti kisokos
  • Deansdale: @Ponyvaíró néger: Pedig írhatnál bővebben is. (2024.04.28. 14:20) Vallásismereti kisokos
  • Utolsó 20

A magyar spearhead

2011.09.26. 09:52 Deansdale

A kezdeményezés jó, de - a várakozásoknak megfelelően :) - lassan halad. Esetleg felgyorsíthatjuk a tempót, amivel legalább a legelső és legfontosabb kérdés küszöbéig eljutunk, ha az is jelentkezik (akár emilben, akár itt kommentben), aki nem akar cikket írni a leendő fantörpikus férfiszféra-portálunkra.

A legelső és legfontosabb kérdés annyi, hogy van-e egyáltalán értelme ilyen portált csinálni. A feminista oldalak is rendszeresen bedőlnek, mert alacsony a látogatottságuk - miből gondolnánk, hogy nálunk jobb lesz a helyzet? (Mondjuk abból, hogy mi igazat írunk és nem gyűlölködünk, de sajnos ez manapság a sikerhez nem biztos hogy elég.) Mindenesetre ha nem leszünk legalább négyen, akik beindítjuk, akkor egyszerűbb ha megmaradunk a már létező placcainkon (indexfórum, blogok, mittudomén).

A következő érdekes kérdés, hogy mi legyen a neve. A "magyar spearhead" megnevezés egymás között érthetővé teszi, hogy mire gondolunk, de nem biztos, hogy eléggé ambíciózus :)

Írjatok!

 

Eddig 8 komment érkezett

  • 1.  Vasgerinc (Válasz erre)
    2011. 09. 26. 13:05

    Szerintem azért nem lenne népszerű egy ilyen oldal, mert ez ma nem olyan közkedvelt és köztudatban lévő kérdés. Értem, amit az előző cikkedben írsz, de a helyzet az, hogy amíg nem lesz két-három megdöbbentően férfiellenes, nagy port kavaró dolog az országban, addig nincs érdeklődés ennek irányába.

    Ugyanezért tartom a címet rossznak, nem elég kifejező, nem elég érthető mindenki számára. Így csak azok látogatnának egy ilyen oldalra, aki már amúgy is tisztában van a dolgokkal.

  • 2.  Tara. (Válasz erre)
    2011. 09. 27. 7:33

    Akadt egy társad a feminizmus elleni küzdelemben, a jó öreg Tibor bá':)

    www.antalffy-tibor.hu/

  • 3.  Deansdale (Válasz erre)
    2011. 09. 27. 8:09

    Vasgerinc,
    "Ugyanezért tartom a címet rossznak, nem elég kifejező, nem elég érthető mindenki számára"
    Ezt a "magyar spearhead"-re értetted? Ezt csak magunk között hívom így, a portál neve nem ez lenne :)

    Egyébként igen, nyilván nem lenne az első naptól napi millió látogatónk, de az egészbe nem kellene sok energiát fektetni, hobbinak meg elmegy. Ha ezentúl itt elsősorban a táplálkozásról írok, a feminista anyagokat meg a portálra nyomom, akkor egy makulányival sem "dolgozok" többet mint most. De ha egyszercsak (neadj'isten) eljönnek Magyarországra azok a durván férfiellenes történések, akkor jó lesz majd rámutatni a portálra, hogy az már X éve üzemel és igyekszik felvilágosítani a közönséget.

    Persze nem akarok én senkit rábeszélni, ha nem akarja, abból úgy sem születne semmi tartós. Elvagyok én itt a magam csendességében :D

  • 4.  Vasgerinc (Válasz erre)
    2011. 09. 27. 8:52

    @Deansdale:

    Igazad van, próbálkozni lehet.

  • 5.  Deansdale (Válasz erre)
    2011. 09. 27. 9:04

    Tara, köszi a linket! Pár cikk átolvasása után aszondom igencsak jó anyag :)

  • 6.  Tara. (Válasz erre)
    2011. 09. 27. 10:44

    Jó bizony. Örülök, hogy megismertettelek Tibor bá'val. Jók a posztjai de még jobbak a kommentek, ki ne hagyd azokat sem. Komoly társaság gyűlt köré, komoly tudásanyaggal, te sem hiányozhatsz.

  • 7.  Vasgerinc (Válasz erre)
    2011. 09. 27. 11:52

    @Tara.:

    Ő klíma témakörben is elég okosakat ír.

  • 8.  Tara. (Válasz erre)
    2011. 09. 27. 13:08

    @Vasgerinc: szinte bármely témakörben okosakat ír, tájékozott, olvasott, tapasztalt ember.

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak férfiszféra

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása